Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

نوشیدنی های الکلی
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 176

جُستار: نوشیدنی های الکلی

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      البته مصرف زیاد الکل میتونه به کبد آسیبهای جدی برسونه - این یکی رو مطمئن هستم .
      بله این رو که 100% مطمئن باش میلاد جان...متابولیسم الکل در کبد هست...مرحله اول fatty liver هست بعدش alcoholic hepatitis و در نهایت liver cirrhosis!!!!

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی khayyam نمایش پست ها
      بله این یک چیز طبیعی است شما از هر چیزی بیش از حد تحملش کار بکشی خراب میشه ! همان طور بلند کردن اجسام سنگین باعث صدمه به ستون فقرات میشه!
      کبد وظیفه ی تجزیه ی الکل ( به وسیله ی آنزیم adh ) رو به عهده داره و مصرف زیاد الکی باعث آسیب جدی به کبد میشه !
      درسته اما مساله ای که هست اینه که مقدار کم الکل هم میتونه حداقل fatty liver رو به وجود بیاره که خود این مساله میتونه در دراز مدت به سمت مشکلات شدید تر پیش بره....

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Reactor نمایش پست ها
      ما آدم سیگاری که هفته ای یک نخ بکشه نداریم. ممکنه یک مدت هوس ترک سیگار به سرش بزنه و بخواد با این شکل کم کردن سیگار سیگارش رو ترک کنه ولی نمیتونه. یک مدت بعد دوباره برمیگرده به حالت قبلی. خاصیت سیگار همینه.
      سیگار خیلی زود تبدیل به عادت میشه. من خودم سیگاری ترک کرده هستم که همه ی این راه ها رو رفتم. در مورد سیگار ما دو حالت بیشتر نداریم. شما یا سیگار میکشی یا نمیکشی. کسی هم که سیگار رو بفرسته یک هفته مرخصی دوباره خیلی زود برمیگرده سر جای قبلی و سیگار رو پاکتی میکشه.
      در مورد مشروب واقعیت عکس ادعای شماست. غیر از خودم خیلی های دیگر رو میشناسم که هر وقت جشنی باشه یا به مناسبت های مختلف بطلبه مشروب میخورن.
      باور کن آدم سیگاری هفته ای یک نخ هم داریم...حالا میتونه گاهی دچار نوسان مصرف هم بشه اما به طور کلی میزان مصرف پایینی داشته باشه!!! در مورد اینکه میگی واقعیت عکس ادعای من هست ظاهرا بد برداشت کردین.ادعای من این بود که اعتیاد به مشروب بدتر از سیگار هست چون درمان قطعی نداره!!!! البته این ادعای من نیست و موضوع علمی ای هست...در مورد اینکه میگید طرف زود به سیگار عادت میکنه اما مشروب رو مهمونی به مهمونی مصرف میکنه یکی از دلیل هاش اینه که شما محدودیت اجتماعی-قانونی-شرعی در مورد این دو یعنی سیگار و مشروب رو نادیده گرفتی!!! یعنی شاید اگه مشروب هم به اندازه سیگار مصرفش راحت و همچنین قابل دسترس بود در همه جا,خیلی تعداد الکلی های ایران بیشتر از اینی بود که هست!!! لینک دوم جناب خیام رو در پست آخر ایشون ببینید که نتایج تحقیقاتی در انگلستان هست...در مورد ضررهای اجتماعی و فردی مواد مختلف هست...

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Reactor نمایش پست ها
      جدی گفتم. خودم بارها دیدم. آب مزه اش رو گس میکنه.
      در مورد نوشیدنی الکلی شما از هر مایعی که بشه ازش الکل گرفت میتونید مشروب بگیرید. از آب هم میتونید الکل بگیرید. از تموم میوه ها هم میشه مشروب گرفت.
      حرف شما در مورد ریختن آب توی راکی و تعییر رنگش درسته اما کسری جان تو اون پست مشروبی رو میخواستن که از شیر (milk) درست شده باشه نه اینکه رنگش شیری رنگ باشه!!!
      اگه بخوایم از آب مشروب درست کنیم فکر کنم زحمتش زیاد باشه...باید یه آزمایشگاه بیوشیمی دم دستمون باشه

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (06-20-2012),Russell (06-20-2012),sonixax (06-20-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •