Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

نژاد، دسته بندی اجتماعی یا بیولوژیک؟
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 21

جُستار: نژاد، دسته بندی اجتماعی یا بیولوژیک؟

Threaded View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      آغازگر جُستار
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      از ایشان 7,829 بار در 3,090 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      من گمان میکنم این‌ها اگر چه تقریبا همه اشتباه هست، ولی جمعبندی
      خوبی هست از فانتزی لیبرال.
      ریشه این تاختن به لیبرال ها احتمالا از اونجاست که یه زمانی خودت لیبرال مومنی بودی
      مخصوصا با ضمیمه شدن تکذیبه‌ها و یا بهتر
      بگویم تکفیریه‌هایِ جامعه‌یِ آنتروپولوژی.
      نظرت در مورد تکفیریه های جامعه بیولوژیست ها در مورد آفرینش هوشمند، تائیدیه ها در مورد گرمایش جهانی و... چیه؟
      بله توطئه های بزرگی در جامعه علمی در جریان هست که میخوان شما مردم عادی رو فریب بدند،در مورد گرمایش جهانی، اثر داروها و...به نظر میاد زمین هم صاف باشه و سالهاست فریب خوردیم.
      اینجا کلی روده دارزی شده که اثبات نژاد ممکن نیست، ولی جامعه‌یِ «علمی»
      موفق به ردش شده !!
      کی گفتم اثبات نژاد ممکن نیست!؟
      به نظرت تکنیک قاشق داغ روی دست باعث میشه که دیگه حرف تو دهن بقیه نزارید؟!:))
      اینجا حرف سر این هست که "مفهوم نژاد از نظر بیولوژیک در مورد انسان ها صدق نمیکنه"،تازه خود مفهوم نژاد در مورد سایر موجودات زنده هم "غیررسمی" هست.
      بنابراین اثبات نژاد بیولوژیک ممکن هست ولی در این حالت باید همون استانداردی رو که برای سایر موجودات در نظر میگیریم برای انسان هم در نظر بگیریم، نظر جامعه علمی توطئه گر هم این هست که در مورد انسان این استاندارد صدق نمیکنه و بنابراین ما نژادهای مختلف نداریم.
      این وسط ممکن هست مغلطه وار نژاد(از منظر اجتماعی) که موجود و تائید شده هست رو مساوی نژاد بیولوژیک حساب بشه...خب اینجا بحثی در مورد نژاد از منظر اجتماعی که ساخته اجتماع هست نداریم.
      این هست که من نمیخوام وارد این بحث بشم، مخصوصا که کسی برای بحث
      کردن هم وجود نداره ولی بیان چند مثال بد نیست.
      دیر گفتی
      در پایان فقط یک سوال فقط برای دوستان مطرح میکنم، ناچیز یعنی چی دقیقا؟ اگر نژاد قابل
      فهم نیست چطور مقایسه انجام شده، بعد ناچیز یعنی چی؟ اختلاف قابل توجه چی هست
      که اونوقت اختلاف ناچیز از اون تعریف میشه؟
      اشتباهت این بود که خودت جواب دادی.
      از اونجایی که مفهوم نژاد مفهومی سیاسی هست که " به زور" وارد زبان بیولوژیک شده، به جای نژاد از "زیرگونه" استفاده میکنیم.خب چه چیز باعث میشه دو موجود "زیر گونه" باشند و نه از یک گونه؟
      در گذشته مبنا فقط ظاهر بود ولی با پیشرفت علم ژنتیک،تفاوت ژنی اهمیت بیشتری پیدا کرده و گاهی زیرگونه ها با هم ادغام شدند و حتی امروزه هم باز گاهی سر اینکه دو جاندار یک زیرگونه هستند یا نه اختلاف پیدا میشه. نکته این هست که تفاوت نژادی رو نمیشه حتی مثل تفاوت زیرگونه ای حساب کرد و به این خاطر نژاد وجاهت رسمی نداره نه فقط در مورد انسان، که در مورد سایر موجودات که پیچیدگی ژنتیکی زیادی دارند(موش، شامپانزه،سگ و گربه و...) راه خوبی برای دسته بندی بیولوژیک نیست.
      نمیدونم برای "breed" تو فارسی چی بزارم، ولی همین مفهومی که از نظر بیولوژیک دقیق نیست رو میتونیم مبنای مقایسه قرار بدیم که نتایج جالبی داره:
      https://www.princeton.edu/genomics/k...er_Genetic.pdf
      http://www.nature.com/nature/journal...ture08837.html
      تفاوت ژنتیکی بین برید های مختلف سگ حدود 30 درصد هست.
      +سگ و گرگ زیرگونه یک گونه هستند و تفاوتشون بیش از این هست.
      Comment on "Genetic Structure of Human Populations"
      تفاوت ژنتیکی بین به اصطلاح نژادهای انسان حدود 10 درصد هست.
      فکر کنم الان مشخص شده باشه که چرا انسان ها نتنها نژاد که دسته بندی زیرگونه ندارند.بنابراین "ناچیز" مفهومی نسبی هست و هرقدر پیچیدگی ژنتیکی موجودی بیشتر باشه،باید تفاوت ژنتیکی هم بیشتر بشه تا بشه دسته بندی زیرگونه انجام داد.

مشکل دیگه دسته بندی نژادی تفاوت "ظاهر" با "نیاکان" هست.معمولا وقتی دسته بندی نژادی میشه کسی نمیاد بررسی کنه که کدوم آدمها چه نیاکانی دارند بلکه به این میپردازند که چهرشون و رنگ پوستشون چطوره ولی از دید ژنتیکی ژن های مرتبط با ظاهر الزاما ربطی به سایر ژنها ندارند و نیا مهمتر از ظاهره.
      چون اساسا مقایسه تنها بین صفات و خصایص
      است که ممکن‌ست و در شرایط چنانچه اختلاف آیکیوی 5 در طویله ناچیز است...
      آرامش خودتو حفظ کن:))
      هیچ کس نمیگه 5 نمره تفاوت آیکیو ناچیز هست، بلکه مسئله سر این هست که اثر محیط در پژوهش هایی که چنین تفاوتی رو نشون میدند نادیده گرفته شده و طبیعی هست اعتبار زیادی نداشته باشه.

نکته‌یِ آخر هم اینکه مساله‌یِ من و امیر تفاوت آیکیو نیست، آیکیو شاخصی‌ست برای
      توضیح، نه معیار درستی یا سازش پذیری.اگر مثلا بجای آفریقایی شروع به واردات ژاپنی
      شود اتفاق بهتری نیافتاده، بیولوژی در حکم بدن است برای روح.
      مشکل من هم ایکیو نیست مشکل من حرفی هست که از نظرم اشتباهه، در واقع اگر بهم اثبات بشه که به خاطر ژنتیک، مثلا تفاوت بین آیکیوی چینی ها و روس هاست دیگه با کسی که بگه تفاوتی در آیکیو جمعیت های مختلف(به خاطر ژنتیک) وجود نداره برخورد میکنم.
      بر خلاف تصور شما من نمیخوام اثبات کنم همه انسان ها برابرند،یا هر چیزی که به نظر شما ایدولوژیک میاد، من صرفا از چیزی طرفداری میکنم که به نظرم شواهد و استدلال های محکم تری داره.

خلاصه‌یِ مطلب اینکه جواب خیلی ساده است، اگر ما نمیدانیم که ایراد کجاست،
      باید آزمایش یا بهتر بگویم پروژه‌یِ نامشروع را متوقف کنیم، پروژه‌‌ای که بصورت کاملا
      غیر دموکراتیک هم براه افتاده و در حال تحمیل به همه است. اگر افغانی به ایرانی تجاوز
      میکند، بجای اینکه به او به اندازه‌یِ سوئد باج بدهیم و بعد که دیدیم رفتار او بهتر نشد
      بیاییم ایرانی را محکوم کنیم که «حتما با رفتار نژادپرستانه او را آزار دادی»، بیاییم او را
      بفرستیم به خانه‌اش. حکمت بشری بسیار بیشتر از آنچیزی‌ست که قابل اثبات علمی‌ست
      (بماند که در همان اثبات علمی هم گند دروغ‌های ترقی‌خواهان درآمده)، برای پرهیز از زنای
      با محارم، برای پرهیز از اختلاط بی حساب نژادها و سعی به تبدیل آن‌ها به «انسان آمریکایی»
      هم لازم نیست که کسی اثبات علمی داشته باشد.
      چه بی اندازه کس میگویید:))
      مشکلی در این نیست که مجرم رو به زندان بندازند یا دیپورت کنند(چیزی که حتی در غرب هم اتفاق میافته)، در واقع با این اصلا مخالفتی ندارم و فکر نمیکنم که منظورت این بوده باشه.
      ولی احیانا منظورت از افغانی، همه افغانی ها نیستند؟!که بیاییم کسی که صرفا از راه دین/کشور/قومیت و... به کسی شبیه هست رو به خاطر جرم دیگری مجازات کنیم؟!اگر منظورت این هست مشخصا مرتکب سفسطه guilt by association شدی.
      حالا مشکل بیولوژیک زنای با محارم رو میگذاریم به حساب مشکلی که از نظر بیولوژیک بوجود میاره.
      ولی اختلاط بی حساب نژادها چه مشکل اخلاقی یا بیولوژیکی داره؟!
      ویرایش از سوی undead_knight : 05-31-2015 در ساعت 04:52 PM
      To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
      Tacitus-

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. آیا همه اینها اتفاقی هستند؟!
      از سوی m@hdi در تالار دین
      پاسخ: 24
      واپسین پیک: 12-09-2014, 06:25 AM
    2. پیامک های فلسفی ، اجتماعی ، سیاسی و ...
      از سوی کافر_مقدس در تالار ادبسار
      پاسخ: 106
      واپسین پیک: 08-18-2014, 07:42 PM
    3. پروسلوگیون
      از سوی Ouroboros در تالار فلسفه و منطق
      پاسخ: 18
      واپسین پیک: 09-23-2012, 04:16 PM
    4. پاسخ: 15
      واپسین پیک: 05-26-2012, 05:20 AM
    5. فرهنگ‌سازی؛ دشواری‌های فرهنگی - اجتماعی ما ایرانیان
      از سوی Mehrbod در تالار تاریخ، فرهنگ، همبود
      پاسخ: 9