گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
پس همه کتاب‌های برنامه نویسی اشتباه می‌کنند گرامی. Inline code همان چم را دارد و چنانکه نمونه آوردم، می‌توان میان html هم کُد نوشت:
اگر نوشتن response.write هم کار بسیار سختی بود، می‌توان یک متد بسیار ساده مانند زیر نوشت:
که آرگومنت به شمار دلخواه هم می‌گیرد.
مهربد جان خودت هم داری سخن من رو تائید میکنی ، یعنی در دات نت نمیشود مستقیم کد html وارد کرد یا برعکس ! پس درنتیجه کتابها اشتباه نمیکنند .

از کی تاکنون خرد همگانی برتر شمرده می‌شود میلاد جان؟

از سوی دیگر، سایت‌های بسیار بزرگی مانند myspace هم روی .net نوشته شده‌اند:

تصویر کوچک شده روی این نوار کلیک کنید تا تصویر را در اندازه اصلی (580x117 پیکسل) ببینید .

در اینکه php یک زبان open source است سخنی نمی‌رود، ولی در اینکه #c زبانی بسیار خوب و منسجم است نیز همچنین.
وهمان طور که خودت در جدول نشان دادی تنها دو سایت از دات نت استفاده میکند و باز تائید سخن من است مبنی بر اینکه بزرگترین سایتی که با دات نت نوشته شده سایت خود مایکروسافت است .
من نگفتم سی شارپ چیز بدیست ! اگر اینگونه بود سراغش نمیرفتم - گفتم در مقایسه با پی اچ پی برای ساختن سایت گزینه قوی و مناسبتری نیست - این را میتوانید از هر برنامه نویس با سابقه ای بپرسید .
خود ویکی پدیا به تنهایی از سایت مایکروسافت بزرگتر است ! باقی بماند . تازه php هم باز گزینه ی مناسبی برای سایتهای بزرگ نیست ولی میبینیم که سایتهایی بزرگتر و پیچیده تر از سایت خود مایکروسافت با آن نوشته شده و به خوبی کار میکند و این در حالی است که سایتهای دات نتی مثل سایت کمپانی دِل یک هفته در میان مشکل پیدا میکند .
هر چه باشد زیرساخت ویندوز است و پر از سوراخ
و در آخر ، ما از خرد جمعي سخن نميگوييم - بلكه از امنيت و سرعت و كيفيت ،بسايت مهم ترين نهاد سياسي دنيا داريم سخن ميگوييم . و مطمئن باش برتربن متخصصان جهان به اين نتيجه رسيده اند كه استفاده از phpكار درست است .