• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 1757

    جُستار: آشنایی‌ با صهیونیسم و کشور اسرائیل

    Threaded View

    1. #11
      شناس
      Points: 273, Level: 5
      Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
      Overall activity: 0%
      بدون وضعیت
       
      خالی
       
      mhgh آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Mar 2014
      نوشته ها
      32
      جُستارها
      1
      امتیازها
      273
      رنک
      5
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 23 بار در 15 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      3 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)

      چند سوال

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Theodor Herzl نمایش پست ها
      با درود.
      ...

      • · آیا اسرائیلی‌ها همان بلایی که آلمانی‌‌ها بر سر یهودیان آوردند را بر سر فلسطینی‌ها نمی‌‌آورند و هلوکاست دیگری را به وجود نمی‌‌آورند؟

      یکی‌ از ادعاهای شیطانی ضد اسرائیلی‌ها این هست که اسرائیلی‌ها مثل نازی‌ها هستند و هلوکاست دیگری را بر سر فلسطینی‌ها می‌‌آورند! ، اسرائیلی‌ها فلسطینی‌ها را درون اتاق‌های گاز نمی‌‌فرستند یا آنها را مجبور نمیکنند که آنقدر گرسنگی بکشند تا بمیرند ، یهودیان اروپا شهروندان بیگناهی بودند که تنها به علت یهودی بودن به اردوگاه‌های مرگ فرستاده می‌‌شدند ، اسرائیل اقدامات امنیتی خاصی‌ را برای فلسطینی‌ها دایر کرده است که گاهی نیز ممکن است سخت باشد ، اقداماتی که گاهی سربازان مسلمان ، یهودی ، مسیحی‌ و دروزی ارتش اسرائیل انجام می‌‌دهند بخاطر نژاد و دین فلسطینی‌ها نیست ، بلکه بخاطر این هست که اسرائیل در حالت جنگ برای دفاع از وجود خود قرار دارد و مجبور است قوانینی را رعایت کند ، به امید روزی که گروه‌های ترور سلاح خود را زمین بگذارند تا این قوانین جنگی نیز لغو شود.

      من چند سوال دارم که آن ها را دسته بندی شده و در پست های جداگانه خدمتتان مطرح می کنم. اگر صلاح دانستید جواب دهید. از بند آخر شروع می کنم و اگر مفید دیدم ادامه می دهم (تجربه ی من نشان داده این بحث ها به جایی نخواهد رسید)
      شما در بند آخر به سادگی مدارک مستندی را که حاکی از وحشی‌گری‌های سربازان اسرائیلی است نادیده گرفته اید. این در حالی است که حتی از جانب مجامع بین المللی( که بسیاری از آن‌ها گرایش‌های غربگرایانه دارند و اصلا بی طرف نیستند) این جنایات اسرائیل محکوم شده است. شما چه پاسخی در قبال این اسناد دارید؟ چگونه چنین رژیمی را می توان صلح دوست دانست و به رهبران آن جایزه‌ صلح نوبل داد؟!
      برای نمونه چند مثال می‌آورم.


      قطعنامه: ترادف واژه ی صهیونیست با نژادپرستی!
      Year 1975, November 10: United Nations General Assembly Resolution 3379: equating Zionism with racism

      چندین قطعنامه علیه اسرائیل درباره‌ی کشتار مردم از جمله:
      Resolution 592: " ... 'strongly deplores' the killing of Palestinian students at Birzeit University by Israeli troops".
      April 20: Resolution 43/233: Expressing shock over killing of Palestinian civilians in Nahalin.
      Resolution 111: The Palestine Question (January 19, 1956) " ... 'condemns' Israel for raid on Syria that killed fifty-six people".

      در ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۰ آریل شارون از مسجدالاقصی بازدید کرد. این بازدید به علت اعتراض جوانان فلسطینی به اتمام نرسید. روز بعد از این حادثه که مصادف با روز جمعه بود، نظامیان اسرائیلی اقدام به گشودن آتش روی نمازگزاران کردند که بر اثر آن ۷ نفر کشته و ۲۵ نفر زخمی شدند. این درگیری به انتفاضه دوم مردم فلسطین منجر شد.
      قطعنامه:
      Resolution 1322 (07 Oct 2000) deplored Ariel Sharon's visit to the Temple Mount and the violence that followed

      چندین قطعنامه علیه اسرائیل درباره‌ی اخراج فلسطینیان از جمله:
      Resolution 641 (30 Aug 1989): " ... 'deplores' Israel's continuing deportation of Palestinians.
      Resolution 681 (20 Dec 1990): " ... 'deplores' Israel's resumption of the deportation of Palestinians.
      Resolution 726 (06 Jan 1992): " ... 'strongly condemns' Israel's deportation of Palestinians.
      Resolution 799 (18 Dec 1992): ". . . 'strongly condemns' Israel's deportation of 413 Palestinians and calls for their immediate return.

      چندین قطعنامه علیه شهرک‌سازی های اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی از جمله:
      Resolution 452: " ... 'calls' on Israel to cease building settlements in occupied territories".
      Resolution 465: " ... 'deplores' Israel's settlements and asks all member states not to assist Israel's settlements program".
      December 6: Resolution 2792: UNRWA Report. Calls for the implementation of UN General Assembly Resolution 194, stresses the "inalienable rights of the people of Palestine", and calls on Israel to stop resettling the inhabitants of Palestinian refugee camps.
      Resolution 446 (1979): 'determines' that Israeli settlements are a 'serious obstruction' to peace and calls on Israel to abide by the Fourth Geneva Convention".

      ده‌ها قطعنامه‌ی دیگر را در پیوند زیر می توانید بیابید:
      List of the UN resolutions concerning Israel and Palestine - WiKi

      سایتی که شمار کودکان کشته شده از دو طرف را نوشته است از سال۲۰۰۰، ۱۵۲۹ کشته از کودکان فلسطینی در مقابل ۱۲۹ کودک صهیونیست.
      Remember These Children 2013 Memorial

      حمله به ناوگان آزادی: بامداد دوشنبه ۳۱ مه ۲۰۱۰ در برابر چشمان افکار عمومی جهان نیروی دریایی ارتش صهیونیستی در اقدامی که دزدی دریایی لقب گرفت، در آب‌های بین المللی به کشتی بین المللی حامل کمک‌های انسان دوستانه به نوارغزه حمله کرد و ۹ شهروند ترک را به قتل رساند و ده‌ها نفر دیگر را زخمی کرد. تمامی ۷۵۰ سرنشین این کشتی‌ها بازداشت و به بندر اشدود منتقل شدند.
      ویرایش از سوی mhgh : 03-19-2014 در ساعت 11:22 AM

    2. 3 کاربر برای این پست سودمند از mhgh گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Alice (03-19-2014),Persepolis (03-19-2014),sonixax (03-20-2014)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)

    جُستارهای همانند

    1. گفتگو پیرامون کمونیسم و سوسیالیسم
      از سوی Mehrbod در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 2182
      واپسین پیک: 08-12-2018, 12:19 AM
    2. شیوه گفتگو
      از سوی بهمنیار در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 2
      واپسین پیک: 02-28-2013, 11:00 AM
    3. مازوخیسم / سادیسم / لذت‌جویی و ...
      از سوی yasy در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 6
      واپسین پیک: 01-20-2013, 08:03 PM
    4. شیوه ی نوشتار در تالارهای گفتمان
      از سوی Nocturne در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 24
      واپسین پیک: 10-06-2012, 05:15 PM

    کلیدواژگان این جُستار

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •