ببین ما در مورد اعضا و رهبران گروه هایی مثل طالبان در مناطق قبیله ای پاکستان که حرف نمیزنیم!که غیر قابل دسترسی قانونی یا عادی باشند،اینها وسط یک کشور مدرن بودند!با نیروی پلیس مدرن و متحد اسرائیل!وقتی کشوری مجازات نقض شدن حاکمیتش و روانه شدن یک گروه ترور رو فقط غرامت در نظر میگیره مطمئنا در زمینه قانونی همکاری خیلی بهتری با اسرائل میتونسته داشته باشه!
خب این قضیه همون عذر بدتر از گناهه که گفتم،اگر شما بپذیرید اینها اعضای یک گروه جنگوی رسمی بودند اون وقت طبیعتا دارای حقوقی میشدند که کنوانسیون ژنو بهشون داده و این یعنی اینکه اگر در زمان عملیات مسلح نبودند حق داشتند که حداقل اسیر جنگی بشند،حداقل!
به به! اینطور که هر کسی به بهانه کند بودن روند قانونی میتونه همه نهادهای بین المللی رو دور بزنه،نمیشه که انتظار داشته باشیم فقط کشورهای "بد"به قوانین و نهاد های بین المللی احترام بزارند،خب از دید اونها هم نهادهای بین المللی ناکارا هستند!
راستش اون مدارک رو من برای مناطق بمباران شده لبنان در جنگ 33 روزه گفتم نه عملیات ترور،در واقع من به دقیق بودن اطلاعات اسرائیل در عملیات ترورش شک زیادی نداشتم(که نسبتا هم دقیق بودم)من با رفتار اسرائل مشکل داشتم.

پاسخ با گفتآورد