جناب مهربد ، شما این شخص را انگار نمی‌شناسید . این آقا یک حزب‌اللهی ۲ آتیش بود و به همه در وبلاگش فحش جنسی‌ میداد ، حالا هم همه شما را گول زده است ، فیلم روشنفکری بازی می‌کند . دیدید هم هی‌ می‌خواست به تالار مخفی‌ نفوذ کند واسه خبر چینی‌. به هر حال به نظر من این شخص عنصر مخرب است ، ببینید کی‌ گفتیم.

---------- ارسال جدید اضافه شده در 06:36 pm ---------- ارسال قبلی در 06:33 pm ----------

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonic نمایش پست ها
اگر جناب کسرا تمایل داشته باشند با حضور آن دسته از کاربران گرامی دفترچه که در پالتاک هستندحاضرم با ایشان گفتگو داشتم باشم تاایشان رامتقاعد کنم درگمراهی به سرمیبرند یا اگرمایل به گفتگو در پالتاک نباشند هرکجا که بخواهند حاضرم باایشان گفتگو کنم.
پالتاک خوبه؟
نخیر من با شما گفتگو نمیکنم ، از این به بعد هم ایگنور می‌کنم شما رو ، فعلا پروژه مهمی‌ داریم باید به آن رسیدگی کنیم.

---------- ارسال جدید اضافه شده در 06:41 PM ---------- ارسال قبلی در 06:36 PM ----------

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonic نمایش پست ها
مهم نیست برای شما آرش یک بت باشد چون امثال شما دوست دارند همواره یک مرجعی برای خود داشته باشندتا از وی تقلید کنند چون توانایی تفکر را ندارندبرای همین شما را آزاد میگذارم
سنگ پای قزوین که میگن یعنی‌ شما ، با آن سابقه کثیفی که دارید بهتر است اینها را به خودتان بگویید. البته برای من مهم نیست که یک جانور اسلام گرا چه چیزی در مورد من فکر می‌کند.