Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
چرا در ایران دخترها ملاکشان فقط پول شده؟
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 124

    جُستار: چرا در ایران دخترها ملاکشان فقط پول شده؟

    Threaded View

    1. #11
      نویسنده سوم
      Points: 3,801, Level: 39
      Level completed: 1%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت
       
      خالی
       
      agn0stic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Apr 2013
      نوشته ها
      180
      جُستارها
      20
      امتیازها
      3,801
      رنک
      39
      Post Thanks / Like
      سپاس
      137
      از ایشان 420 بار در 168 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      جناب sonixax پاسختان رو بصورت کلی میدم نه جزیی چون پاسخ جزیی به سخنان شما اتلاف وقته چون منظور من رو متوجه نشدید:

      اول از همه اینکه اگه تعریف فمینیست این هست که کسی از حقوق زنان دفاع کنه بله بنده فمینیست هستم. اما صرف فمینیست بودن به معنای قبول کردن تمامی ادعاهای فمینیست ها نیست. مثل مسلمان بودن که برابر اعتقاد به الله و رسالت محمد و وجود معاد هست که بعدش توی جزییات بین مسلمین اختلاف هست. مثلا برخی فمینیست ها مخالف پورنوگرافی هستند ولی بنده نیستم. پس وقتی میگویید این حرفتان فمینیستی هست پس غلطه لطفا غلط بودنش را نشان دهید.

      دوم اینکه شما سوزنتون روی چیزهایی گیر کرده که از نظر بنده منطقی نیستند و آماری هم در مورد آن وجود ندارد و مصداق خاصی هم برای آن نمیشود تعریف کرد. شما میگویید اکثر زنان ایرانی آرایش غلیظ میکنند خب من میگویم عده معدودی این کار را میکنند تعریف من هم از ایران محدوده خاصی از بالای شهر نیست یا آن زنانی نیستند که شما با 2 تا بوق زدن تونستید سوار ماشینتون کنید که اگر تعریف شما از ایران این هست که باید بگویم در اشتباهید. بنده در یک دانشگاه در وسط شهر تهران تحصیل میکنم اما از 80 دختری که هم دوره من هستند فوقش 10 نفرشون آرایش غلیظ میکنند 10 نفرشون هم که چادری هستند و 60 نفر دیگر آرایش معمولی میکنند. علت این هم که مصرف مواد آرایشی بالاست را هم به شما گفتم که چیست حالا اگه دوست ندارید قبول کنید خب نکنید.

      سوم اینکه شما مدعی عقده ای بودن زنان ایرانی هستید خب مصداقتان برای این حرف چیست؟ چون آرایش میکنند؟ خب گفتم که علت آرایش کردن آنها چیست شما نمیخواهید قبول کنید. آرایش غلیظ میکنند؟ خب نشان دادم که عده معدودی این کار را میکنند. از اینکه براشون مزاحمت ایجاد میکنند لذت میبرند؟ خب این نیازمند آمارگیری هست و مطمئن باشید فقط آنهایی که آرایش غلیظ میکنند شاید از این کار لذت ببرند. نکته دیگر اینکه شما کل زنان ایرانی را عقده ای مینامید اما چرا اون پسرانی که میان دور اونها میچرخند و فقط با یک نگاه ساده میتوانید ببینید عقده از همه سوراخ های بدنشان به بیرون میریزد را عقده ای نمینامید و مثل جناب Russel سیاست سکوت رو در پیش میگیرید؟ شما کافیست همین زنانی را که آرایش معمولی میکنند و به قول شما عقده ای هستند را پیش چند تا روانشناس ببرید و ببینید در مورد آنها چه میگویند. آیا آنها را مریض و عقده ای مینامند؟

      متاسفانه در چند سال اخیر که جناب احمدی نژاد با رفیقشون آقای خامنه ای ریدن تو اقتصاد کشور و کاری کردند که همه جا ملاک پول بشه همزمان با پول دوست شدن دختران یک ژستی هم برای پسران شکل گرفته که باهاش خیلی حال میکنند و اون ژست حرف ها و رفتارهای زن ستیزانه هست! کافیست یک چرخ تو فیسبوک بزنید تا ببینید این عده چقدر زیادند. همانطور که یک نفری که با عقیدش حال میکنه رو با استدلال نمیتونی از عقیدش برگردونی این عده هم چون با ژستی که میگیرن خیلی حال میکنن با هزار جور استدلال نمیتونی از نظرشون برگردونی! جناب sonixax و Russel کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شما هم جزو همان عده هستید.

    2. 3 کاربر برای این پست سودمند از agn0stic گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Alice (08-19-2013),sonixax (08-19-2013),کافر_مقدس (08-25-2013)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    جُستارهای همانند

    1. BitCoin یا پول open source چیست و چگونه کار میکند.
      از سوی Mehrbod در تالار دانش و فندآوری
      پاسخ: 37
      واپسین پیک: 01-26-2018, 01:09 AM
    2. پوچ‌های منطقی‌
      از سوی Theodor Herzl در تالار فلسفه و منطق
      پاسخ: 6
      واپسین پیک: 04-18-2013, 04:51 PM
    3. سکس در ازای پول
      از سوی Theodor Herzl در تالار زنامرد
      پاسخ: 91
      واپسین پیک: 03-09-2013, 10:04 PM
    4. پوچگرایی (نیهیلیسم)
      از سوی SAMKING در تالار فلسفه و منطق
      پاسخ: 73
      واپسین پیک: 01-30-2013, 01:23 PM

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •