Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 316

جُستار: جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Theodor Herzl نمایش پست ها
      میلاد توی این افشاگری‌هایی‌ که راجع به NSA شده یکیش این هست که بیشترین برنامه‌های جاسوسی خارجی‌ آمریکا روی ایران هست و تقریبا تمامی‌ تلفن‌ها ، SMS‌ها ، و تمامی‌ فعالیت‌های کامپیوتری ایران توسط آمریکا مانیتور میشه. فرض بگیریم NSA دسترسی‌ داخلی‌ نداره یعنی‌ کسی‌ رو در ایران نداره که مثلا یه USB بزنه داخل جاهای مهم و NSA رو وارد کنه ، اگه کاملا از خارج در نظر بگیریم ، مثلا NSA چطوری می‌تونه تمام سیستم‌های کامپیوتری ایران رو جاسوسی کنه؟
      تمام پایه نرم افزاری ایران روی ویندوز هستش .
      برای همین دست کم دولت آمریکا میتونه از طریق مایکروسافت این کار رو بکنه .
      مردم ایران هم تقریبن همه روی جی میل یا یاهو ایمیل دارند و کنترل کردن اونها هم در صورتی که دولت بخواد امکان پذیره .

به عنوان یک فرد و کاربر خانگی هیچ مشکلی نیست که شخص از ویندوز استفاده کنه و به نظر من اصلن باید هم استفاده کنه ولی به عنوان ارتش ، مخابرات ، نیروگاه هسته ای ، ناو جنگی ، هواپیما ، برج مراقبت ، نظام بانکی و ... کشور باید از سیستم عامل بومی خودش استفاده کنه .
      بهترین نسخه تولید یک سیستم عامل بومی بر پایه کرنل لینوکس یا یونیکس هستش .
      اگر این احمقها همون موقع که لینوکس شریف بیرون اومد و اون همه دست و پا زده شد که با ویندوز جایگزین بشه آمریکا به همین راحتی نمیتونست اطلاعات داخل ایران رو شنود کنه و باید اول سیستمهای داخلی رو هک میکرد .
      هک کردن سیستم های داخلی هم منجر به از دست رفتن 100% اطلاعات نمیشه و میشه تا خیلی زیادی هم جلوش رو در اغلب موارد گرفت .

من قشنگ یادمه کانال خبر داشت بازدید خامنه ای رو از یک ناو ساخت ایران نشون میداد . یکجا دوربین رفت روی سیستم هدایت و کنترل ناو، ویندوز XP بود !!!!!! یعنی عملن کنترل اون ناو دست آمریکاست نه ایران .
      تازه من بودم اصلن بودجه میذاشتم یک تیم تحقیق درست میکردم یک سیستم عامل برای مصارف داخلی از نو تولید میکردم و فقط هم در سطح ارگانیزیشن های دولتی و مهم نگهش میداشتم . این طوری دست کم سیستمهای ما برای دیگران ناشناخته بود .
      البته همین کار رو هم میشه با لینوکس کرد و یک توزیع اختصاصی ازش برای استفاده های دولتی درست کرد که کدهاش ناشناخته باشه ، API اش برای غیر خودی ها ناشناخته باشه .

بعد این خاک برسرها در حد همون لینوکس شریف یا پارسیکس هم سرورهاشون رو ایمن نکردند . آمریکا با اون آمریکاییش اطلاعات اف 16 و اف 35 اش رو چین دزدید و الان بلوپرینت کاملش رو داره . اینها که گوز هم نیستند جلوی آمریکا .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Fiona (06-30-2013),Russell (06-11-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •