• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 35

جُستار: آزادی حمل و نگهداری اسلحه

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Dariush نمایش پست ها
      میلاد جان، به نظرِ شما من اگر در خانه‌ی خودم یک شاتگان میداشتم، بازهم آن سپاهی بی‌شرف میتوانست بیاد درِ خانه‌ام را بزند و بگوید دیشب دخترت را در زندان صیغه کردیم و بعد گلوله‌بارانش کردیم و اکنون آمده‌ایم پولِ گلوله‌هایی که به او زدیم را پس بگیریم؟
      آزادی داشتنِ اسلحه در کاهشِ اقتدارِ دولت و حفظِ حریمِ خصوصی افرادِ جامعه بسیار تاثیرگذار است و نمیشود تنها به دلیل اینکه افرادِ زیادی در سال به خاطرش کشته میشوند از فوایدش چشم پوشید. تنها باید کاری کرد که آسیب‌هایش کاهش یابد و اینکه گواهی‌نامه داشتنِ اسلحه را سخت‌تر کنند. وگرنه اسلحه نداشتنِ مردم برابر است با ناتوانی مردم در مقابله با دولت.
      در ثانی من فکر نمیکنم آمریکا بتواند با F22 و تانک از پسِ 200 میلیون اسلحه در درونِ خاکِ خودش برآید.
      شما در خانه دوشکا هم میداشتید باز هم سپاه میتوانست همان کار را بکند .
      این اسلحه ها هم که در درون خاک آمریکاست در مقابل سلاح های مدرن حتا نزدیک به صفر هم نیستند ! و هیچ اثری در مقابل آنها ندارند .
      آسیبهایی که آزادی سلاح میزند هزاران برابر بیشتر از سودهای احتمالی اش است !
      بنگرید به همین شمار 30 هزار کشته در سال ! بخواهیم آن را به نسبت جامعه ی ایرانی در نظر بگیریم و فرض کنیم که اگر در ایران اسلحه آزاد بود و 60 میلیون از 70 میلیون نفر اسلحه داشتند و بخواهیم این تعداد کشته در سال را مقیاسی برای اندازه گیری قرار دهیم دست کم به عدد سالی 5 هزار کشته میرسیم . این را ضرب کنید در 33 سال حکومت جمهوری اسلامی از شمار تمام اعدامیان و قربانیان ترور این حکومت بیشتر میشود !

حالا اگر شما در منزل شاتگان داشتید ! سپاهی میومد در خانه شما را میزد میدید که شما شاتگان دارید میرفت و با یک تیم کماندویی آموزش دیده میامد در مقابل شمایِ آموزش ندیده و شما را هم میکشت کنار دخترتان خاک میکرد !!!

این تازه فقط جنبه ی حکومتی اش هست ! اینکه چه بلایی مردم خود بر سر خود میاورند از همه مهم تر است . به خاطر اینکه وجود اسلکه احتمالن شاید باعث شود یک دولتی نتواند به من زور بگوید ! من از جانب صدها هزار نفر دیگر باید تهدید شوم ؟
      کجا آزادی اسلحه در آمریکا کمک به امنیت کرده است ؟! آمریکا یک دهم امنیت کشورهای اروپایی را ندارد .

آن زمان که دولتمردان آمریکایی آزادی اسلحه را تضمینی قرار دادند برای اینکه آخرین راه باشد علیه حکومت ! پیشرفته ترین سلاحی که در اختیار داشتند توپ بود ! ولی امروزه حکومت حتا نیازی ندارد سربازان خود را به میدان بفرستد یا حتا سرباز آنچنانی در اختیار داشته باشد !
      Nevermore این را پسندید.
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

folaani (04-25-2013),Nevermore (04-23-2013),SAMKING (04-23-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •