نوشته اصلی از سوی
sonixax
دوم اینکه رابطه جنسی دو نفر باز حریم خصوصی محسوب میشه و به هیچ بنی بشری ربط نداره و در عین حال به کسی آسیبی نمیرسونه - یعنی اگر خانم x با آقای y رابطه ی جنسی داشته باشه نه به من ، نه به شما و نه به هیچ کسی دیگه ای آسیبی نمیرسه مشروط بر اینکه اون دو طرف نسبت به اشخاص دیگه مانند همسر تعهدی نداشته باشند .
و باز سوم اینکه رابطه ی جنسی دو نفر به اجتماع هم ربطی نداره .
تنها موردی که حکومت میتونه در این باره روش دست بذاره اینه که در این میان پولی رد و بدل شده که بابتش مالیاتی داده نشده و به همین دلیل است که تنفروشان در بسیاری از کشور های آزاد و مدرن دنیا دارای کد مالیاتی هستند و در ازای کاری که میکنند و پولی که دریافت میکنند مالیات پرداخت میکنند .
در نتیجه هیچ ایرادی نداره این موضوع و به کسی هم ربطی نداره و کسی نمیتونه مدعی بشه چون خانم x با آقای y که هیچ کدومشون هیچ ربطی هم به من ندارند آن هم نه در مکانهای عمومی بلکه در حریم خصوصی با هم سکس داشتند به من آسیب رسونده و بخواد ازشون شکایتی بکنه ، و اگر این تقاضا و شکایت رو به هر دادگاهی بکنه (البته نه بیدادگاه هایی از جنس بیدادگاه های جمهوری اسلامی که تا به عقاید مردم هم کار داره چه برسه روابط) بهش میگن عموجان برو رد کارت .