ولی خب ظاهرا واکنش شدید نشون دهنده درصدی از اهمیت بود:))حالات روحی و خلقیات و حتی رفتار خجالتآور شما برای من اهمییتی ندارند،
اوهوم فهمیدم،دل دوستان از جوک گفتن و احیانا انحراف بحث شکسته:))خب همینجا از دوستان دلنازکی مثل شما بابت این انحراف عظیم و نابشخودنی عذر میخوام:))آنچه مایهی انزجار شده شرایطیست که در آن به خودتان اجازه میدهید در جستاری جدی، پیرامون خبری ناگوار «جوک» تعریف بکنید و هیچ صدای اعتراضی از رفقای پرشمارتان بلند نشود و اگر آنرا به «مردستیزی» ربط بدهیم متهم به تعمیم بیجا و جا زدن موارد استثنایی به عنوان روال و ... بشویم.
یک سری آه و ناله پر سوز گداز که طبیعتا بدون شواهد و مدارک ارزشی نداره:)خیر بارها گفتم که این برداشت از فمنیسم جز تصورات شماست و حداقل میتونسید با آوردن نقل قولی از یک فمنیست ما رو راضی کنید که چیزی بیش از یک خیال هست و بخش هایی از فمنیست ها واقعا به چنین چیزی باور دارند:)این فضای مسموم را ایدئولوژی منحرفی که پیرو آن هستید با تبلیغ این ایده که تمام مردان از بدو تولد «ظالم» هستند بوجود آورده. اگرنه در میان اینهمه آدم «بیعاطفه» و «فاقد حس نوعدوستی» کسی به این خبر نمیخندد.
من به موضوعاتی که به سکس مربوط باشه میخندم و لزوما به هرچیزی نمیخندم، و همین مورد اگر برای یک مرد هم اتفاق میافتاد نمیخندیدم:)
در هر حال فارق از مقصر بودن یا نبودن فمنیسم اینکه اساسا این رفتار من ربطی به فمینست بودنم نداشت و اشتباها برچسب زدی تغییر نمیکنه:))پدافند از حقوق مردان برملا کردن و تقبیح این استانداردها و برخوردهای دوگانه است، اقدام به قتل یک دختربچه به دلایل جنسیتی ماهها خبر اول جهان میشود و میلیونها نفر برای کمک کردن به او بسیج میشوند، اما خبر قتل یک پسربچه به انگیزههای مشابه در یکی دو خبرگزاری نقل میشود و اینجا هم مورد تمسخر قرار میگیرد. البته که فمینیسم را مقصر میدانیم.