گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی David Hume نمایش پست ها
این خبرنگار‌ها عرب هستند ، یا عرب اسرائیلی یا عربی‌ که تابعیت یک کشور غربی هم دارند ، کسی‌ با پاسپورت ایرانی‌ نمی‌تواند به اسرائیل برود.
من بیشتر منظورم این بود :

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
خبرنگاران این شبکه‌های ایرانی در حالی از این مناطق گزارش می‌دهند که میکروفون‌های مارک‌دار شبکه‌های ایرانی را در دست می‌گیرند.
گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی David Hume نمایش پست ها
زکی! بگویید اسرائیل چی‌ نداره! کلی‌ جاذبه‌های تاریخی‌ داره ، در اورشلیم تا شمال اسرائیل در قیصریه ، از آثار باستانی یهودی بگیرید تا یونانی و رومی ، سواحل اسرائیل جزو بهترین سواحل جهان هستند در ایلات ، تلاویو ، اشدود ، اشکلون ، نتانیا و غیره بهترین دریا‌ها هست ، بهترین کلاب‌های شبانه ، در بلندی‌های گلان انواع باغ‌های میوه و غیره هست که هزاران نفر هر سال اونجا میروند ، بسیاری چیز‌های دیگه هم هست.
خوب جاذبه های تاریخی که بیشتر جذابیت های مذهبی دارند !
ساحل هم به نظر بنده بهتر از سواحل آسیای شرقی در دنیا نداریم حتا هاوایی هم به پای سواحل هند یا مالدیو و مانند آنها نمیرسد .
کلاب هم باز همه جا پیدا میشه ! و از کلابهای آمریکا نمونه تر میخواید ؟

نظر من اینه وقتی کسی میتونه به اسرائیل سفر کنه معنیش اینه که به اروپا و آمریکا و کانادا و آسیای شرقی هم میتونه ! پس به خودی خود اسرائیل در اولویت هاش نیست مگر مسایلی که گفتم یا اینکه همه جا رو دیده بگه حالا بریم اسرائیل رو هم ببینیم !

نمیدونم ! شاید هم من اشتباه میکنم ولی اسرائیل به عنوان سفر توریستی آخرین گزینه ی من هستش ! بنده شاخ آفریقا را ترجیح میدهم بیشتر دوست دارم به عنوان یک سرمایه گذار در کشوری مثل اسرائیل فعالیت اقتصادی داشته باشم تا برم بگردم !