من حاضر هستم در مورد دهه ۶۰ و اثبات اینکه میر حسین موسوی و اصلاح طلبها تا گردن در خون آلوده هستند مناظره انجام بدهم ، جناب کافر حاضر هستید؟
من حاضر هستم در مورد دهه ۶۰ و اثبات اینکه میر حسین موسوی و اصلاح طلبها تا گردن در خون آلوده هستند مناظره انجام بدهم ، جناب کافر حاضر هستید؟
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-20-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Theodor Herzl (04-20-2014)
مناظره قوانین خاص خودش را دارد و فقط بحث بر سر موضوع هست ، برای من مهم نیست که شما که هستید ، بر سر مواضعی که میگیرید یا من میگیرم بحث میشود ، به هر حال من حاضرم در مناظره اثبات کنم که میر حسین موسوی جنایت کار است ، کسی که فکر میکند موسوی جنایت کار نیست میتواند با من مناظره کند! سوال مناظره هم این را پیشنهاد میکنم!
" آیا میر حسین موسوی در جنایتهای دهه ۶۰ جمهوری اسلامی نقش داشته است و جنایت کار است یا خیر؟ "
sonixax (04-21-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
در بحثهای معمولی ۷-۸ نفر همزمان پست میزنند بحثها گم میشود ، مناظره فرق میکند ، من ادعا میکنم که میتونم ثابت کنم میر حسین موسوی جنایتکار است و لایق محاکمه شدن ، شما میگویید که نیست ، خوب انقدر از مواضع خود مطمئن هستید چرا مناظره نمیکنید؟ به هر حال این پیشنهاد من در مناظره عمومی است ، اگر کس دیگری فکر میکند موسوی جنایت کار نیست من میتونم با او مناظره کنم ، ولی خودم ترجیح میدهم با جناب کافر مناظره کنم!
sonixax (04-21-2014)
"فریدون فرخزاد"
کوروش هم گزینه خوبی هست ، ولی من هنوز از موضع کامل او در این مورد اطلاع ندارم ، موضع شما مشخص است
sonixax (04-21-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Persepolis (04-21-2014),sonixax (04-21-2014),کافر_مقدس (04-21-2014)
من گفتم پاسخ ندید؟ یا اگه پاسخ بدید علافید؟ چرا بعضی وقتها اخلاق خودخواهی دین یهود به سراغت میاد کسرا؟
هوش نکردی که میگم اگر کسی پیدا بشه که بخواد موضوعی به این روشنی و اظهر من الشمسی رو در مناظره اثبات کنه حتمن خیلی آدم بیکار و علافیه. بله یه همچین آدمی حتمن وقت زیادی داره. آخه کی اینجا منکر اینه که موسوی در جریان آدم کشی ها دهه 60 نبوده؟
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (04-21-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)