نوشته اصلی از سوی
Russell
11. آیندهی نزدیک جهان و ایران را از منظری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی چگونه میبینید؟
-درمورد جهان نظر دادن انهم با توجهبه شرایط پیچیده ی سیاسی و ناهمگونی فرهنگی و اجتماعی که وجود دارد به نظرم کاردشواریست.اما در مورد ایران چندان خوش بین نیستم.چه به لحاظ اجتماعی و فرهنگی ,تغییراتی که شاهد آنیم انقدر کند رو و ضعیف اند که توانایی ایجاد تحولاتی در خوررا ندارند.چه به لحاظ سیاسی منتظر اتفاقات خوبی نیستم!آنهم وقتی پای ج.ا در میانباشد وضعیت از آنچه که باید بشود احتمالا بدتر خواهد شد.به هر حال امیدوارم مردمایران هم بالاخره روی خوش زندگی را ببینند!
نوشته اصلی از سوی
Russell
12. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جانتان را به خطر بیاندازید؟
اینکه آرمان و اعتقادی وجود داشته باشد که من آنقدر به آن پایبند و معتقد باشم که برای تحققش جانم را هم فدا کنم,خیر....
اما با این وجود گاهی شرایط از چنان اهمیتی برخوردار میشود که تمامی ارزش ها به یکباره فرو میریزد وشاید آن لحظه ای باشد که حاضر باشم از خیلی از داشته هایم(و شاید همجانم) برای حسن انجامش چشم بپوشم!
نوشته اصلی از سوی
Russell
13. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جان دیگران را به خطر بیاندازید؟
هرگز!
نوشته اصلی از سوی
Russell
14. آیا مذهب و دانش را آشتیپذیر میدانید؟
مذهب و دانش اصولا دو ماهیت متفاوت دارند و من هیچ گونه همبستگی ای بین این دو نمی یابم!چه بسا این دو ضد یکدیگرند و مانع رشد یکدیگر.طول عمر مذهب و دانش تقریبا به یک اندازه است و ما کی و کجا شاهد آشتی این دو بوده ایم که چنین انتظاری از این اضداد داشته باشیم؟
نوشته اصلی از سوی
Russell
15. آیا به وجود فضای سیاسی سالم باور دارید یا اساسا برای این عرصه از زندگی اجتماعی اعتباری قائل نیستید؟
مادامی که سیاست با قدرت آمیخته باشد(و مگر میشود که نباشد؟)انتظار سلامت سیاسی هم انتظار ساده لوحانه ایست.
نوشته اصلی از سوی
Russell
16. آیا با نقوش سنتی زن و مرد در جامعه موافق هستید؟(lol)
سنتی خیر...
موضع من هم که نسبت به آنچه که از سنت ها و نقش های از پیش تعیین شده به ما رسیده روشن است.خود به عنوان زن
ازانفعال و محدود شدن به یک سری وظایف و نقوش خاص بیزارم و زنان را شایسته ی بالاتربودن و ارجمند تر بودن از آنچه که هستند میدانم.نه در چشم مردان و یا حتی خودشان ,بلکه در چشم یک جامعه ی ارجمند.
به نظرم جای خالی زنان در سیاست و علوم اجتماعی احساس میشود و اینکه چه چیزی آنان رابه تحرک و یا رهایی از آنچه که به انان خورانده و تحمیل شده وا میدارد چیزیست که هنوز به طور دقیق به آن نرسیده ام!
البته جای امیدواریست که مردان هم در تعاریف نقوش خود در حال تجدید نظرند و این فشاری که هردوجنس در حال وارد آوردن به یکدیگراست اگر به کشتن هم ختم نشود احتمالا نتیجه ی مثبتی خواهد داد!
با این اوصاف زنانگی هر زن و مردانگی هر مرد در جای خود دارای جذابیت هاییست که فکرنمیکنم انکار کردن آن سرپیچی از سنت باشد.
نوشته اصلی از سوی
Russell
17. کدام ورزش، غذا، سبک موسیقی و ژانر سینمایی را ترجیح میدهید؟
-در مورد ورزش:همه ی ورزش ها اما شنا و کوه نوردی را ترجیح میدهم.
غذا:در خوردن حساسیت و یا علاقه ی خاصی به چیزی ندارم.اما کلا مزاج ترش پسندی دارم و خوراک های آلو و خورش های ترش را دوست دارم.
موسیقی:بیشتر پاپ و سنتی
ژانر سینمایی:اهل فیلم و سینما هم نیستم! اما اگر بنا به دیدن باشد فیلم های کمدی و درام برایم جذابیت دارند