نقلقولهایی از آندرهآ دورکین
تحت مردسالاری، پسر هر زنی خیانتکار بالقوه به او و ناگزیر متجاوز و بهرهکش از زن دیگریست.
از فمینیستها اغلب میپرسند که آیا پورنوگرافی به تجاوز میانجامد. حقیقت اینست که تجاوز و خودفروشی همواره دلیل پورن بودهاند و همچنان نیز هستند. از منظری سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، جنسی و اقتصادی تجاوز و خودفروشی پورن را تولید کردهاند، و این صنعت برای تداوم نیازمند تجاوز(به) و خودفروشی زنان است.
من میخواهم این جنبش مردان یک تعهدی بدهد به توقف تجاوز چراکه این تنها تعهد معنادار برای رسیدن به برابریست. خارقالعاده است که در تمامی گفتمانهای فمینیستی و ضدسکسیستی ما هرگز به نحوی جدی دربارهی پایان دادن به تجاوز گفتگو نمیکنیم. پایان دادن به آن. متوقف کردن آن. دیگر نه. دیگر تجاوز نه.
من یک آتشبس بیست و چهار ساعته میخواهم که طی آن هیچ تجاوزی رخ نمیدهد. از شما میخواهم که سعی بکنید، شما را دعوت میکنم که سعی بکنید، مشکلی نمیبینم که بهتان التماس بکنم تا سعی بکنید.
(خطاب به مردان)
مردان همه چیز را میدانند، همهی آنها. فارغ از آنکه چقدر بیتجربه یا احمق یا نادان یا مغرور هستند.
مردانی که میخواهند زنان را در مبارهی ما برای آزادی و عدالت همراهی کنند باید بفهمند که برای ما چندان مهم نیست که گریهکردن را بیاموزند، برای ما مهم است که جنایت و خشونت علیه ما را متوقف بکنند.
هدف قرار دادن برابری جنسیتی با مردان به مانند آنست که تجاوز کردن به جای مورد تجاوز قرار گرفتن، پولدار شدن به جای فقیر بودن و قاتل شدن به جای قاتل بودن را هدف قرار بدهید.
ازدواج نهادیست برآمده از تجاوز در مقام یک رفتار. تجاوز، اصالتا به معنای ربودن، بدل شد به ازدواج از طریق اسارت.
تا زمانی که تجاوز جنسی هست هیچ صلح و عدالت و برابری و آزادی نخواهد بود. قادر نخواهید بود کسی که میخواهید یا چیزی که میخواهید بشوید. قادر نخواهید بود در جهانی که میخواهید زندگی بکنید.
بخشی از دلیل آنکه بچهدار شدن ستایش میشود اینست که زنان در آن میمیرند.
هر تعرضی به بدن زن میتواند برای مردان سکس باشد. اینست حقیقت راستین پورنوگرافی.
البته که آزادی زنان برای ما باید مهمتر از آزادی جاکشها باشد.
چطور میتوان کسی را دوست داشت که کمتر از یک انسان کامل است(دربارهی عشق مرد به زن تحت سیستم مردسالاری)بیآنکه عشق خود نوعی از سلطهورزی باشد.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
آندرهآ دورکین: