قضیه این داستان های سکسی توی تالار چیه مهربد جان؟
حس خوبی رو به من منتقل نکرد
قضیه این داستان های سکسی توی تالار چیه مهربد جان؟
حس خوبی رو به من منتقل نکرد
ویرایش از سوی Russell : 06-15-2013 در ساعت 11:29 PM
داستان ویژهای ندارد ممد جان, برای بالا رفتن در گوگل در ذهن داشتیم که یک تالار پیرامون مسٸلههایِ جنسی باز کنیم,
اینها را هم گذرانه از بایگانیهایِ خودم بیرون کشیدم و گذاشتم (خودم هم دستی در نوشتن دارم, شاید دیرتر از خودم هم گذاشتم).
داستان اروتیک یا سکسی نیز یک گونه تابوشکنی به شمار میرود و تابوشکنی بیشتر زمانها خواستنی
است, بویژه برای سکس که در ایران همچنان آزادانه سخن گفتن درباره اش تابو به شمار میرود, هتا روی اینترنت!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (02-28-2013),Soheil (06-19-2013),undead_knight (02-28-2013),yasy (02-28-2013)
این تالار برای این هست به نظرم که هر چیزی که در جمهوری اسلامی جلوی آزادی آن گرفته میشود اینجا آزاد باشد ، من تازه فکر میکنم یک تالار باز کنیم کلا برای چیزهای سکسی و یک گزینه جلوی آن بگذاریم که باید سنّ خود را تایید کنید تا وارد بشوید ، و داخل آن به غیر از چیزهایی که غیر قانونی هست ، بقیه چیزها را اجازه بدهیم.
"A Land without a People for a People without a Land"
عجب
تالار دفترچه اینه پس؟؟؟؟
خسته نباشید واقعا
زندگی چرخش واژگان است ، یکی به جرم تفاوت تنهاست ، یکی به جرم تنهایی متفاوت .
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (06-15-2013),Ouroboros (06-15-2013),Soheil (06-16-2013),sonixax (06-15-2013),undead_knight (06-21-2013),مزدك بامداد (01-09-2014)
زندگی چرخش واژگان است ، یکی به جرم تفاوت تنهاست ، یکی به جرم تنهایی متفاوت .
sonixax (06-16-2013)
این تالار برای من هم خوشایند نیست! نمیدانم ولی فکر میکنم وجههی تارنما را خراب کرده است..
sonixax (06-19-2013)
خب این بحث دیگریست دربارهی ِ تناسب مطالب و فضای انجمن.
نظر اولیهی ِ آغازگر تالار این بود که هم کمکی به انتشار این مطالب سانسور شده بشود و هم به تالار کمک کند(حتی یک دوستی پیدا شد داستانی که خودش نوشته بود را در همان تالار منتشر کرد و دربارهاش بحث هم شد).
حقیقتش برای من این هم یکجور تالار فان حساب میشود و همان اندازه با انجمن متناسب است که تالار معرفی آخرین فیلم دیده شده و باقی تالارهای فان.
اما دوستان دیگر هم نظرشان را بگویند، بحث ِ حال و هوای تالار است و نظر دوستان برای آن معیار خوبیست و من هم اگر نتیجه این باشد که تناسبی با انمجن ندارد با حذف آن و انتشار آن داستانها بطریقی دیگر مخالفتی ندارم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
در یک جامعه آزاد سکس ، پورن و اینها هم باید آزاد باشد ، خوشتان نمیآید به این تالار نیایید ، ولی حق ندارید به بقیه که میآیند بگویید شما هم حق ندارید بیایید.
"A Land without a People for a People without a Land"
Nevermore (06-19-2013),sonixax (06-19-2013),undead_knight (06-21-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)