چون حدس زدم خیلی از دوستان گفتگو دات کام بعد از این که ببینند گفتگو حذف شده در گوگل بدنبال رد پایی از آن بیفتند بر همین اساس این تاپیک را زدم تا دوستان ببینند اگر گفتگو حذف شده دفترچه به جایش است.
نمایش نسخه قابل چاپ
چون حدس زدم خیلی از دوستان گفتگو دات کام بعد از این که ببینند گفتگو حذف شده در گوگل بدنبال رد پایی از آن بیفتند بر همین اساس این تاپیک را زدم تا دوستان ببینند اگر گفتگو حذف شده دفترچه به جایش است.
کسی نمیداند گفتگو چرا بسته شده؟
احتمالا آدمین گفتگو هزینه نگهداری تارنما را نداشت.
البته نقش مخرب آرش بیخدا در بی رونق کردن گفتگو غیر قابل انکار است آدمین گفتگو را مجبور میکرد بسیاری از کاربران دگر اندیش را اخراج کند!
یک مدتی واقعا اعتقاد داشتم ولی از یه موقعی به بعد برای طنز ادامه میدادم؟
کوروش یادته یه دوست زرتشتی داشتیم دکتر بود(نمیخوام اسمشو بیارم میشناسیش)قرار بود کتاب هاشو چاپ کنه وگفت دو هفته ای کار دارم میرم ولی الان دوساله ازش خبری نیست؟یکم نگرانشم که نکنه کهریزکی شده باشند!
ازش حبری نداری؟میلاد که نداشت؟یادش بخیر دیگه یه سری هم به گفتگو نزد:47:یه قولی بهم داده بود باید عمل کنه!یعنی واداراش میکنیم:4:
البته دوستان دیگر هم هستند.هوادار دموکراسی.صدقول.اون یهودی کسرار شین بت.اون ناخدا. اینا هیچ کدوم اثری ازشون نیست البته من چند تایی رو میتنوم پیدا کنم.
من الان چند روزه براش میل میزنم فکر کنم یا بهش نمیرسه یا بیمعرفت فراموشم کرده منو نمیشناسه اگه پیداش شد بگو منث....کارت داشت!
فلسفه(ث)رو که میدونی
از طرف من بگو پای قولی که دادی باید وایستی:1:
الان من میرم دوباره براش میل میزنم وآدرس اینجا رو هم میفرستم.
دوستان من ممکنه بتونم مزدک بامداد وچند تا ازکاربرای قدیمی رو پیدا کنم بالاخره لینک اینجا رو براشون میفرستم:1:
می بینیم که هنوز هیچی نشده و چیزی از راه اندازی فروم تازه نگذشته، بحث های خاله زنکی شروع شد!
منثور نکنه خودتی؟ خداناباور شدی؟
---------- ارسال جدید اضافه شده در 06:52 pm ---------- ارسال قبلی در 06:44 pm ----------
به هر روی اگر قراره فعلا که وضعیت فروم گفتگو مشخص نیست، اینجا مکانی برای گفتگوهای منطقی بویژه اسلام ستیزی باشد، نباید اجازه داد رویه مخربی که کاربران اسپمر مسلمان در گفتگو داشتند به اینجا نیز منتقل شود.
ببخشید شما رو به جا نمیاورمhttp://www.daftarche.images/smilies/71.gif:71:پس وقتی برای جواب دادن به پست شما نمیگذارم چون وقت طلاست:3:
منم این طور ادعایی نکردم این تاپیک رو زدم تا دوستان گفتگو اگر درگوگل دنبال ردپایی از آن افتادند به دفترچه برسند در همان پست اول اشاره کردم به هدفم.
من که فکر نمیکنم اون منصور غلط املایی به طرز فجیع داشت ...فکر کنم تئوری مزحک تکامل هم از شاهکار هاش بود اصلا واسه این منثور صداش میکردند چون غلط املایی و پست دوخطی یک وجهی از شخصیتش بود
ولی این کاربر فیلسوف المانهای منصور رو نداره تازه ساتان رو هم نمیشناسه در حالیکه تو گفتگو همیشه باهم بحث داشتند....الکی مگه میشه منثور شد؟
الان به صورت اشتباه روی یکی از لینکهای مرحوم گفتگو دات کام کلیک کردم افتادم توی دفترچه!
Not Acceptable!
آیا کسی با مالک گفتگو در ارتباط هست که بشود آرشیو گفتگو را گرفت؟
کامل یا حداقل بخشی از آن.