http://s1.picofile.com/file/63306519..._7655938_n.jpg
تنها حضور کافی است . حضور نابود کننده است. پیش بسوی 25 بهمن
نمایش نسخه قابل چاپ
http://s1.picofile.com/file/63306519..._7655938_n.jpg
تنها حضور کافی است . حضور نابود کننده است. پیش بسوی 25 بهمن
شنیدید میگن ، چون قافیه به تنگ آید ... شاعر به جفنگ آید؟ آخه این هم شد شعار؟ یعنی چی چه تهران با موتور چه قاهره با شتر:22:
رفیق حتما شما در جریان تحولات منطقه نیستی...گفتآورد:
شنیدید میگن ، چون قافیه به تنگ آید ... شاعر به جفنگ آید؟ آخه این هم شد شعار؟ یعنی چی چه تهران با موتور چه قاهره با شتر
اگهخاطرت باشه پارسال بسیجی ها با موتور به مردم حمله کردند....امسال هم در مصر ساندیس خور های اونجا با شتر به مردم حمله کردند...
به خاطرهمین این شعار اختراع شد...
صفحه فيسبوك:
http://www.facebook.com/25bahman
توپ تانک فشفشه سید علی **کشه
توپ تانک مسلسل همش تو *** رهبر
:4:
نفر بر ,دسته خر ,اشک آور, شیر سماور ,اگزوز خاور ... تیر چراغ برق ,قطار ,موشک ,استادیوم
مشکل اینه که این آدم این کاره ست و از رو نمیره و نیازش با این چیزهای کوچک رفع نمیشه چون ظرفیت بالاست و چیزهای بزرگتری نیاز داره . دوستان شبانه روز کامیون کامیون حواله اش میدن ولی گنجایشش بالاست و هنوز ارضا نشده!
طرف حرفه اییه. همه رو از رو برده و خودش کماکان به رو!! خوابیده ولی هر کارش کنی از رو!! نمیره!
حاکمیت به شدت ترسیده، سرعت اینترنت افت کرده و بیشتر ِ فیلترشکنها هم از کار افتادهاند. امروز دیوارهای ِ زیادی منقش به شعار ِ مرگ بر دیکتاتور شده بود و شیشههای ِ ایستگاههای اتوبوس و باجههای تلفن شکسته شده. اینها همه نشانههای ِ خوبیست، به نظر میرسد جنبش از حالت ِ منفعل / مدنی درحال ِ استحاله به یک حرکت ِ اعتراضی ِ تمام عیار است.
:27:
یکصدا فریاد بزنیم:
بسیجی آس و پاس ** تهران شده لاس وگاس
بهتون قول میدم تخمشو فعلا ملخ خورده. هیچ اتفاقی نمی افته
امروز ساعت ِ سه ...
خوب، قبل از هر چیز: به نحو ِ بسیار وحشیانه و بی سابقهای سرکوب شدیم!
توضیحات اضافه که الان به ذهنم میرسد: 90% کسانی که آمده بودند پسرهای بین 18 تا 35 سال بودند، حضور زنان و خانوادهها نسبت به دیگر حرکات اعتراضی جنبش سبز بسیار کمتر بود. کار ِ درستی هم کردند نیامدند. چیز دیگری که اتفاق افتاد شکل گرفتن حلقههای اعتراضی چند صد نفره بجای یک جمعیت چندین هزار نفری بود، این حرکت یک خوبی بزرگ داشت و آنهم اینکه سگهای ج.ا در سرکوب 90% تجمعات بدلیل پراکنده بودنشان عاجز شدند، یک بدی بزرگ داشت که آن ده درصدی که سرکوب شدند، به بدترین شکل ممکن کتک خوردند و دستگیر شدند و از هم پاشیدند. من به ترتیب اینجاها رفتم: میدان هفت تیر، چهارراه آزادی و بعد تا جایی که میشد به انقلاب نزدیک شدم. تظاهرات آزادی چندین بار مورد حمله قرار گرفت. یک چیز جالب دیگر این بود که وقتی جمعیت بر اثر حمله پراکنده میشد 10-20 دقیقه بعد دوباره صد متر آنطرفتر یک حلقهی کوچک تشکیل میشد و ماجرا ادامه پیدا میکرد. یعنی کسی فرار ِ نمیکرد برود خانه، میرفتند پنجاه متر بالاتر. در بین آزادی و انقلاب کتک بدی خوردیم و توسط اراذل اسلام از دو طرف قیچی شدیم. همه آدمهای پیاده را میزدند، بدون توجه به اینکه روز کاریست و خیلیها شاید اصلا روحشان هم خبر نداشته.. خودم به یکی دو مورد آدم ِ کتک خورده که اصلا نمیدانست چه خبرست بر خوردم. دلخراشترین صحنه باتوم خوردن یک زن ِ تپل ِ میانسالی بود که بالاتر از خیابان پرچم که به نحو وحشیانهای کتک خورد. حوالی ساعت هفت که من به خانه آمدم هنوز حلقههای اعتراضی به راه بود..
چه قدر این بسیجی ها و سپاهی ها رو کتک زدید ؟ من چند تا فیلم دیدم که ملت یه بسیجیه رو زیر پاهاشون استیک کردند حسابی .
به نظر من هر یک نفری که اینها کتک میزنند یا میکشند باید چند ده نفر ازشون رو زد له و لورده کرد تا دیگه از این گُه های زیادی نخورند .
ولی فیلمهایی که من دیدم از بی بی سی و صدای آمریکا و پارس و ... میتونم بگم : دست مریزاد ، گل کاشتن ایرانیها امروز :53:
جلوی سفارت هم امروز خیلی شلوغ بود ، با اینکه اول هفته بود و دمای هوا زیر صفر بود - در کل خوب بود .
وقتی جمعیت متمرکز بود حمله نمیکردند، یا از همه طرف هجوم میآوردند که باعث از هم پاشیدن ِ مردم میشد. این فیلمی که منتشر شده از کتک زدن یک بسیجی که «امام امام» میکرد دقیقا مال همانجاییست که ما ایستاده بودیم(بالای متروی نواب درحال حرکت به سمت چهارراه آزادی). مثل اینکه مال ِ بعد از رفتن ِ ماست. امروز یک مکانیزم ِ ضدحمله از طرف ما اجرا شد که بسیار موثر بود : وقتی نیروهای فشار حمله میکردند، ما فرار میکردیم، و آنها طبیعتا دنبالمان میآمدند، پنجاه متری دورتر یک دفعه جمعیت برمیگشت و شروع میکرد به «حملهی مستقیم» به طرف نیروهای در حال پیشروی بسیجی. نتیجه این میشد که یک جمعیت 30-40 نفره از بسیجیهای ِ جدا افتاده از مقر خود ناگهان با جمعیتی 300-400 نفر روبرو میشدند و جای صید و صیاد عوض میشد. با همین روش 3 بار حملهی آنها را دفع کردیم و 5-6 بسیجی را حسابی کتک زدیم، و تقریبا هیچکس هم دستگیر نشد. اما بعد نیروهای ضدشورش آمدند، اینها سگان آموزش دیدهی هاری هستند که هیچ جور نمیتوان از پسشان برآمد. اینها که آمدند دیگر جای ماندن نبود.
گویا ما غربیترین نقطهی تظاهرات بودیم..
کافیست تاکتیک هایشان را شناخت ، در آن صورت میشود حسابی لهشان کرد .
یکی از تاکتیک هایشان این است که به صورت مثلث حرکت میکنند و در بین جمعیت شکاف ایجاد میکنند و آن را تکه تکه میکنند - در عین حال به داخل آن نفوذ میکنند و دست آخر آن را از هم میپاشانند . برای مقابله با این روش باید با هر سلاحی که دم دست هست به این مثلث های گارد گرفته حمله کرد و سپرهایشان را از دستشان گرفت و نابودش کرد و گرنه میتوانند حتی یک جمعیت میلیونی را هم از هم بپاشانند .
دمتون گرم بچه ها...
روز خوب و در عین حال وحشتناکی بود...
یکی از دوستام رو هر چی بهش زنگ می زنم...جواب نمیده...نکنه براش اتفاقی افتاده!
نمی دونم...
ولی هر جور شده باید این کاخ ظلم رو از هم پاشید...
من امروز صبح توی کتابخونه بودم ، باید یک چیزی رو تموم میکردم ، صدای تلویزیون شهرام همایون رو گوش میکردم که ببینم ایران چه خبره ، مرتیکه دروغ گفته بود که جمهوری اسلامی هاتبرد ما رو زده و ملت پول بدید بریم رو یه ماهواره جدید ، مردم هم از اروپا و ایران زنگ میزدند که به پیر به پیغمبر قسم تصویر رو هاتبرد هست ، قطع میکرد. آدم از این کثیف تر ندیدم از همچی استفاده میکنه پول بسازه.
در مورد تظاهرات هم البته من تجربه وحشتناکی داشتم ، ساله گذشته اجلاس جی ۲۰ در تورنتو بود ، من هم اون زمان محل کارم دقیقا توی شلوغیها بود ، پلیس بدجور مردم رو کتک میزد ، که البته مردم هم خوب حالشون رو گرفتن ، ۴ تا ماشین پلیس تو آتیش زدن و فردای اون روز اصلی ، حدود ۱۰۰۰ نفر از آنارشیستها با میله و سنگ و چوب و چکش تقریبا هرچی شیشه ساختمون دولتی و یا مغازههای زنجیرهای بود رو شکستن ، یه چیزی حدود ۲۰۰-۳۰۰ میلیون دلار ضرر زدن به دولت که دیگه غلط زیادی نکنند. مردم هم از آنارشیستها حمایت میکردند که کسی نزدیک نشه بهشون از پلیس ،.
۲ تا فیلم اول رو خودم گرفتم، راجع جی ۲۰ در تورنتو، فیلم سوم هم راجع یکی از این حملات آنارشیستها هست.
اینجا محلی هست که ماشینهای پلیس آتیش زده شده ، حدود ۳۰۰ تا پلیس ضدّ شورش ۴ طرف خیابون رو بستن
http://www.youtube.com/watch?v=NePrsN74VQk
اینجا هم مربوط به بعد شلوغیها هست یعنی نزدیک شب که آروم شد عبود یکم مردم پشت آنارشیستها میرفتن که پلیس نتونه از عقب حمله کنه.
آفرین به آنارشیستها، وانگهی گاردیهای ِ ایران اصلا قابل ِ قیاس با پلیس ِ ضدشورش ِ کشورهای غربی نیستند. میدانید که فرانسه قویترین پلیس ِ ضدشورش دنیا را دارد و اصلا برای ِ کشورهای دیگر دورههای آموزشی میگذارد. من از ضدشورش هر دو کشور کتک خوردهام، در آنجا امکان ندارد که به بالاتر از سینه ضربه بزنند، اینجا از اول سر و صورت را هدف میگیرند. در آنجا برای متفرق کردن ِ جمعیت حمله میکنند و به هر شخص ِ درحال فرار شاید یکی دو باتوم برسد، اینجا حمله میکنند، چند نفر را گیر میاندازند، و برای ایجاد رعب و وحشت در بقیه تا جایی که ممکن است میزنند. آنچه در دستههای منظم برای گرفتن ِ موضع تظاهر کنندگان یا دفاع از چیزی که مورد حمله قرار گرفته میآیند، اینجا با موتور و ماشین میآیند روی ِ مردم..
پلیس توهینی آشکار به شعور تمام مردم است، در همه جای ِ دنیا در بهترین شرایط نیرویی فاسد و سرکوبگر، در خدمت ِ حاکمیت و در برابر ِ مردم است. وحشیگری در ذات ِ وجودی ِ آن نهفته و نهادینه است. اما ضد شورش ِ ایرانی، یک نوع جانور ِ درندهی ِ بی نظیریست که در غرب بجز در موزههای قرون وسطی یافت مینشود!
البته دیروز بیشتر این گل من گلیها بودند.. اینها چه هستند؟ انصار ِ حزب الله؟
البته که پلیس کشورهای غربی فرق میکنند ، نمیشود ایران را با اینجا مقایسه کرد ، منظور من در میان کشورهای غربی ، این خیلی بد بود که اینگونه رفتار کردند. حالا هر روز یکی از پلیسها رو توی دادگاه محکوم میکنند ، حدود ۸۰۰ نفر شاکی خصوصی پلیس تورنتو پیدا کرده ، هر روز روزنامه یه پلیس رو مینویسه که محاکمه شده.
تعداد"کاربران روی خط در 24 ساعت گذشته" اومده پایین! اتفاقی افتاده؟ کسی رو تو راهپیمایی گرفتن؟
این چند روزه سرعت پرتها اینترنت که vpn استفاده میکنه از سرعت دایل آپ هم خیلی کمتر شده.ما که نمیدونیم مشکل چیه و کار کیه ولی هر کی که هست امیدوارم اینیکی دستشم مثل اونیکی بشه :4: