بهترين روش برای عبور از فيلترينگ و حفظ ناشناسی چيه؟
vpn معتبر سراغ داريد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترين روش برای عبور از فيلترينگ و حفظ ناشناسی چيه؟
vpn معتبر سراغ داريد؟
بهترین روش همون vpn هستش ولی راه های دیگه ای هم هست - در کل اگر isp ها بخواهند شما با هیچ نرم افزاری نمیتونید فیلترینگ رو دور بزنید چون فقط کافیه که پورتها رو ببندند - ولی از طرفی بستن پورتها منجر به خوابیدن حکومت میشه . برای همین فقط در شرایط خاص این کار رو میکنند .
يك شركت مورد اعتماد برای vpn سراغ نداريد؟
Your Freedom
اینو دانلود کن مشکلت حل میشه.
دوست عزیز من یه سایت می شناسم که وی پی ان میده...اما نه رایگان...گفتآورد:
يك شركت مورد اعتماد برای vpn سراغ نداريد؟
با کارت شارژ هم میده...
مطمئن هم هست..
http://k1.rayanvpn2.com
موفق باشی
Your Freedom هم در این گیر و دار که ج.ا تمام ِ فیلترشکنها را نابود کرده پولی شد و برای ِ کاربران ِ آزاد محدودیت ِ دانلود/زمانی قرار داد. لعنت به این وقت شناسی!
دوستان فیلترشکن ِ جایگزین ندارند؟
:53:
این برنامه را چند سال پیش استفاده میکردم، به عبارتی، «بدترین روش» برای عبور از فیلتر است.:4:
فعلا برگشتم به "اولتراسورف"، تا چه پیش آید.. آن یورفریدام ِ لامصب ما را بد عادت کرد، چند ماهی اینترنت آزاد داشتیم، انگاری سوئیس، الان باز شد بورکینافاسو!
مرگ بر اسلام!
VPN های رایگان خوب هم داریم:
دوتای واپسین را خود من هم بکار بردهام.
شما محدودیت ِ حجمی/زمانی ِ خود را پر نکردهاید، چند روزیست که محدودیت قائل شدهاند و من چون همزمان با وبگردی دانلود هم میکردم، هم اعتبار ِ زمانیام تمام شده، هم اعتبار ِ حجمیام! بصورت رایگان شما «فعلا» میتوانید هفتهای 15 ساعت یا 5 گیگ با حداکثر سرعت ِ 64 کیلوبایت از این برنامه استفاده بکنید.
بعد از جنبش سبز یادمه تو اینترنت و ماهواره بی بی سی و ووآ و خیلی جاها خوندم و شنیدم که خیلی از جاهای دنیا یک عالمه فیلترشکن طراحی کردن تا مردم بدون سانسور به اطلاعات دسترسی داشته باشند.
فقط در امریکا به سفارش دولت انگار 3-4هزار تا فیلتر شکن طراحی کرده بودند و حتی فستیوال و مسابقه هم ترتیب داده بودند و کم مونده بود خود اوباما و سناتورها جمع بشن فیلترشکن بسازن!!
کسی خبر داره اوووووون همه فیلتر شکن چی شد و کجا رفت؟ و چرا ما هنوز لنگ یک فیلترشکن درست و درمون هستیم؟
به نظر شما بعد از اتمام مسابقه فیلترشکن ها رو ریختن سطل آشغال؟
کسی خبر داره؟
من چیز جالبی پیدا کردم.VPN رایگان AOL ،این چند ساعته که خوب بوده.
طریقه استفاده و لینک دانلود نرم افزار.