اسم تاپیک مشخصه. هرکی سوالی داره میتونه اینجا بپرسه تا دیگران راهنمایش کنن.
نظر سنجی هم میشه اینجا گذاشت :-)
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم تاپیک مشخصه. هرکی سوالی داره میتونه اینجا بپرسه تا دیگران راهنمایش کنن.
نظر سنجی هم میشه اینجا گذاشت :-)
پرسش اول. sonic کجا رفت؟ بنظر عضو فعالی بود.
بگمانم نام "فضولکده" برای اینجا مناسبتر باشد !!
بنظرتون عاقبت اوکراین چی میشه؟ تجزیه میشه؟ نظرتون چیه؟ اوکراین خراب تر میشه یا بهتر میشه؟
صمیمی ترین دوستتون رو چندساله میشناسید؟
من فکر میکنم شبه جزیره کریمه از اوکراین جدا بشه و به روسیه ملحق بشه..
یه جورایی آینده کردستان و آذربایجان ایران هم به این روز در خواهد آمد... فقط کافیه یکبار دیگه حوادث تلخ 88 اتفاق بیوفته و دشمن نهایت استفاده اش رو بکنه..
دیگه جمع کردن مملکت به این راحتی ها نخواهد بود..
@Anarchy
یک نان باگت ( رول )
دوم نان خشک و ریزه نان
سوم کیک چند لایه ؟
کدامیک از اینها انرژی بیشتری میفرآورد آنارشی جان؟ :39:
پارسیگر
من از دوستی پزشک هم پرسیدم همین را گفت, ولی نمیدانم چرا یکی نان خشکه را بر این فرنود پرانرژیتر خوانده:
با درود به دوستان چنانچه می بینید هر سه ماده از یک دسته مواد خوراکی هستند پس هر کدام آب کمتری دارد و بیشتر- چگال است باید کاروژ ( انرژی ) بیشتری بدست دهد . خوب پس نان خرده و خشک چون چگال تر است بیشترین کاروژ را دارد . امیدوارم که واژه کاروژ را هم به یاد بسپارید .
خب چرت و پرت نوشته ... هر گرم کربوهیدرات حدود 4 کیلوکالری انرژی تولید میکنه . نان که فقط کربوهیدارت داره ، اما کیک احتمالا مقادیری چربی و پروتئین هم داره ( هر گرم چربی دو برابر کربوهیدرات ، انرژی تولید میکنه ) !!
به ایشون بفرمایید زین پس با مصرف نان خشک ، انرژی روزانه خودشونو تامین کنن :e404: !!
نظرتون در مورد ایجاد تاپیک آشپزی چیه؟
مثلا دوران دانشجویی چه خوراکی های خوشمزه و سریعی می پختید؟! چی دوس داشتید؟ چه نوآوری هایی بلدید؟
من چندتا خوراک جدید بلدم که میتونه با قیمت کم، شکمتون رو بیاره بالا و حسابی سیر بشید :e056:
اگر کسی بلده بگه لطفا