در گوگل ارث این مختصات رو سرچ کنید:
اینم موضوعش در یوتیوب: YouTube - Whats This In Antartica On Google Earth?کد:-66.553217,99.838294
کسی میدونه اون سوراخه چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در گوگل ارث این مختصات رو سرچ کنید:
اینم موضوعش در یوتیوب: YouTube - Whats This In Antartica On Google Earth?کد:-66.553217,99.838294
کسی میدونه اون سوراخه چیه؟
ای بابا از یه سوراخ 70 متری تابلو هم دیگه نمیشه سردرآورد؟ :39:
خب میگم سوراخش اسمش چیه، عمقش چقدره، تحقیقات روش انجام شده حتما دیگه. توی گوگل ارث که چیز خاصی ننوشته بود. چرا بعضیا چیزای عجیب درموردش گفته بودن کسی مطلع نبود که بیاد جواب بده و رد کنه؟
یه ویدئویی اطلاعاتی برنامهء مستندی چیزی که مثلا رفته باشن توش ببینن چیه چه خبره خلاصه.
آخه بعضیا حرفای عجیبی درموردش زدن.
تاحالا راجع بهش نشنیده بودم. درحالیکه چیز جالب و بزرگی بنظر میاد. مثلا فیلم مستند زیاد دیدم که میرن توی غارها و حفره های معروف زمین. خب واسه این یکی چی پس؟
چیکاری داری حالا! باز من یه چیزی بگم بعضی افراد که انگار مشکل روانی ای چیزی دارن میان میگن تو تئوری توطئه رو باور کردی و از این چرندیات. پسره [...] توی اون تاپیک 10 دفه گفتم من نمیگم حتما این هست، دارم تحقیق و سوال میکنم و احتمالات و ایرادهای منطقی رو از دید خودم مطرح میکنم، باز میاد برچسب میزنه و تمسخر میکنه و حرف توی دهن میذاره. واقعا چه آدمهای مسخره ای بعد ادعای تخصص و تحقیقات و آگاهی هم دارن. اون تاپیک راجع به هارپ رو که حتما خوندی خودت. بنظر شما رفتار طرف درست بود؟ والا من نمیدونم چه اشتباهی کردم چه ادعایی که منو متهم کرده. تاپیک از ابتداش و عنوانش سوال و تحقیق بوده تا آخرش. طرف استدلالهای خودش رو میگه من بخاطر دقیق بودنم و اینکه ذهنم بازه میخوام محدودیت و عدم دقت استدلالها رو نشون بدم، وگرنه منظورم به مورد خاص و ادعایی نیست و به هیچ چیزی همینطور باور نمیارم که. خب همه که اینقدر دقیق و منصف نیستن. کم که میاره مثل بچه ها لج بازی میکنه. پسرهء دیوانه!!
حالا مهم نیست دیگران چی میگن.
مهم اینه که اگر یه چیزی اینقدر واضحه پس توجیه و دلایل و اسناد واضحی هم باید براش موجود باشه.
من روی اینکه دیگران چه نظرهایی دادن و چی گفتن مصر نیستم، بلکه از اینکه این واقعا چیه و چرا اطلاعات علمی درموردش سریع و راحت پیدا نشد تعجب کردم.
حالا شما میدونی چیه و اسم و اطلاعاتی چیزی داری بگو خب.
حداقل یه اسم داشتم میتونستم در ویکیپدیا و گوگل سرچ کنم خودم دربیارم.
یه سرچهای کلی هم زدم ولی نتیجهء خاصی نیامد.
البته اینم بگم که بعضیا مثل اینکه گفته بودن این یک Artifact تصویربرداری ماهواره ای است. یعنی یکجور خطای سخت افزاری/نرم افزاری فرایند عکسبرداری و سرهم کردن این تصاویر ماهواره ای.
خب احتمالش هست، ولی بازم باید یه اطلاعات و منبعی براش پیدا بشه یا نه؟
آدم همینطور که نمیتونه هرچیزی رو نادیده بگیره.
من میخوام بدونم و مطمئن بشم تاحد امکان.
در کامنت هایی که پای این ویدئو در یوتیوب زده بودن ندیدم منبع و سند خاصی ارائه کنن براش.
همین جای تعجب داره، چون بالاخره دو نفر آدم مطلع و باسواد به احتمال زیاد باید پیدا بشن که از انتشار شبه علم و تئوری توطئه جلوگیری کنن یا نه؟
من جالبترین چیزی که تو تصویر میبینم اینه که انگار یه سطح یخی رو سوراخ بوده که افتاده توش
چون داخل سوراخ روی اون سطح یخی برفی هست و سفیده ولی کناره هاش یخه
یه سایت Q&A سراغ ندارید واسه اینطور چیزا؟
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی folaani
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/10/1.gifگفتآورد:
نوشته اصلی از سوی folaani
از یک برنامهریز رایانه بیوسِ[1] بیشتری در توانمندیِ جستجو میرفت: Let me google that for you
----
1. ^ Bayusidan || بیوسیدن: چشمداشتن, انتظار بردن Dehxodâ to expect
باور کن مختصات رو همون اول سرچ کردم.
نمیدونم چرا چیز خاصی پیدا نشد. شاید جایی اشتباه کردم.
راستی جالبه که مقالهء ویکیپدیا نداره همچین چیزی!
اوه محتوای این لینکها که باز کردم که باز اسراسرآمیز هستن!
شما خودتون خوندید؟
چی متوجه شدید؟
ظاهرا نوشته یه چیز مرموزی زیر یخها بوده و ارتش و اینها بصورت محرمانه حفاری و تحقیق میکنن در این مورد!!
همچین لینک سرچ رو گذاشتی من فکر کردم که بابا این مثلا یه پایگاه تحقیقاتی عادی ای چیزی هست.
ولی مطالب لینک ها رو که خوندم دیدم واقعا قضیه اسرارآمیزتر و مشکوک تر از اول هم شد!!
خواهشا همینطور نیاید فقط دوتا لینک بذارید که انگار خودتون هم نخوندید اصلا.
یه نظری راهنمایی ای چیزی.
این لینکها خیلی چیزهای جالب و عجیبی گفتن.
ضمنا من یادم اومد که این قضیه چند سال پیش توی اینترنت مطرح شده بود و انگار اون موقع به رسانه ها هم راه پیدا کرده بود، ولی بقول مطلبی که توی یکی از این سایتها نوشته همون موقع بود که مسئلهء یازده سپتامبر پیش اومد و این قضیه تحت الشعاع قرار گرفت و به فراموشی سپرده شد.
کمبود هرگونه منابع و اطلاعات دیگر در این مورد، مرموز بودن قضیه رو بیشتر موجه میکنه. نه مقالهء ویکیپدیا داره، نه هیچ منبع و سند و توجیهی از منابع دولتی، علمی ای چیزی، روی گوگل ارث هیچ توضیحی داده نشده، هیچ اسمی، در یوتیوب هیچ ویدئو و توضیح خاصی درموردش نیست. من با همون کیورد Vatic project و Antarctic و اینها سرچ کردم چیز خاصی ندیدم.
شما پیدا کردید به منم خبر بدید!
یعنی جداً این قضیه همینطور اسرارآمیز و سری است؟
یا میگید اینم از اون شایعات بی اساسه؟
پس این سوراخ بی نام و نشان چیست؟
البته ظاهرا دوتا سوراخ وجود داره که 12 مایل با هم فاصله دارن.
بابا شما هم که همش میگید تئوری توطئه و این حرفا.
وا... که من اهل تئوری توطئه نیستم؛ ولی یجورایی تازگی حس و بینشی داشتم انگار و فکر میکنم احتمالش زیاده واقعا در دنیا چیزهایی پشت پرده باشه. از نظر منطقی هم مشکل روشن و محکمی نمیبینم که این فرض رو به کلی منتفی بدونم.
بحث اصلا هارپ و مارپ و UFO و امثالهم نیست.
من خیلی وقت پیش گفتم شاید هارپ اصلا جز رد گم کنی و منحرف کردن افکار از اصل قضیه یا چیزهای دیگر چیزی نباشه. توی پست هام هست. ندیدید؟
یجورایی کلیت دنیا مشکوک بنظر میاد.
درسته تئوری توطئه و شبه علم در دنیا زیاد هست، ولی من یجورایی احساس کردم انگار واقعا یه چیزهایی هم در این بین وجود دارن که خودشون رو استتار کردن در پشت این همه آشفتگی. یه حسی دارم! البته نه اینکه بگم احساسه. یه محاسبه و احتمالات مغزی پیچیده و گسترده و شاید تاحدی ناخودآگاه که خروجیش به خودآگاهیم میرسه.
شاید یه چیزایی رو میذارن جلوی مردم که مردم وقت و انرژی و دیدشون روی اون صرف بشه، و بعدهم که نادرستیش ثابت بشه دیگه نشه به این سادگی توجه و جدیتشون رو به چیزی جلب کرد.
بعدم شوخی میکنید چرا!
شوخی داره؟
الان من احساس عجز و ناراحتی میکنم از اینکه نمیتونم یه همچین مورد به ظاهر ساده ای رو راحت و سریع حل کنم.
من نمیدونم چرا مردم اینقدر شوخی میکنن.
برای من زندگی خیلی جدیتر از این حرفهاست. حتی چیزهای به ظاهر پیش پا افتاده.
مثلا توی یوتیوب هم میبینم کلی ملت اومدن فقط جک گفتن و کامنت های مسخره گذاشتن.
البته شاید سنشون کمه مثلا، ولی دوتا آدم و حرف درست و حسابی و خردمندانه و علمی و بدردبخور هم کم میبینی. یه آدم کنجکاو، جدی، با همت. کمن اینطور آدما.
واقعا با دیدن سطح و خصوصیات بشریت، آدم ناامید میشه.
و عجیب هم بنظر نمیاد اگر این وسط یه عده فکر توطئه و گول مالیدن سر این مردم بی هدف و غیرجدی و سطحی به سرشون بزنه بخاطر منافع پلید خودشون.
ضمنا شاید بعضی وقتا آدمها از اینکه فکر میکنن یه فکرهایی احمقانه و ضایع هست و تحت تاثیر تلقین افراطی در جهت مخالف قرار میگیرن ممکنه دیگه بیش از حد منطقی سخت باور و خونسرد و بی تفاوت بشن و حتی یه چیزی واقعی جلوی چشمشون هم بیاد باور نکنن و به خودشون زحمت شک کردن و فکر کردن هم ندن.
من نمیدونم اینا جای چه جک و بی خیالی داره.
حتی اگر چیزی رو باور هم نمیکنی و فکر میکنی شبه علم و تئوری توطئه است، همین وضعیت آشفته و این همه اختلاف نظر و هرج و مرج فکری و اطلاعاتی و منطقی مردم و کمبود مرجع و اطلاع رسانی درست حسابی خودش جای ناراحتی داره. بجای جک گفتن بهتره آدم جدی باشه و تلاشی در جهت رفع این ناهنجاری ها بکنه.
مثلا همین سوراخ، یه چیز ساده نیست.
مهم نیست سوراخش اصلا چیه قضیش. اصلا یه چیز طبیعی باشه. سوراخ کرم خاکی باشه!
مسئله اینه که یه سوراخ شده مسئلهء اینقدر مرموز و حل نشده و داره عجز و نادانی و محدودیت ما رو در این عصر با وجود این همه علم و فناوریهای مدرن و ارتباطات جهانی به رخمون میکشه.
یعنی چی آخه!!
جوابش کجاست؟
چرا دولتها عکس العملی نشون ندادن؟
اینا منو سردرگم و ناراحت میکنه.
الان هم من اومدم توی فروم شما که مثلا خردگرا و اهل علم و دانش هستید یخورده ازتون انتظار بیشتر داشتم، اما میبینم شما هم انگار توان زیادی ندارید. اون تاپیک هارپ هم که با اون جدل و برچسب های مسخره مواجه شدم در پاسخ دقت و کنجکاوی زیادم. البته شاید تاحدی هم تقصیر من بوده. طرف چه بدونه از درونیات من؟ ولی من فکر کردم طرف باید فقط منطق رو ببینه و نه حاشیه ها و مسائل انحرافیش رو. احتمالا انتظار زیادی بوده!
از این احساسها بیشتر ما داریم, که یک چیزی درست سرِ جای خودش نیست. واپسین نوشتههایِ مرا اینجا بخوانی نیز در همین راستا پیش میروند: پیشرفت روزافزون فندآوری: به کجا میرویم؟ - برگ 4
شوخی یک ابزار برای رویارویی با چیزهای ناشناخته است; روشنه در جهان رازهایی هست که ما نمیدانیم درباره اشان
و یا از ما پنهاندهاند, ولی اینکه بخواهیم بیش از اندازه خودمان را در کندوکاو آنها بیازاریم هم خود رویکردی خردورزانه نیست.
تئوری توطئه هم میتواند راست باشد ("تئوری توطئه" همان "سفسته" که نیست), ولی گرایند[1] بسیار پایینی برای راستی دارد.
----
1. ^ ger+ây+and::Gerâyand || گرایند: احتمال, اگرآیند probability
اگر چیز مهمی بود اصلن از همون اولش هم روی گوگل ارث نمیومد !
چیزایی میگیا!گفتآورد:
شوخی یک ابزار برای رویارویی با چیزهای ناشناخته است
نمیدونم شایدم.
ولی من فکر میکنم هرچی آدم قوی تر و کاملتر باشه کمتر با مسائل شوخی میکنه.
یه وقتهایی هم شوخی از روی جوگیری یا سرخوشیه.
ولی همین هم باز نشان دهندهء یک نشئه و از خود بیخودیه که بنظر من خوب نیست.
آدم باید با جدیت همیشه دنبال قدرت و کاملتر شدن باشه، نه اینکه با یه موفقیت احساسات بر عقلش غلبه کنن.
البته این یک علت بعضی شوخی ها بود.
موارد دیگه میتونه علتهای دیگری داشته باشه، که البته بازم بنظر بنده مثبت نیستن اکثرا.
حالا چیه پس چرا هیچ توجیه و اطلاعات قابل قبول/معتبری راجع بهش نیست؟
اونم باوجود این همه شایعه.
یعنی مثلا چون خیلی مسخره بوده و اهمیتی نداشته هیچکس به خودش زحمت روشن کردنش رو نداده؟
من فکر کنم این موضوع قبلا حتی به رسانه ها هم کشیده شده بود.
ولی جوابش کجاست پس؟ چرا مسکوت موند؟
من اصلن نمیدونم این چی هست !
ولی میدونم مسائلی که محرمانه باشه روی گوگل نمایش داده نمیشه ، مثل پایگاه های نظامی ، هسته ای و ...
تا همین اواخر کره شمالی یک بخش سفید رنگ بود تا اینکه خودشون اجازه دادند .
اینم فهرست بعضی هاشون :
26 Places Google Doesn't Want You To See Photo Gallery - Space Research Facility - Conspiracies on truTV.com
http://mashable.com/2012/03/20/google-maps-censored/
شاید اصلن سوراخی در کار نباشه و مثل همین محل ها که دیدید یک بخشیه که گوگل خودش دستکاریش کرده که زیرش معلوم نباشه .