دوستان آیا مایل هستید که یک سرویس خبر رسان نقل قول به سایت اضافه شود ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان آیا مایل هستید که یک سرویس خبر رسان نقل قول به سایت اضافه شود ؟
من موافق هستم و اگر امکان غیر فعال کردنش برای کسانی که مخالف هستند در نظر گرفته بشه بهتر هست به نظر من امکانات باید باشه تا هر کس خواست استفاده کنه دلیل موجهی نیست پر شدن باکس برای نادیده گرفتنش و کلا کنار گذاشتنش
خیلی خوبه اگه گذاشته بشه. به جز این برای سپاسها هم گذاشته بشه خیلی خوبه.:e032:
خب چی شد نتیجه؟
اینجا از وی بولتین 4 استفاده میکنه و شاید در آینده به 5 مهاجرت کنه !
در شماره 4 سیستم اعلان نقل قول به صورت پیام خصوصی کار میکنه و نه به صورت آنچه شما در هم میهن میبینید .
در نتیجه این مساله صدای دوستان را درآورد . البته گویا یک راهی برای فعال یا غیر فعال کردنش به صورت دلبخواه هست . اندکی شکیبا باشید یک کاریش میکنیم (با توجه به آرا).
اگر همچنان بشکل پیغام خصوصیه من حیلی موافق نیستم،ولی اگر بشه غیر فعالش کرد مشکلی هم ندارم طبیعتا باهاش
چهارتا جستار دارد اینجا دیگر، این مسخرهبازیها را میخواهد چه کار؟
همین دوستان, در روز شاید ده تا پست اینجا بخورد, اینها که دیگر یادآور نمیخواهد (:
اگر امکانش هست فعالش کنید و بعد هر کس نخواست غیر فعالش کنه، داشتنش بهتر از نداشتنش هست !!
برای استفاده روزانه بدرد که نمیخورد که هیچ آزار دهنده هم هست.ولی وقتی کسی میرود غیبت قبلش این را روشن بگذارد موقع برگشت لازم نیست تمام سوراخ سنبههایِ سایت را بگردد ببیند کسی پاسخی یا سوالی چیزی از او پرسیده یا نه،تنها بدرد همین میخورد.وگرنه سایت شلوغ هم باشد فرقی نمیکند چون کاربر نمیتواند همزمان از یک حدی بیشتر در تاپیکها شرکت فعال داشته باشد.
فقط در صورتی بگذاریدش که بتوان غیرفعالش کرد. وگرنه آزاردهنده است.
برای کسانی چون من که گاهی بیش از 10 روز نیستند این گزینه کاربردی است. تعدادی از نقل قولهایی از من گرفته شده که بعد از چند ماه به طور اتفاقی پی بردهام.
یک سوال:
برای پیاده کردن یک طرح دقیقا چقدر زمان لازمه؟
توی سایت ؟ چند ساعت و حتا كمتر
برنامهریزهایِ اینجا من و میلاد گرامی هستیم, از دید من منتفی باشد یعنی ٥٠% شانس کمتر برای پیادهسازی!
میتوانید ولی از میلاد هنوز خواهش کنید برایتان درست کند (:
رایگیری را هم من نساختم میلاد ساخت, از او بپرسید چرا! ((:
بجای خود اشه (:
امون بدید ویراش کنم بابا پست رو
گویا جناب sonixax میلاد هستند
خب جناب میلاد چرا اول با جناب مهربد هماهنگ نمیکنید بعد نظر سنجی بزارید؟
مگر نمیدونید ٥٠% کارها باید با نظر ایشون انجام بشه؟
+
من کلا و اصولا برای کاری که دیگه بهش نیازی نداشته باشم خواهش نمیکنم
هماهنگی هم کاریست زمانبر! ما که نمیتوانیم برای هر چیزی نخست نگرسنجی راه بیاندازیم,
سپس از گردانندگان درخواست کنیم در میزگرد شرکت کنند, سپس رایگیری کنیم و .. و .. و ... :21:
یک انجمن به این کوچکی که هر ٤ ساعت یکبار یک پست میخورد که این داستانها را ندارد بانو, بنویسد برود, کارآفرینی! نکنید ((: