انسان موجودی خطرناک و پلید!
از وقتی که ویروس کورنا بوجود اومد دانستم انسان با این پیشرفت و تکنولوژی که در اختیار داره چقدر میتونه خطرناک و بیرحم باشه!
شما ببینید مردم چطور به سمت فروشگاه مواد غذایی حمله میکنند و قبل از ظهر تمام فروشگاه را خالی و جارو میکنند، آن هم در کشورهایی که مدعی انسانیت و حقوق بشر و حقوق حیوانات هستند، البته این رفتار را نمیشود به آمریکاییها و اروپاییهای بومی تعمیم داد به هر حال اکثریت ساکنین این سرزمینها آسیاییها و اروپای شرق هستند که اونها هم بویی از تمدن نبردن و رفتارشان شنیعتر از مردمان آسیای غرب است، اما سیر کردن شکم و ترس از مرگ گویی این چیزهها سرش نمیشود و انسان دارد به سمتی پیش میرود که برای زنده ماندن حاضر است دیگری را بکشد و از بین ببرد.
من خودم شخصا بعد از اینکه دانستم قرار است به قرنطینه طولانی مدت برویم، اولین کاری که کردم خودکار و دفتر خریدم برای درس خواندن و تمرین و تا این لحظه مایحتاح خورد و خوراک را به اندازه مصرف تهیه میکنم و اگر اوضاع حادتر شود اولین قربانی من هستم چون اکثریت انبار و خزینه خود را فول ذخیره کردن.
توی اینستا تصاویری دیدم که آشپزخانه از کنسرو تا برنج و حبوبات و روغن و گوشت به اندازه فروشگاه ذخیره داشتن.
اما چه ضمانتی وجود داره که اگر اوضاع وخیمتر بشه این انسانهای نادان به خانه من حمله نکنند و به سبک اعراب اندک خوراکیهای منو به غارت نبرن و با قساوت منو نکشن؟
امثال من که با کمترین امکانات و حداقلها زندگی خود را میگذارنیم قطعا هیچ خطری برای جامعه نداریم و نهایت اگر وضعیت بدتر هم بشه میتونم
از رودخانه ماهی صید کنم یا اینکه به جنگل بزنم و با گیاهان خوراکی و قارچ و میوه خودم رو سیر کنم و تا یک مدت طولانی دوام بیارم اما وقتی میبینم مردم به سمت فروشگاهها حجوم میبرن و قفسهها را لخت میکنند بیشتر به حقارت و نادانی انسانها پی میبرم.