:e415:
نمایش نسخه قابل چاپ
بله نباید جایگزین کرد اگر شیفته الله باشیم و آرزو کردن برای دیگران بهونه باشه ...
نه ، رسیدن به استدلال هایی در سطح برادر "کوشا" سقوط آزاده ... گفتم که اذان رو بده همو رپر با ریتم مخصوص رپری بخونه ببینم باز دلت پر میکشه یا نه !! یعنی بازم باید بیشتر بازم کنم منظورمو ؟
هنوز ما نفهمیدیم اسلام اصلا چی هست که بیشتر از "اینها" ست ، حتی همین "اینها" رو هم هنوز نفهمیدیم !! حتی معنی سنت رو هم نفهمیدیم ... یه مشت عقاید آبدو خیاری و اراجیف و تک و توک توصیه های اخلاقی اسمش شده سنت ؟
خب تو بقیه کشورا چه اتفاقی افتاده ؟ تو لفافه حرف نزن لطفا ...
اینها در لفافه گویی و کمفروشی نیست. من هرچیزی بنظرم درست بیاد رو میگم.
من هم فعلا درکم در همین حدود هست، بالاخره باور کنی یا نه یه فرقی بیم من و شما
و حکما هست.
آنارشی جان کلکل که قرار نیست بکنیم، جالب هست که همین سفسفته که بمن
نسبت میدی از سوفیستهایِ یونان باستان میآید. تصادف جالبیه نه؟
من دارم میگم گوش کن و از همین اثری که بر روحت گذاشته میشه قضاوت کن
که موذنی که این اذان رو ساخته چجور آدمی بوده و رپره چه آدمی.
من بگم چی فرمودن؟ فرمودههاشون در کتبی نفیس موجود هست !!
مساله فهمیدن و درونی کردن بینش و فضائل هست. من اگر اونقدر کارم
درست بود که نمیگفتم اونها از ما بالاترند که.
مثل اینه که من از شما بپرسم بلاخره چی مادرت رو دوستداری، صداش رو
یا بوش رو؟
قدیمها به اینکار میگفتند فروکاستن.
تو اون تاپیک که میگفتی میدونی داری چی میگی ...
عجب ... بحث هویت اسلامی و پرکشیدن دل برای اذان بود !! پرسیدیم پرکشیدن از صوتش حاصل شده یا متنش ... یعنی همون متن رو بدیم حسین تهی بخونه بازم دلت پر میکشه ؟
قصه زندگی مایکل جکسون رو بدیم همون موذن بخونه با همون ریتم و صوت چی ؟
منم از دست دادم ... خیلی پیش از اینها !! اما این حرف ها از سر دوستی بود نه دشمنی ... تو همه این سال ها ، خیلی نظرات داشتین ، من سکوت کردم . خیلی کارا کردین که من موافق نبودم ، اما نظرمو گفتم و دخالتی نکردم .
اما یه جایی دیگه سکوتو جایز نمیدونم ...
نه دیگه نرسید ... خیلی وقته با پروپوفول مرحوم شدن !! حالا موذن مشتی سراغ داشتی ، یه ندا بده ...
کتاب بسیار جالبی از اشرف دهقانی از فرماندهین چریکهای فدائی خلق در مورد پدیده توابین در دههٔ ۶۰ میر حسینی و جنگی در زندانهای رژیم است ک این جانوران چگونه در زندانها پدید آمدند و با رژیم همکاری کردند.
http://www.siahkal.com/publication/Tavaab.htm
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"( إن الله لا یغفر أن یشرك به ویغفر ما دون ذلك لمن یشاء ومن یشرك بالله فقد افترى إثما عظیما ( 48 ) )""چون خداوند نباشد می آمرزد که همباز می گذارند بهش هم می آمرزد چه جدای آن برای کسی می خواهد هم کسی همباز می گذارد به خداوند باز پیش بافد گناهی خیلی بزرگی 48"
یک چیزی که از گفته های آقای راسل فهمیدم فرمانبرداری اسلام بی خداوند یگانه پی می گردد چه ارزش دارد؟ راستش این صدای اذان کنونی به دلم چنگی نمی زند علی ولی الله می گویند پدرم خداوند بیامرزدش زمانی که زنده با هام زندگی می کند سرپرستی دارد اگر خداوند باور است هم واپسین را باور می دارد زمانی که کوچ به سرای دیگر می کند این سرپرستی می افتد به گردن یکی زنده ء دیگر اگر خداوند خواست بزرگتر هم دانا شدم خودم سرپرست خودمم سرپرستی خداوند همیشگیست اونی که شب هم روز آفرید شب ها می خوابیم روزها کار می کنیم خداوندا باورم را به خودت برجاتر کن