فکر کردی من وقت و حوصله برای خوندن همچین کتاب هایی دارم :e404: ؟ کلی کار عقب مونده دارم امیر جان ... شما بحث کنید به نتیجه که رسیدین به من خبر بدین :e415: !!
نمایش نسخه قابل چاپ
آلیس، خوشحالم که میبینمات.
من فکر میکنم امیر اگر نباشد تو اینجا پیدایت نمیشود، امیر بیا این دخترک را بگیر،
دق کرد از دوریات:e408::e415:.
درود آلیس جان. چطوری؟ خوبی؟
بابا به بهانهیِ باقی دوستان هم شده اینجا به ما سر بزن، حقیقتا دلتنگت میشویم.
از بقیهیِ کاربران اینجا امیذوارم دلخور نباشی چون چیزی توی دلشان نیست.
دربارهیِ ایراد لیبرال دموکراسی بنظرم به رشتهیِ سخن درآوردنش آن هم توسط کسی مثل من
چندان جالب از آب در نیاید. ولی بگذار اینجور مطرح کنم: بنا به آنچه از جوامع لیبرال میشنوید،
آیا بنظرتان جوامع سالمی میآیند و آیا ارزشها در آنجا در حال صعود است یا سقوط؟
خیر، ما در خلوت یا جمع هرگز در مورد آنچه دوستان در پیام ِ خصوصی
با ما در میان میگذارند سخن نمیگوییم. تصور شما سراسر اشتباه
است. خندیدن به کاربران ِ اینجا، بیش از آنکه محصول ِ واقعیت باشد،
برآمده از خیال ِ بدبینانهی شماست، وگرنه چنین کاری دون شان ماست!
امیر دیگر دوست ما نیست، او الان با آندد دوست است!:e409:
ممنونم آلیس من هم خوبم، ولی من جدی میگویم، بچههایِ اینجا تا آنجا که من آنها را شناختهام انسانهایِ
بدی نیستند و باور کن نه تنها در پشت سر به دوستان نمیخندند بلکه بفکرشان هم هستند.
حقیقتش نظر من دربارهیِ بحثهایِ زنامرد هم قدری تغییر کرده. یعنی میگویم در روابط زن و مرد هم سیستم
سنتی بسیار بهتر بوده. این تنفری که امروز در دوجنس نسبت به هم ایجاد شده نتیجهیِ رویکرد مدرن و لیبرال
به روابط زن و مرد هست. زندگی پدربزرگها و مادربزرگهایِ ما با هم اونقدر که ما فکر میکنیم، و میخواهند
بما نشون بدند بد نبوده. ایراد قطعا داشته ولی بهتر از حالا بوده، قبول نداری؟
درود بر شما
راستش دیروز که داشتم تاپیک کناری که در مورد مدرنیته و جامعه و ..غیره هست را تمام میکردم برایم این نکته جالب بود که مدتی است که من هم با اینکه زندگی های به شکل پدر و مادر ها و پدربزرگ ها و مادر بزرگ هایمان را جهنمی بیش نمیدیدم و شاید به اندازه ی یک عمر با تمام اصولش جنگیدم در حال حاضر آن گونه زندگی ها نسبت به روابط الان به نظرم بهتر بوده:e403: