بقیهیِ چپیها هم همین باور را دارند و برخلاف شعارهایی که میدهند بر همین اساس رفتار میکنند. من گمان میکنم همین احساسات جوانانه باعث شده
به این باور برسی که چپ و نهیلیست نیستی.
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دوستان منم بعد از یک ماه دوری برگشتم . این مدت حسابی گرفتار بودم و حسن ختام جالبی هم داشت :e404: !! من عمدا اطلاع ندادم این مدت غیبت دارم و میخواستم به طور ناگهانی یکی از علائقم رو بذارم کنار تا تمرینی باشه برای این ذهن نازک نارنجی خودم :e417: ...
الان هم مدتی طول میکشه تا بتونم دفترچه رو درون ذهنم جا بدم به عنوان علاقه :e409: ...از دوستانی که این مدت جویای احوال من بودن هم تشکر و عذرخواهی میکنم .
راستی دیدم امیر هم برگشته ... بی معرفت حداقل میپرسیدی آنارشی کجاست :e408: !! البته شایدم پرسیدیو من ندیدم :e405: .
خوشآمدی آنارشی جان، نپرسیدم:e414:
دلیلش این بود که میدانستم جای بهتری هستی و دیگر به اینجا نیازی نداری. :e405:
بله تمام نظرات متظاهرانهی آنها را در جدلی سقراطی که میدانیم بهترین راه برای کشف حقیقت است خودت بصورت دست اول پیدا کردهای:e411:
بیخیال پسرجان، واقعا نظر ما اینقدر برایت مهم است؟
بحث کردن هم دیگه اونطور ارضام نمیکنه،فکر کنم وقتشه به کتاب نوشتن فکر کنم،البته اکر گشادی بزاره:))
امیر تلاش و کوشش رو هم به اون ویژگی ها اضافه کن:))
الان به طور اتفاقی یکی دو تا تاپیکو میخوندم ... حسابی متعجب شدم از این بحث ها !! انگار وضع دوستان خیلی خرابه :e407: ... چی فکر میکردیم و چی شد !!
فقط امیدوارم این افکارشون هم بخشی از پروسه دست و پا زدن در دنیای پر تلاطم پوچی باشه :e415: ...
@Russellانگار این سری باید برای خودت صلوات بفرستیم :e417: !!