باید یک رابطه ملی و تاریخی نیز با اون سرزمین وجود داشته باشد ، در مورد ایران حداقل شهرهای قفقاز و بحرین اگر روزی ایران زورش رسید و سودش نیز بیشتر از ضررش بود باید آنها را پس بگیرد!:e420:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره حرف آخرت همینه؟ چون دفعه بعد وقتی شروع کنن با فاتح 110 زیرساختاتونو بزنن من یه PM بهت میفرستم به این شرح:
:e404:?How do you like the taste of your own medicine
راستی ای شبح سرگردان:e11b: هنوزم ملتفت نشدی رفقات که نمیخواستن برن اوگاندا چیز خورت کردن؟:e107:وگرنه حتی تو اوایل قرن بیستم هم چهل و چهار ساله مردن جوون مرگ شدنه.:e105:
جالب اینه که گوسپندی پیدا نمیشه بگه اون پرچم چطوری بالا مونده.
نیگا کن فوتوشاپ من بهتره:e404::
http://oi41.tinypic.com/11bm9fc.jpg
فتوشاپ چیه؟ یک عالمه خبرگزاری این رو نوشتند، پرچم بالای مسجد بوده کلی مردم رد شدند دیدند.
یك عده خرد را داده اند جایش خروس قندی گرفته اند و با وقاحت هم این مساله رو اعلام میكنند!
فایل پیوست 1955
دفتر دستك و طنابهای نگاه دارنده به خوبی پیداست ! اون وقت این رفیق نابینایمان میگه چه طوری رو هواست :))))))
تازه اگر هم فتوشاپی باشد قطعن فوتوشاپیستهای رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جهانخوار و غرب استعمارگر و روباه پیر و بقیه دنیا که از نظر شماها همشون از دم دیو هستند از فتوشاپیستهای عَرزشی کارشون درست تره و طوری سوتی نمیدند که هر ننه من قمری بفهمه :)))
یک زحمت میکشیدید روی لینک کلیک میکردید عکس بزرگتر را میدیدید ، بالای طناب به سیم برق وصل است!
فایل پیوست 1956