آری واقعن. ولی خب کسی چه میدونه. شاید هم کون گشاد باشه :e415:
نمایش نسخه قابل چاپ
این دوستان طرفدار سرمایه داری من را یاد افرادی میاندازند که به آنها دارد تجاوز میشود و میگویند که حالا که زورمان نمیرسد بهتر است خوشمان بیاید و تلاش کنیم روزی زورمان برسد که ما هم تجاوز کنیم و هر کسی باید فرصت مساوی برای متجاوز شدن داشته باشد! این همان false consciousness بود که مارکس از آن صحبت میکرد!
False consciousness - WiKi
خوب فیلو جان ما که از اول هم گفتیم یک کشور با ثبات کمونیستی که به جنایت و دیکتاتوری و ... کشیده نشده باشد با حدی از رفاه که قابل قبول باشد به ما نشان دهید.
تا به اینجا دوستان طرفدار کمونیسم نتوانسته اند چنین چیزی را نشان دهند و وقتی نتوانسته اند پس میشود نتیجه گرفته تا حالا همه کمونیستها این طوری هستند . بعد از این اگر چنین چیزی را بتوانید نشان دهید طبیعتن نتیجه گیری و استدلالهایی که تا کنون بوده هم تغییر خواهند کرد.
همین طرف مقابل حق آزادی بیان و فعالیتهای آزاد سیاسی و اقتصادی را به کمونیستها میدهد! آیا کمونیستها حاضرند در یک کشور کمونیستی چنین آزادی هایی را به آنها بدهند ؟
the road to hell is paved with good intentions
خب که چی!؟همه کاپیتالیست ها هم آمریکا نیستند:))
آه،میدونی مشکل بزرگ من چیه؟دقیقا با همین "هدف خوب"
مگر در دولت های کاپیتالیست اعمال ناشایست به نام چیزی جز "آزادی" انجام میشه؟مگر هدف "پراکندن دموکراسی" نیست؟!
از زمانی که ما تصمیم بگیریم برای یک هدف خوب فرضی موقتا "بد" باشیم،دیگه فقط اسپاگتی میدونه کی از بد بودن دست میکشیم!
من به همه دولت ها مشکوکم به دولت های کمونیستی مشکوک تر! :))
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/12/11.png
لذتی که در کس لیسی و شوالیه گری اینترنتی هست در ترولینگ نیست! :)))
من هر وقت فیلم The Holy Grail رو میبینم یادت میافتم، لذت من از دیدن چندارهیِ اون فیلم با هیچ چیز قابل مقایسه نیست lol
یک صحنهیِ نجات شاهزاده از قلعه داره :e420:
یک سوال به دور از هر تعصبی:
این سخن میتواند ریشه داشته باشد؟
میتوانستم تمام یهودیان را قتل عام کنم....
ولی بعضی از آنها را زنده نگه داشتم تا دنیا بداند چرا اصرار بر قتل عامشان داشتم....!!!