گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
این قضیه دو حالت داره
یا اینکه گوگل بین من و شمای استبدادطلب فرق میزاره توی ترجمه کردن یا اینکه یکیمون درست میگه من بینندگان رو به ترجمه شما ارجاع نمیدم به اصل متن و همون برگردان گوگل هر چند که من به اونم حتی اعتماد نکردم و دادم تصحیح کردن بهتره به در و دیوار نزنید ،پیش ما دیوارها کوتاه هستند ...
Ich kann Deutsch sprechen , bist du Frestanden ? ich glaube das nicht !
ich= من
kann = können = توانستن
Deutsch = آلمانی
sprechen = صحبت کردن
bist = bin = بودن
du = تو
Frestanden = فهمیدن
glaube = باور داشتن
das = آرتیکل خنثا ، اشاره به سوال پرسیده شده .
nicht = نیست
برگردان پارسی :
من میتوانم آلمانی صحبت کنم ، میفهمی ؟! فکر نکنم .
:71:
شما به قدری در رویاهای خودتان فرو رفته اید که وقتی کسی به شما میگوید میتواند آلمانی صحبت کند فکر میکنید دارد خالی میبندد :22: تکلیف باورهایتان هم اینچنین روشن شد !
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
خمینی هم میگفت پدران ما چه حقی داشتند که شماها رو انتخاب کردن پس با این حساب خمینی هم حق داشت از اون حرفا بزنه پس ایرادی به خمینی نگیر در غیر اینصورت زبان به کام بگیر و از روی احساس و تعصب سخن جاری نکن که تناقض همش به وجود میاری و خودت رو نفی می کنی.
مگر من در این مورد به خمینی ایراد گرفتم ؟!
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
بعلاوه جناب باسواد که خیلی مطالعه کردید برای اطلاع شما باید بگم تاریخ ایران از سال 57 شروع نمیشه حداقل برای اینکه یک زمان رو درک کنی باید زمان پیشینی اون هم بخونی پس بهتون توصیه میکنم برید و از زمان حداقل سلطنت مظفرالدین شاه اونم تازه حداقل گفتم مطالعه بفرمایید تا ببینید چه بر ایران گذشت تا اینکه به سال 57 رسید ! بعد متوجه میشوید وقتی مطالعه از تاریخ داشته باشید چقدر خوبه!
بخواهیم به عقبتر نگاه کنیم که بیشتر به ضرر شماست !
گویا هر مهملی جمهوری اسلامی به خوردتان داده را باور کرده اید ؟! مثل اینکه نمیدانید تا قبل از رضا شاه ایران دست قاجار و بدتر از قاجار بود و اگر رضا خانی نمیبود ماها همین امروز در سال ۲۰۱۲ در خانه های کاه گلی زندگی میکردیم و زنانمان هم لباسهای تابلو با دامنهای چین چین میپوشیدند ؟!
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
شما اگر تونستید یک تز درست حسابی بدید مردم کورد پیشکشتون فکر جدایی هم نباشید خیالتون راحت به همون خودمختاری راضین البته اگر افرادی مثل شما سنگپرانی نکنید...
البته همان طور که شما نماینده کل مردم ایران هستید و از جانبشان هر چیزی که میخواهید میگویید ! لابد مردم کورد هم آن ۴ تا فک و فامیل مادرتان بزرگوارتان هستند :3:
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
توضیحاتتون کامل بود اما توجیهاتتون نه !
این شمایید که دنبال توجیه هستید نه بنده !
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
شما وقتی قبول کردی شاه جنایت کرده میرسی تازه به من اونوقت این منم باید با شما همراه بشم منم تازه طرف همون مردم بیسواد و امل هستم که قراره تفکرات شما رو بیاره سر کار برای پیشرفت مملکت....
بنده نه قبول میکنم شاه جنایت کرده نه میگویم شاه جنایت نکرده . با قاطعیت حرف زدن و روی یک مساله ای پافشاری کردن کار افراد متعصب و نادان هستش :3:
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
این اسناد به درد خود شما و جمهوری اسلامی میخوره و انگاری خیلی بهشون گرایش دارید که ازشون سند میارید اگر ما به زعم شما از روی شکم حرف زدیم شما که یک سور به ما زدید و از روی معده حرف میزنید (یعنی یک لایه پایین تر)
گویا یادتون رفته همون اسنادی هم که دارید (که البته ما هنوز ندیده ایم) رو جمهوری اسلامی رو کرده ؟!
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
ترجمه که مشخصه نیازی به بحث نداره
در مورد واژه احتمالا هم میشه اینو گفت " پس این جنازه ای که روی دست انقلابیون هستش زن فاحشه نیست " خب میشه قبول کنید ؟
اگر نمیتونید قبول کنید پس لطفا زبان به کام بگیرید و بیشتر از این خودتون رو بی اطلاع از جنایات شاه جلوه ندید نشه داستان کبک و برف...
بله ممکنه آن زن فاحشه نباشه ! همون قدری که ممکنه باشه . ولی هر کسی که بوده باشد به دست انقلابیون که شما عاشقشان هستید کشته شده و جنازه اش دارد در شهر به شیوه قوانین بربریت برای عبرت گرفتن سایرین گردانیده میشود ! کاری که همین امروز هم جمهوری اسلامی میکند .
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
سخن از احتمالات به میان نیارید اگر قاطعید حرف بزنید اگر نیستید بی اطلاع زبان به سخن نگشایید
پیشتر گفتم کسی که با قاطعیت از مساله ای که به درستی روشن و معلوم نیست سخن میگوید متعصب و نادان است . شما میخواهید خودتان را در این دسته قرار دهید بروید بدهید مختارید ولی از بنده نخواهید خودم را در چنین جایگاهی قرار دهم .
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
و در اخر بحث بنده باشما لازم میدونم بگم همون مردمی که شما بهشون توهین میکنید قراره افرادی مثل شما رو سر کار بیارن برای پیشرفت ایران ، اگر نفهم و بیشعور هستند پس چجوری انتظار دارید درست فکر کنند اگرم نیستند پس دیگه چه بحثی میمونه بعلاوه این مردم سلاله ی همون مردم پیشینی هستند پس با این توضیحات شما در همه دوران مردم ما بیسواد و امل بودند و باز با این توصیف دوباره تناقض پیش میاد از طرفی دیگر یا شما جزو مردمی یا نیستی اگر جزو مردم هستی پس خود شما شامل همون صفات میشی اگرم جزو مردم نیستی پس هیچ حقی در تصمیمات اینده ایران نداری چون حکومت مردم به مردم یعنی کسی که از خود مردم روی کار بیاد و بره پایین .
جالبه ! مردمی در اوج آگاهی و روشنفکری و دانش و غرق تا خرخره در سواد علیه یک حکومت مستبدِ شاهنشاهیِ خونخوارِ خونریز قیام میکنند ، آن را به پایین میکشند و به یکباره در اوج نفهمی و بیشعوری و بیسوادی به ناگاه دچار توطئه های استعمار غرب میشوند و فریب روح الله خمینی را میخورند و از توده ای و کمونیست و فدایی بگیر تا مسیحی و کلیمی و ... به تنها گزینه ای که بهشان نشان داده شده (جمهوری اسلامی) با رای اکثریت مطلق آری میگویند !
گفتآورد:
نوشته اصلی از سوی
bilbilak
دوست عزیز با یک وازه احساسی و کورکورانه کلی تناقض برای خود جفت جور میکنی بهتره طرفدار مردم باشید نه یک سری ادم که توی عمرشون 10 دقیقه زندان هم ندیدن
عــــــجــــــب !