نمایش نسخه قابل چاپ
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی یه نفر قوری راسل رو که میدونم.. گاراژت کجاست؟ نام یک نسک هستش. اونم مانند همان فوری راسل هست.
از خستگی فرنام رو خواندم: پاتوق عقب نشینی! :e40d:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda از خستگی فرنام رو خواندم: پاتوق عقب نشینی! از خستگی نیست برادر... نشانه های بلوغ جسمی و حال و هوای سنی شماست :-) :e057: :e207:
بانو یه نفر برای دین جدیدی که خواستید درست کنید و نمیدانستید چه اسمی برایش بگذارید یک اسم مناسب انتخاب کردم خواستید بگویم!:e105:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی یه نفر نشانه های بلوغ جسمی و حال و هوای سنی شماست :-) بعله ممکنه اینم باشه. من همیشه از نظر جنسی در بلوغ هستم. حالا شما دکتری یا علم لدنی داری؟
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی cool بانو یه نفر برای دین جدیدی که خواستید درست کنید و نمیدانستید چه اسمی برایش بگذارید یک اسم مناسب انتخاب کردم خواستید بگویم! انتخاب شده برادر :-) .......................... Amisa Tin..................... در حال نگارش جزئیات دینم هستم. با این حال شما هم بفرمایید نامی برگزینید. شاید مناسب بود و تغییرش دادم :e106:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda حالا شما دکتری یا علم لدنی داری؟ دکتر نیستم. ولی دکتر ها رو دوس دارم. :e056: با این حال؛ نظرم به علم لدنی نزدیک تر است :e105:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی یه نفر با این حال شما هم بفرمایید نامی برگزینید. اسم دینتان را بگذارید "ترول":e404:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی یه نفر دکتر نیستم. ولی دکتر ها رو دوس دارم. آهان. پس از اون دکترهایی هستید که مطبشونو تعطیل کردن :e415: گفتآورد: نوشته اصلی از سوی یه نفر با این حال؛ نظرم به علم لدنی نزدیک تر است یک بار هم در مورد هیکل چیزی گفته بودید!
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda یک بار هم در مورد هیکل چیزی گفته بودید! ها؟؟!