نخست اینکه باید بگویم که این درگیری های با کسرا چندان بی سابقه نیست چراکه هم مهربد هم امیر هم داریوش و حتی من تازه وارد بارها بحث مان با ایشان به جدل کشیده و اتفاقا من نه تنها از لحن کسرا ناراحت نمی شوم بلکه همواره بهترین معیار سنجش برای سخنان ام را برخورد تند طرف بحث می دانم.اینکه دوستان مدیر هم هی بگویند اگر اینجا را نمی خواهید خوش آمدید هم به نگرم اصلا منطقی نیست و اگرچه یک اظهار نظر شخصی است و ابزار مدیریتی در آن دخالتی ندارد اما باز هم حق خود ام می دانم که از این نوع اظهار نظر ها ابراز نفرت بکنم.
اما مقایسه ی اینجا با فروم هایی همچون هم میهن بسیار مضحک است.چرا که من از 6 سال پیش در آن خراب شده هم میهن بوده ام و بالغ بر 1000 پست من شخصا حذف شده است.حداقل 20 نفر از دوستان نزدیک من از آن سایت اخراج شده اند.تسویه حساب هایی که پس از انتحابات 88 در آنجا شد باعث شد تا بسیاری از کاربران انجمنی به نام رخش را راه بیاندازند.من نمی دانم اینکه ما اساسا به آمار و ارقام توجهی نکنیم به عنوان یک مغلطه ی اسم و رسم دار شناخته شده یا نه اما حداقل از دید من مغلطه ی بسیار خنده داری است که آمار 3 اخراجی با انبوهی از مستندات از تخلف را با آمار صد ها اخراجی انجمنی چون هم میهن هم تراز بدانیم و بگوییم "دیدید شما هم چونان مسلمانان دیکتاتور هستید؟"