درسته ، ولی شخصن ترجیح میدهم در بالاترین تبلیغ شود چون کاربرانش دنبال بحث های ایران پراودی نیستند ، شما یک نگاهی به تاپیک های محبوب آنجا بیندازید - تاپیک هایی مثل این : آیا موهای زیر بغلتون رو میزنید !!!!!
90% بحث هاش اینطوریه ، کاربران اینجا هم همین طوری کیلویی زیاد بشوند نتیجه بهتر از آن نخواهد شد .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:11 PM ---------- ارسال قبلی در 05:04 PM ----------
اینکه کنترل کردنش رو چه کسی بر عهده میگیره که دست من نیست :4: دست صاحب اینجاست که با شناختی که من ازش دارم عمرن به جز همان یک نفری که خودش میشناسد شخص دیگه ای رو دسترسی برای این کار ها نمیده ، به منی که دارم بخشی از هزینه های اینجا رو تامین میکنم و از نزدیک با هم در ارتباط هستیم نداد :71:
در مورد دسترسی های کاربری هم همان طور که گفتم وی بولتین به صورت پیش فرض چنین امکانی نداره ، باورتون نمیشه ؟ این لیست قوابلیات وی بولتین : http://www.vbulletin.com/index.php?do=features
زیر نظر داشتن کاربران فعال و غیر فعال و تغییر دسترسی هاشون به صورت دستی در حجم بالا غیر ممکنه عزیز من و برای این کار شما باید کارهارو به صورت اتوماتیک انجام بدید ، یعنی باید بیاید یک الگو تعریف کنید و سیستم بر طبق اون الگو عمل کنه که هر کسی که فعالیتش زیاده رو دسترسی بده و هر کسی که نیست نده یا هر کسی که زیاد شد رو بده و هر کسی که کم شد رو ازش بگیره ، شما هم نگاه نکن الان 30-40 تا یوزر هست ، تا یکی دو ماه دیگه میزنه بالای چند هزار تا ، شما فقط بخوای یک لیست چند هزار تایی رو فقط اسمهاشون رو بخونی چند ساعت زمان میبره - چه برسه به اینکه بخوای فعالیت های دونه دونه شون رو بررسی کنی ببینی کدوم ها رو باید دسترسی بدی کدوم ها رو نباید بدی و یا از کدوم ها دسترسی رو بگیری !
تازه اگر هم عملی بشه این کار به صورت دستی ! که اولین چیزی که به ما توی برنامه نویسی یاد دادند این بود که کار هایی با حجم بالا رو به هیچ عنوان دستی انجام ندید . بخش خصوصی میشه یک بخش تخصصی و پر بار و باقی جاها میشه چت روم و این باعث میشه سطح کیفی سایت بره توی زیر زمین .
ولی گفته کسری جان در این باره خیلی خوب ، منطقی و عملیه .