نه اینها استاندارد با کالبدها (templates) میایند به گمانم.
خوب تیغ و ریش دست خودته کسرا جان, هرکس انگیزه داشت قانونها را ویراسته و همینجا بگذارد و اگر همه گردانندگان موافق بودند, جایگزینشان میکنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
این که دیگر رای گیری ندارد ، لطفا مهربد گرامی آن قانون کذایی احترام به قوانین جمهوری اسلامی را پاک کنید
مهربد جان این قانون رو فقط گرداننده اصلی میتونه تغییر بده،چون مربوط به زمان ثبت نام هست...قانون شماره 20 !!
از پست اول رو که خوندم تا رسیدم به نیمه، یادم به قوانین تالار افتاد که همگی اونو قبول کرده اند و هیچ کس اونو اجرا نکرده!!!
شما اول خودتون رو اصلاح کنید...
قوانین 2 و 6 و 7 و 12 و 25 و 28 و 29
تنها قانونی که شاید سرپیچی شده باشد فرتورهای[1] سکسی بوده که باید بگوییم قانونهایِ
اینجا برای فرتورهایِ سکسی در آغازِ به کار انجمن (یکی دو سال پیش) بسیار سختگیرانه بودهاند و از سیاستهایِ Administrator پیشین میایند.
امروز ولی اینجا یک Administrator دیگر دارد و سیاستهای انجمن نیز از شورای گردانندگی میایند و نه یک تنِ تنها, ولی
قانونهایی که نوشته شدهاند هنوز بخوبی بروزرسانی نشدهاند و چنانکه در همین جستار میخوانید قرار است از نو بازنوشته شوند.
----
1. ^ Fartur || فرتور: عکس; بگرایند برگرفته از پرتو loghatnameh.com picture
آن متنی كه خوانده اید قوانین اینجا نیست ، متاسفانه بعد از به روز رسانی زبان قوانین مترجم با متن اصلی جایگزین شده . باید حذف شود به كل . اینجا اصلن قانون ٢٥ و ٢٨ و ٢٩ نداریم !
قوانین اینها هستند :
دفترچه - قانونها و هنجار ها
البته این پست من مربوط به یک تاپیک دیگه بود که مدیریت اونو جابجا کرد. ممنون
من تازه واردم. در فروم ها چرخی میزدم و متوجه شدم که چقدر حرفای زشت را راحت بیان کرده اید..
متوجه شدم که بعضی ها در امضای خودشان تبلیغ وبلاگ های خودشون رو کرده اند..
متوجه شدم که عکسها و منابعی در اینجا کپی و پیست شده که علاوه بر اینکه منبع رو ذکر نکرده اند بلکه با تغییر منبع به نام خودشان نسبت به انتشار آن اقدام کرده اند..
قوانین هم ب قاطعیت نوشته نسبت به اینگونه افراد برخورد میکنیم..!
منم یه وبلاگ دارم. از نظر شخصی خودم قوانین فروم و روشنفکری رو نقد کردم. شاید هم طرفداری کرده باشم..:e105:
اگر دوست داشتید مطالعه کنید
metalk.blogfa.com
ولی یه سوال. شما چقدر جنبه حرف های مخالف رو دارید؟ چقدر می تونم ازتون نقد کنم که حذفم نکنید؟؟
سابقه نداشته اینجا کسی به خاطر انتقاد حذف شود !
تنها و تنها یک مورد اخراج داشتیم (کاربر آتیلا) آن هم همان روزهای نخست ، که دیگر به راستی از سر اجبار بود .
حتا سابقه نداشته سخنان افراد سانسور شوند (به جز یکی دو پست از سخنان کاربر شیلا/نیوتون که بیان سخنان نفرت انگیز و نژادپرستانه بوده) .
به عبارت ساده تر ما اینجا مادامی که تنها و تنها سه موردِ :
- زدن سخنان نژادپرستانه ممنوع
- انکار هلوکاست و نسل کشیهای تاریخی ممنوع
- فحاشی و دادن دشنام به سایر هموندان و اشخاص حقیقی ممنوع
رعایت شوند - هیچ مطلبی را سانسور یا حذف نمیکنیم . تاریخچه و مطالب روی انجمن هم خود شاهدانی هستند بر این مدعا :e00e: