شما هم امروز چیزهایی میگویید ها فیلو؟ :e405:
مگر من باید همه چیز را بخوانم و واکنش نشان بدهم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شما که از همه پست های کاربران فیلم و عکس میگیریداز من نخواهید که باور کنم پست های همایون را نخوانده اید، شما خود در متن بحث های مربوط به "تفاوت انسان ها" که معلول نژادپرستی های همایون بود حضور داشتید.
اما گویا "انگیزه"ها در آنجا و اینجا باعث شده که آنجا در برابر "عرب های کثیف" سکوت کنید و اینجا به خاطر مدیر "اسرائیلی" اعتراض.
اینهم بهشون اضافه کنید:
و اتفاقن بر طبق نظر خودِ کاربر مزدک در جستار بنگاه سفسته یابی حق سرزنش کاربر آلیس را نداره چون خودش هم چندین بار این کار رو انجام داده ! و اگر آلیس باید توضیح بده مزدک هم باید توضیح بده !
بیجاست. من زیر پیکهایِ مزدک گرامی که گهگاه نژادپرستی ایشان را نکوهیده سپاسیدهام و همین برای من بسنده بوده.
رهگذر @Alice و @homayoun هم دگرسان هستند. یکی از دوستان fb و فراخوانده و بگونهای مهمان من است و میکوشم
نکوهش هایم را در همان fb بکنم (که از سر ناآگاهی میدانم), دیگری مامولکوار اگر میتوانست میترولد و میدُشنامد و ناسزا میگوید, اگر نمیتوانست خود
اش را به موش مردگی میزند و یواشکی آن میان مدیر "اسرائیلی" رد میکند و زمانی هم که گیر میافتد میگوید: "شما دعوا کنید من کیف کنم".
شما هم این رویکرد نژادپرستیابانه اتان را بهتر است بیاورید اینجا, اگر که سخنی در چنته دارید: چراییِ نژادپرستی - برگ 2
پارسیگر
هرچه ما اینجا بحث بکنیم کاربر مربوطه بیشتر کیف میکند و به هدف خود میرسد ، من دیگر در این مورد سخنی نمیگویم و از ایشان نیز هیچ معذرت خواهی ندارم ، اگر کار خلاف قوانین کردم مثل بقیه برخورد کنید با من دیگر اینهمه بحث و جدال که ندارد!
پس همان انگیزه ها در کارند، همایون میهمان شماست، ولی آلیس خیر، چیزی شبیه دشمن شماست این روزها. ابن توجیه شما از نظر شما قانع کننده است، همین کافی است که به امیر اتهام داشتن انگیزه های شیطانی نزنید، شاید او هم انگیزه نیک یا توجیه قابل قبولی داشته باشد. به خصوص که اصل برائت اخلاقا شما را از این اتهام ها برحذر می دارد.