نمایش نسخه قابل چاپ
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی mamad1 بی دین قاتل:e410: چرا قاتل؟ مگه من میخوام بکشمت؟خودت خودتو بکش:3:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی Mehrbod اگر دادینه خودینه نیست چند تا از داستانهایت را بگذار، من شیوهی نگرش خداستیزانه و فراتنانهاتو دوست دارم .. داستانها رو توی دفترم نوشتم تازه طولانی هم هستند منم که تن اسا:))
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی nirvana چرا قاتل؟ مگه من میخوام بکشمت؟خودت خودتو بکش:3: من الان حوصله کل کل دارم دختر؟ خب تو منو میخوای هل بدی تو چاه قبول کن قاتلی
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی nirvana داستانها رو توی دفترم نوشتم تازه طولانی هم هستند منم که تن اسا:)) اسکن کن! راهکار برای تنآسایان (:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی mamad1 من الان حوصله کل کل دارم دختر؟ خب تو منو میخوای هل بدی تو چاه قبول کن قاتلی خب منم میگم خودتو بکش که دیگه بمیری کل کل هم نکنی:e105:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی Mehrbod اسکن کن! راهکار برای تنآسایان (: اسکن کنم که فردا هزار تا برچسب دیگه بم بچسبونی؟ نخیر اقای محترم:e057:
سردرد با سرگیجه قاطی شد دیگه نمیتونم بشینم خداحافظ دوستان
ممد این پیرمرده تو نمایارت کیه؟
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی nirvana اسکن کنم که فردا هزار تا برچسب دیگه بم بچسبونی؟ نخیر اقای محترم:e057: نویسندهای که از ترس انتقاد نوشتههاشو چاپ نکنه ندیده بودیم دیگه.. براستیکه :e403:
گفتآورد: نوشته اصلی از سوی mamad1 سردرد با سرگیجه قاطی شد دیگه نمیتونم بشینم خداحافظ دوستان بدرود تاهمیشه:e057: