درست است و دارد نابود هم میکند ولی گویا هنوز هوش نکردید که من خودم بخشی از طبیعت و بخشی از روند فرگشت هستم.:e057:
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید ولی نمی دونم چرا فرگشت اینقدر نسبت به کمونیست ها بی رحمانه برخورد کرد و در کمتر از هفتاد سال طومارشون رو در هم پیچید و تحویل زباله دانی تاریخ داد اما با فکر و اندیشه خداباوران اینقدر مماشات به خرج می ده و
تو هر دوره و زمانی به شکلی نو تر باعث تجدید حیاتشون می شه !!؟؟
برای اینکه آگاهی از روند فرگشت، که روندی درازنده و دیرنده و پر پیچ و خم است ندارید!
روم هم یکشبه درست نشد و دندان خود محمد را در جنگ اُحُد زدند شکستند! پدیده ای بنام
رنسانس هم نشان داد که اندیشه ی خداباوران به آشغالدانی تاریخ رفت و از فرمانروایی و
دست اندازی در دانش و فند و ... کنار نهاده شد. همچنان که واژگشت بزرگ فرانسه و روس
نشان داد، هربار هم ما آخوند هارا به آشغالدانی انداختیم و هربار هم با توانمندی بیشتری
بر میگردیم و شما و آخوند هایتان و سرمایه داری و بهره کشی تانرا نیز به همان آشغالدانی
پرآوازه ی تاریخ خواهیم انداخت!
باش تا صبح دولتت بدمد
کین هنوز از نتایج سحر است!
•
پارسیگر
د خب تعجب من هم از همین جاست که گفتید این جناب فرگشت که به ظاهر مرجع تقلید خداناباوران است و خیلی طبیعی است که بیشتر هوای آنها را داشته باشد و بر اساس ذات کندی که دارد امتیاز بیشتری به مقلدان خود دهد و حکومتی که از بیخ و بن بر اساس نفی خدا بنا شده را بیش از هفتاد سال ناقابل که در روند کند او ثانیه ای بیش محسوب نمی شود، مهلت دهد.
آرزو بر جوانان عیب نیست اماگفتآورد:
بر میگردیم و شما و آخوند هایتان و سرمایه داری و بهره کشی تانرا نیز به همان آشغالدانی
پرآوازه ی تاریخ خواهیم انداخت!
باش تا صبح دولتت بدمد
کین هنوز از نتایج سحر است!
با توجه به آنچه نوشته بودید که صاحب نوه و نتیجه اید بعید می دانم فرصت سر برآوردن از آشغالدونی و نظاره کردن دیگران به جای خود را داشته باشید !
خب این از ناآگاهی شماست که گمان میکنید همه مانند خودتان مقلد بوده و مرجع تقلید ! دارند.
برای انیکه بدانیم که شما به آشغالدانی خواهید رفت نیازی نیست که زنده باشیم. اسپارتاکوس،
رهبر بردگان شورشی هم کشته شد ولی برده داری سرانجام برافتاد، گرچه محمد و شما مسلمین
سده ها مردم را به بردگی گرفتید! اکنون هم زور پایانی تان است و پیر و فرسوده ، در راه همان
آشغالدانی. ولی ما نیروی نوین و نوزاد هستیم که دارد سر بر میاورد و همین که هتا دولت
ولایت وقیح، بیمه و تامین اجتماعی و بازنشستگی و انیهارا که در هیچ کجای اسلام گندوگوز
نیست، پذیرفته، از دستاورد های ماست و نه از عربها و عربزده های آدمکشی که بزرگان دینی
شما آدمخوران و برده کشان و چپاولگران تاریخ، هستند!
•
پارسیگر
سفسته فرمودید: بیزاری از اسلام و یا ازهیتلر و یا از دیگر ستمگران، نشانه ی راستی و درستی آنها نمیتواند باشد.
اسلام از بیخ کاری شمشیر زدن و دشنام گفتن نمیداند و نکرده، از کشتار بنی قریظه گرفته تا الاغ و سگ شمردن دگراندیشان.
در اینجا هم هیچ خوارداشتی به اسلام نشده، بساکه فربود های تاریخی را در باره ی این دین فاشیستی گفته ایم، ولو کره المسلمین!
•
پارسیگر