ولی تقریباً همه بر این باورند که عامل سرماخوردگی قرار گرفتن در محیط سرد است !
یعنی یک عمر در اشتباه بودیمـــ... ؟ :e107:
نمایش نسخه قابل چاپ
آری، یکجایی سرماخوردگی (تو انگلیسی: catching a cold) تو دُژانگاشتهای هنباز (common misconceptions) لیست شده بود: Top 10 Medical Myths & Health Misconceptions
امیرجان در جُستار چرا به خدا اعتقاد ندارید راسل گفته بود که چون تا به حال وجود خدا ثابت نشده است در حکم عدم قرار می گیرد !
بیشتر خداناباوران می گویند چون ثابت نشده است در حکم عدم قرار می گیرد !
ولی در فلسفه اصل تقدم عدم می گوید که در صورت اثبات نشدن ادعایی ، در عمل ، فرض عدم اولویت دارد !
یعنی چون هستی خداوند تا به حال ثابت نشده است باید در عمل فرض عدم را در نظر بگیریم ؛ ولی در حقیقت نمی دانیم که هست یا نیست ؛ ولی چون ثابت نشده است ؛ فقط فرض عدم را در عمل پیشه می کنیمــــ... ؛
از همین روی اگر عدم وجود خدا اثبات نشده است دیگر با اطمینان نباید بگوییم که خدا وجود ندارد... فقط در عمل در حکم عدم است !
من هم نمی دانم واقعاً که هست یا نیست ! مدت هاست که گیجمــ...
خیر ، تا جایی که بنده میدونم ویروس سرماخوردگی به صورت غیر فعال در بدن اسنان زندگی میکند . ولی عامل سرما باعث تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن میشود و این ویروس میتونه در ضعف امنیتی بدن شانس تکثیر شدن رو پیدا کنه و بدن بیمار میشه .
بنده زمستانها در اتاقی زیر صفر میخوابم و تابستان هم زیر باد پنکه و مادامی که در ایران بودم زیر باد کولر گازی ۲۴ ساعته روشن . تا حالا هم سر این مساله سرما نخوردم . هر بار یکی دیگه مریض بوده من از اون گرفتم خیلی زود هم خوب شدم .