توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
sonixax
09-25-2015, 12:35 AM
چی میشه اونوقت؟ می ترسه بچه؟ رو روحیش تاثیر بد می ذاره؟
بچه وقتی که بزرگ شد عضو بسیج میشه گاز میگیره!
sonixax
09-25-2015, 12:36 AM
راستش من چندان از چند و چونش با خبر نیستم. ولی اگه اینطوره پس چرا این همه مردم بصورت غیر قانونی به این کشورها پناهنده میشن یا بصورت قانونی به کشور ترکیه میرن و با کلی دنگ و فنگ کارای پناهندگیشون به یه کشور ثالث رو انجام میدن؟
اطلاعات غلط!
این همه مردم زحمت یک اخبار خوندن به خودشون نمیدند که بفهمند استرالیا میتپونه توی یک جزیره بعد پدرشون رو در میاره آخر سر هم اگر قبول شند همونجا میمونند! ولی باز میرند ؟! احمقند آیا ؟! نه! بی اطلاع هستند. تحقیق نمیکنند. فکر میکنند الان هم 40 سال پیشه.
Nikzad Mehrazmanesh
09-25-2015, 01:24 PM
بچه وقتی که بزرگ شد عضو بسیج میشه گاز میگیره!
پس کله پاچه فروشی و مرغ فروشی خیلی آسیب زا هستن
sonixax
09-25-2015, 06:50 PM
پس کله پاچه فروشی و مرغ فروشی خیلی آسیب زا هستن
برای همینه که بچه کله پزه معمولن گردن کلفت و لات محله هم میشه :))
واژه بچه قصاب تا حالا به گوشتون خورده ؟!
در ضمن کله پاچه فروشی کثافت ترین کار روی زمینه! همچنین خود کله پاچه :e05a:
Amir.Aria
09-25-2015, 07:12 PM
در ضمن کله پاچه فروشی کثافت ترین کار روی زمینه! همچنین خود کله پاچه
این هم نمود تاثیرپذیری از گیاهخواران سخنگاه دفترچه :e105:
sonixax
09-25-2015, 09:20 PM
این هم نمود تاثیرپذیری از گیاهخواران سخنگاه دفترچه
ربطی به هویج خواران انجمن نداره! من از بچگی از کله پاچه بدم میومده!
استیک و کباب برگ و ... میپسندیم :دی
Nikzad Mehrazmanesh
09-25-2015, 10:47 PM
همچنین خود کله پاچه
ولی دیدن کله گوسفند پشت شیشه یخچال ویترینی اثرشو روت گذاشته :e11b:
sonixax
09-26-2015, 10:20 PM
ولی دیدن کله گوسفند پشت شیشه یخچال ویترینی اثرشو روت گذاشته
حتمن گذاشته وگرنه این همه موجود هار توی ایران زندگی نمیکردند!
Nikzad Mehrazmanesh
09-27-2015, 12:39 PM
حتمن گذاشته وگرنه این همه موجود هار توی ایران زندگی نمیکردند!
سر بریده خوک در ولایت شما و منظره بریون شدن مرغ در همه جای دنیا چی؟ :35:
یه بار که گوسفند می کشن برو نگاه کن یارو از پاچه گوسفنده که فوت میکنه خایه حیوون باد می کنه خیلی با مزس :e415:
sonixax
09-27-2015, 05:39 PM
سر بریده خوک در ولایت شما و منظره بریون شدن مرغ در همه جای دنیا چی؟
سر بریده خودک را در ولایت ما پشت ویترون در حال پختن نمیگذارند :)))
یه بار که گوسفند می کشن برو نگاه کن یارو از پاچه گوسفنده که فوت میکنه خایه حیوون باد می کنه خیلی با مزس
بعدش همون خایه رو با عرق سگی میخوره :e05a:
یه نفر
10-05-2015, 04:27 PM
امروز یه جایی بودم بحث این بود که مثلا اگر یه چیزی توی نماز جمعه منفجر بشه و خراب بشه
خیلی از سران مملکت میمیرند و کشور نابود میشه و یکپارچگی از بین میره و .. پس بنا بر احتیاط
نباید همه سران در یک محل جمع بشوند..
یکی گفت همه سران از بین برن مهم نیست. رهبر مهمه. اون اگر نباشه مملکت از هم می پاشه.
نظر شما چیه؟
در ضمن بنظرتون بعد از آقای خامنه ای کی رهبر میشه؟ این امکان وجود داره یهو ایران شبیه
افغانستان و سوریه و عراق بشه؟
ای کاش آقای خامنه ای قبل از اینکه هر اتفاق بدی بیوفته تکلیف خیلی چیزها رو مشخص کنه
مثلا تکلیفشو با موسوی و کروبی مشخص کنه. دلجویی کنه یا سرکوب. فردا توی جامعه دو
دستگی ایجاد میشه. الان هرکی داره ساز خودشو میزنه. اگر تکلیف همشون مشخص نشه
جامعه بعد از خامنه ای جایی برای زندگی نخواهد بود..
Secular
10-09-2015, 10:07 PM
سلام
من کاربر جدیدم .چقدر این فاروم سوت و کوره! همیشه همینطوریه یا از شانس من اینروزا اینطوریه؟
Rationalist
10-10-2015, 08:20 PM
سلام
من کاربر جدیدم .چقدر این فاروم سوت و کوره! همیشه همینطوریه یا از شانس من اینروزا اینطوریه؟
درود بر شما!:e303:
امیدوارم بتوانم از حضورتان چیزی بیاموزم.
تا جایی که من به خاطر دارم این فروم بیشتر مواقع خلوت بوده و البته همین خلوت بودنش، به نظرم آن را متمایز و خاص می سازد!
دلیل خلوتی آن هم فکر می کنم بیشتر به فضای خاص آن و رشد شبکه های اجتماعی جدید میان فارسی زبانان و بیگانه گی بیشینه ی آنها با فضای متفاوت چنین فروم هایی باشد.
Secular
10-10-2015, 08:55 PM
درود بر شما!:e303:
امیدوارم بتوانم از حضورتان چیزی بیاموزم.
تا جایی که من به خاطر دارم این فروم بیشتر مواقع خلوت بوده و البته همین خلوت بودنش، به نظرم آن را متمایز و خاص می سازد!
دلیل خلوتی آن هم فکر می کنم بیشتر به فضای خاص آن و رشد شبکه های اجتماعی جدید میان فارسی زبانان و بیگانه گی بیشینه ی آنها با فضای متفاوت چنین فروم هایی باشد.
درود
من بعضی از پست ها را خوندم دیدم برخورد با کاربرانی که خداباور هستند خیلی جالب نیس. مثلا همین سارا با اینکه پستای هوشمندانه و خوبی گذاشته ولی خیلی باهاش جالب برخورد نشده خب اینجوری هس که این فاروم کاربراشو از دست داده و سوت و کور شده دیگه ! درسته که عقاید خداباورها و بخصوص مسلمونا واقعا چرت و خنده داره ولی دلیل نمیشه که هر چی مسلمون و خدا باور رو احمق و بی سواد ببینیم چون هوش و نبوغ ربطی به دین و اعتقاد طرف نداره و یه مسئله ی ژنتیکیه !
Mehrbod
10-11-2015, 02:30 PM
درود
من بعضی از پست ها را خوندم دیدم برخورد با کاربرانی که خداباور هستند خیلی جالب نیس. مثلا همین سارا با اینکه پستای هوشمندانه و خوبی گذاشته ولی خیلی باهاش جالب برخورد نشده خب اینجوری هس که این فاروم کاربراشو از دست داده و سوت و کور شده دیگه ! درسته که عقاید خداباورها و بخصوص مسلمونا واقعا چرت و خنده داره ولی دلیل نمیشه که هر چی مسلمون و خدا باور رو احمق و بی سواد ببینیم چون هوش و نبوغ ربطی به دین و اعتقاد طرف نداره و یه مسئله ی ژنتیکیه !
همبستگی ≠ وابستگی
correlationship ≠ relationship
دینداری و کمهوشی همبستهاند, ولی وابسته نیستند: همبستگی/وابستگی میان دینداری و واپسماندگی - دفترچه (http://www.daftarche.com/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D9%BE%D8%B3%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D A%AF%DB%8C-974/)
بایستی افزود که گفتهیِ شما درسته, ولی بود و نبود کاربر تفاوت آنچنانی به چیزی نمیدهد. اینجا آنچه
شایستهیِ گفتگو بوده شده و هر چه از اینجا به آنور بیاید تنها کارکرد سرگرمی دارد, هتّا اگر درونمایهیِ فلسفیک و دانشیک بدارد.
سلام
خوش آمدید, پاسخ کمی از هر دو ئه. سوت و کوریه اینجا همیشگیست, بخت شما هم این چند روزه از همیشه هم بیشتر سوت و کوره.
Secular
10-11-2015, 03:37 PM
همبستگی ≠ وابستگی
correlationship ≠ relationship
دینداری و کمهوشی همبستهاند, ولی وابسته نیستند: همبستگی/وابستگی میان دینداری و واپسماندگی - دفترچه (http://www.daftarche.com/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D9%BE%D8%B3%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D A%AF%DB%8C-974/)
بایستی افزود که گفتهیِ شما درسته, ولی بود و نبود کاربر تفاوت آنچنانی به چیزی نمیدهد. اینجا آنچه
شایستهیِ گفتگو بوده شده و هر چه از اینجا به آنور بیاید تنها کارکرد سرگرمی دارد, هتّا اگر درونمایهیِ فلسفیک و دانشیک بدارد.
درسته ولی شما خودت مثلا همش سارا رو بخاطر مسلمونیش به خنگی و زمختی و چه میدونم نفهمی متهم کردی که :e402:
خوش آمدید, پاسخ کمی از هر دو ئه. سوت و کوریه اینجا همیشگیست, بخت شما هم این چند روزه از همیشه هم بیشتر سوت و کوره.
ممنون. ما شانس نداریم هر جا میریم عروسی به ختم می رسیم :-) شانس ماست دیگه تازه اینم باید اضافه کنم که اینجام که اومدم از تاپیکایی خوشم اومد که صاحبشون قهرو لوس از آب دراومدند:e412:
Mehrbod
10-12-2015, 02:08 AM
من از تیزهوشیش خوشم اومده پس تیزهوش چو تیزهوش بیند خوشش آید:e412:
ای بابا منظورم این بود که خودش هم داره میگه که شما بهش گفتین خودآگاهیش بالاست! اگه هم نگفتید (گذشته) پ چه دختر باریک بینی هس که خودش برداشت کرده:-)
حالا که دور همیم منم بدجور نوستالژی رفیقمو گرفتم بگو سرگرم بشیم :-)
ااا به چه نامی ؟ چون فک نکنم اینجا دیگه بیاد؟ اگه لطف کنید و نام کاربریشو بگین ممنون میشم.
+
انجمن شیعی که اینقدر فاروم وحشتناکیه مال بسیجیا و آخونداس که اصلا وقتی میرم توش کهیر می زنم از دیدن همون صفحه ی اول! این دختر موندم چجوری اونجا فعالیت می کنه!:e410:
انگیزهیِ بیشتر نیست, ببخشایید.
Secular
10-12-2015, 02:16 AM
انگیزهیِ بیشتر نیست, ببخشایید.
ای بابا! اینجا که سوت و کوره یکم پست بذاریم شلوغ شه! نه جدی برام سوال شده من پستای پاتوق رو که میخوندم دلم برا این دختر سوخت همش سرکوفت بهش میزدی ولی بهت چیزی نمی گف می دونی چرا؟ چون کلن اونایی که توی خط صوفی گری و این حرفا میفتن باید در برابر ملامت دیگران و فحش و تحقیرشان سکوت کنن! دقیقا عین رفیق ما! نکنه ازش خوشت اومده بود؟!:e105:
نام کاربریشو چرا بهم نمیگی؟ بابا فقط می خوام در مورد عالم معنا و درویشی ازش بپرسم باهاش کار دیگه ای ندارم نترس:e106:
Mehrbod
10-12-2015, 02:32 AM
ای بابا! اینجا که سوت و کوره یکم پست بذاریم شلوغ شه! نه جدی برام سوال شده من پستای پاتوق رو که میخوندم دلم برا این دختر سوخت همش سرکوفت بهش میزدی ولی بهت چیزی نمی گف می دونی چرا؟ چون کلن اونایی که توی خط صوفی گری و این حرفا میفتن باید در برابر ملامت دیگران و فحش و تحقیرشان سکوت کنن! دقیقا عین رفیق ما! نکنه ازش خوشت اومده بود؟!
نام کاربریشو چرا بهم نمیگی؟ بابا فقط می خوام در مورد عالم معنا و درویشی ازش بپرسم باهاش کار دیگه ای ندارم نترس
پ.ن.
نام کاربریش تو هم میهن چیه؟ باس از خودش بپرسم به هرحال اون درویش هس این چیزا رو بهتر می دونه:-)
در شوالیهگری که کم سررشته ندارید, آنرا هم بگردید پیدا میکنید (:
نکتهیِ دیگر, برای من بسیار کمتر از آن مهم است اینجا سوت و کور باشد یا نباشد که بخواهم
رنجی برای "درست" کردنش به خودم بدهم; به دید من کمی هم خوب است که اینجا سوت و کور شده, چه
که میگوید انگشتشمار هموندان اندیشمندش کار دیگری بجز هرز دادن زمانشان با سرگرمی بیهوده یافتهاند, امیدوارانه سودمند.
Secular
10-12-2015, 02:38 AM
در شوالیهگیری که کم سررشته ندارید, آنرا هم بگردید پیدا میکنید (:
آخه من نمی دونم کدوم تاپیک هم میهن هس!! پ لطفا لینکشو بذارین تازه اینجوری هیجانشم بیشتره:-) ولی شما هم خیلی بدجنسی که نمی گین:e404: منکه با این دختر کاری ندارم فقط می خوام ازش در مورد همین دوریشی و این حرفا سوال بپرسم در ضمن اون امریکاست من ساکن کانادام:e420: پ رقیبتون نخواهم بود :e412:
Secular
10-12-2015, 02:48 AM
Mehrbod
یه سوال ! اگه پیام خصوصی بفرستیم برا کاربری از طریق ایمیلش متوجه میشه ؟
Mehrbod
10-12-2015, 03:02 AM
آخه من نمی دونم کدوم تاپیک هم میهن هس!! پ لطفا لینکشو بذارین تازه اینجوری هیجانشم بیشتره:-) ولی شما هم خیلی بدجنسی که نمی گین:e404: منکه با این دختر کاری ندارم فقط می خوام ازش در مورد همین دوریشی و این حرفا سوال بپرسم در ضمن اون امریکاست من ساکن کانادام:e420: پ رقیبتون نخواهم بود :e412:
خواستن توانستن است. من هم نمیدانستم ولی پیدا کردم, پس شما هم میتوانید ..! (:
دیگر اینکه چرا رقیب, من تنها گفتم یک کاربرنامی که به نگر میامد سارا بود را پیدا کردم, بویژه اینکه نگارش یکسانی داشت: شخصیتشناسی از روی نگارش - دفترچه (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%B4%D9%8 6%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4-854/)
اگر دوست دارید یک راهنمایی هم برای این چیستان ِ جُستارجویی میکنم: stalker.
Mehrbod
10-12-2015, 03:05 AM
Mehrbod
یه سوال ! اگه پیام خصوصی بفرستیم برا کاربری از طریق ایمیلش متوجه میشه ؟
کس چه داند, شاید!
دگرگزین (alternative) خوبی بود, دستکم در کارتان روش و سامان (system) دارید.
Secular
10-12-2015, 03:13 AM
خواستن توانستن است. من هم نمیدانستم ولی پیدا کردم, پس شما هم میتوانید ..! (: دیگر اینکه چرا رقیب, من تنها گفتم یک کاربرنامی که به نگر میامد سارا بود را پیدا کردم, بویژه اینکه نگارش یکسانی داشت: شخصیتشناسی از روی نگارش - دفترچه (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%B4%D9%8 6%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4-854/) اگر دوست دارید یک راهنمایی هم برای این چیستان ِ جُستارجویی میکنم: stalker. آره راهنمایی کنین :-) شخصیت سارا حالا از رو نگارشش چجوریه از دید شما؟ از دید من یه دختر تیزهوش ولی خیلی مظلوم و احساساتی کسی که حتی توی یک فاروم هم نمی تونه جواب تحقیر و فحش بقیه رو بده!
Secular
10-12-2015, 03:18 AM
کس چه داند, شاید! دگرگزین (alternative) خوبی بود, دستکم در کارتان روش و سامان (system) دارید. ای بابا مگه شما گلوت پیشش گیر کرده؟ اینجوری نیگامون نکن ما جوانمردی هم سرمون میشه ها! عمرن بذارم دستت به دختره برسه بحد کافی اینجا چزوندیش بسه:-) حالا این داستان دراز رو اگه ممکنه بگو:-) من که بی خوابی زده به سرم . الان داشتم دوباره پستای پاتوقش رو مرور می کردم دیدم حتی خودش هم همین سوال رو ازتون کرده :-) (عجب شوالیه ای هستم من! ) ولی شما جواب دادی بخاطر بالا بودن خودآگاهیته!!! پ بگو چقدر از بالا بودن خودآگاهی بدش میومد!!!! شما واقعا در نزد دختران بسیار محبوبین :-)
Secular
10-12-2015, 03:36 AM
Mehrbod
خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی با شما. این نصیحت رو هم از من داشته باش هر وقت از دختری خوشت اومد زیاده از حد سر به سرش (teasing) نذار. ولی کاش علتش رو بهم میگفتی آخه واقعا خنده داره برام یه بی خدا و یه درویش:e412:
Mehrbod
10-14-2015, 01:14 AM
الانم دارم پستای هم میهنش رو می خونم . شما که علامه دهری بگو اینا منبع و رفرنسشون چیه که حرفاشون عین هم درمیاد . این سارا اگه اهل شعر نبود میگفتم حتمی رفیق ماست چون اون شاعر نبود . کلافه شدم اگه حرف اینا درس باشه و جدی جدی یه خبرایی باشه چه می دونم فقط کلافم. شما به جا انگ زدن یه کمکی به ما کن! نمی دونم چجور باهاش تماس بگیرم بگم چی نیومده بگم سلام من کاظم پول لازم! تو پروفایلش هم دس زیاد شده براش شعر درویشی اینا پسرا میذارن . ای بابا شانس ماست هرجا میریم عروسی به ختمش می رسیم
پ.ن. بازم به خودم که باریک نگرم!
به دید از تنها چیزیکه بایستی کلافه شوید همان زمختنگریست.
Secular
10-14-2015, 01:25 AM
به دید از تنها چیزیکه بایستی کلافه شوید همان زمختنگریست.
قبلن گفتم زمخت نگر تر از خودت خودتی! راستی جواب معمای ما چی شد:-)
Mehrbod
10-14-2015, 01:52 AM
قبلن گفتم زمخت نگر تر از خودت خودتی! راستی جواب معمای ما چی شد:-)
ولی در همان یک گفته هم باز نشان دادید زمختنگرید که؟
تنها به گفتن خشک و خالی که نیست, دستکم یک استدلالی میآورند که از روی این گفته و آن گفته و بهمان گفته و این علّت, آری زمختنگر ای.
Secular
10-14-2015, 02:01 AM
ولی در همان یک گفته هم باز نشان دادید زمختنگرید که؟
تنها به گفتن خشک و خالی که نیست, دستکم یک استدلالی میآورند که از روی این گفته و آن گفته و بهمان گفته و این علّت, آری زمختنگر ای.
زمخت نگری دیگه قبول کن! همینکه میای میگی منش مسلمانی و مسلمانی و اینا ...رو برای همه مسلمونا میدونی میگم زمخت نگرین. چون هر مسلمونی یه منشی داره یه رفتاری داره. شما یه سر برو همون فاروم شیعی خودت دستت میاد که مسلمون داریم تا مسلمون:-) این دختره رو اونجا کافر خوندن :e412: این بدبختم بیچاره ناراحت شد گف اگه منو مسلمون نمی دونین سرگردان بخونین ولی کافر نه:-)
Mehrbod
10-14-2015, 02:23 AM
زمخت نگری دیگه قبول کن! همینکه میای میگی منش مسلمانی و مسلمانی و اینا ...رو برای همه مسلمونا میدونی میگم زمخت نگرین. چون هر مسلمونی یه منشی داره یه رفتاری داره. شما یه سر برو همون فاروم شیعی خودت دستت میاد که مسلمون داریم تا مسلمون:-) این دختره رو اونجا کافر خوندن :e412: این بدبختم بیچاره ناراحت شد گف اگه منو مسلمون نمی دونین سرگردان بخونین ولی کافر نه:-)
نکته در این است که باور به اسلام باور به یک چیز بسیار نامنطقیست و این ستیزی با اینکه "مسلمان داریم تا مسلمان" ندارد,
بوارونه تنها میگوید هر چه دوز اسلامگرایی بالاتر باشد بهمان برخ نامنطقی بودن بالا خواهد بود, ولی نمیگوید که مسلمان نامنطقی نیست.
برای دریافت آسانتر, کسیکه میگوید زمین صاف است و کسیکه میگوید من زنده نیستم, هر دو مغزشان تاب برمیدارد, ولی یکی بیشتر از آن یکی.
اولن این شمایی که مغز رو گذاشتی تو استندبای و جواب معمای ساده منو ندادی:-)
چنانکه گفتم, انگیزهای برای پژوهش ندارم, به دیگر زبان هر که میخواهد باشد.
Secular
10-14-2015, 05:31 AM
نکته در این است که باور به اسلام باور به یک چیز بسیار نامنطقیست و این ستیزی با اینکه "مسلمان داریم تا مسلمان" ندارد,
بوارونه تنها میگوید هر چه دوز اسلامگرایی بالاتر باشد بهمان برخ نامنطقی بودن بالا خواهد بود, ولی نمیگوید که مسلمان نامنطقی نیست.
برای دریافت آسانتر, کسیکه میگوید زمین صاف است و کسیکه میگوید من زنده نیستم, هر دو مغزشان تاب برمیدارد, ولی یکی بیشتر از آن یکی.
منم قبول دارم کلن همین که یه عده ای بجسبن به یه دینی حالا هر دینی تازه اونم مال قرن ها پیش خوب نشون میده که چقد این آدما منطقی باید باشن! ولی خب تمام فلاسفه اسلامی از دم مسلمان بودن اونم از نوع مذهبیش و بعضیاشون هم عارف و دوریش بودند به هرحال در آثاری که از خودشون بجا گذاشتن نشون دادن که از لحاظ خرد و منطق در تراز بالایی قرار می گرفتن. اما یه نکته ای که هس اینه که زیاد دور و بر وجود و ذات خدا نمی پلکیدن چرا ؟ چون نمی تونستن به آنچه که مطابق دینشون بوده برسن مثلن ابن سینا میره جلو در اثبات معاد کم میاره در کتابش می نویسه که چون به اسلام و پیامبر و اینا اعتقاد دارم پ هس هرچند من نتونستم اثبات کنم! یا همین فیلسوف اسلامی معاصر علامه طباطبایی نقدهای خوبی در مورد مارکسیسم می نوشته که در اون اول مزیتهای مارکسیسم رو می گفته بعد می کوبیده و البته به انگلیسی و فرانسه و اینا ترجمه می شده و حتی اونزمان خود مارکسیستها از نقدهای علامه خیلی استفاده می کردن . اینا ادمهایی با دوز منطق بالا هستن نمیشه رد کرد ولی خب چه گیری حالا به اسلام دادی شما؟ کلن همه ی ادیان سر و ته یه کرباسن چون در همشون یه خدایی هس و یه بهشت و جهنمی و شیطان و جن و پری و بقیه قصه .........پ نمیشه گف هرکی خداباور هس از لحاظ منطق در تراز پایینتری از یه خدا ناباور قرار می گیره یعنی این شیوه استدلال شما در حقیقت اینه هر کی خدا ناباور هس تراز منطقیش بالاتر ا زخدا باور هس . ولی این استدلال غلطه چون اینهمه فلاسفه ی خداباور داریم . پس deduction رو نباید اینجا بکار برد چون اصلا اون پیش فرض اولیه غلط هس.
چنانکه گفتم, انگیزهای برای پژوهش ندارم, به دیگر زبان هر که میخواهد باشد.
ای بابا باور کن ضرر نمی کنی:-) یکم چیستان حل کن بلکه از زمخت نگری خلاص شی و اینقدر دیگران رو زمخت نگر نبینی :-)
Soheil
10-15-2015, 07:08 PM
درود
امیدوارم همه خوب و سالم باشند. http://www.daftarche.com/images/imported/2015/10/1.gif
بازم شروع شد. هر جا هستید از شر عزاداران و مزاحمتهاشون در امان باشید. http://www.daftarche.com/images/imported/2015/10/1.png
بعضی از مراسمشون دقیقا مصداق وحشیگریه و واقعا ترسناکه..
اسپاگتی نگهدار ما باشد.
Soheil
10-15-2015, 07:35 PM
دوستان من یه مشکلی دارم.
بعضی وقتها شده یه نفر یه حرفی بهم میزنه و من در ذهنم حرفهای خیلی بد درباره اون شخص میگم. دست خودمم نیست.
حالا یا یه حرف و نظر خیلی تحقیر آمیز یا فحش یا حرفای منفی دیگه...
این بعضی وقتا باعث میشه از خودم بدم بیاد. چون اون شخص آدم خوبیه و حرفائی که در ذهنم تکرار میشه غیر منصفانه اس.
بازم میگم این حرفا رو به زبون نمیارم بلکه انگار تو ذهنم تکرار میشه.
ببخشید شاید نتونستم واضح توضیح بدم.
حالا چکار کنم؟
Secular
10-15-2015, 07:43 PM
دوستان من یه مشکلی دارم.
بعضی وقتها شده یه نفر یه حرفی بهم میزنه و من در ذهنم حرفهای خیلی بد درباره اون شخص میگم. دست خودمم نیست.
حالا یا یه حرف و نظر خیلی تحقیر آمیز یا فحش یا حرفای منفی دیگه...
این بعضی وقتا باعث میشه از خودم بدم بیاد. چون اون شخص آدم خوبیه و حرفائی که در ذهنم تکرار میشه غیر منصفانه اس.
بازم میگم این حرفا رو به زبون نمیارم بلکه انگار تو ذهنم تکرار میشه.
ببخشید شاید نتونستم واضح توضیح بدم.
حالا چکار کنم؟
خب یه مثالی چیزی بزن تا از طریق همون مثاله یه راهکار بهت نشون بدم:e420:
Secular
10-15-2015, 07:45 PM
من که کلن بدشانس عالمم درست وقت محرم اومدم ایران :-) قبلن هم که گفته بودم هر وقت میرم عروسی به ختمش می رسم همینه !
undead_knight
10-17-2015, 12:38 PM
The idea of e-learning misses that pple go to school to socialize; just as idea of e-book misses that pple read a book to hold an object.
حاج نسیم هم بعضی وقت ها خیلی کسشر میگه :))
iranbanoo
10-24-2015, 09:22 AM
یعنی یه سره دارن ونگ میزنن.صدای نکیرالاصواتشون با تبل و دهل یعنی یه چیز وحشتناکی که تحملش سخته....
الان امام حسینشون Gem اش تموم بشه راحت میشیم...:e407:
sonixax
10-28-2015, 02:53 AM
خوب دوستان به سلامتی امروز کاری رو تموم کردم که تا آخر عمرم یادم نمیره :e41f::e415:
برای یک Whore House خیلی اساسی برنامه حساب کتاب ساعتهای سکس، صورت حساب، پرداخت ماهیانه و سالیانه و ... نوشتم و تحویل دادم :)))
مشتریان هم یک اینترفیس فینگرتاچ روی یک سری کیوسک در لابی خانه دارند که میتونند خانم مورد نظر رو از روی اون بوک کنند! همچنین داخل هر اتاق هم یک کیوسک مثل همون هست که توش مشخصات کسی که باهاش هستی هست و میتونید همزمان سرویس اضافه، GangBang ، Group Sex و ... سفارش بدید و همگی صاف از کردیت کارت محترم شارژ خواهند شد.
احتمالن یکی از مسخره ترین ولی در عین حال پرکارترین پروژه هایی هست که توی عمرم انجام دادم - توی روز اول با این سیستم بیشتر از 10 هزار یورو از طرف مردان حشریِ عاشق تکنولوژی پرداخت شد :)))
به سلامتی هر کسی که برای هر کالایی که میگیره پولش رو هم پرداخت میکنه و دنبال مرده خوری و مفت خوری نیست :e00e:
بلال حبشی
11-01-2015, 06:02 PM
خوب دوستان به سلامتی امروز کاری رو تموم کردم که تا آخر عمرم یادم نمیره :e41f::e415:
برای یک Whore House خیلی اساسی برنامه حساب کتاب ساعتهای سکس، صورت حساب، پرداخت ماهیانه و سالیانه و ... نوشتم و تحویل دادم :)))
مشتریان هم یک اینترفیس فینگرتاچ روی یک سری کیوسک در لابی خانه دارند که میتونند خانم مورد نظر رو از روی اون بوک کنند! همچنین داخل هر اتاق هم یک کیوسک مثل همون هست که توش مشخصات کسی که باهاش هستی هست و میتونید همزمان سرویس اضافه، GangBang ، Group Sex و ... سفارش بدید و همگی صاف از کردیت کارت محترم شارژ خواهند شد.
احتمالن یکی از مسخره ترین ولی در عین حال پرکارترین پروژه هایی هست که توی عمرم انجام دادم - توی روز اول با این سیستم بیشتر از 10 هزار یورو از طرف مردان حشریِ عاشق تکنولوژی پرداخت شد :)))
به سلامتی هر کسی که برای هر کالایی که میگیره پولش رو هم پرداخت میکنه و دنبال مرده خوری و مفت خوری نیست :e00e:
معلوم است سواد کامپیوتر داری. ما خواست در جهت اوامر مقام عظمای ولایت برای مسلمین جهان سایت زد. توانستی صلواتی سایت ساخت برای شادی آقا؟ شنیدم دانشمندان کامپیوتر در خارجه صلواتی خیلی برنامه ساخت. مثلا لینوکس مثلا فایر فاکس. تو راضی صلواتی سایت ساخت حزب الله کرد خوشحال؟
sonixax
11-01-2015, 07:57 PM
معلوم است سواد کامپیوتر داری. ما خواست در جهت اوامر مقام عظمای ولایت برای مسلمین جهان سایت زد. توانستی صلواتی سایت ساخت برای شادی آقا؟ شنیدم دانشمندان کامپیوتر در خارجه صلواتی خیلی برنامه ساخت. مثلا لینوکس مثلا فایر فاکس. تو راضی صلواتی سایت ساخت حزب الله کرد خوشحال؟
آنهایی که صلواتی کار کرد میلاردر هست من نیست
Nikzad Mehrazmanesh
11-07-2015, 01:45 PM
از دوستان کسی درباره ماینینگ کردن برای به دست آوردن بیت کوین چیزی می دونه؟
؟
Soheil
11-08-2015, 08:37 PM
خب یه مثالی چیزی بزن تا از طریق همون مثاله یه راهکار بهت نشون بدم:e420:
فعلا مثالی به ذهنم نمیرسه عزیزم. :e11b:
Soheil
11-08-2015, 08:52 PM
اضافه بر دستمزد اصلی چیز دیگه ای بهت ندادند؟
مثلا استفاده از خدمات سکس به صورت مجانی برای مدتی محدود؟ :e11b:
sonixax
11-10-2015, 01:49 AM
اضافه بر دستمزد اصلی چیز دیگه ای بهت ندادند؟
مثلا استفاده از خدمات سکس به صورت مجانی برای مدتی محدود؟
من یک دختری را در آنجا پسندیدم! الان باهم هستیم :)))) اون هم سر شغل خودشه من هم سر شغل خودم تا ببینیم کی میزنیم به هم :|
ولی نه ندادند، اگر هم میدادند من قبول نمیکردم - این مدل جاها مالک یا صاحب کار اون زنان نیستند!!! (اگر باشند میشه غیر قانونی) در اینجا هر خانمی قیمت و نوع سرویسش رو خودش مشخص میکنه و در قبال اجاره فضایی که در اختیارش برای کار کردن گذاشته شده یک پولی پرداخت میکنه. به عبارت ساده تر هر خانم این کاره در اینجا Self Employed هستش.
سلام و درود
اقا بعد یه مدت طولانی و دوری از شما بالاخره من اومدم
نمییدونید چقد دلم براتون تنگ شده بود:e413:
خیلی دوستتون دارم
:e106:
Theodor Herzl
11-21-2015, 09:54 PM
با درودهای کارگری و صهیونیستی رفقای عزیز ، چطورین خوبین همگی؟
Soheil
11-22-2015, 04:31 PM
با درودهای کارگری و صهیونیستی رفقای عزیز ، چطورین خوبین همگی؟
درود
نه خوب نیستم. :e303:
برات پیام خصوصی فرستادم و جوابی دریافت نکردم. اونم دو بار. داستان چیه؟ من همون Bibak هستم اسممو تغییر دادم.
Mehrbod
12-03-2015, 09:27 PM
کسی به این نکته برنگریسته که hammihan.com این روزها از دفترچهیِ پیشین هم دینستیزتر شده؟
Anarchy
12-05-2015, 02:24 PM
کسی به این نکته برنگریسته که hammihan.com این روزها از دفترچهیِ پیشین هم دینستیزتر شده؟
درود . چطوری برادر مهربد :e404: ؟ خب اینجا که بخار از کسی بلند نمیشه ... همه رفتن اونجا در زمین حریف مشغول مبارزه هستن :e41f: !!!
Theodor Herzl
12-06-2015, 03:58 AM
دوستان من دلم برای یک بحث فرومی تنگ شده ، هم میهن چه خبر است؟ بیاییم اونجا یک کمی پرچم طبقه کارگر و صهیونیسم را بالا ببریم؟
Mehrbod
12-06-2015, 09:25 PM
درود . چطوری برادر مهربد :e404: ؟ خب اینجا که بخار از کسی بلند نمیشه ... همه رفتن اونجا در زمین حریف مشغول مبارزه هستن :e41f: !!!
بخار خودفریبی؟
Dariush
12-06-2015, 11:57 PM
بخار خودفریبی؟
همین شماها بودید که هر چه بخار بود از این انجمن بزودید!:e40c:
چطوری مهربد جان؟ دیریست از شما زرنگپسر احوالی نپرسیدهام...:e405:
میبینم امیر هنوز بازنگشته، گویا در حرمسرا به او حسابی خوش میگذرد:e404:.
Anarchy
12-08-2015, 11:38 PM
بخار خودفریبی؟
شاید ... ولی برای یه دوره در زندگی به نظزم لازمه !! الان که فکر میکنم تنها اشتباه خودم این بود که خیلی روی تمایل ملت برای آگاه شدن حساب باز کرده بودم غافل از اینکه داشته های هر کس حالا درست یا نا درست ، با ارزش ترین چیز برای اون فرد هستن و تمایلی به از دست دادنش ندارن ...
خودمم تو این مدت بعضی از افکارم کمی تغییر کرده و حداقل دچار شک بیشتری در عقایدم شدم .
sonixax
12-10-2015, 01:44 AM
خودمم تو این مدت بعضی از افکارم کمی تغییر کرده و حداقل دچار شک بیشتری در عقایدم شدم .
مثلن چه جور شکی ؟
Agnostic
12-10-2015, 05:38 PM
هم میهن برای جناح راست حکومت است. فعلا برای انتخابات مجلس آزادی بیان داده اند و کمتر نوشته مردم را سانسور می کنند ولی اگر کسی خر شود و با وی پی ان به هم میهن کانکت نشود وی بعدا گذرش به سازمانهای جاسوسی حکومت می افتد.
به من اطلاع داده اند دانشجویانی که در زمان خاتمی فعالیتهای آزادیخواهی داشته اند بعدها توسط سازمانهای امنیتی و جاسوسی مشکلات فراوان برایشان درست کرده اند.
در زمان خاتمی اینترنت نبود ولی فضای باز دانشگاه ها یکی به حکومت اجازه داد در قالب مبارز لیبرال جاسوس نفوذی به میان اپوزیسیون بفرستند و دوم برای مبارزان واقعی مشکل ایجاد کنند.
باید کاربران هم میهن خیلی هوشیار باشند.
viviyan
12-10-2015, 06:42 PM
راز بزرگی نیست من از آدمهای خودآگاه خوشم میاید و در شما این
خودآگاهی بالا دیده میشود, ولی گیراست ناخودآگاه بسیار نیرومندی هم دارید.
بوارونه و بنمونه, همان mbk که گفتید تراز خودآگاهیاش به صفر مینَمید (میل میکرد).
پس همینکه پیوسته از اینها میپرسید و در چند و چون انگیزههایِ
من و دیگران فرو میروید نشانههایِ خوبی از تراز بالای خودآگاهی اند.
اینهم تنها برای سرگرمی و دستگرمی; به دید من با ضریب خطای بسیار بالا, خودآگاهی هموندان اینجا کم و بیش این آمده:
89 @مزدك بامداد (http://www.daftarche.com/member.php?u=43)
87 @kourosh_iran (http://www.daftarche.com/member.php?u=1187)
86 @Dariush (http://www.daftarche.com/member.php?u=299)
85 @Ouroboros (http://www.daftarche.com/member.php?u=66)
83 @Fiona (http://www.daftarche.com/member.php?u=338)
82 @Russell (http://www.daftarche.com/member.php?u=48)
81 @undead_knight (http://www.daftarche.com/member.php?u=307)
80 @سارا (http://www.daftarche.com/member.php?u=1283)
80 @Alice (http://www.daftarche.com/member.php?u=286)
80 @Nilftrondheim (http://www.daftarche.com/member.php?u=1277)
79 @فیلیپ (http://www.daftarche.com/member.php?u=123)
78 @m@hdi (http://www.daftarche.com/member.php?u=443)
75 @Unknown (http://www.daftarche.com/member.php?u=285)
74 @kourosh_bikhoda (http://www.daftarche.com/member.php?u=2)
74 @iranbanoo (http://www.daftarche.com/member.php?u=313)
73 @Anarchy (http://www.daftarche.com/member.php?u=31)
73 @یه نفر (http://www.daftarche.com/member.php?u=418)
72 @khayyam (http://www.daftarche.com/member.php?u=199)
71 @homayoun (http://www.daftarche.com/member.php?u=409)
70 @Rationalist (http://www.daftarche.com/member.php?u=273)
68 @کوشا (http://www.daftarche.com/member.php?u=453)
65 @sonixax (http://www.daftarche.com/member.php?u=6)
64 @azarnoosh (http://www.daftarche.com/member.php?u=1139)
63 @yasy (http://www.daftarche.com/member.php?u=323)
63 @Aria Farbud (http://www.daftarche.com/member.php?u=446)
62 @viviyan (http://www.daftarche.com/member.php?u=152)
60 @Soheil (http://www.daftarche.com/member.php?u=136)
55 @Agnostic (http://www.daftarche.com/member.php?u=161)
55 @کافر_مقدس (http://www.daftarche.com/member.php?u=200)
30 @mbk (http://www.daftarche.com/member.php?u=1180)
...
من کی اینجا اونقدر فعالیت داشتم که بهم فحش دادی؟ :e059:
viviyan
12-10-2015, 06:56 PM
دوستان من دلم برای یک بحث فرومی تنگ شده ، هم میهن چه خبر است؟ بیاییم اونجا یک کمی پرچم طبقه کارگر و صهیونیسم را بالا ببریم؟
طبقه کارگر vs صهیونیست نژادپرست
Mehrbod
12-12-2015, 09:07 PM
من کی اینجا اونقدر فعالیت داشتم که بهم فحش دادی؟ :e059:
fiona؟
Mehrbod
12-12-2015, 10:18 PM
شاید ... ولی برای یه دوره در زندگی به نظزم لازمه !! الان که فکر میکنم تنها اشتباه خودم این بود که خیلی روی تمایل ملت برای آگاه شدن حساب باز کرده بودم غافل از اینکه داشته های هر کس حالا درست یا نا درست ، با ارزش ترین چیز برای اون فرد هستن و تمایلی به از دست دادنش ندارن ...
گیر داشتهها نیست, گیر بیشتر این است که اگر هرکس بخواهد بنشیند بجای تکاپو به این چیزهای ژرفتر بیاندیشد
خود به خود از کاروان زندگی پس میافتد, ولی اگر بنشیند و بیاندیشد, آنگاه از کاروان پس افتادن را دیگر ناپسند نمیدارد.
Mehrbod
12-13-2015, 02:19 AM
همین شماها بودید که هر چه بخار بود از این انجمن بزودید!:e40c:
چطوری مهربد جان؟ دیریست از شما زرنگپسر احوالی نپرسیدهام...:e405:
میبینم امیر هنوز بازنگشته، گویا در حرمسرا به او حسابی خوش میگذرد:e404:.
سرگرم زیر سایهیِ اسپاگتی, شما چونی؟
او هم یک پا هدونیستی شده است.
Mehrbod
12-13-2015, 02:21 AM
عجله نکنید تا چند وقت دیگر آنجا هم شعبه 2 میشود اینطور که من میبینم آنطرف اکثریت اسلام ستیز شدهاند :e011:
یادش بخیر آنروزها محمد را بدون (ص) میگفتیم کارت به ما میدادن :e403:
بوارونه شما نه مرا شاد میکند نه هیچ احساس دستآوردی دربر دارد. تکلیف ایران روشن است, یا به سرنوشت غرب دچار میشود, یا از پهنهیِ گیتی نیست.
Dariush
12-14-2015, 06:46 PM
سرگرم زیر سایهیِ اسپاگتی, شما چونی؟
او هم یک پا هدونیستی شده است.
بد نیستم مهربد جان، به شدت مشغول کار و بار و امور زندگی هستم!:e404:
آستانهی سی سالگی، به گمان من آخرین فرصت برای تغییر سبک زندگی
با محوریت توجه بیشتر به سلامت بدن و فیزیک و ثبات اقتصادی است.
پس از رسیدن به چهل سالگی هر تغییری در سبک زندگی ده برابر بیشتر
زمان و اعصاب میخواهد.
دیدن دوبارهی شما برای من همیشه خوشایند بوده است.
Mehrbod
12-15-2015, 02:42 AM
بد نیستم مهربد جان، به شدت مشغول کار و بار و امور زندگی هستم!:e404:
آستانهی سی سالگی، به گمان من آخرین فرصت برای تغییر سبک زندگی
با محوریت توجه بیشتر به سلامت بدن و فیزیک و ثبات اقتصادی است.
پس از رسیدن به چهل سالگی هر تغییری در سبک زندگی ده برابر بیشتر
زمان و اعصاب میخواهد.
دیدن دوبارهی شما برای من همیشه خوشایند بوده است.
شاید, ولی به این هم بایستی برنگریست که با بالا رفتن سن به تجربه هم افزوده میشود, ولی خب درسته از انرژی کاسته.
Dariush
12-18-2015, 02:57 PM
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=4951&stc=1
کاندید محبوب و ایدهآلِ میلاد برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا :e105:
sonixax
12-18-2015, 11:28 PM
کاندید محبوب و ایدهآلِ میلاد برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
اتفاقن بد هم نیست :)) هر چی تو کلش هست میریزه بیرون :)))
Dariush
12-18-2015, 11:35 PM
اتفاقن بد هم نیست :)) هر چی تو کلش هست میریزه بیرون :)))
بدبختی همین است که گویا چیزی هم در کلهاش نیست!
همهس سخنان جنجالی و کسشرش به کنار، یک لحظه
فقط به دوستی آمریکا و روسیه (رابطه نه، دوستی) فکر
بکن. :e404:
sonixax
12-19-2015, 02:15 AM
بدبختی همین است که گویا چیزی هم در کلهاش نیست!
همهس سخنان جنجالی و کسشرش به کنار، یک لحظه
فقط به دوستی آمریکا و روسیه (رابطه نه، دوستی) فکر
بکن.
این خوبیش اینه که خیلی صریح و روشن چیزی که فکر میکنه رو میگه. البته محبوبیت بالایی هم در آمریکا داره. از هیلاری محبوبیتش بیشتره :)))
من اگر قرار بود رای بدم بهش رای میدادم چون دست کم مثل امثال اوباما و تیمش این طوری تر نمیزنه به کل کره زمین با بی عرضگیها و ترسها و سیاستهای احمقانه. یه جور دیگه تر میزنه که احتمالن قابل تحمل تره :)))
Hezbollah_YaHasan
12-19-2015, 06:49 PM
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=4951&stc=1
کاندید محبوب و ایدهآلِ میلاد برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا :e105:
یکی از برادران حزب اللهی -اطلاعاتی می گفت ایشان سرمایه دار امور خلاف شرع مقدس اسلام در لاس وگاس است و مشتریانش شیوخ خلیج فارس و عربستان هستند فلذا ایشان شاید شیوخ مسلمان نما را دیده از اسلام زده شده اگر برادران انصار حزب الله به لاس وگاس اعزام شوند شاید نظر ایشان عوض شود. یکی از خواهران نئو-حزب اللهی می گفت در دانسینگ هم حجابش را حفظ می کرده و من خدمت شما عرض کنم از سرمایه های انقلاب برادرانی درحزب الله داریم که در کازینو هم چفیه از گریبانشان نمی افتد.
شاید هم آقایمان حضرت امام زمان ایشان را اصلاح نماید چون سالار شهیدان اوین زنده یاد لاجوردی کید کنند و با این نظرات مخالفان اسلام را در آمریکا شناسایی کرده به درک واصل کنند یا به بیراهه ببرند.
الله خیر الماکرین
Hezbollah_YaHasan
12-19-2015, 07:26 PM
راز بزرگی نیست من از آدمهای خودآگاه خوشم میاید و در شما این
خودآگاهی بالا دیده میشود, ولی گیراست ناخودآگاه بسیار نیرومندی هم دارید.
بوارونه و بنمونه, همان mbk که گفتید تراز خودآگاهیاش به صفر مینَمید (میل میکرد).
پس همینکه پیوسته از اینها میپرسید و در چند و چون انگیزههایِ
من و دیگران فرو میروید نشانههایِ خوبی از تراز بالای خودآگاهی اند.
اینهم تنها برای سرگرمی و دستگرمی; به دید من با ضریب خطای بسیار بالا, خودآگاهی هموندان اینجا کم و بیش این آمده:
89 مزدك بامداد
87 kourosh_iran
86 Dariush
85 Ouroboros
83 Fiona
82 Russell
81 undead_knight
80 سارا
80 Alice
80 Nilftrondheim
79 فیلیپ
78 m@hdi
75 Unknown
74 kourosh_bikhoda
74 iranbanoo
73 Anarchy
73 یه نفر
72 khayyam
71 homayoun
70 Rationalist
68 کوشا
65 sonixax
64 azarnoosh
63 yasy
63 Aria Farbud
62 viviyan
60 Soheil
55 Agnostic
55 کافر_مقدس
30 mbk
..
اولا محک هر انسانی ولایت پذیری و ولایت شناسی اوست. هرچند نفهمیدم ام بی کا چقدر به امام زمان (عج) و نایب برحقش حضرت امام خامنه ای التزام داشت ولی به هر حال نظام دنیا بر اساس علوم انسانی اسلام ناب محمدی که علوم ارزشی است مسلمان از کافر خودآگاه تر است فلذا وی باید در اول لیست قرار می گرفت و نه در آخر.
ثانیا ای کافر مسلمانخوار غرق در جهل علوم انسانی منبعث از کفر بگو ببینم رتبه خودآگاهی ات چیست؟ در لیست نبود.
یه نفر
12-20-2015, 06:52 AM
89 @مزدك بامداد
87 @kourosh_iran
86 @Dariush
85 @Ouroboros
83 @Fiona
82 @Russell
81 @undead_knight
80 @سارا
80 @Alice
80 @Nilftrondheim
79 @فیلیپ
78 @m@hdi
75 @Unknown
74 @kourosh_bikhoda
74 @iranbanoo
73 @Anarchy
73 @یه نفر
72 @khayyam
71 @homayoun
70 @Rationalist
68 @کوشا
65 @sonixax
64 @azarnoosh
63 @yasy
63 @Aria Farbud
62 @viviyan
60 @Soheil
55 @Agnostic
55 @کافر_مقدس
30 @mbk
...
اول اینکه سلام به همگی.
من بررررررررگشتم :-)
دلتون تنگ شده بود؟ میدونم :e414:
دوم اینکه نمیدونی با دیدن این پست چقدر خوشحال شدممهربد جان.
من بالاتر از میلاد هستم :-):e106:
سوم اینکه یادم رفت از بس ذوق زده شدم :e058:
Hezbollah_YaHasan
12-20-2015, 07:20 PM
بسمه تعالی
آیا امرا و نویسندگان این سایت رحلت فرمودند؟ فروم سوت و کوره. انشاالله به دین اسلام گرویده باشید.
viviyan
12-22-2015, 03:05 PM
fiona؟
نو، ویوین
Mehrbod
12-23-2015, 10:58 PM
نو، ویوین
!
از کاربر Fiona که کمتر پیک نفرستادهاید, نام او هم آنجا بود.
--
این پرسش که چرا این نمره یا آن نمره را به من دادهاید بیهوده است, اینها تنها گمانهزنیهایِ من نزد خودم بود و گفتن
چرایی اش هم بسیار دشوار است (چند خروار نوشته), هم سود آنچنانی ندارد. رویهمرفته, سادهترین فاکتور من برای
دریافت اینکه هرکس چه تراز خودآگاهیای دارد نگاه به این بوده که چه پرسشهایی تاکنون کرده است. برای نمونه کسیکه
همواره از چند و چون انگیزههایِ خودش میپرسد, به گمان بالا خودآگاهی بالاتری دارد تا کسیکه هیچکاری
به این چیزها ندارد و تنها میخواهد بداند چجوری میشود در زودترین زمان six-pack درست کرد.
viviyan
12-24-2015, 12:47 AM
!
از کاربر @Fiona (http://www.daftarche.com/member.php?u=338) که کمتر پیک نفرستادهاید, نام او هم آنجا بود.
--
این پرسش که چرا این نمره یا آن نمره را به من دادهاید بیهوده است, اینها تنها گمانهزنیهایِ من نزد خودم بود و گفتن
چرایی اش هم بسیار دشوار است (چند خروار نوشته), هم سود آنچنانی ندارد. رویهمرفته, سادهترین فاکتور من برای
دریافت اینکه هرکس چه تراز خودآگاهیای دارد نگاه به این بوده که چه پرسشهایی تاکنون کرده است. برای نمونه کسیکه
همواره از چند و چون انگیزههایِ خودش میپرسد, به گمان بالا خودآگاهی بالاتری دارد تا کسیکه هیچکاری
به این چیزها ندارد و تنها میخواهد بداند چجوری میشود در زودترین زمان six-pack درست کرد.
چه تز مسخرهای. کسی که چند و چون انگیزههای خودش را اینجا نمیپرسد، لابد چند و چون انگیزههای خودش را از خودش میپرسد نه از شما.
undead_knight
12-27-2015, 06:31 PM
دوستان بازنده متوهم MRA ما چطورند؟!:))
یه نفر
12-31-2015, 10:27 PM
درود بر هموندان
کسی آنلاین هست اختلاطی کنیم؟
یه نفر
12-31-2015, 10:56 PM
در تلگرام کانالی با اسم دفترچه دیدم. آیا با اینجا ارتباطی دارد؟
Rustin
01-01-2016, 11:15 AM
مشکوکم مشکوکم به تو!!!
sonixax
01-02-2016, 01:50 AM
نُچ ندارد! هر گرونه ربطی به اینجا شدیدن تکذیب میشود!
Nilftrondheim
01-05-2016, 01:32 PM
:e140: پیشنهاد میکنم برای از گا درآمدن فروم سه روز در ماه مشخص شوند تا همه همزمان آن باشند و مردم با دیوار صحبت نکنند.
Mehrbod
01-05-2016, 03:41 PM
:e140: پیشنهاد میکنم برای از گا درآمدن فروم سه روز در ماه مشخص شوند تا همه همزمان آن باشند و مردم با دیوار صحبت نکنند.
اینجا بیشتر از اینکه سخنگاه باشد, اندیشگاه شده.
یه نفر
01-05-2016, 10:19 PM
پیشنهاد میکنم برای از گا درآمدن فروم سه روز در ماه مشخص شوند تا همه همزمان آن باشند و مردم با دیوار صحبت نکنند.
موافقم:e00e:
Dariush
01-06-2016, 01:15 AM
تو هنوز زندهای؟:e404:
Nilftrondheim
01-06-2016, 08:57 PM
شوالیه عزیز!
از این حقیقت که قویترین فمینیست این فروم یک مرد است چه برداشتی میتوان کرد؟:e402:
Nilftrondheim
01-06-2016, 09:00 PM
اینجا بیشتر از اینکه سخنگاه باشد, اندیشگاه شده.
این که نشد! اگه قراره تو عوالم اوتیستی خود سرگردان باشیم به جای فروم به وبلاگ عقب نشینی کنید.
Mehrbod
01-06-2016, 10:12 PM
این که نشد! اگه قراره تو عوالم اوتیستی خود سرگردان باشیم به جای فروم به وبلاگ عقب نشینی کنید.
وبلاگ در این همانندی میشود اندیشکده, یا اندیشخانه.
سخن از باید و نباید نبود, بیشتر از چه هست و نیست.
sonixax
01-10-2016, 03:14 AM
دارد!
این را در تلگرام سرچ کنید Daftarcheh@
داریم میگوییم ندارد!
دفترچه هیچ کانالی روی تلگرام ندارد و هر کانالی روی تلگرام جعلی و بی ربط به اینجاست.
iranbanoo
01-10-2016, 08:27 PM
حالا بزنید چی میشه؟
sonixax
01-11-2016, 01:11 AM
حالا بزنید چی میشه؟
هیچ چیز خاصی نمیشه و چون بیفایده و البته خطرناک هست نمیزنیم!
Dariush
01-11-2016, 01:23 AM
حالا بزنید چی میشه؟
از امنیت تلگرام مطمئن نیستیم.
viviyan
01-11-2016, 10:50 PM
به نگر میرسه حزبالله با تکنیک جنگ نرم موفق به تصاحب سایت دفترچه شد. هر عضو جدیدی رو که میبینی یه طومار آیه تو امضاش گذاشته
sonixax
01-12-2016, 01:27 AM
به نگر میرسه حزبالله با تکنیک جنگ نرم موفق به تصاحب سایت دفترچه شد. هر عضو جدیدی رو که میبینی یه طومار آیه تو امضاش گذاشته
بهتر :)))
خسته شدیم بسکه برای همدیگه نوشابه باز کردیم! بگذارید یک مقداری حزبلی بلبلی بیاد بحث کنیم حال کنیم :)))
بلال حبشی
01-12-2016, 07:12 PM
آنهایی که صلواتی کار کرد میلاردر هست من نیست بسمه تعالی سلام علیکم اخوی کار صلواتی هزار هزار حوری اجر معنوی و اخروی دارد. یکی از برادران برای نسوان مومنه عفیفه نمازخوان پیش طرح سایت زده دامنه اش و نرم افزارش با شما. اجرت با حضرت زینب و زهرا.
غِلمان یاب (http://ghelmanyab.blogspot.com)
بسم الله الرحمن الرحیم
" ﻣﻠﻌﻮﻧﻴﻦ ﺍﻳﻨﻤﺎ ﺛﻘﻔﻮﺍ ﺍﺧﺬﻭﺍ ﻭ ﻗﺘﻠﻮﺍ ﺗﻘﺘﻴﻼ 61
ﺳﻨﺘﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﻓﻰ ﺍﻟﺬﻳﻦ ﺧﻠﻮﺍ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ ﻭ ﻟﻦ ﺗﺠﺪ ﻟﻨﺴﺘﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﺒﺪﻳﻼ 62 "
"خشم گرفته شدگانند کجا چه گرفتار شدند گرفته شوند هم کشته شوند چند کشته باهمی 61
روشی خداوندُ در کسانی بجا ماندند از پیشتر هم نشود می یابی برا روشی خداوندُ جاگزینی 62 "
بسمه تعالی سلام علیکم اخوی کار صلواتی هزار هزار حوری اجر معنوی و اخروی ..
اینجاست که اگر به بدترین شیوه باهاتان برخورد شود آهی ازمن برنمی خیزد ، همه درد هم بیماری باورمندها را خداوند دچار شما کند،
خداوندا گند برخی از روگردانها را سهم خودشان کن
خوک - WiKi (https://fa.m.wikipedia.org/wiki/خوک)
بلال حبشی
01-13-2016, 03:55 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
" ﻣﻠﻌﻮﻧﻴﻦ ﺍﻳﻨﻤﺎ ﺛﻘﻔﻮﺍ ﺍﺧﺬﻭﺍ ﻭ ﻗﺘﻠﻮﺍ ﺗﻘﺘﻴﻼ 61
ﺳﻨﺘﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﻓﻰ ﺍﻟﺬﻳﻦ ﺧﻠﻮﺍ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ ﻭ ﻟﻦ ﺗﺠﺪ ﻟﻨﺴﺘﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﺒﺪﻳﻼ 62 "
"خشم گرفته شدگانند کجا چه گرفتار شدند گرفته شوند هم کشته شوند چند کشته باهمی 61
روشی خداوندُ در کسانی بجا ماندند از پیشتر هم نشود می یابی برا روشی خداوندُ جاگزینی 62 "
اینجاست که اگر به بدترین شیوه باهاتان برخورد شود آهی ازمن برنمی خیزد ، همه درد هم بیماری باورمندها را خداوند دچار شما کند،
خداوندا گند برخی از روگردانها را سهم خودشان کن
خوک - WiKi (https://fa.m.wikipedia.org/wiki/خوک)
سلام ام بی کا. خدا هدایتت کند . غلمان کجا خوک بود؟ البته کفار چارلی عبدول کاریکاتور کشید گفت رسول الله است خوک. آنها گفت رسول الله مثل خوک شهوت پرست چون خیلی زن و حبه داشت. این است غلط. خدا خواست مسلمان در راه خدا جهاد کند.
جهاد زن مسلمان سکس با غلمان است. خدا به هر زن محجبه نمازخوان و قرآن خوان هزار غلمان خواهد داد. این است عهد خدا با زنان مسلمان.
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
سلام ام بی کا. خدا هدایتت کند .
ببین کاری نکن که با بارانِ پوزخند بیاییم سراغِتان هم خفه شوید از بیهوده گویی،
خداوندا اندیشه از سرِ دشمنهای باورمندهای یگانه پرست بردار
sonixax
01-21-2016, 12:36 AM
200 هزار دلار جایزه برای هک تلگرام خیالتان از این بابت راحت
سونی هم یک زمانی جایزه میلیونی برای هک محصولاتش گذاشته بود!
اپل هم همین طور!
جایی که برای ثبت نام باید شماره تلفن بدهید امنیت ندارد! خلاص.
سلام به همگی
جملگی چگونه اید؟:e40a::e40a:
Newton
01-22-2016, 02:11 AM
دلم گرفته از این روزگار نمیدونم کی یک دیونه با بمب اتم به این روزگار پایان میده
دوستان خوبید همگی
امید در پناه اسپاگتی خوب وخوش و خرم باشید:e011:
sonixax
01-28-2016, 12:55 AM
با یک شماره مجازی ثبت نام بکنید تا امنیت شما به خطر نیفتد!
شماره مجازی ؟ فقط 5 دقیقه دسترسی دارید بعش خداحافظ!
در ضمن امنیت همون شماره مجازی ها از شماره واقعی کمتره به خاطر اینکه به جز شما هزار نفر دیگه دارند همزمان ازش استفاده میکنند.
Agnostic
01-28-2016, 06:05 PM
شماره مجازی ؟ فقط 5 دقیقه دسترسی دارید بعش خداحافظ!
در ضمن امنیت همون شماره مجازی ها از شماره واقعی کمتره به خاطر اینکه به جز شما هزار نفر دیگه دارند همزمان ازش استفاده میکنند.
Not Acceptable! (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%A8%D9%88%DA%A9-1904/#post83660)
پس این چه راهنمایی بود کردی؟! کلا ایراداتی که به فیسبوک گرفته بودم درسته.
sonixax
01-29-2016, 09:22 PM
پس این چه راهنمایی بود کردی؟! کلا ایراداتی که به فیسبوک گرفته بودم درسته.
فیس بوک شماره مجازی رو میخواد برای فعال سازی! دیگه باهاش چت که نمیکنید :))
یک بار یک SMS میفرسته فعال میکنید خلاص!
ولی توی تلگرام و وایبر و واتس اپ و ... همون شماره یوزر نیمتون هم میشه! یعنی نمیتونید عوضش کنید! در صورتی که توی فیس بوک خیلی راحت میتونید بعد از فعال سازی شماره رو حذف کنید جانم.
Newton
01-31-2016, 04:04 AM
بنا بر شنیده ها تلگرام با حضرات به توافق رسیده است پس فعالیت در اون اصلا به هیچ وجهی به صلاح نیست
اکنون برنامه سیگنال در ایران میشه استفاده نمود
این برنامه بر اساس داده های اپن سورس هست و تیم توسعه دهنده اون هم همان تیم شرکت تور هست که فیلتر شکنش البته دیگر جواب نمیده تو ایران
دوستان به هیچ وجهی در استانه انتصابات ایران از تلگرام و برنامه های نظیر اون استفاده نکنید
بهترین روش اطلاع رسانی همگان در ابتدا به صورت حضوری و کلامی هست بعد مجازی
من ده ساله به پدرم میگم بابا جونم دین ساخته بشره و زمینی قبول نمیکنه بی خاصیت و میگه پناه بر خدا از دست تو فرزند شیطان رجیم!!!
پس ابتندا باید افراد شفاهی از اوضاع جهان مطلع شوند و سپس مجازی وکتبی
یک نفر ادم 1400 سال پیش یک انقلاب کرد حالا چرا نشه با وجود این همه امکانات
به نظرم ادمش نیست و گرنه بود حداقل یک کاری میکرد:e011:
Newton
01-31-2016, 04:16 AM
بنده یکی رو میشناختم در برنامه مسنجر لاین گروه درست کرده بود ومطالبی مینوشت
ولی برادران نمیدونم از چه راهی شناسایی نمودن وفعلا از سرنوشت وی اطلاعی در دس رس نیست
جالبه برنامه لاین از ایدی ایمیل میشه استفاده نمود برای ثبت نام!!!
حال چه رسد به تلگرام که شماره طرف هم معلومه
توجه کنید هم اکنون تمامی شرکتی های غربی دانش خود را در قبال پول در اختیار هر حکومتی قرار میدهند
حتی سر پول با شیطان هم معامله میکنند
در ظمن موضوع عدم هگ شدن تلگرام ربطی به امن بودن این برنامه ندارد
منظور سازندگان این برنامه از هک شدن سرور این برنامه میباشد که مسلما هک هم خواهد شد
ولی دیتاهایی که بین سرور و یوزر این برنامه ها رد بدل میشود به راحتی قابل شنود است زیرا کد گذاری نمیشود
پس بیخودی خود را گرفتار شر این برنامه های صد من یک غاز نکنید
توجه کنید که برادران حتی یک بابایی رو از کانادا مفقود نمودن وبه ایران اوردن چه رسد به یک برنامه فکستنی مثل تلگرام
از من نصیخت از شما نشنیدن:e40d:
Dariush
02-03-2016, 05:29 AM
200 هزار دلار جایزه برای هک تلگرام خیالتان از این بابت راحت
ما از این بابت که بتوانیم به کاربران همینجا روشها و نکات
فعالیت محتاطانه را آموزش بدهیم، پدرمان درآمد، در جای
بیدر و پیکری چون تلگرام، دیگر فکر کنم باید به امدادهای
غیبی متوسل بشویم گرامی. :e405:
Theodor Herzl
02-03-2016, 07:32 AM
این داریوش ولیزاده رو دیدید چه آتیشی بپا کرده ، من چند روز هست با وبسایتش آشنا شدم ، بچه باحالی هست ، چند وقت یکبار یک حرف خیلی ضایع مثل اینکه تجاوز باید قانونی بشه میزنه و بعدش همه فمینیستها میریزن سرش و اینترنت منفجر میشه!:e412:
Theodor Herzl
02-03-2016, 07:47 AM
این وبسایتش و صفحه یوتوب هست
https://www.youtube.com/user/roosh4/videos
Return Of Kings - news, commentary, and lifestyle advice for masculine men (http://www.returnofkings.com/)
Dariush
02-03-2016, 02:39 PM
داریوش ولیزاده را من خیلی وقت است که میشناسم، جانوریست
که نظیرش وجود ندارد! مایهی افتخار راستین ایرانیان همانا اوست :e105:.
من مدتها پیش یک مصاحبهی زندهی تلوزیونی از او در یکی از شبکههای روسی
دیده بودم که از دیدناش اشک از چشمان من جاری شده بود از بس که
خندیده بودم. لینکاش را اکنون نمیتوانم پیدا بکنم، امام کتابش
را دارم، اگر خواستید بگویید.
Rustin
02-05-2016, 10:39 PM
قضیه ی خودش و این مرتیکه ی کلاش دکتر اٌز چی بود؟
انگاری برده بودنش تو استودیو جلو مردم تحقیرش کرده بودن!!
از این دکتر اٌز واقعن بدم میاد.
Nilftrondheim
02-06-2016, 06:09 PM
این داریوش ولیزاده رو دیدید چه آتیشی بپا کرده ، من چند روز هست با وبسایتش آشنا شدم ، بچه باحالی هست ، چند وقت یکبار یک حرف خیلی ضایع مثل اینکه تجاوز باید قانونی بشه میزنه و بعدش همه فمینیستها میریزن سرش و اینترنت منفجر میشه!:e412:
ممنون برای معرفی، خواندنی هست این حرفهایشان!
Dariush
02-07-2016, 02:04 AM
قضیه ی خودش و این مرتیکه ی کلاش دکتر اٌز چی بود؟
انگاری برده بودنش تو استودیو جلو مردم تحقیرش کرده بودن!!
از این دکتر اٌز واقعن بدم میاد.
داستان چیست؟ یک لینکی بدهید ببینیم چه خبر شده ما بیخبر ماندهایم.:e402:
یه نفر
02-13-2016, 10:43 AM
برای لمس آزادی
تنم بدجوری میخاره..
:e058:
Rustin
02-15-2016, 02:45 PM
از دوستان کسی اینجا "ارد بزرگ" رو میشناسه؟ من چند سال پیش کتابی بنام "قاره ی کهن" از ایشون رو خوندم و اونموقع تاحدی خوشم اومد. دیگه پیگیری نکردم تا همین دیروز که تو وب کتاب جدیدی بنام "سرخ" از ایشون دیدیم از اینجا دانلود کنید:http://s3.picofile.com/file/8225498634/RED_BOOK_1394.pdf.html هیچ منبع رسمی (نه روزنامه، نه مصاحبه و نه حتی یک شخص معتبر) از ایشون نامی نبرده (بنظر میرسه که کلن گمنامه) حتی صفحه ی ویکی پدیا هم نداره!! (گویا داشته قبلن ولی حذف شده) فقط یه مشتی مرید داره و یک مشت وبلاگ که همین مریدها ساختن و توی همشون حرفهای تکراری زدن (دققین کپی پیست). غالب مریدا هم مونث هستن!! خواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعاتی از این شخص داره به من هم بده و اینکه در کل نظرتون چیه دربارش (اگه میشناسیدش)
Rustin
02-15-2016, 02:51 PM
مریداش با القابی مانند "بزرگترین فیلسوف حال حاضر جهان" و ... ازش یاد میکنن (من شک دارم این مریدا اصلن بدونن فیلسوف چیه و به کی میگن) ولی جدای از این مریدا سخنان خودش تا حدی برای من دلچسبن و مخصوصن طرز استفاده از کلمات.
کتاب چاپی فکر نمیکنم داشته باشه هر چی هست همین پی دی اف ها هستن که فکر کنم توسط مریدا گرد آوری شدن.
کلن گیج کنندس طرز رفتار این شخص.
milad_esteghlal
02-15-2016, 04:23 PM
کتاب های داریوش ولی زاده رو کی داره؟
ولیزاده کتابهای راهنمایی برای تور کردن و بلند کردن هم نوشته که بهصورت تخصصی توضیح میدهد زنان کشورهای مختلف را چگونه میتوان «بلند کرد» مثلاً مردان را راهنمایی میکند که «چگونه بدون پرداخت پول با زنهای ایسلندی بخوابند».
مریداش با القابی مانند "بزرگترین فیلسوف حال حاضر جهان" و ... ازش یاد میکنن (من شک دارم این مریدا اصلن بدونن فیلسوف چیه و به کی میگن) ولی جدای از این مریدا سخنان خودش تا حدی برای من دلچسبن و مخصوصن طرز استفاده از کلمات.
کتاب چاپی فکر نمیکنم داشته باشه هر چی هست همین پی دی اف ها هستن که فکر کنم توسط مریدا گرد آوری شدن.
کلن گیج کنندس طرز رفتار این شخص.
برای شما باید هم گیج کننده باشد:))
اما این شخص تا آنجا که من می دانم ایشان اصالتا شیروانی هستند و از یک خانوده ی بسیار مذهبی ! اوایل که نام ایشان را شنیدم فکر می کردم زرتشتی باشند و از دوست زرتشتی ام در مورد ایشان سوال کردم ولی دوستم تاکنون اسمش را هم نشنیده بود.
بعد که بیشتر در مورد ایشان تحقیق کردم دانستم گویا ایشان خیلی خیلی علاقه به دین زرتشت دارند و حتی در عکس هایی که از ایشان دیده ام نوع پوششان هم شبیه زرتشتیان هست.
تخصص ایشان بیشتر در گفتن جملات قصار است هرچند که برخی از این جملات قصار هم برگرفته از جملات قصار دیگران به خصوص زرتشت است! و برخی از آنها هم همان حکایتِ زن نو را عروس می گویند هست!!:)
ایشان مبدع حکمت اردیسم(!!!!!!!!!!!)هستند که بر چهار رکن بر قرار است و نکنه ی جالب آنجاست که دقیقا تمام این رکن ها و نیز سخنان از زرتشت و دین زرتشت گرفته شده است.
ایشان به نظرم نه تنها گیج کننده نیستند بلکه یکی هستند مثل بقیه! که از نادانی و بی آگاهی مردم استفاده کرده و خودش را دانشمند و فیلسوف و حکیم جا می زند.
Dariush
02-16-2016, 04:19 PM
از دوستان کسی اینجا "ارد بزرگ" رو میشناسه؟ من چند سال پیش کتابی بنام "قاره ی کهن" از ایشون رو خوندم و اونموقع تاحدی خوشم اومد. دیگه پیگیری نکردم تا همین دیروز که تو وب کتاب جدیدی بنام "سرخ" از ایشون دیدیم از اینجا دانلود کنید:404 (http://s3.picofile.com/file/82254986..._1394.pdf.html) هیچ منبع رسمی (نه روزنامه، نه مصاحبه و نه حتی یک شخص معتبر) از ایشون نامی نبرده (بنظر میرسه که کلن گمنامه) حتی صفحه ی ویکی پدیا هم نداره!! (گویا داشته قبلن ولی حذف شده) فقط یه مشتی مرید داره و یک مشت وبلاگ که همین مریدها ساختن و توی همشون حرفهای تکراری زدن (دققین کپی پیست). غالب مریدا هم مونث هستن!! خواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعاتی از این شخص داره به من هم بده و اینکه در کل نظرتون چیه دربارش (اگه میشناسیدش)
بعد میدانم چنین کسی اساسا وجود خارجی داشته باشد. یکی دو جا هم
قبلا خواندهام و شنیدهام که کسی به این نام و مشخصات اصلا وجود ندارد!
Dariush
02-16-2016, 04:20 PM
کتاب های داریوش ولی زاده رو کی داره؟
من یکی دو تا از کتابهایش را دارم. اگر حواستید بگویید به طریق به شما برسانمشان.
Soheil
02-16-2016, 08:33 PM
تخصص ایشان بیشتر در گفتن جملات قصار است
دقیقا.
من به این فکر میکنم که مردم چقدر راحت جوگیر میشن و تحت تاثیر این حرفها قرار میگیرن.
Nilftrondheim
02-18-2016, 11:09 PM
شبی به یاد ماندنی بود، هرچند که Pripyat از اینجا شلوغتر است. :e40e:
Nikzad Mehrazmanesh
02-19-2016, 09:38 PM
از دوستان کسی اینجا "ارد بزرگ" رو میشناسه؟
" نام شناسنامه ایی او مجتبی شرکاء می باشد "
این تحلیلگر سلطنت طلب در نوشته سه قسمتی اش ادعا می کند ارد بزرگ آدم نهادهای امنیتی ایران است . در ادامه معتقد است کارهایی از قبیل کارهای او مورد حمایت سرویس اطلاعاتی سوئد هم هست :
https://www.facebook.com/ara.abd/posts/1031760296834109
https://www.facebook.com/ara.abd/posts/1032281000115372
https://www.facebook.com/ara.abd/posts/1032815913395214
kourosh_bikhoda
02-20-2016, 10:08 AM
درود بر همه. به خصوص دوستان قدیمی و اگر هم کسی جدید اضافه شده.
چند ماهی گرفتاری مجال نمیداد سر بزنم.
حالتون خوبه؟ رو به راهید؟
من چه چیزهایی رو از دست دادم در این مدت؟
یه نفر
02-20-2016, 06:57 PM
کمی سکوت و اندکی هیچ!
یه نفر
02-20-2016, 07:00 PM
راننده تاکسی(عماد قویدل) (http://www.aparat.com/v/G2SvK)
مخصوص ما ایرانی ها
Dariush
02-20-2016, 07:26 PM
درود کوروش؛ اتفاقا همین امروز به یادت بودم؛ مدتها بود ناپیدا بودی.
چیز زیادی از دست ندادهای؛ بگو ببینم، رای میدهی یا نه؟!:e404:
Nilftrondheim
02-20-2016, 08:25 PM
بالاخره اراده کرده ایم تا با مهربد محاکمه تکنولوژی را به سرانجام برسانیم با ما همراه باشید!:e420:
Soheil
02-21-2016, 08:24 AM
اینجا کسی از وضعیت پناهجویان خبری داره؟
شنیدهام کشور آلمان افغانیها را میخواد برگردونه؟
الان در حال حاضر کدوم کشور پناهجو میپذیره؟ و بهترین کشور برای اقامت دائم کدومه؟
خیلی از دوستای من رفتن، بنظرتون هنوز هم میشه رفت؟ آیا تضمینی هست که ما را قبول کنند؟
همین چند روز پیش دوستم تعریف میکرد که یکی از دوستاش با خانواده قاچاقی رفته بودند به آلمان. اونجا باز سوار کشتی(یا قایق) شده بودند و میخواستند برگردند(به یونان؟) که در راه کُشتنشون! پسره و خواهراش هم دکترا و فوق لیسانس بودن! و بیکار!
من داستان رو دقیق نمیدونم و اینکه کسی با کشتی از المان بخواد بره به یونان هم یکم نامعقوله اگه به نقشه نگاه کنید. پس شاید این اطلاعات دقیق نباشه.
ولی خوب چیزی که هست اینکه فک کنم آلمان قبولشون نکرده و اینها هم مجبور شدن برگردن و بعد معلوم نیست کی اینها رو تو راه کشته.
به نظرم کار خطرناکیه قاچاقی رفتن. هم از لحاظ خطر جانی و هم از لحاظ عدم پذیرش توسط کشورهای مورد نظر. پس قبل از هر کاری بررسی و تحقیق کنید.
طرف دکترا داشته و به امید چند سال زندگی بهتر، این همه سختی رو متحمل شده ولی همین که اونجا رسیده مرده! :(
گزینه ای که ممکنه بخوای در نظر بگیری اخذ پناهندگی از طریق قانونی هست. در موردش تحقیق کن.
Anarchy
02-21-2016, 09:38 AM
درود به کوروش عزیز
من که خوبم . خیلی چیزی رو از دست ندادی چون اصولا اینجا که حرف تازه ای زده نشده !!
Dariush
02-21-2016, 09:56 AM
دوستان حالا که هستید، یک اعلان موضعی بکنید:
رای میدهید یا نه و چرا؟:e40a:
Nikzad Mehrazmanesh
02-21-2016, 11:08 AM
رای میدهید یا نه و چرا؟
من رای میدهم تا شاید اوضاع با سرعت کمتری بدتر بشود:27:
Soheil
02-21-2016, 11:45 AM
درود
خوبی؟
من هم طرفدار رای دادن هستم. طرفداران تحریم نتوانسته اند دلیل قانع کننده ای بیاورند. کشور ما نیاز به ثبات در یک دوره طولانی مدت دارد تا حکومت و مردم اصلاح شوند. اصلاح طلبان و اصولگراهای کمتر تندرو برای تحقق این امر(ثبات) کافی هستند.
حال خودم ممکن است رای ندهم یا با اکراه رای بدهم. چون واقعا از نظر احساسی برام خوشایند نیست. ناخواسته حس بدی بهم میده.
Anarchy
02-21-2016, 12:09 PM
من که سال هاست رای نمیدم . واقعا رای دادن ما چه فایده ای داره ؟ نظام به نظر من هماهنگ تر از هر زمان دیگه ای داره عمل میکنه و همه جناح ها به خوبی با هم در تعامل هستن ... بقیه مسائل نمایش و بازی هست !!
نقل قولی هم بکنیم از کژدم عزیز :e404: :
اهمیت هیاهوی انتخابات در ایران در رسانه های غرب (http://kajdoum1.blogspot.fr/2016/02/blog-post_6.html)
آیا تا کنون به اینکه چرا BBC و وبسایت «رادیو فردا» بخش ویژهٔ «روز شمار انتخابات در ایران» براه انداخته اند؛ فکر کرده اید؟ آیا این مراسم تکراری و نمایشی و مهندسی شده برای آنها اهمیت دارد؟ ... آیا آنها نمیدانند که این انتخابات تقلّبی نیز تکرار چندبارهٔ پروژه های انتخاباتی پیشین رژیم انگلهای صفوی است؟ آیا آنها نمیدانند که «سگ زرد برادر شغال است؟».... لذا اگر مراسم مهندسی شدهٔ انتخابات چند روز آینده اهمیت دارد؛ «اهمیت آن» در چیست؟
آیا به خاطر پخش «آش نذری دموکراسی» است؟ و یا اینکه میخواهند ببینند که «ساکنین ایران» چگونه موجوداتی هستند؟
من فکر میکنم که اهمیت این انتخابات مهندسی شده برای غرب در این نیست که اگر اصلاح طلبان قلّابی به «طویلهٔ شورای اسلامی» راه یابند؛ نان غرب در روغن فرو خواهد رفت؛ (آنچه که انگل فرزانه مدعی آن است). بلکه مسئلهٔ آنها این است که بدانند: ساکنین ایران تا چه حدّی خاک بر سر هستند؟ تا بتوانند استراتژیهای آیندهٔ خود را بر روی این «دانش مردم شناسی» بنا کنند.
رادیو «اروپای آزاد» که رادیو فردا بخش فارسی زبان آن است؛ شبکهٔ بسیار گسترده ای است و اگر شما اهل «بورکینافاسو» و یا «آنگولا» بودید؛ میدیدید که به این دو زبان هم رادیوها و وبسایتهایی دارد و تمامی تلاشش این است که به شما بگوید: «تو خیلی مهم هستی و کشور تو در نقشهٔ ژئو پولیتیک بسار گرانقدر است».
تو خودت چه فکر میکنی؟ آیا فکر میکنی که «ایران» همان اهمیتی را دارد که مثلاً در ۴۰ سال پیش داشت؟ اگر اینگونه فکر میکنی؛ باید «تغار حماقت» را سر کشیده باشی.
میدانی چرا؟ .... برای اینکه در زمان رضا شاه اگر کسی مدرسهٔ ابتدایی را تمام میکرد «باسواد» به حساب می آمد؛ ... در زمان محمد رضا پهلوی اگر کسی دیپلم و یا فوق دیپلم و یا لیسانس میگرفت؛ آدم حساب می شد. امّا اکنون کسانی با درجهٔ «دکترا» در خیابانها «کُس کشی» میکنند. .... فکر میکنم که «۲ زاریت» باید جا افتاده باشد.
ایران و ساکنین ایران در عرصهٔ بین المللی؛ هیچ «پُخی» به حساب نمی آیند و از آنها به عنوان «مزدوران منطقه ای» (بخوان کُس کشها) و «مشتریان خاک بر سر شیفتهٔ تولیدات تکنولوژی دیگران» استفاده میشود.
برای غرب هیچ فرقی ندارد که تو زیر کدامین بته به عمل آمده ای؟ همانقدر که «مشتری» باشی برایشان کافی است...... همانقدر که به سازهای سیاسی منطقه ای و جهانی آنها برقصی و گور خودت و فرزندانت را بکنی؛ برایشان کافی است.
اگر «چه گوارا» باشی؛ برای مشتریانت «تی شرت با تصویر چه گوارا» تولید میکنند و صدها میلیون دلار پول در می آورند.
آیا فکر میکنی که اگر «اکبر گنجی»؛ «اسهال قلم» میگیرد و در وبسایت رادیو فردا «ضارپ و ضورپ» مقاله های انتخاباتی مینویسد؛ به این خاطر است که او را «روشن فکر دینی» به حساب می آورند؟ ... نه داداش .... او فقط یک «دستمال مستراح» است که به صورت ادواری استفاده میشود؛ تا تو را در «اندر خم کوچهٔ انتخاب میان مادر قحبه ها و مادر جنده ها» نگهدارد.
به خودت نگاه کُن که چقدر تو را «ذلیل» به حساب می آورند که «خرید ایر باس» و «صادرات زعفران» را «افتخار ملّی» بدانی.
به جایی رسیده ای که «رهبر انگل فرزانه ات» فکر میکند که اگر زیر سایهٔ پشم خایه های «آقای پوتین» در اطراف دمشق بجنگد؛ بهتر از آن است که در «کرمانشاه» و «همدان» بجنگد...
امّا این «کُس کش فرزانه» نمیگوید که : دمشق کجا ..... کویر تازه متولّد آذربایجان کجا؟ .... میتوانی بفهمی که فاصله از کجا تا به کجاست؟
آیا میدانی که چقدر به «هیکل خودت ریده ای»؟ و هنوز هم انتظار داری که وقتی نام تو می آید؛ حتماً با نام «کوروش» شناخته شوی؟
کژدم
Mehrbod
02-21-2016, 12:55 PM
من که سال هاست رای نمیدم . واقعا رای دادن ما چه فایده ای داره ؟ نظام به نظر من هماهنگ تر از هر زمان دیگه ای داره عمل میکنه و همه جناح ها به خوبی با هم در تعامل هستن ... بقیه مسائل نمایش و بازی هست !!
گیریم که رای شما را هم میشمردند. ١:٧٠٠٠٠٠٠٠ اهمیّتی دارد؟
sonixax
02-21-2016, 01:05 PM
همین چند روز پیش دوستم تعریف میکرد که یکی از دوستاش با خانواده قاچاقی رفته بودند به آلمان. اونجا باز سوار کشتی(یا قایق) شده بودند و میخواستند برگردند(به یونان؟) که در راه کُشتنشون! پسره و خواهراش هم دکترا و فوق لیسانس بودن! و بیکار!
من داستان رو دقیق نمیدونم و اینکه کسی با کشتی از المان بخواد بره به یونان هم یکم نامعقوله اگه به نقشه نگاه کنید. پس شاید این اطلاعات دقیق نباشه.
ولی خوب چیزی که هست اینکه فک کنم آلمان قبولشون نکرده و اینها هم مجبور شدن برگردن و بعد معلوم نیست کی اینها رو تو راه کشته.
به نظرم کار خطرناکیه قاچاقی رفتن. هم از لحاظ خطر جانی و هم از لحاظ عدم پذیرش توسط کشورهای مورد نظر. پس قبل از هر کاری بررسی و تحقیق کنید.
طرف دکترا داشته و به امید چند سال زندگی بهتر، این همه سختی رو متحمل شده ولی همین که اونجا رسیده مرده! :(
گزینه ای که ممکنه بخوای در نظر بگیری اخذ پناهندگی از طریق قانونی هست. در موردش تحقیق کن.
1 - کی کشتتشون ؟
2 - کدوم گاگولی با قایق از آلمان میره یونان ؟ حتا از یونان به آلمان هم هیچ بنی بشری با قایق نمیره چون نمیشه!!! نهایت نهایتش کشتی هست که توی کشتی نمیشه کسی رو کُشت! راهش این طوریه که اول باید طرف خودش رو از طریق کشتی به یکی از بنادر ایتالیا برسونه و از اونجا زمینی به بقیه سفرش ادامه بده. فرض کنیم که طرف خواسته از آلمان از راه دریایی غیر قانونی بیاد! باید برعکس همین راه رو بره یعنی اول زمینی بره ایتالیا و بعدش از اونجا سوار کشتی شه بره یونان! از خود آلمان مستقیم نمیشه سوار کشتی شد رفت یونان (غیر قانونی).
3 - اخذ پناهندگی در هر صورت از طریق قانونی انجام میشه! رسیدن به اینجا هست که میتونه از طریق غیر قانونی یا قانونی باشه. حالا :
اگر از طریق قانونی بیاید شانس اخذ پناهندگی بسیار کم میشه مگر اینکه بتونید یک دلیل خیلی خیلی خیلی خیلی قوی ارایه بدید که چه طور به شکل قانونی رسیدید اینجا و در عین حال شایستگی دریافت اقامت از طریق پناهندگی رو هم دارید.
اگر از طریق غیر قانونی بیاید فقط باید ثابت کنید سر راه از کشور امن ثالث رد نشدید! (که معمولن نمیتونید!) ولی اگر دولت آلمان هم نتونه ثابت کنه که رد شدید (که در صورت نداشتن رد پا در کشور امن ثالث نمیتونه) دادگاه رای رو به نفع شما میده.
4 - به نظر من دوستتون یا خالی بسته خواسته شما رو بترسونه! یا داستان چیز دیگه ای بوده و خودشون هم اطلاع درست و درمونی ازش ندارند. مثلن شاید طرف داشته از ترکیه میرفته یونان که از اونجا بیاد آلمان وسط راه توی دریا غرق شده! (که این میشه و زیاد هم اتفاق میوفته)
sonixax
02-21-2016, 01:13 PM
رای میدهید یا نه و چرا؟
معلومه که نه داریوش جان! آدم باید دیگر مشکل مغزی داشته باشد که با دیدن تمام این اتفاقها باز برود رای بدهد!
من هم طرفدار رای دادن هستم. طرفداران تحریم نتوانسته اند دلیل قانع کننده ای بیاورند. کشور ما نیاز به ثبات در یک دوره طولانی مدت دارد تا حکومت و مردم اصلاح شوند. اصلاح طلبان و اصولگراهای کمتر تندرو برای تحقق این امر(ثبات) کافی هستند.
حال خودم ممکن است رای ندهم یا با اکراه رای بدهم. چون واقعا از نظر احساسی برام خوشایند نیست. ناخواسته حس بدی بهم میده.
چه دلیلی قانع کننده تر از اینکه رای شما صاف به زباله دانی فرستاده میشود + اینکه شما باید به کسانی رای بدهید که قبلن وفاداریشون رو به قوانین و وضعیت جاری و سیاستهای بیت رهبری و سپاه و ... اثبات کردند ؟
نظر من رو میخواید رای دادن در سیستمی که تک تک کاندیداها دستچین میشند و به فرض هم که که یکی دو تا از زیر دستشون در رفت تا یک کاری بکنند چوب توی ماتحتشون فرو میره و عملن بعد از اون شرایط بد تر میشه و تازه این نمایندگان انتخابی دلقکی بیش نیستند و قوانین رو نهایتن شورای نگهبانه که باید تائید کنه، مصداق بارز عینی و صد در صدی حماقت و بلاهت هستش.
36 ساله که رای دادن مدام امتحان شده و هر بار شرایط بدتر و بدتر تر شده! چرا یک بار هم تحریم سراسری امتحان نشه ؟ تا حرف تحریم میشه از نوچه ها و نوکران حکومت بگیر تا گنده ها و روئسا همشون میریزند بهم انگار آب ریختی توی لونه موریانه!!! اگر واقعن تحریم بی تاثیره و رای دادن بهتره چرا حکومت این همه از تحریم انتخابات توسط مردم ترس داره ؟ دلیلش روشنه چون میدونه دست کم در سیاست خارجی دیگه نمیتونه فیلم بازی کنه و مشروعیت برای خودش بخره و مشروعیت بین المللیش از بین میره و فشار بهش تا مرز فروپاشی کامل زیاد و زیاد تر میشه.
sonixax
02-21-2016, 01:17 PM
من رای میدهم تا شاید اوضاع با سرعت کمتری بدتر بشود
مطمئن باشید رای دادن (نه شما یک نفر) با سرعت بسیار بیشتری اوضاع را خراب میکند!
هر چه به یک دیکتاتور بیشتر میدان بدهید، دیکتاتور تر میشود!
مشارکت وسیع مردمی در سال 88 اوضاع را یک شبه هزار برابر بدتر کرد.
بخش بسیار بزرگی از آنچه که مردم امروز از آن نالان هستند در دوران خاتمی! که با مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، انتصاب شده بود رقم خورد!
هر چه میزان مشارکت در انتخابات بیشتر باشد و برنده با درصد بزرگتری انتخاب شود، دست حکومت هم برای اجرای سیاستهای خودش بازتره! چرا ؟ چون میگه این گُهی هست که خودتون بهش رای دادید بالای 60% :)))
sonixax
02-21-2016, 01:23 PM
گیریم که 100% آرا هم شمارده میشد!
آخرش که چه ؟ یکی گُهی بدتر از گُه قبلی بالا خواهد آمد.
حتا اگر مدرن ترین و پیشرفته ترین خانه را هم روی لجنزار بسازی، باز هم بوی گُه میدهد، کار درست باشی و خوب ایزوله اش کنی از تو بوی گُه ندهد از بیرون میدهد! خلاصه بوی گُه میدهد.
با شرکت در انتخابات نمایشی که داری وسط لجنزار میرینی! و بر وسعتش و بوی گندش اضافه میکنی.
Mehrbod
02-21-2016, 01:25 PM
گیریم که 100% آرا هم شمارده میشد!
آخرش که چه ؟ یکی گُهی بدتر از گُه قبلی بالا خواهد آمد.
حتا اگر مدرن ترین و پیشرفته ترین خانه را هم روی لجنزار بسازی، باز هم بوی گُه میدهد.
با شرکت در انتخابات نمایشی که داری وسط لجنزار میرینی! و بر وسعتش و بوی گندش اضافه میکنی.
خواه ایران خواه غرب, مردمسالاری / democracy چیزی بجز نمایشی سرگرم
کننده نیست; یک دانه رای در برابر میلیونها رای دیگر چه ارزشی دارد؟ هیچ.
Mehrbod
02-21-2016, 01:30 PM
Not Acceptable! (http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%DB%8C-8/%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%81%D9%86%D8%AF%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%87%D9%88%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%88%DB%8C%D9%90-%D8%A2%D9%86-1684/#post75005)
در مردمسالاری کشوری با ١٠٠ میلیون شهروند بزرگسال, رآی هر کس به اندازهیِ ١٠٠ میلیونوم, یا 1:100000000 ارزش و توان ِ راستابخشی دارد.
به دیگر زبان, در اینجا نیز میتوان این الگو را نگریست که هر چه یک گروه بزرگتر, سامانمندتر و
پیشرفتهتر میشود, بهمان فراخور از آزادی و توان کس در راستادهی به سرنوشت اش کاسته میگردد.
...
اگر از این دیدگاه بنگریم، میبینیم که گرچه رآی ما در میان سد میلیون ، یکی است ولی همه نیز درست
همین یک رای را دارند ...
=> اشکالی ندارد, بجایش همهامان به یک اندازه ناتوانایم.
sonixax
02-21-2016, 04:16 PM
خواه ایران خواه غرب, مردمسالاری / democracy چیزی بجز نمایشی سرگرم
کننده نیست; یک دانه رای در برابر میلیونها رای دیگر چه ارزشی دارد؟ هیچ.
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!
اگر به راستی تصمیم گیری بر اساس نظر اکثریت باشد به موازات حفظ حق و حقوق اقلیت خیلی هم خوب است و بهترین روش تصمیم گیریست و هیچ آلترناتیو بهتری هم تا کنون ارایه نشده!
مشکل اصلی اینجاست در حکومتهایی مثل جمهوری اسلامی رای مردم تنها برای خریدن مشروعیت در خارج از مرزها استفاده میشود!
عین همین بازی را هم بشار اسد انجام میداد! مردم را کیلو کیلو جمع میکرد پای صندوقهای رای و 80-90% آرا را هم به دست میاورد تا مشروعیت خارجی برای خود بخرد و این بازی مسخره را تا جایی ادامه داد که یک عده اسلحه دست گرفتند و مشروعیت سیاسی و کشور و کشور داری و مرز و خاک و ... را یکجا به گا دادند و وضع اکنون سوریه را همه میدانیم.
البته من با اون یک به هفتاد میلیونت به شدت مخالفم! چون در ایران رای یک نفر میچربد به رای باقی هفتاد میلون!!!! یعنی همه از بیخ پشم حرف باید حرف آن یک نفر باشد و کسی که پس از دیدن تمام اتفاقهای این سی و چند سال حکومت جمهوری اسلامی به خصوص این 7-8 سال آخر این را نفهمیده به راستی که مشکل اساسی دارد!
sonixax
02-21-2016, 04:18 PM
=> اشکالی ندارد, بجایش همهامان به یک اندازه ناتوانایم.
اگر در جامعه ای صد میلیون نفر بر سر چندصد یا چند هزار راه/ایده/شیوه/etc ممکن در دسته های چند میلیونی اتفاق نظر نداشته باشند و صد میلیون نظر مختلف در مورد یک مساله داشته باشیم!
عملن چنین چیزی غیر ممکن است.
Dariush
02-21-2016, 04:29 PM
درود
خوبی؟
درود بیباک جان؛ قربانت، خودت خوبی؟ کمپیدا هستی...
با رای دادن موافقام اما با دلیلات موافق نیستم. من رای نمیدهم برای ثبات بیشتر
و اصلاح مردم، که به آن امیدی نیست؛ رای میدهم برای اندکی بهتر شدن وضع
با همین شرایطی که داریم.
نقل قولی هم بکنیم از کژدم عزیز :
اهمیت هیاهوی انتخابات در ایران در رسانه های غرب
چه دلیلی قانع کننده تر از اینکه رای شما صاف به زباله دانی فرستاده میشود + اینکه شما باید به کسانی رای بدهید که قبلن وفاداریشون رو به قوانین و وضعیت جاری و سیاستهای بیت رهبری و سپاه و ... اثبات کردند ؟
نظر من رو میخواید رای دادن در سیستمی که تک تک کاندیداها دستچین میشند و به فرض هم که که یکی دو تا از زیر دستشون در رفت تا یک کاری بکنند چوب توی ماتحتشون فرو میره و عملن بعد از اون شرایط بد تر میشه و تازه این نمایندگان انتخابی دلقکی بیش نیستند و قوانین رو نهایتن شورای نگهبانه که باید تائید کنه، مصداق بارز عینی و صد در صدی حماقت و بلاهت هستش.
36 ساله که رای دادن مدام امتحان شده و هر بار شرایط بدتر و بدتر تر شده! چرا یک بار هم تحریم سراسری امتحان نشه ؟ تا حرف تحریم میشه از نوچه ها و نوکران حکومت بگیر تا گنده ها و روئسا همشون میریزند بهم انگار آب ریختی توی لونه موریانه!!! اگر واقعن تحریم بی تاثیره و رای دادن بهتره چرا حکومت این همه از تحریم انتخابات توسط مردم ترس داره ؟ دلیلش روشنه چون میدونه دست کم در سیاست خارجی دیگه نمیتونه فیلم بازی کنه و مشروعیت برای خودش بخره و مشروعیت بین المللیش از بین میره و فشار بهش تا مرز فروپاشی کامل زیاد و زیاد تر میشه
من نمیفهمم هنوز، دوستانی که از بیاثر بودن رای دادن سخن میگویند، یکبار هم
از فواید رای ندادن چرا چیزی نمیگویند تا ما بدانیم واقعا فایدهی رای ندادن در چیست؟
در ایران تحریم گسترده انتخابات ممکن نیست؛ چرا که اگر فرض کنیم سی درصد
از مردم به نحوی از انحا در انتخابات شرکت کنند، حکومت با همانها مجلس و دولت
تشکیل خواهد داد و در رسانهها هم خواهد گفت «حماسهای دیگر با حضور پرشور
مردم در انتخابات رقم خورد». جالب است که دوستان خودشان میگویند «دیکتاتوری»بعد
در نظر نمیگیرند که خب دیکتاتوری بهرحال که نیازی به رای مردم ندارد! حال اگر هم خودش به
فرض بگوید مشروعیتاش از رای مردم میآید، دلیل نمیشود که حقیقت تغییر کند.
در ایران امثال رسایی و جنتی، یک درصد مشخص از آراء را دارند(که نه هرگز انتخابات را تحریم میکنند
و نه رایشان تغییر خواهد کرد)و شرکت نکردن در انتخابات در واقع یک رای برای آنهاست. چنانکه
همین الان هم حمید رسایی با 280 هزار رای در مجلس اربدهکشی میکند.
اینکه در همهی انتخابات هم تقلب میشود درست نیست و اگر هم درست باشد، خب
تغییر در عدد و درصد مشارکت که خیلی کار سادهتریست برای نظام تا اینکه بخواهد
آرا را جا به جا کند.
Nilftrondheim
02-21-2016, 04:31 PM
همین چند روز پیش دوستم تعریف میکرد که یکی از دوستاش با خانواده قاچاقی رفته بودند به آلمان. اونجا باز سوار کشتی(یا قایق) شده بودند و میخواستند برگردند(به یونان؟) که در راه کُشتنشون! پسره و خواهراش هم دکترا و فوق لیسانس بودن! و بیکار!من داستان رو دقیق نمیدونم و اینکه کسی با کشتی از المان بخواد بره به یونان هم یکم نامعقوله اگه به نقشه نگاه کنید. پس شاید این اطلاعات دقیق نباشه. ولی خوب چیزی که هست اینکه فک کنم آلمان قبولشون نکرده و اینها هم مجبور شدن برگردن و بعد معلوم نیست کی اینها رو تو راه کشته.به نظرم کار خطرناکیه قاچاقی رفتن. هم از لحاظ خطر جانی و هم از لحاظ عدم پذیرش توسط کشورهای مورد نظر. پس قبل از هر کاری بررسی و تحقیق کنید.طرف دکترا داشته و به امید چند سال زندگی بهتر، این همه سختی رو متحمل شده ولی همین که اونجا رسیده مرده! :(گزینه ای که ممکنه بخوای در نظر بگیری اخذ پناهندگی از طریق قانونی هست. در موردش تحقیق کن.
"آدمهای احمق یا درمانده مشتری من هستند، بدون تضمینی قانونی یا مادی به من اعتماد میکنند، من هم آنها را به نا کجا آباد میبرم. سپس اموال آنها را میدزدم و اعضای بدنشان را میفروشم."
Welcome to the real world :e412:
Dariush
02-21-2016, 04:52 PM
در دموکرسای راستین، قرار نیست که شما به همهی خواستههایتان در انتخابات برسید
و باید تعادلی میان خواسته خودتان و بهترین گزینههایی که موجود است برقرار کنید.
خواستههای جمعی افراد در احزاب و گروههای سیاسی که از اقشار گوناگون ملت
تشکیل شده به بحث و گفتگو گذاشته خواهد شد و در میان آنها و اهداف نامزدهایی
که از حزبها برای انتخابات میشوند نمونهای در اندازهی کوچکتر از خواستههای
جامعه است.
فضای سیاسی و مدنی جامعه در اثر تکامل و پیشرفت به آگاهی بیشتر در مورد
روندهای سیاسی جامعه میرسد و انتخاباتی هرچه بیشتر آگاهانهتر انجام میدهد.
همچنین در دموکراسی ایدهآل، نهادهای سیاسی دارای سلسله مراتب هستند
و گاهی رای یک فرد در برابر رای یک شهر یا روستا و استان و... شمرده میشود
و نه کل کشور. برای نمونه در انتخابات نمایندههای مجلس، هر شهر یک نماینده
خواهد داشت و هر شهر در مجلس دارای یک تریبون و جایگاه خواهد بود.
Mehrbod
02-21-2016, 08:28 PM
در دموکرسای راستین، قرار نیست که شما به همهی خواستههایتان در انتخابات برسید
و باید تعادلی میان خواسته خودتان و بهترین گزینههایی که موجود است برقرار کنید.
خواستههای جمعی افراد در احزاب و گروههای سیاسی که از اقشار گوناگون ملت
تشکیل شده به بحث و گفتگو گذاشته خواهد شد و در میان آنها و اهداف نامزدهایی
که از حزبها برای انتخابات میشوند نمونهای در اندازهی کوچکتر از خواستههای
جامعه است.
فضای سیاسی و مدنی جامعه در اثر تکامل و پیشرفت به آگاهی بیشتر در مورد
روندهای سیاسی جامعه میرسد و انتخاباتی هرچه بیشتر آگاهانهتر انجام میدهد.
همچنین در دموکراسی ایدهآل، نهادهای سیاسی دارای سلسله مراتب هستند
و گاهی رای یک فرد در برابر رای یک شهر یا روستا و استان و... شمرده میشود
و نه کل کشور. برای نمونه در انتخابات نمایندههای مجلس، هر شهر یک نماینده
خواهد داشت و هر شهر در مجلس دارای یک تریبون و جایگاه خواهد بود.
و آیا با این دموکراسی میتوان ساخت هرگونه ابزار کنترل مغزی را از فردا در جهان بازایستاند؟
Mehrbod
02-21-2016, 08:37 PM
از فواید رای ندادن چرا چیزی نمیگویند تا ما بدانیم واقعا فایدهی رای ندادن در چیست؟
رای ندادن نشانگر دریافت بالاتری از واقعیتها و خودفریبی نکردن است.
اینکه کس سر خودش را شیره مالیده و بپندارد با دادن یک دانه رای, در
برابر ١٠٠,٠٠٠.٠٠٠ رای دیگر, هتّا در مردمسالاریای آرمانی! که رای او را براستی و
به یکسان هم شمرده باشند, در سرنوشت خود تغییری براستی پدید آورده است, چگونه خوب است؟
نخستین گام برای هر تغییری, پذیرفتن واقعیت است.
Soheil
02-21-2016, 08:40 PM
1 - کی کشتتشون ؟
2 - کدوم گاگولی با قایق از آلمان میره یونان ؟ حتا از یونان به آلمان هم هیچ بنی بشری با قایق نمیره چون نمیشه!!! نهایت نهایتش کشتی هست که توی کشتی نمیشه کسی رو کُشت! راهش این طوریه که اول باید طرف خودش رو از طریق کشتی به یکی از بنادر ایتالیا برسونه و از اونجا زمینی به بقیه سفرش ادامه بده. فرض کنیم که طرف خواسته از آلمان از راه دریایی غیر قانونی بیاد! باید برعکس همین راه رو بره یعنی اول زمینی بره ایتالیا و بعدش از اونجا سوار کشتی شه بره یونان! از خود آلمان مستقیم نمیشه سوار کشتی شد رفت یونان (غیر قانونی).
دوستم نمیدانست.
خوب اونم گفت کشتی. منم چون میدونم راه دریائی از المان تا یونان معنیش دور زدن اروپاست تعجب کردم. بعدشم اون جور که من برداشت کردم فک کنم خودشون تنهائی نبودن. با یک گروه از ایرانیها و اعراب بوده اند و همشون کشته شده اند.
3 - اخذ پناهندگی در هر صورت از طریق قانونی انجام میشه! رسیدن به اینجا هست که میتونه از طریق غیر قانونی یا قانونی باشه. حالا :
اگر از طریق قانونی بیاید شانس اخذ پناهندگی بسیار کم میشه مگر اینکه بتونید یک دلیل خیلی خیلی خیلی خیلی قوی ارایه بدید که چه طور به شکل قانونی رسیدید اینجا و در عین حال شایستگی دریافت اقامت از طریق پناهندگی رو هم دارید.
اگر از طریق غیر قانونی بیاید فقط باید ثابت کنید سر راه از کشور امن ثالث رد نشدید! (که معمولن نمیتونید!) ولی اگر دولت آلمان هم نتونه ثابت کنه که رد شدید (که در صورت نداشتن رد پا در کشور امن ثالث نمیتونه) دادگاه رای رو به نفع شما میده.
4 - به نظر من دوستتون یا خالی بسته خواسته شما رو بترسونه! یا داستان چیز دیگه ای بوده و خودشون هم اطلاع درست و درمونی ازش ندارند. مثلن شاید طرف داشته از ترکیه میرفته یونان که از اونجا بیاد آلمان وسط راه توی دریا غرق شده! (که این میشه و زیاد هم اتفاق میوفته)
میدونم بابا. منم منظورم این بود که قاچاقی رفته اند آلمان.
آره خوب. اطلاعاتی که ارائه دادم شاید دقیق نبوده.
Mehrbod
02-21-2016, 08:46 PM
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!
اگر به راستی تصمیم گیری بر اساس نظر اکثریت باشد به موازات حفظ حق و حقوق اقلیت خیلی هم خوب است و بهترین روش تصمیم گیریست و هیچ آلترناتیو بهتری هم تا کنون ارایه نشده!
گیریم که آلترناتیو بهتری در کار نبود, تکلیف چیست. بایستی خودمان را بفریبیم و وانمود کنیم که نه, یک دانه رای به دردی میخورد؟
از سویی دیگر, زمانیکه برای نمونه هوشوارهها (artificial intelligence) نوآوری شدند زندگی تک تک آدمها تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و شاید
به نابودی بیافتد; اکنون چه, بایستی با اکثریت که فریب پروپاگاندا را خوردهاند همراهی کرد و دست روی دست گذاشت تا هر چه میخواهد بشود؟
Soheil
02-21-2016, 08:52 PM
این نظر شخصی شماست که فکر میکنید حکومت توان نادیده گرفتن صددرصدی رای مردم را دارد. من همچین حرفی رو قبول ندارم.
بقیه هم همان صفر و یک دیدن ها و سگ زرد برادر شغال است بود که من همچین باوری ندارم.
36 ساله که رای دادن مدام امتحان شده و هر بار شرایط بدتر و بدتر تر شده! چرا یک بار هم تحریم سراسری امتحان نشه ؟ تا حرف تحریم میشه از نوچه ها و نوکران حکومت بگیر تا گنده ها و روئسا همشون میریزند بهم انگار آب ریختی توی لونه موریانه!!! اگر واقعن تحریم بی تاثیره و رای دادن بهتره چرا حکومت این همه از تحریم انتخابات توسط مردم ترس داره ؟ دلیلش روشنه چون میدونه دست کم در سیاست خارجی دیگه نمیتونه فیلم بازی کنه و مشروعیت برای خودش بخره و مشروعیت بین المللیش از بین میره و فشار بهش تا مرز فروپاشی کامل زیاد و زیاد تر میشه.
خوب چه کنیم میلاد جان؟ اون تحریمی که تو ازش صحبت میکنی خیلی سخت اتفاق میافته. من نه سرمایه دار هستم نه مدیر بانک. هشت سال احمدی نژاد بستمونه. اگه کسی با این وضع اقتصادی و تحریم و ... مشکلی نداره و براش قابل تحمله خوب رای نده. من نمیتونم.
ضمن اینکه بهترین راه برای بهبود اوضاع در بلند مدت همین اصلاحات نرم هستش. انقلاب و جنگ و کودتا و ... خوب نیست از نظر من. مثل خیلیای دیگه و شاید شما مشکلم خامنه ای یا ایکس و ایگرگ نیست. کشور ما نیاز به ثبات داره تا بهانه ای برای ایجاد محدودیت باقی نمونه. ثبات اون چیزیه که توی این 37 سال هیچوقت به اندازه کافی نداشتیم.
ضمنا تو پیش فرض رو این گرفتی که هر چیزی به نفع نظامه پس به ضرر مردمه و نتیجه گرفتی که چون نظام تحریم رو به ضرر خودش میدونه پس این به نفع مردمه. یعنی امکان نداره یک چیزی هم به نفع مردم باشه هم نظام؟
در هر صورت نظر شما محترم. نظر منم از پستهام تو این سالها مشخصه و کمتر از شما با سیاستهای جنابان مخالف نیستم.
Nilftrondheim
02-21-2016, 08:57 PM
و آیا با این دموکراسی میتوان ساخت هرگونه ابزار کنترل مغزی را از فردا در جهان بازایستاند؟
مهربد جان، شما هر بحثی را به ظاهر با علاقه و اهمیت دادن وارد میشوید، وقتی که آدم انتظار ندارد به جاده خاکی پیامد های تکنولوژی میزنید! :e412: نکن جانم. نکن. گاییدی ما را.
Nilftrondheim
02-21-2016, 09:02 PM
یا کاری را درست انجام دهید یا اصلا انجام ندهید! من رای میدهم تا مهر آن در شناسنامه ام وارد شود، بعد از آن چطور میفهمند چه کسی به جای رای فحش نوشته است؟:e140:
Soheil
02-21-2016, 09:03 PM
درود بیباک جان؛ قربانت، خودت خوبی؟ کمپیدا هستی...
با رای دادن موافقام اما با دلیلات موافق نیستم. من رای نمیدهم برای ثبات بیشتر
و اصلاح مردم، که به آن امیدی نیست؛ رای میدهم برای اندکی بهتر شدن وضع
با همین شرایطی که داریم.
ممنون. نه ولی به آینده امیدوارم. والا قبلا اینجا حس بهتری بهم میداد، اکنون اکثر بچه ها کلا حس منفی به آدم میدن چون خسته و ناامید هستند.
فعالیت آنچنانی هم نیست که ما هم بخواهیم در بحثها شرکت کنیم.
من هم حداقل روی بیست سال آینده ایران حسابی باز نمیکنم. برام هم زیاد مهم نیست راستش رای دادن یا ندادن. چون تاثیرش کمه.
ولی سخن برخی از تحریمی ها واقعا از روی احساسات و لج هستش به نظر من.
Soheil
02-21-2016, 09:06 PM
"آدمهای احمق یا درمانده مشتری من هستند، بدون تضمینی قانونی یا مادی به من اعتماد میکنند، من هم آنها را به نا کجا آباد میبرم. سپس اموال آنها را میدزدم و اعضای بدنشان را میفروشم."
Welcome to the real world :e412:
با من که نبودی؟
Mehrbod
02-21-2016, 09:17 PM
مهربد جان، شما هر بحثی را به ظاهر با علاقه و اهمیت دادن وارد میشوید، وقتی که آدم انتظار ندارد به جاده خاکی پیامد های تکنولوژی میزنید! :e412: نکن جانم. نکن. گاییدی ما را.
یکی از سرطان رو به مرگ است, برای پادرد و کمردرد اش دوا و نسخه میپیچند.
میخواهید چه کنیم, وانمود کنیم نه سرطان مهم نیست و باید به کمردرد او پرداخت؟
ولی گمان کنم هیچ چیزی به اندازه ی خودفریبی و خرافه (!) (البته از دید خودتان) شما را رنج ندهد!
ملکوت
02-21-2016, 10:47 PM
سلام
Nilftrondheim
02-21-2016, 10:53 PM
با من که نبودی؟
به خودت اعتماد نداری؟ هر وقت کاری در این حد احمقانه کردی که جان و مالت را در اختیار یک خلافکار قرار بدی، به خودت بگیر.:e404:
Nilftrondheim
02-21-2016, 10:57 PM
باید برای جدی گرفته شدن:
1- مخاطب در مورد خطر توجیه شده باشد.
2- راهکاری قابل اجرا در دست داشته باشد.
با این پریود های الکی کاری پیش نخواهد رفت! :e05a:
Nilftrondheim
02-21-2016, 11:00 PM
سلام
علیک، هر چند که از روی لایک سر دقیقه گرفتن از thought آینده درخشانی برایتان متصور نیست.:e140:
Soheil
02-21-2016, 11:00 PM
به خودت اعتماد نداری؟ هر وقت کاری در این حد احمقانه کردی که جان و مالت را در اختیار یک خلافکار قرار بدی، به خودت بگیر.:e404:
البته نمیشه قضاوت کرد. من با حرف شما موافق نیستم. این که دیگه از خودکشی بدتر نیست؟ خودکشی وقتی که بدونی با زنده بودن فقط زجر میکشی زیاد هم احمقانه نیست.
چه برسه به گذاشتن جان و مالت در دستهای قاچاقچیان و امکان رسیدن به کشوری خوب و زندگی در آن.
ملکوت
02-21-2016, 11:03 PM
علیک، هر چند که از روی لایک سر دقیقه گرفتن از thought آینده درخشانی برایتان متصور نیست.:e140:
متوجه منظورتان نمیشوم.چرا ؟
Nilftrondheim
02-21-2016, 11:04 PM
با زنده بودن فقط زجر میکشی
مگه غیر از اینهم داریم؟:e107:
Nilftrondheim
02-21-2016, 11:06 PM
متوجه منظورتان نمیشوم.چرا ؟
اندکی صبر :e405:
thought
02-21-2016, 11:07 PM
مرگ بر ضد ولایت فقیه:e40d:
Soheil
02-21-2016, 11:08 PM
مگه غیر از اینهم داریم؟:e107:
نداریم؟ به جز موارد استثناء، حتی زندگی سخت ترین شرایط زندگی هم از نیستی بهتر است و خوشی هائی دارد.
خوشم می اید این جناب thought نیامده خب از شما زهر چشم گرفتند:)) هر چند همچنان جای خالی سرور فدایی رهبر احساس می شود:(
ملکوت
02-21-2016, 11:09 PM
اندکی صبر :e405:
خب منظورتان را واضح بگویید دیگه.
چرا میگویید اینده ای خوبی در انتظارم نیست به خاطر رفتار ایشان ؟
خواهشا پاسخ دهید .نگران شدم
thought
02-21-2016, 11:15 PM
:e40c:Paranoïa (https://fr.wikipedia.org/wiki/Parano%C3%AFa)
سرور thought یکی از فرهیخته ترین کاربران این فروم هستند و رفتار ایشان بسیار معقول و پسندیده است.
Nilftrondheim
02-21-2016, 11:23 PM
خب منظورتان را واضح بگویید دیگه.
چرا میگویید اینده ای خوبی در انتظارم نیست به خاطر رفتار ایشان ؟
خواهشا پاسخ دهید .نگران شدم
صبح بچه های میایند توضیح میدهند.
لوبریکنت حاضر کنید
thought
02-21-2016, 11:27 PM
سرور thought یکی از فرهیخته ترین کاربران این فروم هستند و رفتار ایشان بسیار معقول و پسندیده است.
سپاسگذارم بانو......این وصف بیشتر فراخور حال خودتان هست. افسوس که قدر شما را نمیدانند......:e303:
ملکوت
02-21-2016, 11:35 PM
صبح بچه های میایند توضیح میدهند.
لوبریکنت حاضر کنید
لوبریکنت دیگر چیست؟
سپاسگذارم بانو......این وصف بیشتر فراخور حال خودتان هست. افسوس که قدر شما را نمیدانند......:e303:
شما زیادی به بنده لطف دارید. خب هر کسی هر واژه ای را برای خوش به گونه ای معنا می کند از اینرو ممکن است شخصی در نظر کسی خردمند و منطقی به نظر آید و در نظر دیگری بی منطق و عقب مانده! ...
در هر حال باید صبور بود:e303:
thought
02-21-2016, 11:47 PM
لوبریکنت دیگر چیست؟
lubrikant
یک نوع ژل.......بیشتر نمیتوانم توضیح دهم....
این روباه بی خرد به شما توهین بزرگی کردند.....
شکسته نفسی میکنید.......بنده با هیچکس رودربایستی ندارم.....
خیلی رک....حسادت میکنند.........چشم دیدن بالاتر و باسوادتر از خود را به هیچ عنوان ندارند و عقده های خود را با ضربه زدن به شما التیام میبخشند.....
دوست عزیز خواهش می کنم در جستار ایشان پستی مگذارید دیدید که چگونه رفتار می کنند. و دیگر اینکه نفرت ایشان از مسلمانان به حدی زیاد است که دیگر کار به حسادت نمی رسد!
thought
02-21-2016, 11:51 PM
دوست عزیز خواهش می کنم در جستار ایشان پستی مگذارید دیدید که چگونه رفتار می کنند. و دیگر اینکه نفرت ایشان از مسلمانان به حدی زیاد است که دیگر کار به حسادت نمی رسد!
نگران نباشید......ایشان در نگر بنده هیچ نیستند....جز یک....:e40c:
میبایست به سرعت به فکر اصلاح خلق و خوی خود باشند....
نگران نباشید......ایشان در نگر بنده هیچ نیستند....جز یک....:e40c:
میبایست به سرعت به فکر اصلاح خلق و خوی خود باشند....
به هر حال ایشان ارباب هستند ;)
ملکوت
02-22-2016, 12:45 AM
به هر حال ایشان ارباب هستند ;)
یعنی چه؟
sonixax
02-22-2016, 02:04 AM
داریوش جان سخت نیست!
چرا شما هر روز نمیری بالا پشت بام منزل خود هورا هورا کنی ؟ چون فایده نداره! پس کار بی فایده کردن = عمل غیر عقلانی.
در مورد رای ندادن دست کم سوای اینکه کار غیر عقلانی نکردید در خنثا کردن تبلیغات سیستم برای غرب و جهان هم یک مشارکت اندکی داشتید!
در ایران تحریم گسترده انتخابات ممکن نیست؛ چرا که اگر فرض کنیم سی درصد
از مردم به نحوی از انحا در انتخابات شرکت کنند، حکومت با همانها مجلس و دولت
تشکیل خواهد داد و در رسانهها هم خواهد گفت «حماسهای دیگر با حضور پرشور
مردم در انتخابات رقم خورد». جالب است که دوستان خودشان میگویند «دیکتاتوری»بعد
در نظر نمیگیرند که خب دیکتاتوری بهرحال که نیازی به رای مردم ندارد! حال اگر هم خودش به
فرض بگوید مشروعیتاش از رای مردم میآید، دلیل نمیشود که حقیقت تغییر کند.
بشار اسد هم دیکتاتور است و به رای مردم نیاز دارد برای فیلم آمدن جلوی بقیه دنیا تا بتواند برای حکومتش مشروعیت بین المللی بخرد! (که البته دیگه نمیتونه)
بقیه دنیا هم فرق مشارکت 30 درصدی با 80-90 درصدی را میفهمند!
بارها گفته ام این همه زور زدن برای تشویق مردم در مشارکت در انتخابات به هیچ عنوان مصرف داخلی ندارد و همه اش برای نمایش و مصرف خارجیست! مشکل حکومت اینجاست که طرف خارجی اندازه امت داخل ساده و زودباور نیست! پس نیاز به مشارکت حد اکثری دارد و از آنجایی که کسی را به زور اسلحه پای صندوق نمیبرد زبانش دراز است که ما مشروعیتمان را از مردممان میگیریم این هم سند!
و یکی از دلایلی که تحریمهای بین المللی نه فقط حکومت بلکه تا خشتک من و شما رو هم هدف میگیره! همینه.
در ایران امثال رسایی و جنتی، یک درصد مشخص از آراء را دارند(که نه هرگز انتخابات را تحریم میکنند
و نه رایشان تغییر خواهد کرد)و شرکت نکردن در انتخابات در واقع یک رای برای آنهاست. چنانکه
همین الان هم حمید رسایی با 280 هزار رای در مجلس اربدهکشی میکند.
موسوی با رای حداکثری مردم الان توی خونه اش زندانیه! با تمام وعده وعید ها کسی هم بیضه آزاد کردنش رو نداره! یعنی رای شما بی ارزشه!
اینکه در همهی انتخابات هم تقلب میشود درست نیست و اگر هم درست باشد، خب
تغییر در عدد و درصد مشارکت که خیلی کار سادهتریست برای نظام تا اینکه بخواهد
آرا را جا به جا کند.
جابجایی آرا ؟ ساده شده اید ؟
آرا مستقیم از صندوق به زباله دانی فرستاده میشوند و نهایتن یک فیلمی از شمارششان بیرون میدهند که بگند بفرما شماردیم!
از همین الان مشخص است که چه کسی باید با چه میزان رای در کجای آن مجلس کوفتی بتمرگد!
همان طور که مثل روز روشن بود سال 88 باز هم احمدی نژاد از صندوقها بیرون خواهد آمد که ما خودمان را جر دادیم گفتیم باز هم مموتی خواهد بود و امت ساده دل گفتند نه!!! اگر مشارکت زیاد باشه حکومت بیضه هایش به قدری بزرگ نیست که بخواهد تقلب کند و آرا را جابجا کنید و بعدتر معلوم شد خایتین حکومت از خایتین تی رکس هم گنده تره!!! و باز مثل روز روشن بود حسن کلید ساز یا یکی مثل اون این بار از صندوق بیرون خواهد آمد.
sonixax
02-22-2016, 02:06 AM
دوستم نمیدانست.
خوب اونم گفت کشتی. منم چون میدونم راه دریائی از المان تا یونان معنیش دور زدن اروپاست تعجب کردم. بعدشم اون جور که من برداشت کردم فک کنم خودشون تنهائی نبودن. با یک گروه از ایرانیها و اعراب بوده اند و همشون کشته شده اند.
توی کشتی ؟
ورود به کشتی دست کمی از ورود به هواپیما نداره! چه طوری کشته شدند ؟
من هیچ جایی خبری از عملیات تروریستی یا کشتار دسته جمعی در کشتی های آلمان نخوانده ام!!
sonixax
02-22-2016, 02:13 AM
گیریم که آلترناتیو بهتری در کار نبود, تکلیف چیست. بایستی خودمان را بفریبیم و وانمود کنیم که نه, یک دانه رای به دردی میخورد؟
آنوقت آنچه که امروز داریم و دارد کار میکند بهترین و برترین گزینه موجود است!
و بله یک دانه رای به درد میخورد، چون ما در مورد یک سری مسایل محدود، عملن نظر و عقاید نامحدود نداریم.
پس آن یک دانه رای در کنار ده یا بیست میلیون یک دانه رای دیگر که هم نظر آن یک رای هستند، قدرتی عظیم به دست خواهد آورد.
از سویی دیگر, زمانیکه برای نمونه هوشوارهها (artificial intelligence) نوآوری شدند زندگی تک تک آدمها تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و شاید
به نابودی بیافتد; اکنون چه, بایستی با اکثریت که فریب پروپاگاندا را خوردهاند همراهی کرد و دست روی دست گذاشت تا هر چه میخواهد بشود؟
آمدیم و این هوشواره ها نوآوری شدند و زندگی تک تک آدمها را صد برابر بهتر کردند و بقای بشر را تضمین! آن وقت تکلیف چیست ؟
چه گارانتی و تضمینی هست که هوش مصنوعی 100% منجر به نابودی بشر میشود ؟ اگر این فرضیه را قبول کنیم پس باید بپذیریم که ما پیشرفته ترین موجوداتِ زنده جهان هستی هستیم و هیچ جای دیگر در گیتی زندگی هوشمندی وجود ندارد چرا که پیشتر به دست هوشواره ها نابود شده اند! و نهایتن یک سری هوش مصنوعی و ربات و ... آن ور کهکشان راه شیری (در صورت وجود) دارند برای حمله به زمین و نابودی آن نقشه میکشند!
این نظر شخصی شماست که فکر میکنید حکومت توان نادیده گرفتن صددرصدی رای مردم را دارد. من همچین حرفی رو قبول ندارم.
بقیه هم همان صفر و یک دیدن ها و سگ زرد برادر شغال است بود که من همچین باوری ندارم.
نظر من نیست، حقیقتیست که بارها و بارها نشان داده شده!
سال 88 انشاالله هنوز یادتونه ؟
خوب چه کنیم میلاد جان؟ اون تحریمی که تو ازش صحبت میکنی خیلی سخت اتفاق میافته. من نه سرمایه دار هستم نه مدیر بانک. هشت سال احمدی نژاد بستمونه. اگه کسی با این وضع اقتصادی و تحریم و ... مشکلی نداره و براش قابل تحمله خوب رای نده. من نمیتونم.
ضمن اینکه بهترین راه برای بهبود اوضاع در بلند مدت همین اصلاحات نرم هستش. انقلاب و جنگ و کودتا و ... خوب نیست از نظر من. مثل خیلیای دیگه و شاید شما مشکلم خامنه ای یا ایکس و ایگرگ نیست. کشور ما نیاز به ثبات داره تا بهانه ای برای ایجاد محدودیت باقی نمونه. ثبات اون چیزیه که توی این 37 سال هیچوقت به اندازه کافی نداشتیم.
ضمنا تو پیش فرض رو این گرفتی که هر چیزی به نفع نظامه پس به ضرر مردمه و نتیجه گرفتی که چون نظام تحریم رو به ضرر خودش میدونه پس این به نفع مردمه. یعنی امکان نداره یک چیزی هم به نفع مردم باشه هم نظام؟
در هر صورت نظر شما محترم. نظر منم از پستهام تو این سالها مشخصه و کمتر از شما با سیاستهای جنابان مخالف نیستم.
احمدی نژاد لازم باشد باز هم تکرار میشود چه شما رای بدهید چه ندهید! هر وقت توانستید این حقیقت را قبول کنید که رای شما در نیامدن یا آمدن احمدینژاد ها هیچ تاثیری ندارد آن وقت تازه میتواند درک کنید چرا تحریم خوب است. چون کمترین نتیجه اش این است که خودتان در (با کمال پوزش) حماقت جمعی جامعه ای نادان شریک نکرده اید.
اصلاحات در سیستمی قابل اجرا شدن هست که فلکسیبل باشه و قابلیت اصلاح داشته باشه! اصلاح کردن حکومت پهلوی هم عملی تر و هم خیلی راحت تر از سرنگون کردنش بود ولی چرا یک صدم این تلاش برای اصلاح جمهوری اسلامی در دوران پهلوی اتفاق نیوفتاد ؟ دلیل ساده هستش -> پهلوی دستاویز دینی نداشت.
تداوم جمهوری اسلامی هم نهایتن به جز جنگ و تجزیه هیچ چیزی در پی نخواهد داشت، سیاستهای غلط و دست درازی در هر گوشه و کنار منجر به تولید انواع و اقسام تروریست و دشمن در همسایگی ایران شده! خیلی ساده لوحانه هست اگر فکر کنیم اینها همین طوری اون بیرون میزنند توی سر و کله خودشون و به ما کاری ندارند. تنها یک بلند پروازی اتمی حکومت ببینید چه بر سر کشور آورد! حال اگر همین حکومت لال میشد و به موجودیت اسرائیل کاری نداشت و با کسی دشمنی نمیکرد بمب اتم هم میساخت کسی کاریش نداشت.
وقتی منافع نظام در تضاد 100% ای با منافع ملی هست نمیشه چیزی هم به نفع ملت باشه و هم نظام! الان مردم ایران از رفع تحریمها چه چیزی نصیبشون شده ؟ یورو هنوز 4000 تومانه !!! محدودیت ویزا هنوز هست (تازه شدید تر هم شده)، صنایع کشور کماکان فزرتی و در پیتی هستند و نرخ بیکاری هم اوضاعش بدتر شده که بهتر نشده. یعنی خود فریبیست که فکر کنیم با پر شدن جیبهای سوراخ یک عده حکومتی وضع مردم هم بهتر میشود!
تازه بروید دعا کنید جمهوری خواهان برنده انتخابات آمریکا نشوند که در آن صورت تمام این توافق اتمی و ... کشک میشود میرود رد کارش!
جمهوری اسلامی حکومتیست که با حمایت از تروریسم و آشوب سازی و گنده گوزی های نظامی و دردسر سازی و کشتار و اعدام و ایجاد جو رعب و خفقان و دشمنی با تمام دنیا و ... زنده هست! اینها رو ازش بگیرید میمیره. یعنی نمیذاره اصلاحش کنید چون در اون صورت میمیره و باقی دنیا هم با این سیستم تا یک مرزی کنار میاد و بعدش ....
شما داری در سیستمی رای میدی که جناح حاکم نماینده ای که شما باید بهش رای بدی رو اول انتخاب میکنه بعد میگه برو رای بده! چه طور انتظار اصلاح داری اصلن ؟ مگه میشه از بین یک سری رنگ همسان، رنگ متفاوت رو انتخاب کرد آخه ؟ :))
sonixax
02-22-2016, 02:29 AM
بعد از آن چطور میفهمند چه کسی به جای رای فحش نوشته است؟
حکومت رای شما را نمیخواهد جانم! شما را میخواهد پای صندوق!!!!
سلام
علیک!
ملکوت
02-22-2016, 02:56 AM
علیک!
درود خداوند بر شما باد:e032:
Dariush
02-22-2016, 08:47 AM
خب این با آن موردی که در ابتدا گفتید متفاوت است؛
امر سیاسی، مربوط به مسائل خاص خودش است و
قرار نیست همه چیز از طریق سیاست حل بشود.
زندگی بدون سیاست برای جامعهای در حد و اندازهی
100 میلیون نفر غیرممکن است و به همین دلیل
ما باید بدانیم که چه مسائلی از طریق سیاست
قابل پیگیریست و چه مسائلی به حوزههای
دیگر مربوط میشود و سیاست خود نیز از آنها
تاثیر میپذیرد.
Dariush
02-22-2016, 09:37 AM
داریوش جان سخت نیست!
چرا شما هر روز نمیری بالا پشت بام منزل خود هورا هورا کنی ؟ چون فایده نداره! پس کار بی فایده کردن = عمل غیر عقلانی.
در مورد رای ندادن دست کم سوای اینکه کار غیر عقلانی نکردید در خنثا کردن تبلیغات سیستم برای غرب و جهان هم یک مشارکت اندکی داشتید!
بشار اسد هم دیکتاتور است و به رای مردم نیاز دارد برای فیلم آمدن جلوی بقیه دنیا تا بتواند برای حکومتش مشروعیت بین المللی بخرد! (که البته دیگه نمیتونه)
بقیه دنیا هم فرق مشارکت 30 درصدی با 80-90 درصدی را میفهمند!
بارها گفته ام این همه زور زدن برای تشویق مردم در مشارکت در انتخابات به هیچ عنوان مصرف داخلی ندارد و همه اش برای نمایش و مصرف خارجیست! مشکل حکومت اینجاست که طرف خارجی اندازه امت داخل ساده و زودباور نیست! پس نیاز به مشارکت حد اکثری دارد و از آنجایی که کسی را به زور اسلحه پای صندوق نمیبرد زبانش دراز است که ما مشروعیتمان را از مردممان میگیریم این هم سند!
و یکی از دلایلی که تحریمهای بین المللی نه فقط حکومت بلکه تا خشتک من و شما رو هم هدف میگیره! همینه.
کدام طرف خارجی را میگویید؟منظورتان اروپا و آمریکاست؟
بیخیال میلاد جان! مثلا پسفردا به فرض مردم در انتخابات هیچ
مشارکتی نکند، آمریکا با ناتو میآید جمهوری اسلامی را ساقط
میکند؟! همان آمریکا و غربی که متحدش در منطقه عربستانی
است که میزان دیکتاتوری و خفقان در آن صدبرابر بیش از ایران
است؟ همان آمریکایی که در 88 قسم ابوالفضل میخورد که ما
در تظاهرات نقشی نداریم؟ اینها خواب و خیال است میلاد گرامی.
آمریکا، به ویژه این اوباما و بعدش هم آن کلینتون (اگر رای بیاورد)
به شدت وفادار به آرمانهای امپریالیستی هستند و اینکه فلان دولت
دارای مشروعیت نیست به تخمشان هم نیست، متحدشان باشد
کافیست.
جابجایی آرا ؟ ساده شده اید ؟
آرا مستقیم از صندوق به زباله دانی فرستاده میشوند و نهایتن یک فیلمی از شمارششان بیرون میدهند که بگند بفرما شماردیم!
از همین الان مشخص است که چه کسی باید با چه میزان رای در کجای آن مجلس کوفتی بتمرگد!
همان طور که مثل روز روشن بود سال 88 باز هم احمدی نژاد از صندوقها بیرون خواهد آمد که ما خودمان را جر دادیم گفتیم باز هم مموتی خواهد بود و امت ساده دل گفتند نه!!! اگر مشارکت زیاد باشه حکومت بیضه هایش به قدری بزرگ نیست که بخواهد تقلب کند و آرا را جابجا کنید و بعدتر معلوم شد خایتین حکومت از خایتین تی رکس هم گنده تره!!! و باز مثل روز روشن بود حسن کلید ساز یا یکی مثل اون این بار از صندوق بیرون خواهد آمد.
ببینید، شما مگر نمیگوئید کسی رای شما را نمیخواند؟ به فرض که چنین باشد.
خب حکومتی که در 22 بهمن چنان کارناوالی را راه میاندازد، آوردن چند میلیون
نفر بر سر صندوقها برایش کاری ندارد. به نظر من به راحتی میتواند تا 30 درصد
مردم را بدترین و بدبینانهترین حالت به پای صندوقهای رای بیاورد. خب با این تفاسیر
تحریم انتخابات هیچ فایدهای نخواهد داشت. چرا که برای نمایشهای تلویزیونی همان
همان 30 درصد کافی هستند؛ حالا خیلی ساده، حکومت به جای اینکه بگوید 30 درصد
مشارکت بوده است، میگوید 80 درصد مشارکت بوده و فردای انتخابات شما میایید
میگوئید که باز ملت گوسفند رفتند رای دادند و خر شدند! و به همین سادگی، در واقع
این حکومت است که خیلی راحت و ساده دو طرف را بازی داده است، یک طرح شکستخورده
و تزریق بیشتر ناامیدی در میان هم ما و هم شما. این بازی از پیشباخته است میلاد جان.
Dariush
02-22-2016, 09:43 AM
رای ندادن نشانگر دریافت بالاتری از واقعیتها و خودفریبی نکردن است.
اینکه کس سر خودش را شیره مالیده و بپندارد با دادن یک دانه رای, در
برابر ١٠٠,٠٠٠.٠٠٠ رای دیگر, هتّا در مردمسالاریای آرمانی! که رای او را براستی و
به یکسان هم شمرده باشند, در سرنوشت خود تغییری براستی پدید آورده است, چگونه خوب است؟
نخستین گام برای هر تغییری, پذیرفتن واقعیت است.
این ابطالناپذیر است. فرض کنید شخصی هست که شرایط را
میداند و دچار خودفریبی نیست و با واقعیت آشناست، اما
فکر میکند بهتر است به جای انتخار، به دنبال بهتر کردن
وضع در همان شرایط موجود باشد، آنگاه چه؟ هر کس که
رای میدهد خودفریفته نیست و این دو با هم رابطهی مستقیم
ندارند.
Mehrbod
02-22-2016, 10:17 AM
این ابطالناپذیر است. فرض کنید شخصی هست که شرایط را
میداند و دچار خودفریبی نیست و با واقعیت آشناست، اما
فکر میکند بهتر است به جای انتخار، به دنبال بهتر کردن
وضع در همان شرایط موجود باشد، آنگاه چه؟ هر کس که
رای میدهد خودفریفته نیست و این دو با هم رابطهی مستقیم
ندارند.
در مردمسالاری آرمانی هم یک رانه چیزی را تغییر نمیدهد, پس هر در دو حالت خودفریبی است.
اگر شما برای نمونه براستی میخواستید شرایط را بهتر کنید, دستکم تا زمانیکه
برای خودتان زندهاید, آنگاه بایستی بجای رای دادن و بازیهایِ سیاسی که هیچکدام هیچ
پیوندی به شما ندارند و نخواهند داشت, به زندگی شخصیتان بپردازید و برای نمونه یک پولی
دست و پا کنید و خودتان را از سیستم بیرون بکشید و با شرایط بهتر شخصیتان یک چندی زندگانی را بگذرانید
تا زمانیکه که کم کم دامنهیِ تباهی و نابودی دامنگیر خودتان هم شد, که شاید هم پُرامیدوارانه تا زندهاید نشود.
Mehrbod
02-22-2016, 10:22 AM
خب این با آن موردی که در ابتدا گفتید متفاوت است؛
امر سیاسی، مربوط به مسائل خاص خودش است و
قرار نیست همه چیز از طریق سیاست حل بشود.
زندگی بدون سیاست برای جامعهای در حد و اندازهی
100 میلیون نفر غیرممکن است و به همین دلیل
ما باید بدانیم که چه مسائلی از طریق سیاست
قابل پیگیریست و چه مسائلی به حوزههای
دیگر مربوط میشود و سیاست خود نیز از آنها
تاثیر میپذیرد.
بایستی وضعیت را بمانند یک بیمار یافت, که این بیمار دارد از سرطان میمیرد و درسته,
با رای دادن میشود سردرد این بیمار را برای چند هفته ای کاهش داد و ١٠٠% بیهوده نخواهد بود.
ولی آیا منطقیست چون بیماری که هزار و یک درد بیدرد دارد چون سردردش کاهش
یافته بگوییم در "حوزهیِ مربوطه" عمل کردهایم و راستای درمان او گام برداشتهایم؟
خوبی رای ندادن و پذیراندن این باور درست که آن یک دانه رای به هیچ دردی نمیخورد این است که سردرد بجا
میماند, و سری که درد میکند بهتر و جدّیتر دنبال درمان میرود تا سری که با "آرامبخش" کرخت شده است.
یعنی چه؟
خودتان بعدا متوجه خواهید شد!
هر چند ایکاش دین و آیینتان را چنین آشکار نمی کردید چرا که دراینجا حتی اگر در مورد وضعیت آب و هوا هم صحبت کنیم برای نمونه همان ارباب آن را به دین و آیین شما پیوند می دهد!!
Mehrbod
02-22-2016, 10:37 AM
باید برای جدی گرفته شدن:
1- مخاطب در مورد خطر توجیه شده باشد.
2- راهکاری قابل اجرا در دست داشته باشد.
این رویکرد پیشنهاد شده برای بردن انتخاباتی خوب است که "رای دهنده توجیه
شده" و راهکاری انجامپذیر که "فردا آب و برق رایگان میدهیم" در دست داشته باشد.
ما اینجا تنها نگرش منطقی و خردورزیدهیِ خود را میاوریم و کسیکه بسنده منطقی باشد, بخوبی نیز این
نکته که یک رای در برابر میلیونها رای دیگر بی ارزش است را میگیرد و نیازی به "توجیه" بیشتر نخواهد داشت.
با این پریود های الکی کاری پیش نخواهد رفت! :e05a:
پس بجای رای دادن و خودفریبی و ایمان به بوروکراتها, چرا آستین بالا نزنید تا کاری از پیش برود؟ (:
.
Mehrbod
02-22-2016, 10:49 AM
رای دادن مال یه سری منفعت طلب و نون به نرخ روز خوره
بحال من فرق نمیکنه مجلس اصلاح طلب باشه یا اصولگرا
بقول قدیمیا دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
این رای دادنها در کشورهای دیگر, هتّا آزاد غربی هم تنها نمایش است. شما چه رای بدهید چه ندهید, همان میشود که بایستی بشود.
---
نویسندهای به نام نسیم نیکولاس طالب پیشنهاد کرده بود برای اینکه به بیهودگی خواندن روزنامهها پی برده شود,
کسیکه عادت کرده به خواندن روزنامه, برای یک سال هر روز روزنامهیِ دیروز اش را بخواند تا ببیند که چه
اندازه این آگاهی از "تازهها / news" بیهوده است و اینگونه, برای همیشه نسبت به این "تازهها" واکسینه بشود.
این که کسی برای چند سال رای نداد — مانند شما — مرا یاد همین انداخت و میتوانم
ببینم که چگونه در گذر سالها پی بردهاید چه اندازه بود و نبود آن یک دانه رای بی اهمّیت بوده است.
Rustin
02-22-2016, 12:02 PM
امروز یه خبری دیدیم دنیا برام تیره و تار شد.
من با آدمای مذهبی زیادی سر و کار دارم و با بعضیهاشونم دوست صمیمی هستم و واقعن هم هیچ وقت اونقدر به مذهب فحش ندادم. اما این بار میخوام بدم: کیرم تو خود خدا و کل مومنان جاکشش.
بچه های گروه کانفس رو گرفتن جاکشا میخان اعدامشون کنن.
کاری نکردن این بدبختا چندتا آهنگ متال خوندن فقط.
اینو گوش بدین: https://soundcloud.com/confess1/im-your-god-now
من این گروه رو نمیشناختم قبل از این. کارشون محشره.
اینکه برای متال هد بودن اعدامت کنن یا زندونی چیزیه که فقط از دست این روانیای مذهبی بر میاد.
کس ننهی همهی مومنان جاکش.
Long live Heavy Metal:e011:
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" ﻭَﻟْﺘَﻜُﻦ ﻣِّﻨﻜُﻢْ ﺃُﻣَّﺔٌ ﻳَﺪْﻋُﻮﻥَ ﺇِﻟَﻰ ﺍﻟْﺨَﻴْﺮِ ﻭَﻳَﺄْﻣُﺮُﻭﻥَ ﺑِﺎﻟْﻤَﻌْﺮُﻭﻑِ ﻭَﻳَﻨْﻬَﻮْﻥَ ﻋَﻦِ ﺍﻟْﻤُﻨﻜَﺮِ ۚ ﻭَﺃُﻭﻟَٰﺌِﻚَ ﻫُﻢُ ﺍﻟْﻤُﻔْﻠِﺤُﻮﻥَ 104 "
"هم بایست می باشد ازِتان سردسته ای فرامی خوانند سوی بهتر هم دستور می دهند به شناخته گشته ها هم بازداری می کنند بارهء ناشناخته گرها هم آندسته آنها رستنده شونده هایند 104 "
من از سهم دیدگاه دادن گزینش نشستِ هم اندیشی گر کشور بهره می برم » در صندوق کاغذ می اندازم« هر چند خوشانِ بد اندیشهای کمین گر برای سست کردن آیین باورمندی هم باورمندها نباشد.ساده اندیشی رفت به کنار بایستی رفت با نماینده ها گفتگو کرد بگو مگویی رخ ندهد دستوری به کار نیک ندهیم بازداری از ناشناخته گرهای ناخوشایندگر نکنیم که اینکارُ کند؟ آری منهم آفریده خداوند هستم هم می توانم بندگی بجا آورم هم مانند مرده ها به زیر خاک رفتار نکنم،خداوندا به سازندگی باورمندها بپرداز هم باورمندها را پیوسته با تو نماز گذار کن
Russell
02-22-2016, 09:42 PM
من با آدمای مذهبی زیادی سر و کار دارم و با بعضیهاشونم دوست صمیمی هستم و واقعن هم هیچ وقت اونقدر به مذهب فحش ندادم. اما این بار میخوام بدم: کیرم تو خود خدا و کل مومنان جاکشش.
اینو گوش بدین: Im Your God Now ! by Confess | Confess | Free Listening on SoundCloud (https://soundcloud.com/confess1/im-your-god-now)
اینکه برای متال هد بودن اعدامت کنن یا زندونی چیزیه که فقط از دست این روانیای مذهبی بر میاد.
Long live Heavy Metal
منکه از ترانه سر در نیاوردم که چی میگند، ولی از موزیک خوشم اومد.
ولی موسیقی متال با تابوشکنی و آتش زدن کلیسا و اینجور کارها گره خورده. با اینکه خیلی چیزهای شیطانیتر از اینها هست ولی باید فکرش رو میکردند که این سبک در ظاهر شبیه چی هست. حالا در ایران برای ظاهرسازی اینجور برخورد میکنند با اینها. در آمریکا مگادث به PC بی احترامی میکنه جور دیگه محکومش میکنند، ولی تابوشکنی با زد و خورد همراه هست. اگر تابوشکنی میکنید و باهاتون برخورد نمیشه، در مورد اینکه مقدسات و محرمات واقعا چی هست دچار توهم هستید.
sonixax
02-23-2016, 01:50 AM
کدام طرف خارجی را میگویید؟منظورتان اروپا و آمریکاست؟
بیخیال میلاد جان! مثلا پسفردا به فرض مردم در انتخابات هیچ
مشارکتی نکند، آمریکا با ناتو میآید جمهوری اسلامی را ساقط
میکند؟! همان آمریکا و غربی که متحدش در منطقه عربستانی
است که میزان دیکتاتوری و خفقان در آن صدبرابر بیش از ایران
است؟ همان آمریکایی که در 88 قسم ابوالفضل میخورد که ما
در تظاهرات نقشی نداریم؟ اینها خواب و خیال است میلاد گرامی.
آمریکا، به ویژه این اوباما و بعدش هم آن کلینتون (اگر رای بیاورد)
به شدت وفادار به آرمانهای امپریالیستی هستند و اینکه فلان دولت
دارای مشروعیت نیست به تخمشان هم نیست، متحدشان باشد
کافیست.
خفقان در عربستان هم مورد تائید مردمش است برای همین بقیه بهش کاری ندارند!
وقتی سیستمی مورد تائید مردم باشد یا دست کم سیستم این طور نشان دهد بقیه هم کاری به کارش ندارند (کره شمالی برای مثال) ولی به محض اینکه مشروعیت از جانب جامعه زدوده شود دندانها برای ساقط کردنش فورن تیز میشود! و وای به روزی که این مشروعیت زدایی همراه جنگ داخلی باشد (سوریه).
اگر شما بر این باورید که جمهوری اسلامی دارد خودش را جر میدهد که مردم در انتخابات مشارکت کنند که خودش را اصلاح کند! باید بگویم خیلی خوش خیالید داریوش جان! اساسن جمهوری اسلامی چه نیازی به این همه زور زدن برای کشاندن مردم پای صندوق رای دارد ؟ نکنه باورتان شده که راستی راستی جمهوری و دموکراسی در ایران در کار است ؟
شاه هم متحد غرب بود! نبود ؟! به محض اینکه مشروعیتش از جانب جامعه به فاک رفت همون غرب یک تیپا هم زد در کون متحدش! آخرش هم توی مصر با اون خفت نفله شد.
پس میبینیم که متحد بودن فاکتور چندان مهمی نیست، وقتی جامعه ای حکومتی رو قبول نداشته باشه بقیه کشورها خواه نا خواه مجبور هستند طرف جامعه رو بگیرند چون بر خلاف گند و گهی که در ایران حاکم است اینها مجبورند به مردمشان پاسخ بدهند.
ببینید، شما مگر نمیگوئید کسی رای شما را نمیخواند؟ به فرض که چنین باشد.
خب حکومتی که در 22 بهمن چنان کارناوالی را راه میاندازد، آوردن چند میلیون
نفر بر سر صندوقها برایش کاری ندارد. به نظر من به راحتی میتواند تا 30 درصد
مردم را بدترین و بدبینانهترین حالت به پای صندوقهای رای بیاورد. خب با این تفاسیر
تحریم انتخابات هیچ فایدهای نخواهد داشت. چرا که برای نمایشهای تلویزیونی همان
همان 30 درصد کافی هستند؛ حالا خیلی ساده، حکومت به جای اینکه بگوید 30 درصد
مشارکت بوده است، میگوید 80 درصد مشارکت بوده و فردای انتخابات شما میایید
میگوئید که باز ملت گوسفند رفتند رای دادند و خر شدند! و به همین سادگی، در واقع
این حکومت است که خیلی راحت و ساده دو طرف را بازی داده است، یک طرح شکستخورده
و تزریق بیشتر ناامیدی در میان هم ما و هم شما. این بازی از پیشباخته است میلاد جان.
تا حالا چند بار راهپیمایی 22 بهمن رو از نزدیک دیدید ؟ من تا زمانی که ایران بودم از 7 سالگی به بعد همش رو دیدم. قیاس شما در اینجا تا خرخره مع الفارق هستش. وقتی در 22 بهمن گردو و آجیل و تخمه و پسته و ... شب عید رو میارند یک دهم قیمت میفروشند ملت هم حمله میکنند که خرید کنند. توی انتخابات هم میتونند این کار رو بکنند ؟
بعد همان طور که گفتم غرب از روی تبلیغات تلویزیون آخوندی تصمیم گیری نمیکند (تا این حد که شما فکر میکنید ببو نیستند) اینها منابع اطلاعاتی خودشون رو دارند و حکومت توان و قدرت منحرف کردن گزارشهای اونها رو نداره! پس بهترین راه اینکه واقعن اکثریت رو با هر روشی که بلده بکشونه پای صندوق رای! سی وچند سال این رای دادن مدام امتحان شده و هر بار یک گندی بد تر از قبل بالا آمده! پس این رای دادن هست که یک بازی از پیش باخته هست و ده ها بار هم امتحان شده.
مشروعیت خریدن به هر روش و هر بهانه ای برای حکومتی مثل جمهوری اسلامی خیانت مستقیم هست به آیندگان و زندگان فعلی!
الان شما واقعن فکر میکنید غرب با جمهوری اسلامی دست دوستی داد و هسته مسته حل شد و تمام شد رفت پی کارش ؟ در جا آمریکا با وضع قانون محدودیت ویزا زد تو کاسه کوزه برجام بدون اینکه برجام رو نقض کرده باشه! و صد رحمت به تحریمهای مستقیم قبلی !!!!
بر خلاف ایران که خیلی تابلو میشه گفت کدوم کاندید رئیس جمهور میشه :)) در مورد انتخابات آمریکا نمیشه راحت نظر داد ولی مطمئن باشید اگر یک جمهوری خواه به قدرت برسه تمام زورش رو میزنه که خوار مادر جمهوری اسلامی و برجام را به پیوند هم در بیاورد!
یعنی به این توافق چسکی به دست آمده دل نبندید. در عین حال شما میخواید از میان یک سری کاندیدای سیاهِ یکدست و یکرنگ به آنی که سفید است رای بدهید ؟ بیخیال.
sonixax
02-23-2016, 01:55 AM
اینو گوش بدین: Im Your God Now ! by Confess | Confess | Free Listening on SoundCloud (https://soundcloud.com/confess1/im-your-god-now)
Long live Heavy Metal
اندکی هم ما ماهیگیری کنیم :
آن وقت دوستان میخواهند بروند به اینها رای بدهند که اوضاع بهتر بشود :))
Reactor
02-23-2016, 02:20 PM
در تالار سیاست و اقتصاد 2 تاپیک به شکل مهم درآمده که هیچوقت قدیمی نمیشن و همیشه به شکل بولد در سرلیست تالار قرار دارند
به این اسامی:
آشنایی با صهیونیسم و کشور اسرائیل
گفتگو پیرامون کمونیسم و سوسیالیسم
نمیفهمم چرا باید 2 موضوع کس شعر که هیچ ربطی به مملکت و تاریخ و فرهنگ ما ندارند به صورت بولد در سرلیست تالار سیاست و اقتصاد یک فاروم ایرانی برای همیشه باقی بمانند؟
در حالیکه تاپیک بسیار پربار "روشنگری وضعیت ایران (http://www.daftarche.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-12/%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-1746/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-5.html#post84205)" که تماما به موضوعات مربوط به کشور ماست رو من باید از صفحه ی دوم پیدا کنم؟
به من جواب بدید لطفا
Nilftrondheim
02-25-2016, 06:34 AM
علیک!
درست، اما یه چیزی: هزینه هایی که نمایندگان میکنند چگونه با ادعای تقلب/انتصاب سازگار است؟ این همه آدم برای نمایش از جیب خود خرج میکنند؟ واقع بین باشید و نگاهی به درجاتی از همکاری، هماهنگی و حماقت که در نمایش نیاز است بکنید. فول پلی یک بار رخ داد آن هم 88 بود که میدانیم چه شد.:e412:
Faith No More
02-25-2016, 02:17 PM
سلام
اگر فرض کنیم رای گیری , شمارش آرا و اعلام نتایج در ایران شفاف و بدون تقلب انجام میشود , باز هم شرط لازم دمکراسی برآورده نشده و دلیل آن وجود «شورای نگهبان» است . وقتی من مجبور باشم از بین گزینه هایی که «آنها تعیین کرده اند» یکی را انتخاب کنم و نه گزینه ای را که با دیدگاه و خواسته های من همسوست , همین دلیلی کافی برای رای ندادن من فراهم می آورد .
دلیل دیگری که مرا از رای دادن باز میدارد , مُهریست که با این کار پای مشروعیت نظام میزنم .این دلیل باعث میشود حتی اگر بفرض گزینه ی مورد قبول من هم کاندید شده باشد من در رای دادن یا ندادن دودل شوم . ( کاری به آماری که حکومت در آخر از میزان مشارکت ارائه می دهد ندارم ,آنها ممکن است دروغ بگویند ولی من که نمی توانم خودم و وجدانم را فریب بدهم. رای دادن من یعنی مهر تایید بر اعدام , بر حجاب اجباری و خلاصه حکومت اسلامی )
دلیل سوم اما این است که بفرض اینکه از این 70 اصلاح طلبی که حداقل کمی با دیدگاه من همسو هستند , همه وارد مجلس شوند , کمتر از یک چهارم آرا را از آن خود خواهند کرد و به سختی میتوانند جلوی سلطنت اصول گرایان را بگیرند . حتی در مواردی که بتوانند پیروز شوند هم نهادهای دیگری مانند سپاه , یا حتی شورای نگهبان و.. میتوانند اهرم فشار باشند و دخالت کنند .
دلیل چهارم این است که اصلاح طلبانی که در این دوره تایید شده اند , اکثراً میانه رو و بی خطرند و اصلاً به همین خاطرست که رد صلاحیت نشده اند! به قول صادق زیبا کلام , علی مطهری که خودش را اصلاح طلب نمی داند بیشتر از هر اصلاح طلبی بر علیه حصر غیرقانونی و.. موضع گرفته و دیگران تقریباً لال بوده اند . و البته این هم بیشتر بخاطر سایه ی پدرش است .
Mehrbod
03-03-2016, 02:45 AM
سلام
اگر فرض کنیم رای گیری , شمارش آرا و اعلام نتایج در ایران شفاف و بدون تقلب انجام میشود , باز هم شرط لازم دمکراسی برآورده نشده و دلیل آن وجود «شورای نگهبان» است . وقتی من مجبور باشم از بین گزینه هایی که «آنها تعیین کرده اند» یکی را انتخاب کنم و نه گزینه ای را که با دیدگاه و خواسته های من همسوست , همین دلیلی کافی برای رای ندادن من فراهم می آورد .
در غرب هم که شورای نگهبان نیست, شورای کیسهبان نگاه میکند چند مایه در کیسه دارید و میتوانید میلیارد میلیارد خرج کنید یا نه.
sonixax
03-13-2016, 12:33 PM
درست، اما یه چیزی: هزینه هایی که نمایندگان میکنند چگونه با ادعای تقلب/انتصاب سازگار است؟ این همه آدم برای نمایش از جیب خود خرج میکنند؟ واقع بین باشید و نگاهی به درجاتی از همکاری، هماهنگی و حماقت که در نمایش نیاز است بکنید. فول پلی یک بار رخ داد آن هم 88 بود که میدانیم چه شد.
خوب اگر شما فکر میکنید نمایندگان از جیب خودشان میلیونها تومان خرج میکنند که باید بگویم شب به خیر خوش گذشت :))
milad_esteghlal
03-13-2016, 08:40 PM
من یکی دو تا از کتابهایش را دارم. اگر حواستید بگویید به طریق به شما برسانمشان.
اگر امکان دارد در جایی آپلود نمایید.
kourosh_bikhoda
03-17-2016, 06:25 PM
درود کوروش؛ اتفاقا همین امروز به یادت بودم؛ مدتها بود ناپیدا بودی.
چیز زیادی از دست ندادهای؛ بگو ببینم، رای میدهی یا نه؟!:e404:
درود داریوش گرامی. قربان شما. مشتاق چت :)
عرض شود که خیلی دلم میخواست این مجلس مزخرف عوض بشه، ولی خودم نه نقشی در این تغییر نداشتم.
kourosh_bikhoda
03-17-2016, 06:29 PM
بالاخره اراده کرده ایم تا با مهربد محاکمه تکنولوژی را به سرانجام برسانیم با ما همراه باشید!:e420:
مهربد جان سخت تر از این حرف هاست.
Mehrbod
03-18-2016, 02:33 AM
جانسختتر از این حرفهاست؟ ((:
Theodor Herzl
03-18-2016, 05:28 AM
چند روز پیش از آسمون ایران در یک پرواز رد شدم ، نزدیک بود گریه کنم تو هواپیما ! ۱۶ سال میشه من ایران نبودم ، هنوز یاد خاطرات دوران راهنمایی هستم :e403:
kourosh_bikhoda
03-19-2016, 10:27 AM
جانسختتر از این حرفهاست؟ ((:
پوست کلفت تر؟
خوشحالم میبینمتون مهربد گرامی :e303:
kourosh_bikhoda
03-19-2016, 10:31 AM
چند روز پیش از آسمون ایران در یک پرواز رد شدم ، نزدیک بود گریه کنم تو هواپیما ! ۱۶ سال میشه من ایران نبودم ، هنوز یاد خاطرات دوران راهنمایی هستم
کسرا جان چطوری؟ چند روز پیش داشتم فیلم لیست شیندلر رو میدیدم یادت افتادم.
Soheil
03-19-2016, 07:25 PM
من که رای دادم. پشیمون هم نیستم. :)
Theodor Herzl
03-20-2016, 05:31 AM
کسرا جان چطوری؟ چند روز پیش داشتم فیلم لیست شیندلر رو میدیدم یادت افتادم.بد نیستم کوروش عزیز ، مشغول کار و زندگی، دلمون برای یک بحث داغ تنگ شده در این انجمن
iranbanoo
03-20-2016, 06:14 PM
آغاز سال 1395 شمسی رو به تمام ناسیونالیست ها ,انتر ناسیونالیست ها ,متدین ها ,بی دین ها, بی خدا ها ,با خدا ها ,فمینیست ها ,فلاسفه,اساتید و ...دفترچه ,کتابچه !تبریک و شاد باش عرض میشه.سال خوبی رو شروع کنید فارغ از هر یاس فلسفی !و پر از نشاط و امید و انگیزه...:e032:
میلاد عزیز کاش به یکی از نصیحتات که قبلا بهم گفتی گوش میکردم.
گفتی هر چی زودتر از ایران بری بهتره و من نرفتم و گفتم کار میکنم و وضعم که بعتر شد میرم با این وضعی اقتصادی عمرم تلف شد و راه به جایی نبردم:e403:
sonixax
03-24-2016, 09:15 PM
میلاد عزیز کاش به یکی از نصیحتات که قبلا بهم گفتی گوش میکردم.
گفتی هر چی زودتر از ایران بری بهتره و من نرفتم و گفتم کار میکنم و وضعم که بعتر شد میرم با این وضعی اقتصادی عمرم تلف شد و راه به جایی نبردم
هنوزم دیر نشده!
kourosh_bikhoda
03-31-2016, 09:00 PM
دلمون برای یک بحث داغ تنگ شده در این انجمن
هر چقدر بیشتر درباره این سوسیالیسم مطالعه میکنم، به ناپایداری و دستوری بودنش بیشتر پی میبرم. راه حل ایجاد یک جامعه خوشحال هر چه باشه از سوسیالیسم نمیگذره.
چطور بود؟ :)
Dariush
03-31-2016, 10:39 PM
آقایان و خانمهای گرامی عضو دفترچه، به شما سال نو را تبریک میگویم:e032:.
جای همهی دوستان عزیزی که یادشان در دلمان گرامیست اما چشممان
منتظر دیدارشان هم سبز است.:e414::e318:
Theodor Herzl
04-02-2016, 01:16 AM
هر چقدر بیشتر درباره این سوسیالیسم مطالعه میکنم، به ناپایداری و دستوری بودنش بیشتر پی میبرم. راه حل ایجاد یک جامعه خوشحال هر چه باشه از سوسیالیسم نمیگذره.
چطور بود؟ :)حداقل این هست ما طرفداران طبقه کارگر سندرم استکهلم نداریم از captor اقتصادی خود حمایت کنیم :e105:
Nilftrondheim
04-07-2016, 09:39 AM
عقاید مهربد الاستیسیته فوق العاده ای دارند. به خانه اول برمیگردند.
Theodor Herzl
04-12-2016, 03:28 AM
بعد ۶ سال که از عمر این انجمن میگذره ، میلاد تعداد پست هاش از مهربد بالاتر زده! :e107:
kourosh_bikhoda
04-14-2016, 10:00 AM
حداقل این هست ما طرفداران طبقه کارگر سندرم استکهلم نداریم از captor اقتصادی خود حمایت کنیم
و با سیم خاردار و فنس الکتریکی و دیوار برلین از employee های خود محافظت میکنید :e415:
sonixax
05-01-2016, 06:57 PM
بعد ۶ سال که از عمر این انجمن میگذره ، میلاد تعداد پست هاش از مهربد بالاتر زده!
من از اولش هم از مهربد پستهام بیشتر بود! مدتی چند مهربد زد بالا باز اومد پایین :))
sonixax
06-01-2016, 01:01 AM
میگم جا داره به تمام اونهایی که با خر شدن در حد بوندسلیگا فکر میکردند باید در جمهوری اسلامی رای داد و این طوری نرم نرم فرو کرد! تا کم کم تغییر کند تبریک و تسلیت بگیم که همون کاندیدای تائید صلاحیت شده ی از فیلتر گذشته ای که رفتند مثل گوسفند و خر و گاو بهش رای دادند (با پوزش از تمام حیوانات نام برده شده) هم تحمل نشد و انگشت میانه از دستی چلاق آرام آرام بالا آمد و بهشون فرو رفت! باشد که سفت سفت تغییر کنند، شاید بفهمند با بلاهت هیچ چیزی بهتر نمیشه، تغییر نمیکنه و از همه مهم تر اصلاح نمیشه! متاسفانه هموطن خنگِ من حتی صورتت رو هم که میخوای اصلاح کنی (یا موهای جای دیگت رو بتراشی) یا تیغ تیز و برنده فلزی لازم داری! یا موم داغ و دردناک! کرم موبر بزنی به جز کثافت کاری و آخرشم شکل بسیجی ها شدن چیزی برات نداره، اصلاح جمهوری اسلامی با اون هم پشم و پیل که جای خود دارد :))
یه نفر
06-09-2016, 07:20 PM
سلام به دوستان عزیز
حالتون خوبه؟ چه خبرا؟
Mehrbod
06-11-2016, 01:04 AM
سلام به دوستان عزیز
حالتون خوبه؟ چه خبرا؟
زیر سایهیِ اسپاگتی میگذرانیم!
شما چجوری یهنفر جان؟ هنوز یهنفری؟
Nocturne
06-11-2016, 08:14 PM
اهم، اهم، هنوز نفس میاد (آنفورچنتلی)، زین پس بیشتر منو خواهید دید:e403:
Mehrbod
06-17-2016, 12:11 AM
اهم، اهم، هنوز نفس میاد (آنفورچنتلی)، زین پس بیشتر منو خواهید دید:e403:
با تنها ٢٠٢ پیک بسختی شما را میشود به یاد آورد ...! یک کارنامهای از فعّالیتهایتان رو
کنید یا دستکم بنویسید با اینجا چجوری آشنا شده بودید بساکه چندتایی خاطره از شما زنده شود.
Dariush
06-24-2016, 02:47 PM
با تنها ٢٠٢ پیک بسختی شما را میشود به یاد آورد ...! یک کارنامهای از فعّالیتهایتان رو
کنید یا دستکم بنویسید با اینجا چجوری آشنا شده بودید بساکه چندتایی خاطره از شما زنده شود.
من اتفاقا ایشان رو خوب یادم هست.
خیلی دوست داشتم الان که من نیز زمان فراغ بیشتری دارم، ایشان هم باشند تا بتوانیم
پیرامون فیلم بحث کنیم و فیلمهای خوبی که دیده یا میبینند را به تحلیل بگذاریم.
Dariush
06-24-2016, 02:50 PM
راستی، من یادم رفت به همه دوستان حاضر و غایب سلامی بکنم.
سلام دوستان عزیز، امیدوارم حال همگی خوب باشد و ماه رمضان
به شما زیاد فشار نیاورده باشد:e404:. از امیر و راسل میبنیم که خبری
نیست همچنان:e40e:. امیدوارم هر جا هستند حالشان خوب باشد و
حرمسرایشان پررونق بادا:e106:.
Nocturne
07-14-2016, 07:57 PM
با تنها ٢٠٢ پیک بسختی شما را میشود به یاد آورد ...! یک کارنامهای از فعّالیتهایتان رو کنید یا دستکم بنویسید با اینجا چجوری آشنا شده بودید بساکه چندتایی خاطره از شما زنده شود. کیفیت مهم هست نه کمیت:e405: اینجا (http://www.daftarche.com/english-31/grammar-check-correction-648/)رو نگاه کن ببین کمکی میکنه؟ (yesterday's insider, today's outsider)
Mehrbod
07-14-2016, 09:54 PM
کیفیت مهم هست نه کمیت:e405: اینجا (http://www.daftarche.com/english-31/grammar-check-correction-648/)رو نگاه کن ببین کمکی میکنه؟ (yesterday's insider, today's outsider)
Hah, that topic reminded me of just yet another failed attempt in this forum :)
But yeah, it did ring a bell, welcome back.
sonixax
07-15-2016, 10:18 PM
به سلامتی ترکیه هم که کودتا شد !!! چه قدر اتفاق افتاد از دیروز تا حالا!
Dariush
07-19-2016, 12:00 AM
به سلامتی ترکیه هم که کودتا شد !!! چه قدر اتفاق افتاد از دیروز تا حالا!
کودتاچی به این ابلهی دیده بودید در عمرتان؟ آن چه کودتاییست که در آن نه رئیس جمهور
و نه نخستوزیر چند ساعت پس از کودتا هم هنوز دستگیر نشدهاند؟! :e40e:
این نوشتهی احسان سلطانی که به خوبی از شرایط سیاسی ترکیه مطلع است، در مورد
اینکه آیا کودتا نمایش خود اردوغان بوده، جالب توجه است:
کسانی که معتقدند پنجمین کودتای نظامی در ترکیه، "نمایشی" و "سناریویی از پیش طراحی شده" از سوی اردوغان بوده است، باید به طور طبیعی خود را در مقابل چندین سوال قرار دهند:.یکم.در سال ۲۰۰۷ از گشوده شدن پرونده ارگنهکون که از آن به عنوان پیچیدهترین پرونده امنیتی تاریخ سیاسی ترکیه یاد میشود و صدها نظامی بلندپایه در جریان رسیدگی به آن بازداشت شدند تا کشف و خنثیسازی پرونده "پتک آهنین" در سال ۲۰۰۸ که در جریان آن حدود ۴۰۰ نظامی عالیرتبه و میانرتبه از جمله فرمانده ستاد مشترک ارتش دستگیر و روانه زندان شدند و اتفاقا در هر دو پرونده گلونیستها که امروز متهم به کودتا شده اند در آن سالها به عنوان یکی از مهمترین متحدان اردوغان رسیدگی به این پروندهها و پیگیری آن را در دستگاههای قضایی و امنیتی برعهده داشتند، تا اتفاقات سال ۲۰۱۴ و طرح تحقیقات گسترده درباره فساد مالی نزدیکترین اطرافیان اردوغان که به برکناری چندین وزیر کابینه او منجر شد و اردوغان آن را "توطئه و بازی کثیفی از سوی جماعت گولن علیه دولت خود" خواند و در جریان آن بیش از ۵۰۰ افسر عالیرتبه پلیس و دستگاه اطلاعاتی و چندین دادستان را برکنار کرد و روسای پلیس ۲۵ استان خلع مسئولیت شدند یا همین چند ماه پیش در جریان رسیدگی به پرونده ی توقف و بازدید کامیونهای میت که به سوریه میرفتند، ۵ دادستان برکنار و چندین فرمانده ی عالیرتبه ژاندارمری و پلیس در استانهای هاتای و آدانا برکنار شدند و در مجموع در این چند سال که شاهد این قبیل پروندهها و تسویه صدها نظامی بلندپایه و مقامات پلیس بودهایم، آیا اردوغان در این بازداشتها و تسویههای گسترده، با مشکلات و فشارهای زیاد سیاسی، رسانهای و اجتماعی روبرو شد که حالا برای باز کردن یک پرونده جدید و برکناریهای گستردهی دیگر در ارتش نیاز به طراحی یک کودتای خونین و نمایشی علیه خود داشته باشد؟ آیا اساسا تسویه حساب های گسترده ی قبلی اردوغان با نهادهای نظامی-امنیتی-اطلاعاتی و قضایی واکنش جدی ای را در ترکیه برانگیخت و بنیان قدرت اردوغان را لرزاند که اینبار اردوغان برای پاکسازی ارتش نیاز به چنین کودتای نمایشی خونینی داشته باشد؟دوم. درحالیکه که ارتش ترکیه به عنوان مهمترین بازوی اجرایی حکومت این کشور در مواجهه با یکی از مهمترین بحرانهای سیاسی-اجتماعی خود یعنی پکک و کردها، بشمار میرود و حالا از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک زمینی با سوریه، بیش از ۷۵۰ کیلومتر در اختیار کردهایی قرار دارد که متحد اصلی پکک بشمار میروند و در شرایطی که اردوغان بیش از هر زمان دیگری نیاز به یکپارچگی نظامی دارد،دست به یک کودتای نمایشی علیه خود می زند تا ارتش خود را به گوشه ی رینگ ببرد و در جریان آن بیش از هفت هزار نفر از نیروهای ارتش و دستگاههای امنیتی و قضایی دستگیر شوند، ارتش توسط هوادارن او در خیابان ها تحقیر شود، فضای چند قطبی در ارتش ایجاد شود، پلیس و دستگاههای امنیتی در حالیکه با پروندههای متعدد انفجار و عملیاتهای تروریستی در ترکیه دست و پنجه نرم میکنند، با نیروهای ارتش خود دست به گریبان شوند و سرشان به یک پرونده گسترده ی نمایشی گرم شود؟ آیا برای اردوغان حل کردن مهمترین بحران سیاسی-امنیتی ترکیه یعنی کردها و از آن سو مرزها با سوریه که در این راه ارتش هم همواره همراه آن بوده، اهمیت بیشتری دارد یا شقه شقه کردن ارتش و تضعیف آن در این شرایط با یک کودتای نمایشی؟سوم.اردوغان سال ۲۰۱۲ به منظور تضعیف شورای امنیت ملی به ریاست عبدالله گول، در سازمان اطلاعات ترکیه-میت- شورایی با عنوان شورای هماهنگی اطلاعات ملی(MİKK) -متشکل از سازمان امنیت -پلیس-، ریاست ستاد کل ارتش و فرماندهی کل ژاندارمری ترکیه و مستشاری امنیت عمومی تحت نظارت میت- تاسیس کرد و ریاست آن را شخصا برعهده گرفت. با ایجاد این سازمان، اردوغان عملا شاهرگ حیاتی اطلاعات ترکیه را در دست گرفت و نزدیک ترین و معتمدترین مهره های خود را در این سازمان منصوب کرد. یک سال پیش از آن یعنی سال ۲۰۱۱ اردوغان سازمان مستشاری نظم و امنیت عمومی KGM را به نهاد نخست وزیری منگنه کرد. همزمان با هدف تضعیف سازمان اطلاعات ژاندارمری که بیشترین خطر را از جانب آن احساس می کرد، لایحه اصلاح قانون میت را به مجلس بردند و به تصویب رساندند که به طور کامل در جهت تضعیف دیگر سازمانهای نظامی-اطلاعاتی و امنیتی بود. آیا اردوغان برای انجام این تحولات بنیادین در ساختارهای نظامی و اطلاعاتی نیاز به کودتای نمایشی نداشت؟ کسی اساسا مانعی برای اردوغان که به طور کامل به دنبال سیطره بر گلوگاه های اطلاعاتی ترکیه بود، ایجاد کرد که حالا بتواند برای او مشکلی در تسویه چند صد افسر ارتش ایجاد کند؟چهارم. میگویند اردوغان برای نزدیکی به روسیه و سوریه دست به یک کودتای نمایشی زده است. آیا اردوغان که پس از چند سال شعار و موج سواری بر روحیه "ضد اسرائیلی" و تبدیل شدن به "قهرمان دفاع از حقوق فلسطینیان" در جهان اسلام، به یکباره سر سیاست خارجی ترکیه را به سمت "دوستی" و "احیای روابط سیاسی با اسرائیل" کج کرد با انتقادات گسترده در جهان عرب مواجه شد؟ یا پس از آنهمه اظهارات آتشین در مورد روسیه به کرملین نامه ی عذرخواهی نوشت، با مشکل جدی ای روبرو شد که حالا بخواهد برای از سرگیری روابط خارجی خود با برخی کشورها، کودتای داخلی نمایشی علیه خود به راه بیاندازد؟پنجم. آیا در ماجرای عدم پذیرش تدوین قانون خلع سلاح که از آن به عنوان بزرگترین عامل کشیده شدن ترمز مذاکرات با پکک یاد میشود و زدن زیر میز مذاکرات آمرالی و باطل اعلام کردن و آتش زدن به محصول دو ساله ی آن یعنی تفاهمنامه دالمه باغچه پس از انتخابات هفتم ژوئن و سپس راه انداختن یک جنگ تمام عیار در مناطق کردنشین و ویرانی کامل چندین شهر و آواره شدن صدها هزار نفر از خانههای خود، اردوغان از کسی ترسید و اساسا با مشکل جدی در قدرت مواجه شد که حالا بخواهد برای برکناری و تسویه حساب چندصد ارتشی، دست به یک کودتای نمایشی علیه خود بزند؟ از ترس اعتراض چه کسانی نیاز به چنین نمایش خونینی داشت؟ششم. پس از "کودتای نمایشی" و "اردوکشی خیابانی هوادارن او در مقابل کودتاچیان" و احتمال بررسی قانون اعدام، تنشهای سیاسی میان اتحادیه اروپا و آمریکا با ترکیه به اوج خود رسیده است. آیا منطقی ست که بپذیریم اردوغان و تیم او چنین هزینه ای را از طریق براه انداختن یک کارناوال خیابانی خونین و تمام عیار، برای "تسویه حساب" با بخشی از فرماندهان ارتش، آنهم در شرایطی که به دنبال کم کردن تنشها در روابط خارجی خود هستند، بپردازند؟هفتم. نه در آستانه انتخاباتی در ترکیه هستیم و نه قرار است اردوغان مجددا به زودی در معرض انتخاب قرار بگیرد. میگویند اردوغان نیاز به تجدید محبوبیت سیاسی خود ازطریق اردوکشی خیابانی برای به رخ کشیدن قدرت اجتماعی خود داشت. سوالی که ایجاد می شود این است که مگر چهره ی اردوغان که پیش از این در جامعه جهانی و داخل ترکیه "خراب" بود او با چه مشکل حاد و دست و پاگیری مواجه شد که حالا نیاز به افزایش محبوبیت سیاسی خود آنهم به این شکل داشته باشد؟
Abtin
07-20-2016, 08:54 PM
اینجا یه کم زیاد سوت و کور نیست؟
Mehrbod
07-20-2016, 09:33 PM
اینجا یه کم زیاد سوت و کور نیست؟
چرا, سالی ماهی هر کس یک سری میزند.
Abtin
07-21-2016, 06:43 PM
گویا من دیر رسیدم! :e402:
بعضی از بحث های گذشته رو که پیگیری کردم خیلی عالی بود.
Mehrbod
07-21-2016, 08:38 PM
گویا من دیر رسیدم! :e402:
بعضی از بحث های گذشته رو که پیگیری کردم خیلی عالی بود.
چه بحث هایی اکنون چشم را گرفتند؟
sonixax
07-23-2016, 03:52 PM
کودتاچی به این ابلهی دیده بودید در عمرتان؟ آن چه کودتاییست که در آن نه رئیس جمهور
و نه نخستوزیر چند ساعت پس از کودتا هم هنوز دستگیر نشدهاند؟!
حقیقت اینه که چهره سیاسی اردوغان دست کم در داخل ترکیه خیلی هم درسته و اصلن خراب نیست!
فقط برای پاکسازی حکومت نیاز به بهانه داشت، که این طوری یا دستش اومد یا خودش به دست خودش داد! زمان این رو مشخص میکنه.
شوخی نیست که بیش از 60 هزار نفر رو چند روزه بازداشت و یا از کار بیکار کنی و بیشتر از 2300 مرکز فرهنگی و آموزشی رو تعطیل!!!
آلمان با این همه قدرت اطلاعاتی هنوز نمیتونه با قاطعیت بگه مهاجم قطار افغانی بود یا پاکستانی بعد ترکیه 3 روزه 60 هزار نفر رو پاکسازی کرد!
فقط بخوای از 1 تا 60 هزار بشماری طوری که بین هر شماره یک ثانیه فاصله باشه تقریبن یک روز کامل نیاز داری!!! حالا چه طوری شده که 3-4 روزه فهرست اسامی 60 هزار نفر تهیه شده، ارتباطشون با کودتا اثبات شده، آدرس محل سکونتشون تهیه شده و اقدامات قانونی انجام شده بماند!!!
یعنی بسی تابلو هست که همه چیز از قبل مشخص بوده!
Dariush
07-23-2016, 09:56 PM
حقیقت اینه که چهره سیاسی اردوغان دست کم در داخل ترکیه خیلی هم درسته و اصلن خراب نیست!
فقط برای پاکسازی حکومت نیاز به بهانه داشت، که این طوری یا دستش اومد یا خودش به دست خودش داد! زمان این رو مشخص میکنه.
شوخی نیست که بیش از 60 هزار نفر رو چند روزه بازداشت و یا از کار بیکار کنی و بیشتر از 2300 مرکز فرهنگی و آموزشی رو تعطیل!!!
آلمان با این همه قدرت اطلاعاتی هنوز نمیتونه با قاطعیت بگه مهاجم قطار افغانی بود یا پاکستانی بعد ترکیه 3 روزه 60 هزار نفر رو پاکسازی کرد!
فقط بخوای از 1 تا 60 هزار بشماری طوری که بین هر شماره یک ثانیه فاصله باشه تقریبن یک روز کامل نیاز داری!!! حالا چه طوری شده که 3-4 روزه فهرست اسامی 60 هزار نفر تهیه شده، ارتباطشون با کودتا اثبات شده، آدرس محل سکونتشون تهیه شده و اقدامات قانونی انجام شده بماند!!!
یعنی بسی تابلو هست که همه چیز از قبل مشخص بوده!
به نظرم محتملترین حالت این است که در واقع اردوغان یک لیستی از این افراد
از پیش درون جیب خودش داشته و صرفا منتظر موقعیت مناسب بوده که کودتا چی
ابله این فرصت را دو دستی تقدیماش کرد. وگرنه ما همه میدانیم که اردوغان برای مبارزه
با کردها، به شدت به ارتش وابسته است و فکر نمیکنم از پیش تمایلی به مواجهه اینچنیی
در او وجود داشته باشد.
mosafer
07-25-2016, 06:27 AM
چرا, سالی ماهی هر کس یک سری میزند.
درود؛
من نیز مدتها بود تمایل داشتم سر بزنم ولی موقعیت پیش نمی آمد و شاید چون گذشته حوصله ی دنبال کردن موضوعی را ندارم
sonixax
07-27-2016, 12:34 AM
به نظرم محتملترین حالت این است که در واقع اردوغان یک لیستی از این افراد
از پیش درون جیب خودش داشته و صرفا منتظر موقعیت مناسب بوده که کودتا چی
ابله این فرصت را دو دستی تقدیماش کرد. وگرنه ما همه میدانیم که اردوغان برای مبارزه
با کردها، به شدت به ارتش وابسته است و فکر نمیکنم از پیش تمایلی به مواجهه اینچنیی
در او وجود داشته باشد.
این هم البته میتونه باشه، ولی مشکل اردوغان کردها نیست! اصولن کردها وزنه ای نیستند فقط بیخودی باد شدند. یک لولوی تبلیغاتی هستند بیشتر تا خطر!
اگر اردوغان واقعن نیازمند ارتش با اون شکل و شمایلش بود دست به پاکسازی به این شکل نمیزد و نهایتن چهار تا فرمانده عامل کودتا رو دستگیر میکرد و بیخیال سربازها میشد به خاطر اینکه اونها باید از فرمان فرمانده پیروی کنند!
بعد سوای این همه بازداشت فله ای و تعطیلی کلی مدرسه و ... خیلی چیزهای دیگه هم هست که جای سواله!!
مثلن شب اول در خبرها آمده بود که هواپیماهای جنگی در ارتفاع کم بر فراز استانبول به پرواژ درآمده اند و در اختیار کودتا گران هستند!
چد ساعت بعدش میشنویم که خلبان کودتاچی روی هوا جاش رو میده به خلبان جان برکف وطنی! و بعد همون هواپیماها یک هلیکوپتر کودتاچی رو ساقط میکنند!!! (احتمالن به این خاطر که هلیکوپتر ارزون تر بوده و خریدش راحت تر)
بعد کودتا چیهایی که کلی تانک و اسلحه در اختیار دارند و بنا به همون گزارشها اکثریت ارتش دست بهش زده بودند، همه چیزشون رو از دست میدند طوری که نمیتونند با همون هواپیماهای جنگنده و 14 ناوی که بعدن معلوم شد گم شده و ... جلوی اردوغان رو بگیرند که وارد فرودگاه نشه!!!
خلاصه خیلی برنامه ریزی کشکی بوده و از اونجایی که خیلی کشکی بوده و خبرها به شدت ضد و نقیض خواه نا خواه ذهن آدم به سمت فیلم و سریال با کارگردانی اردوغان پیش میره!
kourosh_bikhoda
07-30-2016, 07:36 PM
درود بر همه دوستان و آشنایان.
باور کنید خیلی دلم براتون تنگ شده بود. ولی حال و حوصله و انگیزه باز کردن تور نبود. این شبکه های اجتماعی موبایل محور خیلی برای وبسایت ها و انجمن ها مشکل ساز شدند. الان وبسایتی که نمایش موبایل هم نداشته باشه توی نتایج گوگل معلوم میشه.
sonixax
08-01-2016, 01:33 AM
درود بر همه دوستان و آشنایان.
باور کنید خیلی دلم براتون تنگ شده بود. ولی حال و حوصله و انگیزه باز کردن تور نبود. این شبکه های اجتماعی موبایل محور خیلی برای وبسایت ها و انجمن ها مشکل ساز شدند. الان وبسایتی که نمایش موبایل هم نداشته باشه توی نتایج گوگل معلوم میشه.
به به کوجا بودی کوروش جان ؟
نه خبر ؟
خوبی ؟
خوشی ؟
سلامتی ؟
kourosh_bikhoda
08-05-2016, 05:06 PM
به به کوجا بودی کوروش جان ؟
نه خبر ؟
خوبی ؟
خوشی ؟
سلامتی ؟
قربانت میلاد عزیز تو خوبی؟ دلم برای همتون تنگ شده بود. از کسرا خبری نیست چرا؟ امیرم انگار دیگه نیومده
sonixax
08-09-2016, 12:47 AM
قربانت میلاد عزیز تو خوبی؟ دلم برای همتون تنگ شده بود. از کسرا خبری نیست چرا؟ امیرم انگار دیگه نیومده
بد نیستم، دل ما هم تنگ شده .
مشغولیم شدید طوری که وقت ریش زدن هم نداریم :)))
کسرا هم احتمالن مشغول زندگیشه مثل بقیه ملت اینجا.
sonixax
08-15-2016, 12:53 AM
دوستان با سرور جدید و HTTPS و عدم وجود اون پیغامها و هشدارهای کذایی حال میکنند ؟!
دوستان با سرور جدید و HTTPS و عدم وجود اون پیغامها و هشدارهای کذایی حال میکنند ؟!
اره بهتره شده
اگه از کلود فایر (https://www.cloudflare.com/) هم استفاده میشد خیلی بهتر میشد
با اینکه من از پنل رایگانش استفاده میکنم خیلی راضی هستم و امکانات خوب و جالبی هم میده مثلا Auto Minify داره
معمولا 95 درصد ترافیک من توسط کلود فایر کش میشه...
https://www.daftarche.com/clear.gif
Mehrbod
08-15-2016, 04:57 PM
اره بهتره شده
اگه از کلود فایر (https://www.cloudflare.com/) هم استفاده میشد خیلی بهتر میشد
با اینکه من از پنل رایگانش استفاده میکنم خیلی راضی هستم و امکانات خوب و جالبی هم میده مثلا Auto Minify داره
معمولا 95 درصد ترافیک من توسط کلود فایر کش میشه...
CloudFlare با Tor میانهیِ خوبی ندارد!
CloudFlare با Tor میانهیِ خوبی ندارد!
اگر منظورتان این است که کاربران را با چالش های همانند کپچا یا جاوااسکریپت رو به رو میکند
خب مشکل به راحتی قابل حل است.
میتوان فایروال را به کلی خاموش یا روی پایین ترین سطح قرار داد
یا راه حل بهتر این است که از بخش فایروال در قسمت Access Rules تور(Tor) را به لیست سفید اضافه کرد
بعد از اضافه کردن به لیست سفید دیگر کاربر با چالش رو به رو نخواهد شد
Mehrbod
08-15-2016, 10:42 PM
اگر منظورتان این است که کاربران را با چالش های همانند کپچا یا جاوااسکریپت رو به رو میکند
خب مشکل به راحتی قابل حل است.
میتوان فایروال را به کلی خاموش یا روی پایین ترین سطح قرار داد
یا راه حل بهتر این است که از بخش فایروال در قسمت Access Rules تور(Tor) را به لیست سفید اضافه کرد
بعد از اضافه کردن به لیست سفید دیگر کاربر با چالش رو به رو نخواهد شد
ایدون که سود افزودهای دربر ندارد, دارد؟
ایدون که سود افزودهای دربر ندارد, دارد؟
بله دارد میتوانید نتیجه را قبل و بعد از استفاده در این سایت gtmetrix (https://gtmetrix.com) چک کنید