توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Ouroboros
05-28-2014, 02:28 PM
من با سفید مساوی گرفتم و با سیاه باختم. راسل جان نوبت شماست:e40f:
Dariush
05-28-2014, 02:44 PM
دوستانی که میخواهند بازی من و راسل را ببینند:
arthur_sa vs rezarezaa in 0ErhKTEr • lichess.org (http://en.lichess.org/0ErhKTErTKU5)
mosafer
05-28-2014, 06:27 PM
منهم راستش از موسسات زبان ایرانی چیزی نمیدانم اما بهتر است او را بفرستید به کلاسهای مکالمه و بعد که قویتر شد بحث آزاد. فعلا نوشتن به چه درد بچهی شما میخورد؟! بزرگتر که شد از طریق کار به کامپیوتر و دنبال کردن علایقش و نرسیدن به منابع ارزشمند در زبان فارسی خواندن و نوشتن را خیلی سریع استاد میشود، مسئله تکلم روان و درست به یک زبان است که من میبینم برخی مترجمان حرفهای در ایران از آن بیبهره هستند!
یک سوال:
وقتی کودکی شروع به یادگیری میکند و هیچ از زبان نمیداند چگونه مکالمه میتواند اغاز کننده ی خوبی باشد(من تا بحال نشنیده بودم اموزش با این روش)
+
تا جایی که من دیدم موسسات مختلف نوشتن در برنامه هایشان هست
++
کودکانی که زبان را زمانی فرا بگیرند که بدان نیاز دارند مجبور هستند دبیرستان با زبان آشنا شوند و تا حدودی ضعیف هستند در این درس و علاقه ای ندارند به آن
بهتر نیست در کودکی حداقل با حروف آشنا شوند؟
Ouroboros
05-29-2014, 11:26 AM
یک سوال:
وقتی کودکی شروع به یادگیری میکند و هیچ از زبان نمیداند چگونه مکالمه میتواند اغاز کننده ی خوبی باشد(من تا بحال نشنیده بودم اموزش با این روش)
+
تا جایی که من دیدم موسسات مختلف نوشتن در برنامه هایشان هست
++
کودکانی که زبان را زمانی فرا بگیرند که بدان نیاز دارند مجبور هستند دبیرستان با زبان آشنا شوند و تا حدودی ضعیف هستند در این درس و علاقه ای ندارند به آن
بهتر نیست در کودکی حداقل با حروف آشنا شوند؟
اینهمه آدم سالها میروند «موسسه» و چیزی یاد نمیگیرند. آموزش هم که کاری ندارد میگویید Hello میشود سلام و از او میخواهید به بهترین لهجهی ممکن آنرا تکرار بکند. رزتا استون را من یکبار دیدم چیز جالبی بود، در ایران هم که به گمانم ده هزار تومان است! بگیرید ببینید به کارشان میآید؟ آشنایی مقدماتی با حروف و خواندن/نوشتن ابتدایی اشکالی ندارد، کلا هیچ نوعی آموختن «اشکالی» ندارد، مسئله اینست که موثرترین راه ممکن کدامست.
Ouroboros
05-29-2014, 04:47 PM
من عجب دلدرد و دلپیچهی ناجوری گرفتهام... لعنت به آدامس بدون قند و سوربیتول! :e407::e140:
kourosh_bikhoda
05-29-2014, 06:27 PM
من عجب دلدرد و دلپیچهی ناجوری گرفتهام... لعنت به آدامس بدون قند و سوربیتول!
یه کف دست گلپر بخورید درجا خوب میشید :e00e:
Ouroboros
05-29-2014, 07:13 PM
یه کف دست گلپر بخورید درجا خوب میشید
سپاس گرامی اما من اهل ِ درمان گیاهی و علفی و ... نیستم، هیوسین ان بوتیل بروماید زنده باشد! :e404:
Ouroboros
06-01-2014, 05:44 PM
امیر آواتارت خعلی ضایس ! تو ذوق آدم می زنهــــ...
به نظرم اصلن با پست هات سازگاری نداره آخه !
لطفا تغییرش بده :*
خیلی هم زیباست. :e40a:
Dariush
06-01-2014, 11:26 PM
من اهل ِ درمان گیاهی و علفی و ... نیستم
چرا؟ چون خرافیست؟
shirin
06-02-2014, 12:44 AM
چرا؟ چون خرافیست؟
نه. چون کسی که دایم انواع و اقسام مواد شیمیایی مثل ال اس دی و... مصرف میکنه داروهای گیاهی روش تاثیری نداره. :e415:
Ouroboros
06-02-2014, 07:03 AM
چرا؟ چون خرافیست؟
نُچ، چون در تجربهی شخصیام اثربخش نیست.
پ.ن: ای کلک!
نه. چون کسی که دایم انواع و اقسام مواد شیمیایی مثل ال اس دی و... مصرف میکنه داروهای گیاهی روش تاثیری نداره.
چند ماه منتظر بودید که اینرا بگویید؟
shirin
06-02-2014, 12:10 PM
نُی
چند ماه منتظر بودید که اینرا بگویید؟
اصلا منتظر نبودم یهویی پیش اومد. :e105:
Dariush
06-02-2014, 12:32 PM
من مطمئن هستم اگر میلاد خواننده میشد این شکلی بود:
https://www.youtube.com/watch?v=N4vwTeLEic8
:e105:
Anarchy
06-02-2014, 04:43 PM
به نظرتون این شعر اصلا در حد خوندن تو کنسرت بود :e40d: ؟؟؟
sonixax
06-02-2014, 11:40 PM
دوستان همگی سالم هستند ؟!
کسی چیزیش نشده ؟!
همه اعلام سلامتی کنند اینجا.
:e40b:
sonixax
06-02-2014, 11:41 PM
من مطمئن هستم اگر میلاد خواننده میشد این شکلی بود:
ها؟!
من متال بازم :دی
shirin
06-02-2014, 11:45 PM
کسی چیزیش نشده ؟!
چی شده مگه میلاد؟ شهاب سنگ خورده به زمین؟
sonixax
06-03-2014, 12:11 AM
چی شده مگه میلاد؟ شهاب سنگ خورده به زمین؟
بالاترین - موضوع داغ: طوفان ریزگردها همراه با گرد و غبار شدید در تهران (https://www.balatarin.com/topic/2014/6/2/1014834)
یک طوفان با سرعت 110 کیلومتر از تهران رد شده یا داره رد میشه تا حالا چند نفری رو هم کشته :( :e408:
Dariush
06-03-2014, 04:13 AM
ها؟!
من متال بازم :دی
منظورم فحشهایی بود که صریحا به آخوند میداد!:e523:
Dariush
06-03-2014, 10:46 AM
کسی چیزیش نشده ؟!
من که تهران نیستم ولی دوستان میگویند آخرالزمانی بوده برای خودش!
پ.ن: این روزهای امتحانات هم بدجور باعث خلوت شدهِ سایت شده گویا!
sonixax
06-03-2014, 01:14 PM
من بیشتر عمرم رو تهران بودم (نزدیک 25 سال) توی تمام این مدت حتا یک بار هم چیزی حتا مشابه این ندیده بودم!
و میدونم که تهران شهر شُل و ولی هست و آمادگی چنین چیزی رو نداره. برای همین خیلی نگران شدم. فعلن هم که دوستان ساکن تهران اعلام سلامتی نکردند :(
Crusader
06-03-2014, 01:40 PM
من تاکنون چنین چیزی ندیده بودم! بیرون بودم و یکباره آسمان سرخ کبود شد و طوفان ترسناکی غرش گرفت! درخت تنومندی که آنسوی خیابان بود تا کمر خم شده بود و باد شاخههای آن را به این سو و آن سو شلیک میکرد. منظرهی وحشتناکی بود رفقا، چند دقیقه فکر کردم آخرالزمان شده و اینجاست که مهدی (عج) بیاید و به همهی ما بیلاخ حواله کند... :e414:
undead_knight
06-03-2014, 02:46 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/06/5.jpg
فکر میکردم اینطور عکسا رو فقط توی فیلما میشه دید :))
کافر_مقدس
06-03-2014, 03:28 PM
می گویند گویا امام زمان آهنگ این داشته که ظهور کند، ولی در بین راه یادش می افتد که ای داد بیداد امروز جمعه نیست و دوشنبه است! به همین خاطر دوباره بازمی گردد تا اینبار گرد و خاک اصلی اش را جمعه بپا کند!
شاید این جمعه بیاید، شاید! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/31.gif
Anarchy
06-03-2014, 03:47 PM
من که سالمم فعلا :e105: !!
shirin
06-03-2014, 07:38 PM
من بیشتر عمرم رو تهران بودم (نزدیک 25 سال) توی تمام این مدت حتا یک بار هم چیزی حتا مشابه این ندیده بودم!
و میدونم که تهران شهر شُل و ولی هست و آمادگی چنین چیزی رو نداره. برای همین خیلی نگران شدم. فعلن هم که دوستان ساکن تهران اعلام سلامتی نکردند :(
میلاد مگه چند سالت هست که 25 سال تهران زندگی کردی؟ من فکر میکردم نهایتا 23-24 ساله باشی.
Ouroboros
06-03-2014, 07:41 PM
میلاد مگه چند سالت هست که 25 سال تهران زندگی کردی؟
دادهی شخصی میشود ولی میلاد پیرمردی بوده برای خودش رو نمیکرده. :e105:
Dariush
06-03-2014, 09:38 PM
:e402:
:e40e:
:e058:
:e403:
:e402:
sonixax
06-03-2014, 10:24 PM
میلاد مگه چند سالت هست که 25 سال تهران زندگی کردی؟ من فکر میکردم نهایتا 23-24 ساله باشی.
ای کاش 23-24 بودیم شیرین جان.
دیگه پیر شدیم رفت :(
sonixax
06-03-2014, 10:24 PM
دادهی شخصی میشود ولی میلاد پیرمردی بوده برای خودش رو نمیکرده.
ای ننه دندون مصنوعی هام رو کجا گذاشتم ؟ :دی
Dariush
06-03-2014, 10:54 PM
دوستان، با احترامی که برایتان قائلم، چون این آشفتگیِ مالی/روحی/عاطفی/فکری که به آن دچارم موجبِ عدمِ تمرکز، دقت، علاقه و حوصلهی بسنده و شایستهی من برای نگارش مطالبِ درخور ِ این انجمن میشود، مدتی را به مرخصی رفته و در خدمتتان نخواهم بود. آنارشی عزیز لطف بکنید جستارِ شهریار را دو هفته بعد ببندید؛ دوستانِ شترنگباز هم آن تورنومنت را ساخته و لینکاش را در جستارِ شترنگ قرار بدهند، من خودم را خواهم رساند... .
تا دیدارِ دوباره خوش و پیروز باشید:e303:.
shirin
06-03-2014, 11:02 PM
دوستان، با احترامی که برایتان قائلم، چون این آشفتگیِ مالی/روحی/عاطفی/فکری که به آن دچارم موجبِ عدمِ تمرکز، دقت، علاقه و حوصلهی بسنده و شایستهی من برای نگارش مطالبِ درخور ِ این انجمن میشود، مدتی را به مرخصی رفته و در خدمتتان نخواهم بود. آنارشی عزیز لطف بکنید جستارِ شهریار را دو هفته بعد ببندید؛ دوستانِ شترنگباز هم آن تورنومنت را ساخته و لینکاش را در جستارِ شترنگ قرار بدهند، من خودم را خواهم رساند... .
تا دیدارِ دوباره خوش و پیروز باشید:e303:.
امیدوارم همه مشکلاتت به زودی حل بشه داریوش. مخصوصا مشکلات مالی که به نظر من سر منشا همه مشکلات هست.
Anarchy
06-04-2014, 09:03 PM
درود به دوستان...:e414:
درود به Fox عزیز ، خیلی وقت بود که لاگین نکرده بودید :e056: !!
درود به Fox عزیز ، خیلی وقت بود که لاگین نکرده بودید !!
شب بخیر آنارکی گرامی! فکر نمیکردم اینجا کسی منو یادش بوده باشه! توی این مملکت هیچی روی برنامه و قابل پیشبینی نیست دیگه گرامی، همین میشه که ما یه بار یکسال ناپیدا میشیم.
Anarchy
06-04-2014, 09:18 PM
شب بخیر آنارکی گرامی! فکر نمیکردم اینجا کسی منو یادش بوده باشه! توی این مملکت هیچی روی برنامه و قابل پیشبینی نیست دیگه گرامی، همین میشه که ما یه بار یکسال ناپیدا میشیم.
نه دقیقا شما رو یادم هست ... البته کسی که 90 تا پست داره یعنی قبلا هم اینجا بوده :e404: !! به هر حال امیدوارم مشکلات حل شده باشه و دوباره مثل قبل شاهد فعالیت شما باشیم.
:e032:
نه دقیقا شما رو یادم هست ... البته کسی که 90 تا پست داره یعنی قبلا هم اینجا بوده !! به هر حال امیدوارم مشکلات حل شده باشه و دوباره مثل شاهد فعالیت شما باشیم.
سپاس از خوشآمدگویی شما! امشب مثل اون سری دفترچه پرازدحام نیست. ببینم در این سکوت آیا میتونم جستارِ خودمو وا بکنم یا نه؟!:e404:
یه نفر
06-05-2014, 07:52 AM
آنارکی
:e00e:
نارنگی - آب نارگیل - انار کی؟! - :e415:
kourosh_bikhoda
06-05-2014, 08:33 AM
این سن و سال دوستان هم برای خودش داستانی داردها :e404:
Dariush
06-06-2014, 06:00 PM
امیدوارم همه مشکلاتت به زودی حل بشه داریوش. مخصوصا مشکلات مالی که به نظر من سر منشا همه مشکلات هست.
مرسی از شما دوست عزیز. :e306:
بله بزرگترین دشواری من هم الان ورشکستگی سنگینِ مالیست...
sonixax
06-06-2014, 06:19 PM
اسپاغتی بد نده داریوش جان!
kourosh_bikhoda
06-06-2014, 06:35 PM
ای بابا. ناراحت شدم. ولی فدای سرتون. تا میخوره به مال آدم بخوره. جونتون سلامت. تو این مملکت واقعن میشه ره سد ساله رو یک ساله رفت.
Dariush
06-06-2014, 07:18 PM
اسپاغتی بد نده داریوش جان!
ای بابا. ناراحت شدم. ولی فدای سرتون. تا میخوره به مال آدم بخوره. جونتون سلامت. تو این مملکت واقعن میشه ره سد ساله رو یک ساله رفت.
سپاس از شما دوستان:e306:. کمابیش تقصیر خودم است و باید مسئولیتاش را پذیرا شده و غرامتاش را به جان بخرم... اما اسپاگتی هیچ انسانی را به بیپولی دچار نکند که نتواند اینترنت خودش را هم شارژ بکند؛ با آدمِ مرده آیا چنین کسی فرقی دارد؟ لعنت بر این سرزمین جهنمی که یک روز همچون پادشاه روی کوه طلا نشستهاید و یکبار باید با ذلت زندگی بکنید...:e108:
sonixax
06-06-2014, 07:32 PM
لعنت بر این سرزمین جهنمی که یک روز همچون پادشاه روی کوه طلا نشستهاید و یکبار باید با ذلت زندگی بکنید...
تقریبن همه جای دنیا همین است داریوش جان! البته ثبات اقتصادی کشور بحث دیگریست.
الان من یک غلطی کردم یک کار جدید رو شروع کردم، از اون طرف بانک بهم وام نمیده دیگه!!! (میگه رفتی Self Employed شدی) از یک طرف باید ماهی 3000 یورو قسط بدم! از این طرف درآمدم ماه قبل به زور به 2000 تا رسید! یعنی الان و در این لحظه 1500 تا زیر خط فقرم سوای 50 هزار تایی که کلن زیر خط فقرم :))))
ولی درست میشه دست کم اینجا آدم میدونه تلاش کنه نتیجه میگیره. اون طرف شرایط امروزش رو نمیدونم ولی قدیم خودت رو جر هم میدادی درست نمیشد اگر خراب میشد :( مگر اینکه یک شانس خیلی بزرگ میاوردی یا ضریب هوشی بالاتر از 180 میبود!!!!
با این حال توی همون ایران هم امکان غلبه بر مشکلات مالی هست و قطعن سخت تر از اینجاست و به جز دلداری هم کار دیگری از دست ما بر نمی آید :(
با همه اینها هنوز راه قدس از کربلا میگذرد!!! (خاک تو سرشون با این جاده سازیشون)
Theodor Herzl
06-06-2014, 10:27 PM
از ایران بیائید بیرون هرگونه که شده ، تنها راه مبارزه با بی پولی همین است ، من با زمین پاک کردن و ظرف شستن ماهی ۱۶۰۰$ درامد داشتم یک زمانی کمترین و پستترین کار اینجا از یک دکتر درآمدش بیشتر است در ایران
Russell
06-08-2014, 01:41 AM
تا دیدارِ دوباره خوش و پیروز باشید.
داریوش جان من ذیروز میخواهم بنویسم ولی این Tor به کما رفته بود.
از خواندن این مطلب بسیار ناراحت شدم. بقول میلاذ، متاسفانه از ما جز همدردی و «حرف» چیز دیگری برنمیآیذ. امیدوارم وقتی برمیگردم تو را خوب و خوش پیدا کنم دوست عزیز :e303:
Theodor Herzl
06-08-2014, 01:46 AM
دوستانی که ایران لیسانس دارید این کون مبارک را تکان بدهید میتوانید در نروژ اتریش و چندین کشور دیگه مجانی تحصیل کنید از ایران بیائید بیرون!
Ouroboros
06-09-2014, 07:34 AM
خب دوستان منهم چند ماهی دوباره بروم به غیبت دیگر. :e403::e405:
اینجا تا اندازهی زیادی کاربران نویسندهی خود را از دست داده، احتمالا چون نوشتن در اینجا بار روانی سنگینی دارد و کمتر کسی حاضر به پرداخت آنست. من به دوستانی که از این بابت رفتهاند پیشنهاد میکنم حداقل سالی سه چهار ماه اینجا بیایند چون نیاندیشیدن به این موضوعات برای کسی که به این کار عادت کرده خودش مصیبت دیگریست.
برای همه شما دوستان گرامی آرزوی شادکامی و بهروزی دارم.
Anarchy
06-09-2014, 07:39 AM
خب دوستان منهم چند ماهی دوباره بروم به غیبت دیگر. :e403::e405:
اینجا تا اندازهی زیادی کاربران نویسندهی خود را از دست داده، احتمالا چون نوشتن در اینجا بار روانی سنگینی دارد و کمتر کسی حاضر به پرداخت آنست. من به دوستانی که از این بابت رفتهاند پیشنهاد میکنم حداقل سالی سه چهار ماه اینجا بیایند چون نیاندیشیدن به این موضوعات برای کسی که به این کار عادت کرده خودش مصیبت دیگریست.
برای همه شما دوستان گرامی آرزوی شادکامی و بهروزی دارم.
خوش باشی امیر عزیز ، منتظرت هستیم :e056: !!
MEHDI
06-10-2014, 10:50 AM
من می خواهم برای تابستان شروع به یادگیری زبان آلمانی کنم هم برای شروع یک تجربه تازه و آشنایی با یک زبان و فرهنگ جدید و هم برای اینکه محتمل است که در آینده نزدیک بخواهم به آلمان یا اتریش مهاجرت کنم. شما موسسه معتبر و شناخته شده ای را می شناسند در تهران که معرفی کنید؟
برای آغاز و مطالعه خارج از کلاس، چه کتاب ها و متدی را پیشنهاد می کنید؟ کلا اگر تجربه ای دارید که می تواند به من کمک کند بعضی اشتباهات را مرتکب نشوم، لطفا با من در میان بگذارید. متشکرم. :e032:
sonixax
06-10-2014, 10:55 AM
من می خواهم برای تابستان شروع به یادگیری زبان آلمانی کنم هم برای شروع یک تجربه تازه و آشنایی با یک زبان و فرهنگ جدید و هم برای اینکه محتمل است که در آینده نزدیک بخواهم به آلمان یا اتریش مهاجرت کنم. شما موسسه معتبر و شناخته شده ای را می شناسند در تهران که معرفی کنید؟
تنها موسسه معتبر در ایران گوته هستش که تحت نظر گوته آلمان کار میکنه و در حقیقت مال سفارت آلمان در ایران هستش.
بقیه همه الکی هستند.
MEHDI
06-11-2014, 08:02 AM
تنها موسسه معتبر در ایران گوته هستش که تحت نظر گوته آلمان کار میکنه و در حقیقت مال سفارت آلمان در ایران هستش.
بقیه همه الکی هستند.
بله میدونم که گوته معتبر هست. البته شنیدم انجمن فرهنگی اتریش هم کلاسهاش معتبر هست ولی هر دوی اینها فاصله زیادی با محل زندگی من دارند. من هم کاملا مبتدی هستم شاید بد نباشه فعلا با جاهای کمتر شناخته شده شروع کنم که به من نزدیکتر هستند حالا شاید جای درجه یکی نباشند و مدرک معتبری نداشته باشند ولی حتما موسسات خوبی هم پیدا میشن.
sonixax
06-11-2014, 01:43 PM
بله میدونم که گوته معتبر هست. البته شنیدم انجمن فرهنگی اتریش هم کلاسهاش معتبر هست ولی هر دوی اینها فاصله زیادی با محل زندگی من دارند. من هم کاملا مبتدی هستم شاید بد نباشه فعلا با جاهای کمتر شناخته شده شروع کنم که به من نزدیکتر هستند حالا شاید جای درجه یکی نباشند و مدرک معتبری نداشته باشند ولی حتما موسسات خوبی هم پیدا میشن.
اگر نهایتن قصد سفر یا مهاجرت به آلمان رو دارید ، سفارت آلمان تنها مدرک زبان موسسه گوته رو به رسمیت میشناسه و در صورتی که به کلاسهای دیگه ای هم برید باز باید دست آخر برید گوته!
این طوری دو خرجه میشید.
Theodor Herzl
06-11-2014, 01:58 PM
زبان آلمانی تنها برای مهاجرت به آلمان به درد میخوره ، اگه این قصد رو ندارید کون خود رو پاره نکنید یک زبون سخت رو یاد بگیرید که به هیچ دردی جای دیگه نمیخوره!
پیمان
06-12-2014, 09:04 AM
زبان آلمانی تنها برای مهاجرت به آلمان به درد میخوره ، اگه این قصد رو ندارید کون خود رو پاره نکنید یک زبون سخت رو یاد بگیرید که به هیچ دردی جای دیگه نمیخوره!ولی در اروپا بیشترین کاربرد رو همین زبان آلمانی داره خیلی از کشورها زبانشون آلمانی یا شبیه آلمانی هستند و در سفر به اون کشورها راهگشاست.
sonixax
06-12-2014, 11:52 AM
ولی در اروپا بیشترین کاربرد رو همین زبان آلمانی داره خیلی از کشورها زبانشون آلمانی یا شبیه آلمانی هستند و در سفر به اون کشورها راهگشاست.
نه این طوری نیست!
در تمام اروپا فقط آلمان ، اتریش و بخشی از سوئیس آلمانی حرف میزنند که همونها هم کلی با هم فرق دارند. مثلن در بخشی از همین آلمان مردم Plat Deutsch حرف میزنند که خود آلمانی ها هم نمیفهمند چی میگند.
شباهتش به زبانهای دیگه هم کوچکترین کمکی به شخصی که آلمانی بلده نمیکنه.
پیمان
06-12-2014, 04:57 PM
نه این طوری نیست!
در تمام اروپا فقط آلمان ، اتریش و بخشی از سوئیس آلمانی حرف میزنند که همونها هم کلی با هم فرق دارند. مثلن در بخشی از همین آلمان مردم Plat Deutsch حرف میزنند که خود آلمانی ها هم نمیفهمند چی میگند.
شباهتش به زبانهای دیگه هم کوچکترین کمکی به شخصی که آلمانی بلده نمیکنه. خیر، رایج ترین زبان در اروپا زبان آلمانیه.
در سفر به اروپا و در مناطقی نظیر آلمان، اتریش، بلژیک، لیختناشتاین، سوئیس، لوکزامبورگ، شمال ایتالیا، شرق فرانسه و یکی از 3 زبان مهم اتحادیه اروپا و مناطق کوچک و بزرگ دیگهای در این قاره هست که اگر آلمانی زبان رسمی نباشه ولی از زبانهای دوم یا قابل فهم در آنجاست که اگر شخصی زبان آلمانی بلد باشه در اروپا راحته. در ضمن زبان سوم اینترنت و زبان سوم در ویکیپدیاست و منابع عظیمی از نسخههای اصلی فلسفی، تاریخی، ادبی، علمی و سیاسی و.. به زبان آلمانی هستند.
زبان Dutch هم یکی از شاخه های زبان آلمانی یا اصطلاحا زبانهای ژرمنی غربی نامیده میشه. که برگرفته و خیلی نزدیک از زبان آلمانی است و زبان کشورهایی نظیر هلند است. قسمتهایی از غرب آلمان هم به صورت محلی به این زبان صحبت می کنند. کشورهایی هم که مستعمره هلند بودند به همین زبان صحبت میکنند.
Theodor Herzl
06-12-2014, 07:32 PM
میلاد سالها هست در آلمان و اروپا زندگی میکنه ، حالا شما به ایشون که اونجا هست از ایران میگی که خیر اینطوری نیست؟
sonixax
06-12-2014, 11:43 PM
خیر، رایج ترین زبان در اروپا زبان آلمانیه.
در سفر به اروپا و در مناطقی نظیر آلمان، اتریش، بلژیک، لیختناشتاین، سوئیس، لوکزامبورگ، شمال ایتالیا، شرق فرانسه و یکی از 3 زبان مهم اتحادیه اروپا و مناطق کوچک و بزرگ دیگهای در این قاره هست که اگر آلمانی زبان رسمی نباشه ولی از زبانهای دوم یا قابل فهم در آنجاست که اگر شخصی زبان آلمانی بلد باشه در اروپا راحته. در ضمن زبان سوم اینترنت و زبان سوم در ویکیپدیاست و منابع عظیمی از نسخههای اصلی فلسفی، تاریخی، ادبی، علمی و سیاسی و.. به زبان آلمانی هستند.
زبان Dutch هم یکی از شاخه های زبان آلمانی یا اصطلاحا زبانهای ژرمنی غربی نامیده میشه. که برگرفته و خیلی نزدیک از زبان آلمانی است و زبان کشورهایی نظیر هلند است. قسمتهایی از غرب آلمان هم به صورت محلی به این زبان صحبت می کنند. کشورهایی هم که مستعمره هلند بودند به همین زبان صحبت میکنند.
اینکه این زبانها ریشه مشترک دارند ربطی به کاربرد داشتن زبان آلمانی در یک کشور دیگه نمیشه! فارسی خودمون هم با آلمانی ریشه مشترک داره و همخانواده هستش ولی این کجا و آن کجا! (Indo-European languages - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Indo-European))
در فرانسه به محض اینکه بفهمند آلمانی زبان هستید کون مبارک را میکنند به طرفت و میروند رد کارشان.
در هلند و یونان و چند کشور ورشکسته اروپایی دیگر به آلمانی ها میگویند نازی های نوین! به خاطر اینکه مسبب وضعیت بد اقتصادیشان را آلمان میدانند.
دانمارک و سوئد و اسکاندیناوی را که اصلن نگو! در کشورهای اسکاندیناوی کردی خیلی بیشتر به کارتون میاد تا آلمانی :))
در خود آلمان آن قدری که ترکی کاربرد دارد آلمانی ندارد :)))) (شوخی)
اینکه آلمانی یکی از 3 زبان مهم اتحادیه اروپا هستش به خاطر قدرت اقتصادی آلمان هست نه گستردگی جمعیت یا کاربردش و همین اهمیت به محض اینکه وارد مراودات تجاری میشه بی ارزش میشه چون غیر آلمانی ها با اینها آلمانی حرف نمیزنند مادامی که زبان انگلیسی هست.
خارج از سه کشوری که گفتم (آلمان ، اتریش ، سوئیس) آلمانی به هیج دردی نمیخورد و اتفاقن خود این مساله شده مشکل برای آلمانی هایی که به جز زبان خودشان تسلط کافی به زبان دیگری ندارند (نسل قدیمشان).
کاربرد زبانهای فرانسوی و اسپانیایی ده ها بلکه صدها برابر بیشتر از آلمانی هم در اروپا و هم در باقی نقاط جهان است و به همین جهت هستش که این دو زبان در کنار انگلیسی از جمله دروسی هستند که به دانش آموزان در همین آلمان آموزش داده میشه و اتفاقن کسب نمرات خوب در سرنوشت Abitur شان تاثیر زیادی داره.
مابقی جاهایی که گفتید جمعیت آلمانی زبانشان یا مهاجران آلمانی هستند!!! یا تعدادشان روی هم به دو میلیون نفر هم نمیرسد! (تازه دست بالا گرفتم)
به طور مثال جمعیت لیختن اشتاین 36 هزار نفر!! جمعیت آلمانی زبانان ایتالیا 250 هزار نفر (که بخش عمده شون خود آلمانی ها هستند)! و جمعیت لوکزامبورگ 549 هزار نفره که همه این 549 هزار نفر همگی آلمانی زبان نیستند بلکه بخشی از آنها آلمانی زبان هستند و مابقی فرانسوی و یا به زبان محلی صحبت میکنند، جمعیت آلمانی زبانان بلژیک هم بسیار کوچک هستش.
به عبارت ساده تر آلمانی به جز در کشورهایی که گفتم دو زار به درد نمیخوره! به درد ما که نخورده که دست کم ماهی یک بار هم به یکی از کشورهایی که نام بردید به خاطر موقعیت شغلی سفر میکنیم و این آلمانیست که دو زار به کمک ما نمی آید.
پیمان
06-13-2014, 01:55 AM
میلاد سالها هست در آلمان و اروپا زندگی میکنه ، حالا شما به ایشون که اونجا هست از ایران میگی که خیر اینطوری نیست؟خیلی باحالی تا حالا اینقدر نخندیدم. آخر منطقی:e412:
البته ما همه آلمان هستیم چه باشیم چه نباشیم چه من چه دوستتون!
پیمان
06-13-2014, 02:13 AM
اینکه این زبانها ریشه مشترک دارند ربطی به کاربرد داشتن زبان آلمانی در یک کشور دیگه نمیشه! فارسی خودمون هم با آلمانی ریشه مشترک داره و همخانواده هستش ولی این کجا و آن کجا! (Indo-European languages - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Indo-European))
در فرانسه به محض اینکه بفهمند آلمانی زبان هستید کون مبارک را میکنند به طرفت و میروند رد کارشان.
در هلند و یونان و چند کشور ورشکسته اروپایی دیگر به آلمانی ها میگویند نازی های نوین! به خاطر اینکه مسبب وضعیت بد اقتصادیشان را آلمان میدانند.
دانمارک و سوئد و اسکاندیناوی را که اصلن نگو! در کشورهای اسکاندیناوی کردی خیلی بیشتر به کارتون میاد تا آلمانی :))
در خود آلمان آن قدری که ترکی کاربرد دارد آلمانی ندارد :)))) (شوخی)
اینکه آلمانی یکی از 3 زبان مهم اتحادیه اروپا هستش به خاطر قدرت اقتصادی آلمان هست نه گستردگی جمعیت یا کاربردش و همین اهمیت به محض اینکه وارد مراودات تجاری میشه بی ارزش میشه چون غیر آلمانی ها با اینها آلمانی حرف نمیزنند مادامی که زبان انگلیسی هست.
خارج از سه کشوری که گفتم (آلمان ، اتریش ، سوئیس) آلمانی به هیج دردی نمیخورد و اتفاقن خود این مساله شده مشکل برای آلمانی هایی که به جز زبان خودشان تسلط کافی به زبان دیگری ندارند (نسل قدیمشان).
کاربرد زبانهای فرانسوی و اسپانیایی ده ها بلکه صدها برابر بیشتر از آلمانی هم در اروپا و هم در باقی نقاط جهان است و به همین جهت هستش که این دو زبان در کنار انگلیسی از جمله دروسی هستند که به دانش آموزان در همین آلمان آموزش داده میشه و اتفاقن کسب نمرات خوب در سرنوشت Abitur شان تاثیر زیادی داره.
مابقی جاهایی که گفتید جمعیت آلمانی زبانشان یا مهاجران آلمانی هستند!!! یا تعدادشان روی هم به دو میلیون نفر هم نمیرسد! (تازه دست بالا گرفتم)
به طور مثال جمعیت لیختن اشتاین 36 هزار نفر!! جمعیت آلمانی زبانان ایتالیا 250 هزار نفر (که بخش عمده شون خود آلمانی ها هستند)! و جمعیت لوکزامبورگ 549 هزار نفره که همه این 549 هزار نفر همگی آلمانی زبان نیستند بلکه بخشی از آنها آلمانی زبان هستند و مابقی فرانسوی و یا به زبان محلی صحبت میکنند، جمعیت آلمانی زبانان بلژیک هم بسیار کوچک هستش.
به عبارت ساده تر آلمانی به جز در کشورهایی که گفتم دو زار به درد نمیخوره! به درد ما که نخورده که دست کم ماهی یک بار هم به یکی از کشورهایی که نام بردید به خاطر موقعیت شغلی سفر میکنیم و این آلمانیست که دو زار به کمک ما نمی آید.خب شما فقط چیزهای منرا با توجیه تکرار کردی(البته از دید خودت!) و ما هم اینجا نگفتیم زبان آلمانی در جهان بالاست گفتیم رایج ترین زبان در اروپاست و آلمانی گسترده ترین زبان بومی اروپاست.
sonixax
06-13-2014, 12:41 PM
خب شما فقط چیزهای منرا با توجیه تکرار کردی(البته از دید خودت!) و ما هم اینجا نگفتیم زبان آلمانی در جهان بالاست گفتیم رایج ترین زبان در اروپاست و آلمانی گسترده ترین زبان بومی اروپاست.
بحث بر سر این بود که آلمانی به جز سه کشور یاد شده کاربرد دیگری ندارد شما گفتید دارد و فلان است و بهمان است و بیشترین کاربرد را در اروپا دارد و ...!!!
ولی در اروپا بیشترین کاربرد رو همین زبان آلمانی داره خیلی از کشورها زبانشون آلمانی یا شبیه آلمانی هستند و در سفر به اون کشورها راهگشاست.
و ما هم به شما نشان دادیم از این خبرها نیست و تنها جایی که آلمانی به درد شما در اروپا میخورد همان سه کشوریست که گفتم.
sonixax
06-16-2014, 10:49 PM
درسته که نباختیم ، درسته که یک امتیاز گرفتیم ولی حالم از بازی ایران به هم خورد.
اه اه اه
sonixax
06-17-2014, 09:09 PM
ما دنبال یه امتیاز بودیم و بهترین سیستم رو برای هدفمون طراحی گردیم.
هر تاکتیک دیگه ای به جز بازی تدافعی در مثابل نیجریه ریسک بزرگی بود... و اگر ریسک می کردیم و می باختیم بای بای جام جهانی .
مثلن الان آرژانتین و بوسنی رو میزنیم میترکونیم! شاخ گروهمون نیجریه بود ؟!
ایران محض رضای اسپاغتی یه حمله هم نکرد! به قدری بد بازی کرد که با بازیش گند زد به کل جام جهانی!!!!
اینجا همه دارند مسخره میکنند. جوک درست کردند.
تیمی که دفاعی بازی میکنه روی ضد حمله حساب میکنه نه اینکه 11 نفره دفاع کنه هیچ کاری هم نکنه.
بازی دفاعی یعنی دفاع کردن و استفاده از موقعیت برای ضد حمله. نه مثل افتضاح ایران که تازه دفاعی هم بازی نمیکرد! تا توپ میرسید دستش میزد زیر توپ میفرستادش هوا!
در تمام بازی 6 تا پاس درست پشت هم نداشتیم و تا توپ دستمون میومد از دست میدادیمش.
همش 33% مالکیت توپ در اختیارمون بود.
دفاع خوب ایران نبود که باعث گل نخوردنمون شد بلکه بازی بد نیجریه بود. هر تیم دیگه ای به جز نیجریه روبروی ایران بود کم کم 2 تا گل میزد با اون بازی مزخرف .
sonixax
06-17-2014, 09:11 PM
می خواستم ببینم توی غرب تقسیم وظایف چطوره؟؟؟ یعنی دقیقا سهم مرد و زن در تامین اقتصادی زندگیشون برابره؟
بستگی داره!
ولی در اکثر موارد سهم مرد و زن برابره یا حتا در برخی موارد زن به خاطر بیماری مرد یا شرایط بد کاری یا ... بیشتر از مرد کار میکنه.
میلاد جان شنیدم بعضی از کشورها به پناهنده ها حقوق میدن.میشه در اینمورد توضیح بدی؟
sonixax
06-17-2014, 10:17 PM
میلاد جان شنیدم بعضی از کشورها به پناهنده ها حقوق میدن.میشه در اینمورد توضیح بدی؟
به پناهنده ها نه! به بیکارها.
همین آلمان هم میده، من هم تا زمانی که اجازه کار نداشتم میگرفتم.
داستان به این صورته که هر کسی که اینجا کار میکنه سوای مالیات بر درآمد یک Sozialabgabe هم میده. از اون پول هزینه های بیکارها تامین میشه.
حالا بعضی ها به خاطر شرایط بیماری نمیتونند کار کنند، بعضی ها ورشکست شدند، بعضی ها هم مثل متقاضیان پناهندگی یا مهاجرین تازه وارد اجازه کار ندارند.
این افراد نه تنها پول، بلکه هزینه رایگان بیمه، منزل رایگان و حتا در برخی شهرها سهمیه غذا میگیرند.
مثلن اون موقع که من اجازه کار نداشتم سوای اجاره خونه و پول بیمه و معاف از برخی مالیاتها (مثل مالیات تلویزیون) ماهیانه 609 یورو هم پول نقدی میگرفتم.
منتها به نظر من این پول بهتره بخوره توی سرشون! حق زندگی رو ازت میگیرند که بهت چندر غاز پول بدند!!!
کسانی که از این مدل پولها میگیرند حق مسافرت ندارند، حق داشتن ماشین یا گرفتن گواهینامه (در صورتی که ازقبل ندارند) ندارند، حق خرید کردن قسطی ندارند، حق بستن قرارداد برای تلفن یا موبایل ندارند (مگر اینکه پارتی بازی یک کاری کنند)، حق داشتن مال و اموال (خونه ، طلا و ...) ندارند، حتا در برخی ایالتها حق شرکت در برخی بازی ها مثل Lotto رو ندارند و اگر شرکت کنند و حتا برنده هم بشند جایزه شون داده نمیشه و خیلی حق و حقوق دیگه از فرد گرفته میشه!
جالبیش اینجاست که بعضی ها نه به خاطر بیماری، یا ورشکستگی یا کون گشاد و ... بلکه به خاطر اجازه نداشتن نمیتونند کار کنند و نتیجتن اجازه راحت زندگی کردن هم ندارند و درست مثل تبعیدی ها اون هم به بدترین جاها میمونه زندگیشون.
اسمش رو هم گذاشتند روشهای بشر دوستانه و سوسیالیسم و ... در صورتی که به جز کثافت چیز دیگه ای نیست.
پیمان
06-18-2014, 01:08 PM
به این آماری که کاربران در این فروم از هویت و محل زندگی خودشون میدهند اعتماد نکنید و لازم نیست مثلا برید هلند تا درباره هلند بدانید! کافیه یه نگاه به ویکیپدیا بندازید یا توی گوگل سرچ کنید یا بسیاری از وب سایت های معتبر رسمی و غیر رسمی رو ببینید . خیلی راحتتر و مطمئن تر هست و اسیر دروغگویی و نظریات شخصی مغرضانه کسی هم نمی شوید.
یه نفر
06-18-2014, 04:48 PM
درود. کسی هست بتونه این پاراگراف رو ترجمه روان بکنه؟
The Velodrome and Olympic Swimming Pool has as its visible feature the Velodrome’s 115 metres clear-span 3500 tonnes spoked roof structure. The
complex extends 17 metres below ground level, which renders the building extremely energy efficient.
Theodor Herzl
06-18-2014, 07:49 PM
درود. کسی هست بتونه این پاراگراف رو ترجمه روان بکنه؟
The Velodrome and Olympic Swimming Pool has as its visible feature the Velodrome’s 115 metres clear-span 3500 tonnes spoked roof structure. The
complex extends 17 metres below ground level, which renders the building extremely energy efficient.
پیست دو میدانی و استخر المپیک ویژگیهای قابل ملاحظه خودش رو داره که شامل یک محوطه ۱۱۵ متری بدون ستون و سقفی ۳۵۰۰ تنی که ساختاری با میلههای آهنی دارد. این مجموعه ۱۷ متر به زیر زمین میرود که باعث صرف جوئی بسیاری در انرژی ساختمان میشود
sonixax
06-18-2014, 10:48 PM
به این آماری که کاربران در این فروم از هویت و محل زندگی خودشون میدهند اعتماد نکنید و لازم نیست مثلا برید هلند تا درباره هلند بدانید! کافیه یه نگاه به ویکیپدیا بندازید یا توی گوگل سرچ کنید یا بسیاری از وب سایت های معتبر رسمی و غیر رسمی رو ببینید . خیلی راحتتر و مطمئن تر هست و اسیر دروغگویی و نظریات شخصی مغرضانه کسی هم نمی شوید.
چناب فلانی پیشتر به شما اخطار داده شده که در صورت تکرار رویه پیشین و اسپمینگ و ترول بازی این شناسه شما هم مسدود خواهد شد.
این آخرین اخطار هستش.
kourosh_bikhoda
06-19-2014, 07:59 AM
تیمی که دفاعی بازی میکنه روی ضد حمله حساب میکنه نه اینکه 11 نفره دفاع کنه هیچ کاری هم نکنه.
کیروش تمام فکرش دفاعه. وگرنه چه دلیلی داره خلعتبری نیاد تو زمین؟ یا پیام صادقیان که بازی ساز وسط زمینه و راه انداز تیم تو جام نباشه؟
به نظر من کیروش به خاطر کم گل خوردن و خوب باختن تیم ایرانو خیلی دفاعی کرده. این تیم قراره مثلا شالوده جام ملت ای سال بعد بشه و یا برای جام جهانی بعدی آماده بشه. باید خیلی ها رو میاورد و نیاورد و فرصتشون رو سوزوند.
پیمان
06-19-2014, 04:58 PM
چناب فلانی پیشتر به شما اخطار داده شده که در صورت تکرار رویه پیشین و اسپمینگ و ترول بازی این شناسه شما هم مسدود خواهد شد.
این آخرین اخطار هستش.
کم آوردی میگیری پست حذف میکنی؟ فلانی کیه؟ کدوم شناسه قبلی؟!! چرا چرت میگی و فقط بلدی پست های مردم رو حذف کنی.
و شرم آور تر از آن این است که با استفاده ازقدرت(ابزار مدیریتی) و اعمال آن(حذف کردن پستهای مردم) سرکوب و دیکتاتوری کنی و همچنان به یاوهگویی و کلکل چاله میدونی هم میپردازی !
kourosh_bikhoda
06-19-2014, 06:52 PM
فلانی کیه؟ کدوم شناسه قبلی؟!!
پاستا وکیلی شما فلانی نیستی؟ :e402:
نظرت در مورد نیرو و قدرت و نگرشتون بهش چیه؟
Anarchy
06-19-2014, 07:19 PM
کم آوردی میگیری پست حذف میکنی؟
کدوم پست شما حذف شده ؟
sonixax
06-19-2014, 07:25 PM
کم آوردی میگیری پست حذف میکنی؟ فلانی کیه؟ کدوم شناسه قبلی؟!! چرا چرت میگی و فقط بلدی پست های مردم رو حذف کنی.
و شرم آور تر از آن این است که با استفاده ازقدرت(ابزار مدیریتی) و اعمال آن(حذف کردن پستهای مردم) سرکوب و دیکتاتوری کنی و همچنان به یاوهگویی و کلکل چاله میدونی هم میپردازی !
اینجا ارث پدرتان نیست که دم از دیکتاتوری میزنید!
تکرار رویه پیشین (فلانی) تنها باعث بسته شدن دسترسی شما خواهد شد چنانکه شناسه های فله ای که پیشتر ساخته اید بسته شده اند.
پس از فرصتی که بهتون داده شده استفاده کنید، نه سوء استفاده!
کدوم پست شما حذف شده ؟
یک سری حملات شخصی ، فحاشی و عقده دری که پیشتر در مورد پاک شدنشان هشدار گرفته بودند.
درود دوستان؛ آقا من واقعا به سختی وارد سایت میشوم، فکر میکنم این مشکل را همه داشته باشند! یک فکری به حال این وضع بکنید واقعا!:e404:
Rationalist
06-20-2014, 08:01 AM
کسی در اینجا پیرامون "انرژی تاریک" مطالعه داشته است؟
Theodor Herzl
06-21-2014, 05:58 PM
توی یه بار دارم بازی ایران رو نگاه میکنم چند تا عرب طرفدار آرژانتین هستن با ۲ تا دوست اسرائیلی اومدم اینجا اونها طرفدار ایران هستن ، خیلی جالبه اینجا :e409:
Theodor Herzl
06-21-2014, 06:59 PM
گریه کردم واقعا امروز آخر بازی ، خیلی خیلی خیلی خوب ایران بازی کرد ، حیف شد گل خوردیم!:e413:
sonixax
06-21-2014, 07:30 PM
آقا حال کردیم هزار تا.
ایران گند نیجریه رو خیلی خوب جبران کرد:e00e:
Anarchy
06-22-2014, 06:15 AM
خیلی حیف شد واقعا !! اگه یه کم شانس داشتیم و داور لعنتی هم اون پنالتی رو گرفته بود برای ایران ، مطمئنم بازی رو برده بودیم :e108: ...
Nevermore
06-22-2014, 07:06 AM
آقا ترکوند ایران،همه دنیا دارند در مورد بازی ایران حرف می زنند،اگه کیروش بمونه و همینجور بازی کنند احتمال زیاد می تونند قهرمان آسیا بشند.
از ابراز تاسف مشاور سابق اوباما تا تقدیر نماینده سازمان ملل، مایکل اوون و سردبیران واشنگتن پست و گاردین/ایرانی ها دل های ما را ربودند/ما همگی دیگر طرفدار ایرانیم (http://www.entekhab.ir/fa/news/168257/%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%81-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-%D8%AA%D9%82%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%84%D9%84-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%88%D9%86-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%DA%AF%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%DB%8C%D 8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%85%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85)
عکس/ تبریک کریس رونالدو به ایران (http://www.entekhab.ir/fa/news/168296/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)
Theodor Herzl
06-22-2014, 01:31 PM
عکس/ تبریک کریس رونالدو به ایراناون حساب قلابی هست ، حساب تایید شده رونالدو اینه ، هیچی هم به ایران نگفته
Cristiano Ronaldo (Cristiano) on Twitter (https://twitter.com/Cristiano)
kourosh_bikhoda
06-23-2014, 06:59 AM
آقا عجب خلوت شده اینجا. به خاطر جام جهانیه؟
کلن همه چیز تحت تاثیر جامه. بازدید فیسبوکی سایر پیجها و هتا وبلاگ شخصی منم پایین اومده.
دهن مسی رو سرویس کردند این ملت. من توی اینستاگرام مسی رفتم دیدم انصافا چند نفری بیشتر نبودن که دری وری گفته بودند ولی تعداد ایرانیهایی که ازش تعریف کرده بودند و اظهار علاقه بهش کرده بودند خیلی بیشتره :e00e:
Theodor Herzl
06-23-2014, 02:17 PM
دهن مسی رو سرویس کردند این ملت. من توی اینستاگرام مسی رفتم دیدم انصافا چند نفری بیشتر نبودن که دری وری گفته بودند ولی تعداد ایرانیهایی که ازش تعریف کرده بودند و اظهار علاقه بهش کرده بودند خیلی بیشترهحالا باید بریم خایه مالی مسی رو بکنیم که آرژانتین ۲ تا گل به نیجریه بزنه که ایران با یه برد ساده ۱ - ۰ بره مرحله بالا
kourosh_bikhoda
06-26-2014, 10:46 AM
حالا باید بریم خایه مالی مسی رو بکنیم که آرژانتین ۲ تا گل به نیجریه بزنه که ایران با یه برد ساده ۱ - ۰ بره مرحله بالا
زد دیگه.
Reactor
06-26-2014, 11:59 PM
هرچند کیروش رفت ولی به نظرم بهترین کار نگه داشتنش بود.
تیم ما برای اولین بار دور مقدماتی جون به لبمون نکرد و صعود کرد.
در مورد بازیها هم به نظر من جلوی نیجریه چاره ای جز دفاعی بازی کردن نداشتیم.
آرژانتین رو عالی کار کردیم. به نظرم بهترین بازی تاریخ تیم ملی فوتبال بود. فقط سر سوتی نکونام آخر سر گل رو خوردیم.
بازی بوسنی هم به نظرم بچه ها بوسنی رو دست کم گرفته بودم. گلی اول رو که خوردن کل سیستم بازی ایران رو از هم پاشوند و دوباره سیکل معیوب احساسی بازی کردن ایران شروع شد. همین داستان دست کم گرفته بوسنی بود که بعد از خوردن گل سوم بچه ها رو عصبانی کرد و آندو و مخصوصا کریم انصاریفرد نزدیک بود دعوا کنند
به نظرم آرژانتین هم سر بازی با ایران غافلگیر شد. آرژانتین هم فکرش رو نمیکرد که ایران اینطوری بتونه بازی کنه. اما همون شگفتی رو که ما در برابر آرژانتین ساختیم, بوسنی در برابر ما ساخت.
به نظرم ما بهتر بود که هدفمون در جام فقط خوب بازی کردن میبود نه بردن!
هر تیمی که خواسته قشنگ بازی کنه زده تیم های بزرگ رو لوله کرده!
یک نگاهی به مدعیانی که دنبال نتیجه و جام بودن و حذف شدن بندازید: انگلیس, اسپانیا, پرتغال, ایتالیا
یک نگاه به تیم هایی که طبق گفته ی سرمربیا و بازیکناشون فقط اومدن فوتبال رو زیبا بازی کنند و با همین زیبا بازی کردن از گروهشون بالا اومدن بندازید: الجزیره, کاستاریکا, یونان, سوئیس, بلژیک , آمریکا
این ها هیچ کدوم مدعی قهرمانی نیستن ولی اومدن که فوتبال قشنگ رو بازی کنند.
ما هم بردمون جلوی آرژانتین همین بود که تو اون بازی دنبال نتیجه نبودیم و قشنگ فوتبال بازی کردیم و همین باعث شد آرژانتین جلومون کم بیاره.
اما جلوی بوسنی چون دنبال امتیاز گرفتن بودیم با یک بار گل خوردن, شیرازه ی تیم از هم پاشید.
اما بازهم کار کیروش سازنده بود و شیرازه ی تیم مثل دوره های قبلی تکه تکه نشد.
قدیم ها واقعا با احساسات بیش از حد در بازی دیگه گَندش رو در میاوریم. بچه ها وقتی بازی رو باخته میدیدن فقط کم مونده بود بشینن وسط زمین و زار زار گریه کنن. الان به نسبت منطقی تر بودیم
Russell
06-29-2014, 09:59 AM
بگمانم تنها تیمی در تاریخ باشیم که مردم درش بخاطر باخت ریختند تو خیابون :D
اونقدر تیم بینظم و تخمی هست که یک نفر میتونه بیاد در یکی دو بازی، ولو فقط برای دفاع، به بازیش نظم بده همه از جمله خود من ذوقمرگ میشوند !!
Anarchy
06-29-2014, 10:26 AM
بگمانم تنها تیمی در تاریخ باشیم که مردم درش بخاطر باخت ریختند تو خیابون :D
اونقدر تیم بینظم و تخمی هست که یک نفر میتونه بیاد در یکی دو بازی، ولو فقط برای دفاع، به بازیش نظم بده همه از جمله خود من ذوقمرگ میشوند !!
همه این اتفاقات نمونه های نابی هست برای آسیب شناسی رفتار ایرانی ها راسل جان !! از کمپین آزادی های یواشکی بگیر تا بیرون ریختن مردم حتی بعد از بازی با بوسنی ، نشان دهنده ذهنیت ایرانی هاست ...
kourosh_bikhoda
06-29-2014, 06:45 PM
کمپین آزادی های یواشکی:e402:
sonixax
06-29-2014, 07:17 PM
آقا من پیشنهاد میکنم یک کمپین آزادیهای تخمی تخیلی هم راه بندازیم!
Rationalist
07-03-2014, 06:42 PM
از" انرژی تاریک" که کسی چیزی نگفت...
حالا ببینم کسی از موتور سیکلت چیزی می داند؟ که چرا با وجود تعویض صفحه کلاچ موتور سیکلتم همچنان شتاب آن چنگی به دل نمی زند؟!:e40a:
kourosh_bikhoda
07-04-2014, 02:08 PM
از" انرژی تاریک" که کسی چیزی نگفت...
قضیه انرژی تاریک چیه؟
حالا ببینم کسی از موتور سیکلت چیزی می داند؟ که چرا با وجود تعویض صفحه کلاچ موتور سیکلتم همچنان شتاب آن چنگی به دل نمی زند؟!
فقط صفحه عوض کردید؟ شتاب یعنی چی؟ گاز میخوره ولی راه نمیره؟ قبلن بهتر از این بوده؟
معمولن بعد از تعویض دیسک و صفحه چند روز بعد باید برید برای تنظیم مجدد. بهتون نگفتن کی بیاین؟ به تعمیرکاره اعتماد دارید؟ یه بار دیگه برید پیشش بگید شتاب نداره، نگید تنظیم میخواد ببینید خودش چی میگه اگه پرت و پلا گفت بگید تنظیمش چی پس؟
Russell
07-05-2014, 10:42 AM
من بازی دیشب برزیل رو دنبال میکردم به امید مصدومیت و محرومیت برزیلیها مخصوصا نیمار، ولی بدبخت مهره کمرش شکست، راضی نبودیم این اندازه رو دیگه :e404:
Rationalist
07-05-2014, 07:16 PM
قضیه انرژی تاریک چیه؟
اخترفیزیکدان ها دریافته اند که بر خلاف نیروی گرانش و ماده تاریک که سعی در کشش و هم گرایی اجرام دارند، نیروی مرموزی وجود دارد که کهکشان ها را با سرعتی رو به فزونی از یکدیگر دور می کند و در پی آن انبساط جهان تسریع می یابد. طبق برآورد ها حدودا بیش از ۶۰٪ از جهان را انرژی تاریک تشکیل می دهد و جهان مریی و شناخته شده ما(شامل سیارات،ستارگان و کهکشان ها) حدودا ۵٪
Rationalist
07-05-2014, 07:24 PM
فقط صفحه عوض کردید؟ شتاب یعنی چی؟ گاز میخوره ولی راه نمیره؟ قبلن بهتر از این بوده؟
معمولن بعد از تعویض دیسک و صفحه چند روز بعد باید برید برای تنظیم مجدد. بهتون نگفتن کی بیاین؟ به تعمیرکاره اعتماد دارید؟ یه بار دیگه برید پیشش بگید شتاب نداره، نگید تنظیم میخواد ببینید خودش چی میگه اگه پرت و پلا گفت بگید تنظیمش چی پس؟
پس تنظیم لازم داره؟! یارو حرفی از تنظیم نزد فقط گفت باید آچارکشی هم انجام بده تا درست بشه. منم فکر کردم شاید می خواد پول بگیره بیخودی؛ گفتم لازم نکرده!
Rationalist
07-05-2014, 07:36 PM
من بازی دیشب برزیل رو دنبال میکردم به امید مصدومیت و محرومیت برزیلیها مخصوصا نیمار، ولی بدبخت مهره کمرش شکست، راضی نبودیم این اندازه رو دیگه
توی این جام که Fair Play رو حسابی گاییدن!!!
همش که بازیکن ها به هم فحش می دن...یکی کمر می شکونه...اون یکی گاز می گیره...
کم مونده وسط زمین به هم تجاوز هم بکنن!
Theodor Herzl
07-06-2014, 12:16 AM
خوشحال شدم هلند برد امروز ، چند سال پیش مجرد بودم ۸ ساعت در راه اسرائیل توی آمستردام توقف داشتم رفتم توی red-light district اونجا رفتم:e105:، خلاصه خیلی حال داد ، من بعد اسرائیل کشوری که برای زندگی انتخاب میکنم ۱۰۰% هلند هست ، خیلی جای خوبیه!
یه نفر
07-07-2014, 07:12 PM
سلا سلا سلاااام
من اومدم
شنیدم در غیابم گرد و خاک کردید و اخراجی و بازداشتی و دیکتاتوری و .. رونق گرفته بوده!
چـــشــمم روشن !!
مگر میخواید یه لینک بخورم به بچه های بالا بیان اینجا و همتونو بازداشت کنن؟؟ :-)
خدایش با هم دعوا نکنید. نظراتتونو محکم اما با احترام بیان کنید. این مشکل همیشه بوده و متاسفانه دوستان زیادی دلخور شدن...
sonixax
07-07-2014, 11:42 PM
این مشکل همیشه بوده و متاسفانه دوستان زیادی دلخور شدن...
کسی که میاد رسمن فحاشی میکنه دیگه دوست نیست!
فلانی هم که کلن دوست نیست. البته دشمن هم نیست بیشتر شبیه کاریکاتور دشمن میمونه :))
Russell
07-10-2014, 02:31 PM
طاعات انشالله عبادات برادران و خواهر مورد قبول حق تعالی قرار گرفته باشه. :e308::e330:
این روزهیِ سکوت در راستای ماه مبارک هست دیگه؟
kourosh_bikhoda
07-12-2014, 10:52 AM
اخترفیزیکدان ها دریافته اند که بر خلاف نیروی گرانش و ماده تاریک که سعی در کشش و هم گرایی اجرام دارند، نیروی مرموزی وجود دارد که کهکشان ها را با سرعتی رو به فزونی از یکدیگر دور می کند و در پی آن انبساط جهان تسریع می یابد. طبق برآورد ها حدودا بیش از ۶۰٪ از جهان را انرژی تاریک تشکیل می دهد و جهان مریی و شناخته شده ما(شامل سیارات،ستارگان و کهکشان ها) حدودا ۵٪
بله اطلاع دارم. ولی نفهمیدم ربطش رو به اشارتون به ماده تاریک!
kourosh_bikhoda
07-12-2014, 10:59 AM
پس تنظیم لازم داره؟! یارو حرفی از تنظیم نزد فقط گفت باید آچارکشی هم انجام بده تا درست بشه. منم فکر کردم شاید می خواد پول بگیره بیخودی؛ گفتم لازم نکرده!
آچارکشی؟ آچارکشی چه ارتباطی به دیسک و صفحه داره؟ نه معمولن یه تنظیم بعد از مدتی میخواد.
Russell
07-14-2014, 06:58 PM
دوستانی که غایب هستند بیان در یک پست توضیح بدند که چه ...؟!!
Dariush
07-14-2014, 07:59 PM
مثل آن معلمی که حوصلهی حضور غیاب نداشت و میگفت «هر کس که غایب است اعلام کند!»؟
Russell
07-14-2014, 08:09 PM
مثل آن معلمی که حوصلهی حضور غیاب نداشت و میگفت «هر کس که غایب است اعلام کند!»؟
درود داریوش نازنین
این کمکی توفیر دارد، اینجا بگمانم بچهها سر میزنند گه گاهی ولی لاگین نمیکنند و چیزی نمینویسند برای همین غایبین میتوانند خودشان اعلام کنند. البته نمیدانم شاید هم همه رفته باشند و من تو بقول مزدک برای بادهای قطبی داریم مینویسم :e330:
Dariush
07-14-2014, 10:00 PM
ببخشید راسل گرامی. من هرچه کوشیدم نتوانستم پست ارسال کنم. حالا دوستان کملطفی میکنند یا با ما قهرند، کاریش نمیتوان کرد چندان، عوضاش خودمان را عشق است...
Russell
07-14-2014, 10:19 PM
ببخشید راسل گرامی. من هرچه کوشیدم نتوانستم پست ارسال کنم. حالا دوستان کملطفی میکنند یا با ما قهرند، کاریش نمیتوان کرد چندان، عوضاش خودمان را عشق است...
دقیقا !
ولی من حقیقتا از این وضع شگفت زده شدهام، با دانستن رکود نسبی سایت هم این اندازه سکوت برای من قابل درک نیست.
بنظر من شاید ترول و کل کل و کشیدن لول بحثها به پایین باعث بیانگیزگی شده و همه حس میکنند «هر چه بگویم که فایده ندارد» وگرنه دربارهیِ هر کدام از این مباحی که ما داشتهایم میشود همینجور نوشت و نوشت و نوشت...
sonixax
07-14-2014, 10:40 PM
کار ، بدبختی، خوشبختی ، سوختن مادبرد 800 یورویی کامپیوتر و فرستادنش برای گارانتی، دیزل ، بنزین ، معاینه فنی و دیگر هیچ :دی
کافر_مقدس
07-15-2014, 05:54 AM
خفقان ، سانسور ، خودشیفتگی، خودبرتر بینی، ناسزاگویی، عقده گشایی، خودکامگی و دیگر هیچ...!
Russell
07-16-2014, 02:34 PM
کار ، بدبختی، خوشبختی ، سوختن مادبرد 800 یورویی کامپیوتر و فرستادنش برای گارانتی، دیزل ، بنزین ، معاینه فنی و دیگر هیچ :دی
خب خیلی وقت است که کم فعالیت میکنی میلاد، نمیدانم سر همه با کار شلوغ شده یا دلزده شدهاند و... ، من هنوز هم گه گاه کاربران خوبی در وب میبینم و حصرت میخورم اینها پراکندهاند و اینجا هم اینجور سوت و کور.
خفقان ، سانسور ، خودشیفتگی، خودبرتر بینی، ناسزاگویی، عقده گشایی، خودکامگی و دیگر هیچ...!
بی انصافی میکنی کافر، حالا برخورد تندی از دو طرف بود، ولی سانسور را از کجا آوردی، تا بحال مگر یک کلمه از نوشتههایت حذف شده یا از ارسال مطلبت جلوگیری شده؟
Dariush
07-16-2014, 02:39 PM
بی انصافی میکنی کافر، حالا برخورد تندی از دو طرف بود، ولی سانسور را از کجا آوردی، تا بحال مگر یک کلمه از نوشتههایت حذف شده یا از ارسال مطلبت جلوگیری شده؟
به گمانم منظورش این تالار نبود و کلی میگفت(وضع مملکت و این چیزها).
Russell
07-16-2014, 04:21 PM
دوستان کسی مذاکرات هستهای رو با دقت دنبال کرده؟
معلوم هست ایران داره دقیقا چه بازی میکنه؟
این حرفهایِ دوبارهیِ خامنهای فیلم و جنگ زرگری هست یا نه؟ همیشه این حرفها دربارهیِ ج.ا با شک و تردید همراه بوده و اینکه سیستم مافیایی هست و نمیشه با قاطعیت نظر داد، الان در این مرحله هم چیز تازهای مشخص نشده؟
Dariush
07-16-2014, 04:49 PM
دوستان کسی مزاکرات هستهای رو با دقت دنبال کرده؟
معلوم هست ایران داره دقیقا چه بازی میکنه؟
این حرفهایِ دوبارهیِ خامنهای فیلم و جنگ زرگری هست یا نه؟ همیشه این حرفها دربارهیِ ج.ا با شک و تردید همراه بوده و اینکه سیستم مافیایی هست و نمیشه با قاطعیت نظر داد، الان در این مرحله هم چیز تازهای مشخص نشده؟
من که چشمام آب نمیخورد توافقی نهایی حاصل بشود. موضوع ساده است به گمانم:
1- آخوند بمب هستهای میخواهد.
2- غرب میخواهد آخوند به بمب هستهای دسترسی پیدا نکند.
این به سادگی توضیح میدهد که چطور این مذاکرات بیش از همهی جنگهای تاریخ جهان به طول انجامیده. وقتی آخوند واقعا بمب میخواهد چطور میخواهد نشان دهد که بمب نمیخواهد؟ برای اینکه نشان دهد بمب نمیخواهد، باید تجهیزاتی که برای فرآوری اورانیوم لازم است تا بمب هستهای ساخته شود را غیرفعال یا نابود کند. اما با اینکار توانِ ساخت بمبِ هستهای را از دست میدهد و دهها میلیارد دلار هزینهی مستقیم و صدها میلیارد دلار هزینهی غیرمستقیم برباد میرود. این است که این معادله هرگز حل شدنی نیست و ممکن است تا زمانی که جمهوری اسلامی وجود دارد این مذاکرات و موش و گربهبازیها ادامه داشته باشد.
Russell
07-16-2014, 05:13 PM
من که چشمام آب نمیخورد توافقی نهایی حاصل بشود. موضوع ساده است به گمانم:
1- آخوند بمب هستهای میخواهد.
2- غرب میخواهد آخوند به بمب هستهای دسترسی پیدا نکند.
این به سادگی توضیح میدهد که چطور این مذاکرات بیش از همهی جنگهای تاریخ جهان به طول انجامیده. وقتی آخوند واقعا بمب میخواهد چطور میخواهد نشان دهد که بمب نمیخواهد؟ برای اینکه نشان دهد بمب نمیخواهد، باید تجهیزاتی که برای فرآوری اورانیوم لازم است تا بمب هستهای ساخته شود را غیرفعال یا نابود کند. اما با اینکار توانِ ساخت بمبِ هستهای را از دست میدهد و دهها میلیارد دلار هزینهی مستقیم و صدها میلیارد دلار هزینهی غیرمستقیم برباد میرود. این است که این معادله هرگز حل شدنی نیست و ممکن است تا زمانی که جمهوری اسلامی وجود دارد این مذاکرات و موش و گربهبازیها ادامه داشته باشد.
مساله این است که چه اندازه ج.ا حساب هزینه و فایده دارد، بمب اتمی را «به هر قیمت» میخواهد؟
البته این شلوغی برای عدهای بسیار پر سود بوده ولی همینها بیوقفه مشغول لابی برای رفع تحریمها بودهاند. غرب هم نشان داده نه پول حملهیِ نظاامی را دارد و نه سرانش تخم آنرا دارند.
اطلاعات من هم از تکنولوژی ساخت بمب اتم چندان نیست ولی در همین حد که هست بنظرم ایدهیِ نظارت بر یک کشور بر این مساحت خندهدار بنظر میرسد، حالا اینها که رفقایی مثل کرهیِ شمالی و چین هم دارند که از آنها اورانیوم تهیه کنند. وقتی قذافی آمد تاسیسات اتمیش را دربست تسلیم بوش و بلر کرد اطلاعاتی از شبکهیِ تکنولوژی اتمی بازار سیاه بدست آمد که آنها فکرش را هم نمیکردند.
بگمانم هر دو میخواهند تظاهر کنند که راه حلی وجود دارد و موضوع را کش بدهند تا یک اتفاقی بیافتد و یا ج.ا سقوط کند یا غرب سقوط کند، یا آخرالزمانی چیزی بشود این وسط این پرونده هم ماست مال بشود و همه یادشان برود اینها از جام جهانی 2002 تا حالا دارند مذاکرهیِ هستهای میکنند !!
کافر_مقدس
07-16-2014, 05:48 PM
بی انصافی میکنی کافر، حالا برخورد تندی از دو طرف بود، ولی سانسور را از کجا آوردی، تا بحال مگر یک کلمه از نوشتههایت حذف شده یا از ارسال مطلبت جلوگیری شده؟بله حذف شده. مدارکش هم موجود است! دسترسی ام نیز توسط یکی از مدیران خودکامه ی سخنگاه محدود شده بود و برای رفع این محدودیت مرا اجبار به پذیرفتن قوانین کرده بود، در صورتیکه خود او به تنها چیزی که به آن پایبند نیست همین قوانین است و هر چه بخاهد می گوید و هر چه بخاهد می کند
ایشان شباهت بسیاری به یک آخوند دارد که آزادی را دوست می دارد، البته فقط برای خود!
به گمانم منظورش این تالار نبود و کلی میگفت(وضع مملکت و این چیزها).
نه منظورم همینجا بود!
شوربختانه وضع مملکت مستقیم و غیرمستقیم بر رفتار ما ایرانیان نیز اثر دارد!
با دیکتاتورها در ستیز هستیم، ولی خودمان خلق و خوی دیکتاتوری داریم!
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/07/14.jpg
Russell
07-16-2014, 06:01 PM
بله حذف شده. مدارکش هم موجود است!
دسترسی ام نیز توسط یکی از مدیران خودکامه ی سخنگاه محدود شده بود و برای رفع این محدودیت مرا اجبار به پذیرفتن قوانین کرده بود، در صورتیکه خود او به تنها چیزی که به آن پایبند نیست همین قوانین است و هر چه بخاهد می گوید و هر چه بخاهد می کند
ایشان شباهت بسیاری به یک آخوند دارد که آزادی را دوست می دارد، البته فقط برای خود!
والا این سخنان با توجه به اینکه خود من هم عضو تیم مدیریت بودم برایم عجیب است. این مدارک را حتما مطرح کنید تا کسی از دوستان مدیر که شما هم قبولش دارید (بگمانم داریوش گزینهیِ مناسبی باشد) بررسیاش کند. ولی من در شدیدترین بحثها هم ندیدهام میلاد پست کسی را ویرایش کند. ویرایش تنها برای فحشهایِ رکیک و کلمات نژادپرستانه در اینجا استفاده شده، الان هم که از هر زمان دیگری آزادتر شده و رسما هرکس هرچه خواست میگوید.
sonixax
07-16-2014, 06:27 PM
والا این سخنان با توجه به اینکه خود من هم عضو تیم مدیریت بودم برایم عجیب است. این مدارک را حتما مطرح کنید تا کسی از دوستان مدیر که شما هم قبولش دارید (بگمانم داریوش گزینهیِ مناسبی باشد) بررسیاش کند. ولی من در شدیدترین بحثها هم ندیدهام میلاد پست کسی را ویرایش کند. ویرایش تنها برای فحشهایِ رکیک و کلمات نژادپرستانه در اینجا استفاده شده، الان هم که از هر زمان دیگری آزادتر شده و رسما هرکس هرچه خواست میگوید.
راسل جان بچه مسلمان و بسیجی جماعت یعنی دروغگو! ایشون هم داره دروغ میگه به شیوه حسنه اسلامی!
نه پستی از این جناب مقدس حذف شده و نه هرگز محدودیت در دسترسی براشون درست شده! فقط دروغ و دروغ و دروغ به مانند سابق.
من خیلی وقت است که لیلی به لالای این کارمند هشت تومانی جمهوری اسلامی نمیگذارم! پیشنهاد میکنم شما هم همین کار را بکنید.
sonixax
07-16-2014, 06:29 PM
خب خیلی وقت است که کم فعالیت میکنی میلاد، نمیدانم سر همه با کار شلوغ شده یا دلزده شدهاند و... ، من هنوز هم گه گاه کاربران خوبی در وب میبینم و حصرت میخورم اینها پراکندهاند و اینجا هم اینجور سوت و کور.
نه من یک مقداری سرم شلوغ شده به خاطر همون کاری که قبلن گفتم بهتون.
وسط این همه کار حالا تخته ننه (مادر بورد) کامپیوترمان هم ترکید! 800 یوروی سابق 600 یوروی فعلی خرج گذاشت روی دستمان! تازه اگر لنگه اش گیر بیاید : Evga SR-X
Russell
07-16-2014, 08:00 PM
ارواح سرگردان گرامی، امشب شب قدر است و بنابر احدادیث نقوی شبنشینی به اندازهیِ 11000 شب جماع نقوی ثواب دارد، پس بشتابید !!
Theodor Herzl
07-16-2014, 08:08 PM
دسترسی ام نیز توسط یکی از مدیران خودکامه ی سخنگاه محدود شده بود و برای رفع این محدودیت مرا اجبار به پذیرفتن قوانین کرده بود،درخواست از کاربران برای پذیرفتن قوانین حالا شد دیکتاتوری؟ وارد یک خانه کسی میشوید میگوییم نشاشید به در و دیوار میشه دیکتاتور بودن؟:e412:
sonixax
07-16-2014, 08:28 PM
درخواست از کاربران برای پذیرفتن قوانین حالا شد دیکتاتوری؟ وارد یک خانه کسی میشوید میگوییم نشاشید به در و دیوار میشه دیکتاتور بودن؟
از مغز فندقی بعضی ها چه انتظاراتی دارید ها :))
ایشون هنوز نمیدونه که سیستم قوانین یک سیستم خودکار هست و هر وقتی که به روز رسانی بشه یا کاربری تازه وارد باشه پیغام موافقت با قوانین بهش نشون داده میشه و تا موافقت نکنه نمیتونه فعالیت کنه. این برای همه هست.
یعنی وقتی قوانین به روز بشه برای من و شما هم پیغامش نشون داده میشه. از اونجایی که برای هیچ کاربر دیگه ای نشون داده نشده این بابا داره دروغ میگه کما فی السابق:e421:
کافر_مقدس
07-16-2014, 09:24 PM
درخواست از کاربران برای پذیرفتن قوانین حالا شد دیکتاتوری؟ وارد یک خانه کسی میشوید میگوییم نشاشید به در و دیوار میشه دیکتاتور بودن؟:e412:
تو این کار را کردی؟!! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/12/1.gif
بله دیکتاتوری هست زمانیکه خود صاحبخانه مدام در خانه اش سرگرم ریدن است و یک جای پاکیزه در خانه اش باقی نگذاشته.
صاحبخانه در صورتی می تواند از مهمانانش انتظار رعایت قوانین خانه اش را داشته باشد که خودش قوانین را نقض نکند و برخلاف گفته اش عمل نکند
کافر_مقدس
07-16-2014, 09:27 PM
از مغز فندقی بعضی ها چه انتظاراتی دارید ها :))
من خیلی وقت است که لیلی به لالای این کارمند هشت تومانی جمهوری اسلامی نمیگذارم!
می بینید؟! براحتی تهمت می زند و از الفاظ نامناسب استفاده می کند، ولی وقتی او را میلاد بی مخ خطاب می کنید برآشفته شود و اخطار پشت اخطار است که برایتان می آید!!
گمان نمی کنم این واژه ی "بی مخ" رکیک یا نژاد پرستانه باشد و اتفاقن به حقیقت بیشتر نزدیک است تا یک ناسزا !
نه پستی از این جناب مقدس حذف شده و نه هرگز محدودیت در دسترسی براشون درست شده! فقط دروغ و دروغ و دروغ به مانند سابق.
شوربختانه تنها کاری که از من برنمی آید و از آن بیزار هستم همین دروغ گفتن است!
شما یا دروغگوی خوبی هستید یا آلزایمر گرفته اید یا اینکه از بهره ی هوشی پایینی برخوردار هستید که نمی دانید وقتی یک پیک زدایش می شود به قسمت پیغام های خصوصی انتقال می یابد. اخطارها و تهدیدهای شما هنوز موجود است!
اگر به قول شما فحاشی هم کرده بودم باز دلم نمی سوخت، ولی من مثل شما گستاخ و بی ادب نیستم.
اکنون نیز با این رویه ی ناعادلانه ای که در پیش گرفته اید من در درستی محرومیت دایمی کاربر"فلانی" هم تردید کرده ام.
Theodor Herzl
07-16-2014, 09:55 PM
تو این کار را کردی؟!!خیر من یک چند ماهی هست که مدیر نیستم ، در ضمن پستهای حذف شده برای کسانی که مدیر هستند هنوز قابل مشاهده هست ، بگویید در کدام جستار پست شما حذف شده آنارشی یا داریوش برود نگاه کنند
کافر_مقدس
07-16-2014, 10:40 PM
خیر من یک چند ماهی هست که مدیر نیستم ، در ضمن پستهای حذف شده برای کسانی که مدیر هستند هنوز قابل مشاهده هست ، بگویید در کدام جستار پست شما حذف شده آنارشی یا داریوش برود نگاه کنند
در جستار "موفقیت دکتر روحانی به آرامی و با احتیاط" پست واپسین من زدایش شد، فقط به خاطر اینکه به مذاق میلاد خان خوش نیامد!
درحالیکه هتا یک کلمه از پیک های خودش که در آن ها به من هتاکی کرده بود زدایش نشد. چرا؟!! چون مدیر است و گردن کلفت!
کافر_مقدس
07-16-2014, 10:50 PM
پیک شماره ی 287 اینجا را هم ملاحظه بفرمایید، در همین راستا است
انتقاد از قانونهای انجمن - برگ 29 (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87%D 8%A7%D8%8C-%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1%E2%80%8C%DB%8C%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-7/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-470/برگه-29.html)
ایشان مرا نیز تهدید کرده که در صورت بی احترامی مجدد(!) برخورد حذفی در پیش خاهد گرفت!
sonixax
07-17-2014, 12:01 AM
می بینید؟! براحتی تهمت می زند و از الفاظ نامناسب استفاده می کند، ولی وقتی او را میلاد بی مخ خطاب می کنید برآشفته شود و اخطار پشت اخطار است که برایتان می آید!!
گمان نمی کنم این واژه ی "بی مخ" رکیک یا نژاد پرستانه باشد و اتفاقن به حقیقت بیشتر نزدیک است تا یک ناسزا !
هنوز بی تجربه تر از آنی هستی که فرق توهین با اتهام را بفهمی!
شوربختانه تنها کاری که از من برنمی آید و از آن بیزار هستم همین دروغ گفتن است!
این هم یک دروغ دیگر!
شما یا دروغگوی خوبی هستید یا آلزایمر گرفته اید یا اینکه از بهره ی هوشی پایینی برخوردار هستید که نمی دانید وقتی یک پیک زدایش می شود به قسمت پیغام های خصوصی انتقال می یابد. اخطارها و تهدیدهای شما هنوز موجود است!
کدام پیک شما که درش فحاشی نبوده پاک شده ؟ وقتی نمیتونید نشون بدید یعنی دارید دروغ میگید!
اگر به قول شما فحاشی هم کرده بودم باز دلم نمی سوخت، ولی من مثل شما گستاخ و بی ادب نیستم.
گریه نکن اخوی! آغا بدش میاد نیروی تحت فرمانش نازک نارنجی باشند!
اکنون نیز با این رویه ی ناعادلانه ای که در پیش گرفته اید من در درستی محرومیت دایمی کاربر"فلانی" هم تردید کرده ام.
بله مشخص است که همیشه آب آب رو پیدا میکنه و چاله بوی گند رو! از همین رو طبیعیست که شما از طرفداری از کاربر فلانی که فحاشی های رکیکش باعث اخراجش شد بر بیایید! به خصوص که فحش هایی که داده اید را فحش نمیدانید!
پیک شماره ی 287 اینجا را هم ملاحظه بفرمایید، در همین راستا است
انتقاد از قانونهای انجمن - برگ 29
ایشان مرا نیز تهدید کرده که در صورت بی احترامی مجدد(!) برخورد حذفی در پیش خاهد گرفت!
متن پیک 287 :
نمی دونم این پست باقی میمونه یا این هم باز به سرنوشت حذف دچار میشه!
کاربر sonixax از امکانات مدیریتی که در اختیارش قرار داده شده سواستفاده میکنه و به زشتترین شکل ممکن و در جهت کلکل های چاله میدونی و تخریب طرف بحثش سواستفاده میکنه . اما کسی بهش نمی گه بالای چشمت ابرو هست و با افتخار داره از ابزار مدیریتی سواستفاده میکنه.
کدوم پست شما حذف شده ؟
متاسفانه در اقدامی شنیع و خلافِ آزادی بیان پستهایی از من در تاپیکهای جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه - برگ 24 (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%8C%D 8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C%D8% AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-536/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-24.html) و جنگ مسلحانه - برگ 4 (http://www.daftarche.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-12/%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%85%D8%B3%D9%84%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87-1579/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-4.html#post71269) بوسیله شخص sonixax حذف شدند.
و جالب اینجاست که در توجیه به این هتک حرمت اینرا گفته است:
یک سری حملات شخصی ، فحاشی و عقده دری که پیشتر در مورد پاک شدنشان هشدار گرفته بودند.!!!!
من تعجب میکنم که تو با چه رویی چنین حرفی میزنی وقتی تو خودت به کرات شروع کننده حمله شخصی و... هستی و از گفتن هیچ حرف زشتی هم ابایی نداری. پستهایت موجودند همه میتونند بروند ببینند و اگر پستهایی که از من حذف کردی دوباره برگردانده شوند همه میتونند مقایسه کنند.
حالا شما خودتون نحوه گفتارش رو در همین جمله فوق ببینید! و بقیه پستهایش چه با من چه با بعضی دیگر از کاربران رو هم ببینید! و بعدش ببینید شروع کننده این دیالوگ ها از طرف چه کسی بوده اند!
پستهای من در حالی حذف میشه که اولین بیاحترامی رو این کاربر به من کرد. پس مشخصه اینجا نه admin نظارتی داره نه آدم درستی برای اینکار گذاشته. چاقو رو دادند دست یک بچه که گفتار و رفتارش دقیقا همین رو نشون میده.که استفاده درست که نمیکنه هیچ خیلی هم باهاش غلدر بازی در مییاره و تهدید تهدید تهدید !
برگردیم به اصل موضوع، وقتی صحبتی زشت و نادرست از طرف sonixax گفته میشه، باعث میشه افراد عکس العمل نشون بدن. هر عملی عکس العملی داره و این عکس العملها وقتی که میبینند فروم نه صاحب داره نه نظارت admin اونوقت کاربرها شروع میکنن خودشون مستقیما برخورد کردن و بعدش این sonixax که خوب کتک میخوره شروع میکنه به حذف کردن پستهای طرف بحث خودش(!) و چاقوکشی و غلدر بازی راه میندازه و در اصل میگه همینه میخوای بخواه نمیخوای اخراج با برچسب فلانی و با حذف پست ابراز وجود میکنه!! اسمش هم میزارید آزادی بیان و عدم سانسور!
و بعدش هم یکی مثل این با حالت معصومانهای میگه:
کاربر folaani !! یه اخراجی که بیشتر نداریم تو انجمن ...!!!
حالا من چه طور در پیکی که کاربر پیمان (همان فلانی) نوشته این جناب مقدس رو تهدید کردم قضاوت با بقیه! تازه همان طور که میبینید همین پست کاربر فلانی هم پاک نشده و سر جاشه! بعد پست این جناب مقدس که مشغول سینه زنی برای سر نبریده میر حسین بوده پاک شده ؟!
دروغ پشت دروغ! خجالت هم نمیکشد انچوچک خان! (معنی انچوچک (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-f1ee05c582424e838f060d09d3dbb01a-fa.html))
خیر من یک چند ماهی هست که مدیر نیستم ، در ضمن پستهای حذف شده برای کسانی که مدیر هستند هنوز قابل مشاهده هست ، بگویید در کدام جستار پست شما حذف شده آنارشی یا داریوش برود نگاه کنند
در هیچ جا! این جناب مقدس مسلمان است! طرفدار ولایت فقیه و در استخدامش هم هست! کسرا جان دیگر خودت میدانی که مسلمانان در ننه من غریبم بازی و دروغگویی استادکار هستند. خوب ایشون هم به واسطه مسلمان بودنش و تحت امر خامنه ای بودنش دروغگو هستش منتها دیگه خبر نداره که مسجد جای نماز خواندن است و بس :))
sonixax
07-17-2014, 12:05 AM
یکی نیست بگه اگر اینجا دیکتاتوریه و خفقان و سانسور و فلان و بهمان پس چرا برای نوشتن درش خودتان را پاره پاره میکنید و شناسه سازی فله ای میکنید ؟! خوب بروید در هم میهن و عَندیشه ها و ... که دیکتاتوری و سانسور ندارند :))))
یا شاید این برادران مخ لس بسیجی عضو اینجا تقیه میفرمایند ؟!
Theodor Herzl
07-17-2014, 01:02 AM
در ضمن جناب کافر از آن پیام خصوصی که در حذف پست شما آماده screenshot بگیرید اینجا بگذارید
کافر_مقدس
07-17-2014, 09:01 AM
این جناب مقدس مسلمان است! طرفدار ولایت فقیه و در استخدامش هم هست!
یکی نیست بگه اگر اینجا دیکتاتوریه و خفقان و سانسور و فلان و بهمان پس چرا برای نوشتن درش خودتان را پاره پاره میکنید و شناسه سازی فله ای میکنید ؟! خوب بروید در هم میهن و عَندیشه ها و ... که دیکتاتوری و سانسور ندارند :))))
یا شاید این برادران مخ لس بسیجی عضو اینجا تقیه میفرمایند ؟!
اگر می بینید هنوز اینجا هستم دلایل بسیاری دارد، ولی به یقین به خاطر سمپاتی به شما نیست!
شناسه هم فقط همین یکی را دارم، این هم اتهام و توهینی دیگر!
کدام پیک شما که درش فحاشی نبوده پاک شده ؟ وقتی نمیتونید نشون بدید یعنی دارید دروغ میگید!بلاخره آشکار خاهد شد که چه کسی دروغگوست!
حالا من چه طور در پیکی که کاربر پیمان (همان فلانی) نوشته این جناب مقدس رو تهدید کردم قضاوت با بقیه!
خودت را به آن راه نزن، جنابعالی پیغام خصوصی فرستاده ای که اگر یک بار دیگر به حضرتعالی بگویم بالای چشمت ابروست به صورت دایم اخراج خاهم شد.
می دانستم دروغگوی خوبی هستی، ولی دیگر نمی دانستم اینگونه گستاخانه دروغ می گویی!
کافر_مقدس
07-17-2014, 09:19 AM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/07/15.jpg
پیکی هم که از من زدایش شد آن بود که گفته بودم امثال احمد باطبی ها و مسیح علی نژادها را به میلاد بی مخ ها ترجیح می دهم
در واقع منظور من از میلاد بی مخ ها افراد دیگری بودند، نمی دانم چرا به ایشان برخورد و بلافاصله به خودش گرفت!!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png
sonixax
07-17-2014, 11:18 AM
اگر می بینید هنوز اینجا هستم دلایل بسیاری دارد، ولی به یقین به خاطر سمپاتی به شما نیست!
شناسه هم فقط همین یکی را دارم، این هم اتهام و توهینی دیگر!
دروغ نگویید!
بلاخره آشکار خاهد شد که چه کسی دروغگوست
خود را پاره نکنید!
خودت را به آن راه نزن، جنابعالی پیغام خصوصی فرستاده ای که اگر یک بار دیگر به حضرتعالی بگویم بالای چشمت ابروست به صورت دایم اخراج خاهم شد.
می دانستم دروغگوی خوبی هستی، ولی دیگر نمی دانستم اینگونه گستاخانه دروغ می گویی!
مظلوم نمایی نکنید!
پس شد :
1 - دروغ نگویید
2 - خود را پاره نکنید
3 - مظلوم نمایی نکنید
sonixax
07-17-2014, 11:20 AM
پیکی هم که از من زدایش شد آن بود که گفته بودم امثال احمد باطبی ها و مسیح علی نژادها را به میلاد بی مخ ها ترجیح می دهم
در واقع منظور من از میلاد بی مخ ها افراد دیگری بودند، نمی دانم چرا به ایشان برخورد و بلافاصله به خودش گرفت!!
کدام پیک شما که درش فحاشی نبوده پاک شده ؟
در زمینه فحاشی هایی که کردید اخطار هم گرفتید که به جا بود.
در ضمن پیک شما نه به خاطر گفتن کلمه بی مخ بلکه به خاطر بی شرف خواندن پاک شد! اخطاری هم که گرفتید در مورد تکرار فحاشی هایی بود که کردید و همینجا هم میگم در صورتی که دوباره فحاشی کنید شخصن بدون ملاخظه هیچ چیزی شما را اخراج خواهم کرد. به کاربران فحاشی نکنید هرچه دوست دارید بگویید.
پس انقدر دروغ نگویید جانم.
Theodor Herzl
07-17-2014, 02:29 PM
در ضمن پیک شما نه به خاطر گفتن کلمه بی مخ بلکه به خاطر بی شرف خواندن پاک شد! اخطاری هم که گرفتید در مورد تکرار فحاشی هایی بود که کردید و همینجا هم میگم در صورتی که دوباره فحاشی کنید شخصن بدون ملاخظه هیچ چیزی شما را اخراج خواهم کرد. به کاربران فحاشی نکنید هرچه دوست دارید بگویید.
پس بحر حال یک چیزی پاک شده( درست یا غلط) ، میلاد تو اصلا منکر این شدی که چیزی پاک شده. بی شرف به یکی خطاب کردن فحش است به نظر من ، ولی اگر قرار شود که مست گیرند هر آنکه در شهر هست رو باید بگیرند، من خودم ۱۰ برابر بد تر از این را به خیلیها گفتم پستم هم پاک نشده ، من فکر میکنم در یک جستاری که شما خودت یک طرف بحث هستی نباید مدیریت کنی ، اگر هم شکایتی داری به یک مدیر دیگه بکن که اون قضاوت بکنه
Dariush
07-17-2014, 08:20 PM
اینطور که نمیشود میلاد گرامی. هیچ مرز مشخصی برای تعیین فحش بودن یا نبودنِ یک لفظ یا عبارت وجود ندارد. مثلا در بیرون اگر کسی این چیزهایی که شما به کافر گفتهاید را به من بگوید من به هیچ رو آنها را کمتر از همانهایی که کافر به شما گفته نخواهم دانست. به نظر من در واقعبینانهترین حالت شما توهین میکنید (هشت تومنی و کلا لحنتان توهینآمیز است) و ایشان فحش داده (بیشرف). من نمیدانم راهکار در اینجا دقیقا چیست اما تنها چیزی که الان به نظرم میرسد این است همانیست که کسرا گفت، یعنی شما در حین بحث با کافر مدیریت پستها را به مدیر دیگری (آنارشی، کوروش یا من) بسپارید و خودتان دخالت مستقیم نکنید.
sonixax
07-17-2014, 10:14 PM
میلاد تو اصلا منکر این شدی که چیزی پاک شده.
من این رو گفتم :
کدام پیک شما که درش فحاشی نبوده پاک شده ؟
من خودم ۱۰ برابر بد تر از این را به خیلیها گفتم پستم هم پاک نشده ، من فکر میکنم در یک جستاری که شما خودت یک طرف بحث هستی نباید مدیریت کنی ، اگر هم شکایتی داری به یک مدیر دیگه بکن که اون قضاوت بکنه
من اصلن با این مستر مقدس طرف بحث نبودم! شما بودی که بعدش توش به من فحش داد!
اینطور که نمیشود میلاد گرامی. هیچ مرز مشخصی برای تعیین فحش بودن یا نبودنِ یک لفظ یا عبارت وجود ندارد. مثلا در بیرون اگر کسی این چیزهایی که شما به کافر گفتهاید را به من بگوید من به هیچ رو آنها را کمتر از همانهایی که کافر به شما گفته نخواهم دانست. به نظر من در واقعبینانهترین حالت شما توهین میکنید (هشت تومنی و کلا لحنتان توهینآمیز است) و ایشان فحش داده (بیشرف). من نمیدانم راهکار در اینجا دقیقا چیست اما تنها چیزی که الان به نظرم میرسد این است همانیست که کسرا گفت، یعنی شما در حین بحث با کافر مدیریت پستها را به مدیر دیگری (آنارشی، کوروش یا من) بسپارید و خودتان دخالت مستقیم نکنید.
داریوش جان همان طوری که گفتم من طرف بحث این مستر مقدس نبودم کسرا بود و در پاسخ به کسرا به من فحاشی کرد. به هر کس دیگری هم میکرد همین رویه رو در پیش میگرفتم.
لحن تند با فحش دادن فرق میکنه. شما تا حالا دیدی من در ارتباط با کسی که لحن تند داره عملی انجام داده باشم ؟ همین جناب مقدس در برخی پستها به من گفت نوکر بی جیره و مواجب! (که البته از خودم یاد گرفته ! طفلی استعداد نداره کلن :دی) و من فقط به شوخی بهش گفتم از خودت یه چیزی بگو!
مساله فحش دادن بحثش سواست. یادمه راسل در بحثی به من گفت :"رسمن داری کس میگی اخوی" ! خوب هنوز پستش سر جاشه کسی هم ناراحت نشد. این بنده ی الله هشت تومانی هم باید یاد بگیره که فرق است بین تند حرف زدن با فحش دادن. در قوانین خیلی واضح نوشته شده فحاشی به کاربران جرمه :
۰۱ - اهانت ، استفاده از کلمات رکیک برای توصیف هر شخص یا گروه . تارنما به شدت در مورد توهین شخصی حساسیت به خرج می دهد.
• استفاده از کلماتی مانند : چرند است ، مهمل است ، بیخود است ، مهمل نبافید ، چرند نگویید و ... جرم نیست . بطور کلی واژگانی که توصیف کننده گفتار شخص مقابل باشد قابل پیگیری نیستند ولی توصیه می شود در استفاده از آنها دقت شود.
من فرا قانونی در مورد این بابا اقدام نکردم. ایشون سخن ور خوبی نیست و نمیتنه مرز فحاشی و لحن تند و تیز رو تشخیص بده مشکل خودشه.
هشت تومانی خواندن کسی که دارد حقوق میگیرد که بیاید برای بقای جمهوری اسلامی سینه بزند هم توهین نیست! تازه اگر مزدور هم نباشد باز هم توهین نیست. اتهام است که در هیچ جای قوانین اتهام زدن جرم نیست.
من پیشتر هم این مساله رو با کوروش مطرح کردم، حالا علنیش میکنم. چندی پیش این جناب مقدس در شرایطی که سایت فیلتر هستش با آیپی مستقیم ایران وارد سایت شد! اولش فکر کردم شاید مشکلی در سیستم فیلترینگ ایران پیش آمده! همزمان از چند تا از دوستان خواستم بررسی کنند سایت کماکان فیلتر بود! همین کافیست تا این اتهام در استخدام دولت بودن به وی بچسبد.
حالا یا کسی که پشت اون شناسه نشسته کافر اصلی نیست!!!! یا هست و در استخدام دولت! در هر دو صورت فرقی نمیکند.
Theodor Herzl
07-18-2014, 02:31 AM
کار غیر قانونی نکرده میلاد اگه گفتی بیشرف کافر پستت رو پاک کرده ، اصلا ایشون قاتل داریوش فروهر هست و خودش شخصاً دستورهای موسوی رو در کشتارهای دهه ۶۰ اجرا میکرده! چه فرقی میکه؟ اینجا که ما با هویت جهان واقعی خودمون نیستیم ، اگه یک زمانی کافر تلاش کرد اطلاعات بقیه رو در بیاره کار مشکوک بکنه بهش گیر بدید ، وسط بحث هی بهش میگی بسیجی ، مزدور اینها خوب نیست ، ایشون چرند زیاد میگه که از روی merit میشه حرف هاش رو باطل کرد ، هر ۳ خط حمله شخصی کردن خوب نیست ، خوب چند ماه هی بهش گفتی بسیجی و مزدور این هم یک بیشرف گفته از کوره در رفته ! بسیجی خطاب کردن مثل نازی خطاب کردن هست اگه ایشون بسیجی نباشه واقعا خود این از مادرجنده گفتن بدتر هست به یکی!
کافر_مقدس
07-18-2014, 08:21 AM
چندی پیش این جناب مقدس در شرایطی که سایت فیلتر هستش با آیپی مستقیم ایران وارد سایت شد! اولش فکر کردم شاید مشکلی در سیستم فیلترینگ ایران پیش آمده! همزمان از چند تا از دوستان خواستم بررسی کنند سایت کماکان فیلتر بود! همین کافیست تا این اتهام در استخدام دولت بودن به وی بچسبد.
حالا یا کسی که پشت اون شناسه نشسته کافر اصلی نیست!!!! یا هست و در استخدام دولت! در هر دو صورت فرقی نمیکند.
نمی دانم با این دروغ پردازی ها چه هدفی را دنبال می کنی، ولی من چند گمانه به ذهنم می رسد.
1- توهم زده ای!
2- تقیه می کنی!
3- با گفتن این مزخرفات میخاهی مرا خشمگین کنی تا بهت دشنام بدهم و آنگاه به هدف پلیدت برسی!
4- آب قطع است!
داریوش جان همان طوری که گفتم من طرف بحث این مستر مقدس نبودم کسرا بود و در پاسخ به کسرا به من فحاشی کرد.
شگفتا از کسی که از مسلمانان بیزار است، ولی خودش همچون آن ها تقیه می کند!
این جمله ی کامل من بود:
"من هیچگونه دلبستگی به اصلاحات ندارم، ولی گویا تعریف شما از اصلاح طلب با تعریف من تفاوت دارد. اگر شما کسانی همچون احمد باطبی و مسیح علینژاد را اصلاح طلب می دانی اینجانب با افتخار اعلام می کنم که من هم اصلاح طلب هستم
در واقع اصلاح طلب ها را بسیار منطقی تر و باشرف تر از میلاد بی مخ ها یافته ام!
خب من در کجا گفته ام که شما بی شرف هستی؟! نشانم بدهید!
اینکه برای مثال من بگویم داریوش را باشرف تر از راسل می دانم، این بدان معناست که راسل بی شرف است؟!! داوری با خودتان!
همین جناب مقدس در برخی پستها به من گفت نوکر بی جیره و مواجب! (که البته از خودم یاد گرفته ! طفلی استعداد نداره کلن :دی)باز خوب است اعتراف کردی که همیشه خودت آغازگر توهین و افترا به کاربران هستی!
فقط من مانده ام در شگفت که وقتی حضرتعالی می گویی "نوکر بی جیره و مواجب" به هیچ وجه توهین محسوب نمی شود، ولی اگر اینجانب همان جمله را به خودت برگردانم این می شود توهین؟!!
رو که نیست، سنگ پای قزوین است!!
Russell
07-18-2014, 10:53 AM
اینکه برای مثال من بگویم داریوش را باشرف تر از راسل می دانم، این بدان معناست که راسل بی شرف است؟!! داوری با خودتان!
شما به میلاد که بیمخ گفتهاید، اینکه از این عنوان (میلاد بیمخ) یک صفت ساختهاید و به عدهای دیگر هم اعمال کردهاید اوضاع را بهتر میکند و نه بدتر. برای فهم بهتر من هم میتوان یک صفت ناموسی با نام کافر بسازم ببینم آنرا فحش میدانید یا نه؟
میلاد هم نهایتا بحث را زیادی شخصی کرده ولی خب او حرفش را با دقت و لب مرز میزند و شما میآیی مستقیم فحش میدهی. اینجا هم من همواره گفتهام نیازمند به تعریف دقیق قوانین دارد تا همین موارد نادر اعمال قانون اینقدر بیخود کس پیدا نکند، ولی خب هر چه گفتم کاری نشد و من هم استعفا دادم.
الان هم از آنجا که باز هم گمان نمیکنم تغییری حاصل شود بشما میگویم شما باید در نوشتارت دقت کنی و کمی هم پوستت را کلفتتر کنی، اینکار را بکنی هیچکس کاری به کار شما نخواهد داشت. اخراجی دائمی اینجا هم تنها یک کاربر بوده (با اینکه ترول و قانون شکن بیشتر داشتیم) و احتمالا تا مدتها خواهد بود. بنظر من شما که به کمک به دفترچه و فعالیتهایِ اینگونه علاقهداری به جای افتادن در دام بحث شخصی و... بیایی کمک کنی که قوانین اینجا بالاخره دقیق و روشن (با جزئیات) نوشته شود و نحوهیِ اعمال آن هم مشخص شود تا نه برای خودت و نه دیگران مشکلی پیش نیاید. میلاد هم تا بحال تا آنجا که من دیدم جز اعمال قانون در بحث مربوط به خودش (توهین به خودش بوده حالا در پاسخ به هرکس که بوده) کار غیرمعمولی اینجا انجام نداده بنظر من.
اتهام زدن هم مثل اینکه این جاسوس موساد است و آن بسیجیست و اینها تا حالا مجازاتی نداشته، در قوانین میشود برای آن هم مجدد تصمیم گرفت.
Rationalist
07-19-2014, 06:16 AM
دقیقا !
ولی من حقیقتا از این وضع شگفت زده شدهام، با دانستن رکود نسبی سایت هم این اندازه سکوت برای من قابل درک نیست.
چهار، پنج تا دختر جمع کنید بیارید بریزید اینجا و سپس جستارهایی هم جهت چرت و پرت گفتن و البته مهم تر از همه همراهی با آنها جهت تیلیت کردن مغز خود براه بیاندازید؛
آنگاه خواهید دید که چه طور ملت از در و دیوار این فروم بالا می روند...:e402:
Theodor Herzl
07-19-2014, 02:10 PM
آقا محمد نوریزاد عکس صفحه ما رو share کرد چه باحال:e105:
https://www.facebook.com/m.nourizad/photos/a.153879031306388.40015.153044948056463/902353543125596/?type=1
کافر_مقدس
07-20-2014, 12:13 AM
https://www.facebook.com/m.nourizad/photos/pcb.902353879792229/902353543125596/?type=1&source=49&refid=17
Russell
07-20-2014, 11:00 AM
میگویم Nevermore چندیست پیدایش نیست. امیدوارم از کیف کوک اینجا را قدری فراموشیده باشد و علت مشکل و گرفتاری نباشد.
kourosh_bikhoda
07-20-2014, 02:38 PM
چهار، پنج تا دختر جمع کنید بیارید بریزید اینجا و سپس جستارهایی هم جهت چرت و پرت گفتن و البته مهم تر از همه همراهی با آنها جهت تیلیت کردن مغز خود براه بیاندازید؛
بجای تز دادن بفرمایید چه خبر از دیسک و صفحه؟
sonixax
07-20-2014, 09:15 PM
کار غیر قانونی نکرده میلاد اگه گفتی بیشرف کافر پستت رو پاک کرده ، اصلا ایشون قاتل داریوش فروهر هست و خودش شخصاً دستورهای موسوی رو در کشتارهای دهه ۶۰ اجرا میکرده! چه فرقی میکه؟ اینجا که ما با هویت جهان واقعی خودمون نیستیم ، اگه یک زمانی کافر تلاش کرد اطلاعات بقیه رو در بیاره کار مشکوک بکنه بهش گیر بدید ، وسط بحث هی بهش میگی بسیجی ، مزدور اینها خوب نیست ، ایشون چرند زیاد میگه که از روی merit میشه حرف هاش رو باطل کرد ، هر ۳ خط حمله شخصی کردن خوب نیست ، خوب چند ماه هی بهش گفتی بسیجی و مزدور این هم یک بیشرف گفته از کوره در رفته ! بسیجی خطاب کردن مثل نازی خطاب کردن هست اگه ایشون بسیجی نباشه واقعا خود این از مادرجنده گفتن بدتر هست به یکی!
نه من بسیجی نگفتم!
گفتم 8 تومانی! تفاوت بسیار است بین 8 تومانی با یک بسیجی!
sonixax
07-20-2014, 09:20 PM
نمی دانم با این دروغ پردازی ها چه هدفی را دنبال می کنی، ولی من چند گمانه به ذهنم می رسد.
1- توهم زده ای!
2- تقیه می کنی!
3- با گفتن این مزخرفات میخاهی مرا خشمگین کنی تا بهت دشنام بدهم و آنگاه به هدف پلیدت برسی!
4- آب قطع است!
یک لیوان آب خنک میل کنید هم برای سلامتیان خوب است هم باعث میشود کمتر پرت و پلا بگویید. خوب نیست آدم در اوج آتش سوزی بحث هم بکند!
شگفتا از کسی که از مسلمانان بیزار است، ولی خودش همچون آن ها تقیه می کند!
این جمله ی کامل من بود:
"من هیچگونه دلبستگی به اصلاحات ندارم، ولی گویا تعریف شما از اصلاح طلب با تعریف من تفاوت دارد. اگر شما کسانی همچون احمد باطبی و مسیح علینژاد را اصلاح طلب می دانی اینجانب با افتخار اعلام می کنم که من هم اصلاح طلب هستم
در واقع اصلاح طلب ها را بسیار منطقی تر و باشرف تر از میلاد بی مخ ها یافته ام!
خب من در کجا گفته ام که شما بی شرف هستی؟! نشانم بدهید!
چه جالب که به یک باره دست از نقل قول ناقص برداشتید :)))
آب خنک رو میل کردید پس :))
باز خوب است اعتراف کردی که همیشه خودت آغازگر توهین و افترا به کاربران هستی!
هشت تومانی خواندن کسی که ساعتی 8 تومان میگیرد برای بقای جمهوری اسلامی سینه بزند نه توهین است و نه افترا! تازه به فرض که هشت تومانی نباشید باز هم نه توهین است و نه افترا!
این استدلال را مینویسم به پای کم سوادی شما ;)
فقط من مانده ام در شگفت که وقتی حضرتعالی می گویی "نوکر بی جیره و مواجب" به هیچ وجه توهین محسوب نمی شود، ولی اگر اینجانب همان جمله را به خودت برگردانم این می شود توهین؟!!
باز که دروغ گفتی اخوی!
خوبه توی کوت خودت از نوشته من اومده شده که من گفتم نوکر بی جیره و مواحب رو توهین تلقی نکردم!
خوب نیست انقدر دروغ میگی، میخوری به تور یکی مثل من بعد با یک کوه یخ هم خنک نمیشی! سکته مکته میکنی میمیری فدای سرمون میشی ها :))
رو که نیست، سنگ پای قزوین است!!
ای وای مادر :))
Russell
07-23-2014, 08:54 PM
عجب سکوتی !!
Soheil
07-23-2014, 09:29 PM
عجب سکوتی !!
درود بر شما راسل
اوضاع چطوره؟ خوبین؟
Russell
07-23-2014, 09:34 PM
درود بر شما راسل
اوضاع چطوره؟ خوبین؟
درود بیباک عزیز،.ای بدک نیستم. تو خوبی؟
کجایی برادر جایت خالی بود اینجا؟ هنوز هم مثل قبل با مسلمین سر و کله میزنی؟
Soheil
07-23-2014, 09:45 PM
درود بیباک عزیز،.ای بدک نیستم. تو خوبی؟
کجایی برادر جایت خالی بود اینجا؟ هنوز هم مثل قبل با مسلمین سر و کله میزنی؟
خب همین هم خوبه.
راستش اصلا خودم نبودم تو این 10-20 روز قبل، هتا نمیتونستم اینجا بیام. یعنی هیچ اعتماد به نفسی برام نمونده بود. هر چند تور هم چندان یاری نمیکرد. الان بهترم. مثل یه تب میمونه که آروم آروم شدتش کمتر میشه.
بله هنوز در زیر شکنجه علویون هستیم.
Dariush
07-23-2014, 10:31 PM
به به، بیباک عزیز. چطوری جوان؟ بیخبر بودیم ازت و نگران... خیلی خوشحالم که باز اینجا میبینمات.
Soheil
07-23-2014, 10:42 PM
به به، بیباک عزیز. چطوری جوان؟ بیخبر بودیم ازت و نگران... خیلی خوشحالم که باز اینجا میبینمات.
درود بر شما
جوان...!! خب وقتی آدم میفهمه دوستی همچون تو براش نگران بوده بهتر میشه. من هم بهت فکر میکردم.
ولی میدونم اینبار خیلی غیبتم طولانی بود.
Dariush
07-23-2014, 10:52 PM
درود بر شما
جوان...!! خب وقتی آدم میفهمه دوستی همچون تو براش نگران بوده بهتر میشه. من هم بهت فکر میکردم.
ولی میدونم اینبار خیلی غیبتم طولانی بود.
ما هم اینجا همیشه به فکر شما هستیم. شاید بزرگترین خوبی ِ این تعداد کم کاربران فعال این است که همه همیشه بقیه را در خاطر داریم و اگر کسی مدتی نباشد، به سرعت جای خالیاش حس خواهد شد.
امیدوارم گرفتاریهایت در بهترین حالتِ ممکن حل شوند تا بیشتر اینجا ببینیمت.
Rationalist
07-25-2014, 08:22 AM
چه خبر از دیسک و صفحه؟
منظور شما از تنظیم، تنظیم مهره و سیم کلاچ و گاز می باشد؟ یا چیزی دیگر؟
kourosh_bikhoda
07-25-2014, 11:51 AM
منظور شما از تنظیم، تنظیم مهره و سیم کلاچ و گاز می باشد؟ یا چیزی دیگر؟
مهره تنظیم صفحه کلاچ. بعد از چند روز که کار کرد و تراشیده شد بعضی تعمیرکارهای موتور میگن بیار دوباره تنظیم کنم. تنظیمش حسیه و اصول تئوری مشخصی نداره طرف باید اوستا باشه تا متوجه بشه.
sonixax
07-25-2014, 12:52 PM
آقا چه قدر هواپیما میوفته این روزها!!!
لاشه هواپیمای خطوط هوایی الجزایر پیدا شد (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20140725104304009)
sonixax
07-25-2014, 12:54 PM
راسل جان اون سوالی که در مورد گشنگی داشتی! خیلی اتفاقی این رو دیدم گفتم برات بذارم اینجا :
بی بی سی : محققان می گویند گرسنگی دادن به بدن، می تواند باعث طول عمر و حتی عملکرد بهتر اندامهای بدن شود. نتایج تحقیقی در موسسه ملی پیری آمریکا نشان می دهد که نوعی از روزه گرفتن، به معنی گرسنگی کشیدن در ساعاتی از روز، باعث به تاخیر افتادن بیماریهای ناشی از پیری مثل آلزایمر می شود.آناهیتا شمس گزارش می دهد.
فواید گرسنگی گاه به گاه؛ محققان می گویند، باعث افزایش طول عمر می شود (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20140725022630003)
دانلود فیلم (http://www.mediafire.com/watch/ddzkwj9pgi9ceat/_%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF_%DA%AF%D8%B1%D8%B3 %D9%86%DA%AF%DB%8C_%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A8%D9%87 _%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%9B_%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82 %D8%A7%D9%86_%D9%85%DB%8C_%DA%AF%D9%88%DB%8C%D9%86 %D8%AF%D8%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B9%D8%AB_%D8%A7%D9%81 %D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%B7%D9%88%D9%84_%D8%B9 %D9%85%D8%B1_%D9%85%DB%8C_%D8%B4%D9%88%D8%AF__.mp4 )
اگر جستار خاصی براش هست دوستان منتقل کنند من پیداش نکردم !
Dariush
07-25-2014, 08:12 PM
شبکهی من و تو بارِ دیگر مستند ِ رضاشاه را دارد پخش میکند، یادش بخیر سال پیش بعضی دوستان بغض، امانِ نفس کشیدن را ازشان بریده بود.:e105:
just kidding...
Russell
07-25-2014, 08:38 PM
شبکهی من و تو بارِ دیگر مستند ِ رضاشاه را دارد پخش میکند، یادش بخیر سال پیش بعضی دوستان بغض، امانِ نفس کشیدن را ازشان بریده بود.
just kidding...
هنوز هم کمی از بغض سال پیش بگمانم مانده باشد !!
-----------
چطوری داریوش جان؟ روبراهی انشالاسپاگتی؟
میگم چرا فعالیتهای زنخوارانه دوستان اینقدر کم شده؟ !!
Dariush
07-25-2014, 08:49 PM
هنوز هم کمی از بغض سال پیش بگمانم مانده باشد !!
این ایام دستمال کاغذی گویا کمیاب و گران میشود...:e405::e415:
چطوری داریوش جان؟ روبراهی انشالاسپاگتی؟
میگم چرا فعالیتهای زنخوارانه دوستان اینقدر کم شده؟ !!
بدک نیستم راسل جان. در حال تلاش برای جبران خساراتِ سختی هستم که اخیرا بر من وارد شده و برنامهای یک ساله را دنبال میکنم که قرار است مرا از این وضع خارج کند.
داستان ِ اینکه چرا من دیگر به زنخوارگی نمیپردازم بسیار مفصل است راسل جان، شاید در زمانی مناسب چراییاش را بازگو کنم.
خودت اوضاع و احوالات چطور است دوستِ صمیمیِ قدیمی؟
Russell
07-25-2014, 09:04 PM
بدک نیستم راسل جان. در حال تلاش برای جبران خساراتِ سختی هستم که اخیرا بر من وارد شده و برنامهای یک ساله را دنبال میکنم که قرار است مرا از این وضع خارج کند.
داستان ِ اینکه چرا من دیگر به زنخوارگی نمیپردازم بسیار مفصل است راسل جان، شاید در زمانی مناسب چراییاش را بازگو کنم.
خودت اوضاع و احوالات چطور است دوستِ صمیمیِ قدیمی؟
من هم بد نیستم، البته اگر خصیصههایِ شیرازی محلت بدهند !!
راستی حرف از زنخواراگی شده، یاد شهریار خالی، قبلا سرش شلوغ بود و وقت نوشتن نداشت هم حداقل یک لاگینی میکرد.
Dariush
07-25-2014, 09:10 PM
راستی حرف از زنخواراگی شده، یاد شهریار خالی، قبلا سرش شلوغ بود و وقت نوشتن نداشت هم حداقل یک لاگینی میکرد.
:e056::e11b:
یادِ شهریار گرامی، ولی من فکر میکنم تو اگر روی این شلختهنویسیات کار بکنی، بیتردید روی شترنگات نیز تاثیر خواهد گذاشت:e409:.
Russell
07-25-2014, 09:20 PM
یادِ شهریار گرامی، ولی من فکر میکنم تو اگر روی این شلختهنویسیات کار بکنی، بیتردید روی شترنگات نیز تاثیر خواهد گذاشت.
:21:
این ترکیبهایِ جملات موازی که با هم ادغام شدهاند را خودم هم میبینم خندهام میگیرد.
آری، گرفتاری شلخته نویسی یا همان چک نکردن پست قبل از ارسال هم همان گرفتاری شترنگ است و همان سرمنشا همهیِ گرفتاریهایِ ما که مربوط به شیراز میشود !!
sonixax
07-25-2014, 11:03 PM
شبکهی من و تو بارِ دیگر مستند ِ رضاشاه را دارد پخش میکند، یادش بخیر سال پیش بعضی دوستان بغض، امانِ نفس کشیدن را ازشان بریده بود.
just kidding...
هر کسی به ایران خدمت کرده باشد شایان تقدیر است داریوش جان! حتا اگر اسپاغتی نکرده محمود احمدی نژاد باشد!!!
Dariush
07-26-2014, 04:43 PM
هر کسی به ایران خدمت کرده باشد شایان تقدیر است داریوش جان! حتا اگر اسپاغتی نکرده محمود احمدی نژاد باشد!!!
ای بابا، میلاد جان لو نده دیگر، میخواستیم این شوخی مخصوص خودمان باشد.
sonixax
07-26-2014, 08:33 PM
ای بابا، میلاد جان لو نده دیگر، میخواستیم این شوخی مخصوص خودمان باشد.
نیازی به لو دادن نیست! همه میدانند که من بر خلاف برخی دوستان برای تمام آنهایی که قدمی در راه پیشرفت و آبادانی ایران برداشته اند احترام قایلم!
حالا برخی دوستان هم یک کمکی آزاد تر زندگی کردن را ولی به قیمت زندگی در خرابه و غار بیشتر میپسندند نظرشان محترم ، من به دنبال هر دویش با هم هستم و به عقیده من پیش شرط آزادی و دموکراسی آبادانی و رفاه است:e00e:
kourosh_bikhoda
07-31-2014, 09:41 AM
خب در این تعطیلات فطریه دفترچه امیدوارم به همه گرامیان خوش گذشته باشه :e303:
Russell
08-03-2014, 07:48 PM
:e330::e308::e330::e01a:
عجب خلوتی شده اینجا !!!
Russell
08-03-2014, 08:01 PM
رفقای شترنگ باز چطورند؟
Russell
08-03-2014, 08:19 PM
داریوش جان چه خبرها؟
اینجا که بنظر میرسد تنها خودمان هستیم (حداقل مینویسیم)، اگر حال و حوصله داری تعریف کن چرا دیگر زنخوار فعال نیستی؟ آقا آمدهاند در ماهواره به هم تبریک میگویند که در لیست رتبههایِ برتر کنکور تعداد مردان کمتر از دختران شده. بیا ما هم تبریک بگوییم !!
Dariush
08-03-2014, 08:27 PM
چه شده؟ دلتان برای باخت تنگ شده؟ :)))))
امشب آنقدر خستهام که نمیتوانم منچ هم بازی بکنم راسل جان، اگر فردا شب همین موقع تشریف داشتید، حتما مفتخر خواهم شد.
در ضمن بهتر است به خلوتی اینجا تا مدتی عادت داشته باشید. البته روزهای بهتر چندان فاصلهای با ما ندارند.
Russell
08-03-2014, 08:35 PM
چه شده؟ دلتان برای باخت تنگ شده؟ :)))))
امشب آنقدر خستهام که نمیتوانم منچ هم بازی بکنم راسل جان، اگر فردا شب همین موقع تشریف داشتید، حتما مفتخر خواهم شد.
باشد پس شکست دادنت باشد برای فردا شب !!
در ضمن بهتر است به خلوتی اینجا تا مدتی عادت داشته باشید. البته روزهای بهتر چندان فاصلهای با ما ندارند.
آقا تکلیف ما چه شد بالاخره، بهتر میشود یا نمیشود؟!!
ولی اینگونه خوشبینیها ازت بعیدست ها.
Dariush
08-03-2014, 08:56 PM
داریوش جان چه خبرها؟
خبر اینکه ترک سیگار برای همیشه خیلی سخت است!
اینجا که بنظر میرسد تنها خودمان هستیم (حداقل مینویسیم)، اگر حال و حوصله داری تعریف کن چرا دیگر زنخوار فعال نیستی؟ آقا آمدهاند در ماهواره به هم تبریک میگویند که در لیست رتبههایِ برتر کنکور تعداد مردان کمتر از دختران شده. بیا ما هم تبریک بگوییم !!
راستاش راسل جان موضوع این است که کمی درگیر مسائل مهمتری هستم. زندگی شخصی، مسائل فلسفیتر و پایهایتر و بیپولی آنقدر مرا درگیر کردهاند که دیگر به قول معروف متوجه بوی چُسِ خودم را هم متوجه نمیشوم (این ضربالمثلِ رشتی را احتمالا کوروش میشناسد: مرداکِ چُس اونرِ بو نوکونه!). اما این هم هست که من قدری میخواهم به این گفتمان از یک منظر دورتر بنگرم. بعدا حتما بیشتر توضیح خواهم داد.
داستانِ تبریک گفتنها چیست؟ مردم عقلشان را خوردهاند؟! این احمقها اصلا میدانند نسبتِ مشارکتِ پسرها و دخترها در کنکور چند به چند است؟
باشد پس شکست دادنت باشد برای فردا شب !!
واقعا که!!!
آقا تکلیف ما چه شد بالاخره، بهتر میشود یا نمیشود؟!!
بهتر میشود اقا، مطمئنم من! حالا بعدا به شما توضیح خواهم که چرا...
Russell
08-03-2014, 09:22 PM
آری، خبر تایید میشود !!
راستاش راسل جان موضوع این است که کمی درگیر مسائل مهمتری هستم. زندگی شخصی، مسائل فلسفیتر و پایهایتر و بیپولی آنقدر مرا درگیر کردهاند که دیگر به قول معروف متوجه بوی چُسِ خودم را هم متوجه نمیشوم (این ضربالمثلِ رشتی را احتمالا کوروش میشناسد: مرداکِ چُس اونرِ بو نوکونه!). اما این هم هست که من قدری میخواهم به این گفتمان از یک منظر دورتر بنگرم. بعدا حتما بیشتر توضیح خواهم داد.
داستانِ تبریک گفتنها چیست؟ مردم عقلشان را خوردهاند؟! این احمقها اصلا میدانند نسبتِ مشارکتِ پسرها و دخترها در کنکور چند به چند است؟
اتفاقا اینرا الان داشتم نگاهی به بخش فارسی صدایی برای مردان (http://fas.avoiceformen.com/) میانداختم که تازه راه افتاده و بسیار باعث خوشحالیست، در آن مطلبی میخواندم که به هرم مازلو اشاره کرده بود و من هر بار که آنرا میسنجم به این نتیجه میرسم که چه اندازه مطلب را درست گرفته. اینست که از این نظر کاملا درکت میکنم، من خودم هم درگیر همین مسائلم.
بهتر میشود اقا، مطمئنم من! حالا بعدا به شما توضیح خواهم که چرا...
وعدههایِ آیندهات زیاد شدهها داریوش جان، شدیدا مشتاق آمدن بعدا هستم، از حال که کلا من خیری ندیدهام :D
Dariush
08-03-2014, 09:49 PM
اتفاقا اینرا الان داشتم نگاهی به بخش فارسی صدایی برای مردان میانداختم که تازه راه افتاده و بسیار باعث خوشحالیست، در آن مطلبی میخواندم که به هرم مازلو اشاره کرده بود و من هر بار که آنرا میسنجم به این نتیجه میرسم که چه اندازه مطلب را درست گرفته. اینست که از این نظر کاملا درکت میکنم، من خودم هم درگیر همین مسائلم.
عجب اتفاق فرخندهای! به من انگیزهای دوباره داد. نمیدانی برای مطلب نوشتن آنجا چه باید کرد؟ خیلی خوب است اگر بتوانیم مطالبی که در اینجا جمعآوری کردهایم را جایی مثلِ آنجا قرار دهیم تا بیننده بیشتری داشته باشد.
وعدههایِ آیندهات زیاد شدهها داریوش جان، شدیدا مشتاق آمدن بعدا هستم، از حال که کلا من خیری ندیدهام :D
:e108:
آری، خودم هم خیلی شرمندهام! از آن ترجمهی مغالطات که دیگر زبانزد شده و آن مقالهای که در موردِ ویتگنشتاین قول داده بودم (حدود 20 صفحهاش را نوشتهام البته) تا قولهای ریز و درشتی که شمارش دیگر از دستم در رفته! من همهی امیدم به این است که تا 11 ماهِ دیگر برنامهام جواب بدهد تا بتوانم به یک زندگی پایدار برسم تا شاید بعضی از قولهایی که اینجا دادهام را عملی بکنم.
Russell
08-03-2014, 10:03 PM
عجب اتفاق فرخندهای! به من انگیزهای دوباره داد. نمیدانی برای مطلب نوشتن آنجا چه باید کرد؟ خیلی خوب است اگر بتوانیم مطالبی که در اینجا جمعآوری کردهایم را جایی مثلِ آنجا قرار دهیم تا بیننده بیشتری داشته باشد.
آری اتفاقا در این فکر بودم که ببینم چگونه میشود همکاری داشت. مقالات جناب مهراسپند که بسیار نثر خوبی دارد و برای استفاده در صفحهیِ فیس بوک خوب هستند و البته مطالب دوستان هم میتواند در آنجا خوانندهیِ بیشتری داشته باشد.
نمیدانم ولی چرا ایمیلی نگذاشتهاند. تنها راه تماسی که من دیدم در اینجا (http://fas.avoiceformen.com/contact/)بود.
آری، خودم هم خیلی شرمندهام! از آن ترجمهی مغالطات که دیگر زبانزد شده و آن مقالهای که در موردِ ویتگنشتاین قول داده بودم (حدود 20 صفحهاش را نوشتهام البته) تا قولهای ریز و درشتی که شمارش دیگر از دستم در رفته! من همهی امیدم به این است که تا 11 ماهِ دیگر برنامهام جواب بدهد تا بتوانم به یک زندگی پایدار برسم تا شاید بعضی از قولهایی که اینجا دادهام را عملی بکنم.
من کلمهیِ "کلا" را گذاشتم تا سوئ تفاهم نشود وگرنه تا همینجا هم زحماتت قابل ستایش بوده دایوش جان و آنکس باید شرمنده باشد ما هستیم.
Dariush
08-03-2014, 10:26 PM
من برایشان یک پیام فرستادم و این جا را هم معرفی کردم، ببینم چه جوابی خواهند داد.
راسل جان بسیار بسیار خسته هستم و دیگر مثل گذشته نمیتوانم شبزندهداری بکنم. فعلا شما را بدرود میگویم تا فردا.
پیروز باشید. :e303:
Anarchy
08-06-2014, 08:50 AM
دوستان من هم شرمندم که انقدر کم انرژی شدم ... اصلا توان ذهنی من به حداقل خودش در این چند ساله رسیده :e403: !!
کافر_مقدس
08-06-2014, 06:18 PM
به قول آغا شاهین نجفی دو تا چیز بده، تاریخ و ترک سیگار! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png
زندگی شخصی، مسائل فلسفیتر و پایهایتر و بیپولی آنقدر مرا درگیر کردهاند که دیگر به قول معروف متوجه بوی چُسِ خودم را هم متوجه نمیشوم
عجب تعبیر شاعرانه ای! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/11.jpg
mosafer
08-07-2014, 08:32 AM
چند روز پیش با یکی از دوستان هم میهنی (http://forum.hammihan.com/thread134321.html) رفتیم حرم
روحیه ی ایشون به معنای واقعی داغون بود و البته هنوز هم هست
صحن جمهوری نشسته بودیم(گویا قبل اذان شب سخنران دارن و مسائل شرع هم مطرح میشه)
نمیدونم بحث چی بود و موضوع حول چه محوری میچرخید ولی جناب شیخ فرموند "اقایون تا 14 زن میتونن اختیار کنن"
گمونم با زیاد شدن جمعیت زنان به سن ازدواج رسیده یا مطلقه یا بیوه این تعداد بیشتر میشه و دوست دارم بدونم اگر این موضوع برعکس میشد ایا فتوا صادر میشد هر زن میتونه چندین همسر انتخاب کنه؟
دلم برای زنها سوخت
زنهایی که اگر اسلام رو قبول دارن باید بپذیرن همسرانشون غیر از اونها 13 زن دیگه هم اختیار کنن
اسلام اصلی اینه یا بخاطر سود عده ای باید این باشه....؟؟؟
+
این اولین موردی از بچه ها هست که از نزدیک حس میکنم و رنج این زن رو با چشم میبینم برای همینه که درد این زن تاثیر زیادی روی احساسات من هم گذاشته
+
:e032:
Russell
08-07-2014, 02:21 PM
+
چندهمسری دربارهیِ استراتژی جنسی زنان هست و چگونگی برخوردن طبقات اجتماعی، ربط چندانی به دین ندارد چنانچه در بسیاری از نقاط دنیا همچنان کار کرده و میکند و در آن مردان بطور جمعی همواره حداقل دستریشان به سکس نسبت به زنان کمتر است. پیشنهاد میکنم این مطلب را با دقت بخوانید:
ضد نظریه ی بشردوستانه ی فرهنگ های بدوی و شدیداً مذهبی (http://fas.avoiceformen.com/featured/%D8%B6%D8%AF-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%87-%DB%8C-%D8%A8%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D 9%86%D9%87-%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D9%88/)
Ouroboros
08-07-2014, 04:10 PM
درود بر دوستان، میبینم که در غیاب من اینجا پرنده هم پر نمیزند،
اگر این اندازه افتاده نبودم میگفتم لابد ارتباطی میان ایندو هست. :e057:
Russell
08-07-2014, 04:17 PM
به به، امیر عزیز. با توجه به افول اینجا باید بگم بیش از بارهای پیش از دیدن برگشتت خوشحال شدم.
اگر این اندازه افتاده نبودم میگفتم لابد ارتباطی میان ایندو هست.
نکه حالا نگفتی :e105:
ولی علت اصلیترش نبود مهربد است، او در فیسبوک نوشته که گویا آنجا هم برای مدت زیادی دیگر نخواهد. جایش را باید جوانان دیگری چون تو پر کنند دیگر !!
Ouroboros
08-07-2014, 04:21 PM
به به، امیر عزیز. با توجه به افول اینجا باید بگم بیش از بارهای پیش از دیدن برگشتت خوشحال شدم.
نکه حالا نگفتی :e105:
ولی علت اصلیترش نبود مهربد است، او در فیسبوک نوشته که گویا آنجا هم برای مدت زیادی دیگر نخواهد. جایش را باید جوانان دیگری چون تو پر کنند دیگر !!
من این روزها به راستی گرفتارم، و در این اوج نهایت گرفتاریها نمیدانم چرا دلم برای نوشتن تنگ شد. واقعا شرایط بدیست وقتی آدم نه آن چنان متفکری منسجم و جدی و برجسته است که قادر به تحریر کتبی دارای ارزش خوانده شدن باشد، نه آنقدر بیمایه است که اصلا خیال این شکرخوریها به ذهنش نرسد.. میانهحالی، اینجا هم گریبانگیر ماست..
بگذریم، خودت چطوری راسل جان؟
Russell
08-07-2014, 04:29 PM
من این روزها به راستی گرفتارم، و در این اوج نهایت گرفتاریها نمیدانم چرا دلم برای نوشتن تنگ شد. واقعا شرایط بدیست وقتی آدم نه آن چنان متفکری منسجم و جدی و برجسته است که قادر به تحریر کتبی دارای ارزش خوانده شدن باشد، نه آنقدر بیمایه است که اصلا خیال این شکرخوریها به ذهنش نرسد.. میانهحالی، اینجا هم گریبانگیر ماست..
من هم بد نیستم، ولی همچنان در برزخ ایران هستم دیگر، جایی که هیچ چیز در آن معلوم نیست.
خودت چطوری؟ افکار جدیدت در چه حال است؟ میگویم اینبار که آمدی بگمانم برای ورودت باید صلوات بفرستیم دیگر :دی
Ouroboros
08-07-2014, 04:49 PM
من هم بد نیستم، ولی همچنان در برزخ ایران هستم دیگر، جایی که هیچ چیز در آن معلوم نیست.
هههه، این ایران را بنگرید، اقیانوسیست غنی از آدمهایی با ضریب هوشی اندک و طمع بیپایان، چشمانتظار سواری دادن به امید سوارکار شدن. هریک از شما، اگر تنها اراده بکند و هوش خود را از فلسفه و این چرندیات منحرف ِ این استعداد بیپایانی که در ایران وجود دارد بکند میتواند زندگی نه حالا ایدهآل، اما دستکم مرفهی داشته باشد.
خودت چطوری؟ افکار جدیدت در چه حال است؟ میگویم اینبار که آمدی بگمانم برای ورودت باید صلوات بفرستیم دیگر :04:
من خوب و گرفتارم، این روزها بطور ناخواسته یک چیزی شبیه «کالت» پیرامون من شکل گرفته، که نمیدانم با آن چه بکنم.
صلوات؟ kek... نه من هرگز مسلمان نخواهم شد، با طبع من سازگار نیست.
Dariush
08-07-2014, 05:10 PM
صلوات؟ kek... نه من هرگز مسلمان نخواهم شد، با طبع من سازگار نیست.
تقیه میکنند راسل جان، جدی نگیرید:e415:.
درود ( همان سلام!)و خوشامد به امیر عزیز...
پیرامونِ زندگی مرفه که میگفتی داشتم سوسیس آلمانی همراه با تخممرغ ِ نیمرو میزدم و مزهی زندگی «مرفه» را میچشیدم:)))
Ouroboros
08-07-2014, 05:22 PM
تقیه میکنند راسل جان، جدی نگیرید.
درود ( همان سلام!)و خوشامد به امیر عزیز...
پیرامونِ زندگی مرفه که میگفتی داشتم سوسیس آلمانی همراه با تخممرغ ِ نیمرو میزدم و مزهی زندگی «مرفه» را میچشیدم:)))
سلام داریوش جان.
سوسیستخممرغ عارضهی اصلی زندگی مجردیست.
خب اکنون که من مدت کوتاهی هستم، و دوستان نیز حضور دارند، آن جستار «پراکندهنویسی» را بگشاییم. من حرفهای جدیدی برای گفتن دارم، بعلاوهی اینکه میخواهم بدانم دوستانی که قصد و علاقهی «بحث» دربارهی آنها را داشتند نظرشان چه بوده...
Dariush
08-07-2014, 05:31 PM
من که بیشتر مشتاقم ببینم این مدت تمرینهایتان برای شکست من در شترنگ به کجا رسیدهاند:)) البته نه امشب، دو سه شب دیگر آن را خواهم آزمود. فعلا باید بروم، میدانید که، شبزندهداری را به کلی ترک کردهام.
Ouroboros
08-07-2014, 05:40 PM
من که بیشتر مشتاقم ببینم این مدت تمرینهایتان برای شکست من در شترنگ به کجا رسیدهاند:)) البته نه امشب، دو سه شب دیگر آن را خواهم آزمود. فعلا باید بروم، میدانید که، شبزندهداری را به کلی ترک کردهام.
خوب کاری کردهای، من نیز مدتهاست شب زنده داری نکردهام.
ذهن سالم و بدن سالم، تضمینی هستند برای امکانپذیری آن زندگی ناسالمی که ما دوستش میداریم.
MEHDI
08-07-2014, 09:41 PM
بگذریم شما یک بازی شطرنج هنوز باید با من انجام بدی تا تورنمنت به پایان برسه!
sonixax
08-07-2014, 10:14 PM
اگر این اندازه افتاده نبودم میگفتم لابد ارتباطی میان ایندو هست.
همینه دیگه یهو میذاری میری این طوری میشه :دی
خوش آمدی امیر جان:e032:
Anarchy
08-08-2014, 01:08 AM
خب اکنون که من مدت کوتاهی هستم، و دوستان نیز حضور دارند، آن جستار «پراکندهنویسی» را بگشاییم. من حرفهای جدیدی برای گفتن دارم، بعلاوهی اینکه میخواهم بدانم دوستانی که قصد و علاقهی «بحث» دربارهی آنها را داشتند نظرشان چه بوده...
ضمن خوش آمدگویی به امیر عزیز ، جستار رو باز کردم !!
خب حالا تعریف کن این مدت که نبودی چیکارا کردی :e404: ؟؟
kourosh_bikhoda
08-08-2014, 10:38 AM
به به امیر ارجمند گرام. خیلی خوش آمدید. اتفاقن دیروز باور کنید یادتون بودم. چون میخواستم یک پیکی در تاپیک بدنسازی بزنم دوست داشتم شما بودید نظر میدادید. کاش از طبیعت چیز دیگری خواسته بودیم :e405: دختری، حرمسرایی چیزی.:e303:
Ouroboros
08-08-2014, 11:06 AM
بگذریم شما یک بازی شطرنج هنوز باید با من انجام بدی تا تورنمنت به پایان برسه!
چقدر میخواهید ببازید؟ آیا خسته نمیشوید؟ آیا باختهای شما را پایانی هست؟
ضمن خوش آمدگویی به امیر عزیز ، جستار رو باز کردم !!
خب حالا تعریف کن این مدت که نبودی چیکارا کردی ؟؟
سپاس آنارشی.
کارهای بدبد. :e40f::e207:
به به امیر ارجمند گرام. خیلی خوش آمدید. اتفاقن دیروز باور کنید یادتون بودم. چون میخواستم یک پیکی در تاپیک بدنسازی بزنم دوست داشتم شما بودید نظر میدادید. کاش از طبیعت چیز دیگری خواسته بودیم دختری، حرمسرایی چیزی.
سپاس از شما. اینها را طبیعت نمیدهد بلکه پروردگار از اسرار دل شما خبر دارد و آنچه را بیشتر از همه میطلبید بهتان میرساند. :e412:
همینه دیگه یهو میذاری میری این طوری میشه :دی
خوش آمدی امیر جان
درود بر میلاد گرامی، این مرد مهربان و دوستداشتنی.
میبینم که دختران انجمن را با بتابازیهای فراوان پراندهاید. :e410:
MEHDI
08-08-2014, 11:24 AM
چقدر میخواهید ببازید؟ آیا خسته نمیشوید؟ آیا باختهای شما را پایانی هست؟
بیا بازی کنیم تا دیگه کری نخونی! بعد از بازی این پست رو حذف خواهید کرد و چند ماهی ناپدید می شوید.:e057:
Ouroboros
08-08-2014, 11:36 AM
لینک بازی را فرستادم. :e40a:
sonixax
08-08-2014, 11:44 AM
درود بر میلاد گرامی، این مرد مهربان و دوستداشتنی.
میبینم که دختران انجمن را با بتابازیهای فراوان پراندهاید.
امیر جان من که اصولن کاری به کار دختران ندارم :دی بروند برای خودشان بچرند من را سننه ؟
البته شعار "زن کمتر فعال، زندگی بدتر محال" را فراموش نکنید :دی
Parisa
08-08-2014, 06:38 PM
فکر می کنم من برای اتمسفر اینجا عنصر نامطلوبی هستم:e402:
Russell
08-08-2014, 06:44 PM
فکر می کنم من برای اتمسفر اینجا عنصر نامطلوبی هستم
درود و خوشآمد به شما و ... اشتباه میکنید !!
Parisa
08-08-2014, 06:46 PM
درود و خوشآمد به شما و ... اشتباه میکنید !!
درود، مرسی!
اینجا زیادی مردونه و ضدزن هست آخه:e107:
Russell
08-08-2014, 07:06 PM
درود، مرسی!
اینجا زیادی مردونه و ضدزن هست آخه
چرا اینجا زنان و زن صفتان (بقول دوستان) کم نبوده و نیستند، ولی ما همه جا زیادی بچشم میآییم وگرنه اینجا ما فمینیست دوآتشه کم نداریم.
میگویم در صورت علاقه و راهنمایی ما بد نیست (بدون دادن دادهیِ شخصی) در اینجا (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1%DA%86%D9%87-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%9F-74/) بگویید (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1%DA%86%D9%87-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%9F-74/)چگونه با دفترچه آشنا شدید؟
Parisa
08-08-2014, 07:22 PM
چرا اینجا زنان و زن صفتان (بقول دوستان) کم نبوده و نیستند، ولی ما همه جا زیادی بچشم میآییم وگرنه اینجا ما فمینیست دوآتشه کم نداریم.
دیدم که چطوری همشون رو فراری دادید:e056:.
میگویم در صورت علاقه و راهنمایی ما بد نیست (بدون دادن دادهیِ شخصی) در اینجا بگوییدچگونه با دفترچه آشنا شدید؟
راستش من چندماهی هست که سایتتون رو میشناسم ولی بطور ناشناس میخوندمش ولی یکی دو هفته پیش تصمیم گرفتم عضو بشم، دلایل شخصی داشت که یهو تصمیم گرفتم عضو شم.
Ouroboros
08-08-2014, 07:32 PM
خب دوستان من بروم بخوابم. شب همگی خوش.. امیدوارم فردا هم روز پرباری اینجا داشته باشم!
گفتنیها زیاد است و فرصت اندک..
Russell
08-08-2014, 07:33 PM
دیدم که چطوری همشون رو فراری دادید.
خُب آشنا هستید پس، ولی انصاف خوب چیزیست. آنچه ما میگوییم و گفتهایم را چندبرابر شدیدترش را به ما میگویند و گفتهاند. بعد هم دوستان میروند و میآیند، هرگاه احساس خطر کنند احساس خطر کنند برمیگردند، گول ظاهر را نخورید.
Parisa
08-08-2014, 07:49 PM
خُب آشنا هستید پس، ولی انصاف خوب چیزیست. آنچه ما میگوییم و گفتهایم را چندبرابر شدیدترش را به ما میگویند و گفتهاند. بعد هم دوستان میروند و میآیند، هرگاه احساس خطر کنند احساس خطر کنند برمیگردند، گول ظاهر را نخورید.
یک نفر شوالیه نامی اینجا بود که اینقد روی شخصیتش با غلطک رفتید(چی چی لیس، بی فلان، زن صفت و... ) که اونم عاصی شد رفت پی کارش، دیگه کسی نمونده که!
البته شوخی میکنم، خودم میدونم اینجا دوستان آدمای فرهیخته ای هستند. منم جدا از اختلافاتی که با شما در مورد موضوعات زنامرد دارم، از آشنایی با شما خوشحالم و امیدوارم دوستمون ادامه داشته باشه.
من فعلا برم که صبح باید برم سر کار. بدرود... :e306:
Russell
08-08-2014, 07:54 PM
یک نفر شوالیه نامی اینجا بود که اینقد روی شخصیتش با غلطک رفتید(چی چی لیس، بی فلان، زن صفت و... ) که اونم عاصی شد رفت پی کارش، دیگه کسی نمونده که!
البته شوخی میکنم، خودم میدونم اینجا دوستان آدمای فرهیخته ای هستند. منم جدا از اختلافاتی که با شما در مورد موضوعات زنامرد دارم، از آشنایی با شما خوشحالم و امیدوارم دوستمون ادامه داشته باشه.
من فعلا برم که صبح باید برم سر کار. بدرود...
شوالیهیِ مردنی ( undead_knight) که از ابتدا هم شخصیت نداشت اصلا !!
من هم از آشنایی شما خوشحال شدم، شب خوش :e303:
Dariush
08-08-2014, 09:42 PM
دوستان من هم امشب زیادی بیدار ماندم. شب بخیر تا بعد.
sonixax
08-09-2014, 01:11 PM
درود، مرسی!
اینجا زیادی مردونه و ضدزن هست آخه
خوش آمدید.
نه این طور نیست! نسوان انجمن جملگی کوچ کردند رفتند میدان را برای این زنخواران زن ستیز دوست داشتی باز گذاشتند :دی
Dariush
08-09-2014, 03:09 PM
دوستان، من از آنجا که دیروز برای دومین بار با پرسشی شبیه به اینکه «شما تا چند وقتِ پیش در ورشکستگی مالی بودید و در حال خداحافظی با انجمن، چه شده که ناگهان در انجمن به این سخنپراکنیهای سخیف میپردازید؟» مواجه شدم، و چون فکر میکنم برای دیگران هم چنین چیزی موضوع پرسش باشد، گفتم بهتر است همین جا در این مورد یک توضیح مختصر بدهم. البته من عمیقا از اینکه اینجا بحثها به مسائل خصوصی کشیده شده متاسف هستم و هرگز راضی به چنین وضعی نبودم، مقصر هم کمابیش خودم هستم که مشکلاتِ شخصی خودم را به اینجا آوردم؛ از این بابت از شما پوزش میخواهم، چرا که اینکار نه در شان من بود و نه در شان این انجمن. اما گاهی شرایط سخت و یاس و ناامیدی چنان انسان را محاصره میکنند که تشخیص سره از ناسره برایش مثل تشخیص آبِ چشمه از آب ِ دریا با قوهی بینایی میشود.
حقیقتاش من حدود یکسالِ پیش تقریبا تمامِ دارایی خویش را در یک پروژه سرمایهگزاری کردم(همان موقع که اگر دوستان یادشان باشد میگفتم میخواهم به روزی برسم که دیگر بینیاز از کار کردن بشوم) و بیتجربگی من باعث شد که تمام ِ سرمایه و دارایی من بر باد بروند. تا مدتها من در برابر قبولِ این واقعیت مقاومت میکردم و همچنان امیدوار بودم که دادگاه و پیگیریهای قضایی و... پولم را بازگرداند تا اینکه بالاخره چند ماه پیش واقعیت خودش را در من فرو کرد و من حاصل سالها رنج سخت ِ خویش را بر باد یافتم.
از آن موقع مقدار زیادی بدهی نیز برایم مانده است که ماهیانه تقریبا 60 درصد از درآمد خالص مرا دربرمیگیرد. خوشبختانه من تعدادی دوستِ بسیار نزدیک و بامعرفت داشتم که به کمک آنها و برنامهی 12 ماههای که خودم چیدهام میتوانم پس از آن از این وضع رها شده و دوباره از صفر شروع بکنم.
تمامِ این رویدادها تقریبا همزمان شد با آشفتگی ذهنی من. من تقریبا همهی اندیشههای اصیل خویش را که مدتها برای آموختن ِ آنها سرم را در هر سوراخی فرو کرده بودم را تماما پوچیده مییافتم چرا که دچار تناقضهای شدید و عمیق شده بودند. در واقع تا مدتها من پشتهای از عقاید و ایدهها را ذهنم انبار کرده بودم بی آنکه بخواهم سازگاری و ارتباطِ میانِ آنها را به درستی برقرار بکنم و چفت و بست بینشان بزنم. تا چند وقت پیش که در برابر یک پرسش بسیار احمقانه و سبکسرانهی یک دوست دچار عارضهی شدید دکارتی شدم و تمامِ آن ایدهها و ارمانها شبیه به برگهای خشکی شدند در برابر طوفان.
یکی دو نفر از دوستان صمیمیترِ این انجمن شاهدند که من تمامِ این موارد را با آنها نیز تقریبا با همین اندازه از جزئیات در میان گذاشته بودم همان موقع. من حقیقتا هم قصدم این بود که از اینجا برای مدتی نامحدود بروم، چرا که دیگر نه میتوانستم بیاندیشم و نه اصلا توانایی زایایی فکری در خودم میدیدم. در گفتگوی خصوصی با یکی دو نفر از دوستان، تصمیم بر این شد که من فعلا به هر شکل شده اینجا بمانم تا هم اینجا کمی بیشتر پا بگیرد و هم اینکه سر مدیران کمی خلوت شود. البته خودم هم از آنجا که به اینجا علاقهی زیادی داشتم و به نوعی به آن وابسته شده بودم، پس از مدتی که کمی از بارِ آن کوه یاس کاسته شد، بیشتر مشتاق شدم که اینجا بمانم. چرا که اینجا هنوز تقریبا تنها جاییست که من میتوانم «مخدر ثقیلاندیشی» را مصرف بکنم.
با تمامِ اینها من همچنان تصمیم دارم از اینجا دیر یا زود خداحافظی بکنم، چرا که فکر نمیکنم حالا حالاها حرفِ درخوری برای دوستانِ فرهیختهی اینجا داشته باشم. اینبار اما بی خبر خواهم رفت، چرا که «خداحافظی» دیگر زیادی لوس و بیمزه شده است. فعلا اگر هستم، بیشتر به این خاطر است که در حالِ کوشیدن برای آوردنِ کاربرانِ نو به اینجا هستم، چرا که در برابرِ همهی آن چیزهایی که از کاربرانِ اندیشمندِ اینجا اموختهام در خود احساس مسئولیت میکنم(دوستانی که به جستار نهان دسترسی دارند در جریان هستند که مظنورم از آن تلاشها چیست). بنابراین دوستان کمی بیشتر ما را تحمل بکنند، سپاس.:e306:
Ouroboros
08-09-2014, 04:02 PM
این حرفها کدامست. همهی ما از اینجا خداحافظی کردهایم ولی به آن برگشتهایم. شک نداشته باشید که هرچه آدمهایی که با ایشان سر و کار دارید بدردبخورتر میشوند سطح شعورشان هم پائینتر میرود و نیازتان به محیطی مثل اینجا بالاتر میرود. هرکس هم چشم ندارد ببیند بگویید تا من ادبش بکنم. :e108:
Russell
08-09-2014, 04:33 PM
پریسا جون پای حرف اینا بشینی صب تا شب دارن درباره دختربازی حرف می زنن! دیگه خودت حساب کن دغدغه های زندگیشون تا چه حدیه ! ╍●‿●╍
بهبه ببین که آمده، درود :e303:
کجا بودی آلیس جان، رفتی برای امتحانات ولی بگمانم کار به ترم تابستان کشید ها !!
----------
مزاحم کسب و کار ما نشوید، حتا شما دوست عزیز !!
Alice
08-09-2014, 04:46 PM
سلام راسل جان ؛ خوبی ؟ امتحاناتو ک گند زدم! تا مرز مشروطی پیش رفته بودم ولی ب خیر گذشت... اینجا هم چن بار دورادور آنلاین شده بودم ولی فعالیت نداشتم.. راسل مهسا کجاس؟؟؟ @.@
Dariush
08-09-2014, 04:52 PM
ین حرفها کدامست. همهی ما از اینجا خداحافظی کردهایم ولی به آن برگشتهایم. شک نداشته باشید که هرچه آدمهایی که با ایشان سر و کار دارید بدردبخورتر میشوند سطح شعورشان هم پائینتر میرود و نیازتان به محیطی مثل اینجا بالاتر میرود
امیر گرامی، من تمایل ندارم بیش از این در این مورد سخن بگویم، هر قدر که در این انجمن گفتگوها به مسائلِ شخصی کشیده شدهاند، کافیست. اجازه بدهید همین طور سرپوشیده باقی بماند.
هرکس هم چشم ندارد ببیند بگویید تا من ادبش بکنم.
فعلا که دستتان بند است و مشغولِ ادب کردن یک نفر در جستارِ «بازی:گفتگو» هستید؛ هر وقت سرتان خلوت شد حتما خبرتان میکنم.:e409:
Russell
08-09-2014, 04:56 PM
سلام راسل جان ؛ خوبی ؟ امتحاناتو ک گند زدم! تا مرز مشروطی پیش رفته بودم ولی ب خیر گذشت... اینجا هم چن بار دورادور آنلاین شده بودم ولی فعالیت نداشتم.. راسل مهسا کجاس؟؟؟ @.@
من هم بد نیستم شکر اسپاگتی
چرا دورادور؟ از اینجا بگمانم هیچ کدام از ما کاربران قدیمیتر اگر بخواهد هم نمیتواند دل بکند.
از مهسا هم متاسفانه خبری ندارم. من خودم هم جسته و گریخته بودهام و ممکن است آمده باشد و متوجه نشده باشم.
Dariush
08-09-2014, 05:54 PM
ببینم، از شما دخترها کاری جز گند زدن هم برمیآید؟
آن «دوست»تان هم گویا پروژهی تباه کردنِ یک مرد ِ مفلوک را بر عهده گرفته؛ تا کی شما چنین پروژهای را بر عهده بگیرید:e415::e11b:.
Ouroboros
08-09-2014, 06:34 PM
دوستان کسی از مهربد خبر ندارد؟
Russell
08-09-2014, 06:40 PM
دوستان کسی از مهربد خبر ندارد؟
من فقط در فیس بوک میدمش، آخرین پستش آنجا این است که من مدت زیادی فیسبوک و (بگمانم کلا فعالیت مهربد) را قطع میکنم. بعد از ان هم دیگر خبری از او نشده.
Parisa
08-09-2014, 06:45 PM
ببینم، از شما دخترها کاری جز گند زدن هم برمیآید؟
آن «دوست»تان هم گویا پروژهی تباه کردنِ یک مرد ِ مفلوک را بر عهده گرفته؛ تا کی شما چنین پروژهای را بر عهده بگیرید:e415::e11b:.
آلیس عزیزم تو به دل نگیر، اینا هنوز یاد نگرفتن با یه خانوم چطور باید برخورد بکنن!
Ouroboros
08-09-2014, 06:53 PM
من فقط در فیس بوک میدمش، آخرین پستش آنجا این است که من مدت زیادی فیسبوک و (بگمانم کلا فعالیت مهربد) را قطع میکنم. بعد از ان هم دیگر خبری از او نشده.
امیدوارم حالش خوب باشد، اینجا بدون او کملطف است. :e04b:
این جمع کوچک را من گاهی به گاهی دلتنگ میشوم..
Dariush
08-09-2014, 06:56 PM
آلیس عزیزم تو به دل نگیر، اینا هنوز یاد نگرفتن با یه خانوم چطور باید برخورد بکنن!
خیر، این حرف را شما باید به ایشان بگویید که خوشامدگویی خاص یک دوست را بیپاسخ میگذارند وگرنه اینجا همه میدانند که من و آلیس با هم دوست بوده و این هم از شوخیهای عادی ماست در اینجا...
Russell
08-09-2014, 06:58 PM
امیدوارم حالش خوب باشد، اینجا بدون او کملطف است.
واقعا مهربد بخش فارموش نشدنی از دفترچه هست و جای خالیش احساس میشه، ولی تا آنجا که من فهمیدهام مشکل جای دیگریست. بطرز عجیبی من همچنان به تغییر اوضاع و دیدن دوبارهیِ او امیدوارم.
Dariush
08-09-2014, 07:06 PM
واقعا مهربد بخش فارموش نشدنی از دفترچه هست و جای خالیش احساس میشه، ولی تا آنجا که من فهمیدهام مشکل جای دیگریست. بطرز عجیبی من همچنان به تغییر اوضاع و دیدن دوبارهیِ او امیدوارم.
من هم برای ایشان هر جا که هست آرزوی خوشی و سلامت دارم. واقعا دلم برایش تنگ شده:e108:.
Anarchy
08-09-2014, 07:21 PM
امیدوارم حالش خوب باشد، اینجا بدون او کملطف است. :e04b:
من هم برای ایشان هر جا که هست آرزوی خوشی و سلامت دارم. واقعا دلم برایش تنگ شده:e108:.
4 سال پر فراز و نشیب رو کنار هم داشتیم ... باورتون میشه دوستان که 4 سال گذشته :e108: ؟ یادمه چه شور و شوقی داشتم و چقدر احساس غرور میکردم که در جمع دفترچه ای ها هستم ... گاهی میشد که دوری یک روزه از دفترچه هم برای من عذاب آور بود !!
حالا که این حرف ها پیش اومد ، دوستان فکر میکنید ما در دنیای واقعی هم میتونیم دوستان خوبی باشیم ؟
Ouroboros
08-09-2014, 07:32 PM
4 سال پر فراز و نشیب رو کنار هم داشتیم ... باورتون میشه دوستان که 4 سال گذشته :e108: ؟ یادمه چه شور و شوقی داشتم و چقدر احساس غرور میکردم که در جمع دفترچه ای ها هستم ... گاهی میشد که دوری یک روزه از دفترچه هم برای من عذاب آور بود !!
حالا که این حرف ها پیش اومد ، دوستان فکر میکنید ما در دنیای واقعی هم میتونیم دوستان خوبی باشیم ؟
من واقعا احساس گناه میکنم بابت اینکه این لذت را دوستان این انجمن گرفتم، با یادآوری جنبهی «خودفریبی» که غرق شدن در اینترنت و بحثهای این چنینی میتواند داشته باشد، با نشان دادن اینکه در زندگی دست پائینتر را دارند و دائم مشغول کار بیسپاس ِ بیپاداش هستند... به نوعی دوستان را از فرومنویسی دلزده کردم. من به خودم نگاه میکردم که میتوانم میان این عقاید و زندگیام به نحوی تناسب برقرار بکنم که چندماهی چندروز فرصت و انگیزه و اشتیاق نوشتن را بدست بیاورم.
من اطمینان دارم دوستی خوبی با شما خواهم داشت، انسانی به شریفی و مهربانی و منطقی بودن شما کمتر دیدهام!
Anarchy
08-09-2014, 07:56 PM
من واقعا احساس گناه میکنم بابت اینکه این لذت را دوستان این انجمن گرفتم، با یادآوری جنبهی «خودفریبی» که غرق شدن در اینترنت و بحثهای این چنینی میتواند داشته باشد، با نشان دادن اینکه در زندگی دست پائینتر را دارند و دائم مشغول کار بیسپاس ِ بیپاداش هستند... به نوعی دوستان را از فرومنویسی دلزده کردم. من به خودم نگاه میکردم که میتوانم میان این عقاید و زندگیام به نحوی تناسب برقرار بکنم که چندماهی چندروز فرصت و انگیزه و اشتیاق نوشتن را بدست بیاورم.
من اطمینان دارم دوستی خوبی با شما خواهم داشت، انسانی به شریفی و مهربانی و منطقی بودن شما کمتر دیدهام!
حقیقتا وجود دوستانی مثل شما به من همیشه انرژی مضاعف میده . یادم هست وقتی اولین بار پست هات رو که خوندم ، احساس غیر قابل وصفی داشتم . سریع جستجو کردم و مطالبت در جاهای دیگه رو هم خوندم ، مدت ها شیفته نگارشت بودم . تا اینکه یک سالی نبودی و هر روز منتظر بودم برگردی و باز بنویسی .
به هر حال زندگی شخصی هر کسی بالاترین اولویت رو داره و این خودخواهیه که ازت بخوایم به خاطر ما هر روز بیای و اینجا بنویسی ... همین حضور گاه به گاهت هم غنیمته و هر بار میای کلی از حرف هات استفاده میکنم و میبینم در این جامعه درب و داغون ایران ، افراد ارزشمندی هم هنوز وجود دارن . هر چند یک سالی هست موضوعات مورد علاقه ات کمی تغییر کرده :e417: !!
خلاصه بدون که خیلی برای من و انجمن دفترچه ارزشمندی ...
سایر دوستان هم همین طور ... انجمن که خلوت شده بود ، من خسته از و تنها در بحث با اسلام گراها ، احساس نا امیدی عمیقی میکردم !! گاهی میخواستم به کلی بحث ها رو رها کنم ... بس که اینها بدون هیچ هزینه ای باز تولید میشن ...
انتظار میکشم گرفتاری هام تموم شه تا دوباره با تمام قوا و به کمک دوستان ، کمی افکار اسلامیست ها رو قلقلک بدم ...
Dariush
08-09-2014, 08:05 PM
منهم دوست داشتم که بعضی از دوستان را از نزدیک ببینم، بیشک سعادتی میبود. اخیرا یک تحقیق علمی میخواندم که نشان میداد تنهایی فکری به اندازهی یک حملهی قلبی در ماه اثر منفی بر شخص خواهد داشت. اینکه هرگز نمیتوانم شما دوستان را ببینم برایم جای بسی تاسف است، اگرچه من دوستیهای اینترنتی را هم صاحبِ جذابیتهای خاصِ خودش میشناسم، با اینحال اما دوستی نزدیک چیز دیگریست. من خیلی دوست میدارم یک شترنگ با امیر بزنم و در 10 حرکت او را مات بکنم و بعد ساعتها به چهرهی آویزانش بخندم، با راسل یکبار هم که در همهی عمرم شده قلیانی بکشم و پاسوری بزنم، با شما و میلاد یک سفری به شمال بروم و آنجا یکی دو دختر رشتی برایتان تور بکنم برویم ویلای دوستان در انزلی و رامسر و ... افسوس :e108:
Ouroboros
08-09-2014, 08:18 PM
منهم دوست داشتم که بعضی از دوستان را از نزدیک ببینم، بیشک سعادتی میبود. اخیرا یک تحقیق علمی میخواندم که نشان میداد تنهایی فکری به اندازهی یک حملهی قلبی در ماه اثر منفی بر شخص خواهد داشت. اینکه هرگز نمیتوانم شما دوستان را ببینم برایم جای بسی تاسف است، اگرچه من دوستیهای اینترنتی را هم صاحبِ جذابیتهای خاصِ خودش میشناسم، با اینحال اما دوستی نزدیک چیز دیگریست. من خیلی دوست میدارم یک شترنگ با امیر بزنم و در 10 حرکت او را مات بکنم و بعد ساعتها به چهرهی آویزانش بخندم، با راسل یکبار هم که در همهی عمرم شده قلیانی بکشم و پاسوری بزنم، با شما و میلاد یک سفری به شمال بروم و آنجا یکی دو دختر رشتی برایتان تور بکنم برویم ویلای دوستان در انزلی و رامسر و ... افسوس
نمیدانم کدام بخش از آرزوهایتان بامزهتر/نشدنیتر است، تور زدن دختر در رشت یا بردن از امیر در ده حرکت.
Dariush
08-09-2014, 08:21 PM
نمیدانم کدام بخش از آرزوهایتان بامزهتر است، تور زدن دختر در رشت یا بردن از امیر در ده دقیقه.
هه هه، آنقدر این تصویر برایتان واقعی جلوه میکند که هتا از تصورش نیز هماکنون به واهمه افتاده و اینچنین چشمتان تار شده که 10 حرکت را 10 دقیقه خواندهاید! :e412:
Ouroboros
08-09-2014, 08:32 PM
هه هه، آنقدر این تصویر برایتان واقعی جلوه میکند که هتا از تصورش نیز هماکنون به واهمه افتاده و اینچنین چشمتان تار شده که 10 حرکت را 10 دقیقه خواندهاید!
درستش کرده بودم اگر دو دقیقه امان میدادی.. اما چه میشود کرد که خروسی..! :e411:
من بروم استراحت.. تا فردا دوستان. :e40b:
Dariush
08-09-2014, 08:34 PM
درستش کرده بودم اگر دو دقیقه امان میدادی.. اما چه میشود کرد که خروسی..!
گفتم که ... :e415:
شبات خوش.
Rationalist
08-09-2014, 08:34 PM
می بینم که آتش داغ روابط میان دوستان، بر خرد سرد من هم اثر گذاشته! آنجا که به یاد یکی از جذاب ترین انتزاعات ذهنی، پیرامون دوستی های در دنیای مجازی افتادم.
مایلم بدانم کسی از دوستان هم همچون من، تصورات بسیار روشن و با جزییاتی از کسانی که با شخصیتشان در دنیای مجازی آشنا شده، دارد؟
اگر دوستان مایل باشند می توان این انتزاعات و تصاور ذهنی از یکدیگر را در تاپیکی غیر جدی(شاید هم جدی) ابراز داشت. تصوراتی از شخصیت،چهره،مدل لباس پوشیدن، طرز زندگی، عادت ها و...
از همدیگر.
دستکم برای منِ انسان گریز مایه شگفتی است که همواره تمایل شدید دارم افرادی را که در دنیای مجازی می شناسم،حتی اگر از آنها متنفر باشم؛ از نزدیک ببینم!(این شامل شما نمی شود مامور اطلاعاتی عزیز)
sonixax
08-09-2014, 09:36 PM
دعوامون میشه :))) ولی اگه نشه چی میشه :دی
sonixax
08-09-2014, 09:38 PM
دوستان این تخته ننه (MotherBoard) کامپیوتر ما بلاخره رسید و سرهمش کردیم دوباره و همه چیز شد مثل اول :دی داشتیم دق میکردیم از بس با لپتاپ درپیتی مامان جون و کامپیوتر داداش جون پست زدیم :e421:
کامپیوتر باید Dual CPU باشد آن هم دو تا Xeon با 64 گیگ رم مثل مال خودم :e14c:
Anarchy
08-09-2014, 09:49 PM
دوستان این تخته ننه (MotherBoard) کامپیوتر ما بلاخره رسید
این تخته ننه مگه رو چی بارش زده بودن که انقدر طول کشید ؟ نکنه با قاطری چیزی قرار بوده بیارنش :e105: ؟
sonixax
08-09-2014, 09:50 PM
این تخته ننه مگه رو چی بارس زده بودن که انقدر طول کشید ؟ نکنه با قاطری چیزی قرار بوده بیارنش ؟
چیزی که خریده بودم در آلمان موجود نبود! از بلاد خارجه خریده بودم (USA) برای گارانتی فرستادم همانجا 3-4 هفته ای طول کشید تا برود ، بررسی شود، بفهمند درست بشو نیست، یک نو بفرستند، بروم گمرک توضیح دهم چه شده و اینها.
Russell
08-09-2014, 09:52 PM
اگر دوستان مایل باشند می توان این انتزاعات و تصاور ذهنی از یکدیگر را در تاپیکی غیر جدی(شاید هم جدی) ابراز داشت. تصوراتی از شخصیت،چهره،مدل لباس پوشیدن، طرز زندگی، عادت ها و...
در صندلی داغ برخی دوستان مخصوصا کوروش بیخدا نظر برخی از کاربران را درباره یدیگران پرسیده بود. ایجاد تاپیکی جدا جالب است ولی گفتم انها هم برای شروع هستند.
Dariush
08-09-2014, 09:54 PM
کامپیوتر باید Dual CPU باشد آن هم دو تا Xeon با 64 گیگ رم مثل مال خودم
هه هه، هر وقت یک مینفریم در اختیارت بود بعد بیا اینجا فخر بفروش...:e415:
sonixax
08-09-2014, 09:56 PM
هه هه، هر وقت یک مینفریم در اختیارت بود بعد بیا اینجا فخر بفروش...
مین فریم به چه دردم میخورد داریوش جان ؟ همینی که هست خوبه :دی زیر هزینه های همینش زائیده ایم :))))
Mehrbod
08-09-2014, 10:00 PM
hah, این سخنگاه براستی سگ جونه.
من اینجا را همیشه دورادور از سر کنجکاوی یک نیم نگاهی میاندازم و همان چند روز پیش دیدم امیر آمده و نوشته و بسی با خودم
کلنجار رفتم که اینجا بیایم چیزی بنویسم یا ننویسم, به هر روی ولی این را درخور یافتم در همنوایی با سخن امیر به زبان بیاورم:
هههه، این ایران را بنگرید، اقیانوسیست غنی از آدمهایی با ضریب هوشی اندک و طمع بیپایان، چشمانتظار سواری دادن به امید سوارکار شدن. هریک از شما، اگر تنها اراده بکند و هوش خود را از فلسفه و این چرندیات منحرف ِ این استعداد بیپایانی که در ایران وجود دارد بکند میتواند زندگی نه حالا ایدهآل، اما دستکم مرفهی داشته باشد.
همهیِ شما در این سخنگاه بروشنی هوشی بالاتر از میانگین دارید که اینجائید و براستی دل من میسوزد که هنوز, پس از
این همه سال به این مزخرفات و بیهودههایِ دین و سیاست و ... دارید بها میدهید و پیرامون آنها میاندیشید و مینویسید.
من تا جاییکه توانستم تنها «گفتمانِ مهادین» و درخور نگرش که همبود فندین باشد را فرنودانه به میدان اندیش آوردم: هیچ¹ اُمیدی به آیندهیِ بشریت نیست, چرا که ابرسازوارهیِ فندین مهاردنی و راهکارپذیر نیست.
مردمسالاری² دروغی بزرگ است (نه از اینرو که کار نمیکند, کار میکند و درست هم میکند, ولی از بنیاد پیوندی به «آزادی» ندارد)
و فندآوری نیز دیوی نامهارپذیر که این دو, دست در دست همدیگر راه خودشان را دارند میروند و کوششهایِ من و شما ره به جایی نبرده و نخواهند برد.
من هموندان این سخنگاه را آشنایانِ دیرینهام میدانم — با اینکه هیچکدام را از نزدیک ندیدهام — و این را در جایگاه واپسین سخن ام و میتوان گفت, اندرز ام بایسته دیدم به زبان بیاورم,
همهیِ آنچه از این سخنگاه و گفتگوها به شما میرسد (و به من میرسید) این است که خویشتنِ خویش (خویشمن) را برتر از دیگران میابید بی آنکه براستی به جایگاه "برتری" در جهان
راستین, آن جهانِ بیرون دست یافته باشید; این همان خودفریبیای است که امیر میگوید, شما اینجا به کارهای اندیشیک میپردازید, زیرا بیرون از اینجا در بازی راستین, برنده نشدهاید.
من این چندگاهه بیشتر پیوندهایِ اینترنتی و ... ام را بُریدهام و به "زندگی راستین" و "بازیهای" آن پرداختهام که تنها در همان بیرون اند و بس.
به شما میگویم هرگز نیز تا پیش از این این اندازه از زندگیام خوشی نبرده بودهام; ولی افسوس... میتوانم از هماکنون ببینم که پس از این, باز دوباره یک
آنارشیای آنجا پیدا میشود که با انرژی سوزاندن و اسلامستیزی بیاندیشد دارد راهی در گامِ خردگرایی برمیدارد (که درسته, برمیدارد ولی به جایی نمیرسد و
نخواهد رسید {= دیرندگی ندارد}); بی گمان خردپذیرتر است که بازگردید به زندگی بیرون (اگر بازگشت بتوان نامید) و بپردازید به دوستیهایِ راستین اتان (نه این
"دوستیهایِ" کشکیِ fb و سخنگاه و ...) که همهیِ ما, زمان بس اندکی در این جهان داریم و بهتر است از هر دم این زندگی بیشترینهیِ شایند ِ بهره و خوشی را, ببریم.
شاید یکی بگوید خوشی ما در این سخنگاه است, ولی این دروغیست آشکار. چیزیکه در این سخنگاه داریم هتّا دوستی نیست. چشمان اتان را بگشایید و خوب ببینید: مشتی نوشته است.
از همینرو, این اندازه میتوانم بگویم که من کوچکترین گرایشی به این چیزهای "مجازی" و پادهمبودین (i.e. anti-social) دیگر ندارم و
کوچکترین باوری نیز به سودمندی کوششهایمان (این روزها کوششهایِ شما) ندارم. از دیدگاه امیر و راسل و برخی دوستان اینجا شاید
آگاهاندن هتّا یک تن آن بیرون سودمند باشد, ولی از نگاه من نیست: اگر کَس میخواست, میرفت یک نسک میخواند و خودش را میآگاهاند.
از خویشکاریهایِ من و شما نیست بنشینیم از زمان اَبَر-گرانبهایمان بزنیم و برای ناشناسانی ناپیدا آنسوی جهان پیرامون فرایافتهایی
همچون "مفتخوری سرمایهداران" و "بهرهکشی فمینیستها" بنویسیم; درسته, اینها ارزشمند بودند اگر دیرندگیای,
پایستگیای در آنها میبود; هر آینه, همهیِ اینها در پرتویِ فندآوری و آیندهیِ نزدیکندهییِ آن, کودکانه, بیارزش و گذرا میباشند.
اندرز من همین است. از این زیستبومهایِ "مجازی" بیرون زده, بر سر چیزهایی که دیرندگی ندارند (فمینیسم, کمونیسم, خردگرایی, etc.) زمان نسوزانید.
من این چند گاهه با اینکه از روی منش سرکش و فرمانگُریز ام گرفتاریهایِ گوناگونی بالا آوردهام (بویژه پولی), ولی در کنار اش و رویهمرفته, زندگی ام را بی اندازه خواستنی میبینم.
اگر آدم پیشین بودم شاید انگیزهای برای نوشتن دستکم پیرامون برخی رویدادهایِ پیشآمدهیِ زندگی ام این چند گاهه میداشتم, ولی نیک میگویم برای من کوچکترین ارزشی
ندارد کسی ناشناس چیزی از من دیگر بیاموزد یا نیاموزد. برای من زندگی تنها برای من است و نزدیکان من, کسانیکه آن بیرون میشناسم, میبینم و با آنان
پیوند دوستی و نزدیکی دارم: به دیگر زبان, جهان مجازی, دفترچه و .. برای من هتّا دیگر به اندازهیِ یک بازی پیش پا افتاده هم گیرا نبوده و سراسر تهی از هر ارزش بساویدنی اند.
میدانم که یکی باز پیدا خواهد شد که نزد خود بیاندیشد مهربد به زندگی "هدونیستیک" روی آورده, ولی در فرهود اینجور نیست. شیوهیِ زندگی من
آنچنان ندگریسته, من همچون همیشه به تندرستی ام بیشترین و نخستین بها را میدهم, از الکل و سیگار و ... دوری میکنم (گهگاه) و رویهمرفته روال
همیشگیام را میگذرانم. تنها چیزیهاییکه پُر دگریستهاند, دوستانام, سرگرمیهایم (هر دو رو به افزایش) و ساعتهایِ کار ام (رو به کاهش) به شمار بروند.
این روزها من بهایی به گفتمان فمینیسم هم دیگر نمیدهم و نیک میگویم, برای من چند تا از دوستان دخترم ارزشی ناشمردنی و جایگاهی ناجایگزینپذیر دارند.
مهر و دوستیای که آنان به من دارند و من به آنان را چند هزار برگ گفتگو پیرامون بهرهکشی زنان از مردان (گرچه تا اندازههاییای راست باشد) نمیتواند سست کند.
آری, شاید من از روی پرایستاریهایِ ویژهیِ زندگیام, با رویِ تیرهیِ دختران برخورد سختی نداشته بوده باشم,
ولی اگر از من میشنوید, همهیِ اینها بسته به کسانی که در پیرامون اتان نگه میدارید و روزانه میبیند, دگرسانی پذیرند.
مغز فرگشتیک من و شما جهان را همان چیزی میابد که پیرامون اش میبیند. ولی اگر تنها یکبار, همچون من به کشوری دوردست رفته باشید,
نگاه و نگرش اتان به زندگی آنچُنان خواهد دگریست که سدها برگ سیاه کردن من اینجا نمیتواند به پای بازگوییِ هتّا یک دهم بزرگی ِآن برسد.
پس اگرچه جهان ما رو به پوسیدگی و مرگ میرود (با یک درسدی ناچیز بخت ِفرازیست), ولی خوشبختانه این فرایند روندی همگون و همدیس ندارد. هر چیزیکه در چهرهیِ
کلان درست است, در چهرهیِ ریز خود استثناء دارد. اگر دختران بسیاری بهرهکش و تیغزن و سنگدلاند, بجایش دختران بسرشت مهربان و دوستداشتنی هم آن بیرون پیدا میشوند³.
اگر در جاهایی مردم سخت درگیر کار و گرفتاریا ند, در جاهایی زندگی بآسانیای ناباوردنی میگذرد. اگر در جایی مردم گرفتار داعش و طالبان اند, در جایی در ناز و خوشی غلطه میخورند.
پس پرسش من این است:
شما میخواهید زندگی را برای دیگران بیاسانید, یا برای خودتان؟
اگر برای دیگران است, آنگاه آری, با انرژی سوزاندن و مایه گذاشتن از خود و زمان گرانبها میتوان به فرجامی دلخواه رسید — که یکبار دیگر, دیرندگی نداشته و
در پرتوی گفتمان همبود فندین گذراست — ولی آیا براستی میخواهید همهیِ جهان را جایی خوب برای زیستن بسازید, تا سپس بتوانید خودتان در آن بزیوید؟
اگر این, پس خوش باشید. من برایتان هتّا آرزوی کامیابی هم نمیکنم, چون آب در هاون کوبیدن را بروشنی, بیهوده و خردستیز میابم.
اگر نه این, پس سرمایهگذاری را روی خودتان و نزدیکان اتان ببرید, به پیوندهایِ دوستین و راستین بپردازید و دست از این بازیهایِ ریشخندآمیز و بیهودهیِ خردستیز خردگرایی بربدارید.
اندیشههایِ "والای" به نگارش درآمدهیِ شما در سخنگاهی ناشناس در گوشهای از اندرتار مایهیِ برتری شما در زندگی نیست. این اندیشهها چنانکه گفتیم,
در پرتوی گفتمان همبود فندین هتّا ارزش راهکارین هم ندارند و به جلق زدنهایِ شکنجندهای میمانند که اندام نامبرده بجای کُس و کیر, مغز میباشد.
نوشتن این پیک برای من تا اندازهای دلزننده بود, ولی آنرا نوشتم تا دستکم سرنوشت منش مهربد برای کسانیکه وی را میشناسند و به سرنوشت او کنجکاو, روشن
باشد. برای خود من, منش مهربد دیرزمانیست کمابیش مرده و او را بیشتر خودفریبی میبینم که زمانی دراز را برای آماجهای بیهودهای هرز داده است.
کمتر چیزی از منش مهربد برای من خواستنی مانده, بجز زبان شیوای پارسیک او که این روزها همراه همیشگی من در زندگیست; میتوانم در
هیاهوی زندگی, گاهی از میان زبانهایم به پارسیگ ِناب, این زبان جادوئین بیاندیشم و مرغ پندار و اندیشیدار ام را به پرواز, در بیاورم.
¹ کمی بیشتر از صفر.
² ساده شده: در کشوری سراسر مردمسالار, ارزش و توان شما در راستادهی به زندگی اتان برابر است با n:1≈, که n در آن شما مردم میباشد.
در کشوری که ١٠٠ میلیون شهروند رای دهنده دارد, توان شما در راستادهی به سرنوشت اتان چیزی بیشتر از یک در ١٠٠ میلیون نیست.
³ من اینجا "بازی" را نمینکوهم و برای رسیدن به آنان نباید از بازی رویگردان بود, ولی نباید هم بازیِ دختربازی
را چیز ویژهای انگاشت. من به خودم رنج خواندن جُستارهای بازی دفترچه را ندادهام, ولی بازی برای من در سه چیز میکوتاهد:
١- خویش بودن (نبود وانمود در کار).
٢- پُررو بودن (همراه با کمی دروغ اینجا و اینجا, بویژه برای "آغازیدن" دوستی و سپس روراستی ِبیشتر و بیشتر {کمتر خویش در آغاز, بیشتر خویش در پایان}).
٣- پُرتاب بودن (هیچکس همیشه نمیبرد, باخت بخشی از بازی است).
این سه بروشنی تنها به دختربازی نمیکوتاهند و از همینرو نیز من دختربازی را گونهای فراتر از بازیای که در پیوند با دختر است, نمیبینم.
پ.ن.
اگر هنوز نمیدانید گفتمان همبود فندین چیست: پیشرفت روزافزون فندآوری: به کجا میرویم؟ - برگ 5 (http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%DB%8C-8/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86-%D9%81%D9%86%D8%AF%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%85%D8%9 F-230/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-5.html#post39181)
پارسیگر
sonixax
08-09-2014, 10:03 PM
به به، ببن کی اومده :e032:
Dariush
08-09-2014, 10:48 PM
درود به مهربد اندیشمند، کاش از اسپاگتی چیز دیگری خواسته بودیم:e415:. من به شخصه از خواندنِ نوشتهی لذت بردم و علاوه بر توصیههای نابِ دوستی که جهان را بسیار بیشتر از من دیده و شناخته، برایم یادآور آن روزهایی بود که به زحمت پستهایتان میخواندم ولی هرگز از خواندنشان خسته نمیشدم از بس که از آن زبان لذت میبردم.
پست مفصل شما شایسته اندیشه و تدقیق در زمانی مقتضی است، اما شما پیشانگاشتانه یک چیز را نادیده گرفتهاید که البته من تصور میکنم از جهاتی به روحیاتِ شما وابسته است: شما از کجا میدانید تمامِ این فعالیتها یا بخشِ اعظمِ آنها برای «خودمان» نیست؟ من هرگز انکار نخواهم کرد که فعالیتِ من در اینجا و جاهای دیگر هرگز تماما در خدمتِ نجاتِ بشریت و .... نبوده و نیستند، بلکه این شاید تنها بخشی از آن را در برگیرد، بخش ِ دیگر آن بیشک درونی و شخصیست. من نمیدانم شما در زندگی شخصی خود چقدر خوششانس بودهاید، ولی من آنقدر خوششانس نبودهام که بتوانم اینطور که در اینجا هستم و با دوستان هماندیشی میکنم در بیرون هم دوستانی در همین سطح داشته باشم. آنجا زندگی برای من خلاصه میشود به همان بازیهایی که گفتید. برای من پول درآوردن، کار کردن، ارتقا پیدا کردن در آن، موفقت در تعاملات و سازوکارهای اجتماعی، خوشگذرانی، با دوستان بودن و ... همگی لذتبخش و گیرا هستند، اما «نوشتن»، «اندیشیدن» و «بحث کردن» یک خلائی را پر میکنند که آنهای دیگر نمیکنند. چند پست بالاتر من نتیج تحقیاتی را نقل کردم که در آن گفته شده مضراتِ تنهایی فکری کمتر از مضراتِ یک حملهی قلبی در ماه نیست! شما میاندیشید کسانی چون کانت و دیگران براستی برای نجاتِ بشریت و از آن هم کمتر هتا برای تاثیرگزاری حداقلی بر عالم و انسانها مینوشتند؟
من روزها پس از آمدن از سر کار و پس از آنکه روزی پر مشغله همراه با سر و کله زدن با انواعِ آدمها(که البته الان با آدمهای متمدن و خوشقلبی در تعامل هستم آنجا) و تلاش برای ارتقا در شغل و کسب پول بیشتر برای رفاه ِ بیشتر در زندگی و پس از آنکه با دوستان گردشی در شهر زدم، به خانه که میرسم یک قهوه یا چای دم میکنم، کامپیوتر را روشن کرده و صفحاتِ مختلف ِ جوامعی که در آنها با دوستانِ مجازی خودم به گفتگو مینشینم را میگشایم و .... این در حالیست که من آن روز برنامهی دیگری برای انجام نداشته باشم. من کاملا صادقانه میپذیریم که آن بخش آخر از برنامهی روزانهی من بازهم تا حد زیادی (شاید حدود 80 درصد) در خدمتِ خودخواهی من هستند.
پس شما یا خیلی برونگرا هستید که هرگونه بازی مجازی برایتان کمترین بها و معنایی ندارد (که این را به شخصه بعید میدانم، چرا که یادم هست شما برای شخصیتِ مجازیتان اینجا ارزش قائل بودید و حاضر نبودید لجنمال بشود) و آنقدر آن بیرون دور و برتان شلوغ است که بودن و نبودنتان در اینجا کمترین اهمیتی برایتان ندارد و یا آنکه همانطور که گفتم آنقدر خوششانس هستید که دوستانی دارید که میتوانید با آنها بنشینید ساعتها گفتگوی جدی بکنید و یا هر دو (در هر حال خوش به حالتان!)، اینک ما به اندازهی شما اگر خوششانس یا برون گرا نیستیم چه باید بکنیم؟
Ouroboros
08-10-2014, 10:51 AM
من اینجا را همیشه دورادور از سر کنجکاوی یک نیم نگاهی میاندازم و همان چند روز پیش دیدم امیر آمده و نوشته و بسی با خودم
کلنجار رفتم که اینجا بیایم چیزی بنویسم یا ننویسم, به هر روی ولی این را درخور یافتم در همنوایی با سخن امیر به زبان بیاورم:
من شخصاً از طرف خودم صحبت میکنم وقتی میگویم از آغاز به این کارکرد ِ «خودارضایی روانی» گفتگوی اینترنتی آگاه بودم و اصلاً دلیل حضورم در اینجا فراموش کردن موجود به نظرم مبتذل و ناپسندی بود که جهان بیرونی مرا به بودنش وامیداشت. شما اما ایمان داشتهاید به رسالت رهاییبخش نویسندگی در اینترنت و مثل هر مؤمن دیگری، وقتی دریافتهاید که «خدایی نیست» و رسالت رهاییبخش کشک چیست دلزده و بیزار و گریزان شدهاید. این صحبتها که میکنید حرف کسی نیست که پی برده بحث اینترنتی بیفایده است، حرف کسیست که فکر میکرده فایدهای در کارست. تغییر عقیدهی مردم عارضهی حضور شما در اینجاست نه هدف آن، هدف آنست که هر از چندگاهی خودتان را بفریبد که آنقدرها هم سخیف و سطحی و بیمایه نیستید که جهان بیرونی شما را به چنان بودن واداشته.
هر چیزی در زندگی انسان نقشی دارد، اولویت اول شما باید فراغت مالی باشد، اولویت دوم باید فراغت جنسی باشد، اولویت سوم باید فراغت عاطفی و رفیقبازی باشد، اولویت سوم باید خانوادهتان باشد، اولویت چهارم باید سرگرمیهایتان باشند، اولویت پنجم باید فراغت عاطفی و رفیقبازی باشد، اولویت ششم باید مراقبت از خویشتن باشد... اولویت بیستم و سیام اما میتواند و شاید حتی میباید چیزی مثل دفترچه باشد، چون زندگی کردن درست برای آدمهای خیالپردازی مثل ما هزینهی روانی مشخصی دارد که باید از طریقی آنرا برونفکنی کرد.
شما خودفریبی از طریق فرومنویسی را بر خودتان حرام بکنید و به نبرد با عینیت نامطلوب زندگی خود بپردازید، و تنها زمانی که به نحوی بسنده و شایسته پیروز شدید، یا دستکم به «پیروزیهایی» رسیدید، در مقام پاداش به خودتان به اینجا برگردید. شما را نمیدانم اما من نیاز دارم خودم را بفریبم که امیر فقط مجموعهای از دخترهای که میکند و مردانی که میتیغد و … کارهایی که آن بیرونی در جهان واقعی میکند نیست. به چیزهای مهمتری هم میپردازد. کمی فراتر از آنست...
بعد یک نکتهی کوچک دیگر در کمک به کیس شما برپاد فرومنویسی: ما اینجا نیستیم چون بازنده هستیم، ما بازنده هستیم چون اینجا هستیم و رانهی غلبه بر دیگر مردان و تثبیت برتری خودمان را از طریق «بحث» و این چرندیات ارضاء کردهایم.
پس دوستان همین کاری که مهربد میگوید را بکنید، فرومنویسی را قطع بکنید و مغز خود را متوجه تغییر زندگی خودتان بکنید نه اوهام تغییر دنیا، و اگر میتوانید برای میل به خودنمایی فکری که میلیست ذاتی در مردان جایگزینی پیدا بکنید حتماً چنان بکنید، اما اگر موفق به یافتن آلترناتیو نشدید، سالی دو سه ماه خودفریبی اینترنتی و درگیری ذهنی با مسائل «والاتر» هیچ آسیبی به زندگی شما نمیرساند، بلکه آنرا پربارتر و آرامتر میکند. این درگیری وسواسی با عینیت و تلاش برای «انهدام همهی انواع خودفریبی» هدانیسم نیست، نیهیلیسم است، اصلاً ما خودفریبی میکنیم چراکه لذتبخش است و بسیار آسانتر از روبرو شدن با واقعیات تلخ.
خلاصه: سر و سامانی شایسته به زندگی شخصی خود بدهید، ثروت معقول، سکس مداوم با دختران زیبا، دوستانی که شما را میستایند و برایتان فداکاری میکنند و چشم به راهنمایی شما دارند، خانوادهای که شما را دوست میدارد و برایتان ارزش قائل است، بدنی که از تماشای آن در آینه لذت میبرید... حرکتی مداوم به سمت پیشرفت مادی و معنوی در جهتی که میپسندید، من اینها را میپسندم...! سپس، بکوشید یک تناسبی میان واقعگرایی و آرمانگرایی، بین واقعیت و مجاز برقرار بکنید. اصلا چه قانونی بهتر از سه به یک؟ سه ماه زندگی در واقعیت، یکی در مجاز و واقعیت!
sonixax
08-10-2014, 12:52 PM
من دیشب خیلی خسته بودم به همون خوش آمد گویی به مهربد بسنده کردم :دی
به نظر من مشکل اصلی مهربد اینه که فکر میکنه دفترچه و محیط هایی مانند دفترچه وسیله ایست برای رسیدن به هدف! هدف چیست ؟ پاک کردن دنیا از تمام بدی ها و زشتی و ها پلیدی ها و ساختن یک دنیای زیبا و مدینه فاضله!
برای همین وقتی میبیند این وسیله در راه رسیدن به هدف ناکارآمد هستش دلزده میشه، افسرگی شدید میگیره و نهایتن اون غم نامه ی بالا رو مینویسه.
دیری نخواهد پایید همین نگرش را نسبت به زبان پارسی و پارسی نویسی پیدا خواهد کرد!
در صورتی که دفترچه یا FB یا هر جای دیگری از این دست تنها یک ابزار چند صد دلاریست برای وقت گذرانی و نه بیشتر. شخصن هرگز دچار این توهم نشده ام که با یک نرم افزار 250 دلاری و یک اینترنت 40 دلاری به جنگ چند میلیارد انسان روی زمین، تفکراتشان، ثروتشان، دولتهایشان و ارتشهایشان رفته ایم و بد تر از آن اینکه امید پیروزی هم داشته باشم!!! نه این طوری نیست.
اینجا فقط محیطیست که وقتهای خالیت که نمیدانی باید با آنها چه کنی را با آن پر میکنی، از نوشته های دیگران می آموزی و به نظر من این شیوه وقت گذارنی بهتر از ولگردی در خیابانهای خلوت اروپا یا ول گشتن در خیابانهای پر از جرم تهران یا روی آوردن به الکل و سیگار برای گذر زمان هستش.
امیر میگوید اولویت 20 ام یا 30 ام باید اینجا باشد! من میگویم اینجا اصلن نباید در فهرست اولویتها باشد!!! اولویت برای مسایل مهم زندگی است با هر شماره یا جایگاهی که داره.
من از همین اینترنت گردی ها نه تنها تا کنون بسیار آموخته ام بلکه هزاران یورو پول ازش ساخته ام، پولی که نه اینجا بلکه در زندگی واقعی خودم خرج شد و کیفیت زندگیم را بالاتر برد.
پس این توهمِ تغییر جهان و تفکر آدمیان یک مشکل و دشواری درونی شخص است و این خود شخص (در اینجا مهربد) هستش که باید به این مساله پی ببره که با 300 دلار یا اصلن 300 هزار دلار یا اصلن 300 میلیون دلار یا حتا 300 میلیارد دلار نمیشه بشریت، طرز فکر افراد و باورهای عمومی رو تغییر داد که اگر میشد آمریکا به جای سالی 700 میلیارد دلار صرف کردن برای هزینه های دفاعی! چند صد میلیارد دلار صرف گسترش خردگرایی و روشن کردن مردم و آگاهاندنشان در مورد پوچ بودن عقاید دینی و اسلامی و ... میکرد ، انقدر هم بدنام نمیشد. نیازی هم به بمب اتمی و F35 و ... نداشت چون خردگرایی یا اصلن مغز شویی لابد موثر تر میبوده دیگر!!!
در صورتی که این طور نیست.
Mehrbod
08-10-2014, 02:33 PM
پست مفصل شما شایسته اندیشه و تدقیق در زمانی مقتضی است، اما شما پیشانگاشتانه یک چیز را نادیده گرفتهاید که البته من تصور میکنم از جهاتی به روحیاتِ شما وابسته است: شما از کجا میدانید تمامِ این فعالیتها یا بخشِ اعظمِ آنها برای «خودمان» نیست؟ من هرگز انکار نخواهم کرد که فعالیتِ من در اینجا و جاهای دیگر هرگز تماما در خدمتِ نجاتِ بشریت و .... نبوده و نیستند، بلکه این شاید تنها بخشی از آن را در برگیرد، بخش ِ دیگر آن بیشک درونی و شخصیست. من نمیدانم شما در زندگی شخصی خود چقدر خوششانس بودهاید، ولی من آنقدر خوششانس نبودهام که بتوانم اینطور که در اینجا هستم و با دوستان هماندیشی میکنم در بیرون هم دوستانی در همین سطح داشته باشم. آنجا زندگی برای من خلاصه میشود به همان بازیهایی که گفتید. برای من پول درآوردن، کار کردن، ارتقا پیدا کردن در آن، موفقت در تعاملات و سازوکارهای اجتماعی، خوشگذرانی، با دوستان بودن و ... همگی لذتبخش و گیرا هستند، اما «نوشتن»، «اندیشیدن» و «بحث کردن» یک خلائی را پر میکنند که آنهای دیگر نمیکنند. چند پست بالاتر من نتیج تحقیاتی را نقل کردم که در آن گفته شده مضراتِ تنهایی فکری کمتر از مضراتِ یک حملهی قلبی در ماه نیست! شما میاندیشید کسانی چون کانت و دیگران براستی برای نجاتِ بشریت و از آن هم کمتر هتا برای تاثیرگزاری حداقلی بر عالم و انسانها مینوشتند؟
من هم چیز دیگری برنداشتم. روشنه کسیکه برای "بهکرد بشریت" انرژی میگسارد
هم در سرانجام کار برای خوشیِ و پاداش خودش دارد این کار را میکند.
من روزها پس از آمدن از سر کار و پس از آنکه روزی پر مشغله همراه با سر و کله زدن با انواعِ آدمها(که البته الان با آدمهای متمدن و خوشقلبی در تعامل هستم آنجا) و تلاش برای ارتقا در شغل و کسب پول بیشتر برای رفاه ِ بیشتر در زندگی و پس از آنکه با دوستان گردشی در شهر زدم، به خانه که میرسم یک قهوه یا چای دم میکنم، کامپیوتر را روشن کرده و صفحاتِ مختلف ِ جوامعی که در آنها با دوستانِ مجازی خودم به گفتگو مینشینم را میگشایم و .... این در حالیست که من آن روز برنامهی دیگری برای انجام نداشته باشم. من کاملا صادقانه میپذیریم که آن بخش آخر از برنامهی روزانهی من بازهم تا حد زیادی (شاید حدود 80 درصد) در خدمتِ خودخواهی من هستند.
همچنان, انگاشت من از زندگی شما جز این نبود.
به هر روی, من یکبار دیگر میکوشم سخن را شسته رفته بگویم:
انگیزه —> کنش
اینکه شما در جایگاه یک آدم زنده این نیاز و انگیزه را دارید که به "کارهای اندیشیک" بپردازید برآمدهیِ بدرستی همان "احساس خلائی"
است که گفتید. من هم از شما خواستم به این بیاندیشید که همچو نیازی بسرشت در آدمی نیست. زندگی بیرون شما تنشزا
است (چرا؟) و روی زندگی و سرنوشت خودتان کنترلی ندارید (چرا؟) که در این باره, من از شما هم کمتر کنترل دارم, چون در کشور "پیشرفتهتری" میزیوم.
اینکه اینجا میایید و با نوشتن و فلسفیدن احساس خوبی میابید همان کارکرد "افیون" را دارد و اگر میاندیشید زندگی بایست با افیون و همراه تریاک باشد,
خب بکشید و بگذرانید. از دیدگاه من که برآمدهیِ خرد است, «باید» نیاز راستین را شناخت و به آن پرداخت, نه اینکه با افیون و خودفریبی آنرا لاپوشانید.
نیاز راستین انگیزندهیِ ما اینجا نیز همان است که بیرون نداریم: کنترل روی سرنوشت و زندگی امان (چرایی آن بازمیگردد به شهرمندی و گفتمان همبود فندین).
این را میتوانید زمختانه همان Wille zur Macht بیانگارید.
پس شما یا خیلی برونگرا هستید که هرگونه بازی مجازی برایتان کمترین بها و معنایی ندارد (که این را به شخصه بعید میدانم، چرا که یادم هست شما برای شخصیتِ مجازیتان اینجا ارزش قائل بودید و حاضر نبودید لجنمال بشود) و آنقدر آن بیرون دور و برتان شلوغ است که بودن و نبودنتان در اینجا کمترین اهمیتی برایتان ندارد و یا آنکه همانطور که گفتم آنقدر خوششانس هستید که دوستانی دارید که میتوانید با آنها بنشینید ساعتها گفتگوی جدی بکنید و یا هر دو (در هر حال خوش به حالتان!)، اینک ما به اندازهی شما اگر خوششانس یا برون گرا نیستیم چه باید بکنیم؟
من از بیخ همچو نیازی ندارم با کسی بنشینم دربارهیِ اندیشههایم سخن بگویم و دوستان اندیشمند اینچنینی هم
ندارم. شما هم این نیاز را ندارید, چراکه این نیاز سرشتین نیست و تنها لایهایست که روی نیاز(های) راستین شما کشیده است.
پارسیگر
Mehrbod
08-10-2014, 02:46 PM
من شخصاً از طرف خودم صحبت میکنم وقتی میگویم از آغاز به این کارکرد ِ «خودارضایی روانی» گفتگوی اینترنتی آگاه بودم و اصلاً دلیل حضورم در اینجا فراموش کردن موجود به نظرم مبتذل و ناپسندی بود که جهان بیرونی مرا به بودنش وامیداشت. شما اما ایمان داشتهاید به رسالت رهاییبخش نویسندگی در اینترنت و مثل هر مؤمن دیگری، وقتی دریافتهاید که «خدایی نیست» و رسالت رهاییبخش کشک چیست دلزده و بیزار و گریزان شدهاید. این صحبتها که میکنید حرف کسی نیست که پی برده بحث اینترنتی بیفایده است، حرف کسیست که فکر میکرده فایدهای در کارست. تغییر عقیدهی مردم عارضهی حضور شما در اینجاست نه هدف آن، هدف آنست که هر از چندگاهی خودتان را بفریبد که آنقدرها هم سخیف و سطحی و بیمایه نیستید که جهان بیرونی شما را به چنان بودن واداشته.
هر چیزی در زندگی انسان نقشی دارد، اولویت اول شما باید فراغت مالی باشد، اولویت دوم باید فراغت جنسی باشد، اولویت سوم باید فراغت عاطفی و رفیقبازی باشد، اولویت سوم باید خانوادهتان باشد، اولویت چهارم باید سرگرمیهایتان باشند، اولویت پنجم باید فراغت عاطفی و رفیقبازی باشد، اولویت ششم باید مراقبت از خویشتن باشد... اولویت بیستم و سیام اما میتواند و شاید حتی میباید چیزی مثل دفترچه باشد، چون زندگی کردن درست برای آدمهای خیالپردازی مثل ما هزینهی روانی مشخصی دارد که باید از طریقی آنرا برونفکنی کرد.
شما خودفریبی از طریق فرومنویسی را بر خودتان حرام بکنید و به نبرد با عینیت نامطلوب زندگی خود بپردازید، و تنها زمانی که به نحوی بسنده و شایسته پیروز شدید، یا دستکم به «پیروزیهایی» رسیدید، در مقام پاداش به خودتان به اینجا برگردید. شما را نمیدانم اما من نیاز دارم خودم را بفریبم که امیر فقط مجموعهای از دخترهای که میکند و مردانی که میتیغد و … کارهایی که آن بیرونی در جهان واقعی میکند نیست. به چیزهای مهمتری هم میپردازد. کمی فراتر از آنست...
بعد یک نکتهی کوچک دیگر در کمک به کیس شما برپاد فرومنویسی: ما اینجا نیستیم چون بازنده هستیم، ما بازنده هستیم چون اینجا هستیم و رانهی غلبه بر دیگر مردان و تثبیت برتری خودمان را از طریق «بحث» و این چرندیات ارضاء کردهایم.
پس دوستان همین کاری که مهربد میگوید را بکنید، فرومنویسی را قطع بکنید و مغز خود را متوجه تغییر زندگی خودتان بکنید نه اوهام تغییر دنیا، و اگر میتوانید برای میل به خودنمایی فکری که میلیست ذاتی در مردان جایگزینی پیدا بکنید حتماً چنان بکنید، اما اگر موفق به یافتن آلترناتیو نشدید، سالی دو سه ماه خودفریبی اینترنتی و درگیری ذهنی با مسائل «والاتر» هیچ آسیبی به زندگی شما نمیرساند، بلکه آنرا پربارتر و آرامتر میکند. این درگیری وسواسی با عینیت و تلاش برای «انهدام همهی انواع خودفریبی» هدانیسم نیست، نیهیلیسم است، اصلاً ما خودفریبی میکنیم چراکه لذتبخش است و بسیار آسانتر از روبرو شدن با واقعیات تلخ.
خلاصه: سر و سامانی شایسته به زندگی شخصی خود بدهید، ثروت معقول، سکس مداوم با دختران زیبا، دوستانی که شما را میستایند و برایتان فداکاری میکنند و چشم به راهنمایی شما دارند، خانوادهای که شما را دوست میدارد و برایتان ارزش قائل است، بدنی که از تماشای آن در آینه لذت میبرید... حرکتی مداوم به سمت پیشرفت مادی و معنوی در جهتی که میپسندید، من اینها را میپسندم...! سپس، بکوشید یک تناسبی میان واقعگرایی و آرمانگرایی، بین واقعیت و مجاز برقرار بکنید. اصلا چه قانونی بهتر از سه به یک؟ سه ماه زندگی در واقعیت، یکی در مجاز و واقعیت!
خب همینکه این نیاز را در خودت میبینی بیایی اینجا و به گفتگو بپردازی نشان میدهد رویکرد در پیش گرفته ات کارآمد و فرزام نیست.
من هم با خودفریبی کوچکترین سر سازگاریای ندارم و جُدای اینها, این گفتگوها و پیوندها را بیهوده و بساکه کودنانه میابم.
نه من نه شما هتّا همدیگر را یکبار هم ندیدهام و تنها از راه یک مشت الکترون دربارهیِ چیزهاییکه به هیچ کار و دردی نمیایند
سخن گفتهایم, آنهم از راه ابزاری بسیار ناکارآمد و بیخود, چرا که چند رج نوشته نمیتواند هرگز جایگزین گفتگویی رودررو باشد.
این چیزیکه اینجا ما داشتهایم هم پیوند دوستی نبوده و نگرش ام در اینجا تنها به دفترچه نیست. من دیرزمانیست از همهیِ شبکههایِ
همبودین (در فرهود, پادهمبودین) کناره گرفتهام و تا جاییکه میتوانم هتّا از sms و موبایل هم دوری میکنم. برای من امروز پیوند (هر پیوند و
رابطهای) همانیست که برای نیاکانم برای هزاران و بساکه میلیونها سال بوده است: کسیکه او را میبینم و در زندگی ام نقشی یکراست و بساویدنی دارد.
سخن دراز است و انگیزهیِ من اندک. شاید همینکه من اینجا دارم دربارهیِ اینکه چرا اینجا نباید باشم مینویسم خود گونهای پارادوکس باشد.
ولی, چه بخواهم چه نه, اینجا بخشی از زندگی ام بوده و این را در جایگاه "آری من این لغزش را کردم و اکنون به آن پی برده و به آگاهی شما دارم میرسانم" از من بپذیرید.
پارسیگر
Ouroboros
08-10-2014, 04:03 PM
من هم با خودفریبی کوچکترین سر سازگاریای ندارم و جُدای[٣] اینها, این گفتگوها و پیوندها را بیهوده[٤] و بساکه[٥] کودنانه میابم.
نه من نه شما هتّا همدیگر را یکبار هم ندیدهام و تنها از راه یک مشت الکترون دربارهیِ چیزهاییکه به هیچ کار و دردی نمیایند
سخن گفتهایم, آنهم از راه ابزاری بسیار ناکارآمد[١] و بیخود, چرا که چند رج[٦] نوشته نمیتواند هرگز جایگزین گفتگویی رودررو باشد.
خب پس میخواهید از وابستگی خود به تکنولوژی بکاهیید. همینرا بگویید و فهم ماجرا را آسان بکنید.
به نظر من کمی کمیک است، ولی از آنجاکه برای عزم راسخ و پایمردی در باورها در این وانفسای بیدر و پیکر به خودی خود ارزش قائلم، و از آنجاکه فرستندهی الکترونهای بلااسفتاده از پشت آیدی مهربد را دوست دارم، برایتان آرزوی موفقیت میکنم. من خطرات تکنولوژی را میشناسم، در جهانی که کار یدی اتوماتیزه شده باشد تنها کار فکری ارزشمند است و در جهانی که کار فکری اتوماتیزه شده باشد انسان هیچ ارزشی نخواهد داشت. اما خب معتقدم خیلی قبل از اینکه بخواهیم به «آخرالزمان تکنولوژیک» برسیم آخرالزمان غیرتکنولوژیک تمدن را چند قرنی به عقب رانده.
Ouroboros
08-10-2014, 04:09 PM
ما را باش فکر میکردم مهربد بحران روحانی یا دلنگرانی جدی دارد در حالی که کل ماجرا «مشکل اصلی تکنولوژیست پس از طریق تکنولوژی بیشتر(بحث در فروم و ...)نمیتوان آن را حل کرد» بوده.. :e40a: