توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
undead_knight
04-07-2014, 07:25 PM
شما همان شیرینی نیستید که دوستپسرش گشت و گذارهای اینترنتیاش را رصد میکرد و او را از آمدن به دفترچه منع میکرد؟:e105:
:e412:
داریوش ذهن فرویدی منو اینقد تحریک نکن،باز اون اون تصورات میدم بیرونا:))
بانو گشسب
04-07-2014, 07:38 PM
اگه من هم جز دختران حساب شوم همیشه حالم از مردانی آلفایی که بخوان امر ونهی کنن و مثل فرمانده رفتار کنند بهم میخورده.
مردان آلفا از نظر من آنقدر با ذکاوت و خیلی ظریف بر رابطه سلطنت می کنند، دختران رو بازی می گیرند و امر و نهی می کنند که خود دختر متوجه نمی شود، اگر خوب بازی نکنند آن موقع می شوند در زمره مردانی که حال شیرین را به هم میزنند. در اون طرف هم دختران آلفایی داریم ها!!! ؛ ساده نیندیشید! :e405:
Crusader
04-07-2014, 07:51 PM
مردان آلفا از نظر من آنقدر با ذکاوت و خیلی ظریف بر رابطه سلطنت می کنند، دختران رو بازی می گیرند و امر و نهی می کنند که خود دختر متوجه نمی شود، اگر خوب بازی نکنند آن موقع می شوند در زمره مردانی که حال شیرین را به هم میزنند. در اون طرف هم دختران آلفایی داریم ها!!! ؛ ساده نیندیشید!
بله بازیکن اگر بازی خوبی نداشته باشد نمایش اقتدار او حال به هم زن است. دختر آلفا هم قطعا داریم، دخترهای امروزی نمیدانند به جای اینکه بروند دکتری بگیرند و ده سال از عمر خود را برای «هیچ» ابطال کنند، اگر دو یا سه باری به آرایشگاه مراجعت کنند شوهری به مراتب آلفاتر از مدرک دکترای کذایی تور خواهند کرد. شما اگر دکترای ریاضیات محض از آکسفورد هم داشته باشید اما پوزهتان شبیه به میمون باشد و چهرهی نامتناسبی داشته باشید هیچ احدی حاضر به ازدواج با شما نخواهد شد، اما اگر بیسواد و خنگ و خر باشید ولی زیبایی ظاهری در سطوح بالایی را داشته باشید از سر کوچه تا ته کوچه خواستگارانتان برای شما صف میکشند و به معنای واقعی خشتک یگدیگر را برای رسیدن به شما جر میدهند!
Russell
04-07-2014, 08:12 PM
بین 25-30 را در نظر بگیرید.
من هم بنابر خوستاری رابطهیِ طولانی مدتتان همین را حدس میزدم !!
undead_knight
04-07-2014, 08:20 PM
من هم بنابر خوستاری رابطهیِ طولانی مدتتان همین را حدس میزدم !!
تمرین تئوری های بازی:))
Russell
04-07-2014, 08:27 PM
تمرین تئوری های بازی:))
تئوری را که تمرین نمیکنند، آزمایش میکنند !!
undead_knight
04-07-2014, 08:48 PM
تئوری را که تمرین نمیکنند، آزمایش میکنند !!
شما این رو به بی دانشی ما ببخشید:))
Russell
04-07-2014, 08:55 PM
شما این رو به بی دانشی ما ببخشید:))
عمرا، راه ندارد، چانه هم نزن بیخودی !!
undead_knight
04-07-2014, 09:05 PM
عمرا، راه ندارد، چانه هم نزن بیخودی !!
ای بابا قبلا که منصف تر بودی:))
با اپگرید شدن یک فروشنده سرسخت شدیا:)))
Russell
04-07-2014, 09:13 PM
ای بابا قبلا که منصف تر بودی:))
با اپگرید شدن یک فروشنده سرسخت شدیا:)))
آپگرد پولیست دیگر، با تخفیف و حراج و اینها جور در نمیآد، حتی برای شما !!
Russell
04-07-2014, 09:26 PM
آقا این فرادرمانی عجب کولاکی بوده ما خبر نداشتیم !!
میگم اینجا یک دستی هم به سر و روش بکشیم، جک جالبیه، هم در جامعه اونقدر گسترده شده که ارزش مقابله داشته باشه.
undead_knight
04-07-2014, 09:31 PM
آقا این فرادرمانی عجب کولاکی بوده ما خبر نداشتیم !!
میگم اینجا یک دستی هم به سر و روش بکشیم، جک جالبیه، هم در جامعه اونقدر گسترده شده که ارزش مقابله داشته باشه.
و فالگیری و هیپنوتیزم و درمان های جایگزین و...کلا جامعه ما استعداد پروش خزعبلات زیادی رو داره:))
Russell
04-07-2014, 09:38 PM
و فالگیری و هیپنوتیزم و درمان های جایگزین و...کلا جامعه ما استعداد پروش خزعبلات زیادی رو داره:))
البته اینکه وضع ایران در خرافه پروری چطوره خودش موضوع جالبه، ولی این رو من به شخصه دیدم که خیلی جدی داره ترویج میشه، الان میشنیدم طرف در صدای آمریکا میگفت در انتقال سلولهایِ بنادی هم شعور کیهانی منتقل میشه lol
فکر کن بیای در تلویزیون مناظره کنی بعد همچین چیزی بگی.
و البته بنظر من از بقیه خرافات هم خطرناکتر هست، همیوپاتی و فالگیری و اینها همه جا هست و خیلی هم خطرناک نیست. این ولی هم بومی هست و هم خطرناکتر، تازه اسلامی هم هست.
undead_knight
04-07-2014, 10:04 PM
PUA.txt (PUA_txt) on Twitter (https://twitter.com/PUA_txt)
Nevermore
04-08-2014, 09:45 AM
شما همان شیرینی نیستید که دوستپسرش گشت و گذارهای اینترنتیاش را رصد میکرد و او را از آمدن به دفترچه منع میکرد؟:e105:
تقیه می فرمایند داریوش جان:e057:گیر ندهید دیگر.
بانو گشسب
04-08-2014, 09:58 AM
دخترهای امروزی نمیدانند به جای اینکه بروند دکتری بگیرند و ده سال از عمر خود را برای «هیچ» ابطال کنند، اگر دو یا سه باری به آرایشگاه مراجعت کنند شوهری به مراتب آلفاتر از مدرک دکترای کذایی تور خواهند کرد.
نه آنچنان با شما موافق نیستم. اگر دختران بازی را هم خوب بلد باشند، آنقدر ها هم برای فریفتن و دلبری به زیبایی نیاز ندارند. بازی نا بلدان باید برای دلبری به زیبایی و مدرک تحصیلی آنچنانی و ... دستاویز شوند.
Nevermore
04-08-2014, 10:05 AM
اگر قول بدی که من مدیر بشم و ادمین هم قول بده، باشه. منم چندتا عکس و داستان میگذارم :-)
خیر،دزدی ِ اثر دیگران در اینجا ممنوع است،عکس و داستان باید کار خودتان باشد،ناسلامتی قرار است مدیر مهمترین تالار این انجمن شوید ها.
Crusader
04-08-2014, 10:42 AM
نه آنچنان با شما موافق نیستم. اگر دختران بازی را هم خوب بلد باشند، آنقدر ها هم برای فریفتن و دلبری به زیبایی نیاز ندارند. بازی نا بلدان باید برای دلبری به زیبایی و مدرک تحصیلی آنچنانی و ... دستاویز شوند.
آفرین، پس جستار بازیتان را زودتر بگشایید. من هم در راه غمزه و عشوه ریختن و «دلبری» کردن از مردان یاریتان خواهم کرد. چون اساسا دخترها راه عشوه ریختن را هم بلد نیستند و به قول دوست غایب ما برای دلبری کردن موهایشان را کوتاه میکنند تا زیبا به نظر بیایند! چندشآور است...
Alice
04-08-2014, 10:45 AM
مهسا عزیزم اینا واست تله گذاشتن یهو به حرفشون خنگ نشی مدیر تالار اروتیک بشی ها...
Crusader
04-08-2014, 10:47 AM
شما خفه شوید که یکی از سختترین دخترهایی هستید که تاکنون در عمرم دیدهام. این تماما به ضرر شماست و مطمئن باشید که خواهید ترشید.
Alice
04-08-2014, 10:49 AM
شما راه دلبری بلد نیستد وگرنه من خیلی هم آسونم! :) اما حالا باید آبروی ما رو میبردی که همه بفهمن من تورو با اینجا آشنا کردم عزیزم؟؟؟
Crusader
04-08-2014, 10:56 AM
اگر آسان بودید که اینگونه نمیترشیدید! اما آلیس به نظرم چون تو پروسهی بازی را از طریق این سایت کاملا مطالعه کردهای فریب نمیخوری، برای من جای شگفتی بود که تمام این ها را عین دروس دانشگاهی از بر کرده بودی. برای همین هوش تو در زندگی کاملا بر علیه خودت نشانه رفته است.
Alice
04-08-2014, 11:01 AM
راستش مطالعه که نکردم، من تمام مطالب این سایت رو دنبال می کنم و طبیعتا مبانی مهم بازی رو هم از طریق همین جا یاد گرفتم. تو هم دیدم دیگه خیلی به دختربازی علاقه داری و هروقت مارو می بینی شروع می کنی به مخ زدن و آمار دادن به این و اون گفتم اینجا رو بهت معرفی کنم که باقیات صالحاتم باشه واسه من! :)
Crusader
04-08-2014, 11:09 AM
تو شایستگی این را داری که رهبر پسربازان این فروم برای آموزش بازی دخترانه باشی. پس درنگ نکن و متودهای عشوه آمدن را سریعا به طور علمی و عملی برای دختران آموزش بده.
Alice
04-08-2014, 11:13 AM
برو بابا امید من حوصله این مسخره بازی ها رو ندارم. خودت به دوس دخترت بگو بیاد اینجا مبانی آموزشی رو یاد بده، البته اون گوشکوب تر از این حرفاس که چیزی از تئوری های اینجا سر در بیاره! :)
Crusader
04-08-2014, 11:21 AM
برو بابا امید من حوصله این مسخره بازی ها رو ندارم. خودت به دوس دخترت بگو بیاد اینجا مبانی آموزشی رو یاد بده، البته اون گوشکوب تر از این حرفاس که چیزی از تئوری های اینجا سر در بیاره! :)
آن دختر کذایی که از گوشکوب هم به معنای واقعی کلمه «گوشتکوبتر» است.
باغ طوطی دیگر چه زهرماری است دختر؟ در خانهات گل و گیاه و حیوان نگه داری میکنی؟؟؟
Alice
04-08-2014, 11:27 AM
هیچی بابا در مورد صادق هدایته. تو که نمی خونیش! امید من خیلی دوست دارم تریاک بکشم مثل صادق.. واسم جور می کنی؟؟؟ :((
Crusader
04-08-2014, 11:30 AM
هیچی بابا در مورد صادق هدایته. تو که نمی خونیش! امید من خیلی دوست دارم تریاک بکشم مثل صادق.. واسم جور می کنی؟؟؟ :((
نه جور نمیکنم. قیافهی خودت به حد کافی شباهت به دخترهای معتاد تریاکی دارد!
Alice
04-08-2014, 11:31 AM
خودت می دونی من خیلی تنهام... دوست دارم تنهاییمو با مواد مخدر و صادق پر کنم. عیب نداره جور نکن دوباره می رم ترامادول می خورم...
Crusader
04-08-2014, 11:37 AM
خودت می دونی من خیلی تنهام... دوست دارم تنهاییمو با مواد مخدر و صادق پر کنم. عیب نداره جور نکن دوباره می رم ترامادول می خورم... آلیس ترامادول واقعا خطرناک است و علاوه بر اینکه زیباییات را تخریب میکند شدیدا اعتیادآور است و باید دوز مصرف را مدام بالاتر ببری. جدا توصیهی دوستانه میکنم از فاز صادق هدایت بیرون بیایی... زندگی دو روزی بیشتر نیست و نباید با آثار سیاه هدایت مغز خود را پر از فاضلاب کنی.
Alice
04-08-2014, 11:55 AM
نخیرم امید من همیشه شادم و دارم می خندم خودت که می دونی... صادق فقط مهمون شب های اتاق منه... شب که میشه من اصلن یه آدم دیگه می شم...! انگار جنون می گیرم.. تیک تیک ساعت مثل چکش توی مغزم می زنه و بی اختیار می رم سراغ "سه قطره خون"! یه بار حتی دستمو زخم کردم تا سه قطره خون ازش بچکه... کلن دیوونه می شم شبا..
Crusader
04-08-2014, 12:07 PM
نخیرم امید من همیشه شادم و دارم می خندم خودت که می دونی... صادق فقط مهمون شب های اتاق منه... شب که میشه من اصلن یه آدم دیگه می شم...! انگار جنون می گیرم.. تیک تیک ساعت مثل چکش توی مغزم می زنه و بی اختیار می رم سراغ "سه قطره خون"! یه بار حتی دستمو زخم کردم تا سه قطره خون ازش بچکه... کلن دیوونه می شم شبا.. قبلا گفته بودی.
تشخیص من اینست که آبنرمال هستی و اختلالات روانی داری. باید به روانپزشک مراجعت کنی. اگر نه این ویروس روانی به سرعت در تمام سلولهای مغزت تکثیر خواهد شد.
undead_knight
04-08-2014, 12:32 PM
قبلا گفته بودی.
تشخیص من اینست که آبنرمال هستی و اختلالات روانی داری. باید به روانپزشک مراجعت کنی. اگر نه این ویروس روانی به سرعت در تمام سلولهای مغزت تکثیر خواهد شد.
روانشناسی مدرن مخصوصا تعاریفش از بیماری روانی رو که باید در سیفون توالت غرق کرد(حتی با وجود بعضی چیزهای علمی یا درست که داره!)
این همه سال گی ها رو منحرف جنسی قلمداد میکردند بعد به یکباره گرایش جنسیشون رو طبیعی و نرمال حساب کردند(البته واقعا همجنس گرایی در طبیعت رایجه)
Crusader
04-08-2014, 12:37 PM
روانشناسی مدرن مخصوصا تعاریفش از بیماری روانی رو که باید در سیفون توالت غرق کرد(حتی با وجود بعضی چیزهای علمی یا درست که داره!)
این همه سال گی ها رو منحرف جنسی قلمداد میکردند بعد به یکباره گرایش جنسیشون رو طبیعی و نرمال حساب کردند(البته واقعا همجنس گرایی در طبیعت رایجه)
توصیهی من بیشتر به این پیردختر بود. فردی که دست خویش را تیغ میزند احتمالا باید روانی باشد! البته او به میزان زیادی هم جوگیر شده است و تحت تاثیر زبالههایی که میخواند قرار دارد. اما احتمال دیوانگی و جنون او بیشتر است!
undead_knight
04-08-2014, 12:48 PM
توصیهی من بیشتر به این پیردختر بود. فردی که دست خویش را تیغ میزند احتمالا باید روانی باشد! البته او به میزان زیادی هم جوگیر شده است و تحت تاثیر زبالههایی که میخواند قرار دارد. اما احتمال دیوانگی و جنون او بیشتر است!
پیر دختر!؟من اگر پدوفیل هم بودم به آلیس نمیتونستم بگم پیردختر! :))
اینکه شما چیزی رو زباله بدونید یک سلیقه هست ولی دیوونه دونستن ادم ها جز در شرایط حاد، کار خیلی سختیه،نکنید این کارها رو عاقبت نداره به تیر غیب اسپاگتی گرفتار میشیا:e404:
Crusader
04-08-2014, 12:58 PM
پیر دختر!؟من اگر پدوفیل هم بودم به آلیس نمیتونستم بگم پیردختر! :))
اینکه شما چیزی رو زباله بدونید یک سلیقه هست ولی دیوونه دونستن ادم ها جز در شرایط حاد، کار خیلی سختیه،نکنید این کارها رو عاقبت نداره به تیر غیب اسپاگتی گرفتار میشیا
حالا ما میخواهیم اَنتستهای او را با ظفرمندی پشت سر بگذاریم شما دست ما را رو کنید. :e414:
کسی که در این سن و سال دوست پسر نداشته و از تنهایی حرکات انتحاری و مالیخولیایی میکند یعنی ترشیدهی پیردختر است دیگر!
اما بدون شوخی با این که مدت کوتاهی است با آلیس دوست هستم یکی از باهوشترین و دوستداشتنیترین دخترهاییست که تاکنون دیدهام. اینجا فروم را او به من معرفی کرد و انقدر پیش من اعتبار دارد که مطمئن بودم از آن دسته سایتهای چسکی نیست. به معنای واقعی فروم سطح بالایی دارید که در فضای مجازی فارسیزبانان نظیر ندارد.
Anarchy
04-08-2014, 01:18 PM
اینجا فروم را او به من معرفی کرد و انقدر پیش من اعتبار دارد که مطمئن بودم از آن دسته سایتهای چسکی نیست. به معنای واقعی فروم سطح بالایی دارید که در فضای مجازی فارسیزبانان نظیر ندارد.
شما جز مباحث بازی و مخ زنی ، به موضوع دیگه ای علاقه ندارید :e417: ؟
Crusader
04-08-2014, 01:22 PM
چرا. اما کل زندگی من در محوریت کُسبازی کار میکند و فقط به خاطر همین اینجا ثبت نام کردم!
Alice
04-08-2014, 01:28 PM
دروغ میگه فقط یه دونه دوست دختر بیشتر نداره که اونم خیلی بیشعوره! دیدی من لوت می دم؟ :)
Crusader
04-08-2014, 01:31 PM
دروغ میگه فقط یه دونه دوست دختر بیشتر نداره که اونم خیلی بیشعوره! دیدی من لوت می دم؟ :)
بله خوب قطعا ده تای دیگر را از تو که دهانت چفت و بست ندارد پنهان میکنم.
Alice
04-08-2014, 01:36 PM
باشه. من دلم گرفته حوصلمم سر رفته. میای بریم یه دوری بزنیم؟ فقط به اون دوس دختره چهار حرفت نگو بیاد. خمار قلیونم..
Crusader
04-08-2014, 01:40 PM
باشه. من دلم گرفته حوصلمم سر رفته. میای بریم یه دوری بزنیم؟ فقط به اون دوس دختره چهار حرفت نگو بیاد. خمار قلیونم..
همچنان در خماری بمان تا در آینده اگر وقت کنم خبر میدهم، فعلا وقت ندارم آلیس جان.
Alice
04-08-2014, 01:47 PM
باوشه.. فقط انقدر از دختربازی حرف نزن فکر می کنن من الان یه آدم لات و لوت رو اینجا دعوت کردم. یه کم فلسفی بنویس دیگه آبروی منو حفظ کنی!
Crusader
04-08-2014, 01:49 PM
باوشه.. فقط انقدر از دختربازی حرف نزن فکر می کنن من الان یه آدم لات و لوت رو اینجا دعوت کردم. یه کم فلسفی بنویس دیگه آبروی منو حفظ کنی!
مگر فلسفیتر از دختربازی هم داریم؟ راستی تو چرا شورت آمریکایی پوشیدی خودباخته؟
Alice
04-08-2014, 02:13 PM
به تو چه؟ :)
Anarchy
04-08-2014, 02:38 PM
چرا. اما کل زندگی من در محوریت کُسبازی کار میکند و فقط به خاطر همین اینجا ثبت نام کردم!
پس مواظب باشید ایدز نگیرید :e404: ، البته این دوران هم فراز و فرود خودش رو داره !! ولی من در کل فکر میکنم بین ادعا و حرف و عمل و نتیجه تفاوت زیادی باشه ... در نتیجه افراد دختر باز ، معمولا درجات زیادی از سرپوزی خوردن رو باید تحمل کنن که من همیشه با همین بخشش مشکل داشتم . به هیچ وجه هم حاضر نبودم به طور رندوم سراغ هر دختری برم چون واکنش منفی که ممکن بود نشون بده ، برای من غیر قابل تحمل بود !!
در کل همه زندگیم تحت تاثیر شخصیت فرزام گرام بوده :e407: !!
Alice
04-08-2014, 03:20 PM
دلم خیلی گرفته، انگار یه چیزی از درون قلبمو فشار می ده.. چند روز پیش رفته بودم یه قبرستونی، داشتم به سرنوشت محتوم انسان فکر می کردم! قلبم تیر می کشه... اگه فقط یکی بود که توی آغوشش گریه می کردم، اگه فقط یه آغوشی برام باز بود...
Alice
04-08-2014, 03:33 PM
بچه ها کسی هست یه خرده باهام حرف بزنه؟ خیلی دلم گرفته..
Alice
04-08-2014, 03:37 PM
اینجا هم که قربونش برم بیست و چهاری هیشکی نیس جواب بده..
azarnoosh
04-08-2014, 06:15 PM
سلام
آذرنوشم ...هموند جدید انجمن:e00e:
Nevermore
04-08-2014, 06:20 PM
سلام
آذرنوشم ...هموند جدید انجمن:e00e:
درود بر شما،خوش آمدید.نگاه به این مزخرفات دو کاربر بالایی نکنید،اینجا مطالب حسابی هم دارد.
Dariush
04-08-2014, 06:20 PM
درود و خوش آمد به شما:e303:
چه نامِ زیبایی برگزیدهاید!
azarnoosh
04-08-2014, 06:30 PM
درود بر شما،خوش آمدید.نگاه به این مزخرفات دو کاربر بالایی نکنید،اینجا مطالب حسابی هم دارد.
درود بر شما
دورادور مدت هاست مطالب انجمن رو میخونم و دنبال میکنم این انجمن با دیگر انجمن ها توفیر داره و برای همین تصمیم گرفتم عضو بشم
هر چند با بسیاری از مطالب هم مخالفم ولی شنیدن و خواندن رو هر چند که نظر مخالف باشه دوست دارم :e415:
Anarchy
04-08-2014, 07:23 PM
اینجا هم که قربونش برم بیست و چهاری هیشکی نیس جواب بده..
من هستم ... گوش میدم آلیس جان :e404: !!
Alice
04-08-2014, 08:14 PM
من هستم ... گوش میدم آلیس جان !!
نمی خوام تو باشی اصن! :)
همون موقع که حالم بد بود و افسرده بودم هیشکی نبود!
بانو گشسب
04-08-2014, 09:50 PM
چه نامِ زیبایی برگزیدهاید!
داریوش نام منم زیباست. آشنایی داری با آن؟ :e056:
Dariush
04-08-2014, 09:56 PM
داریوش نام منم زیباست. آشنایی داری با آن؟
نامهای ایرانی از نگاهِ من جملگی زیبایند بانو. میگویم دختر رستم باید یک هیولایی میبوده برای خودش! چیزی در حدِ چند مردِ امروزی:))
بانو گشسب
04-08-2014, 09:58 PM
منم دلم گرفته! :e058:
هر کاریم کردم بهتر نشدم؛ نزدیک یک روزه از اتافم بیرون نرفتم.
Anarchy
04-08-2014, 10:02 PM
نمی خوام تو باشی اصن! :)
آخییییییییییییی :e404: ، حالا قول میدم دفعه بعد سر وقت حاضر شم :e105: !!
منم دلم گرفته! :e058:
شما چرا بانو ؟ مشکلتون از جنس مشکل آلیس هست یا مورد دیگه ایه ؟
بانو گشسب
04-08-2014, 10:05 PM
دختر رستم باید یک هیولایی میبوده برای خودش! چیزی در حدِ چند مردِ امروزی
بانو گشسپ شرط کرده بود که فقط با کسی ازدواج خواهد کرد که بتواند در کشتی گرفتن او را شکست دهد اما از آن جا که هیچ کس نتوانست این شرط را به جا بیاورد بانو گشسپ سرانجام با خواست پدرش با گیو ازدواج کرد گرچه میگویند که او در شب اول ازدواجش دست و پای گیو را بسته و او را در گوشهای از خانه انداخته بود...:e409:
بانو گشسب
04-08-2014, 10:08 PM
شما چرا بانو ؟ مشکلتون از جنس مشکل آلیس هست یا مورد دیگه ایه ؟
در آغوش خواستن به آلیس شباهت داره!
مشکل من از صبح شروع شد که بیدار شدم و دیدم ماهی گلی ام مرده! :e413:
Dariush
04-08-2014, 10:09 PM
منم دلم گرفته!
شما که مهرباناید به نظر من بیش از هر کسی خودتان به مهربانیتان نیاز دارید. سخت نگیر بانو!
Persepolis
04-08-2014, 11:10 PM
سپاس، شما لطف داری پرسپولیسی جان. سال نوت هم مبارک، امیدوارم امسال همتون سال خوب و پر از شادی و خوشی پیش رو داشته باشین.
جا داره یادی هم از دوستان غایب بکنیم. به خصوص Ouroboros عزیز که دلم خیلی برای متلک هاش به منو و سربه سر گذاشتنهاش تنگ شده! :)
امیدوارم دوست خوبم امیر هم به زودی بیاد و دوباره فروم رونق بگیره. توی بغل هر دختر خوشگلی هم که هست براش آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم سالی پر از معشوقه نشینی با دخترهای خمار و زیبارو داشته باشه.
سپاسگزارم و همچنین شما
راستی گفته بودی میری رشت، خوش گذشت؟
جایت خالی من هم نوروز برای دید و بازدید اقوام چند روزی رفته بودم و نبودم یه پایم ارومیه و یه پایم همدان و یه پایِ قرضی هم گرفتم و رفتم شیراز! خب ۱۳ به در هم تمام شد و عید هم تمام شد و دوباره کار و تلاش داره شروع می شه که اصلن حال و حوصله ندارم !
موافقم زنده یاد Ouroboros شخصیت بزرگی داشت :e00e:
azarnoosh
04-08-2014, 11:18 PM
نود و پنج درصد ایرانی ها افسرده اند :e40e:
کافر_مقدس
04-09-2014, 12:40 AM
مگر فلسفیتر از دختربازی هم داریم؟ راستی تو چرا شورت آمریکایی پوشیدی خودباخته؟
شورت آلیس( البته شورت آواتارش!) مرا یاد پولاد کیمیایی در فیلم گشت ارشاد می اندازد! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/10.gif
شب که میشه من اصلن یه آدم دیگه می شم...! انگار جنون می گیرم.. تیک تیک ساعت مثل چکش توی مغزم می زنه و بی اختیار می رم سراغ "سه قطره خون"! یه بار حتی دستمو زخم کردم تا سه قطره خون ازش بچکه... کلن دیوونه می شم شبا..
وسوسه شدم فردا بروم بخانمش، فقط امیدوارم کار به خون و خونریزی نکشد!
سه قطره خون و زنده به گور از معدود کتاب های صادق هدایت هستند که هنوز نخاندمشان.
توصیهی دوستانه میکنم از فاز صادق هدایت بیرون بیایی... زندگی دو روزی بیشتر نیست و نباید با آثار سیاه هدایت مغز خود را پر از فاضلاب کنی.
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/43.jpg
بی تربیت!http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/5.gif
Crusader
04-09-2014, 07:31 PM
هر موقع خواستی من هستم آلیس مهربان. تو کسغلترین دختری هستی که تاکنون دیدهام.
Alice
04-09-2014, 08:57 PM
سپاسگزارم و همچنین شما
راستی گفته بودی میری رشت، خوش گذشت؟
جایت خالی من هم نوروز برای دید و بازدید اقوام چند روزی رفته بودم و نبودم یه پایم ارومیه و یه پایم همدان و یه پایِ قرضی هم گرفتم و رفتم شیراز! خب ۱۳ به در هم تمام شد و عید هم تمام شد و دوباره کار و تلاش داره شروع می شه که اصلن حال و حوصله ندارم !
آره خوش گذشت. چند صفحه قبل بچه ها پرسیدن توضیح دادم! :)
خب خوبه دیگه، همه جا هم گشتی دیگه... شیراز رو من خیلی دوست دارم. خیلی خیلی زیاد! بعد از تهران تنها شهری که دوست داشتم توش زندگی کنم شیراز بود.
مردمشم خیلی مهربونن و بافرهنگن.
وسوسه شدم فردا بروم بخانمش، فقط امیدوارم کار به خون و خونریزی نکشد!
سه قطره خون و زنده به گور از معدود کتاب های صادق هدایت هستند که هنوز نخاندمشان.
هنوز نخوندی؟؟؟ خیلی خنگی! :)
پس چی می گی با آثار هدایت آشنایی دارم و این حرفا...! سه قطره خون و زنده به گور اصلی ترین کارای صادقن..
هر موقع خواستی من هستم آلیس مهربان. تو کسغلترین دختری هستی که تاکنون دیدهام.
چقدر زود با بچه ها صمیمی شدی! :)
به اون دوستای خنگ اراذلت بگو بیان اینجا... البته نه نه! اونا بیان فاتحه فروم خوندست، انقدر بد دهنن که دیگه هیشکی نمیاد اینجا.. امید توروخدا انقدر فحش نده، آبروی منو بردی که تو...! اگه دیگه با اکیپتون اومدم بیرون... اصن من از اکیپتون بدم میاد! همه دختراشونم خلافن... اصن منم دوست ندارم متعلق به هیچ اکیپی باشم! :)
کافر_مقدس
04-09-2014, 11:35 PM
هنوز نخوندی؟؟؟ خیلی خنگی! :)
پس چی می گی با آثار هدایت آشنایی دارم و این حرفا...! سه قطره خون و زنده به گور اصلی ترین کارای صادقن.. ما با بوف کور و کاروان اسلام و توپ مرواری و فواید گیاهخاری صادق زندگانی کردیم! به خصوص این آخری بسیار سودمند بود! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png
پ.ن: در حال خاندن یکی از مصاحبه های محمود دولت آبادی با دویچه وله بودم که اشاره ای داشت به 18 سالگی خود و اینکه به خاطر سختی های طاقت فرسای فکر خودکشی به سرش افتاده بود.
جالب اینکه تمام کتاب های صادق هدایت را خانده بود و جالب تر اینکه می گفت آن زمان مردم می گفتند هر کس کتاب های صادق هدایت را بخاند خودش را می کشد!!
kourosh_bikhoda
04-10-2014, 08:07 AM
ما با بوف کور و کاروان اسلام و توپ مرواری و فواید گیاهخاری صادق زندگانی کردیم! به خصوص این آخری بسیار سودمند بود!
من یه مدت خیلی تحت تاثیر آخری بودم. ولی نمیشه اونطوری زندگی کرد. راه درست، راه اعتدال و میانه رویه. الان سعی میکنم کم گوشت بخورم ولی از کباب و اینها نمیشه گذشت.
Crusader
04-10-2014, 09:19 AM
چقدر زود با بچه ها صمیمی شدی! :)
به اون دوستای خنگ اراذلت بگو بیان اینجا... البته نه نه! اونا بیان فاتحه فروم خوندست، انقدر بد دهنن که دیگه هیشکی نمیاد اینجا.. امید توروخدا انقدر فحش نده، آبروی منو بردی که تو...! اگه دیگه با اکیپتون اومدم بیرون... اصن من از اکیپتون بدم میاد! همه دختراشونم خلافن... اصن منم دوست ندارم متعلق به هیچ اکیپی باشم! :)
متعلق به اکیپ ما نباش فقط متعلق به من باش عزیزم! :e414:
اما پول شیرکاکائوهایی که برایت خریدم را از حلقومت بیرون میکشم آلیس! :e106:
Persepolis
04-10-2014, 10:36 AM
آره خوش گذشت. چند صفحه قبل بچه ها پرسیدن توضیح دادم! :)
خب خوبه دیگه، همه جا هم گشتی دیگه... شیراز رو من خیلی دوست دارم. خیلی خیلی زیاد! بعد از تهران تنها شهری که دوست داشتم توش زندگی کنم شیراز بود.
مردمشم خیلی مهربونن و بافرهنگن.نگشتم! اینجاهایی که گفتم اجباری هستن چه بخوام چه نخوام باید برم! :)
Mehrbod
04-10-2014, 12:09 PM
undead_knight
بیا دوست خوبم تا من اینجا هستم کمی از آروینهایِ بازاریابی ات بگو.. گرچه از دید من
هیچ پیشهای کثیفتر از بازاریابی نیست, ولی خب کنجکاوی ام فزونیده دوست بازاریاب نداشتهام (;
یه نفر
04-10-2014, 12:10 PM
Mehrbod دوست عزیز چرا پست های قدیمیت رو پاک میکنی؟؟؟
Mehrbod
04-10-2014, 12:15 PM
Mehrbod دوست عزیز چرا پست های قدیمیت رو پاک میکنی؟؟؟
زمان میخرم! (;
اینجا این روزها انگار کمی به تب و تاب افتاده و این چند روزه هم ده یازده تنی نامنوشتهاند, ببینیم به جایی میرسد یا سنگینیِ دلسردی دوباره سایهمیافکند.
پ.ن.
از مهربد سه طلاقه به دوست عزیز رسیدم؟ how did I get so lucky؟
Russell
راسل جان چیستان زندانی در هیچکدام از سریالها نبود, در کتاب بود که آورده بودم. ولی چیستان سه کارد و لیوان در یکی از آنها بود: چیستان - برگ 8 (http://www.daftarche.com/%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85%DB%8C-3/%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-518/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-8.html#post57223)
در این: Trio - Stargate Wiki (http://stargate.wikia.com/wiki/Trio)
stargate سه تاست, کهنترین که stargate تنها باشد (١٩٩٩), دومی stargate: atlantis, واپسین هم SGU یا stargate universe. این چیستان تو
آتلانیس بود که از همه خندهدارتر و بیمغزتره; با دکتر رادنی مککی که ابرهوشمند همهچیز دان و گاه ولی clueless باشد:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/55.jpg
McKay built an atomic bomb for my grade six science fair exhibit, albeit a non-working one and was questioned for six hours by the CIA, who believed he was part of a secret pre-teen organization.
بهترین اشان از دید من (که از همه کمتر popularity یافت) همان واپسین بود همراه با بازیِ کارکتر مهریستهیِ من, Dr. Nicholas Rush:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/56.jpg
راست اش شیوهیِ کارکردن و هتّا همکاری من با دیگران درست مانند همین راش ئه و بدترین کارآموزگاری
هستم که میشناسم; کم نبوده سر کارآموز بیچاره شکیبایی ام را از دست داده داد بزنم یا کاری کنم که از زندگی و خود اش نومید و سرخورده شود! :e403:
he also gets the job done, no matter fuckin' what.
هر کدام را دیدی نگر ات را بگو.
undead_knight
04-10-2014, 12:30 PM
@undead_knight (http://www.daftarche.com/member.php?u=307)
بیا دوست خوبم تا من اینجا هستم کمی از آروینهایِ بازاریابی ات بگو.. گرچه از دید من
هیچ پیشهای کثیفتر از بازاریابی نیست, ولی خب کنجکاوی ام فزونیده دوست بازاریاب نداشتهام (;
ها ها،من توی مارکتینگ تجربه مستقیم نداشتم،تجربه دسته اولم توی تبلیغاته،هرچند ناچارا برای کار تبلیغاتی باید کتاب هایی در این مورد خونده باشم و البته باز هم ناچارا با بازاریاب های زیادی در تماس بودم:))
هدف اصلی بازاریابی این نیست که شما به مشتری سود بیرونی برسونید،هدفتون این هست که مشتری از خریدش راضی باشی و خودتون سود ببرید،به همین خاطر هم اگر متود بازاریابی بر اساس سود کوتاه مدت باشه خیلی زود بازدهیش رو از دست میده،ولی اگر سعی بکنید مشتری رو بشناسید،نقاط ضعفش رو پیدا بکنید و به نوعی محصول یا خدمت مورد نظر رو راه حلی برای اون ضعف یا نیاز نشون بدید کار تمومه! یا نه اصلا با مشتری رابطه ای فراتر از رابطه کاری برقرار کنید خیلی راحت تر میتونید رابطه بلند مدت کاری باهاش برقرار کنید و ازش به عنوان کارت اعتباری استفاده کنید!
این به عنوان استارتر:))
یه نفر
04-10-2014, 12:32 PM
زمان میخرم! (;
اینجا این روزها انگار کمی به تب و تاب افتاده و این چند روزه هم ده یازده تنی نامنوشتهاند, ببینیم به جایی میرسد یا سنگینیِ دلسردی دوباره سایهمیافکند.
پ.ن.
از مهربد سه طلاقه به دوست عزیز رسیدم؟ how did I get so lucky؟
دیدی بعضی وقتها میگوییم « مهـــــنــدس؟!!!!» چه لقب خفت آوری هست؟ « دوست عزیز» هم در این لحظه و مکان همان معنی رو داره.. :-)
کار شما درست نیست. Alice چندتایی از پستهاشو پاک کرد و شما چه بلوشویی راه انداختید!!
حالا به راحتی خودت میای اینکارو میکنی؟؟؟؟؟!!
مثلا تعداد پست هات برسه به 7777 چی میشه؟ وقتی اینجا شلوغ شده پس طبق حرف خودت نمیری..!
لازم نیست پست های قدیمیت رو پاک کنی! این توهین به من و سایر کاربرها میشه!
از ادمین و مدیرتالار میخوام به این وضع رسیدگی کنه!
جالبه که طبق گفته خودت : من هیچ ابزار مدیریتی ندارم! مشخص شد!
بی ادب دروغگو...
Mehrbod
04-10-2014, 12:35 PM
ها ها،من توی مارکتینگ تجربه مستقیم نداشتم،تجربه دسته اولم توی تبلیغاته،هرچند ناچارا برای کار تبلیغاتی باید کتاب هایی در این مورد خونده باشم و البته باز هم ناچارا با بازاریاب های زیادی در تماس بودم:))
هدف اصلی بازاریابی این نیست که شما به مشتری سود بیرونی برسونید،هدفتون این هست که مشتری از خریدش راضی باشی و خودتون سود ببرید،به همین خاطر هم اگر متود بازاریابی بر اساس سود کوتاه مدت باشه خیلی زود بازدهیش رو از دست میده،ولی اگر سعی بکنید مشتری رو بشناسید،نقاط ضعفش رو پیدا بکنید و به نوعی محصول یا خدمت مورد نظر رو راه حلی برای اون ضعف یا نیاز نشون بدید کار تمومه! یا نه اصلا با مشتری رابطه ای فراتر از رابطه کاری برقرار کنید خیلی راحت تر میتونید رابطه بلند مدت کاری باهاش برقرار کنید و ازش به عنوان کارت اعتباری استفاده کنید!
این به عنوان استارتر:))
جُستار بگشای! این بازاریابها این روزها بس پیشرفته شدهاند. من اکنون که میاندیشم با چندتایی هم از نزدیک آشنا بودم و یکی دو کارفرمای بازاریاب
هم داشته ام, ولی اینجا هم درست مانند هم دختربازی شگردهای دروغین کم نمیفروشند و پیدا کردن راه درست از نادرست دشوار شده.
من هنوز یک آروین تلخی دارم از واپسین بار که یکی از آنها مرا گول زد و قرارداد موبایل ام را که میخواستم بپوچانم که با چربزبانی به نه بیا و
تمدید کن و بهت دو تا گوشی نو میدیم و سه تا سیم کارت میدیم و ٥٠٠ پوند جایزه میدیم و ... دگرانید (٣ ماه دیرتر خرد ام را بازیافته و با دردسر پوچانیدم, ولی ...)
نکتهیِ کار اینجا بود, با اینکه ٦٥% میدانستم دارم با تمدید کار نادرستی میکنم, ولی باز فریب خورده و کردم. که اینجا باید به این بازاریاب ناچار آفرین گفت!
دیدی بعضی وقتها میگوییم « مهـــــنــدس؟!!!!» چه لقب خفت آوری هست؟ « دوست عزیز» هم در این لحظه و مکان همان معنی رو داره.. :-)
کار شما درست نیست. Alice چندتایی از پستهاشو پاک کرد و شما چه بلوشویی راه انداختید!!
حالا به راحتی خودت میای اینکارو میکنی؟؟؟؟؟!!
مثلا تعداد پست هات برسه به 7777 چی میشه؟ وقتی اینجا شلوغ شده پس طبق حرف خودت نمیری..!
لازم نیست پست های قدیمیت رو پاک کنی! این توهین به من و سایر کاربرها میشه!
از ادمین و مدیرتالار میخوام به این وضع رسیدگی کنه!
بی ادب دروغگو...
من که نگفتم پست پاک کردم, گفتم زمان خریدم!
دخترهیِ جوگیر! ((:
پارسیگر
Alice
04-10-2014, 12:41 PM
متعلق به اکیپ ما نباش فقط متعلق به من باش عزیزم!
اما پول شیرکاکائوهایی که برایت خریدم را از حلقومت بیرون میکشم آلیس!
نوموخوام! :(
مگه تو همش چقدر واسم شیرکاکائو خریدی که پولشو بهت بدم؟ همشم که تهشو خودت می خوردی!!! :(
امید خیلی خوب شد که اومدی اینجا، اینجا فک می کنم هیشکی از من خوشش نمیاد. واسه همین دیگه اصن نمیومدم اینجا... تا اینکه بعد از مدت ها دیدم تو اومدی!!! خیلی خوبه که هوامو داری و واسم شیرکاکائو باز می کنی.
یه نفر
04-10-2014, 12:43 PM
من که نگفتم پست پاک کردم, گفتم زمان خریدم!
دخترهیِ جوگیر! ((:
ولی من متوجه شدم و دیدم که پاک کردی!
undead_knight
04-10-2014, 12:44 PM
جُستار بگشای! این بازاریابها این روزها بس پیشرفته شدهاند. من اکنون که میاندیشم با چندتایی هم از نزدیک آشنا بودم و یکی دو کارفرمای بازاریاب
هم داشته ام, ولی اینجا هم درست مانند هم دختربازی شگردهای دروغین کم نمیفروشند و پیدا کردن راه درست از نادرست دشوار شده.
من هنوز یک آروین تلخی دارم از واپسین بار که یکی از آنها مرا گول زد و قرارداد موبایل ام را که میخواستم بپوچانم که با چربزبانی به نه بیا و
تمدید کن و بهت دو تا گوشی نو میدیم و سه تا سیم کارت میدیم و ٥٠٠ پوند جایزه میدیم و ... دگرانید (٣ ماه دیرتر خرد ام را بازیافته و با دردسر پوچانیدم, ولی ...)
نکتهیِ کار اینجا بود, با اینکه ٦٥% میدانستم دارم با تمدید کار نادرستی میکنم, ولی باز فریب خورده و کردم. که اینجا باید به این بازاریاب ناچار آفرین گفت!
پارسیگر
فکر میکنم فیلم گرگ وال استریت یه نمونه خوب از چگونگی بازاریابی هست!هرچند شاید در بدترین و کلاه بردارانه ترین شکلش،ولی در ماهیت همه روش های بازاریابی مثل هم هستند.
باشه اغفالم کردی:))
Mehrbod
04-10-2014, 12:45 PM
ولی من متوجه شدم و دیدم که پاک کردی!
خنگ, من نه گفتم پاک کردم, نه گفتم از شمار پست هایم کم نشده, تنها گفتم زمان خریدم.
به قول امیر, دختر تیپیک! یک چیزی دید و برای خودش دوخت و برید و رفت و فروخت و ..., دریغ از کمی فرنود!
فکر میکنم فیلم گرگ وال استریت یه نمونه خوب از چگونگی بازاریابی هست!هرچند شاید در بدترین و کلاه بردارانه ترین شکلش،ولی در ماهیت همه روش های بازاریابی مثل هم هستند.
باشه اغفالم کردی:))
ندیدم, میبینم.
یکی که تو بیگمان دوست داری (دادپردازیِ اهریمن) را دیدهام:
Thank You for Smoking (2005) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0427944/)
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/57.jpg
پارسیگر
Alice
04-10-2014, 12:54 PM
همشون ابزار مدیریتی دارن دوسی. خالی می بندن که این استعفا داد و اون برکنار شد و ...! من یادمه وقتی می گفتن راسل برکنار شده ولی تا مدت ها بعد جستارارو قفل می کرد و اعمال مدیریت می کرد. (البته الان دیگه بعید می دونم راسل مدیر باشه) مهربدم که مثلا ابزار مدیریتی نداره...!
یه نفر
04-10-2014, 12:58 PM
خنگ, من نه گفتم پاک کردم, نه گفتم از شمار پست هایم کم نشده, تنها گفتم زمان خریدم.
به قول امیر, دختر تیپیک! یک چیزی دید و برای خودش دوخت و برید و رفت و فروخت و ..., دریغ از کمی فرنود[١]!
چیزی که عیان است چه جاجت به بیان است!
شمار پست هایت ناگهان 10 تا کم شد! شاید بیشتر..
یعنی اینکه پست های قدیمیت رو پاک کردی..
چه نیازه بگی من پاک نکردم؟! وقتی کردی؟!
پس لطفا سفسطه نکن و خودتو به کوچه علی چپ نزن!
مرد باش. پای کاری که انجام میدی وایستاااا
حالا چجوری میخوای ماست مالی کنی و منو مقصر!!! جلوه بدی، نمیدونم
فقط میدونم همین کارو آلیس بیچاره کرد و بهش حمله کردیدو محروم و بازداشت و ...
بی ادبـــــــــ! :-(
Mehrbod
04-10-2014, 12:59 PM
همشون ابزار مدیریتی دارن دوسی. خالی می بندن که این استعفا داد و اون برکنار شد و ...! من یادمه وقتی می گفتن راسل برکنار شده هنوزم جستارارو قفل می کرد و اعمال مدیریت می کرد. (البته الان دیگه بعید می دونم راسل مدیر باشه) مهربدم که مثلا ابزار مدیریتی نداره...!
راستی راستی جفت تان ترشیدهاید ها. ما که اینجا همگی پسر هستیم یکی یکی استعفا دادیم و کم کم
داریم کوله را میبندیم میریم, شما دو تا هنوز سر اینکه کی مدیره کی نیست جیغ و ویغ میکنید؟ (:
من هم ابزار گردانندگی روشنه ندارم, ولی دسترسی به سرور هم روشنه دارم و شمار پستهایِ من هماکنون هم بیشتر از ٨٠٠٠ تاست (چرا که
سیستم چند باری از هم پاشیده و سر هم بندی شده و درست از نو نشمرده, هم اینکه یک شماری پست در تالارهایِ نهان دارم که از بیخ شمرده نمیشوند).
sonixax جان بیا بمهر یکی از اینها را بکن گرداننده پستهایتان را از فردا جابهجا کنند و خانم مدیر باشند, هم
کمتر مینالند (بویژه ناسپاس اشان که آلیس باشد), هم شاید اسپاگتی را چه دیدی, یک سودی هم رساندند!
چیزی که عیان است چه جاجت به بیان است!
شمار پست هایت ناگهان 10 تا کم شد! شاید بیشتر..
...
اینجوری ((:
mysql> select count(postid) FROM post where username = 'Mehrbod';
+---------------+
| count(postid) |
+---------------+
| 8302 |
+---------------+
1 row in set (0.06 sec)
ما خودمون رو جر دادیم که مهربد نره این دوتا دارند تحریک به رفتنش میکنند:))
ای اسپاگتی به فریاد ما برس:))
آرَش جان گزیرش من برای رفتن ژرفتر از اینهاست, باید به زندگی خودم هر چه بیشتر سر و سامان داده و دنبال آرزوهایم بروم. اینجا برای من بیشتر جایگاه
پس دادن وامهایی بوده که از ایرانزمین گرفتم, زبان پارسیک, آموزههایِ مزدک و ... و میاندیشم وام ام را دستکم تا آیندهیِ پیش رو پرداخته باشم.
هر آینه اگر اینجا گرفت و براستی شلوغ شد, خب میتوانم یک خرده بیشتر بمانم و به پا گرفتن اینجا یاری برسانم, چند ماه اینور آنور چندان فرقی نمیکند.
پارسیگر
یه نفر
04-10-2014, 01:01 PM
همشون ابزار مدیریتی دارن دوسی. خالی می بندن که این استعفا داد و اون برکنار شد و ...! من یادمه وقتی می گفتن راسل برکنار شده ولی تا مدت ها بعد جستارارو قفل می کرد و اعمال مدیریت می کرد. (البته الان دیگه بعید می دونم راسل مدیر باشه) مهربدم که مثلا ابزار مدیریتی نداره...!
100%
همه پست هاشو پاک کرده.. وگرنه کوت میگرفتم نشونت میدادم
یه جا نوشته بود من هیچ ابزار مدیریتی ندارم و نمیتونم چیزی پاک یا ویرایش کنم.
یه بارم گفته بود پست هام به 6666 برسه حتما میرم. ولی نرفت
الان هرچی میگردم نمیتونم این پستش رو پیدا کنم. چون پاکش کرده :-)
بی ادبــــــــــــــــــــــ ــــــــ!
Alice
04-10-2014, 01:04 PM
مهربد راستی مزدک چرا دیگه نمیاد؟
undead_knight
04-10-2014, 01:06 PM
یه نفر
04-10-2014, 01:08 PM
@sonixax جان بیا بمهر یکی از اینها را بکن گرداننده پستهایتان را از فردا جابهجا کنند و خانم مدیر باشند, هم
کمتر مینالند (بویژه ناسپاس اشان که آلیس باشد), هم شاید اسپاگتی را چه دیدی, یک سودی هم رساندند!
یادت رفته خودت نوشته بودی تحت هر شرایطی 20 فروردین 1393 منو به عنوان مدیر یکی از فروم ها انتخاب میکنی؟؟؟؟
حیف که هرچی میگردم پیدایش نمیکنم. حتما این رو هم پاکش کردی :-(
من هم ابزار گردانندگی روشنه ندارم, ولی دسترسی به سرور هم روشنه دارم و شمار پستهایِ من هماکنون هم بیشتر از ٨٠٠٠ تاست (چرا که
سیستم چند باری از هم پاشیده و سر هم بندی شده و درست از نو نشمرده, هم اینکه یک شماری پست در تالارهایِ نهان دارم که از بیخ شمرده نمیشوند).
سیستم درست از نو نشمرده؟!!! :-))))
بیخیال پسر. لابد سیستم داشته میشمرده که یهو روش رو برمیگردونه به سمت تلوزیون و چندتاش از دستش در میره!
از کی تاحالا سیستم همچین خطاهایی میکنه؟!
آخر جوک بودااا
خودت گفته بودی سیستم هیچوقت اشتباه نمیکنه و شمار پست ها از دستش در نمیره.
:-)))
Alice
04-10-2014, 01:08 PM
آخه گاگول تو چرا خودتو جر دادی؟؟؟
Mehrbod
04-10-2014, 01:13 PM
آرش برای دیدن من و داریوش و چند تا آدم فرهیخته میاد اینجا خب, خوندن نالههایِ یه نفر و دلتنگیهایِ تو که به درد اش نمیخورند دختر!
اینجور نیست که من میگم آرش جان؟
Mehrbod
04-10-2014, 01:16 PM
یا...
http://www.daftarche.com/avatars/%DB%8C%D9%87+%D9%86%D9%81%D8%B1-418.gif
با گذاشتن نمایار سکسی و فرستادن پیغامهایِ "مهربد خواهش میکنم نرو" و اکنون با این بازیها میخوای منو نگه داری؟
خودآزاری داری؟ من میرم اینجا زورتان چند برابر میشود دخترم! (;
undead_knight
04-10-2014, 01:18 PM
نه البته بقیه بیشتر جر دادند تا من:))
چون از مهربد با وجود اختلافاتمون خوشم میاد:))
آرش برای دیدن من و داریوش و چند تا آدم فرهیخته میاد اینجا خب, خوندن نالههایِ یه نفر و دلتنگیهایِ تو که به درد اش نمیخورند دختر!
اینجور نیست که من میگم آرش جان؟
ای کلک تو هم بدجنس شدیا:))
محیط که بدون ادماش معنا نداره ولی خب ازادی بیان اینجا و وجود چندتا ادم که یه سر و گاهی گردن! بالاتر از سطح نرمال جامعه مجازی هستند از مهمترین دلایل من برای اومدن به اینجاست.
از رفتن آلیس و یه نفر هم خوشحال نمیشم ولی خب هدف از اومدن به اینجا دیدن اونها نیست! اگه این بود فیسبوک،چت و... مکان های مناسب تری برای ارتباط های شخصی هستند:))
Mehrbod
04-10-2014, 01:20 PM
murmurous
بانو گشسب
farahzad
kobalt
azarnoosh
...
چه داستانی داریم ها, همهیِ خوانندگان ناشناس ما دختران عاشق و دلباخته هستند؟
چند تا داریوش و کوروش و مزدک هم نامبنویسند دیگر!
یه نفر
04-10-2014, 01:22 PM
دقیقا به خاطر می آورم که روزی گفتی آرش اح...ق ! بخاطر بی کاری و دوری از مواد مخدر به فضای مجازی بخصوص دفترچه روی آورده وگرنه دنبال مطالب علمی و ادبی و دانشتیک نیست
حیف که هرچی میگردم این پستت رو پیدای نمیکنم. حتما این رو هم پاکش کردی :-(
Mehrbod
04-10-2014, 01:24 PM
یادت رفته خودت نوشته بودی تحت هر شرایطی 20 فروردین 1393 منو به عنوان مدیر یکی از فروم ها انتخاب میکنی؟؟؟؟
سیستم درست از نو نشمرده؟!!! :-))))
بیخیال پسر. لابد سیستم داشته میشمرده که یهو روش رو برمیگردونه به سمت تلوزیون و چندتاش از دستش در میره!
از کی تاحالا سیستم همچین خطاهایی میکنه؟!
آخر جوک بودااا
خودت گفته بودی سیستم هیچوقت اشتباه نمیکنه و شمار پست ها از دستش در نمیره.
چند فک میزنی مهسا!!!
این بود:
mysql> update user set posts = 7765 where userid = 14;
Query OK, 1 row affected (0.00 sec)
Rows matched: 1 Changed: 1 Warnings: 0
نه پستی پاک شده نه چیزی, اگر بخواهم تا ابد میتوانم زیر آستانه هم بمانم, ولی اگر شد ٧٧٧٧ میرویم روی بخش دوم.
undead_knight
04-10-2014, 01:28 PM
@murmurous (http://www.daftarche.com/member.php?u=1143)
@بانو گشسب (http://www.daftarche.com/member.php?u=1137)
@farahzad (http://www.daftarche.com/member.php?u=1142)
@kobalt (http://www.daftarche.com/member.php?u=1135)
@azarnoosh (http://www.daftarche.com/member.php?u=1139)
...
:))
داریم به توصیه داریوش عمل میکنیم که گفت 100 دختر بیارید،300 تا پسر میاد:))
دقیقا به خاطر می آورم که روزی گفتی آرش اح...ق ! بخاطر بی کاری و دوری از مواد مخدر به فضای مجازی بخصوص دفترچه روی آورده وگرنه دنبال مطالب علمی و ادبی و دانشتیک نیست
حیف که هرچی میگردم این پستت رو پیدای نمیکنم. حتما این رو هم پاکش کردی :-(
فرض کن که گفته باشه!:))
من به آزادی بیان نزدیک به مطلق باور دارم و از همین آزادی بیان هم هیچ وقت ناراحت نمیشم:))
یه نفر
04-10-2014, 01:28 PM
با گذاشتن نمایار سکسی و فرستادن پیغامهایِ "مهربد خواهش میکنم نرو" و اکنون با این بازیها میخوای منو نگه داری؟
خودآزاری داری؟ من میرم اینجا زورتان چند برابر میشود دخترم! (;
تو به این تصویر میگویی سکسی؟؟؟!! یادمه دفعه قبل هم تصویر بازیگر خردسال ژاپنی رو گذاشته بودم همتون گفتید سکسی!!!
یکی که میخواست بهش تجاوز کنه!!
یعنی تو با عکس های سکسی راضی میشی و از رفتن چشم پوشی میکنی؟؟
تا همین الان چندتا عکس برات بفرستم! :-)
درضمن من نامه ای فرستادم با موضوع نارو (naro) :-)) :e105:
نوشته بودم : درود. میشه نری؟ لطفا
همیـــــــــــــــــن!
دوس داری دختری نازتو بکشه و منتت رو بکشه؟!
یه نفر
04-10-2014, 01:30 PM
چند فک میزنی مهسا!!!
:-)
:e303: سر به سرت میگذارم گرامی :e056:
Mehrbod
04-10-2014, 01:35 PM
درضمن من نامه ای فرستادم با موضوع نارو (naro) :-))
نوشته بودم : درود. میشه نری؟ لطفا
همیـــــــــــــــــن!
پیغامهایِ ناز و خواهش کردن اتو کپی پیست میکنما!! دخترهیِ فرافکن و جداییانداز!
یه نفر
04-10-2014, 01:37 PM
پیغامهایِ ناز و خواهش کردن اتو کپی پیست میکنما!! دخترهیِ فرافکن و جداییانداز!
پیست کن ببینیم! پسره ی شولقربیلاته!
Mehrbod
04-10-2014, 01:41 PM
پیست کن ببینیم! پسره ی شولقربیلاته!
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/58.jpg
اینجا هم که از مهربد سه بلوکهیِ سه طلاقه ناگهان "مهربد دوست عزیز" میشوم, از خود ات یه خرده بشرم! ((:
Mehrbod
04-10-2014, 02:02 PM
فرض کن که گفته باشه!:))
من به آزادی بیان نزدیک به مطلق باور دارم و از همین آزادی بیان هم هیچ وقت ناراحت نمیشم:))
آرش دروغ میگه دخترهیِ چی بگم!!
یه نفر
04-10-2014, 02:03 PM
ها ها هاااا :-)
خیلی کصافطی!
3921
3922
undead_knight
04-10-2014, 02:07 PM
مهربد نیازی نیست خودتو توجیه بکنی،چرا هیچ کس باور نمیکنه من اهمیتی به اینجور چیزا نمیدم:))
Mehrbod
04-10-2014, 02:08 PM
ها ها هاااا :-)
...
باورم نمیشه این اندازه بیکار باشی مهسا!
رفتی فتوشاپ کردی؟
"مهربد دوست عزیز" چی, اینو هم که همینجا گفتی میخواهی فتوشاپ اش کنی؟
یه نفر
04-10-2014, 02:10 PM
آرش دروغ میگه دخترهیِ چی بگم!!
دروغ نمیگم. امروز میگی آرش برای دیدن افراد فرهیخته میاد.. چندی پیش گفته بودی آرش خیلی .... هست. بیکاره. میاد اینجا چندتا سفسطه مسخره میگذاره که مثلا حرفی زده باشه!
حیف که پستت رو پاک کردی.. هرچی میگردم پیداش نمیکنم. وگرنه کوت میگرفتم نشون میدادم!
یه نفر
04-10-2014, 02:15 PM
باورم نمیشه این اندازه بیکار باشی مهسا!
رفتی فتوشاپ کردی؟
"مهربد دوست عزیز" چی, اینو هم که همینجا گفتی میخواهی فتوشاپ اش کنی؟
بیا از مسیر اینباکس فیلم بگیریم. ببینیم واقعا من همچین حرفی زدم یا نه! :-)
یا مثلا یه نفر دیگه رو انتخاب کن. هرکی خودت گفتی.. پسوردمو بهش میدم بره نگاه کنه.. قاضی بشه. خوبه؟ :-)
ببینیم کی فتوشاپ کرده :-) بچه پر رووووو :-))
خیلی بیکاری خدایش.. حتی نتونستی پیکسل های بین جواب منو! همرنگ بکگراند کنی :-)
در ضمن جمله مهربد عزیز هم معنای «مهنــــدس!» هست که با لفظ تمسخر بیان میشه :-))
درضمن خیلی ... . البته .... جاندار است
یه نفر
04-10-2014, 02:18 PM
مهربد نیازی نیست خودتو توجیه بکنی،چرا هیچ کس باور نمیکنه من اهمیتی به اینجور چیزا نمیدم:))
اگر بدونی توی فیسبوک چه حرفایی در مورد تو و راسل و داریوش میزد!
حیف که نامردی میشه اگه بگم. ولی به این مهربد اعتماد نکنید.. خیلی دورو هست :-)
هرچه سریعتر کمپین اخراج مهربد درست کنید و این انجمن فرهیختگان! رو از شرش راحت کنید :-))
همینجا اعلام حضور کنید...
:e105:
Mehrbod
04-10-2014, 02:21 PM
بیا از مسیر اینباکس فیلم بگیریم. ببینیم واقعا من همچین حرفی زدم یا نه! :-)
یا مثلا یه نفر دیگه رو انتخاب کن. هرکی خودت گفتی.. پسوردمو بهش میدم بره نگاه کنه.. قاضی بشه. خوبه؟ :-)
خیلی بیکاری خدایش.. حتی نتونستی پیکسل های بین جواب منو! همرنگ بکگراند کنی :-)
در ضمن جمله مهربد عزیز هم معنای «مهنــــدس!» هست که با لفظ تمسخر بیان میشه :-))
درضمن خیلی ... . البته .... جاندار است
بچه این اندازه دروغ گفتی که از چوپان دروغگو هم رد شدی! ((:
برای من هیچ دگرسانی ندارد, گذرواژه را بده به Nevermore برود ببیند.
undead_knight
04-10-2014, 02:23 PM
هرچه سریعتر کمپین اخراج مهربد درست کنید و این انجمن فرهیختگان! رو از شرش راحت کنید :-))
از کجا میدونی من حرف های بدتری در مورد اینها نمیزنم یا نزدم؟!
من اون چیزی رو که برای دیگران میپسندم برای خودم هم میپسندم:))
Mehrbod
04-10-2014, 02:26 PM
دو رویی = از یک ور خواهش و نازکشی که نرو, از یکور فرافکنی و دروغگویی که مهربد بده, برو.
هر آینه من هنوز یک واپسین پیک ذرّین دارم, پس از پایان آن دیگر میروم; به این بیاندیش که زمستان میرود و روسیاهی به ذغال میماند مهسا.
یه نفر
04-10-2014, 02:28 PM
برای من هیچ دگرسانی ندارد, گذرواره را را بده به @Nevermore برود ببیند.
باشه. پسوردمو براش میفرستم. امیدوارم روده راست در شکمش باشه :-)
تا الان 11 نفر اعلام کردند از حضور مهربد در اینجا ناراضی اند..
1- یه نفر
2- آلیس
3- فلانی
4- agnostic
5- کوشا
6- همایون
7- sonic
8- بهمنیار
9- atila
10- koroghli
11- سید ابوبکر
و ادامه دارد...
امیدوارم اینجا دیکتاتوری نباشه و به حرف کابران دفترچه اهمیت داده بشه.
Russell
04-10-2014, 02:31 PM
راسل جان چیستان زندانی در هیچکدام از سریالها نبود, در کتاب بود که آورده بودم. ولی چیستان سه کارد و لیوان در یکی از آنها بود: چیستان - برگ 8
در این: Trio - Stargate Wiki
stargate سه تاست, کهنترین که stargate تنها باشد (١٩٩٩), دومی stargate: atlantis, واپسین هم SGU یا stargate universe. این چیستان تو
آتلانیس بود که از همه خندهدارتر و بیمغزتره; با دکتر رادنی مککی که ابرهوشمند همهچیز دان و گاه ولی clueless باشد:
McKay built an atomic bomb for my grade six science fair exhibit, albeit a non-working one and was questioned for six hours by the CIA, who believed he was part of a secret pre-teen organization.
بهترین اشان از دید من (که از همه کمتر popularity یافت) همان واپسین بود همراه با بازیِ کارکتر مهریستهیِ من, Dr. Nicholas Rush:
تصویر کوچک شده روی این نوار کلیک کنید تا تصویر را در اندازه اصلی (500x332 پیکسل) ببینید .
راست اش شیوهیِ کارکردن و هتّا همکاری من با دیگران درست مانند همین راش ئه و بدترین کارآموزگاری
هستم که میشناسم; کم نبوده سر کارآموز بیچاره شکیبایی ام را از دست داده داد بزنم یا کاری کنم که از زندگی و خود اش نومید و سرخورده شود!
he also gets the job done, no matter fuckin' what.
هر کدام را دیدی نگر ات را بگو.
من هم همین آخری را دیدم که سریال خوبی بود البته از جنبه علمی تخیلیش بیشتر.
و اتفاقا این بی اعصابیت در آموزش را من در همان جستجوی دیتابیس شناختم و دور آنرا خط کشیدم :D
اینست که دکتر راش حقیقتا خودتی !!
Mehrbod
04-10-2014, 02:34 PM
شهریار که اینجا نیست, بده به russell یا anarchy یا همین آرش, یکبار و برای همیشه ببینیم در تو چیزی به نام راستگویی هم یافت میشود یا نه.
Russell
04-10-2014, 02:37 PM
@murmurous
@بانو گشسب
@farahzad
@kobalt
@azarnoosh
...
از کجا میدانی دختر هستند، آن آخری را که من با اطمینان بالای 90% میگویم پسر است.
Crusader
04-10-2014, 02:37 PM
نوموخوام! :(
مگه تو همش چقدر واسم شیرکاکائو خریدی که پولشو بهت بدم؟ همشم که تهشو خودت می خوردی!!! :(
دروغ میگفتم که تشنه هستم و تهماندهی شیرکاکائوئت را به من بده، میخواستم طعم لبهای زیبایی که شیرکاکائو را نوشیده است بچشم. :e40a:
Mehrbod
04-10-2014, 02:38 PM
دروغ میگفتم که تشنه هستم و تهماندهی شیرکاکائوئت را به من بده، میخواستم طعم لبهای زیبایی که شیرکاکائو را نوشیده است بچشم. :e40a:
you could me make me laugh all day long buddy :))
آذرنوش, پسر!؟
روی پراسنج ویژهای نمیگویم, ولی خب چرا کسی باید دربارهیِ جنسیت ات دروغ بگوید, نکند نگران برادران گمنام آغایی؟ :39:
Russell
04-10-2014, 02:40 PM
دختر تو با این وضع تازه دنبال تریاک هم هستی؟!!
Russell
04-10-2014, 02:53 PM
شهریار که اینجا نیست, بده به russell یا anarchy, یکبار و برای همیشه ببینیم در تو چیزی به نام راستگویی هم یافت میشود یا نه.
من خودم برای تایید سلامت عقل یه نفر به شهادت یک هیئت در اندازهیِ هیئتهایِ سفرهای مموتی به نیویورک احتیاج دارم !!
Russell
04-10-2014, 02:56 PM
آذرنوش, پسر!؟
روی پراسنج ویژهای نمیگویم, ولی خب چرا کسی باید دربارهیِ جنسیت ات دروغ بگوید, نکند نگران برادران گمنام آغایی؟
چرا دروغ؟ شاید نام مستعار است یا...
به پست او در تالار نقد بازی بنگر.
Mehrbod
04-10-2014, 03:01 PM
من خودم برای تایید سلامت عقل یه نفر به شهادت یک هیئت در اندازهیِ هیئتهایِ سفرهای مموتی به نیویورک احتیاج دارم !!
she's a new kind of crazy!
از آنور هم گویا در پیغامهایِ نهانی به Alice و ... گفته من بهش ابراز علاقه! کردهام و اینجا هم که
میبینی, به آرش میگوید من پشت سر اش بهمان و بیسار بافتهام و از همه بامزهتر, فتوشاپ هم میکند!
اکنون هم روشن نیست هوا را پس دید یا چی یواشکی جیم شد!
Mehrbod
04-10-2014, 03:06 PM
آری خوانده بودم, ولی همچنان میتواند دختر هم باشد... من با نگر امید که دخترها برای مخزنی نیاز به چیزی بجز یک چشمک یا نخ
دادن ندارند همداستان ام, ولی برای رسیدن به پسرهای خوب و پولدار و ... و دلبازاندن آنها (making them fall in for her) آنان هم باید یک
ترفندهایی بیاموزند, چون درسته که پسره آنجا همیشه آمادهیِ سکس است, ولی در اصطلاح دخترانه, پسر بکن دررو درمیاید که در آن دختر سرمایه اش را میبازد.
پارسیگر
Russell
04-10-2014, 03:13 PM
آری خوانده بودم, ولی همچنان میتواند دختر هم باشد... من با نگر @امید که دخترها برای مخزنی نیاز به چیزی بجز یک چشمک یا نخ
دادن ندارند همداستان ام, ولی برای رسیدن به پسرهای خوب و پولدار و ... و دلبازاندن آنها (making them fall in for her) آنان هم باید یک
ترفندهایی[١] بیاموزند, چون درسته که پسره آنجا همیشه آمادهیِ سکس است, ولی در اصطلاح دخترانه, پسر بکن دررو درمیاید که در آن دختر سرمایه اش را میبازد.
در منوسفیر معمول است که میگویند زنان دروازهبان سکس هستند، مردان دروازهبان تعهد. ولی من با این گمان بیشتر موافقم که مردان واقعا دروازبان هیچ چیز نیستند و بازی هم تنها تلاشیست در دنیای زنمحور برای بقا، نه راهی برای دروازهبانی چیزی.
یه نفر
04-10-2014, 03:14 PM
یکی یکی دوستان برای من عکس های تظاهرات و راهپیمایی هایشان را میفرستند!
مهربد لطفا بروو. با احساسات کاربرها بازی نکن!
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/60.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/61.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/62.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/63.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/64.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/65.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/66.jpg
یه نفر
04-10-2014, 03:17 PM
she's a new kind of crazy!
از آنور هم گویا در پیغامهایِ نهانی به @Alice و ... گفته من بهش ابراز علاقه! کردهام و اینجا هم که
میبینی, به آرش میگوید من پشت سر اش بهمان و بیسار بافتهام و از همه بامزهتر, فتوشاپ هم میکند!
اکنون هم روشن نیست هوا را پس دید یا چی یواشکی جیم شد!
هیچکس نمیدونه من چه جونوری ام :-)
درضمن اگر فقط 1 کلمه در این مورد از من پیدا کنی حاضرم هرکاری بگی یکنم..
علاقه به تو؟؟ مگه خــر مغزمو گاز گرفته؟!
Mehrbod
04-10-2014, 03:19 PM
به اسپاگتی میخواهم بروم, یک پیکی هست ولی چند روزه دارم رویش کار میکنم, وژداندرد میگیرم این را ننویسم و بروم.
هیچکس نمیدونه من چه جونوری ام :-)
...
!oh believe me, we know
پ.ن.
در فتوشاپیدن هم روشنه دست توانا داری ..
Crusader
04-10-2014, 03:21 PM
به جای اینکه یکی از کاربران باسواد و شریف انجمن را تخریب کنید و آبروی دنیای فتوشاپ را هم ببرید، دست از قمبل کردن و خودسکسیپنداریتان بردارید و به سرعت آواتارتان را تعویض کنید.
یه نفر
04-10-2014, 03:36 PM
به جای اینکه یکی از کاربران باسواد و شریف انجمن را تخریب کنید و آبروی دنیای فتوشاپ را هم ببرید، دست از قمبل کردن و خودسکسیپنداریتان بردارید و به سرعت آواتارتان را تعویض کنید.
باسواد؟؟! شریف؟؟؟! :-))))))
خودسکس پنداری؟؟؟! مگه این عکس آواتار عکس خودمه؟! اصلا میدونید این خانومه کیه؟؟ً چرا اینجوری عکس گرفته؟؟! نه!
آواتارمو چی بگذارم ارباب؟!
Dariush
04-10-2014, 03:36 PM
این را بسیار محتمل میدانم، اما قبل از آنکه به عقلِ نداشتهی کسی که پشتِ سر من حرف میزند فکر کنم به بیمغز بودنِ کسی که اینها را باور یا حتا گوش میکند ایمان خواهم آورد.
Crusader
04-10-2014, 03:39 PM
باسواد؟؟! شریف؟؟؟! :-))))))
خودسکس پنداری؟؟؟! مگه این عکس آواتار عکس خودمه؟! اصلا میدونید این خانومه کیه؟؟ً چرا اینجوری عکس گرفته؟؟! نه!
نمیدانم برای چی قمبل کرده و عکس گرفته است؟!!
آواتارتان را عکس خودتان بگذارید ببینیم سبیلهایتان چه قدر پرپشت است.
یه نفر
04-10-2014, 03:40 PM
در فتوشاپیدن هم روشنه دست توانا داری ..
اینها همه اش paint بود. فتوشاپ زمان میبرد..
آها. راستی اینها کار من نیست. کاربر ها برایم فرستاده اند..
عکس راسل رو توی غار دیدی؟ :-) عشق دوربینه. همچین نگاه دوربین کرده!! :-)))
به اسپاگتی میخواهم بروم, یک پیکی هست ولی چند روزه دارم رویش کار میکنم, وژداندرد میگیرم این را ننویسم و بروم.
اگر تو بری من اذیت کی بکنم؟ :-((
به غیر از تو میلاد با جنبه هست که خیلی بیش از حد حاضرجوابه.. آدم میترسه باهاش درگیر بشه و شکست بخوره :-))
راسل هم کم کم باید لهش کنم :-) مثل تو و امیر و مزدک بره!
آخ جووون. اینجا می اوفته دست من :-))))))
یادم باشد کمپینی هم برای اخراج راسل و میلاد و کسری و البته آنارچی پر ادعا راه بیاندازم.. :-)
یه نفر
04-10-2014, 03:40 PM
آواتارتان را عکس خودتان بگذارید ببینیم سبیلهایتان چه قدر پرپشت است.
اندازه سیبیل بابات :-)
Russell
04-10-2014, 03:43 PM
راسل هم کم کم باید لهش کنم :-) مثل تو و امیر و مزدک بره!
آخ جووون. اینجا می اوفته دست من :-))))))
یادم باشد کمپینی هم برای اخراج راسل و میلاد و کسری و البته آنارچی پر ادعا راه بیاندازم.. :-)
حالا شما یک شماره دادی، ما هم گفتیم که از الله خجالت بکشید و توبه کنید و تمام شد رفت دیگر، له کردن نمیخواهد !!
Mehrbod
04-10-2014, 03:45 PM
این را بسیار محتمل میدانم، اما قبل از آنکه به عقلِ نداشتهی کسی که پشتِ سر من حرف میزند فکر کنم به بیمغز بودنِ کسی که اینها را باور یا حتا گوش میکند ایمان خواهم آورد.
مهسا را دستکم نگیرید, هماکنون ببینید چه ترفند زیبایی زد:
چجوری متن نامه رو عوض کردی؟؟؟؟ :-(
خدایش خیلی بچه ای.. خیلی سوختی؟؟ :-)
الان با خیال راخت به راسل پسورد دادم بره نگاه کنه... اومدم میبینم متن نامه عوض شده..
خیلی خــــــــــــــــری :-(
بقیه نامه ها رو هم حتما عاشقانه کردی یا پاک کردی!!
کصافط!!!!!!!!!!
قهر..
مهسا از کس و شعر گفتن خسته نمیشی؟ :39:
به آلیس رفتی گفتی من به تو ابراز علاقه کردم؟
به من کشش عاطفی روانی پیدا کردی این بازیها را درمیاری؟
!she's smart, I give her that
Crusader
04-10-2014, 03:46 PM
اندازه سیبیل بابات :-)
نه. شما یک کشیدهی محکم میخواهید که صورتتان را سرخ کند و بغضتان بیاید تا دست از این قمبل کردنها و بیناموسبازیها بردارید.
Theodor Herzl
04-10-2014, 03:47 PM
کاربر ۱ نفر ، شما به غیر از کسشعر گفتن ، گیر دادن به بقیه ، دروغ گفتن ، اذیت کردن و ... کار دیگهای بلدی ، حداقل پیشنهاد میکنم از هر ۱۰۰ پست ۱ پست مفید بزن که لااقل فکر کنیم به غیر از پهن چیز دیگه درون کله ات هست ، واقعا درجه خریت یک شخص تا کجا میتواند برود؟
یه نفر
04-10-2014, 03:56 PM
میدونی از چی دلم میگیره؟ً
اینکه بعضی ها درکی از محبت و دوستی و شوخی ندارن..
اینکه 10 دقیقه وقت گذاشتم و برای مهربد چندتا پلاکارد درست کردم و برای شوخی و خنده و البته تحریکش برای نوشتن و ادامه دادن در فروم..
اینکه برمیگرده با بی ادبی حرفهایی میزنه که در شان خودش هم نیست..
اینکه امروز از عصر تا حالا اینجام خب اگر جای منم بودید همینکارو میکردید.
توی یه اتاق تنها نشستم و دوستی و همکاری هم نیست که باهاش برم بیرون.. در عوض از شنبه چنان سرم شلوغ میشه که وقت نمیکنم بیام اینجا..
همه ش ناراحت بودم که شنبه و یکشنبه چجوری بتونم بیام اینجا و با شما باشم.
ولی الان با نامه مهربد احساس میکنم حیف احساسم... چقدر ساده هستم..
اومدم اینجا با همدیگه شوخی میکنیم.. ولی متاسفانه بعضی ها نسبت به من متنفر هستند
از این ناراحت میشم که یکی یکی همه نیت های خوب منو به چوبه دار می آویزید..
به هر حال شاید تقصیر منه. شوخی و خنده و صمیمیت از نظر من با تک تک شما متفاوته..
همه که مثل من نیستند..
امیدوارم بتونم روی تصمیم مصمم باشم و دیگه به اینجا نیام..
حضور من شاید برای بچه های تاپ و اصلی اینجا غیرقابل تحمل باشه..
برای همتون شادی و سلامتی آرزومندم. خدانگهدار همگیتون
برای همیشه
Nevermore
04-10-2014, 03:57 PM
از همین تریبون اعلام می دارم که یه نفر پسوردش را به من داد و همه حرف هایش هم دروغ بود.
Mehrbod
04-10-2014, 04:02 PM
اینکه 10 دقیقه وقت گذاشتم و برای مهربد چندتا پلاکارد درست کردم و برای شوخی و خنده و البته تحریکش برای نوشتن و ادامه دادن در فروم..
..
شوخی و سرگرمی هم اندازه دارد مهسا.
ولی خوش ام میاید به گاه نیاز پیشی ناز و ملوس میشوی, به گاه بینیازی ببر درّنده و خروشان!
دروغهایی که دربارهیِ من میگویی و فرامیافکنی هم آنجا کم کم ریشهمیگیرند, هماکنون خواه ناخواه چند تنی اینجا میاندیشند
من پست سر اشان شاید چیزی گفتهام, یا نمیدانم به تو ابراز علاقه کردهام (آنهم زمانیکه بارها در جایگاه پیشنهادهایِ
امنیتی گفتهام دوستیهایِ دفترچه را به بیرون نکشید), یا نمیدانم در پیامهایِ خصوصی دست برده ام و etc.
درسته که اینجا ما هیچکدام (بیشتر امان) از نزدیک همدیگر را ندیدهایم, ولی برای نوشته هایمان و منش مجازیای که ساختهایم ارزش میپذیریم و
دوست نداریم هتّا این چهرهیِ ما هم زشت دیده بشود, چه که «مهربد» خواه ناخواه بخشی از من است, هتّا اگر نام راستین ام چیز دیگر باشد.
Alice
04-10-2014, 04:14 PM
مهساجونم نرو وایسا.
چرا مهسا رو اذیت می کنید؟؟؟ چرا انقدر بی جنبه اید؟؟؟
امید من زورم به تو یکی می رسه تو غلط می کنی می خوای به مهسا کشیده بزنی! زودباش از مهسا عذر خواهی کن وگرنه مطمئن باش دیگه هیچوقت رنگ منو نمی بینی!
Nevermore
04-10-2014, 04:19 PM
به به،چشممان روشن،مهسا خانم کلی پیغام های عاشقانه هم برای امیر اسپاگتی بیامرز فرستاده اند،حکایت زاهدان است که چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند.
Alice
04-10-2014, 04:20 PM
به به،چشممان روشن،مهسا خانم کلی پیغام های عاشقانه هم برای امیر اسپاگتی بیامرز فرستاده اند،حکایت زاهدان است که چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند.
بس کن دیگه.
Mehrbod
04-10-2014, 04:22 PM
بس کن دیگه.
ببخشایید؟ چجور زمانیکه پای آبروی من در میان بود نیاز به بس کردن نبود, اکنون که خود-خواسته رسوا شده بس کنند؟
نه خواهش میکنم شهریار جان, بیشتر بگو ببینیم, پس ایشان دلباختهیِ امیر آلفا هم شده بودند و تنها من نبودهام؟
پارسیگر
Nevermore
04-10-2014, 04:24 PM
بس کن دیگه.
چیو بس کنم؟
ببخشایید[١] (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82-%D8%B4%D8%A8-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-672/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-840.html#pab16632)؟ چجور زمانیکه پای آبروی من در میان بود نیاز به بس کردن نبود, اکنون که خود-خواسته رسوا شده بس کنند؟
نه خواهش میکنم شهریار جان, بیشتر بگو ببینیم, پس ایشان دلباختهیِ[٢] (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82-%D8%B4%D8%A8-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-672/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-840.html#pa1965e6) امیر آلفا هم شده بودند و تنها من نبودهام؟
بله، فقط در روی ما به امیر می پرید.:e057:
Alice
04-10-2014, 04:26 PM
ببخشایید[١]؟ چجور زمانیکه پای آبروی من در میان بود نیاز به بس کردن نبود, اکنون که خود-خواسته رسوا شده بس کنند؟
نه خواهش میکنم شهریار جان, بیشتر بگو ببینیم, پس ایشان دلباختهیِ[٢] امیر آلفا هم شده بودند و تنها من نبودهام؟
پای آبروی تو؟؟؟ انقدر خنگی که حرف شوخی رو از جدی تخصی نمی دی؟؟؟
پ.ن: امید هنوز منتظرم، جدی گفتم که اگه عذرخواهی نکنی دیگه هیچوقت رنگ منو نمی بینی!
Crusader
04-10-2014, 04:29 PM
باید بیشتر عصبانی بشوی تا موثر شود، دوست دارم اینجا بودی لپهایت را میکشیدم از بس بانمک میشوی خوشگلم! :e40a:
Mehrbod
بله، فقط در روی ما به امیر می پرید.
راستی این داستان فمنها که بردهیِ یک ابرآلفا بودند راست بود شهریار جان؟
undead_knight
قرار بود برای جذب کاربر فاروم سرگرمی بشیم!؟:e404:
Dariush
04-10-2014, 04:36 PM
قرار بود برای جذب کاربر فاروم سرگرمی بشیم!؟
من خودم از بانیانِ این امر بودم، اما جدا مثلِ سگ از کردهی خویش پشیمانام، اسپاگتی این گناهِ اعظم را بر من ببخشاید.:e108:
Nevermore
04-10-2014, 04:37 PM
راستی این داستان فمنها که بردهیِ یک ابرآلفا بودند راست بود شهریار جان؟
بله،یادم هست که من مطلبش را گذاشتم و آنارشی هم یک بار دیگر قرار داد.مهربد جان،اگر از اینجا رفتی که امیدوارم این اتفاق رخ ندهد دست کم در فیس بوک باش.من همیشه به پشتکار تو رشک می بردم و نمی دانم اکنون چه شده که مهربد پولادین این چنین خسته از آگاهی بخشی شده؟به هر روی امیدوارم همیشه اینجا باشی و می بینی که تعداد کاربران فعال هم به 61 نفر رسید.:e032:
قرار بود برای جذب کاربر فاروم سرگرمی بشیم!؟:e404:
خوب است که،تو که استاد ترول ها هستی دیگر چرا این حرف را می زنی؟اینقدر حال می دهد که نگو.:e057:
Nevermore
04-10-2014, 04:40 PM
من خودم از بانیانِ این امر بودم، اما جدا مثلِ سگ از کردهی خویش پشیمانام، اسپاگتی این گناهِ اعظم را بر من ببخشاید.:e108:
سخت نگیر داریوش جان،اتفاقا جستار هایی که آغاز می کنی یکی از دیگری بهتر است.:e303:
Alice
04-10-2014, 04:44 PM
باید بیشتر عصبانی بشوی تا موثر شود، دوست دارم اینجا بودی لپهایت را میکشیدم از بس بانمک میشوی خوشگلم!
باوشه!
Mehrbod
04-10-2014, 04:45 PM
بخشی از آن هم گناه منه, من امروز از روی اهرمنیک ام بیدار شده ام و کمی شاد و شنگول هستم (:
ولی خب همگان هرگز در دامنهیِ چشمداشتهای ما رفتار نخواهند کرد داریوش گرامی, در همین جُستار کناری دوست امان امید به دید من با آوردن دشنامهایِ
پایینتنه همهیِ مزّهیِ آنرا گرفت و یکجورهایی من که پسر هستم از خواندن جُستار کمی آزرده شدم, دخترها که نازنازیتر هستند بیگمان زده خواهند شد.
نگرش من نکوهش امید نیست, شاید با گذاشتن یک ١٨+ گرفتاری آنجا برداشته شود, ولی با این همه
به دید من باید همگی یک آستانهای برای شوخی و خنده و هتّا آزردن دیگران داشته باشیم و از آن هرگز رد نشویم.
Dariush
04-10-2014, 04:53 PM
سخت نگیر داریوش جان،اتفاقا جستار هایی که آغاز می کنی یکی از دیگری بهتر است.
بخشی از آن هم گناه منه, من امروز از روی اهرمنیک بیدار شده ام و کمی شاد و شنگول هستم (:
ولی خب همگان در دامنهیِ چشمداشت ما رفتار نخواهند کرد داریوش گرامی, در همین جُستار کناری دوست امان @امید به دید من با آوردن دشنامهایِ
پایینتنه مزّهیِ آنرا گرفت و یکجورهایی من که پسر هستم از خواندن جُستار کمی آزرده شدم, دخترها که نازنازیتر هستند بیگمان زده خواهند شد.
نگرش من نکوهش امید نیست, شاید با گذاشتن یک ١٨+ گرفتاری آنجا برداشته شود, ولی با این ه
مه به نگر من باید همگی یک آستانهای برای شوخی و خنده و هتّا آزردن دیگران داشته باشیم و از آن هرگز رد نشویم.
راستاش من دلم برای روزهایی که اینجا کمی فخر بیشتری دیده میشد تنگ شده. اجازه دهید به دلایلی بیش از این نگویم.
Crusader
04-10-2014, 04:55 PM
باوشه!
دوستان با تو شوخی میکنند و با یه نفر هم در حین مزاح بودند که از کوره در رفت.
تو هم زیادی مطالب را جدی میگیری آلیس. از دختری مثل تو بعید است اینچنین رفتار کند؟
ولی خب همگان در دامنهیِ چشمداشت ما رفتار نخواهند کرد داریوش گرامی, در همین جُستار کناری دوست امان @امید به دید من با آوردن دشنامهایِ
پایینتنه مزّهیِ آنرا گرفت و یکجورهایی من که پسر هستم از خواندن جُستار کمی آزرده شدم, دخترها که نازنازیتر هستند بیگمان زده خواهند شد.
اما پستی که Nevermore راجع به من نوشته بود از تمامی آزاریدنهای لایت شما جالبتر بود، احتمالا لحن من را هم دوستان اشتباها جدی دریافت کردند که برایشان تلخ تمام شد.
Undead_Knight جلقی هم ظاهرا میخواهد فحاشی ناموسی کند که به نظر من تاپیک جالبتر میشود، میتوانیم جستار را بالای هجده سال کنیم که آلیس و کودکان وارد نشوند!
Mehrbod
04-10-2014, 04:59 PM
دوستان با تو شوخی میکنند و با یه نفر هم در حین مزاح بودند که از کوره در رفت.
تو هم زیادی مطالب را جدی میگیری آلیس. از دختری مثل تو بعید است اینچنین رفتار کند؟
نه نیست, به یاد امیر, توپیک گیرل!
پ.ن.
این اندازه من این typic girl را میگویم تا ورد زبانها بشود ((:
Crusader
04-10-2014, 05:00 PM
راستاش من دلم برای روزهایی که اینجا کمی فخر بیشتری دیده میشد تنگ شده. اجازه دهید به دلایلی بیش از این نگویم.
من احساس میکنم به خاطر پست مزاحآمیزی که ارسال کردم میانمان خصومتی پیش آمده که در اینصورت از شما پوزش میطلبم. :e306:
Dariush
04-10-2014, 05:05 PM
من احساس میکنم به خاطر پست مزاحآمیزی که ارسال کردم میانمان خصومتی پیش آمده که در اینصورت از شما پوزش میطلبم.
آه؛ خیر، به هیچ وجه بزرگوار. چند صفحه همین پاتوق و جستارهای دیگر را عقب جلو کنید، ببینید ما اینجا به چه وضعی دچار شدهایم و شاید اندکی به علتِ دلسردیِ من پی بردید.
Crusader
04-10-2014, 05:26 PM
نه نیست, به یاد امیر, توپیک گیرل!
بله میدانم که نیست. کسی که در جمع دوستان لج میگیرد برایش شیرکاکائو بخریم قطعا چنین رفتاری شایستهی اوست!
اما پاسخ من دلیل دیگری داشت... ! :e40a:
آه؛ خیر، به هیچ وجه بزرگوار. چند صفحه همین پاتوق و جستارهای دیگر را عقب جلو کنید، ببینید ما اینجا به چه وضعی دچار شدهایم و شاید اندکی به علتِ دلسردیِ من پی بردید.
احتمالا باید منظورتان افت کیفی مطالب به دلیل ترولبازیهای کاربران کم سن و سال باشد. به عقیدهی من چنین روندی برای جذب کاربر ضروری به نظر میرسد و همانطور که خودتان فرمودید اگر صد زن به انجمن وارد شوند سیصد مرد دنبال او خواهند آمد، خوب این یعنی مردم ما به دنبال کیفیت مطالب مطروحه یا کسب علم و معرفت نیستند و علنا دنبال اهداف فرعی و کناری میباشند. برای جذب کاربر شما میباید که محیطی متشکل از کاربران کم سنوسال و یا حداقل حجم بالایی از مطالب چسکی فراهم آورید که زمینه برای اهداف فرعی و کناری کاملا محیا شود. خوب شما که به دنبال جذب کاربران بیشتر هستید چه طور افت کیفی تالارها را نمیتوانید تحمل کنید؟
Mehrbod
04-10-2014, 05:34 PM
خوب شما که به دنبال جذب کاربران بیشتر هستید چه طور افت کیفی تالارها را نمیتوانید تحمل کنید؟
میاندیشی با بودن فیلترینگ, باز هم امیدی به شلوغی اینجا هست؟
Russell
04-10-2014, 05:34 PM
بگمانم دفترچه هم دارد اینروزها این فستیوال (http://www.huffingtonpost.com/2014/04/07/japan-penis-festival-kanamara-matsuri_n_5106378.html) را جشن میگیرد lol
undead_knight
04-10-2014, 05:39 PM
بگمانم دفترچه هم دارد اینروزها این فستیوال (http://www.huffingtonpost.com/2014/04/07/japan-penis-festival-kanamara-matsuri_n_5106378.html) را جشن میگیرد lol
به قول یکی این ژاپنی ها هر چیزی رو که خودشون کوچیکترشو دارند بزرگ میکنند:)))
Mehrbod
04-10-2014, 05:41 PM
بله،یادم هست که من مطلبش را گذاشتم و آنارشی هم یک بار دیگر قرار داد.مهربد جان،اگر از اینجا رفتی که امیدوارم این اتفاق رخ ندهد دست کم در فیس بوک باش.من همیشه به پشتکار تو رشک می بردم و نمی دانم اکنون چه شده که مهربد پولادین این چنین خسته از آگاهی بخشی شده؟به هر روی امیدوارم همیشه اینجا باشی و می بینی که تعداد کاربران فعال هم به 61 نفر رسید.:e032:
مِهندترین فرنود اینکه گرفتاریهایِ زندگی شخصی ام سر به آسمان کشیدهاند.
although, the situation has its own merits, you kinda learn how to deal with the "undealable"
دیگر اینکه اینان نمیخورد ماندگار باشند شهریار جان, دفترچه بدبختانه بخواهیم نخواهیم نیاز
به پوستْ کلفتی دارد و کمتر کسانی چون امید هستند که میتوانند بآسانی در آن جای بگیرند.
بیشتر نامنوشتهها هم که دیدیم دختر هستند. همهیِ اینها به کنار, دخترانی که تاکنون ماندهاند هم
نیمبند و بگیر و نگیر داشته و هر کدام یکی دو سه باری قهر کردهاند و رویهمرفته آن دخترانی که
هنوز مینویسند از روی باهوشی و ابرکنجکاوی اشان هست که سختیهایِ اینجا را میتوانند برتابند. بهترین اشان iranbanoo که
من از همه بیشتر سرسختی هایش را دوست دارم و اینکه از رو نمیرود, ولی هتّا او هم با همهیِ این سرسختی یکباری میاندیشم پیشتر قهر کرده بوده است.
اینها رویهمرفته ما را به جایی نمیرسانند, من هم چندان بدم نمیاید میتوانستم همینجور آسوده و بی سُهش
هیچگونه فشاری تا ابد اینجا بیایم و هر از گاهی چند ساعتی با دوستان دفترچه گپ بزنم, ولی خب
زمان اندک و راه دشوار و کار فراوان است, باید از خوشیِ یکجا زده تا جای دیگر دری گشوده شود.
وام ام را به ایرانزمین هم میاندیشم تا آیندهیِ پیش رو پس داده باشم.
پارسیگر
azarnoosh
04-10-2014, 07:52 PM
منظورتون منم ؟؟؟
میگی من پسرم ؟:e40d:
azarnoosh
04-10-2014, 07:57 PM
آن پست پیش زمینه ای بود برای آغاز یک بحث از طرف من
چون با تجربیاتی که از برخورد با پسران دارم تجربه ای متفاوت رو میخوام براتون در همون تاپیک بگم تجربه ای که نه یک بار که چند بار رخ داده :e404:
Russell
04-10-2014, 08:27 PM
منظورتون منم ؟؟؟
میگی من پسرم ؟
آری حدس میزدم پسر باشید، البته بیشتر از لحن پستهایتان.
azarnoosh
04-10-2014, 09:18 PM
آری حدس میزدم پسر باشید، البته بیشتر از لحن پستهایتان.
دوست خوبم در واقع بیان کردن این برداشتتون از نام کاربری من و فعالیتم در حضور دیگر کاربران کار جالبی نبوده و نیست .
هر کدوم از ما در فعالیتمون میتونیم برداشتی هایی شخصی از کاربران دیگر داشته باشیم ولی قرار نیست همه ی این تصورات رو بیان کنیم .
در هر صورت این برام جالب بود که گفتید لحن صحبتم باعث شده اینجوری برداشت کنید که من پسرم :e409:
Russell
04-10-2014, 09:24 PM
دوست خوبم در واقع بیان کردن این برداشتتون از نام کاربری من و فعالیتم در حضور دیگر کاربران کار جالبی نبوده و نیست .
هر کدوم از ما در فعالیتمون میتونیم برداشتی هایی شخصی از کاربران دیگر داشته باشیم ولی قرار نیست همه ی این تصورات رو بیان کنیم .
در هر صورت این برام جالب بود که گفتید لحن صحبتم باعث شده اینجوری برداشت کنید که من پسرم
گفتم پسر هستید، نگفتم که دزدی قاتلی چیزی هستید که !!
تازه دوستمان مهربد نظر داده بود من تنها با او مخالفت کردم.
در هر صورت به شما خوشآمد میگویم.
azarnoosh
04-10-2014, 09:31 PM
گفتم پسر هستید، نگفتم که دزدی قاتلی چیزی هستید که !!
تازه دوستمان مهربد نظر داده بود من تنها با او مخالفت کردم.
در هر صورت به شما خوشآمد میگویم.
من به شما قول صد درصد میدم که دخترم ( اندکی با تمایلات همجنسگرایانه :e00e: )
و از سربازان گمان نیز نیستم :e405:
اینو هم به دوستانی که دنبال کاربرانی چون مزدک می گردند باید بگم بسیاری از نخبگان و دوستان اهل علم و بحث حاضر به گذراندن وقت در نت نیستن و این رو گذراندن و تلف نمودن وقت میدونن .
Mehrbod
04-10-2014, 09:32 PM
در هر صورت این برام جالب بود که گفتید لحن صحبتم باعث شده اینجوری برداشت کنید که من پسرم :e409:
من هم خوشآمد میگویم :e306:
یک خرده پشت سر شما بانوان سخنچیدم امروز که خوب شد خود اتان پیدا شدید!
دربارهیِ چه چیز «بازی» میخواهید بنویسید؟
Russell
04-10-2014, 10:01 PM
من به شما قول صد درصد میدم که دخترم ( اندکی با تمایلات همجنسگرایانه )
و از سربازان گمان نیز نیستم
قول دادیدها، زیرش نزنید فردا !!
shirin
04-10-2014, 10:07 PM
مهربد من تا حالا چند بار قهر کردم؟
Mehrbod
04-10-2014, 10:08 PM
مهربد من تا حالا چند بار قهر کردم؟
یکبار؟
shirin
04-10-2014, 10:12 PM
نه. هیچی. من تا حالا قهر نکردم از تالار :e105:
Mehrbod
04-10-2014, 10:16 PM
چند ماهی ولی نبودیا, قهر ناگفته نبود؟
shirin
04-10-2014, 10:22 PM
نه قهر نبود.
sonixax
04-10-2014, 11:36 PM
@sonixax جان بیا بمهر یکی از اینها را بکن گرداننده پستهایتان را از فردا جابهجا کنند و خانم مدیر باشند, هم
کمتر مینالند (بویژه ناسپاس[٣] اشان که آلیس باشد), هم شاید اسپاگتی را چه دیدی, یک سودی هم رساندند!
بنده را سننه ؟ ادمین باید گردانندشون کنه و اگر بخواد بکنه من یکی میذارم میرم از اینجا پشتیبانی مالی سرور و اینها هم تعطیل :))
Mehrbod
04-10-2014, 11:43 PM
بنده را سننه ؟ ادمین باید گردانندشون کنه و اگر بخواد بکنه من یکی میذارم میرم از اینجا پشتیبانی مالی سرور و اینها هم تعطیل :))
خب ایدون این پرسمان گویا خود به خود گشوده شد.
یه نفر را من دوست داشتم ولی ای کاش کمتر این همه با زمین و زمان شوخی میکرد!
پارسیگر
کافر_مقدس
04-11-2014, 09:20 AM
من یه مدت خیلی تحت تاثیر آخری بودم. ولی نمیشه اونطوری زندگی کرد. راه درست، راه اعتدال و میانه رویه. الان سعی میکنم کم گوشت بخورم ولی از کباب و اینها نمیشه گذشت.می شود! خیلی ها دارند اینطور زندگی می کنند. پس اگر کسی نمی تواند برمی گردد به بی ارادگی او ، نه چیز دیگری.
دوستم به من می گفت به کسانی که می گویند بهترین راه، راه میانه روی و اعتدال است بگو پس بروند آدم هم بکشند، البته در آدمکشی اعتدال را رعایت کنند!
میانه روی باید در کارهای خوب باشد، نه در کارهای بد!
کافر_مقدس
04-11-2014, 09:25 AM
@مهربد
می بینم که پیک هایت را زدایش کرده ای!
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/13.jpg این نشان از وابستگی و سمپاتی تو به دفترچه دارد!
کافر_مقدس
04-11-2014, 10:06 AM
بسیاری از نخبگان و دوستان اهل علم و بحث حاضر به گذراندن وقت در نت نیستن و این رو گذراندن و تلف نمودن وقت میدونن .
به قول برتراند راسل ( راسل خودمان نه، آن یکی راسل!) وقتی که از تلف کردن آن لذت می بری وقت تلف کرده نیست!
کافر_مقدس
04-11-2014, 10:38 AM
فرتور میرحسین و بانو! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/07/9.png
اینکه برمیگرده با بی ادبی حرفهایی میزنه که در شان خودش هم نیست..
اینکه امروز از عصر تا حالا اینجام خب اگر جای منم بودید همینکارو میکردید.
توی یه اتاق تنها نشستم و دوستی و همکاری هم نیست که باهاش برم بیرون.. در عوض از شنبه چنان سرم شلوغ میشه که وقت نمیکنم بیام اینجا..
همه ش ناراحت بودم که شنبه و یکشنبه چجوری بتونم بیام اینجا و با شما باشم.
اومدم اینجا با همدیگه شوخی میکنیم.. ولی متاسفانه بعضی ها نسبت به من متنفر هستند
از این ناراحت میشم که یکی یکی همه نیت های خوب منو به چوبه دار می آویزید..به اسپاگتی سوگند بغض گلویم را گرفته و گریه امانم نمی دهد! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/32.gif
kourosh_bikhoda
04-11-2014, 11:20 AM
آقا من کاملن شوخی های یه نفر رو درک میکنم. باور کنید من متوجه میشم که خیلی جاها شوخی میکنه. ازین کاراکترها از نزدیک دیدم که به بهای مسخره شدنشون حاضرند جمع رو شاد کنند. ولی مهربد اگه ناراحت نمیشی باید بگم که تو یه دیسیپلین خاصی داری. خیلی جاها شوخی رو تاب نمیاری. من خودم یکی دوبار باهات شوخی کردم و تو جدی گرفتی. فکر میکنم یه مقدار سخت میگیری. هرچی بینتون بوده به خودتون مربوطه، با یه مقدار تحمل قضیه رو دوستانه تموم کنید.:e032:
viviyan
04-11-2014, 11:21 AM
:11:
جالبی داستان اینجاست که این کُس ذلیل های دفترچه تمام هم و غمشان و فعل و انفعالشان تلاش برای دستیابی به دل دخترها هست و به خیال خام آلفا میپندارند خودشان را هاهاها، باشه؛ شما آلفا، در نهایت دخترها لذت میبرند از این جان کندن های شما در راه دستیابی به ماتحتشان.
پ.ن: شیرین مارا ببخشایید به خاطر استفاده از آن واژه محترم در این پست :))
azarnoosh
04-11-2014, 11:30 AM
دلم گرفته
از همینجا بهش میگم که دلم برات تنگ شده بی معرفت
میدونم اینو میخونی ،
برگرد :e032:
azarnoosh
04-11-2014, 11:34 AM
منم بانو یه نفر رو خیلی دوست دارم
هر ادمی شخصیت خاص خودشو داره .. تحمل کنید همدیگه رو
اینجوری میخواین کاربر جمع کنین ؟:e405:
izabel
04-11-2014, 11:44 AM
انگار دعوا شده :e011: :e106:
انگار یه طرف دعوا مهربدِ :e11b:
انگار یه طرف دعوا هم یه نفرِ :e11b:
دعوا اصلا خوب نیست ببوسید روی ماهِ همو تموم شه بره :e41f::e056:
azarnoosh
04-11-2014, 11:44 AM
قول دادیدها، زیرش نزنید فردا !!
آری قول دادم پاش هم می ایستم :e011:
Mehrbod
04-11-2014, 11:56 AM
:11:
جالبی داستان اینجاست که این کُس ذلیل های دفترچه تمام هم و غمشان و فعل و انفعالشان تلاش برای دستیابی به دل دخترها هست و به خیال خام آلفا میپندارند خودشان را هاهاها، باشه؛ شما آلفا، در نهایت دخترها لذت میبرند از این جان کندن های شما در راه دستیابی به ماتحتشان.
پ.ن: شیرین مارا ببخشایید به خاطر استفاده از آن واژه محترم در این پست :))
جان کندن همهیِ آدمها در راستای خوشی بردن از زندگیست. سکس و کُس هم
خوشی میدهند و ارزش آنها برای ما آدمها از خوشیای است که میدهند, نه چیز دیگر.
امیدوارم تو هرگز بچهدار نشوی که فرزند و خدای نکرده پسر بیچاره ات همچو مادر بیماری نداشته باشد (;
kourosh_bikhoda
نه, چیزی به نام شوخی تنها برای شوخی نداریم. پشت هر سخن و شوخیای انگیزهای است (که من هم این
دسته را بسیار خوب میخوانم) و از همینرو تا یک آستانهای با شوخیهایِ آزارنده و بیشتر لودهوار کنار نمیایم.
یه نفر هم هر بار هوا پس میشود خود اش را به موش مردگی میزند و جای دیگر خشتک دیگران را
هم بی نگرانی میدّرد; با همهیِ اینها, من از او همان دیروز در پیام نهانی اگر آزرده شده بود
پوزش خواستم, چون میاندیشم بجز من همه ناگهان یکباره روی سر او ریختند که کمی فرا-اندازه بود.
viviyan
04-11-2014, 12:08 PM
جان کندن همهیِ آدمها در راستای خوشی بردن از زندگیست. سکس و کُس هم
خوشی میدهند و ارزش آنها برای ما آدمها از خوشیای است که میدهند, نه چیز دیگر.
امیدوارم تو هرگز بچهدار نشوی که فرزند و خدای نکرده پسر بیچاره ات همچو مادر بیماری نداشته باشد (;
در نهایت سکس به زنان و مردان به اصطلاح بتا و امگا هم لذت میدهند منتها آنها این جان کندن های مردان آلفا را دیگر ندارند :))
من قصد بچه دار شدن ندارم ولی قصد بچه به فرزندی گرفتن را دارم، مادر خوبی میشوم برایشان :e056:
Mehrbod
04-11-2014, 12:22 PM
در نهایت سکس به زنان و مردان به اصطلاح بتا و امگا هم لذت میدهند منتها آنها این جان کندن های مردان آلفا را دیگر ندارند :))
خب هر ماه درد پریود هم به زنان میدهد که مردان نمیدهد, یا در جای دیگر, از ارزش
دختر با افزایش سن همینجور نارژگینوار زده میشود, ولی به ارزش مرد افزوده میشود:
http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/3500d1391615302-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-dating-value-32k.jpg
پس با افسُراندن و اندوهاندن مردان به جایی نمیرسی, ولی شاید بتوانی خود ات را کمی اندوهگینتر کنی (;
من قصد بچه دار شدن ندارم ولی قصد بچه به فرزندی گرفتن را دارم، مادر خوبی میشوم برایشان :e056:
سالی که نکوست ...
Nevermore
04-11-2014, 12:25 PM
آقا این یه نفر را اینقدر لوس اش نکنید،خود اش برمیگردد روزگارتان را سیاه می کند ها،از ما گفتن بود.:e404:
Mehrbod
04-11-2014, 12:32 PM
آقا این یه نفر را اینقدر لوس اش نکنید،خود اش برمیگردد روزگارتان را سیاه می کند ها،از ما گفتن بود.:e404:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/69.jpg
:4:
viviyan
04-11-2014, 12:42 PM
خب هر ماه درد پریود هم به زنان میدهد که مردان نمیدهد, یا در جای دیگر, از ارزش
دختر با افزایش سن همینجور نارژگینوار زده میشود, ولی به ارزش مرد افزوده میشود:
http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/3500d1391615302-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-dating-value-32k.jpg
پس با افسُراندن و اندوهاندن مردان به جایی نمیرسی, ولی شاید بتوانی خود ات را کمی اندوهگینتر کنی (;
سالی که نکوست ...
اوه، پستم شما را اندوهگین کرد؟ همچین قصدی را نداشتم :e402: چیزی که هست دغدغه من ارزشمند شدن برای مردان نیست :))
اینکه مادر خوبی میشوم را استادم که کارم را دیده فرمودند (;
Nevermore
04-11-2014, 12:44 PM
انگار دعوا شده :e011: :e106:
انگار یه طرف دعوا مهربدِ :e11b:
انگار یه طرف دعوا هم یه نفرِ :e11b:
دعوا اصلا خوب نیست ببوسید روی ماهِ همو تموم شه بره :e41f::e056:
Mehrbod جان می خواهند گولت بزنند،یک وقت روی یه نفر را نبوسی ها.این ها همش نقشه ی یه نفره.:e414:
Russell
04-11-2014, 12:45 PM
آری قول دادم پاش هم می ایستم
مَرده و قولش ها !!
Nevermore
04-11-2014, 12:48 PM
مَرده و قولش ها !!
به به،گویا ایشان با تمایلات همجنسگرایانه اشان سوژه ی خوبی برای "کاربرآزاری" هستند.
iranbanoo
04-11-2014, 01:03 PM
مِهندترین فرنود اینکه گرفتاریهایِ زندگی شخصی ام سر به آسمان کشیدهاند.
although, the situation has its own merits, you kinda learn how to deal with the "undealable"
دیگر اینکه اینان نمیخورد ماندگار باشند شهریار جان, دفترچه بدبختانه بخواهیم نخواهیم نیاز
به پوستْ کلفتی دارد و کمتر کسانی چون @امید (http://www.daftarche.com/member.php?u=1132) هستند که میتوانند بآسانی در آن جای بگیرند.
بیشتر نامنوشتهها هم که دیدیم دختر هستند. همهیِ اینها به کنار, دخترانی که تاکنون ماندهاند هم
نیمبند و بگیر و نگیر داشته و هر کدام یکی دو سه باری قهر کردهاند و رویهمرفته آن دخترانی که
هنوز مینویسند از روی باهوشی و ابرکنجکاوی اشان هست که سختیهایِ اینجا را میتوانند برتابند. بهترین اشان @iranbanoo (http://www.daftarche.com/member.php?u=313) که
من از همه بیشتر سرسختی هایش را دوست دارم و اینکه از رو نمیرود, ولی هتّا او هم با همهیِ این سرسختی یکباری میاندیشم پیشتر قهر کرده بوده است.
اینها رویهمرفته ما را به جایی نمیرسانند, من هم چندان بدم نمیاید میتوانستم همینجور آسوده و بی سُهش
هیچگونه فشاری تا ابد اینجا بیایم و هر از گاهی چند ساعتی با دوستان دفترچه گپ بزنم, ولی خب
زمان اندک و راه دشوار و کار فراوان است, باید از خوشیِ یکجا زده تا جای دیگر دری گشوده شود.
وام ام را به ایرانزمین هم میاندیشم تا آیندهیِ پیش رو پس داده باشم.
پارسیگر
من شما را درک میکنم مهربد جان.دفترچه و یا شاید هرجایی که نیاز به انرژی و زمان مستمر داشته باشد تمرکز کافی را برای انجام کارهای دیگر از فرد میگیرد.
به طوری که من چند وقتیست حتی کتابهایی را که نیمه خوانده ام و یا تصمیم داشتم مطالعه کنم دور از چشم نگاه داشته ام تا فکرم را متمرکز کنم.ولی چیزی که درک نمیکنم این خود تنبیهی ایست که برای خود سقف پست تعیین میکنید و خود را در عمل انجام شده قرار میدهید که مبادا وسوسه شوید و لاگین کنید!
اینکه کاربران اینجا چه کسانی هستند و از چه جنسیتی و با چه منظوری اینجا جمع میشوند, چه ارتباط به قول خودتان مهندی دارد با اینکه هم صحبتی با دوستانی اندک همفکر خودتان و یا استفاده از محیطی متفاوت و به نسبت تر آزاد تر از دنیای مجازی پارسی زبانان !
نمیدانم شاید برای شما این چیزها اصلا اهمیتی نداشته باشد ولی برای من اینطور بوده وقتی بیشتر زمانها با دوستان دختر و پسرم تنها در نقش دختر شنگول و خوشحال بازی در می آیم تا مرا بفهمند تا اینکه چیزی که حقیقتا در ذهنم میگذرد!
و شاید هم آن چیزی که از نظر شما نابخردانه است از نظر من اینطور نباشد.چرا که من در به اصطلاح قهرم بخردانه دیدم که با راسل اگر چند جا به تیپ و تاپ هم میزنیم چند جا هم از فکرش استفاده میکنم!!!
به هر سو تمام منظور من این بود که از شما خواهش کنم اینقدر با این وسواس فکریتان خودتان را اذیت نکنید و هر زمانی که عشقتان کشید بروید و بیایید :e105:
کافر_مقدس
04-11-2014, 01:19 PM
مهربد چرا به شمار پیک هایت اضافه نمی شود؟! روی 7769 قفل شان کرده ای؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/6.gif
صبح 7769 تا بود، 6 عدد پیک از خودت در کردی، کماکان روی همان 7769 ثابت است! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/34.jpg
Mehrbod
04-11-2014, 01:46 PM
من شما را درک میکنم مهربد جان.دفترچه و یا شاید هرجایی که نیاز به انرژی و زمان مستمر داشته باشد تمرکز کافی را برای انجام کارهای دیگر از فرد میگیرد.
به طوری که من چند وقتیست حتی کتابهایی را که نیمه خوانده ام و یا تصمیم داشتم مطالعه کنم دور از چشم نگاه داشته ام تا فکرم را متمرکز کنم.ولی چیزی که درک نمیکنم این خود تنبیهی ایست که برای خود سقف پست تعیین میکنید و خود را در عمل انجام شده قرار میدهید که مبادا وسوسه شوید و لاگین کنید!
اینکه کاربران اینجا چه کسانی هستند و از چه جنسیتی و با چه منظوری اینجا جمع میشوند, چه ارتباط به قول خودتان مهندی دارد با اینکه هم صحبتی با دوستانی اندک همفکر خودتان و یا استفاده از محیطی متفاوت و به نسبت تر آزاد تر از دنیای مجازی پارسی زبانان !
نمیدانم شاید برای شما این چیزها اصلا اهمیتی نداشته باشد ولی برای من اینطور بوده وقتی بیشتر زمانها با دوستان دختر و پسرم تنها در نقش دختر شنگول و خوشحال بازی در می آیم تا مرا بفهمند تا اینکه چیزی که حقیقتا در ذهنم میگذرد!
آری نمیدانم چرا بسیاری از مردم این اندازه دوست دارند دریافت یا همان فهمیده بشوند, کسی به هر روی در این
جهان هرگز شما را نخواهد دریافت مگر خود اتان, تازه خودتان هم کاستومند خویش را درمیابید, چرا که خودآگاه کوچکتر از ناخودآگاه است.
دیگر اینکه سخن از وسوسه نیست, آمدن اینجا همیشه خوشیآوره ولی باید دید این خوشی
بجایی که کس میخواهد هم میرسد یا نه؟ به سخن دیگر, با آماجهایِ زندگی اش نیز همراستاست؟
برای برخی مانند دوست امان Russell شاید زندگی در همین دوستی و خوش گذاردن و آموختن گهگاه اینور و آنور و فلسفیدن باشد, یا
برای آنارشی کوشش برای برچینش اسلام هتّا اگر به اندازهیِ یک پست ناچیز در سخنگاهی گمنام باشد, یا برای امیر کُس کردن هر چه بیشتر
و خوشی بردن از آغوش گرم و نرم دلباخته باشد (که او هم ازینرو این روزها چندان اینجا نیست) یا برای خود ات همان دوستی و خوشی بردن از
گپ و گفتگو و کمی اندیشیدن. ولی این خوشیها با آماج من همراستایی ندارند, اینجا برای من خوشیآور است چون همانجور که گفتی دوستانی
هستند که با آنها سالهای آزگاری سخن گفتهایم و گفتمانیدهایم و بسیاری از آنان را بخوبی میشناسم, ولی این به جاییکه من میخواهم نمیانجامد.
به هر سو تمام منظور من این بود که از شما خواهش کنم اینقدر با این وسواس فکریتان خودتان را اذیت نکنید و هر زمانی که عشقتان کشید بروید و بیایید :e105:
and where's the fun in that? :))
به کار من میگویند آیینش (âyineš = ritualization) یا vâreš (وار = عادت, رسم):
فرخ آنکس که وار خود بشناخت
کار خود را به وار خود پرداخت
عشقی زیستن برای کسانیه که آماج بزرگی در زندگی ندارند, من کارهای فراوانی هست که در زندگی
میخواهم پیش از فرارسیدن مرگ بیانجامم و عشقی زیستن و هر آنچه آید, خوش آید, با آن چندان جور در نمیاید!
من اینجا هنوز یک پیک ناننوشته دارم که باید بپایانم, پس از آنهم برای همیشه که نمیروم,
اگر دیدم اینجا شلوغ شد و سامههایِ من برآورده شدند برمیگردم (ولی خب ته دل ام میدانم نمیشود!)
پارسیگر
Mehrbod
04-11-2014, 02:14 PM
مهربد چرا به شمار پیک هایت اضافه نمی شود؟! روی 7769 قفل شان کرده ای؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/6.gif
صبح 7769 تا بود، 6 عدد پیک از خودت در کردی، کماکان روی همان 7769 ثابت است! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/34.jpg
درسته, این شماره از ٧٧٦٩ بالاتر نمیرود, مگر به پروانهیِ مهربد! ((:
پیکها شمار اشان از بیخ نادرست بود, همه را درست کردم:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/75.jpg
iranbanoo
04-11-2014, 02:40 PM
آری نمیدانم چرا بسیاری از مردم این اندازه دوست دارند دریافت یا همان فهمیده بشوند[١], کسی به هر روی در این
جهان هرگز شما را نخواهد دریافت مگر خود اتان, تازه خودتان هم کاستومند[٢] خویش را درمیابید, چرا که خودآگاه کوچکتر از ناخودآگاه است.
بجایی که کس میخواهد هم میرسد یا نه؟ به سخن دیگر, با آماجهایِ[٣] زندگی اش نیز همراستاست؟
برای برخی مانند دوست امان @Russell شاید زندگی در همین دوستی و خوش گذاردن و آموختن گهگاه اینور و آنور و فلسفیدن باشد, یا
برای آنارشی کوشش برای برچینش[٤] اسلام هتّا اگر به اندازهیِ یک پست ناچیز در سخنگاهی گمنام باشد, یا برای امیر کُس کردن هر چه بیشتر
و خوشی بردن از آغوش گرم و نرم دلباخته[٥] باشد (که او هم ازینرو این روزها چندان اینجا نیست) یا برای خود ات همان دوستی و خوشی بردن از
گپ و گفتگو و کمی اندیشیدن[٦]. ولی این خوشیها با آماج[٣] من همراستایی[٧] ندارند, اینجا برای من خوشیآور است چون همانجور که گفتی دوستانی
هستند که با آنها سالهای آزگاری[٨] سخن گفتهایم و گفتمانیدهایم[٩] و بسیاری از آنان را بخوبی میشناسم, ولی این به جاییکه من میخواهم نمیانجامد.
خوب من به اینها میگویم وسواس و اگر بخواهم مانند شما وسواسانه نگاه کنم این جهان انقدر بی هدف است که هدف های بزرگ ما چیزی جز یک خواست ساده انگارانه نیست.مگر یک فرد به تنهایی چه چیز والایی دارد که اگر توسط دیگران فهمیده نشود چه اتفاق بدی رخ خواهد داد.مسئله این است که برای منی که شبانه روز به دنبال حل مشکلات و روزمرگی هایم هستم چرا نباید از جایی که حتی کمی احساس خوبی خواهم داشت استفاده کنم؟
منع کردن خودم از چیزی که برایم میتواند سود آور و خوشی اور باشد چیز ی جز خود تنبیهی نیست و یاد آوری اینکه من تنها ساخته شده ام که مانند ربات موانع را رد کنم و به اهدافم رسیدگی کنم و هیچ چیزی موازی با آن قابل قبول نیست!
به کار من میگویند آیینش (âyineš = ritualization) یا vâreš (وار = عادت, رسم):
فرخ آنکس که وار خود بشناخت
کار خود را به وار خود پرداخت
عشقی زیستن برای کسانیه که آماج بزرگی در زندگی ندارند, من کارهای فراوانی هست که در زندگی
میخواهم پیش از فرارسیدن مرگ بیانجامم و عشقی زیستن و هر آنچه آید, خوش آید, با آن چندان جور در نمیاید!
من اینجا هنوز یک پیک ناننوشته دارم که باید بپایانم, پس از آنهم برای همیشه که نمیروم,
اگر دیدم اینجا شلوغ شد و سامههایِ[١٠] من برآورده[١١] شدند برمیگردم (ولی خب ته دل ام میدانم نمیشود!)
این بزرگانه زیستن و رفتار کردن هم برای خود معضلیست.به هر سو من و شاید هر کس دیگری که اینجا مینویسد روزی به این نتیجه میرسد که ماندنش برایش سود اور نیست و به راحتی میرود .شما هم در این نقطه به این نتیجه رسیده اید:)
Dariush
04-11-2014, 03:37 PM
ویوین جان گویا نوشتههای امیر را سر و ته خواندهای:e415:
حالا اگر به یک آلفا برخوردی متوجه خواهی شد که چه کسی جان خواهد کند:e105:
3928
بانو گشسب
04-11-2014, 03:41 PM
بجایی که کس میخواهد هم میرسد یا نه؟ به سخن دیگر, با آماجهایِ[٣] زندگی اش نیز همراستاست؟
مهربد چرا توقع داری که هر خوشی که تجربه می کنی باید هدف دار باشد. مگر خود زندگی ما آدمها چقدر هدف دار است؟ تولدمان؟ مرگمان؟
sonixax
04-11-2014, 05:46 PM
دوستم به من می گفت به کسانی که می گویند بهترین راه، راه میانه روی و اعتدال است بگو پس بروند آدم هم بکشند، البته در آدمکشی اعتدال را رعایت کنند!
خوب از طرف من به دوستت بگو که قیاسش مع الفارق بوده و یک مقداری مطالعه کنه به جاییش بر نمیخوره :e412:
izabel
04-11-2014, 06:13 PM
Mehrbod جان می خواهند گولت بزنند،یک وقت روی یه نفر را نبوسی ها.این ها همش نقشه ی یه نفره.:e414:
من نمیخوام کسی رو گول بزنم :(
خب حالا روی همو ببوسن چی میشه؟
مگه گفتم شما ببوسی؟
مهم دو طرف دعوا بودن که اعتراضی نداشتن
خب بذارید آشتی بشن
چرا نمیذارید هان؟ از این دعوا منفعتی میبرید آیا؟ :(
azarnoosh
04-11-2014, 07:43 PM
مَرده و قولش ها !! از خر شیطون بیا پایین راسل منکه گفتم دخترم
iranbanoo
04-11-2014, 07:45 PM
از خر شیطون بیا پایین راسل منکه گفتم دخترم
خوش آمدید بانو.
این شک و تردید ها چیزی جز ذوق همراه با ترس انقراض نسل مردان در این فروم نیست.طبیعیست:)
azarnoosh
04-11-2014, 07:47 PM
به به،گویا ایشان با تمایلات همجنسگرایانه اشان سوژه ی خوبی برای "کاربرآزاری" هستند.
کدام آذرنوش ؟
آذرنوشی که دختره ؟یا اونیکه به قول راسل پسره ؟
توفیر دارن با هم این دو تا برای سوژه شدن ، اول باید تکلیف جنسیت مشخص بشه :e417:
شما هم بدجور چسبیدی به این تاپیک کاربر آزاری ها :e105:
azarnoosh
04-11-2014, 07:51 PM
خوش آمدید بانو.
این شک و تردید ها چیزی جز ذوق همراه با ترس انقراض نسل مردان در این فروم نیست.طبیعیست:)
درود بر شما بانو
ممنون برای خوش آمد گویی :e032:
این تردید کاربر راسل در مورد جنسیت من در بدو ورود و هموندی ام در دفترچه هم در نوع خودش جالب و خاطره انگیز شده :e415:
ذوق رو که صد درصد با شما موافقم :e105:
iranbanoo
04-11-2014, 08:01 PM
درود بر شما بانو
ممنون برای خوش آمد گویی
این تردید کاربر راسل در مورد جنسیت من در بدو ورود و هموندی ام در دفترچه هم در نوع خودش جالب و خاطره انگیز شده
ذوق رو که صد درصد با شما موافقم
امیدوارم لحظات خوبی در اینجا داشته باشید.پیش از این کاربرانی که به تازگی به انجمکن میپیوستند در تاپیک زیر مختصر توضیحی از خود و باورهایشان میدادند که کمک زیاد در شناخت نسبی نوهموندان به سایر کاربران داشت.
پیشنهاد میکنم اگر مایل هستید شما هم در آن تاپیک به معرفی خود و باورهایتان بپردازید تا بیشتر با شما آشنا شویم بانو
http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%DB%8C-8/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%88-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%9F-255/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-8.html
viviyan
04-11-2014, 08:43 PM
ویوین جان گویا نوشتههای امیر را سر و ته خواندهای:e415:
حالا اگر به یک آلفا برخوردی متوجه خواهی شد که چه کسی جان خواهد کند:e105:
3928
پیوستت مشکل داره.
Mehrbod
04-11-2014, 09:11 PM
iranbanoo
براستیکه ایرانبانو, من این همه آنجا باریکانه آمدم و بجای پوستکلفتیِ دیگران, نمونهیِ تو را
با "سرسختی" برشدرم, باز هم میگویی پوست کلفت خواندم ات؟ ای ناسپاس!! ((:
Mehrbod
04-11-2014, 09:15 PM
مگه گفتم شما ببوسی؟
خب بذارید آشتی بشن
!oh, I don't mind
خدا هر چه به این مهسا سرشت پلید داده, بر و روی زیبا هم داده! (:
ولی خب خود اتان بروید ازش خواهش کنید برگردد اینجا, در سرشت من نازکشی نیست, آنهم از گونهیِ بیجاش!
Crusader
04-11-2014, 09:19 PM
من قصد بچه دار شدن ندارم ولی قصد بچه به فرزندی گرفتن را دارم، مادر خوبی میشوم برایشان
آلفا میکند و میرود، بتا میکند و خرج میدهد، امگا هم بینصیب میماند.
بله هیچکس حاضر نیست با شما ازدواج کند، باید هم اینچنین با افکار «من بچه نمیخوام و حالا یه دونه بعدا میگیرم و....» خودفریبی کنید. :e01a:
Mehrbod
04-11-2014, 09:29 PM
خوب من به اینها میگویم وسواس و اگر بخواهم مانند شما وسواسانه نگاه کنم این جهان انقدر بی هدف است که هدف های بزرگ ما چیزی جز یک خواست ساده انگارانه نیست.مگر یک فرد به تنهایی چه چیز والایی دارد که اگر توسط دیگران فهمیده نشود چه اتفاق بدی رخ خواهد داد.مسئله این است که برای منی که شبانه روز به دنبال حل مشکلات و روزمرگی هایم هستم چرا نباید از جایی که حتی کمی احساس خوبی خواهم داشت استفاده کنم؟
منع کردن خودم از چیزی که برایم میتواند سود آور و خوشی اور باشد چیز ی جز خود تنبیهی نیست و یاد آوری اینکه من تنها ساخته شده ام که مانند ربات موانع را رد کنم و به اهدافم رسیدگی کنم و هیچ چیزی موازی با آن قابل قبول نیست!
مهربد چرا توقع داری که هر خوشی که تجربه می کنی باید هدف دار باشد. مگر خود زندگی ما آدمها چقدر هدف دار است؟ تولدمان؟ مرگمان؟
دوستان, من که جهانبینیام را بهترین جهانبینی برای همگان نیافتهام, آنرا تنها و بیشتر برای خود ام خوب میدانم.
برای من زندگی چند آماج مِهادین دارد که تا زمانیکه زنده هستم برای رسیدن به آنها خواهم
کوشید. اگر در این میان برخی چیزها مانند دوستیها و خوشیها را باید فدا کرد, پس چُنین باد!
این به این چم نیست که دوستیها برای من بیارزش و دورانداختنی هستند, تنها از پُرارزشی بیشتر آماجهایم میگوید. رویهمرفته هم من
دیدگاهی کارکردگرایانه دارم به چیزها (که برخی از دوستان, دربرگیریندهیِ Russell از آن بیزارند) و اینکه برای خود دوستی هم آماج میبینم.
از من بپرسید, همه هم میبینند, تنها بیشتر مردم ناخوآگاه میبینند, من خودآگاه میبینم: پایهیِ همه دوستیها و رابطهها سود پایاپای (و دوری از زیان همباز) است.
سود و کارکرد نیز همواره برپایهیِ جهانبینی شما پدید میایند. اگر شما فرهیختهای باهوش باشید که دنبال اندکی آسایش و خوشیِ همسخنی با
هماندیشان خود اتان باشید, خب دفترچه در ایستار کنونی اش هم یک پاتوق گرم و خوب است که میتواند در این راستا, نیاز شما را برآورد.
آماج و فلسفهیِ زندگی من نمیگذارد که از این گونه چیزها خوشیببرم, برای من باید هتّا نوشتنام کارکرد روشن و پیش افماریده (precalculated) داشته باشد,
یا همانجورکه kourosh_bikhoda در پیک دیگر گفت, من شوخی را هم یک چیز همینجوری الکی که بی انگیزه و کارکرد باشد نمیبینم, پس همان را هم بفراخور
کارکرد اش پاسخ میدهم. رویهمرفته شناخت انگیزهیِ چیزها و نگاه ریشهاین داشتن و پرداختن به کارکرد و آماج آنها برای من ارزشمند است, پذیرش چیزها
همانگونه که هستند — چیز درخویش (ding an sich / thing in itself) — ما را به جایی نمیبرد, شاید گاهی باید بنگریم «چیز در پیوند» تا «چیز در خویش».
خوشی بردن از چیزیکه خوشی میدهد چون خوشی میدهد = چیز در خویش
هنگامیکه,
خوشی بردن از چیزیکه خوشی میدهد چون باید خوشی بدهد = چیز در پیوند
این باید از پیوند و کارکرد خوشی میگوید و برای من به اندازهیِ خوشی و هتّا بیشتر, برگزیدگی دارد.
پارسیگر
iranbanoo
04-11-2014, 09:29 PM
براستیکه ایرانبانو, من این همه آنجا باریکانه آمدم و بجای پوستکلفتیِ دیگران, نمونهیِ تو را
با "سرسختی" برشدرم, باز هم میگویی پوست کلفت خواندم ات؟ ای ناسپاس!! ((:
شما باریکانه از کسی تعریف نکن:))
همه میفهمن!
iranbanoo
04-11-2014, 09:45 PM
بله هیچکس حاضر نیست با شما ازدواج کند، باید هم اینچنین با افکار «من بچه نمیخوام و حالا یه دونه بعدا میگیرم و....» خودفریبی کنید.
یعنی هر زنی بچه نخواهد به این معنی نیست که نمیخواهد بلکه به این معناست که نمیتواند:)))
فکر کنم آن رکبی که از دوست دختر صغیرتان خوردید رویتان اثر بدی داشتهlol
Crusader
04-11-2014, 09:48 PM
میاندیشی با بودن فیلترینگ, باز هم امیدی به شلوغی اینجا هست؟
من نمیدانم برای این سایت چه میزانی هزینه و تبلیغات کردهاید. اما فیلترینگ بعید میدانم مشکل حادی باشد، مسدودیت تارنماهای پربازدید در ایران چنان زیاد است که کاربران داخلی برای هر مقصدی در اینترنت باید مجهز به فیلترشکن باشند. اگر با تبلیغات گسترده و همهجانبه همچنان ناموفق ماندید به ظن من مشکل اساسی میتواند فقدان کاربران جدی و مشتاق باشد! بیشتر کسانی که اینجا مینویسند حداقل یکی از موضوعات مربوطه را با جدیت و اشتیاق دنبال میکنند و کسانی که جستارهای کنونی برای آنان جذابیت نداشته باشد طبیعتا در شبکههای دوستیابی و ... ثبت نام میکنند تا اینکه به اینجا آمده و از سارتر و اگزیستانسیالیسم بگویند.
البته ظن من در صورتی معتبر میشود که شما واقعا برای این سایت هزینه کرده باشید، اگرنه گام اول را باید جهت آشنایی کاربران و تبلیغات گسترده برداریم.
Crusader
04-11-2014, 09:51 PM
یعنی هر زنی بچه نخواهد به این معنی نیست که نمیخواهد بلکه به این معناست که نمیتواند:)))
بعید نیست که دوستان شما را سبیلو میخوانند، تازه فهمیدم...! :e417:
iranbanoo
04-11-2014, 09:52 PM
بعید نیست که دوستان شما را سبیلو میخوانند، تازه فهمیدم...!
سیبیلو در برابر کس ندیده که چیزی نیست عزیزم:)
Crusader
04-11-2014, 09:58 PM
سیبیلو در برابر کس ندیده که چیزی نیست عزیزم:)
اینگونه از دیگران اعتراف میگیرند، بازیکنان نوکار یاد بگیرید! :e00e:
iranbanoo
04-11-2014, 10:06 PM
اینگونه از دیگران اعتراف میگیرند، بازیکنان نوکار یاد بگیرید!
الان از چی من اعتراف گرفتی مثلا؟!
Crusader
04-11-2014, 10:14 PM
الان از چی من اعتراف گرفتی مثلا؟!
پست قبلی: «کُسندیدگی تو که در برابر سبیلهای پرپشت من چیزی نیست عزیزم» :e410:
انقدر هم عصبانی و بداخلاق نباشید که اگرنه ترشیده و ترشیدهتر میشوید.
iranbanoo
04-11-2014, 10:24 PM
پست قبلی: «کُسندیدگی تو که در برابر سبیلهای پرپشت من چیزی نیست عزیزم»
انقدر هم عصبانی و بداخلاق نباشید که اگرنه ترشیده و ترشیدهتر میشوید.
شما با این سطح حرفه ایتون به نو کارا بازی یاد ندید.
یه کلام میگفتی از سیبیلام عکس واست میذاشتم عزیزم:)
____
عصبانی نیستم فرزندم فقط مشعوف شدم ببینیم این بازیکن ها در چه سطحی هستند:e420:
Crusader
04-11-2014, 10:27 PM
یه کلام میگفتی از سیبیلام عکس واست میذاشتم عزیزم:)
خوب عکس سبیلهایتان را برای من پ.خ کنید.
کافر_مقدس
04-11-2014, 11:55 PM
یعنی اکنون دشواری ما سیبیل های ایران بانوست؟!
یعنی همه ی دغدغه های ما حل گشته و فقط مانده سیبیل های ایشان؟! که حالا پرپشت است یا نیست؟!
نه ، براستی دشواری ما این است؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/2.gif
کافر_مقدس
04-12-2014, 12:10 AM
بله هیچکس حاضر نیست با شما ازدواج کند، باید هم اینچنین با افکار «من بچه نمیخوام و حالا یه دونه بعدا میگیرم و....» خودفریبی کنید. :e01a:
شایسته نیست اینگونه در مورد زندگی خصوصی کسی داوری کنیم، آن هم هنگامیکه در مورد زندگی ایشان هیچ نمی دانیم. http://www.daftarche.com/images/imported/2013/08/9.gif
از این ها گذشته به یاد داشته باشید به گفته ی گارسیا مارکز فرق است بین کسی که تنها مانده و کسی که تنهایی را انتخاب کرده است!
من نیز اگر دختر بودم قید ازدواج را می زدم، البته در صورتیکه شرایط مالی ام خوب بود و آویزان کسی نبودم
کافر_مقدس
04-12-2014, 12:25 AM
خوب از طرف من به دوستت بگو که قیاسش مع الفارق بوده و یک مقداری مطالعه کنه به جاییش بر نمیخوره :e412:اتفاقن آدم بامطالعه ایست.
به من چه؟! خودت بگو!
پفک نمکی! : گاهنوشت های یک دلبری (http://delbari.us/?p=4064)
پ.ن : غلط نکنم "izabel" و "یه نفر"هر دو یه نفر هستند!
sonixax
04-12-2014, 01:06 AM
اتفاقن آدم بامطالعه ایست.
پس چه طور نمیدونه بدن انسان توانایی تولید B12 رو نداره و باکتریهایی که در روده هستند به اندازه نیاز بدن B12 سنتز نمیکنند و مابقی میزان مورد نیاز به جز منابع حیوانی از جای دیگه ای تامین نمیشه ؟
به من چه؟! خودت بگو!
پس دوست دوست هم نیستند!
ها؟!
کافر_مقدس
04-12-2014, 01:17 AM
پس چه طور نمیدونه بدن انسان توانایی تولید B12 رو نداره و باکتریهایی که در روده هستند به اندازه نیاز بدن B12 سنتز نمیکنند و مابقی میزان مورد نیاز به جز منابع حیوانی از جای دیگه ای تامین نمیشه ؟
بیشتر ویتامین ها از همین گیاهان تامین می شوند، اگر هم نشوند باکتری ها خودشان تولید می کنند.
اصلن به فرض هم که تامین نشود، این مجوزی برای شما نمی شود که حیوانات را پر کردن شکم فراخ خود سلاخی کنید، این صد مرتبه! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/1.gif
ها؟!منظورم کاربر "یه نفر" بود. مراجعه شود به صفحه ی پیشین
Mehrbod
04-12-2014, 01:33 AM
شایسته نیست اینگونه در مورد زندگی خصوصی کسی داوری کنیم، آن هم هنگامیکه در مورد زندگی ایشان هیچ نمی دانیم. http://www.daftarche.com/images/imported/2013/08/9.gif
از این ها گذشته به یاد داشته باشید به گفته ی گارسیا مارکز فرق است بین کسی که تنها مانده و کسی که تنهایی را انتخاب کرده است!
من نیز اگر دختر بودم قید ازدواج را می زدم، البته در صورتیکه شرایط مالی ام خوب بود و آویزان کسی نبودم
=>
به فرض که حرفهای امیر هم درست باشه این قانون طبیعته، زنان و مردان به یک اندازه تمایل دارند برای بقای نسل و ژنهاشون، اینکه زنان به خاطر داشتن رحم توانسته اند مردان باهوش و دانشمند و کاری رو استثمار کنند، از برتریشون حکایت میکند. در طبیعت همیشه قوی برنده است و حاکم و ضعیف بازنده و محکوم. ناراضی هستید به تخمدانمان که نه؛ به تخم چپ اسب نادرشاه، (تخمدان ما باارزش تر از این حرفهاست)، اگر میتوانید قوانین طبیعت رو تغییر دهید. خوشحال باشید که مثل جفت نر عنکبوت بیوه سیاه خورده نمیشید
همان بهتر که نمیخواهد بچهدار شود, جهان "مانتیکارلووار" جای کمی بهتری شد! (;
undead_knight
04-12-2014, 04:47 AM
کنک کاری ها از تاپیک داریوش دار ه به تاپیک های دیگه هم کشیده میشه:))
Nevermore
04-12-2014, 07:40 AM
خوب عکس سبیلهایتان را برای من پ.خ کنید.
آقا جان ابتدا قرار است برای من پ.خ کند،تو صف نزنید.:e409:
izabel
04-12-2014, 07:41 AM
!oh, I don't mind
ولی خب خود اتان بروید ازش خواهش کنید برگردد اینجا, در سرشت من نازکشی نیست, آنهم از گونهیِ بیجاش!
خب باشه بابا اصن آشتی نشید :|
نه بابا من یه نفر دیگه ام, یه نفر یه نفره دیگه اس
Nevermore
04-12-2014, 07:53 AM
مگه گفتم شما ببوسی؟
خب بذارید آشتی بشن
ماچ دادن که به این راحتی ها نیست،این یه نفر می خواهد با یک قهر الکی ماچ بگیرد،نمی گذاریم آقا جان.:e416:
کدام آذرنوش ؟
آذرنوشی که دختره ؟یا اونیکه به قول راسل پسره ؟
توفیر دارن با هم این دو تا برای سوژه شدن ، اول باید تکلیف جنسیت مشخص بشه :e417:
شما هم بدجور چسبیدی به این تاپیک کاربر آزاری ها :e105:
فرقی نمی کند،چه پسر باشید چه دختر با این تمایلات سوژه ی خوبی برای آزار دادن هستید.:e40c:
Nevermore
04-12-2014, 08:00 AM
!oh, I don't mind
هه هه،من در فیس بوک هم بلاکش کرده ام.بی خیال بابا مهربد،این یه نفر را از در بیاندازی بیرون از پنجره بر می گردد.:e058:
Crusader
04-12-2014, 09:15 AM
آقا جان ابتدا قرار است برای من پ.خ کند،تو صف نزنید.
من نمیدانستم برای او صف بستهاید و میخواستم از فرط بیشوهری کمی به او سگمحلی بدهم. اگرنه خوب بفرمایید دوست عزیز همانا مال من و شما ندارد! :e410:
Persepolis
04-12-2014, 10:42 AM
در نهایت سکس به زنان و مردان به اصطلاح بتا و امگا هم لذت میدهند منتها آنها این جان کندن های مردان آلفا را دیگر ندارند :)):e404:
Persepolis
04-12-2014, 11:16 AM
پای آبروی تو؟؟؟ انقدر خنگی که حرف شوخی رو از جدی تخصی نمی دی؟؟؟
پ.ن: امید هنوز منتظرم، جدی گفتم که اگه عذرخواهی نکنی دیگه هیچوقت رنگ منو نمی بینی!
بانو Alice حالا چرا حداقل اینجا نمی آیی؟!
Crusader
04-12-2014, 11:22 AM
بانو @Alice حالا چرا حداقل اینجا نمی آیی؟!
دختر تریاکی بنگی فقط در زمان نعشگی اینجا میاید چرت و پرت میگوید! :e057:
Persepolis
04-12-2014, 11:32 AM
دختر تریاکی بنگی فقط در زمان نعشگی اینجا میاید چرت و پرت میگوید! :e057:ارزشش را داشت ؟!
Crusader
04-12-2014, 11:46 AM
ارزشش را داشت ؟!
ارزش چی؟
Alice
04-12-2014, 01:27 PM
بانو @Alice حالا چرا حداقل اینجا نمی آیی؟!
پرسپولیسی جون اگه همه مثه تو و کوروش و Ouroboros اینجا بودن من بیست و چهاری اینجا آنلاین بودم. دلیل اینکه دیگه اینجا نمیام اینه که دفترچه واسه من شده جنگ روانی... احساس می کنم همه می خوان سایه ی منو با تیر بزنن... دیدی چطوری theodor herzl به مهسا فش داد و دلشو شکوند؟ خب این منو ناراحت می کنه... اون موقعی که امیر مدیر بود نمی ذاشت حقی از کسی ضایع بشه و همیشه از کاربرای خانم دفاع می کرد. اما این عقده ای ها (نه همه، چند نفر) هرچی از دهنشون در میاد به کاربرای خانم می گن... منم نمی تونم تحمل کنم دیگه.
همین دو روز پیش مهربد دوباره پست های پاک شده ی منو برگردوند و منم دیگه واقعا حوصله ندارم با کسی کل کل کنم اینجا... من لقای اینجا رو به عطاش بخشیدم.. اما دوستای خوبم که می خوان با من در ارتباط باشن به من پیام بدن تا پل ارتباطی آدرس ایمیلی چیزی بهشون بدم که دل منم واسشون تنگ نشه.
---
راستی دیدی پرسپولیس قهرمان نشد؟؟؟ :) خیلی دلم سوخت، من خــیـــلی پرسپولیسی هستم. دو آتیشه ها! :)
بابامم استقلالیه... انقدر حال کردم استق باخت و ما بردیم. داشتم بابامو خـــفـــه می کردم انقدر رو اعصابش می رفتم! :)
---
دروغ میگفتم که تشنه هستم و تهماندهی شیرکاکائوئت را به من بده، میخواستم طعم لبهای زیبایی که شیرکاکائو را نوشیده است بچشم.
بی تربیت! :)
اگه دیگه با اکیپتون اومدم بیرون.. تازشم من همیشه با بابام می رم بیرون واسم شیرکاکایو می خره، چند وقتیه کلن واسه تفریح فقط با خانواده می رم می گردم، دیگه با هیچکس نمی رم! :)
Mehrbod
04-12-2014, 01:30 PM
همین دو روز پیش مهربد دوباره پست های پاک شده ی منو برگردوند
من شمارش پستها را درست کردم که نادرست شده بود, خود پستهایِ کسی را برنگرداندم.
update user as u set posts = (select count(postid) from post where post.userid = u.userid AND post.visible >= 1)
به زبانیکه هوش شود:
دادههای هر کاربر را بروزبرسان و شُمار پستهایِ وی را بکن = (شمار پستهای او را بشمار, جاییکه پیکهایش پیدا باشند).
Alice
04-12-2014, 01:36 PM
من شمارش پستها را درست کردم که نادرست شده بود, خود پستهایِ کسی را برنگرداندم.
همتون دروغگوی غیرقابل اعتمادین. تو مثلا ابزار دسترسی نداشتی که؟
مثلا از مدیریت استعفا داده بودی؟؟؟
بعدشم شمارش پست های من به خودم مربوطه نه کس دیگه ای... حق نداشتی دست بزنی...
Mehrbod
04-12-2014, 01:40 PM
همتون دروغگوی غیرقابل اعتمادین. تو مثلا ابزار دسترسی نداشتی که؟
مثلا از مدیریت استعفا داده بودی؟؟؟
بعدشم شمارش پست های من به خودم مربوطه نه کس دیگه ای... حق نداشتی دست بزنی...
من اینجا سرپرستی کارهای فندین (technical) را بر دوش داشتهام و پروانه را برای اینجور کارها پیشتر گرفتهام.
اگر میخواهی پیکهایِ کهن ات را پاک کنی باید از گردانندگی خواهش کنی, نه اینکه به هوچیگری روی بیاوری.
پارسیگر
Alice
04-12-2014, 01:46 PM
من اینجا سرپرستی کارهای فندین (technical) را بر دوش داشتهام و پروانه[١] را برای اینجور کارها پیشتر گرفتهام.
اگر میخواهی پیکهایِ کهن ات را پاک کنی باید از گردانندگی خواهش کنی, نه اینکه به هوچیگری روی بیاوری.
مامانت هوچی گری می کنه! من از تمام گرداننده های این فروم متنفرم (به جز چند نفر). اگه اونا واسه خانوما احترام قائل بودن حداقل مهسا رو مدیر می کردن. میلاد که میگه اگه من یا مهسا مدیر بشیم اصن پشتیبانی نمی کنه و از اینجا می ره... یعنی انقدر ما منفوریم اینجا. theodor herzl هم که می گه ما آدم نیستیم و اطلاعات شخصی کاربرها رو لو می دیم اگه مدیر بشیم! :)
1900!!! عدد مقدس من! :)
یه مدتی اسم کاربریم 1900 بود! هروقت پست هام به 1900 رسید بدین وسیله از فروم دفترچه خدافظی می کنم، تازه من دین خودم رو هم به این فروم ادا کردم و دوست خوبم امیدو اینجا آوردم که پای ثابت همیشگی فروم می مونه. لطفا بعد از رفتنم عدد 1900 رو دست نزنین...
:e403:
Mehrbod
04-12-2014, 01:53 PM
مامانت هوچی گری می کنه! من از تمام گرداننده های این فروم متنفرم (به جز چند نفر). اگه اونا واسه خانوما احترام قائل بودن حداقل مهسا رو مدیر می کردن. میلاد که میگه اگه من یا مهسا مدیر بشیم اصن پشتیبانی نمی کنه و از اینجا می ره... یعنی انقدر ما منفوریم اینجا.
1900!!! عدد مقدس من! :)
یه مدتی اسم کاربریم 1900 بود! هروقت پست هام به 1900 رسید بدین وسیله از فروم دفترچه خدافظی می کنم، تازه من دین خودم رو هم به این فروم ادا کردم و دوست خوبم امیدو اینجا آوردم که پای ثابت همیشگی فروم می مونه. لطفا بعد از رفتنم عدد 1900 رو دست نزنین...
:e403:
what makes you think I care? :)
do as you wish! I'm not planning to stick around, either.
Alice
04-12-2014, 01:58 PM
what makes you think I care? :)
do as you wish! I'm not planning to stick around, either.
خفه! هم تو هم کسایی که بهت سپاس می دن. انقدر به هم سپاس بدید و واسه هم شیرکاکائو باز کنید که بترکید.
بای