توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Mehrbod
10-18-2012, 07:51 PM
البته باید اضافه کرد که این یعنی سخن گویی به شیوه ی پارسی ، زیبایی و جذابیت خاص خودش رو داره ها ...
هر چند باید افزود که این سخنگویی به شیوهی پارسی، زیبایی و گیرایی ویژه خودش را داره ها.
این زبان مادری ما است، باید همینجوری باشد :4:
اگرنه، اگر عرب، انگلیس را هم گرفته بود، انگلیس ها باید مانند زیر می نوشتند و می خواندند! همان كاری كه ما می كنیم.
" سلام ، عزیز فرندز، وات طور ایز یور حال؟
وی آر ممنون اند متشكّر فور یور محبت دت یو دید انتخاب آور صفحه.
گادحافظ"
----------
:21:
هر چند باید افزود که این سخنگویی به شیوهی پارسی، زیبایی و گیرایی ویژه خودش را داره ها.
این زبان مادری ما است، باید همینجوری باشد :4:
اگرنه، اگر عرب، انگلیس را هم گرفته بود، انگلیس ها باید مانند زیر می نوشتند و می خواندند! همان كاری كه ما می كنیم.
:21:
الان یعنی جمله ی من اصلاح شد ؟ :e056:
خب من به این اعتقاد دارم که این ایرانی ها بودند که در مقابل عرب به راحتی و بدون هیچ گونه مقاومتی سر فرود آوردن وگرنه این اتفاق نمی افتاد .... اما از قرن سوم بعد از ورود اسلام به ایران و بعد از گذشتن ار بحران این خود ایرانیها بوند که برای نجات زبان پارسی دست به کار شدند ...
sonixax
10-18-2012, 08:17 PM
مهربد الان دقیقن چی نوشتی ؟ من هر چی خوندم نفهمیدم !!!
Alice
10-18-2012, 08:22 PM
سلام
درباره پارسی گویی مهربُد :
جدای از مخالفت هایم در این باره اما ؛ این پارسی گویی مهربُد زیباست و به دل مینشنید ! علاوه بر این با نگارش ویژه و منحصر به فرد خود شناخته می شود !
به هر حال من هم از مُتون ایشان خیلی چیزها یاد گرفته ام :)
اما مهربُد دستکم یکی دو روز همانگونه که حرف میزنی بنویس یه کم بخندیم تاپیک فان شهـــ.... :)
سلام
درباره پارسی گویی مهربُد :
جدای از مخالفت هایم در این باره اما ؛ این پارسی گویی مهربُد زیباست و به دل مینشنید ! علاوه بر این با نگارش ویژه و منحصر به فرد خود شناخته می شود !
به هر حال من هم از مُتون ایشان خیلی چیزها یاد گرفته ام :)
اما مهربُد دستکم یکی دو روز همانگونه که حرف میزنی بنویس یه کم بخندیم تاپیک فان شهـــ.... :)
این پارسی گویی زیباست اما به طوری رسمی و سنگینه و با فضای واقعی زبان امروزی جامعه بیگانه است ... البته مشکل از زبان نیست مشکل از گذر زمان و تغییرات و ورود کلمات بیگانه به این زبانه ....وگرنه در زیبای زبان اصیل پارسی شکی نیست .:e032:
در رابطه با تاثیر پذیری ایرانیان از عربها هم یه نکته ی کلی بگم و اون اینکه ایرانی ها ملتی هستند که قرن ها زیر بار استبداد بوده و هستند . یعنی این پیشینه ی تاریخی نشون میده این قضیه یه جورایی توی خون ایرانی هاست ..
یکی از سیاستمداران می گه : ملت ایران آ رامش استبداد را بر آشفتگی آزادی همیشه ترجیح داده اند ...
این جمله ی بالا حقیقتی بیش نیست .
shirin
10-18-2012, 08:33 PM
مهربد منظورت از هویت بیرونی چیه؟ و چرا فکر میکنی باید مخفیش کنی؟ :D
Mehrbod
10-18-2012, 08:42 PM
مهربد منظورت از هویت بیرونی چیه؟ و چرا فکر میکنی باید مخفیش کنی؟ :D
هویت بیرون از اینجا دیگر شیرین جان. چون مسلمین به خون ما تشنه هستند، هر چه کمتر بشناسنمان بهتره!
شیوه نگارش بیرون من را هم کسی از دوستان و نزدیکان گذرش بخورد در جا میشناسد، پس فکر خوبی نیست. بیرون از
اینجا 0 آدم میدانند مهربد کیست و هتا هیچکدام از دوستان من هم نمیدانند که من از پارسی سررشته دارم! پس بهتره همینجور نگه داشته بشه :e402:
shirin
10-18-2012, 08:51 PM
درسته احتیاط شرط عقل هست ولی به نظر من اینهمه محافظه کاری هم بیهوده و عبث هست. یعنی اینقدرها هم تهدید وجود نداره. دلیلی برای نگرانی وجود نداره. مخصوصا شما که ایران هم نیستید. اینهمه کاربر اینترنت بیخدا و ضد اسلام تو ایران حتی با هویت واقعی فعالیت میکنن. کسی نمیتونه اینهمه آدم رو ردیابی کنه. مخصوصا بی هویت و فقط با یه آی دی.
sonixax
10-18-2012, 08:52 PM
چرا پُستم حذف شد ؟
برای امنیت کاربران دیگر :e032:
Mehrbod
10-18-2012, 09:01 PM
درسته احتیاط شرط عقل هست ولی به نظر من اینهمه محافظه کاری هم بیهوده و عبث هست. یعنی اینقدرها هم تهدید وجود نداره. دلیلی برای نگرانی وجود نداره. مخصوصا شما که ایران هم نیستید. اینهمه کاربر اینترنت بیخدا و ضد اسلام تو ایران حتی با هویت واقعی فعالیت میکنن. کسی نمیتونه اینهمه آدم رو ردیابی کنه. مخصوصا بی هویت و فقط با یه آی دی.
اکنون آری، ولی آینده که پیشبینی پذیر نیست. شاید ما هم شدیم مانند آرش بیخدا یا مزدک و افتادن دنبالمان!
یا اگر فردا خواستیم گستره فعالیتهایمان را باز کنیم چه، از ترس اینکه دنبالمان نیافتند باید خودسانسوری کنیم ..
Mehrbod
10-18-2012, 09:05 PM
یکی از سیاستمداران می گه : ملت ایران آ رامش استبداد را بر آشفتگی آزادی همیشه ترجیح داده اند ...
این جمله ی بالا حقیقتی بیش نیست .
اگر نمیدادند بد بود. آدم خردگرا که با جان خودش بازی نمیکند گرامی، من هم اگر وادار بودم مانند یک مسلمان ناب رفتار میکردم!
در جنگ هم شکست خوردیم دیگر، یک ویروس کوچک هم یک آدم به این بزرگی و پیچیدگی را ناکار میکند :e405:
پس خواری آنچنانی هم در شکست از یک تازش بیابانی از سوی تازیان نیست!
shirin
10-18-2012, 09:08 PM
نه اونقدرها شهر هرت هست که اینا بتونن همه مخالفانشون رو در همه جای دنیا پیدا کنن و بلایی سرش بیارن و نه اینا اونقدر عرضه و امکانات دارن که بتونن همچین کاری انجام بدن. من که اگه میتونستم کار ارزشمندی در مخالفت با اینها انجام بدم حتما با هویت واقعی انجام میدادم.
Mehrbod
10-18-2012, 09:11 PM
نه اونقدرها شهر هرت هست که اینا بتونن همه مخالفانشون رو در همه جای دنیا پیدا کنن و بلایی سرش بیارن و نه اینا اونقدر عرضه و امکانات دارن که بتونن همچین کاری انجام بدن. من که اگه میتونستم کار ارزشمندی در مخالفت با اینها انجام بدم حتما با هویت واقعی انجام میدادم.
شما از کجا میدانی من ایران نمیایم شیرین جان؟
یا از کجا میدانی که شاید فردا من آن اندازه مهم نشدم که بخواهند ترورم کنند؟
یا از کجا میدانی که فردا یکی از نزدیکان من در ایران را تهدید نکردند و مایه از کار افتادن پروژههای ما شدند؟
امنیت برای ستیز با دولت بایسته است و از خویشکاری تک تک دوستان همین فرومه که بالاترین برگزیدگی (اولویت) را به امنیتشان بدهند!
mamad1
10-18-2012, 09:13 PM
بابا مهربد عزیز
برای اینکه قال قضیه کنده بشه بره پی کارش
و همه جا بگیرن
اقا یه جمله معمولی بگو
یه جمله پرت هم بگو که چیزی از توش در نیاد:e057:
shirin
10-18-2012, 09:17 PM
اگر نمیدادند بد بود. آدم خردگرا که با جان خودش بازی نمیکند گرامی، من هم اگر وادار بودم مانند یک مسلمان ناب رفتار میکردم!.اینکه بد هست یا خوب رو به این راحتی نمیشه قضاوت کرد. شاید شما فکر کنید زندگی به هر قیمتی ارزشمند و خوب هست ولی عده ی زیادی هم هست که فکر میکنن زندگی آنقدرها ارزش نداره که زیر بار هر نوع ظلمی برن. شاید شما زندگی با تظاهر براتون راحت باشه ولی عده ی زیادی هستند که تقیه و تظاهر کردن و تحمل زور و خفقان با جهنم براشون برابری میکنه. مثلا از نظر من این زندگی چند روزه یا باید خوب سپری بشه وگرنه ارزش زیستن نداره. شما ممکنه منو راحت متهم به بی خردی کنی. :D
Alice
10-18-2012, 09:22 PM
و همه جا بگیرن
اقا یه جمله معمولی بگو
یه جمله پرت هم بگو که چیزی از توش در نیاد
سلام ممد ؛
خوبی ؟
نه یک جمله نباید بگه ؛ اینجوری میره از یه جا کپی پیست میکنه :)
باید یه روز اینجوری حرف بزنهـــ...
shirin
10-18-2012, 09:23 PM
مهربد من فکر میکنم اینهمه ترسیدن و محافظه کاری بها دادن و بزرگ دیدن نیروی دشمن هست. یعنی خیلی بزرگتر از چیزی که هستن و ارزش زیادی براش قائل شدن. چطور میتونیم بر دشمنی پیروز بشیم که اونو اینمه ترسناک و بزرگ میپنداریم و حتی از مواجهه مستقیم باهاش گریزانیم؟
viviyan
10-18-2012, 09:24 PM
من برم بخوابم که فردا صبح آزمون دارم :e056:
شبتون خوش و زیبا دوستان
mamad1
10-18-2012, 09:26 PM
سلام ممد ؛
خوبی ؟
نه یک جمله نباید بگه ؛ اینجوری میره از یه جا کپی پیست میکنه :)
باید یه روز اینجوری حرف بزنهـــ...
سلام بابا الیس
خوبم
تو چه طوری؟
چرا کم پیدا شدی ؟
ایشا الله بعد از مهربد نفر بعدی تو هستی این لحن خشک و عصبی رو ازت بگیریم
نه یک روز زیاده
بابا مهربد هم حق داره
این برادر های جاکش از خشتک ادم بالا میرن
و باید نکات امنیتی رو رعایت کرد
با تووجه به این که توضیح دادن که اگر معمولی بحرفن قابل شناسایی هستند یا ممکنه باشن پس اصراری نیست
ولی از یک طرف این همه زور زدیم قشنگ هم نیست مهربد کوتاه نیاد
من به شخصه به یه جمله یا یه پاراگراف راضیم
البته خداییش کپی پیست نکن بابا مهربد
mamad1
10-18-2012, 09:29 PM
مهربد من فکر میکنم اینهمه ترسیدن و محافظه کاری بها دادن و بزرگ دیدن نیروی دشمن هست. یعنی خیلی بزرگتر از چیزی که هستن و ارزش زیادی براش قائل شدن. چطور میتونیم بر دشمنی پیروز بشیم که اونو اینمه ترسناک و بزرگ میپنداریم و حتی از مواجهه مستقیم باهاش گریزانیم؟
این حرفا به نظر من علکیه
یک ادم تنها کاری از دستش بر نمیاد جز روشنگری
هر کسی بخواد سینه به سینه دشمن واسته
دشمن میگیرتش می برتش شیشه نوشابه بهش استعمال میکنه تا حالش جا بیاد تمام شد و رفت
mamad1
10-18-2012, 09:30 PM
من برم بخوابم که فردا صبح آزمون دارم :e056:
شبتون خوش و زیبا دوستان
شب شما بخیر بانو
امیدوارم موفق باشید در ازمون
Anarchy
10-18-2012, 09:34 PM
شیرین جان تبریک میگم...بالاخره تونستی نقل قول بگیری:e057:!!! ضمنا رعیت نکات امنیتی بزرگ کردن دشمن نیست و بی احتیاطی هم اسمش شجاعت نیست.همیشه باید جوری رفتار کرد که با کمترین خطر بیشتر سود رو ببریم...ما هم فعالیتمون در زمینه روشن گری هست و نیازی به مواجهه مستقیم نداریم و توانش رو هم نداریم...کماندو که نیستیم:e404:
shirin
10-18-2012, 09:40 PM
نتونسم نقل قول بگیرم آنارشی جان. رفتم از تو پیغام های خصوصی که خودش تو جواب نقل قول میذاره کپی کردم. :D البته گاهی وقتا که با تور میام میتونم نقل قول بگیرم. در ضمن منظورم بی احتیاطی نیست ولی ترس بیش از حد و محافظه کاری زیادی هم خوب نیست. در ضمن ممد اون الکی هست نه علکی. :D
Alice
10-18-2012, 09:50 PM
شیرین جان اون ممده نه ممن :D
mamad1
10-18-2012, 09:52 PM
الیس رسم پهلوانی این بود که تو هم از عمد یه غلط املایی تو جملت بزاری که یکی دیگه این قلتو بگیره:e404:
مث من
shirin
10-18-2012, 09:54 PM
البته مال من غلط املایی نبود اشتباه تایپی بود. :D
shirin
10-18-2012, 10:22 PM
آلیس شما هم اگه مثل من تو سرما و تاریکی نشسته بودید تایپ میکردید وضعیتتون بهتر از این نبود. :D
mamad1
10-18-2012, 10:24 PM
مگه تو غار هستی شیرین؟
یه پتویی چیزی بکش دور خودت بابا
shirin
10-18-2012, 10:43 PM
بهتر از این نبود. :))
shirin
10-18-2012, 10:48 PM
ویوین ساعت پنج دقیقه به دوازده میخواستی بری بخوابی. الان ساعت یک و بیست دقیقه هست، هنوز نشستی؟
کافر_مقدس
10-18-2012, 11:57 PM
شاید ما هم شدیم مانند آرش بیخدا یا مزدک و افتادن دنبالمان! یا اگر فردا خواستیم گستره فعالیتهایمان را باز کنیم چه، از ترس اینکه دنبالمان نیافتند باید خودسانسوری کنیم ..آرش رو که یقین دارم یک تیم حرفه ای به دنبالش هستند . منابع موثق دارم و خودم هم به چشم دیدم . ولی خب شوشولش رو هم نمی تونند بخورن!http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/13.gif
عده ی زیادی هستند که فکر میکنن زندگی آنقدرها ارزش نداره که زیر بار هر نوع ظلمی برن. شاید شما زندگی با تظاهر براتون راحت باشه ولی عده ی زیادی هستند که تقیه و تظاهر کردن و تحمل زور و خفقان با جهنم براشون برابری میکنه. :Dhttp://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/29.gif
اگر نمیدادند بد بود. آدم خردگرا که با جان خودش بازی نمیکند گرامی، من هم اگر وادار بودم مانند یک مسلمان ناب رفتار میکردم!
در جنگ هم شکست خوردیم دیگر، یک ویروس کوچک هم یک آدم به این بزرگی و پیچیدگی را ناکار میکند :e405:
پس خواری آنچنانی هم در شکست از یک تازش بیابانی از سوی تازیان نیست!
حالا اینجا بحث فقط حمله ی اعراب و ورود اسلام به ایران نیست ... این قضیه در تمام طول تاریخ تکرار شده و متاسفانه بدون هیچ گونه مقاومتی این ایرانیان بوند که همیشه در مقابل هجوم خارجی مغلوب می شدند و یا از فرهنگ بیگانه تاثبر می گرفتند . و به نوعی انگار جنس ایرانی توان مقابله با استبداد رو نداره و یا اینکه نمی خواهد مقاومت کند . به نظر من باز هم این حقیقتی بیش نیست .و تاریخ هزاران ساله ی ایران این اثبات شده .
Mehrbod
10-19-2012, 11:42 AM
حالا اینجا بحث فقط حمله ی اعراب و ورود اسلام به ایران نیست ... این قضیه در تمام طول تاریخ تکرار شده و متاسفانه بدون هیچ گونه مقاومتی این ایرانیان بوند که همیشه در مقابل هجوم خارجی مغلوب می شدند و یا از فرهنگ بیگانه تاثبر می گرفتند . و به نوعی انگار جنس ایرانی توان مقابله با استبداد رو نداره و یا اینکه نمی خواهد مقاومت کند . به نظر من باز هم این حقیقتی بیش نیست .و تاریخ هزاران ساله ی ایران این اثبات شده .
پس آریوبرزن کشک بود و یا این همه جنگ و ستیز که با تازش اعراب شده و ما شاید تنها کشور زیرتازش بوده باشیم که زبانمان را اگرچه آسیبدیده، ولی همچنان بخوبی نگه داشتهایم و بسیاری دیگر همه هیچ هستند!!؟
اینها سخنان سوزناک احساسی بیشتر نیستند سارا جان، در واقعیت ایرانیان نه تنها بسیار خوب با اعراب بیاباننشین کنار آمدهاند که توانستند فرهنگ زمخت
و چادرنشین آنها را با فرهنگ شهرمندانه خودشان بیامیزند و دستکم زندگی را برخودشان تا چندی آسان کنند (رویکرد خردگرایانه). چنانکه در همین دوران سیهروزی هم ما باز برگزیدگان بس بزرگی چون خیام و پورسینا و .. داشتیم.
در گذر زمان ولی دیر یا زود فرهنگ میآلاید (آلوده میشود) و از همینرو از شمار این برگزیدگان در این هزار و اندی سال همینجور کمتر و کمتر شده تا
به ما رسیده. نزدیکترین راه برونرفت برای همه ما نیز بازآوری فرهنگ خودمان و درست کردن اندیشهامان است که آنهم باز بسیاربه زبان و کمتر هم به دبیره برمیگردد.
sonixax
10-19-2012, 11:45 AM
سارا جان این حرف که ایرانیان در مقابل حملات اعراب مقاومت نکردند و خیلی راحت اسلام رو قبول کردند درست نیست ! اتفاقن ایرانیان خیلی هم مقاومت کردند و خیلی هم مبارزه ولی سرانجام پیروز نشدند : iranian resistance against islam (http://golshan.com/pazhoohesh/pazheslam/iran/main.html)
پس آریوبرزن کشک بود و یا این همه جنگ و ستیز که با تازش اعراب شده و ما شاید تنها کشور زیرتازش بوده باشیم که زبانمان را اگرچه آسیبدیده، ولی همچنان بخوبی نگه داشتهایم و بسیاری دیگر همه هیچ هستند!!؟
اینها سخنان سوزناک احساسی بیشتر نیستند سارا جان، در واقعیت ایرانیان نه تنها بسیار خوب با اعراب بیاباننشین کنار آمدهاند که توانستند فرهنگ زمخت
و چادرنشین آنها را با فرهنگ شهرمندانه خودشان بیامیزند و دستکم زندگی را برخودشان تا چندی آسان کنند (رویکرد خردگرایانه). چنانکه در همین دوران سیهروزی هم ما باز برگزیدگان بس بزرگی چون خیام و پورسینا و .. داشتیم.
در گذر زمان ولی دیر یا زود فرهنگ میآلاید (آلوده میشود) و از همینرو از شمار این برگزیدگان در این هزار و اندی سال همینجور کمتر و کمتر شده تا
به ما رسیده. نزدیکترین راه برونرفت برای همه ما نیز بازآوری فرهنگ خودمان و درست کردن اندیشهامان است که آنهم باز بسیاربه زبان و کمتر هم به دبیره برمیگردد.
مهربد عزیز وقتی گفتم فرهنگ هزاران ساله یعنی از همان ابتدا تا به الان و اینکه امروز ما چنان افولی در این فرهنگ می بینیم که به واقع ترمیم این زخم های کاری در فرهنگ و زبان پارسی بس دشوار می نماید . حضور آریوبرزن ها و امثال این بزرگان را در تاریخ جهت حفظ و حمایت از این فرهنگ غنی را هم انکار نمی کنم اما یک نهضت بزرگ و همه گیر هم به شمار نمی آورم قابل انکار نیست جامعه ی ایرانی در طول زمان های مختلف حضور استعمار را به راحتی پذیرفته است ( حال این استعمار از طرف اعراب باشد و خواه هر نیروی خارجی دیگر و حتی پدیرفتن سرنوشت محکوم بر اساس استبداد حاکمان ) حتی در عصر معاصر ...
Mehrbod
10-19-2012, 12:08 PM
مهربد عزیز وقتی گفتم فرهنگ هزاران ساله یعنی از همان ابتدا تا به الان و اینکه امروز ما چنان افولی در این فرهنگ می بینیم که به واقع ترمیم این زخم های کاری در فرهنگ و زبان پارسی بس دشوار می نماید . حضور آریوبرزن ها و امثال این بزرگان را در تاریخ جهت حفظ و حمایت از این فرهنگ غنی را هم انکار نمی کنم اما یک نهضت بزرگ و همه گیر هم به شمار نمی آورم قابل انکار نیست جامعه ی ایرانی در طول زمان های مختلف حضور استعمار را به راحتی پذیرفته است ( حال این استعمار از طرف اعراب باشد و خواه هر نیروی خارجی دیگر و حتی پدیرفتن سرنوشت محکوم بر اساس استبداد حاکمان ) حتی در عصر معاصر ...
ولی یک جنبش همهگیر و همهسویه در کدام کشور داشتهایم سارا جان!؟
هیچ کشوری نمیتواند به خودی خود چنان جنبش بزرگی راه بیاندازد.
ما همواره جنبشهای مردمی در ایران داشتهایم، از دورترینهای آن مانند جنبش کاوه آهنگر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A7%D9%88%D9%87_%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF% D8%B1) تا نزدیکترین آن همین جنبش راه سبز، پس هرگز خموش نبودهایم!
ولی اینکه کامیار نبودهایم هم مایهی ننگ نیست. به دید من از بسیاری از کشورهای پیرامون یا اسلامزده نه تنها سدها بار بهتر هستیم، که میتوانیم بگوییم پیروزیهای کوچکی هم داشتهایم.
روی هم رفته امروز هم که اینترنت ابزار دست ما شده و بهترین و کمخطرترین راه ستیز است.
همینکه شما دوستان اینجا دارید مینویسید و اندیشههایتان را میهنبازید (اشتراک میگذارید) خود یک جنبش کوچک به شمار میرود،
در تراز بالاتر ما میتوانیم خودمان را در جنبش خردگرایان ایران ببینیم، در تراز باز بالاتر در جنبش مخالفین دولت.
این جنبشهای ریز و درشت در کنار هم و در گذر زمان انباشته شده و سرانجام در ریخت یک جنبش بزرگ مانند همین راه سبز سر باز میکنند.
از خویشکاری ما تنها این است که تا آن زمان خودمان را به روز نگاه داریم و به کوچکترین کارمان هم بها بدهیم:
آگاهاندن هتا یک آدم به واقعیتهای ایران امروز و تازش اعراب سودمند است.
دور انداختن هتا یک واژه عربی بندی از بال اندیشه ایرانی باز میکند.
...
viviyan
10-19-2012, 12:12 PM
برا من این قایل بودن قاطعانه شماها به وجود گذشته ای پربار و بافرهنگ و تمدن عالی در این سرزمین جالبه. :e056:
من خودم به نوعی دارم دچار یأس و نا امیدی میشم .......سرنوشت گذشتگان ما .... سونوشت حال ما و بعد هم حتما سرنوشت آیندگان ما .در این فکرم چه زمانی این روشنگری جواب قطعی می ده ؟
mamad1
10-19-2012, 12:42 PM
رسم الخط ایرانی چه مدلی هست؟
بابا مهربد به نظر شما بهترین رسم الخط یا دبیره برای زبان پارسی چی هست؟
sonixax
10-19-2012, 12:42 PM
به نظر شما بهترین رسم الخط یا دبیره برای زبان پارسی چی هست؟
لاتین
mamad1
10-19-2012, 12:47 PM
دلیلتون
sonixax
10-19-2012, 01:22 PM
١- یادگیری راحت
٢- توانایی گسترش زبان ( در حال حاضر بساری از غربی ها فارسی را تنها به خاطر دبیره عربی و دشواری در درك دبیره نمیاموزند ، در صورتی كه آموختن دستور زیان و كلن زبان فارسی بسیار راحت است)
٣- هماهنگی بیشتر با ریاضیات
٤- هماهنگی با تكنولوژی های روز كه همگی بر پایه كامپیوتر ها هستند
٥- پرهیز از سرهم نویسی اجباری
٦- و بسیاری از موارد دیگر مانند بینیازی به وجود تابلوهای چند زبانه و ...
Mehrbod
10-19-2012, 02:11 PM
برا من این قایل بودن قاطعانه شماها به وجود گذشته ای پربار و بافرهنگ و تمدن عالی در این سرزمین جالبه. :e056:
از خودمان که نمیگوییم، این هم با فرنود: فرهنگ و اخلاق نیک ایرانیان (http://www.daftarche.com/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%8C-%D9%87%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-13/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82-%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-478/)
هر چند برای من اگر هیچکدام اینها هم نبود، داشتن همین زبان پیشرفته پارسی و یک خیام بس بود!
viviyan
10-19-2012, 02:19 PM
بیخیال مهربدجان. شاهنامه فردوسی نمیتوونه منبع مناسبی باشه.
Mehrbod
10-19-2012, 02:26 PM
بیخیال مهربدجان. شاهنامه فردوسی نمیتوونه منبع مناسبی باشه.
در جستار نامبرده از بنمایههای گوناگون و معتبری آمده، از شاهنامه نیست!
ما که بیخیال بودیم ویوین جان، شما گفتید چرا میاندیشید گذشته باشکوهی داشتهایم، گفتیم چون بنمایههای جُستار بالا میگویند.
در کنار آن، برگزیدگان بزرگی هم داشتهایم و همچنین زبانمان نیز از همه کشورهای دیگر پیشرفتهتر است، که باز خود نشان از زیرساختارهای پرمایهی فرهنگمان میدهد.
viviyan
10-19-2012, 02:33 PM
آنچه که این زمان برای ایرانیان مسئله ای مهم شده است و درباره ی آن بسیار صحبت و بحث و تدقیق می گردد و مخالفان و موافقان دارد، مسئله ی اخذ تمدن خارجی است .هرودوت در حدود بیست و پنج قرن پیش این مسئله را تذکر داده است که ایرانیان استعداد بسیار بیشتری دارند از ملل دیگر در اخذ رسوم و عادات خارجیان. چون با مادها درآمیختند و لباس مادی را زیباتر و برازنده تر یافتند، روش مادی را در لباس اخذ نمودند. به هنگام برخورد با مصریان استعمال زره مصری را که سپری مطمئن در کارزار به شمار می رفت گرفتند. با هر ملت و قومی که برمی خوردند، روشهای آنان را در لذت طلبی و کام جویی اقتباس کردند. مثلا روابط جنسی با پسران نوخاسته و زیبا را از یونانیان آموختند و رسم تعدد زوجات و داشتن زنان به اصطلاح عقدی و رسمی و کنیزکانی به عنوان صیغه و بردگانی از برای تمتع و کامجویی نزدشان رایج و مرسوم بود.
به به، شاهدبازی که اونموقعا هم رواج داشته. :e402:
در کل نمیشه با قاطعیت از ایران باستان و رسم و رسومات رایج در اون زمانها صحبت کرد. چون شک و تردیدهای زیادی وجود داره درباره شون.
shirin
10-19-2012, 09:57 PM
امروز روز بدی بود.
sonixax
10-19-2012, 10:09 PM
امروز روز بدی بود.
به سلامتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anarchy
10-19-2012, 10:16 PM
من که تو عمرم روز خوب یادم نمیاد...تقریبا هیچی منو خیلی هیجان زده و بیش از حد خوشحال نمیکنه:e410:
shirin
10-19-2012, 10:26 PM
هیچ مشکلی هم که وجود نداشته باشه این وضعیت اقتصادی نابسامان و داغون به تنهایی باعت کلی نگرانی هست. آرامش رو از آدم میگیره.
mamad1
10-19-2012, 10:45 PM
سلام و درود بی کران به همه دوستان عزیزم
همتونو دوس دارم
این روزا چیزی کمتر از حواله دادن تیر چراغ برق و درخت کاج به ارواح عمه و مادر بعضیا من رو اروم نمیکنه
مث یه استامینوفن هست
درد و سوزش رو برای چند دقیقه ای اروم میکنه
و باز روز از نو روزی از نو
Mehrbod
10-19-2012, 10:57 PM
من که تو عمرم روز خوب یادم نمیاد...تقریبا هیچی منو خیلی هیجان زده و بیش از حد خوشحال نمیکنه:e410:
آستانه خوشی/درد پایداری داری، چیز خوبیه! :e402:
viviyan
10-19-2012, 10:58 PM
ممد بی ادب :4:
mamad1
10-19-2012, 11:06 PM
ممد بی ادب :4:
به گا رفتیم به خدا
ادم از هر جهتی میخواد حرکت کنه جلوش بن بسته
هر جهتی
چه مثبت چه منفی
یکی از سرگرمی های من و دوستان اختراع فحش های جدید هست
مثلا اگر به یه اخوند 10 بار بگی پدر سگ بار 11 هم دیگه پدرسگ خاصیت خنک کنندگیشو از دست میده
Mehrbod
10-19-2012, 11:09 PM
به گا رفتیم به خدا
ادم از هر جهتی میخواد حرکت کنه جلوش بن بسته
هر جهتی
چه مثبت چه منفی
یکی از سرگرمی های من و دوستان اختراع فحش های جدید هست
مثلا اگر به یه اخوند 10 بار بگی پدر سگ بار 11 هم دیگه پدرسگ خاصیت خنک کنندگیشو از دست میده
نکتههای آموزندهای داشت ممد جان، باید اینها را به جستار کارکرد ناسزاگویی (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%B2%D8%A7%DA%AF%D9%88%DB%8C%D B%8C-598/) افزود :39:
shirin
10-19-2012, 11:13 PM
فکر کنم الان زلزله اومد بازم. قلبم داره تاپ تاپ میزنه. نمیدونم صندلی لرزید یا زمین.
mamad1
10-19-2012, 11:18 PM
فکر کنم الان زلزله اومد بازم. قلبم داره تاپ تاپ میزنه. نمیدونم صندلی لرزید یا زمین.
پس احساسم درست بود
هدفون رو گوشم بود فکر کردم سرم به خاطر گشنگی داره گیج میره
سریع بلند شدم چراغا رو روشن کردم
به لوستر ها نکاه کردم دیدم ثابتن
زلزله بود
shirin
10-19-2012, 11:27 PM
چرا اینقدر زلزه میاد؟ همین مونده تو این وضعیت گرونی و سرما خونمون هم خراب شه. من خوشم نمیاد شبا تو چادر بخوابم. :e411:
shirin
10-19-2012, 11:28 PM
4.2 ریشتر بوده.
mamad1
10-19-2012, 11:31 PM
Iranian Seismological Center (http://irsc.ut.ac.ir/currentearthq.php?lang=fa)
پدرسگ 4.2 ریشتر هم بوده
mamad1
10-19-2012, 11:35 PM
عجب ساعت بدی
99 درصد ملت الان خوابن
عجب ساعت بدی
99 درصد ملت الان خوابن
سلام به همه دوستان .
الان وقت خیلی بدیه .. مراقب باشید ممد و شیرین عزیز .
mamad1
10-19-2012, 11:46 PM
هیچی دیگه اگر شدید تر بود و من و شیرین هم جغد نبودیم
الان همه به گا رفته بودیم:e415:
پس احساسم درست بود
هدفون رو گوشم بود فکر کردم سرم به خاطر گشنگی داره گیج میره
سریع بلند شدم چراغا رو روشن کردم
به لوستر ها نکاه کردم دیدم ثابتن
زلزله بود
یه سوال : چطور زلزله اومده بعد لوستر ها ثابت بودن ؟
mamad1
10-19-2012, 11:50 PM
یه سوال : چطور زلزله اومده بعد لوستر ها ثابت بودن ؟
سوالی بود که خودمم از خودم پرسیدم
بعد که جوابی نیافتم
دوباره چراغ رو خاموش کردم و به پشت سیستم بازگشتم:e404:
سوالی بود که خودمم از خودم پرسیدم
بعد که جوابی نیافتم
دوباره چراغ رو خاموش کردم و به پشت سیستم بازگشتم:e404:
بله ! الان منم با توضیحات شفاف شما قانع شدم !:e404:
شب همه ی دوستان خوش . :e303:
mamad1
10-20-2012, 12:05 AM
شب تو هم بخیر سارا جان
sonixax
10-20-2012, 12:29 AM
تقریبا هیچی منو خیلی هیجان زده و بیش از حد خوشحال نمیکنه
چرا آنارشی جان ، فکر کن همسرت بارداره و بچه تا چند ساعت دیگه به دنیا میاد بعدش برق بیمارستان قطع میشه بعد از اون آژیر حمله موشکی صداش میاد بعدش دکتر میاد میگه تا پول ندی بچه رو به دنیا نمیاریم و مرخصی از بیمارستان رو هم جوازش رو صادر نمیکنیم به خاطر حمله هیچ بانکی باز نیست ، پول هم نداری چون همه چیز یک دفعه ای شده ، همه رفقا و دوستان و آشنایان هم از ترس حمله هوایی فرار کردند تو موندی و خودت - یک موشک میخوره نزدیک بیمارستان و خلاصه داری سکته میکنی - بعد ییهو نمیدونی چه طوری میشه که یک چهره آشنا میرسه و پول جور میشه و با وجود بی برقی و موشک بارون بچه هم به دنیا میاد و مادر و بچه هر دو سالمند . هم تا خرخره هیجان زده میشی اولش و هم تا خرخره خوشحال :e057:
این داستان به دنیا اومدن بچه یکی از آشنایان ما بود ! طرف هنوز که هنوزه وقتی یادش میوفته هم هیجان زده میشه و هم خوشحال :e011:
Anarchy
10-20-2012, 04:01 PM
چرا آنارشی جان ، فکر کن همسرت بارداره و بچه تا چند ساعت دیگه به دنیا میاد بعدش برق بیمارستان قطع میشه بعد از اون آژیر حمله موشکی صداش میاد بعدش دکتر میاد میگه تا پول ندی بچه رو به دنیا نمیاریم و مرخصی از بیمارستان رو هم جوازش رو صادر نمیکنیم به خاطر حمله هیچ بانکی باز نیست ، پول هم نداری چون همه چیز یک دفعه ای شده ، همه رفقا و دوستان و آشنایان هم از ترس حمله هوایی فرار کردند تو موندی و خودت - یک موشک میخوره نزدیک بیمارستان و خلاصه داری سکته میکنی - بعد ییهو نمیدونی چه طوری میشه که یک چهره آشنا میرسه و پول جور میشه و با وجود بی برقی و موشک بارون بچه هم به دنیا میاد و مادر و بچه هر دو سالمند . هم تا خرخره هیجان زده میشی اولش و هم تا خرخره خوشحال :e057:
این داستان به دنیا اومدن بچه یکی از آشنایان ما بود ! طرف هنوز که هنوزه وقتی یادش میوفته هم هیجان زده میشه و هم خوشحال :e011:
میلاد جان یعنی دیگه اینو که خوندم باید بگم:e41f:!!! البته من شرایط فعلی خودم رو گفتم، آینده رو نمیدونم...حالا این داستان تو ایران بوده؟آخه ندیدم جایی بگن تا پول ندیم بچتو به دنیا نمیاریم...خلاصه خیلی خفن بید:e404::e105:
sonixax
10-20-2012, 04:21 PM
آره دیگه ایران ، زمان جنگ سال ٦٦
Anarchy
10-20-2012, 04:26 PM
آره دیگه ایران ، زمان جنگ سال ٦٦
میلاد جان ببخشید ولی فکر کنم این فامیلتون یه کوچولو هم خالی بسته یا پیاز داغ داستان رو زیاد کرده:e105:!! یه چیزی تو مایه فیلم هندی:e404:
shirin
10-20-2012, 05:09 PM
چه پاییز وهم انگیزی.
sonixax
10-20-2012, 06:07 PM
میلاد جان ببخشید ولی فکر کنم این فامیلتون یه کوچولو هم خالی بسته یا پیاز داغ داستان رو زیاد کرده!! یه چیزی تو مایه فیلم هندی
نه آنارشی جان ، چون اون کسی که پول رو بهش داده بوده بابای من بوده :دی
sonixax
10-20-2012, 06:14 PM
اسم App رو داشته باشید : The Holy Fucking Bible - Android Apps auf Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AmazingBullshit.HolyFuckingBible&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5Bb WF6aW5nQnVsbHNoaXQuSG9seUZ1Y2tpbmdCaWJsZSJd)
:))))
میلاد جان ببخشید ولی فکر کنم این فامیلتون یه کوچولو هم خالی بسته یا پیاز داغ داستان رو زیاد کرده:e105:!! یه چیزی تو مایه فیلم هندی:e404:
آنارشی جان نمی دونم شما در زمان جنگ چه موقعیتی داشتید ولی از کسانی که جنگ رو دیدند صحنه ها و خاطراتی بدتر از این رو شنیدم .
Anarchy
10-20-2012, 10:46 PM
آنارشی جان نمی دونم شما در زمان جنگ چه موقعیتی داشتید ولی از کسانی که جنگ رو دیدند صحنه ها و خاطراتی بدتر از این رو شنیدم .
میدونم تا حدودی...منظورم این بود که خود دکتر بگه تا پول ندی الان بچت رو به دنیا نمیاریم.
کافر_مقدس
10-20-2012, 11:51 PM
امروز روز بدی بود.
بله زنده یاد فرهاد هم مدام همین رو تکرار می کرد و عقیده داشت که جمعه روز بدی بود ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/36.gif
sonixax
10-21-2012, 01:05 AM
میدونم تا حدودی...منظورم این بود که خود دکتر بگه تا پول ندی الان بچت رو به دنیا نمیاریم.
دكتر نوشتم مگه ؟
Anarchy
10-21-2012, 04:36 PM
دكتر نوشتم مگه ؟
آره...
بعدش دکتر میاد میگه تا پول ندی بچه رو به دنیا نمیاریم
Russell
10-21-2012, 05:22 PM
بهمنیار عزیز خوش برگشتی.
از ترجمه ها چه خبر؟
viviyan
10-21-2012, 05:34 PM
وای که چقدر خسته م. از ساعت 8 صبح تا 6 عصر یه سره و بدون وقفه کلاس داشتیم.
sonixax
10-21-2012, 05:43 PM
آره...
تصحیح کنید به بیمارستان :دی
Anarchy
10-21-2012, 05:44 PM
وای که چقدر خسته م. از ساعت 8 صبح تا 6 عصر یه سره و بدون وقفه کلاس داشتیم.
خسته نباشی ویوی جان...البته این کلاس ها اصلا بازدهی نداره!! نمیدونم این سیستم مسخره آموزشی ما کی قرار هست این رو بفهمه..
viviyan
10-21-2012, 05:49 PM
چرا الکی سپاس میذارین برا آدم؟ :e40e:
این جناب philo منظورش کاربرای جدید از جمله من بود؟
وای که تو هر گروهی خودبین پیدا میشه. بحث جدی دوست داری، خودت برو بحث جدی راه بنداز. وگرنه همینی که هست.
viviyan
10-21-2012, 05:51 PM
خسته نباشی ویوی جان...البته این کلاس ها اصلا بازدهی نداره!! نمیدونم این سیستم مسخره آموزشی ما کی قرار هست این رو بفهمه..
سپاس آنارشی جان. واقعا نداره. مخصوصا با استادای ما که همه شون فقط ارشد دارن و همه شون هم ما اولین دوره تدریسشون هستیم.
sonixax
10-21-2012, 05:54 PM
چرا الکی سپاس میذارین برا آدم؟
سپاس = نشانه گذاری که تا اینجا خوانده ایم
پسند = خوشمان آمد / سپاس
هر کسی از این دو ابزار هر جوری که عشقش میکشه استفاده میکنه . شما هم میتونید یک همچین سیستمی استفاده کنید اگر دوست داشتید .
Ouroboros
10-21-2012, 06:02 PM
ایشان از کاربر بخصوصی صحبت نکرد، جهتگیری جدید فروم را به چالش کشید. بندهی اسپاگتی تاکید هم کرد که منظورش کاربر خاصی نیست..
viviyan
10-21-2012, 06:07 PM
مگه جدیدا چه اتفاقی افتاده که جهت گیری فروم به گونه ای شده که جناب فیلو دوست ندارند؟ چندتا کاربر جدید فعال شدن...فروم خودش تاپیک و بحث تولید نمیکنه که کاربراش تولید میکنن.
Ouroboros
10-21-2012, 06:19 PM
جهتگیری سایت به کلی دگرگون شده، ما اجازه دادهایم که بحثهای غیرجدی جلوهای قدرتمند پیدا بکنند تا کاربران کمسال و ناوارد به موضوعات ِ فلسفی، سیاسی، دینی و علمی(اما علاقمند)جرئت عضویت و فعالیت در سایت را پیدا بکنند. خانم/آقای فیلوی گرامی، که در میان کاربران ِ تخصصینویس ِ برجستهی اینجاست از این رویکرد خوششان نیامده و آنرا مورد تشکیک و تردید قرار دادهاند، شما به هیچ عنوان نمیباید آنرا به خودتان بگیرید. به نظر میرسد سیاست فعلی فروم تجسد و تجسم ِ عینی زبانزد ِ چینیست که «هشیار باش چه آرزو میکنی»، ما تقریبا دو سال راهکار دادیم و گرفتیم که چگونه سایت را شلوغ بکنیم، حالا که شلوغ شده ساختار اصلی آنرا تحت تازش مییابیم.. وانگهی جدا از اینها، نتیجه هرچه بوده و راهکارها برای برونرفت از شرایطی که فیلو را به خروش واداشته هرچه هست، و سیاستها برای پیشگیری از فروغلتیدن انجمن در ورطهی فانمنشی هرچه باشند، هیچ پیوندی به شخص شما، یا اشخاص دیگری که محصول یا محمول ِ سیاستهای جدید هستند ندارد.
shirin
10-21-2012, 06:22 PM
همیشه همینطوره. جدیدا بد و بی محتوا و سطحی هستند قدیمیا خوب و متخصص و پرمحتوا.
Russell
10-21-2012, 06:24 PM
مگه جدیدا چه اتفاقی افتاده که جهت گیری فروم به گونه ای شده که جناب فیلو دوست ندارند؟ چندتا کاربر جدید فعال شدن...فروم خودش تاپیک و بحث تولید نمیکنه که کاربراش تولید میکنن.
ویویان جان مطمئنا خطاب جناب فیلو به شخص شما نبود،من هم همینجا تضمین میکنم که بخش فان سایت که خوب شده و من هم خودم بسیار دوست میدارم محکم سر جایش هست،اینجا محیط بازی بوده و خواهد ماند و قرار نیست طرفی محدود یا حذف شود.
sonixax
10-21-2012, 08:07 PM
ویوان گرامی مطمئن باشید منظور کاربر فیلو با شخص شما نبوده ، یک جوی حاکم شده و انجمن را از آن حالت خشک و خالی که بود خارج کرده - برخی کاربران اینجا هم همان جو سنگین را دوست دارند .
پیشتر در این باره بحث زیاد شده بود و من همان موقع هم گفته بودم که اگر سیستم را عوض کنیم باید منتظر هر چیزی باشیم - یا انجامش ندهیم و یا با آغوش باز پذیرایش باشیم . نهایتن نظر دوستان بر این بود که این شکلی بشود که شد . بخش های جدی هم کماکان جدی هستند و اگر کسی دوست دارد میتواند در آنها فعالیت داشته باشد .
همیشه همینطوره. جدیدا بد و بی محتوا و سطحی هستند قدیمیا خوب و متخصص و پرمحتوا.
مساله جدیدا و قدیمیا نیستند . ما بین قدیمیا کاربر آتیلا رو هم داشتیم که کم مونده بود عملیات انتحاری انجام بده !
به هر حال میبایستی بین کمیت و کیفیت انتخاب میکردیم و حد وسط از هر دو برگزیده شد .
الان هم به نظر من خوب شده سیستم - کاربرانی که هدفشان شرکت در بحث های خشک و خالی نیست ترغیب میشوند عضو شوند و البته هدف هم همین بوده .
shirin
10-21-2012, 08:16 PM
البته من خودم جز قدیمیا هستم. :D
mamad1
10-21-2012, 08:17 PM
سلام بر همه دوستان عزیزم
شبتون بخیر باشه
من از لحن کاربر فیلو احساس خوش ایندی نداشتم
جمله های ایشون تماما بار منفی داشت و واضح هم هست
shirin
10-21-2012, 08:17 PM
داشتم فکر میکردم اگه موفق میشدم خامنه ای رو مسموم کنم و به درک واصلش کنم حتی یه ذره هم ناراحت نمی شدم.
mamad1
10-21-2012, 08:26 PM
داشتم فکر میکردم اگه موفق میشدم خامنه ای رو مسموم کنم و به درک واصلش کنم حتی یه ذره هم ناراحت نمی شدم.
به این موضوع فکر کردم
یا به راه کار های ضایع کردنش
البته ایده من یک مقدار سکسی هست:e410:
sonixax
10-21-2012, 08:59 PM
حالا بیا و خانومی کن نارحت شو :دی
shirin
10-21-2012, 09:15 PM
از اون نظر که میگن کسی که آدم بکشه عذاب وجدان میگیره گفتم. به نظرم میشه آدم بکشی حتی یه ذره هم عذاب وجدان نگیری آدم سالمی هم باشی. بقیه زندگی هم با خوبی و خوشی بدون یه ذره حس آدم کش بودن و یا پشیمانی بگذرونی. :D
shirin
10-21-2012, 09:21 PM
داشتم فکر میکردم که ما چرا همیشه از تابسون یه دفعه می پریم تو زمستون حد وسط نداریم. تا همین یه ماه قبل کولر روشن میکردیم الان مجبوریم بخاری روشن کنیم.
sonixax
10-21-2012, 09:22 PM
از اون نظر که میگن کسی که آدم بکشه عذاب وجدان میگیره گفتم. به نظرم میشه آدم بکشی حتی یه ذره هم عذاب وجدان نگیری آدم سالمی هم باشی. بقیه زندگی هم با خوبی و خوشی بدون یه ذره حس آدم کش بودن و یا پشیمانی بگذرونی. :D
حالا مگه خامنه ای آدمه ؟ :دی
shirin
10-21-2012, 09:28 PM
البته تو پرانتز میخواستم بنویسم خامنه ای که آدم نیست. ولی از نظر جانورشناسی متاسفانه جز گونه انسانها محسوب میشه. :D
Ouroboros
10-21-2012, 09:33 PM
من بروم بخوابم..
شلوغ نکنید. :e04b:
sonixax
10-21-2012, 09:35 PM
البته تو پرانتز میخواستم بنویسم خامنه ای که آدم نیست. ولی از نظر جانورشناسی متاسفانه جز گونه انسانها محسوب میشه. :D
از نظر جانور شانسی جز تیره دیکتاتور نژاد ولی فقیه گونه شیره ای محسوب میشود :دی
Russell
10-21-2012, 09:47 PM
درود ... من پست های جناب philo رو یافت نمی کنم . پاک شدند آیا ؟!
بگمانم کافه را اشتباه آمده اید !!
در کافه دومگو هست پست ایشون :e056:
کافر_مقدس
10-21-2012, 09:56 PM
گیرم که خامنه ای را هم کشتی ، با امام جنتی(ره) چه می کنی ؟http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/12.gif
داشتم فکر میکردم که ما چرا همیشه از تابسون یه دفعه می پریم تو زمستون حد وسط نداریم. تا همین یه ماه قبل کولر روشن میکردیم الان مجبوریم بخاری روشن کنیم.البته پیشتر اینطور نبود .. باز هم شما خوبید . من که اینجا ظهرها گرم میشه پنکه روشن می کنم و شب ها سرد میشه میرم بغل بخاری !!
من گمون می کنم این تغییرات آب و هوایی از نشانه های ظهور عاغا امام زمان هست ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/10/10.png
mamad1
10-21-2012, 10:33 PM
لذتی که از رفتن زیر دوش اب یخ بعد از حدود 1 ساعت زیر دوش اب جوش و داغ بودن به ادم دست میده از جماع با حوری 70 متری در بهشت بیشتره
بعدش ادم مثل کافری می مونه که 30 ثانیست گفته اشهد الل....:e404::e415:
کافر_مقدس
10-21-2012, 11:02 PM
قحطی مسلمون هست اینجا ، ۴ تا مسلمون اینجا بیارید همه ما بحث جدی هم میکنیم وگرنه باید هی همدیگرو تایید کنیم:e415:
اگه مایل هستید من تظاهر به مسلمان بودن بکنم ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/7.gif
یه تنوعی هم میشه بد نیست ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/10.gif
shirin
10-22-2012, 10:01 PM
برم بخوابم. شب خوبی داشته باشید دوستان عزیز.
Anarchy
10-22-2012, 10:07 PM
منم رفتم لالا...شب همگی به خیر:e303:
shirin
10-23-2012, 08:59 PM
این جدیدیا چرا نمیان چند روزه؟ نکنه ناراحت شدن؟ :D
shirin
10-23-2012, 09:04 PM
1900 آلیس هست. تازه فهمیدم. کلی ذهنمو مشغول کرده بود که این 1900 کیه؟ کی اینقدر فعالیت کرد که من ندیدم؟ :D
سلام به دوستان
و سلام مخصوص به شیرین و آنارشی عزیز که می بینم on هستند ...:e303:
Anarchy
10-23-2012, 09:37 PM
درود به بانو سارای گرامی...البته جناب راسل هم هستند.من هم کم کم با اجازه دوستان باید برم بخوابم:e032:
درود به بانو سارای گرامی...البته جناب راسل هم هستند.من هم کم کم با اجازه دوستان باید برم بخوابم:e032:
شبت به خیر ...... :e032:
shirin
10-24-2012, 08:48 PM
ساراجون دیشب اون موقع که شما پست دادید من رفته بودم. فقط آی دیم مونده بوده اینجا. :D شبت خوش.
shirin
10-24-2012, 09:08 PM
این فیلو اومد همه رو فراری داد.. خدا نکنه آدم دچار حس خود فیلسوف بینی بشه.
سلام شیرین جان دیشب من خیلی دیر اومدم !
می گم ایم ممد کجاست ؟ نیستش ؟
shirin
10-24-2012, 09:42 PM
چند وقته نمیاد، نمیدونم چرا.
کلا این روزا دفترچه خلوت شده ...
shirin
10-24-2012, 09:49 PM
از وقتی فیلو اومد گفت چقدر دفترچه سطحی شده و روال سابق که صد سال یه بار توش پستی جابجا نمیشد خیلی خوب بود، کسی رغبت نمیکنه حرفی بزنه یا لوگین کنه. حس میکنه فیلوی فلسفه دان کافیه برای همه. البته این برداشت من هست که ممکنه اشتباه باشه. :D
shirin
10-24-2012, 09:52 PM
البته یکی از دلیلاش هم ممکنه رفتن مهربد و آلیس به مسافرت باشه. مثلا ممد وقتی مهربد گفت میخواد بره مسافرت خیلی ناراحت و دلتنگ شد. ممکنه گذاشته مهربد که برگشت بیاد. :D
خب این نظر شخصی ایشون بوده که عنوان کرده ... حتما که درست نیست //
نمی دونم چی بگم ؟ به نظرت توی یک فاروم فقط می تونه بحث جدی صورت بگیره ؟ یعنی اگه بحث روزمره باشه و یا حتی صحبت از مسایل روزمره باشه به نظر مبتذل میاد ؟
Russell
10-24-2012, 09:58 PM
کلا این روزا دفترچه خلوت شده ...
دو نفر از دوستان (بانو آلیس و مهربد عزیز) مدت کوتاهی نیستند اینجا،ممد و بانو ویویان را ولی نمیدانم چرا نیستند،دوستان میگویند شاید از سخن یکی از کاربران ناراحت شده اند در حالی که من نمیفهمم اینجا خانه خودشان است و کاربران هم آزاد هستند،باز از دست من یا بقیه مدیران مثلا اگر ناراحت باشند نیایند قابل درک است ولی اینجوریش را متوجه نمیشم.خلاصه دلمان برای همه دوستان تنگ شده امیدوارم بزودی اینجا ببینیمشان بطور مجازی.
فعلا دوستان کم حرفی نکنید و پاتوق را گرم نگه دارید جای دوستان غایب را خالی کنید :e056::e105:
سلام به شما راسل عزیز ..
حرف شما کاملا متین و درسته ...:e303:
shirin
10-24-2012, 10:05 PM
نه ساراجون. هر جایی زیادی محیط خشکی باشه آزاردهنده هست. شاید بعضی صرفا میاد تو نت تا چیز یاد بگیرن ولی من به شخصه هدفم سرگرمی به وسیله گپ و گفتگوی منطقی هست. اگه هم زیادی محیط رسمی و جدی باشه خیلی برام خوش آیند نیست. :D
خب مسلما همینه که تو می گی شیرین جان ! هر کس سلیقه ای داره و نوع رفتار و برخورد آدم ها متفاوته ..
shirin
10-24-2012, 10:16 PM
راسل کافرو یادت رفت بگی. ویویان که وقت نداره یه کم سرش شلوغ شده انگار. ممد هم به احتمال زیاد به خاطر مهربد هست. بیچاره فیلو کلی الکی بهش حمله کردم. :D
shirin
10-24-2012, 10:21 PM
کافر هم که هستش الان. فقط ممد موند. حالا یه کم خودمو دعوا کنم: همین آدمایی مثل من هستن که میخوان آزادی بیان رو از بین ببرن. حالا واقعا منظور من چی بود که فیلو رو مقصر دونستم؟ یعنی هدفم این بود که فیلو نباید حرفشو میزد؟ عجب آدمی هستم که انتظار دارم دیگران حرف دلشو نزنن. واقعا متاسفم برای خودم.
Russell
10-24-2012, 10:23 PM
راسل کافرو یادت رفت بگی. ویویان که وقت نداره یه کم سرش شلوغ شده انگار. ممد هم به احتمال زیاد به خاطر مهربد هست. بیچاره فیلو کلی الکی بهش حمله کردم. :D
کافر غیبت دارد ولی غیبتهایش روی روال همیشه است.الان هم اتفاقا آن شد.
من حقیقتش نفهمیدم علت ناراحتی دوستان را وگرنه همون موقع روشن میکردم و تموم میکردم سوء تفاهم رو.اینجا خانه خود دوستان است،جناب فیلو هم سر جمع یکی دو پست دادند در پاتوق و کافه اتفاقی نیافتاده که محیط دوستانه و آرام اینجا بهم ریخته باشد
کافر_مقدس
10-24-2012, 10:24 PM
ما جایی نرفتیم هستیم در رکاب دوستان !
فقط گاهی اوقات آدم حس سخن گفتن نداره و ترجیح میده بیشتر سکوت کنه
سلام جناب کافر ...
من کشته ی اون امضای شما هستم ... خیلی قشنگه این شعر !:e303:
shirin
10-24-2012, 10:34 PM
فقط به نظر من شعره یه ایراد کوچولو داره. مصرع اولش گفته عشق اگر اینست مرتد میشوم. عشق و ارتداد مخالف هم نیستن ولی انگار منظور شاعر معنی مخالف هم بوده. تو مصرعهای بعدی هم کلمات مخالف هم استفاده کرده.
عشق رو اگر در این شعر دین بدانیم آنچنان که در ادبیات ما و در خیلی از اشعار شعرای بزرگ دین به حساب آمده ، مشکلی در معنای مصرع ایجاد نمی کنه .
sonixax
10-25-2012, 12:36 AM
درسته كه مهربد نیست ولی به جاش ، امیر و راسل و آنارشی و باقی دوستان كه هستند :e032:
Anarchy
10-25-2012, 06:27 PM
درود به همه دوستان...هر کی هست بیاد یه حاضری بزنه و بره...بابا دلمون گرفت تو این روزای دلگیر پاییزی:e418:
Russell
10-25-2012, 06:35 PM
من حاضر :e105:
Theodor Herzl
10-25-2012, 06:38 PM
من حاضریاد این منافقین کوردل افتادم صف کشیده بودند دست رو قران میگذاشتند میگفتند حاضر:e11b:
http://www.youtube.com/watch?v=6_crZS1L5cw
sonixax
10-25-2012, 06:48 PM
یک ماجرای عجیب در لیگ قهرمانان اروپا, روح در ورزشگاه پورتو (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20121024141459021)
Anarchy
10-25-2012, 07:14 PM
یک ماجرای عجیب در لیگ قهرمانان اروپا, روح در ورزشگاه پورتو (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20121024141459021)
عجب روح با حال و فوتبال دوستی!! ولی مگه روح قرار نبود غیر مادی باشه:e107:
Russell
10-25-2012, 07:43 PM
یک ماجرای عجیب در لیگ قهرمانان اروپا, روح در ورزشگاه پورتو
روحها جدیدا کت و شلواری شدند،قبلا ملافه میکشیدند سرشون !!
اسپاگتی یک عقلی به اینها و یک پول خفنی بما عنایت بفرماید :21:
سلام و شبتون به خیر ...
الان ینی اون روح بود ؟:e402:
sonixax
10-25-2012, 07:52 PM
الان ینی اون روح بود ؟
روح هم نبوده باشه حتمن فسیل بوده ! برو توی سن و سالش !!!! ننه جان بشین توی خونت تورو چه به استادیوم آخه !!!
روح هم نبوده باشه حتمن فسیل بوده ! برو توی سن و سالش !!!! ننه جان بشین توی خونت تورو چه به استادیوم آخه !!!
مگه ننه ها دل ندارن ؟ البته شاید ورود همین ننه ها به استادیوم بتونه پای خانوما رو هم باز کنه به استادیوم .. شاید قسمت شد ماهم رفتیم ...:e404:
sonixax
10-25-2012, 08:01 PM
مگه ننه ها دل ندارن ؟ البته شاید ورود همین ننه ها به استادیوم بتونه پای خانوما رو هم باز کنه به استادیوم .. شاید قسمت شد ماهم رفتیم ...
تو خارج که پای خانمها بازه که هیچ برای خودشون کرسی دارند !
sonixax
10-25-2012, 10:11 PM
کمک تاریخی بانک ملی ایران به نیروی هوایی امریکا (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20121025213022031)
در سال ۱۹۷۴ میلادی ایران با اطمینان از توان بالای هواپیمای اف ـ ۱۴ , تعداد ۸۰ فروند از این نوع هواپیما به همراه ۷۱۴ فروند موشک هوا به هوای Aim - 54 به آمریکا سفارش داد . این قرارداد به ارزش ۲ میلیارد دلار شامل سایر سلاح ها و قطعات یدکی برای مدت ۱۰ سال خدمت فعال و تجهیزات زمینی به همراه کارگاههای تعمیراتی وآموزش پرسنل زمینی و کادر پروازی تحت نام « پروژه پادشاه ایرانی » به امضاء رسید . این قرارداد بزرگترین قراردادی بود که تا آن زمان بشکل انفرادی با یک شرکت آمریکائی منعقد میشد .نکته جالب اینجاست که تنها چند ماه پس از امضاء قرارداد , کنگره آمریکا بودجه تکمیل این طرح را حذف و با اینکار شرکت گرومان را عملأ در آستانه ورشکسنگی قرارداد. در این زمان بانک ملی ایران وامی به مبلغ ۲۵۰ میلیون دلار در اختیار کمپانی گرومان قرار داد تا تکمیل پروژه تامکت و تحویل آن به ایران میسر گردد. در حقیقت بعد از اعطاء این وام بود که سایر سرمایه گذاران آمریکائی علاقمند به سرمایه گذاری در این پروژه گشتند و عملأ شرکت گرومان و پروژه تامکت از خطر نابودی نجات یافتند . امروزه این موضوع یک شوخی تاریخی تلقی میگردد اما واقعیت اینست که بدون کمک مالی ایران , نیروی دریائی آمریکا هیچگاه قادر به در اختیار گرفتن این پرنده افسانه ای نمیگردید .
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/10/269.jpg
Russell
10-26-2012, 05:10 PM
ویوی جان کم پیدا شدی؟ممد هم نیست چند روزیه،ذکر خیر جفتتون بود اینجا نبودین.
shirin
10-26-2012, 05:55 PM
سلام. من اومدم. خوبید همه؟
Russell
10-26-2012, 06:12 PM
سلام. من اومدم. خوبید همه؟
سلام،خوش اومدی،چه خبرها؟
shirin
10-26-2012, 06:17 PM
مرسی. هیچ خبری نیست. غیر از اینکه حوصلم سر رفته. منتظرم بشه ساعت ده برم خانم مارپل ببینم. :D شما چه خبر؟ تالار همچنان خلوته؟ کسی چیزی نمیگه؟ :D
Russell
10-26-2012, 06:24 PM
دوباره داره شلوغ میشه کمکم،ویویان هم امروز اومده بود ولی چیزی نگفت.
خانم مارپل هم خوب نیست زیاد،پوارو خیلی بهتر بود :e106:
Anarchy
10-26-2012, 06:28 PM
منم هستم شیرین جان...ولی دارم میرم :e105:!!! یه ساعت دیگه میام.
shirin
10-26-2012, 06:30 PM
منم پوآرو بیشتر دوس داشتم. ولی خانم مارپل هم خوبه. آنارشی بیشتر وقتا فقط من و تو و راسل هستیم این روزا. :D
Anarchy
10-26-2012, 07:34 PM
رفتم این مسابقه من و تو که آهنگ ها رو شرکت کننده ها باید بخونن رو نگاه کردم...نمیدونم چرا شدیدا حالم گرفته شد:e058:!!
Russell
10-26-2012, 07:45 PM
رفتم این مسابقه من و تو که آهنگ ها رو شرکت کننده ها باید بخونن رو نگاه کردم...نمیدونم چرا شدیدا حالم گرفته شد!!
چرا آنارشی جان،چه حال گیری داشت مگه؟
Anarchy
10-26-2012, 07:57 PM
چرا آنارشی جان،چه حال گیری داشت مگه؟
خود برنامه چیز بدی نداشت..این دیگه عالم خودم هست که بی دلیل این جوری میشم!! چند تا آهنگ قدیمی گذاشت و داشتم به سرنوشت خودمون یعنی دهه شصتی ها فکر میکردم:e413:
سلام و شب به خیر به همه ی دوستان ...
واقعا این روزا خیلی دلگیره ....
می گم انارشی ! ما خودمون دلمون خونه حالا هی تو از سرنوشت دهه ی شصتی ها بگو ...
Ouroboros
10-26-2012, 09:45 PM
خود برنامه چیز بدی نداشت..این دیگه عالم خودم هست که بی دلیل این جوری میشم!! چند تا آهنگ قدیمی گذاشت و داشتم به سرنوشت خودمون یعنی دهه شصتی ها فکر میکردم
شما مگر پنجاه/شصت سالتان نبود؟:e529:
Anarchy
10-27-2012, 03:12 PM
شما مگر پنجاه/شصت سالتان نبود؟:e529:
همونجا تکذیب کردم که:e105:
viviyan
10-27-2012, 08:45 PM
ویوی جان کم پیدا شدی؟ممد هم نیست چند روزیه،ذکر خیر جفتتون بود اینجا نبودین.
درود راسل جان. ببخشید دیروز نخووندم تاپیک رو که جواب ندادم. والا دل و دماغ ندارم و البته وقت هم کم دارم. :e108:
shirin
10-27-2012, 08:48 PM
چرا دل و دماغ نداری؟ نکنه باز شکست عشقی خوردی؟
viviyan
10-27-2012, 08:56 PM
نه شیرین :e409: همینطوری دل و دماغ ندارم.
viviyan
10-27-2012, 09:33 PM
من برم بخوابم که فردا صبح کلاس دارم. امتحان هم دارم.
شبتون خوش دوستان :e415:
کافر_مقدس
10-28-2012, 12:25 AM
هنوزم سبز سبزم ، حتا در این پاییز دلگیر !
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/10/30.gif
Ouroboros
10-28-2012, 05:13 PM
دقیقهی سیزده چلسی دو تا از منچستر خورده..:e108:
Russell
10-28-2012, 05:16 PM
دقیقهی سیزده چلسی دو تا از منچستر خورده..
داستان چیه امیر؟
برای من خیلی عجیبه علاقه به فوتبال داری،بگمونم اینجا هم گرایشات فکری و اندیشه و اینها باید در کار باشه :e523:
Ouroboros
10-28-2012, 05:22 PM
داستان چیه امیر؟
برای من خیلی عجیبه علاقه به فوتبال داری،بگمونم اینجا هم گرایشات فکری و اندیشه و اینها باید در کار باشه :e523:
نه اتفاقا تفریح گناهآلودیست که بیخاموشی مغز نمیتوان آنرا دنبال کرد. فوتبال برای یک جامعهشناس شاید نمونهی خوبی جهت مطالعهی جنون دستهجمعی باشد، من اما فقط برای سرگرمی آنرا تماشا میکنم.. راستش علاقهی آن چنانی هم ندارم، بجز بازیهای (مقدماتی/نهایی)جامجهانی و لیگ انگلستان و جام ملتهای اروپا علاقهی چندانی به فوتبال ندارم .. :e04b:
Anarchy
10-28-2012, 05:24 PM
دقیقهی سیزده چلسی دو تا از منچستر خورده..:e108:
تیم بی اصالت و ریشه یعنی چلسی که با پول های یه میلیاردر روسی تونست یه سری مقام بیاره و فصل قبل هم که واقعا با بازی بکش زیرش و دفاع، قهرمان چمپیونز لیگ شد!!
sonixax
10-28-2012, 05:25 PM
امیر جان من تحمل همانش را هم ندارم ! فوتبال چیه :e421:
Russell
10-28-2012, 05:32 PM
نه اتفاقا تفریح گناهآلودیست که بیخاموشی مغز نمیتوان آنرا دنبال کرد. فوتبال برای یک جامعهشناس شاید نمونهی خوبی جهت مطالعهی جنون دستهجمعی باشد، من اما فقط برای سرگرمی آنرا تماشا میکنم.. راستش علاقهی آن چنانی هم ندارم، بجز بازیهای (مقدماتی/نهایی)جامجهانی و لیگ انگلستان و جام ملتهای اروپا علاقهی چندانی به فوتبال ندارم ..
اتفاقا چیز بدی هم نیست چندان این خاموشی عمدی مغز به این شیوه هر از گاهی،اتفاقا امروز داشتم اتفاقی افتاد کشف کردم که اول چی شد که من فوتبال رو تو بچگیم دنبال میکردم.
Ouroboros
10-28-2012, 05:47 PM
تیم بی اصالت و ریشه یعنی چلسی که با پول های یه میلیاردر روسی تونست یه سری مقام بیاره و فصل قبل هم که واقعا با بازی بکش زیرش و دفاع، قهرمان چمپیونز لیگ شد!!
من از منچستر بیزارم، همینطور از بارسلونا.. هیچ تیمی نمیباید آنقدر قدرتمند باشد... تمام زیبایی فوتبال به آنست که تیم ضعیفتر هم شانسی برای برنده شدن دارد و پیشبینی نتیجه کاریست دشوار.. این تیمها باعث پدید آمدن انحصار میشوند و تمام روح بازی را ضایع میکنند..
Anarchy
10-28-2012, 05:57 PM
من از منچستر بیزارم، همینطور از بارسلونا.. هیچ تیمی نمیباید آنقدر قدرتمند باشد... تمام زیبایی فوتبال به آنست که تیم ضعیفتر هم شانسی برای برنده شدن دارد و پیشبینی نتیجه کاریست دشوار.. این تیمها باعث پدید آمدن انحصار میشوند و تمام روح بازی را ضایع میکنند..
من تو فوتبال موافق زیبایی هستم فقط و تیم ها برام فرقی ندارن...به هر حال کلی پشت منچستر و بارسا سابقه هست!! چلسی هست که روح رقابت رو در واقع خراب کرد یا همین منچستر سیتی!! پولی رو تزریق کردن به تیم و به طور ناگهانی هر چی بازیکن سطح اول بود رو خریدن...درسته که منچستر و بارسا هم بدون پول کاری از پیش نمیبرن اما حداقل منصفانه تونستن با پرورش بازیکن های خوب از آکادمی های فوتبال پایه،بازیکن سازی کنن و بیارن به تیم اولشون...دیگه مدرسه فوتبال لاماسیا رو باید بشناسید...
حالا رقابتی هم بخواد باشه باید از راه فوتبالی باشه نه اینکه دوپینگی باشه...خود فرگوسن وقتی سال 1986 اومد تو منچستر تا چند فصل هیچ مقامی رو کسب نکرد...اما انقدر روی کار اصولی تاکید کرد تا به نتیجه رسید..واقعا این قدر ثبات تو کارش تحسین برانگیزه...بعضی فصل ها به زور میشد تو منچستر یه بازیکن تراز اول پیدا کرد اما بازم تو سطح اول بازی میکردن و حتی قهرمانی هم میاوردن:e405:
shirin
10-28-2012, 06:07 PM
چه جالب من دقیقا از منچستر و بارسلونا متنفرم به همون دلایل شما. برام جالب بود یکی دیگه هم همین حسو داشته باشه. :D
Unknown
10-28-2012, 07:59 PM
داستان چیه امیر؟
البته اینهم نعمت بزرگیست اگر آدم بتواند از هر چرندی لذت ببرد! نه؟
Russell
10-28-2012, 08:08 PM
البته اینهم نعمت بزرگیست اگر آدم بتواند از هر چرندی لذت ببرد! نه؟
آنچه لذتبردنیست و حتی نیست بجز موارد معدودی چرند است،مثلا چرندتر از خندیدن به جک یا فیلم کمدی نمیدانم داریم یا نه
Unknown
10-28-2012, 08:19 PM
آنچه لذتبردنیست و حتی نیست بجز موارد معدودی چرند است،مثلا چرندتر از خندیدن به جک یا فیلم کمدی نمیدانم داریم یا نه
چرا چرند است؟ همین که لذتبردنیست کافیست، اصلا لذت خودش هدف غاییست!
Russell
10-28-2012, 08:28 PM
چرا چرند است؟ همین که لذتبردنیست کافیست، اصلا لذت خودش هدف غاییست!
این چرند با آن چرند فرق میکند !!
البته در مقابل خرد و دانش بقیه چیزها واقعا چرند بنظر میرسند حتی اگر بقول خودت هدف غایی همان لذت باشد
Russell
10-29-2012, 10:39 AM
کجایی ممد جان خبری ازت نیست؟
mamad1
10-29-2012, 06:33 PM
سلام و درود گرم من به همه شما دوستان عزیزم این همه لطف و محبتی که به من داشتید مایه دلگرمی بود و از همتون سپاسگذارم دلیل غیبت من یک مسافرت 6 روزه و فوری بود که البته به نت هم دسترسی نداشتم چند باری هم تلاش کردم از طریق وایمکس ایرانسل بیام ولی پاسخ وایمکس نه !! بود خیلی دلتنگتون بودم. جدی میگم. من قدر دوستای خوب رو میدونم از فیلوی عزیز ناراحتی به دل ندارم حتی 1 اپسیلیون اون لحظه اول فقط یه حس نا خوش ایندی بود که سریع از بین رفت نبود مهربد و الیس عزیز هم دلیل غیبت من نبود سنگر رو خالی نمیکنیم که و اخراز همه از بد شانسی من باز هم دچار سرماخورگی شدم و مدام دارم به خودم فحش میدم
mamad1
10-29-2012, 06:35 PM
امکان کم شدت فعالیت من برای مدت خیلی کوتاهی هست اما خیلی زود بر میگردم و با قوت فعالیت میکنم
Anarchy
10-29-2012, 06:38 PM
ممد جان خوش اومدی...نبودی ما کلی فکر پیش خودمون کردیم و نظریه صادر کردیم:e105:!! امیدوارم که خوش گذشته باشه و با بودن تو دفترچه دوباره مثل قبل شه...
mamad1
10-29-2012, 06:45 PM
درود بر تو بابا انارشی نمیدونم این سرما خوردگی کذایی چیه که پشت به پشت بیخیال من نمیشه تو این وضعیت بی پولی چند تا نوشیدنی انرژی زا زدم تا تو مسافرت بتونم سرپا باشم پدرسگ 5000 تومن یه قوطی ادم زورش میاد مجبوری تا قوطی تموم بشه با قلپ به قلپ نوشابه لاس بزنی
Anarchy
10-30-2012, 06:31 PM
درود به دوست گرامی جناب کاوه...خیلی وقته سر نمیزنید به اینجا!! دلمون برای شما و مطالبتون حسابی تنگ شده:e032:
shirin
10-31-2012, 10:08 AM
چند وقته شدیدا دلم میخواد کتاب بخونم. دلم میخواد کتاب در جستجوی زمان دست رفته پروست رو بخونم.
shirin
10-31-2012, 10:11 AM
متوجه یه چیزی جالب شدم. فیلتر شکن من مشکل نداره. احتمالا سیستمم تو خونه یا سرعت اینترنتم مشکل داره. چون الان از محیط کارم که دارم ازش استفاده میکنم کاملا درسته. و ویرایشگرش هم کار میکنه.
shirin
10-31-2012, 10:15 AM
کتابه رو باید بخرم. هفت جلد هست. تازه به راحتی هم گیر نمیاد. فکر کنم حدودا دویست هزارتومن باشه هر هفت جلدش. دلم نمیاد دویست تومن بدم. کاش نسخه الکترونیکیش بود. کسی نداره؟
sonixax
10-31-2012, 12:17 PM
متوجه یه چیزی جالب شدم. فیلتر شکن من مشکل نداره. احتمالا سیستمم تو خونه یا سرعت اینترنتم مشکل داره. چون الان از محیط کارم که دارم ازش استفاده میکنم کاملا درسته. و ویرایشگرش هم کار میکنه.
مشكل از تِرتِرنت منزل است . به قدری سرعتش كمه كه ویرایشگر رو درست لود نمیكنه .
shirin
11-01-2012, 12:52 AM
من برم بخوابم. شبتون خوش و شاد باشید.
viviyan
11-02-2012, 12:51 AM
هیشکی جز من نیست. فکر کنم شکست عشقی خوردم، بی خواب شدم :e413:
viviyan
11-02-2012, 01:15 AM
سونی بیا حداقل درددل کنیم... :e40e:
sonixax
11-02-2012, 01:28 AM
ساعت یك و نیم نصفه شبه ! منم تو جامم :دی هر آینه میرود كه بیهوش شوم !
mamad1
11-02-2012, 08:55 AM
میگن ادم از هر چی بترسه سرش میادا شده حکایت من
هر چی من از امپول و سرنگ و چیزای تیز بدم میاد و میترسم اخر سر سرم میاد
این انفولانزای من اینقدر شدید شد که تا همین الان 8 تا امپول و سرم زدم
دیشب روی تخت درمانگاه از بس یکی از این امپول ها بزرگ بود چشمام گرد شد
دکتره میگه میترسی؟
میگم دکتر یک مقداری بزرگه امپوله
میگه اشکال نداره اب بندیت میکنم
انگار که پراید صفر هستم میخواد اب بندی بکنه با امپول
تا اخر شب اب بندی هم کرد
ابکش شدم
Alice
11-02-2012, 09:10 AM
نه بانو بهبود نگشت
بیماری های من خرکی هستن یا نمیگیرم یا اگر می گیرم تا پای قبر می بره منو
همین دو روز پیش سرما خورده بودید ؛ خیالی نیست مَمَّد بار پیشین آب بندی نشده بودی که این بار شدی ! :e04b:
mamad1
11-02-2012, 09:14 AM
همین دو روز پیش سرما خورده بودید ؛ خیالی نیست مَمَّد بار پیشین آب بندی نشده بودی که این بار شدی ! :e04b:
سری قبل که سرما خوردم فقط 5روز خوب شدم و دوباره مریض شدم
حالا راحت میگی خیالی نیست اب بندی شدی
فقط حواست باشه این انفولانزا ئه رو نگیری که رو کاره
اونقت تو هم اب بندی میشی
بعد فقط میتونم بات همدردی کنم
viviyan
11-02-2012, 09:15 AM
ممد چقد سوسولی. منم سرما خوردم ولی با قرص سرماخوردگی و پرهیز از غذاهای چرب و مورد دار و خوردن آب جوش و چایی داغ دارم خودمو درمان میکنم. :e402:
mamad1
11-02-2012, 09:26 AM
ممد چقد سوسولی. منم سرما خوردم ولی با قرص سرماخوردگی و پرهیز از غذاهای چرب و مورد دار و خوردن آب جوش و چایی داغ دارم خودمو درمان میکنم. :e402:
الان 8 تا امپول خوردن رو نشانه سوسولی میدونی؟:e40d:
10 روز از انفولانزا م گذشته بود و منم با خوردن قرص سرماخوردگی میخواستم یه جوری بگذرونمش
وقتی رفتم دکتر گفت مرد حسابی مگه تو بیابون گیر کردی ؟
اون قرص هایی که خوردی باعث شده بدنت به دارو مقاوم بشه و بیماریت کهنه بشه
خطر مننژیت هم وجود داره
Anarchy
11-02-2012, 09:44 AM
ممد جان این 8 تا آمپول دقیقا آمپول چی بودن؟ اگه آنفولانزا بوده واقعا،بهتره هر سال حدود اواخر شهریور ماه واکسن آنفولانزا رو بزنی...البته از عوارضش هم اطلاع داشته باش که یه موقع غافل گیر نشی:e404:
mamad1
11-02-2012, 09:49 AM
ممد جان این 8 تا آمپول دقیقا آمپول چی بودن؟ اگه آنفولانزا بوده واقعا،بهتره هر سال حدود اواخر شهریور ماه واکسن آنفولانزا رو بزنی...البته از عوارضش هم اطلاع داشته باش که یه موقع غافل گیر نشی:e404:
دو تاش سرم بود
3 تا سفتریاکسون
یه دونشو اسمشو نفهمیدم
بقیشم تقویتی
تقویتیا از اینا هست که ماده داخلش روغنی و صورتی رنگ هست پدر ادمو در میاره
یه وضعیتی بود بابا انارشی
viviyan
11-02-2012, 09:51 AM
الان 8 تا امپول خوردن رو نشانه سوسولی میدونی؟:e40d:
10 روز از انفولانزا م گذشته بود و منم با خوردن قرص سرماخوردگی میخواستم یه جوری بگذرونمش
وقتی رفتم دکتر گفت مرد حسابی مگه تو بیابون گیر کردی ؟
اون قرص هایی که خوردی باعث شده بدنت به دارو مقاوم بشه و بیماریت کهنه بشه
خطر مننژیت هم وجود داره
اینکه یه سرماخوردگی داره از پا میندازتت رو نشانه سوسولی میدونم :e057: در کل شوخی کردم...
امید که زودتر خوب شی :e414:
Ouroboros
11-02-2012, 11:18 AM
اموال ایران در کانادا را گویا گرفتهاند؟
ماندهام که چرا ج.ا داراییهای خود را سالها قبل به نام اشخاص نکرده تا از پیشامدی اینچنینی جلوگیری بکند؟ آیا ترس از مورد غضب قرار گرفتن دوستان امروز در فردای مجهول مانع شده، یا آنقدر پول بیحساب هست که اساسا چند میلیون دلار برایشان اهمیتی ندارد؟
Russell
11-02-2012, 03:23 PM
شاید میترسند مثل خاوری یکهو فیلشان یاد هندوستان کنند اموال را بالا بکشند برای خود با پاس غربی در جیب بروند دَدَر دودور !!
shirin
11-04-2012, 06:12 PM
سلام. منم اومدم. ولی اگه من صد سال هم نیام اینجا هیشکی ازم سراغی نمیگیره. هیشکی منو دوس نداره. :(((
sonixax
11-04-2012, 06:35 PM
ولی اگه من صد سال هم نیام اینجا هیشکی ازم سراغی نمیگیره. هیشکی منو دوس نداره. :(((
بسکه جیغ میزنی :e057::e057::e057:
تا همین پریشب که داشتی من رو کتک میزدی :e057:
یه شبه که کسی دلش تنگ نمیشه :e032:
sonixax
11-04-2012, 06:58 PM
البته یه وقت فک نکنی ما با هم سفر بودیمـــآ (:
پس چی بودین ؟ :e415:
Anarchy
11-04-2012, 07:44 PM
شیرین جان شما همه اش یه روز نبودی،دست کم یه هفته نیا تا دلمون برات تنگ شه:e415:ً!!
من که حسابی به این رفت و برگشت همزمان آلیس و مهربد مشکوکم...باید یه تحقیقات مفصلی انجام بدم:e105:
shirin
11-04-2012, 08:29 PM
اولا که من دو شب نبودم نه یه شب. ثانیا منم خیلی مشکوکم به آلیس و مهربد. :D راستی میلاد من تو رو میزدم یا تو منو؟ تازه هنوز هم فکر کنم چماقه دستت باشه. :D
sonixax
11-04-2012, 08:39 PM
اولا که من دو شب نبودم نه یه شب. ثانیا منم خیلی مشکوکم به آلیس و مهربد. :D راستی میلاد من تو رو میزدم یا تو منو؟ تازه هنوز هم فکر کنم چماقه دستت باشه. :D
دختر حسابی بنده یه هفتست بیمارستان خوابیدم :e415::e415:
mamad1
11-05-2012, 11:37 AM
مدتی هست که سارا و رویا نیستن
امیدوارم هر جا هستن سالم و سلامت باشن و دوباره توی جمع خودمون ببینیمشون
shirin
11-05-2012, 07:39 PM
دلم الکی گرفته امشب. نمیدونم چرا، شاید به خاطر نور کم اتاق باشه.
viviyan
11-05-2012, 07:47 PM
شیرین من دیشب داشتم دق میکردم. ولی امشب خوبم، فکر کنم به زودی تو داروخونه استخدام شم. امروز یه شیشه روغن زیتون خوراکی بهمون دادن.
mamad1
11-05-2012, 08:05 PM
شب همه ی دوستان عزیزم بخیر
shirin
11-05-2012, 08:24 PM
من خوب شدم عاطفه. داروخونه هم مگه استخدامی داره؟ خب اگه بخوان همینجوری میری سرکار دیگه. استخدام دیگه چه صیغه ای هست؟
viviyan
11-05-2012, 08:51 PM
آره دیگه شیرین. دارم میرم کارآموزی، داروخونه ها که همینطوری کار بلد نباشی استخدامت نمیکنن.
shirin
11-05-2012, 09:05 PM
عاطفه بازم حالم بد شد. فکر کنم چون یه ساعتی تلوزیون روشن کردم و بفرمایید شامو دیدم ، موقتی حالم خوب شده بود. الان بازم دلم گرفت. :(
mamad1
11-05-2012, 09:16 PM
منم یه مرگیم شده نمیدونم چه مرگی
Anarchy
11-05-2012, 09:25 PM
دوستان چرا انقدر انرژی منفی میدین به همدیگه!! کلا زندگی هیچ وقت روند ثابتی نداره...انگار مزه اش به همینه:e415:
shirin
11-05-2012, 09:28 PM
آخه درسته که روند ثابتی نداره. گفتن فراز و نشیب نگفتن نشیب و نشیب که. :(
mamad1
11-05-2012, 09:31 PM
خب مال من فعلا نشیب نشیب نیست
فعلا فرازو نشیبه
میخوام برم دریا
دلم دریا میخواد
میرم دریا
viviyan
11-05-2012, 09:34 PM
منم حالم بد شد. اگه پروپوفول گیرم نیومد، 5 تا وارفارین میندازم بالا :e403:
میبینم که شدم نویسنده سوم.
شیرین یه پسر خوش تیپ و فهمیده سراغ داشتی بفرست بیاد اینورا، من باش قرار بذارم بریم بیرون، دلم پوسید، باشه.
Anarchy
11-05-2012, 09:36 PM
ویوی جان پروپوفول؟ این داروی بیمارستانی و در واقع اتاق عمل هست و تزریقی...نکنه میخوای بشی مثل مرحوم مایکل جسکون؟
راستی بیرونی خواستی بری، رو من حساب کن:e105:
Anarchy
11-05-2012, 09:37 PM
راستی وارفارین چه ربطی داشت آخه؟
shirin
11-05-2012, 09:38 PM
پروپوفول و وارفارین دیگه چیه؟ معتاد شدی بدبخت؟
viviyan
11-05-2012, 09:43 PM
ویوی جان پروپوفول؟ این داروی بیمارستانی و در واقع اتاق عمل هست و تزریقی...نکنه میخوای بشی مثل مرحوم مایکل جسکون؟
راستی بیرونی خواستی بری، رو من حساب کن:e105:
پروپوفول زیر دست بچه های هوشبری زیاده، آره دیگه.
باشه، روت حساب کردم. :e056:
راستی وارفارین چه ربطی داشت آخه؟
چون پروپوفول گرونه و تو داروخونه ها گیر نمیاد میشه به جاش از وارفارین استفاده کرد.
شیرین اینا میکشن :e105:
Anarchy
11-05-2012, 09:45 PM
شیرین جان پروپوفول داروی القا کننده بیهوشی هست و وارفارین هم داروی ضد انعقاد خون...نه هنوز ویوی معتاد نشده:e404:
Anarchy
11-05-2012, 09:46 PM
چون پروپوفول گرونه و تو داروخونه ها گیر نمیاد میشه به جاش از وارفارین استفاده کرد.
به جاش؟ آخه اینا چه ربطی به هم دارن؟
viviyan
11-05-2012, 09:55 PM
به جاش؟ آخه اینا چه ربطی به هم دارن؟
خب وارفارین هم یه دکتری گفت 5 عدد به بالاش مرگ آوره و چون در دسترس و ارزون هست بنابراین به جای پروپوفول میشه ازش استفاده کرد، البته نمیدونم مثل پروپوفول راحت میکشه یا دردناکه... فکر کنم دردناک باشه، الان سرچ کردم نوشته مسمومیت با وارفارین باعث خونریزی شدید میشه.
mamad1
11-05-2012, 10:07 PM
پاشو برو دریا از فکر خود کشی در میای
یه قلیون هم با خودت ببر
Anarchy
11-05-2012, 10:09 PM
خب وارفارین هم یه دکتری گفت 5 عدد به بالاش مرگ آوره و چون در دسترس و ارزون هست بنابراین به جای پروپوفول میشه ازش استفاده کرد، البته نمیدونم مثل پروپوفول راحت میکشه یا دردناکه... فکر کنم دردناک باشه، الان سرچ کردم نوشته مسمومیت با وارفارین باعث خونریزی شدید میشه.
آها من متوجه نشدم قضیه خودکشی هست:e404:!! از من میشنوی راه خوبی نیست،میشه مردن با اعمال شاقه...تو تاپیک خودکشی راه های بهتری رو معرفی کرده بودیم:e415:
پروپوفول هم دردناک نیست...بیهوش میشی و دیگه چیزی نمیفهمی!!
sonixax
11-05-2012, 10:13 PM
یعنی الان میخواد خودشو خودکشی کنه ؟ :e107:
viviyan
11-05-2012, 10:18 PM
نه بابا، خودکشی چیه؟ فعلا که قصدشو ندارم :e105: میخوایم با آنارشی بریم بیرون. :e40a:
shirin
11-05-2012, 10:23 PM
آنارشی بیا دیدی چه راحته فریفتن یه دختر. فوری خامت شد. هیچ ترفندی هم به کار نبردی. :))
Anarchy
11-05-2012, 10:27 PM
خب صداقت بالاخره یه جاهایی ظاهرا جواب میده :e106::e00e:!!! دیگه برای یه بیرون رفتن که قرار نیست دروغ بگم:e107:
viviyan
11-05-2012, 10:30 PM
:24:
شیرین چرا نمیگی من مخ آنارشی رو زدم؟
Mehrbod
11-05-2012, 10:34 PM
:24:
شیرین چرا نمیگی من مخ آنارشی رو زدم؟
سپس دنبال "زنستیزی پنهان" میگردید! به خودتان اینرا بگویید :e405:
Anarchy
11-05-2012, 10:39 PM
من که خودم جلو جلو گفتم....آقا مشکلی نیست!! همه بانوان عزیز بیاین مخ منو بزنین:e105::e404::e106::e00e:
shirin
11-05-2012, 10:40 PM
عاطفه چون داشتین در مورد راههای فریفتن دختر بحث میکردید. :D
viviyan
11-05-2012, 10:41 PM
سپس دنبال "زنستیزی پنهان" میگردید! به خودتان اینرا بگویید :e405:
کجای جمله من زن ستیزانه است؟ اتفاقا اینکه به نظرم منتظر باشیم تا یه مرد به اصطلاح مخمونو بزنه زن ستیزانه است.
shirin
11-05-2012, 10:42 PM
مهربد چه ربطی به زن ستیزی پنهان داره؟
Anarchy
11-05-2012, 11:11 PM
حالا یه بیرون من خواستم برما، دعوا راه بندازین که کار منم خراب شه:e405:
کافر_مقدس
11-06-2012, 03:07 AM
متوجه یه چیزی جالب شدم. فیلتر شکن من مشکل نداره. احتمالا سیستمم تو خونه یا سرعت اینترنتم مشکل داره. چون الان از محیط کارم که دارم ازش استفاده میکنم کاملا درسته. و ویرایشگرش هم کار میکنه.ویرایشگر من هم از همون ابتدا مشکل داشته و داره .. برای قرار دادن تصاویر و استفاده از شکلک ها یا برای فاصله دادن از کدهای مخصوص تالارها استفاده می کنم . البته سرعتم زیاد بالا نیست ولی گمون نکنم از سرعت باشه. چون با همین سرعت پایین ویرایشگر سایر تالارها رو به راحتی باز می کنه . تمامی تنظیمات رو هم دستکاری کردم و از سایر پیلتر شکن ها و مرورگرها هم استفاده کردم ولی سودی نداشت
کافر_مقدس
11-06-2012, 03:27 AM
دیگه نمیشه گفت شب بخیر ، کم کم باید گفت صبح بخیر ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/10.gif
تا درودی دیگر بار بدرود ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/11/2.gif
Unknown
11-06-2012, 08:51 AM
مربوط به ISP میشه.
shirin
11-06-2012, 07:49 PM
یعنی به سرعت اینترنت یا کامپیوترم ربطی نداره؟
Russell
11-06-2012, 07:58 PM
چرا همون سرعت هست،منم بعضی مواقع سرعت برای تور کم میشه اتفاق میافته ویرایشگر دانلود نشه،رفرش میکنم صفحه رو درست میشه.
sonixax
11-06-2012, 08:06 PM
جوفتشو بده خروس قندی بگیر :e105:
shirin
11-06-2012, 08:49 PM
من چون فکر میکردم سرعتم پایینه ماه قبل سرعت 512 گرفته بودم ولی بازم هیچ فرقی با 128 نداشت که الان بازم 128 گرفتم. در حالیکه تو محل کارم سرعت 512 داریم ولی همین فیلتر شکنه هیچ مشکلی نداره. نمیدونم مشکل از کامپیوتر من هست یا مشکل از شرکت خدمات دهنده اینرنتم هست. اگه مشکل از اون شرکت باشه تا ماه دیگه از شاتل اینترنت بگیرم.
sonixax
11-06-2012, 08:58 PM
من چون فکر میکردم سرعتم پایینه ماه قبل سرعت 512 گرفته بودم ولی بازم هیچ فرقی با 128 نداشت که الان بازم 128 گرفتم. در حالیکه تو محل کارم سرعت 512 داریم ولی همین فیلتر شکنه هیچ مشکلی نداره. نمیدونم مشکل از کامپیوتر من هست یا مشکل از شرکت خدمات دهنده اینرنتم هست. اگه مشکل از اون شرکت باشه تا ماه دیگه از شاتل اینترنت بگیرم.
من بعید میدونم به ISP تون ربطی داشته باشه ! توی فارومهای دیگه اگر هستید همین مشکل رو دارید ؟
من فکر میکنم مشکل از همون فیلتر شکنتون باشه . نسخه قابل حملش رو اگر میتونید تهیه کنید و هر دو رو دقیقن با یک نسخه که تنظیماتش هم مثل همه امتحان کنید .
البته تنظیمات کامپیوتر شخصیتون هم مهمه . مثلن اینکه چه فایروال یا آنتی ویروسی استفاده میکنید . خیلی وقتها همونها جلوی اسکریپتها رو میگیرند .
توجه هم داشته باشید اینکه تکستها میپیچند به هم یعنی اینکه هیچ اسکریپتی روی سیستمتون اجرا نمیشه و این خودش خبر خوبیه :e105:
mamad1
11-06-2012, 10:12 PM
کسی اینجا هست کمی شب نشینی کنیم؟
mamad1
11-07-2012, 10:41 AM
قشنگ یه نصفه روز دارم با خودم کلنجار میرم که پاشم برم بشینم چهار خط کد بنویسم
هی برای خودم بهانه میتراشم
این گشادی اسیب بزرگیه