توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Russell
01-24-2014, 04:30 PM
این دلتنگی عصرهای جمعه هم پربیراه نیست ها !!
مزدك بامداد
01-24-2014, 05:00 PM
جمعه ها خون
جای بارون
میچکه ...
•
Russell
01-24-2014, 05:21 PM
جمعه ها خون
جای بارون
میچکه ...
•
:e404:
این جمعه که نه ولی جمعهیِ بعد میآید !!
البته بگمانم اینسری بیشتر اثر قلیان بود تا دلتنگی آغا !!
Alice
01-24-2014, 07:08 PM
غروب جمعه راستی دلگیر است. اصلا شما غروب جمعه خانه میمانید که چکار کنید؟
ما که دربند بودیم و جای شما و آقا (عج) خالی بود. فقط کمی لرز میزدیم!
3408
Theodor Herzl
01-24-2014, 07:48 PM
ما که دربند بودیم و جای شما و آقا (عج) خالی بود. فقط کمی لرز میزدیم!در غرب که عصر یکشنبهها مثل عصر جمعههای ایران است ، بیخودی حال آدم گرفته است!
sonixax
01-24-2014, 08:56 PM
جمعه ها خون
جای بارون
میچکه ...
اینجا که داره برف میاد با باد فراوون یخ زدیم :e421:
sonixax
01-24-2014, 08:59 PM
در غرب که عصر یکشنبهها مثل عصر جمعههای ایران است ، بیخودی حال آدم گرفته است!
به خاطر تعطیلی هستش. روزهای تعطیل گند ترین روزهای سال هستند مگر جشنی چیزی باشد.
در برخی شهرهای آلمان ساعت 4:30 و حد اکثر 5:30 به بعد همه جا تعطیله :e107: من حتا از 10 کیلومتری اون شهرها هم رد نمیشم! مثل Dortmund و دور و برش .
homayoun
01-24-2014, 09:56 PM
3409
یادش خوش... باید دهه شستی باشی تا اینو دریابی :e404:
sonixax
01-24-2014, 10:02 PM
یادش خوش... باید دهه شستی باشی تا اینو دریابی
ورژن 2013 اش هم هست :
3410
homayoun
01-24-2014, 10:13 PM
به نگر خودت بهترینش کدومه؟
2 یا 4 ؟ یا 5؟
sonixax
01-24-2014, 10:14 PM
به نگر خودت بهترینش کدومه؟
2 یا 4 ؟ یا 5؟
2 4 5 ؟
تمام اینها اسم دارند :دی
به نظر من سه گانه شنهای زمان از همه بهتر هستند به خصوص Warrior within با آن موسیقی های گیرای God Smack :e00e:
homayoun
01-24-2014, 10:20 PM
به نظر من سه گانه شنهای زمان از همه بهتر هستند به خصوص Warrior within با آن موسیقی های گیرای God Smack
پارسال دوباره ریختم بازی کنم. اونجایی که دسته رو میکشی سنگا میره بالا. راه رو پیدا نمیکنم. دیدم نمیشه پاکش کردم.
جهان ایران را با این بازی میشناسه :e404:
sonixax
01-24-2014, 10:25 PM
پارسال دوباره ریختم بازی کنم. اونجایی که دسته رو میکشی سنگا میره بالا. راه رو پیدا نمیکنم. دیدم نمیشه پاکش کردم.
جهان ایران را با این بازی میشناسه
اونجا به 5 تا راه میرسه که 3 تاش برای ادامه بازی و دو تاش برای گرفتن آپگرید هستش.
هر بار که اون رو میچرخونید سنگهای یک چیدمان خاصی پیدا میکنند و باید از در و دیوار بالا برید تا به ورودی مورد نظر برسید :e00e:
homayoun
01-24-2014, 10:34 PM
هر بار که اون رو میچرخونید سنگهای یک چیدمان خاصی پیدا میکنند و باید از در و دیوار بالا برید تا به ورودی مورد نظر برسید
اگه دوباره ریختم اوکی :e00e:
Dariush
01-24-2014, 10:43 PM
کسی فراتر از خدا مرا آرزو و خواهش است امشب که با وی پیکی می بزنم؛ کجایید دوستان؟!
Anarchy
01-24-2014, 11:03 PM
من هستم... اما اهل می نیستم :e105: !!
Dariush
01-24-2014, 11:08 PM
من هستم... اما اهل می نیستم !!
ای بابا، چرا؟ راستاش من بیگانگان با می و باده را همچون مهمانانی از کراتِ دیگر میبینم :e415:
من هم چندان اهلش نیستم و جز یکی دو بار در ماه به سویش نمیروم!
Anarchy
01-24-2014, 11:19 PM
ای بابا، چرا؟ راستاش من بیگانگان با می و باده را همچون مهمانانی از کراتِ دیگر میبینم :e415:
من هم چندان اهلش نیستم و جز یکی دو بار در ماه به سویش نمیروم!
هیچ وقت نتونستم با مزه الکل کنار بیام !! یه علت دیگه هم احتمالا مربوط به شخصیتم هست که نمیخوام کنترل روی رفتارم از دستم خارج شه :e414:
Dariush
01-24-2014, 11:24 PM
هیچ وقت نتونستم با مزه الکل کنار بیام !! یه علت دیگه هم احتمالا مربوط به شخصیتم هست که نمیخوام کنترل روی رفتارم از دستم خارج شه
اگر صحبت مزه است که میتوانید از چیزهای سبکتری چون آبجو بیاغازید. اگر صحبت از زائل شدنِ عقل و از کف به در شدنِ هوشیاریست که اینها افسانهی بیش نیستند. اینهایی که میبینید از فرط مستشدگی خود را خراب کرده و همهجا را به گند میکشند، باید بیش از یک لیتر خورده باشند وگرنه با یک پیک و دو پیک کسی دیوانه نمیشود که به روی زن و بچه و اهل خانه چاقو بکشد یا با کونِ برهنه در خیابان بدود!
Theodor Herzl
01-24-2014, 11:43 PM
جای دوستان خالی رفتم یک بطری تکیلا ناب خریدم ، امشب چندین تن از دوستان و خانومهایشان میآیند منزل ما ، زنها میروند یک گوشه غیبت ، ما مردها هم میرویم در زیر زمین منزل تخته میزنیم و تکیلا میخوریم!
3411
Theodor Herzl
01-24-2014, 11:45 PM
هیچ وقت نتونستم با مزه الکل کنار بیام !! یه علت دیگه هم احتمالا مربوط به شخصیتم هست که نمیخوام کنترل روی رفتارم از دستم خارج شهاین سوسول بازیها چیست؟ مگر ما که مشروب میخوریم میرویم سر کوچه عربده میکشیم!:e107:
Anarchy
01-25-2014, 12:02 AM
اگر صحبت مزه است که میتوانید از چیزهای سبکتری چون آبجو بیاغازید. اگر صحبت از زائل شدنِ عقل و از کف به در شدنِ هوشیاریست که اینها افسانهی بیش نیستند. اینهایی که میبینید از فرط مستشدگی خود را خراب کرده و همهجا را به گند میکشند، باید بیش از یک لیتر خورده باشند وگرنه با یک پیک و دو پیک کسی دیوانه نمیشود که به روی زن و بچه و اهل خانه چاقو بکشد یا با کونِ برهنه در خیابان بدود!
همون آب جو هم خوشم نمیاد ... اصولا درک نمیکنم مشروبات چه کارایی دارن :e404: !! البته چندباری از چندین نوع مختلفش خوردم اما همگی با اعمال شاقه همراه بودن ...
منظورم اون مقدار خوردن نیست که طرف خودش رو خیس کنه ، همین که از حالت عادی و همیشگی هم خارج شم چندان برام خوشایند نیست...
شاید از فرزامگرایی ناشی میشه :e410: !!
Anarchy
01-25-2014, 12:06 AM
این سوسول بازیها چیست؟ مگر ما که مشروب میخوریم میرویم سر کوچه عربده میکشیم!:e107:
:e415:
چندباری خودم هم نوش جان کردم ، اما چون جز عادات همیشگی من نبوده و البته از ضررهاش آگاهم چندان برام کششی نداره :e405: !!
undead_knight
01-25-2014, 11:01 AM
ما که دربند بودیم و جای شما و آقا (عج) خالی بود. فقط کمی لرز میزدیم!
3408
Gloomy Sunday - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Gloomy_Sunday)
همونطور که کسرا گفت مسئله تعطیلی هفتگی هست،حالا خوبه ایرانی ها یه اهنگ مثل این ندارند مگرنه خودکشی ها و غمش رو به غیبت آقا امام زمان :)) ربط میدادند.
Alice
01-25-2014, 11:27 AM
همونطور که کسرا گفت مسئله تعطیلی هفتگی هست،.
من که نگفتم منشاء دلگیری ناپیدا یا مربوط به غیبت آقاست... خب این قریب به بداهت است که جمعهی ایرانیها و
یکشنبهی غربیها بدلیل تعطیلی و روال نبودن امور کمی احساس نژند و دلتنگی ایجاد میکند، نیازی هم به بحث
و استدلال نداریم.
Alice
01-25-2014, 05:00 PM
بله؛ توضیح در مورد چه بدهم؟
نود بیچ خودش نمادی از مالکیت اشتراکیست:))
چون نمیخواستم صندلی داغ را بهم بریزم در اینجا پاسختان را میدهم!
خوب، بنابراین لطف بفرمائید و عکسهای دوست دختر خود را لخت و پاپتی
آپلود کنید تا تمامی هموندان ببینند. (برای فلانی هم پیام شخصی کنید)
اگر هم روی مالکیت همگانی ابزار تولید (رحم) اصرار میورزید میتوانید
شمارهی او را به من بدهید تا با او طبق بزنم. خلاصه ابزار تولید که نباید الکی
منحصر به فرد شما باشد! میان بچهها اشتراکی کنید...
Dariush
01-25-2014, 05:10 PM
چون نمیخواستم صندلی داغ را بهم بریزم در اینجا پاسختان را میدهم!
خوب، بنابراین لطف بفرمائید و عکسهای دوست دختر خود را لخت و پاپتی
آپلود کنید تا تمامی هموندان ببینند. (برای فلانی هم پیام شخصی کنید)
اگر هم روی مالکیت همگانی ابزار تولید (رحم) اصرار میورزید میتوانید
شمارهی او را به من بدهید تا با او طبق بزنم. خلاصه ابزار تولید که نباید الکی
منحصر به فرد شما باشد! میان بچهها اشتراکی کنید...
الان شما از اینکه من حاضر هستم با دوست دختر خویش به نودبیچ بروم و در این مورد جک بگویم عصبانی هستید؟!:))
حالا شما مالکیت اشتراکی را چرا تنها اشتراک در رحم پیشفرض گرفتید؟ مردها هم چیزهایی دارند که میتوانند با زنانِ زیادی به اشتراک بگذارندها! از undead_knight در مورد تری سام و گنگسکس بپرسید به شما توضیحات مبسوطی خواهند داد.
و در نهایت اینکه در حالِ حاضر دوستدختر نداریم وگرنه همانطور که گفتیم از طرفدارانِ پلیگامی هستیم:e106:
undead_knight
01-26-2014, 01:25 PM
الان شما از اینکه من حاضر هستم با دوست دختر خویش به نودبیچ بروم و در این مورد جک بگویم عصبانی هستید؟!:))
حالا شما مالکیت اشتراکی را چرا تنها اشتراک در رحم پیشفرض گرفتید؟ مردها هم چیزهایی دارند که میتوانند با زنانِ زیادی به اشتراک بگذارندها! از undead_knight در مورد تری سام و گنگسکس بپرسید به شما توضیحات مبسوطی خواهند داد.
و در نهایت اینکه در حالِ حاضر دوستدختر نداریم وگرنه همانطور که گفتیم از طرفدارانِ پلیگامی هستیم:e106:
اقا چرا پای منو رو به این چیزها باز میکنید:))
به طور کلی گروپ سکس شاخه های زیادی داره:تری سام(به دو نوع ffm&mmf تقسیم میشه بدون حساب کردن دو جنسه ها)،ضربدری و البته orgy یا سکس پارتی:))
و "گنگ بنگ"(نه گنگ سکس) :))
دوستان علاقه مند به جزئیات میتونند همین ها رو انگلیسی سرچ کنند:))
Nevermore
01-26-2014, 05:30 PM
اقا چرا پای منو رو به این چیزها باز میکنید:))
به طور کلی گروپ سکس شاخه های زیادی داره:تری سام(به دو نوع ffm&mmf تقسیم میشه بدون حساب کردن دو جنسه ها)،ضربدری و البته orgy یا سکس پارتی:))
و "گنگ بنگ"(نه گنگ سکس) :))
دوستان علاقه مند به جزئیات میتونند همین ها رو انگلیسی سرچ کنند:))
ما علاقه مند به bdsm گنگ بنگ هستیم.لطفا یکی برایمان جور کنید.:e303:
Mehrbod
01-26-2014, 06:55 PM
من هستم... اما اهل می نیستم :e105: !!
اهل چی هستی تو آنارشی جان؟
Anarchy
01-26-2014, 07:31 PM
اهل چی هستی تو آنارشی جان؟
می = شراب :e404: !!
Mehrbod
01-26-2014, 07:33 PM
می = شراب :e404: !!
می و باده را که دریافتیم اهل اش نیستی, پرسیدم اهل چی هستی بجایش؟ (:
Anarchy
01-26-2014, 07:54 PM
می و باده را که دریافتیم اهل اش نیستی, پرسیدم اهل چی هستی بجایش؟ (:
مگه حتما باید چیزی جاش باشه :e404: ؟! اما خب دلستر بدک نیست به عنوان جایگزین :e105: !!
Mehrbod
01-26-2014, 07:56 PM
مگه حتما باید چیزی جاش باشه :e404: ؟! اما خب دلستر بدک نیست به عنوان جایگزین :e105: !!
that's just plain and simple, boring :e403:
Anarchy
01-26-2014, 08:16 PM
that's just plain and simple, boring :e403:
می هم گاه گداری میخورم ، اما خیلی کم ... همون دکسترومتورفان گویا از همه بهتره :e405: !!
Mehrbod
01-26-2014, 08:25 PM
می هم گاه گداری میخورم ، اما خیلی کم ... همون دکسترومتورفان گویا از همه بهتره :e405: !!
نه مِی را من هم دیرزمانیست کنارنهادهام, گهگاهی تنها برای همراهی با دیگران یک پیکی مینوشم (گاهی هم بیشتر).
دکسترومتورفان هم چیز بیخودیه, نگرش من روانگردانها نبودند, رویهمرفته بود که چه کاری دلبستگی داری. سندلی داغ تو را هم باید انگار بازگشود (:
پارسیگر
Fiona
01-26-2014, 08:41 PM
دوستان؛
چاره ای بیابید برای بی حوصلگی جانکاهی که گریبانگیرم شده این روزها...:e403:
Anarchy
01-26-2014, 08:48 PM
نه مِی را من هم دیرزمانیست کنارنهادهام, گهگاهی تنها برای همراهی با دیگران یک پیکی مینوشم (گاهی هم بیشتر).
دکسترومتورفان هم چیز بیخودیه, نگرش من روانگردانها نبودند, رویهمرفته بود که چه کاری دلبستگی داری. سندلی داغ تو را هم باید انگار بازگشود (:
پارسیگر
اگر وقت و روان آزاد پیدا کردم ، جتما سعی میکنم به چیزی دلبستگی پیدا کنم :e409: !!
Theodor Herzl
01-26-2014, 08:54 PM
مشروب میخواهید بخورید هنسی را با ابسلوت و جک دانیل قاطی کنید و درونش فلفل بریزید! احتمالا به علت ساخت سوخت اتمی در تحریم سازمان ملل خواهید رفت!:e14c:
Mehrbod
01-26-2014, 08:55 PM
دوستان؛
چاره ای بیابید برای بی حوصلگی جانکاهی که گریبانگیرم شده این روزها...:e403:
اگر بتوانی بگویی "حوصله" چیست, من چاره میاندیشم (;
انگیزه است؟ انگیزهیِ انجام کاری را نداری؟
خستگی؟ نداشتن انرژی برای انجام کار؟
...
Mehrbod
01-26-2014, 08:59 PM
اگر وقت و روان آزاد پیدا کردم ، جتما سعی میکنم به چیزی دلبستگی پیدا کنم :e409: !!
(((:
میخواستم پیشآمدانه به دوستان Alice و Russell و .. همین را بگویم, دلتنگی و اندوهِ پنجشنبهها از دید من سُهش والاست
که نمایانگری از زندگی خوب شماست. اگر ٢٤ ساعت درگیر و گرفتار باشید زمان برای این سُهشهایِ والا و همانند دیگر نمیابید.
این دخترهای نازپروردهای که اشک اشان در مشک اشان است از بس که زندگی نازک و آسودهای
سپراندهاند و میتوانند برای چیزی هم بگریند و اندوهگین باشند هم نمونهیِ خوب دیگر هستند.
پارسیگر
Fiona
01-26-2014, 09:05 PM
انگیزه است؟ انگیزهیِ انجام کاری را نداری؟
خستگی؟ نداشتن انرژی برای انجام کار؟
...
بیشتر خستگی روان است؛ روزهایم تکراری ست. از سویی نگران گذر زمانم و از سوی دگر می بینم هیچ دگرگونی در زندگیم رخ نمی دهد. اشتیاقی به فردا ندارم، چون همه ی ثانیه هایش را پیشاپیش میدانم!! :e403:
Alice
01-26-2014, 09:06 PM
من ساقی نمیشناسم و برای تهیهی مشروب معمولا به دوستان پسرم رو میاندازم.
چندی پیش یکی از ایشان میگفت برایت مشروب "ساندیسی" میاورم فقط سی هزار تومان. قیمت نسبتا خوبی دارد، وانگهی چهطور است؟ کسی میشناسد؟ بگیرم یا نه؟
Russell
01-26-2014, 09:14 PM
(((:
میخواستم پیشآمدانه به دوستان @Alice و @Russell و .. همین را بگویم, دلتنگی و اندوهِ[١] پنجشنبهها از دید من سُهش[٢] والاست
که نمایانگری[٣] از زندگی خوب شماست. اگر ٢٤ ساعت درگیر و گرفتار باشید زمان برای این سُهشهایِ[٤] والا و همانند دیگر نمیابید.
این دخترهای نازپروردهای که اشک اشان در مشک اشان است از بس که زندگی نازک و آسودهای
سپراندهاند و میتوانند برای چیزی هم بگریند و اندوهگین باشند هم نمونهیِ خوب دیگر هستند.
چرا عامل این احساسات همواره هستند ولی شلوغی و... تنها میتواند باعث شود که متوجه آن نباشی و بقول معروف گرم باشی و نفهمی، ولی وقتی اندکی فرصت پیدا کنند اینها خودشان را نمایان خواهند کرد و حس خواهند شد! همان گرم بودن و متوجه نبودن هم بسیاری وقتها نعمتیست.
بعد هم جمعه، نه پنجشنبه :e404:
kourosh_bikhoda
01-26-2014, 09:25 PM
چندی پیش یکی از ایشان میگفت برایت مشروب "ساندیسی" میاورم فقط سی هزار تومان. قیمت نسبتا خوبی دارد، وانگهی چهطور است؟ کسی میشناسد؟ بگیرم یا نه؟
خیر نگیرید. من به شخصه تجربه خوبی از اینها ندارم. ضمن الان که مشروب خیلی گرون شده، تبهکاران و سودجویان از این مساله خیلی استفاده میکنند. مشروب شوخی نیست، پول خوب بدید جنس خوب بخورید تا خیالتون راحت باشه.
sonixax
01-26-2014, 09:31 PM
دود و مواد مخدر و X و اینها نباشد، الکل هم در حدی باشد که عقل از سرت نپراند باقیش خوب است.
ما یک همسایه ارمنی داشتیم اینجا میرفت گوشت میکس خوک و گوساله میخرید باهاش کوبیده میزد چی میشد! بعد دور هم جمع میشدیم من با آبجو و اونها با وودکا میزدیم به بدن خیلی حال میداد.
البته فعلن که ما به کل مشروب تحریمیم :( تا Probe Zeit مان تمام شود. فعلن با آب انگور و پرتغال و انار میسازیم :e415:
Alice
01-26-2014, 09:36 PM
خیر نگیرید. من به شخصه تجربه خوبی از اینها ندارم. ضمن الان که مشروب خیلی گرون شده، تبهکاران و سودجویان از این مساله خیلی استفاده میکنند. مشروب شوخی نیست، پول خوب بدید جنس خوب بخورید تا خیالتون راحت باشه.
خب آخه من دوست دارم زیاد بخورم و به قول حافظ "مردافکن" باشه، معمولا در هفته چندباری مشروب خوب بگیرم جیبم خالی میشه! :e108: برای همین کم میخورم.
ناگفته نمونه یکی دوباری از اینها خوردم؛ روش نوشته شده بود "ساخته شده در روسیه". ولی یکی از دوستام میگفت خالیبندیه و به احتمال بالا دستسازه؛ مضراتش هم زیاده...! ولی یکی دیگه (همونی که قراره این رو بهم بده) میگه بهترین نوع مشروب و به حرف بقیه اعتنا نکن. موندم چه کار کنم؟
Theodor Herzl
01-26-2014, 09:40 PM
یک نفر بود به اسم آندرانیک توی محل ما شراب میفروخت! میگفت من انگور میخورم میشاشم توی بطری میدم به شما!:e404:
Mehrbod
01-26-2014, 10:32 PM
بیشتر خستگی روان است؛ روزهایم تکراری ست. از سویی نگران گذر زمانم و از سوی دگر می بینم هیچ دگرگونی در زندگیم رخ نمی دهد. اشتیاقی به فردا ندارم، چون همه ی ثانیه هایش را پیشاپیش میدانم!! :e403:
اینها دردهایِ over-socialized شدنه. زندگی نه نیازی هست هر روز جور دیگری باشد نه هیچ مینیازد که
آینده یک آیون دگرسان از امروز باشد. اگر جور دیگری میاندیشید از روی آموزههایی مغزشستشودهندهای است که به شما خوراندهاند.
نیاکان ما همهیِ زندگی شان را بسیار یکنواخت و تکراری میگذراندهاند و آمار افسردگی و هتّا خودکشی هم تا
آنجاییکه پژوهیدهاند میانشان نزدیک به 0 بوده; پس گرفتاری نه در یکنواختی زندگی, که جای دیگر است فیونا جان.
undead_knight
01-27-2014, 12:03 PM
ما علاقه مند به bdsm گنگ بنگ هستیم.لطفا یکی برایمان جور کنید.:e303:
توی ایران که سهله بعید میدونم به راحتی بشه توی کره زمین جایی پیدا کرد که bdsm رو کنار گنگ بنگ داشته باشه...به جز شرکت های پورن و در این مورد خاص:
Inspired by the legendary French BDSM erotic novel The Story of O, TheUpperFloor illustrates real lifestyle BDSM as it is lived by 24/7 slaves and Masters
شما میتونید توی اینجا مشغول به کار بشید:))
undead_knight
01-27-2014, 12:11 PM
اینها دردهایِ over-socialized شدنه. زندگی نه نیازی هست هر روز جور دیگری باشد نه هیچ مینیازد که
آینده یک آیون دگرسان از امروز باشد. اگر جور دیگری میاندیشید از روی آموزههایی مغزشستشودهندهای است که به شما خوراندهاند.
نیاکان ما همهیِ زندگی شان را بسیار یکنواخت و تکراری میگذراندهاند و آمار افسردگی و هتّا خودکشی هم تا
آنجاییکه پژوهیدهاند میانشان نزدیک به 0 بوده; پس گرفتاری نه در یکنواختی زندگی, که جای دیگر است فیونا جان.
?!we are not what we are :))
یعنی حس ها و افکارمون در مورد زندگی اگر به قول انگلیسیا "ارتودوکس" و مطابق این مدل نباشه نتیجه شستشوی مغزیه!؟از کجا میشه اثبات کرد همین ادعای شما نتیجه شستشوی مغزی نیست؟!
من نظرم یک فرق داره،به نظر من این جور مشکلات نتیجه زندگی ای هست که مدرنیته برای ما فراهم کرد،داشتن وقت بیش از اندازه برای تنها بودن:))
Mehrbod
01-27-2014, 05:23 PM
?!we are not what we are :))
یعنی حس ها و افکارمون در مورد زندگی اگر به قول انگلیسیا "ارتودوکس" و مطابق این مدل نباشه نتیجه شستشوی مغزیه!؟از کجا میشه اثبات کرد همین ادعای شما نتیجه شستشوی مغزی نیست؟!
من نظرم یک فرق داره،به نظر من این جور مشکلات نتیجه زندگی ای هست که مدرنیته برای ما فراهم کرد،داشتن وقت بیش از اندازه برای تنها بودن:))
من این را برای هموند کمگوی و زیباسخن امان Fiona نوشتم, که گرچه کوتاه و خشک, ولی چکیدهیِ دانش و پژوهش فراوان بود, که
بسته به داوریِ من فراخور ایشان بود (اگر دختر بلوند خنگ بودند میگفتم "زندگی باید کرد" و این چرت و پرتهایِ اندرخور دیگر.)
برای دریافت اینکه جایی شستشوی مغزی شدهایم یا نه هم چندین راه و ابزار است: تاریخ + فرگشت + پژوهش (در دیگر همبودها), ...
ب.ن. دانشِ اینکه یکنواختیِ زندگی کوچکترین هُنایشی در سُهش آرامی و خوشیِ هومندی نباید داشته باشد را از این چند راه گردآوردهایم و پس میتوانیم
با دلاستْواری بگوییم اگر کسی از یکنواختی زندگی خسته و اندوهگین بود, انگیزهها و رانههایِ وی دستکاری شدهاند و این از بایستگیهایِ زینده نیست که زندگی اش یکنواخت نباشد;
هتّا در جایی مانند خورد و خوراک هم یکنواختی خوب نیست, زیرا فرایند گُوارش از هر خوراک تهماندهیِ زهری هم میدهد که اگر گوناگونی به آن ندهیم, مایهیِ انباشتگی اش خواهد بود, اگرنه این هم گرفتاری نداشت: خوراک فرگشتیک (http://www.daftarche.com/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-38/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C%DA%A9-486/)
پارسیگر
kourosh_bikhoda
01-27-2014, 07:09 PM
خب آخه من دوست دارم زیاد بخورم و به قول حافظ "مردافکن" باشه، معمولا در هفته چندباری مشروب خوب بگیرم جیبم خالی میشه! برای همین کم میخورم.
ناگفته نمونه یکی دوباری از اینها خوردم؛ روش نوشته شده بود "ساخته شده در روسیه". ولی یکی از دوستام میگفت خالیبندیه و به احتمال بالا دستسازه؛ مضراتش هم زیاده...! ولی یکی دیگه (همونی که قراره این رو بهم بده) میگه بهترین نوع مشروب و به حرف بقیه اعتنا نکن. موندم چه کار کنم؟
نوش جانتون. بخورید حالشو ببرید. ولی فراموش نکنید چند ماه یپش خیلی اخبار زیادی درباره کوری و حتا مرگ ناشی از مصرف الکل به گوش میرسید. نخورید با جون خودتون بازی نکنید. من به همه دوستانم همیشه یاد میدم که شیشه مشروبو جون مادرشون قبل از دور انداختن بشکنن یا لب پر کنند تا ازش سوء استفاده نشه.
ولی اگر انقدر الکلیست هستید که نمیتونید هی مشروب اصل بخرید، به نظر من خوردن همون اتانول داروخانه ای از اون ساندیسی ها ایمن تره. الکل های طبی از نظر پزشکی قابل خوردن هستند ولی برای اینکه مزه بد و تلخ بگیرند بهشون دناتونیون بنزوات اضافه میکنند. بعضی سوپرمارکت ها الکل طبی میفروشند که برای خوردن مناسب تر هست. یک سوپر مارکتی قدیم نزدیک ما بود که یک شیشه الکل 96 درجه بدون مواد تلخ کننده رو گذاشته بود جلو دخل تا مردم بدونند میتونند ازش خرید کنند.
گذشته از همه اینها فکر کنم شما گفتید در گفتگو هم بودید (که البته من یادم نمیاد). اونجا یک کابری به نام freeman بود که آداب مشروب خوری رو در یک جستار توضیح میداد. من اونجا یاد گرفتم که ساعت ها با دوست و فامیل بشینم مشروب بخورم و حال کنم بدون اینکه خراب بشم. حالا شما ودکا بخرید بخورید به مقدار کافی. فکر نمیکنم یه شیشه ودکا رو بتونید در عرض 2 هفته تموم کنید! ودکا ابسولوت اصل اینجا شیشه ای 70-75 گیر میاد.
Mehrbod
01-27-2014, 07:21 PM
ولی اگر انقدر الکلیست هستید که نمیتونید هی مشروب اصل بخرید، به نظر من خوردن همون اتانول داروخانه ای از اون ساندیسی ها ایمن تره. الکل های طبی از نظر پزشکی قابل خوردن هستند ولی برای اینکه مزه بد و تلخ بگیرند بهشون دناتونیون بنزوات اضافه میکنند. بعضی سوپرمارکت ها الکل طبی میفروشند که برای خوردن مناسب تر هست. یک سوپر مارکتی قدیم نزدیک ما بود که یک شیشه الکل 96 درجه بدون مواد تلخ کننده رو گذاشته بود جلو دخل تا مردم بدونند میتونند ازش خرید کنند.
از این پیشنهادهای نسنجیده ندهید به دیگران! :e405:
آن زمان که من ایران بودم هم الکل طبی که بشود نوشید سخت گیر میامد و هر داروخانهای نداشت,
یکی از دوستانِ دوستان من هم سر همین الکلهایِ "طبی" که نوشیده بود ٩٠% بینایی اش را از دست داد.
Alice
01-27-2014, 07:24 PM
ولی اگر انقدر الکلیست هستید که نمیتونید هی مشروب اصل بخرید، به نظر من خوردن همون اتانول داروخانه ای از اون ساندیسی ها ایمن تره.
نه من "الکلیست" نیستم. بیشتر دوست دارم بادهی شاعرانه بخورم. :) اتانول؟! من اگه برای سلامتی خودم ارزشی
قائل نبودم که این پرسش رو اینجا مطرح نمیکردم. اگر این نوع شراب مضره خب بسادگی نمیخورم! چون یکی از
دوستام تعریف میکرد و یکی دیگه میگفت خالی میبنده، دچار دوگانگی بودم و خواستم اینجا مطرح کنم..! همین.
ودکا ابسولوت کجا 70 تومنه؟ من شیشهای حدودا 150 خریده بودم.
سپاس از راهنمایی شما
kourosh_bikhoda
01-27-2014, 07:37 PM
از این پیشنهادهای نسنجیده ندهید به دیگران!
آن زمان که من ایران بودم هم الکل طبی که بشود نوشید سخت گیر میامد و هر داروخانهای نداشت,
یکی از دوستانِ دوستان من هم سر همین الکلهایِ "طبی" که نوشیده بود ٩٠% بینایی اش را از دست داد.
الکل طبی روش محتویاتش رو نوشتن و پروانه وزارت بهداشت هم داره. الکل طبی که در بیمارستان ها مصرف میشه نباید حاوی متانول باشه وگرنه خطراتی به همراه داره. دوست شما اتانول نمیخریده. به محتویاتش دقت کنید درسته.
Mehrbod
01-27-2014, 09:48 PM
الکل طبی روش محتویاتش رو نوشتن و پروانه وزارت بهداشت هم داره. الکل طبی که در بیمارستان ها مصرف میشه نباید حاوی متانول باشه وگرنه خطراتی به همراه داره. دوست شما اتانول نمیخریده. به محتویاتش دقت کنید درسته.
اتانول = الکل خوراکی
ما اینجا دربارهیِ الکل چوب و متانول! چیزی نگفتیم. اتانولی که در داروخانهها میفروشند هرگز آن اندازه ناب نیست و آت
و آشغالهایی که بهمراه دارد (دربرگیرندهیِ کمی از همین متانول) میتواند شما را کور یا هتّا بکشد; تازه در ایران که خود اشان
دستی هم چند تا آت و آشغال دیگر میافزایند که تلخ و بدمزه و نخوردنی شود که همهیِ اینها خوردن اش را براستی کودنانه میکند.
همان الکل پیکموتوری باز بهتر است.
sonixax
01-27-2014, 11:04 PM
بابا جان انقدر دعوا نکنید!
مخمر خمیر و نون همه جا گیر میاد!
یک مقدار خیلی کمی شکر (یک قاشق چایخوری) و یک مقداری مخمر (یم قاشق غذا خوری) + یک جعه آبجو اسلامی وطنی ی بدون الکل را بریزید در دبه درش را ببندید بگذارید یک جای تاریک بعد از مدتی میشود آبجو با الکل مناسب دوباره بریزید توی شیشه نوش کنید خلاص.
ضرر هم نداره خیلی هم خوشمزست.
Alice
01-28-2014, 07:25 PM
شهریارجان خوبی؟ خوش میگذره پسرم؟
به پُستهای من پسند میدی. خبری شده دوستم؟
Nevermore
01-28-2014, 07:30 PM
شهریارجان خوبی؟ خوش میگذره پسرم؟
به پُستهای من پسند میدی. خبری شده دوستم؟
خیر،مگر قرار بوده خبری باشد؟ای بابا قبلا هم پسند زده بودم حواست نبوده.:e303:
هیچ،دیدم آواتار ات را تغییر دادی و از آنجایی که من از این بانوی در این عکس خوش ام می آید گفتم یک پسندی هم بزنم.جایزه ی تغییر آواتار بود،با آن عکس ترسناک پیشین به کلی آبروی کیتی پری را برده بودی.:e058:
Alice
01-28-2014, 07:44 PM
خیر،مگر قرار بوده خبری باشد؟ای بابا قبلا هم پسند زده بودم حواست نبوده.:e303:
هیچ،دیدم آواتار ات را تغییر دادی و از آنجایی که من از این بانوی در این عکس خوش ام می آید گفتم یک پسندی هم بزنم.جایزه ی تغییر آواتار بود،با آن عکس ترسناک پیشین به کلی آبروی کیتی پری را برده بودی.:e058:
میدونم! دیدم آواتار قبلی فوقالعاده من رو ترسناک و مرموز کرده بود، ماندگاهم هم
که قبرستان باغ طوطی شاه عبدالعظیم بود!
همینطوری امروز خوب، بد زشت سرجیو لئونه رو میدیدم و دیالوگه "هی بلوندی، میدونی
چی هستی؟" رو شنیدم و خلاصه دلم هوای وسترنهای دهه شست میلادی رو کرد!
آواتار تو هم من رو یاد Unforgiven از کلینت ایستوود میندازه! البته شخصا آواتار اون آقائه
ریشوئه رو بیشتر دوست داشتم.
Mehrbod
01-28-2014, 07:49 PM
من هم دوست نداشتم گفتمان پراکنده باشد ولی گاری کشان
پاریس هیلتون، همه جا، از "گزین گویه ها" ، " فرتور های
بامزه "!، تا همینجا ( هلوکاست) کارزار و جبهه جنگی باز
کردند و ما هم که خوره ی این جنگ ها هستیم، کوتاه نیامدیم !
•
بیخود که Teufelchen او, میلاد را نمیسزد ((:
Russell
01-28-2014, 07:57 PM
خیر،مگر قرار بوده خبری باشد؟ای بابا قبلا هم پسند زده بودم حواست نبوده.
هیچ،دیدم آواتار ات را تغییر دادی و از آنجایی که من از این بانوی در این عکس خوش ام می آید گفتم یک پسندی هم بزنم.جایزه ی تغییر آواتار بود،با آن عکس ترسناک پیشین به کلی آبروی کیتی پری را برده بودی.
من که میگویم با این احوال وقت آغازیدن دوبارهیِ مسابقهیِ آواتور است، زحمتش را بکش شهریار عزیز!
iranbanoo
01-28-2014, 08:07 PM
من که میگویم با این احوال وقت آغازیدن دوبارهیِ مسابقهیِ آواتور است، زحمتش را بکش شهریار عزیز!
حالا نه اینکه ما دفعه ی پیش برنده شدیم جایزه مان را دادید:e40e:
Alice
01-28-2014, 08:09 PM
موافقت میشه! شهریارجان آستینهارو بالا بزنید.
شما هم راسلجان فکری به حال آواتار جدید بکنید که این یکی واقعا آبرو ریزیه...
Russell
01-28-2014, 08:11 PM
حالا نه اینکه ما دفعه ی پیش برنده شدیم جایزه مان را دادید
من هم برنده شدم هنوز جایزهام را ندادهاند تازه، کجای کارید !!
Nevermore
01-28-2014, 08:15 PM
میدونم! دیدم آواتار قبلی فوقالعاده من رو ترسناک و مرموز کرده بود، ماندگاهم هم
که قبرستان باغ طوطی شاه عبدالعظیم بود!
همینطوری امروز خوب، بد زشت سرجیو لئونه رو میدیدم و دیالوگه "هی بلوندی، میدونی
چی هستی؟" رو شنیدم و خلاصه دلم هوای وسترنهای دهه شست میلادی رو کرد!
آواتار تو هم من رو یاد Unforgiven از کلینت ایستوود میندازه! البته شخصا آواتار اون آقائه
ریشوئه رو بیشتر دوست داشتم.
البته من نه از unforgiven خوش ام آمد و نه از خوب بد زشت.سرجیو لئونه فقط با روزی روزگاری در آمریکا.براستی این فیلم و آهنگهای موریکونه بی بدیل هستند.
کدام آواتار را می گویید؟کریستوف والتز در جانگو را می گویید؟می گویند دارد یک فیلم وسترن دیگر برای تارانتینو بازی می کند،من که امیدوارم در بردن اسکار هت ریک کند.
Nevermore
01-28-2014, 08:16 PM
راسل جان خود ات دست به کار شو،من از پنجشنبه یک هفته ای مسافرت خواهم بود،پیش از رفتن جایزه امان را بدهید برویم.:e056:
Nevermore
01-28-2014, 08:18 PM
من رایم به آواتار راسل خواهد بود.در عین سادگی بی نظیر است،یک جور داشت داشتنی ای مخاطب را دست می اندازد.گویی دارد به ریشمان می خندد.:e057:
iranbanoo
01-28-2014, 08:18 PM
من هم برنده شدم هنوز جایزهام را ندادهاند تازه، کجای کارید !!
برای همین است که به نشانه ی اعتراض از این آواتارها استفاده میکنید؟:)))
البته این مدل مو و کراوات بهتون میاد:e105:
Russell
01-28-2014, 08:24 PM
البته یک فکرهایی کردهام برایش، یک فرتوری بود که بسیار از آن خوشم آمده بود ولی دربارهاش مردد بودم؛ برای مسابقه خوب است و اگر برگزار شود آنرا آواتورم قرار میدهم.
Russell
01-28-2014, 08:28 PM
راسل جان خود ات دست به کار شو،من از پنجشنبه یک هفته ای مسافرت خواهم بود،پیش از رفتن جایزه امان را بدهید برویم.
من صندلی داغ را برگزار میکنم و یک قانون نانوشتهایست در دفترچه که برگزاری هر دوی این دو رویداد توسط یکنفر ممکن نیست !!
من میگویم Alice برگزار کند اینبار، نظرت چیست آلیس جان؟
Alice
01-28-2014, 08:35 PM
کدام آواتار را می گویید؟کریستوف والتز در جانگو را می گویید؟می گویند دارد یک فیلم وسترن دیگر برای تارانتینو بازی می کند،من که امیدوارم در بردن اسکار هت ریک کند.
خب من جانگو رو ندیدم و اصلا نمیدونستم چنین فیلمی وجود داره! :) شاید باورت
نشه ولی من مدتهاست که نه چندان سینما رو بطور حرفهای دنبال نمیکنم بلکه
اصلا هیچ فیلمی نمیبینم. یه زمانی شدیدا اهل سینما بودم و اون هم مربوط به دوران
دبیرستانم بود :) مراسم اسکار و اخبار روز رو هم گاهی اتفاقی توی fb یا جاهای دیگه
میبینم... کلا از دنیا به شدت عقبم و از این بیخبری لذت میبرم.
نابخشوده رو چرا دوست نداری؟ بهترین شبه وسترن ایستوود از نظر من همین بود و
به نوعی تمام وصیتهای این آدمکش دوستداشتنی در نابخشوده خلاصه بود.
موریکونه یه آهنگ داره با نام ecstasy of gold که توی یکی از اجراهای زندهی متالیکا
نواخته میشه. من اون رو از سینما پارادیزو و بقیه آثارش بیشتر دوست دارم.
من میگویم @Alice برگزار کند اینبار، نظرت چیست آلیس جان؟
من نظرم به ایرانبانو نزدیکتره! :)
Russell
01-28-2014, 08:43 PM
من نظرم به ایرانبانو نزدیکتره! :) iranbanoo جان نظرت را بگو، ایشان قبلت بگوید به برگزاری مسابقهیِ آواتور برتر؟
iranbanoo
01-28-2014, 08:50 PM
@iranbanoo جان نظرت را بگو، ایشان قبلت بگوید به برگزاری مسابقهیِ آواتور برتر؟
من مشکلی ندارم.
جایزه ام با منه؟:e415:
Russell
01-28-2014, 08:52 PM
من مشکلی ندارم.
جایزه ام با منه؟
اگر میخواهید مثل جایزهیِ من و خودت نشود، آری !!
Nevermore
01-28-2014, 08:57 PM
خب من جانگو رو ندیدم و اصلا نمیدونستم چنین فیلمی وجود داره! :) شاید باورت
نشه ولی من مدتهاست که نه چندان سینما رو بطور حرفهای دنبال نمیکنم بلکه
اصلا هیچ فیلمی نمیبینم. یه زمانی شدیدا اهل سینما بودم و اون هم مربوط به دوران
دبیرستانم بود :) مراسم اسکار و اخبار روز رو هم گاهی اتفاقی توی fb یا جاهای دیگه
میبینم... کلا از دنیا به شدت عقبم و از این بیخبری لذت میبرم.
نابخشوده رو چرا دوست نداری؟ بهترین شبه وسترن ایستوود از نظر من همین بود و
به نوعی تمام وصیتهای این آدمکش دوستداشتنی در نابخشوده خلاصه بود.
موریکونه یه آهنگ داره با نام ecstasy of gold که توی یکی از اجراهای زندهی متالیکا
نواخته میشه. من اون رو از سینما پارادیزو و بقیه آثارش بیشتر دوست دارم.
خب دلیل اش اینست که من کلا از فیلم های وسترن خوشم نمی آید، برعکس عاشق بازی های کامپیوتری وسترن هستم مثل :سری Desperados و Red Dead Redemption،جانگو هم فیلم قشنگی نبود،اما من شیفته ی بازی والتز هستم. به خاطر بازی والتز حتما این فیلم راببین.در مورد دلزده شدن از فیلم و سینما هم به نگرم طبیعی است،من خودم اکثرا پس از دیدن یک فیلم براستی زیبا و یا خواندن یک داستان زیبا تا هفته ها سمت هیچ فیلم یا کتابی نمی روم،گونه ای از شکست عشقی را تجربه می کنم.:e415:
من پیشنها می کنم ِDial M for Murder را ببین،من تازه دارم می فهمم هیچکاک بزرگ که بوده.
iranbanoo
01-28-2014, 08:57 PM
اگر میخواهید مثل جایزهیِ من و خودت نشود، آری !!
جایزه ی ما مگه چش بود؟!!:))
به هر حال هروقت بفرمایید استارت میکنم
Russell
01-28-2014, 09:01 PM
جایزه ی ما مگه چش بود؟!!:))
به هر حال هروقت بفرمایید استارت میکنم
خواهش میکنم اجازه نمیخواهد که، همین الان آغاز بفرمایید.
Alice
01-28-2014, 09:15 PM
من پیشنها می کنم ِDial M for Murder را ببین،من تازه دارم می فهمم هیچکاک بزرگ که بوده.
تعریفش رو شنیدم. در مورد هیچکاک نقطهی اوج تمام هنرش بدون هیچ شکی سایکو بود.
درواقع یکی از فیلمهایی که من رو نابود کرد همین روانی بود! تمامی عناصری که برای "ترس"
مخاطب باید فراهم باشه به وفور در فیلمنامه و تکنیکهای ساختاری فیلم دیده میشد.
شرمنده من آخرین فیلمی که دیدم توی سینما بود (:e108:) با عنوان "آیینههای رو به رو".
البته به اجبار دوستان بود اگرنه من سینماهای ایران رو کلا به رسمیت نمیشناسم.
--------
خوب ایرانبانو هم که بله رو گفت و بزودی تاپیک استارت میخوره، من پیشنهادم اینه که
شهریار هم نامنویسی کنه و آواتارش رو قرار بده و بعد بره مسافرت. من هم که ظاهرا دوستان
از همین آواتار بلوندی خوششون امده. :e418:
Alice
01-28-2014, 09:30 PM
شرمنده من آخرین فیلمی که دیدم توی سینما بود با عنوان "آیینههای رو به رو".
تصحیح میکنم این برای پارسال بود، بعد از اون یه فیلم سینمایی
هم از بهمن قبادی دیدم با عنوان "فصل کرگدن" که چیزی در حد فاجعه بود. :)
sonixax
01-29-2014, 02:20 AM
بیخود که Teufelchen او, میلاد را نمیسزد ((:
بفرما یک جا هم که برای متمرکز بودن بحثها اعمال قانون کردیم شدیم اخی!!!
Nevermore
01-29-2014, 09:09 AM
تعریفش رو شنیدم. در مورد هیچکاک نقطهی اوج تمام هنرش بدون هیچ شکی سایکو بود.
درواقع یکی از فیلمهایی که من رو نابود کرد همین روانی بود! تمامی عناصری که برای "ترس"
مخاطب باید فراهم باشه به وفور در فیلمنامه و تکنیکهای ساختاری فیلم دیده میشد.
شرمنده من آخرین فیلمی که دیدم توی سینما بود (:e108:) با عنوان "آیینههای رو به رو".
البته به اجبار دوستان بود اگرنه من سینماهای ایران رو کلا به رسمیت نمیشناسم.
--------
خوب ایرانبانو هم که بله رو گفت و بزودی تاپیک استارت میخوره، من پیشنهادم اینه که
شهریار هم نامنویسی کنه و آواتارش رو قرار بده و بعد بره مسافرت. من هم که ظاهرا دوستان
از همین آواتار بلوندی خوششون امده.
تصحیح میکنم این برای پارسال بود، بعد از اون یه فیلم سینمایی
هم از بهمن قبادی دیدم با عنوان "فصل کرگدن" که چیزی در حد فاجعه بود. :)
درست است،من سایکو را سالها پیش(به گمانم در دوران نو جوانی دیدم) و اتفاقا به تازگی هم می خواهم برای بار دوم آنرا ببینم.
خب من آخرین فیلم ایرانی ای که دیدم جدایی نادر از سیمین بود که آن هم چنگی به دل نزد،در مورد فصل کرگدن هم راست می گویی،تنها "فاجعه" به درستی این فیلم را توصیف می کند،اتفاقا چند روزی هم در نت بحث داشتیم با دیگران که این فیلم به واقع آشغال بود و ایشان به سبب رگ آریایی همچنان در حال دفاع از این فیلم مزخرف بودند.:e40e:
Alice
01-29-2014, 12:46 PM
به سبب اینکه از قرارِ معلوم شما از پارسیگویی خود را بازنشسته کردهاید، این پرسش را بار دیگر پاسخ خواهم داد. .... من از طریق همین پارسینویسیهای دوستان توانستم به نثرخود شمایی بهتر و منسجمتر بدهم؛ چرا که ریزهکاریهایی را در زبان پارسی یافتم که تا پیش از این نمیدانستم.
من قبلا هم به این نکته اصرار ورزیده بودم.
شما باید بهوش باشید که پارسیگویی پیش و بیش از هرچیز موضعی علیه اسلام و مذهب
عربهاست، فردوسی هم آلت دست این جنبش برای ستیختن و مبارزه با کیش عربها. تا اینجا
به خودی خودی هیچ خرده ای به پارسیگویان وارد نیست و من هم مخالفتی ندارم، مشکل
زمانیست که سرهنویسی به عنوان محقترین و والاترین چهرهی زبان ایرانیان جلوه داده میشود
و هر نوع دیگری از زبان فارسی که عاری از لغات اصیل ریشهدار باشد به سرعت محکوم میشود.
شما میخواهید نثر خود را آراسته کنید باید خزانهی واژگانتان پر باشد، چه عربی و چه پارسی،
هیچ ربطی هم به پارسینویسی سره ندارد.
مزدك بامداد
01-29-2014, 02:06 PM
به خودی خودی هیچ خرده ای به پارسیگویان وارد نیست و من هم مخالفتی ندارم، مشکل
زمانیست که سرهنویسی به عنوان محقترین و والاترین چهرهی زبان ایرانیان جلوه داده میشود
و هر نوع دیگری از زبان فارسی که عاری از لغات اصیل ریشهدار باشد به سرعت محکوم میشود.
بیجاست.
سنجه، کارآمدی زبان است که با آلودگی تازی، ما دو جور دستور زبان
و دو جور قانون و دو جور اندیشه که با هم در ستیزند در ویر خود
میپروریم و دچار ناتوانی واژه سازی ( دانشیک و فلسفی و فندی
و هنری و ... ) بوده و از دریافت چم های باریک ناتوان شده ایم.
برای همین هم هزار سال است که جز آفتابه به جایی نرسیده ایم.
•
پارسیگر
Alice
01-29-2014, 02:35 PM
بیجاست.
سنجه[١]، کارآمدی[٢] زبان است که با آلودگی تازی، ما دو جور دستور زبان
و دو جور قانون و دو جور اندیشه که با هم در ستیزند در ویر[٣] خود
میپروریم و دچار ناتوانی واژه سازی ( دانشیک[٤] و فلسفی و فندی
و هنری و ... ) بوده و از دریافت چم[٥] های باریک ناتوان شده ایم.
بیجاست.
شما هم مثل کسروی برای انسجام دینستیزی از سر و کول واژههای فارسی بالا میروید.
«دو جور زبان» و «دو جور اندیشه» و امثالهم نداریم، دستور زبان پارسی با دساتیر عربی
ممزوج شده است و آفتابهسازی هم ربطی به دوتا کلمهی عربی ندارد؛ مغلطه نکنید. اگر
زبان فارسی در «واژهسازی ناتوان بود» هیچ کلمهی عربی قدرت اختلاط با وندهای فارسی
را نداشت. حال اما کثیری از کلمات عربی وجود دارد که با وندهای فارسی اخت و مانوس
شده اند و جزء لاینفکی از وسعت و عظمت زبان فارسی را تشکیل میدهند.
undead_knight
01-29-2014, 02:41 PM
بیجاست.
سنجه، کارآمدی زبان است که با آلودگی تازی، ما دو جور دستور زبان
و دو جور قانون و دو جور اندیشه که با هم در ستیزند در ویر خود
میپروریم و دچار ناتوانی واژه سازی ( دانشیک و فلسفی و فندی
و هنری و ... ) بوده و از دریافت چم های باریک ناتوان شده ایم.
•
پارسیگر
البته من تاثیر زبان رو اندیشه رو میپذیرم و حتی یکی از مدافعین سرسختش هستم ولی این تاثیر "حد" داره.
مگرنه دانشمندان ایرانی در دوران حکومت اسلامی با زبانی جز عربی یا عربی-فارسی فکر میکردند!؟
kourosh_bikhoda
01-29-2014, 09:12 PM
اتانول = الکل خوراکی
ما اینجا دربارهیِ الکل چوب و متانول! چیزی نگفتیم. اتانولی که در داروخانهها میفروشند هرگز آن اندازه ناب نیست و آت
و آشغالهایی که بهمراه دارد (دربرگیرندهیِ کمی از همین متانول) میتواند شما را کور یا هتّا بکشد; تازه در ایران که خود اشان
دستی هم چند تا آت و آشغال دیگر میافزایند که تلخ و بدمزه و نخوردنی شود که همهیِ اینها خوردن اش را براستی کودنانه میکند.
همان الکل پیکموتوری باز بهتر است.
میدونم اتانول خوراکیه. منظورم اینه که دوست شما اتانول خالص نمیگرفته. روی شیشه نوشته میشه که حاوی چه چیزهاییه.
ما یه همسایه ای داشتیم همیشه شبها تو تاریکی دم در مینشست سیگار میکشید. بعضی وقتهام یه لیوان کوچک بغل دستش بود. یه بار بهم گفت الکل طبی میخوره. به جز مخش هم همه جاش سالم بود :e057:
اصلن خود شرکت های تولید کننده از ترس اینکه کسانی اینو نخورند جرات نمیکنند بهش متانول بزنند. ولی به همین خاطر مواد تلخ کننده میزنند.
شما مطمئنی که اتانول های شرکتی خالص نیستند؟
ودکا ابسولوت کجا 70 تومنه؟ من شیشهای حدودا 150 خریده بودم.
چه خبره 150 تومن؟ با 180 تومن میشه ویسکی خرید. ابسولوت شیشش حداکثر 20 دلاره دیگه. مگه از همین شیشه 750 میلی لیتریا نیست؟
kourosh_bikhoda
01-29-2014, 09:18 PM
سنجه[١]، کارآمدی[٢] زبان است که با آلودگی تازی، ما دو جور دستور زبان
و دو جور قانون و دو جور اندیشه که با هم در ستیزند
مگه اندیشه زبان عربی چیه که با پارسی در ستیزه؟ کارِ زبان اینه که ارتباط رو برقرار کنه و مفاهیم رو انتقال بده. حالا میخواد عربی باشه یا پارسی یا زبان دلفین ها. همشون یک کاربری و هدف دارند. حالا یکی کمتر یکی بیشتر. ولی دیگه ستیز ندارند که.
مزدك بامداد
01-29-2014, 09:40 PM
البته من تاثیر زبان رو اندیشه رو میپذیرم و حتی یکی از مدافعین سرسختش هستم ولی این تاثیر "حد" داره.
مگرنه دانشمندان ایرانی در دوران حکومت اسلامی با زبانی جز عربی یا عربی-فارسی فکر میکردند!؟
نه، زبان مادری پورسینا و بیرونی و انیها پارسی ، انهم پارسی کمابیش سره
بود ( آنها همزمانه ی فردوسی و از خراسان بزرگ بودند که کمتر دست خورده
بود و ایراندوستانی چون ابو مسلم پرورش داد. بوده اند) و عربی را در مکتب
یاد گرفته اند.
اینها همه پرورده ی زمان سامانیان هستند که ایرانی پرور و پارسی دوست
بودند و پس از پایان فرمانروایی انان و سرکار امدن غزنویان که اسلامیست
بودند، کم کم به چگالی واژگان عربی افزوده و اندیشه ورزی نیز برافتاد،
بگونه ای که همانند پورسینا دیگر پیدا نسد ( یک خیام بود که آنهم از ترس
تکفیر میلرزید)
•
پارسیگر
مزدك بامداد
01-29-2014, 09:54 PM
بیجاست.
شما هم مثل کسروی برای انسجام دینستیزی از سر و کول واژههای فارسی بالا میروید.
«دو جور زبان» و «دو جور اندیشه» و امثالهم نداریم، دستور زبان پارسی با دساتیر عربی
ممزوج شده است و آفتابهسازی هم ربطی به دوتا کلمهی عربی ندارد؛ مغلطه نکنید. اگر
زبان فارسی در «واژهسازی ناتوان بود» هیچ کلمهی عربی قدرت اختلاط با وندهای فارسی
را نداشت. حال اما کثیری از کلمات عربی وجود دارد که با وندهای فارسی اخت و مانوس
شده اند و جزء لاینفکی از وسعت و عظمت زبان فارسی را تشکیل میدهند.
بیجاست، دستور زبان سامی و دستور زبان هندواروپایی با هم ناسازگارند
یکی کالبدی ( فاعل مفعول ..) و دیگری وندی است ( کاروَر، کارگیر..)
و ایندو باهم نمیخوانند. در عربی نمیتوان گفت " دماسنج" باید ا ز آمایش
افزوده ی دو واژه سود برد: "میزان الحرارة ". زبان عربی برای خودش
شاید خوب باشد ولی آوردن ۷۰% آن به زبان پارسی به بهانه ی دینداری،
نارواست. هم اکنون هم فرهنگستان "جمهوری اسلامی" دارد واژه های
فرنگی را با عربی و .. جایگزین میسازد که بدید خود با " هجمه ی فرهنگی
غرب" جنگ نماید ، ناآگاه از اینکه آلودگی هرچه بیشتر زبان پارسی به
نابودی ان در برابر زبانهای جهانی بویژه انگلیسی خواهد انجامید. هم
اکنون در دانشگاه های ترازبالاتر کشور های عربی دارند به انگلیسی
آموزش میدهند چون عربی از همپیشی در واژه سازی دانشیک ناتوان
است و خود عرب هم در تاریخ خود نتوانسته اند یک دستاورد دانشیک
و فندی و اندیشوی و فلسفی که شایان یاد اوری باشد، به جهانیان
پیشکش نمایند. پس به وارونه، این جمهوری اسلامی است که تنها
و تنها به انگیزه ی ایدئولوژیک، با عربیزه کردن هرچه بیشتر زبان
پارسی ، به گمان خود با ایرانی گری و فرهنگ باخترزمینی میجنگد
ولی در فربود، گور این زبان را میکند ، برای یک مشت دلار بیشتر!
----
نکته: دستور، یک واژه ی پارسی است و چندینه سازی عربی آن
ناروا و در راستای سردرگمی یادگیرندگان این زبان است که بجای
یک "ها" باید با استاید واکراد و شواهین و ارامنه و گزارشات!!
سر و کله بزنند !! = خنجر به زبان پارسی
•
پارسیگر
kourosh_bikhoda
01-29-2014, 09:54 PM
آقا این شب پره چی میگه راجع به سیاوش قمیشی؟
کسی اینجا کنسرت قمیشی رفته؟
YouTube - انتقادات شدید شهرام شب پره از سیاوش قمیشی (http://www.youtube.com/watch?v=gscOVPkh990)
Mehrbod
01-29-2014, 10:13 PM
نکته: دستور، یک واژه ی پارسی است و چندینه[٩] سازی عربی آن
ناروا و در راستای سردرگمی یادگیرندگان این زبان است که بجای
یک "ها" باید با استاید واکراد و شواهین و ارامنه و گزارشات!!
سر و کله بزنند !! = خنجر به زبان پارسی
مزدک جان سخت نگیرید, ایشان تازگیها دارند خود اشان را به هنریهایِ ترولگری میآرایاند:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/87.jpg
Alice
01-29-2014, 10:14 PM
بیجاست، دستور زبان سامی و دستور زبان هندواروپایی با هم ناسازگارند
یکی کالبدی[١] ( فاعل مفعول ..) و دیگری وندی است ( کاروَر[٢]، کارگیر[٣]..)
و ایندو باهم نمیخوانند. در عربی نمیتوان گفت " دماسنج" باید ا ز آمایش[٤]
افزوده ی دو واژه سود برد: "میزان الحرارة ". زبان عربی برای خودش
شاید خوب باشد ولی آوردن ۷۰% آن به زبان پارسی به بهانه ی دینداری،
نارواست. هم اکنون هم فرهنگستان "جمهوری اسلامی" دارد واژه های
فرنگی را با عربی و .. جایگزین میسازد که بدید خود با " هجمه ی فرهنگی
غرب" جنگ نماید ، ناآگاه[٥] از اینکه آلودگی هرچه بیشتر زبان پارسی به
نابودی ان در برابر زبانهای جهانی بویژه انگلیسی خواهد انجامید. هم
اکنون در دانشگاه های ترازبالاتر کشور های عربی دارند به انگلیسی
آموزش میدهند چون عربی از همپیشی[٦] در واژه سازی دانشیک[٧] ناتوان
است و خود عرب هم در تاریخ خود نتوانسته اند یک دستاورد دانشیک
و فندی و اندیشوی و فلسفی که شایان یاد اوری باشد، به جهانیان
پیشکش نمایند. پس به وارونه، این جمهوری اسلامی است که تنها
و تنها به انگیزه ی ایدئولوژیک، با عربیزه کردن هرچه بیشتر زبان
پارسی ، به گمان خود با ایرانی گری و فرهنگ باخترزمینی میجنگد
ولی در فربود[٨]، گور این زبان را میکند ، برای یک مشت دلار بیشتر!
بیخود است.
اولا در پیام قبلی گفتم که برخی از دساتیر و قوانین عربی امروزه جزئی از زبان فارسی هستند و
با "وندها" ممزوج شده اند. اگر میخواهید فهرست کثیری از لغات عربی که با تکواژهای پارسی
درآمیختهاند را بیاورم؟!
ثانیا تمام این حرفها را مثل صفحهی گرامافون هزاربار تکرار کرده اید و نیازی به بازگویی دوباره نیست!
ثالثا "دساتیر" هم طبق قواعد زبان فارسی واژهی نادرستی است، اما دوست داشتم کمی عربی
بنویسم. Problem؟ :)
Alice
01-29-2014, 10:16 PM
مزدک جان سخت نگیرید, ایشان تازگیها دارند خود اشان را به هنریهایِ ترولگری میآرایاند:
گفتم که دساتیر نادرست است. خواستم کمی مزدک را اذیت کنم! شما هم کمتر چرت و پرت بگویید
............، اگرنه در گفتگویی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید!
از توهین شخصی لطفا خودداری کنید
Mehrbod
01-29-2014, 10:22 PM
گفتم که دساتیر نادرست است.
نه, دساتیر هم درست است و میشود آسمانیک: دساتیر - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%B1)
شما هم کمتر چرت و پرت بگویید
و وقتی نامتان را خواندیم زر بزنید، اگرنه در گفتگویی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید!
با دشنام به من هم بجایی نمیرسید (:
مزدك بامداد
01-29-2014, 10:26 PM
بیخود است.
اولا در پیام قبلی گفتم که برخی از دساتیر و قوانین عربی امروزه جزئی از زبان فارسی هستند و
با "وندها" ممزوج شده اند. اگر میخواهید فهرست کثیری از لغات عربی که با تکواژهای پارسی
درآمیختهاند را بیاورم؟!
ثانیا تمام این حرفها را مثل صفحهی گرامافون هزاربار تکرار کرده اید و نیازی به بازگویی دوباره نیست!
ثالثا "دساتیر" هم طبق قواعد زبان فارسی واژهی نادرستی است، اما دوست داشتم کمی عربی
بنویسم. Problem؟ :)
بیجاست، DNA ویروس ایدز هم بخشی از پیکر بیمار
است ولی این رخکرد بسنده نیست که بگوییم خوب
هم هست. دوباره گویی و چندباره گویی چیزی که
درست است از درستی آن نمیکاهد و به وارونه
همچنین با اگاهی از انیکه نادرست سخن می
گویید, در همین یک پیام سه گناه انجام داده اید:
دو سفسته برپاد فرنودسار و یک خیانت برپاد ایران.
•
پارسیگر
Alice
01-29-2014, 10:27 PM
با دشنام به من هم بجایی نمیرسید (:
دشنام برای این است که علاقهی وافری دارید تا از من مچگیری کنید و دست به کثافتکاری میزنید.
در جستار دیگری همین کار را کردید و پیام زدوده شدهی دویست سال پیش را در تالار آوردید و بعد
هم من ناراحت شدم و چیزی نگفتم، اما این بار اگر تکرار کنید بیشک حالتان را جا میاوریم. :)
کودن.
Alice
01-29-2014, 10:29 PM
بیجاست، DNA ویروس ایدز هم بخشی از پیکر بیمار
است ولی این رخکرد[١] بسنده نیست که بگوییم خوب هم
هست. دوباره گویی و چندباره گویی چیزی که
درست است از درستی آن نمیکاهد و به وارونه
همچنین با اگاهی[٢] از انیکه نادرست سخن می
گویید, در همین یک پیام سه گناه انجام داده اید:
دو سفسته برپاد فرنودسار[٣] و یک خیانت برپاد ایران.
بیخود است.
شما میگویید این دو سامانه با هم در ستیزند و نمیخورند!
اما هزاران هزار واژهی فارسی وجود دارد که با عربی مانوس میباشد.
پس چطور این دو سامانه بهم نمیخورند؟
حرفهای تکراری از این جهت گفتم که بدیهیات را برای من توضیح ندهید و
خودم بارها در پیامهایتان آنان را خوانده و غور کردهام.
Alice
01-29-2014, 10:37 PM
این تئودور هرزل هم گویا عقدهی اخراج و سرکوب و کارت زرد و قرمز دارد!
کجای "زر زدن" فحش است؟ یکی این را برای من روشن کند. مثل این است
که من بگویم "بیسواد"، یا مثلا "کودن"!
Mehrbod
01-29-2014, 11:01 PM
دشنام برای این است که علاقهی وافری دارید تا از من مچگیری کنید و دست به کثافتکاری میزنید.
در جستار دیگری همین کار را کردید و پیام زدوده شدهی دویست سال پیش را در تالار آوردید و بعد
هم من ناراحت شدم و چیزی نگفتم، اما این بار اگر تکرار کنید بیشک حالتان را جا میاوریم. :)
کودن.
اینجور نیست, بنمایه آوردن و نشان دادن دورویی شما که کثافتکاری نیست,
بوارونه, این دوروییها و دشنامها و سرانجام ترولهایِ شما هستند که کثافتکاری به شمار میروند! (:
Alice
01-29-2014, 11:04 PM
اینجور نیست, بنمایه آوردن و نشان دادن دورویی شما که کثافتکاری نیست,
بوارونه, این دوروییها و دشنامها و سرانجام ترولهایِ شما هستند که کثافتکاری به شمار میروند! (:
باورهای هرکسی در بستر زمان دگرگون میشوند، این بهتر است از اینکه
مثل شما پاچهلیس دُگمی و ازلی و ابدی مزدک باشیم. کودن!
Mehrbod
01-29-2014, 11:10 PM
درسته, شما هنوز نوجوان هستید و دارید بزرگ میشوید. من هم برای همین به سرور مزدک گفتم سخت
نگیرند, هم دارید بزرگ میشوید, هم به هنرهای ترولگری تازه آشنا شدهاید و باید در برابر شما بُردبار بود (:
مزدك بامداد
01-29-2014, 11:13 PM
پس چطور این دو سامانه بهم نمیخورند؟
آزمون آروین و تاریخ = از پیامد آن پیداست: آفتابه
همانگونه که سامانه ی بتا ماکس و وی اچ اس به
هم نمیخوردند و تنها بزور converter = دستگاهی
که بتواند هردوی اینها را بخواند (= هزینه افزوده=
سختی یادگیری و دریافت) میتوانند باهم رسانایی نمایند.
•
پارسیگر
مزدك بامداد
01-29-2014, 11:19 PM
اینهم سفسته است، چرا که اگر به تیل فرزام نزدیک بشوید
باور های شما دیرتر و کمگاه تر، دگریسته و تنها تراش
الماس گون می یابند. از سوی دیگر خشم و ستیز شما
در این باره بیجاست، چرا که من به تنهایی هم از پس
۳۵ ترول و ۴۷ اسلامیست و ۷۶ هوادار سرمایه برمیایم !
•
Alice
01-29-2014, 11:20 PM
درسته, شما هنوز نوجوان هستید و دارید بزرگ میشوید. من هم برای همین به سرور مزدک گفتم سخت
نگیرند, هم دارید بزرگ میشوید, هم به هنرهای ترولگری تازه آشنا شدهاید و باید در برابر شما بُردبار بود (:
در عوض ما هم با آهنگ رسا و دلنشینی به شما میگوییم: کودن.
بسیار برازنده و سزاوار شما میاید! کودن پاچهخوار و نوچهی مزدک!
آزمون آروین[١] و تاریخ = از پیامد آن پیداست: آفتابه
همانگونه که سامانه[٢] ی بتا ماکس و وی اچ اس به
هم نمیخوردند و تنها بزور converter = دستگاهی
که بتواند هردوی اینها را بخواند (= هزینه افزوده=
سختی یادگیری و دریافت) میتوانند باهم رسانایی نمایند.
آزمون و تاریخ برای من دلیل نشد؛ در پیشرفت یا عقبماندگی هر ملتی دلایل گوناگونی
دخالت دارد. من گواه و برگهی زبانشناسانه خواهانم!
چطور این دو سامانه بهم نمیخورند ولی هزاران هزار واژهی نیمه عربی/فارسی
با دستور کالبدینه/وندی وجود دارد؟؟؟!
دومی هم که قیاس معالفارق بود و هیچ ربطی نداشت.
Mehrbod
01-29-2014, 11:35 PM
در عوض ما هم با آهنگ رسا و دلنشینی به شما میگوییم: کودن.
بسیار برازنده و سزاوار شما میاید! کودن پاچهخوار و نوچهی مزدک!
ما؟ شما که یکی تنها بیشتر نیستید؟ :e402:
تازه نیک بنگریم تنها کسانیکه شما با این سخنان دارید میآزارید یکی خودتان هستید, یکی هم مزدک, زیرا نوچهیِ ایشان دانستن
من برابر است با کمتوان دانستن خود ایشان در اینکه یکتنه در گفتگوها همآوردی و ستیز کنند و بدرستی, گونهای ناسزا برای ایشان است (:
Alice
01-29-2014, 11:44 PM
تازه نیک بنگریم تنها کسانیکه شما با این سخنان دارید میآزارید یکی خودتان هستید, یکی هم مزدک, زیرا نوچهیِ ایشان دانستن
من ایشان برابر است با کمتوان دانستن خود ایشان در اینکه یکتنه در گفتگوها همآوردی و ستیز کنند و بدرستی, گونهای ناسزا برای ایشان است (:
خب پس. کمتر پاچهخواری کنید که به ایشان بر نخورد!
مزدك بامداد
01-29-2014, 11:45 PM
من گواه و برگهی زبانشناسانه خواهانم!
زبان پایه و جامه ی اندیشه هست یا نیست؟
شما با واژگان می اندیشید یا با بانگ های تارزان؟
شما با زبان پارسی، اندیشه های نیچه را از
روی بازگردان آن درست هوش میکنید یا کژ؟
یک آفریکایی با زبان چه میدانم سواهیلی هرگز
از روی بازگردان هم در می یابد که شوپنهاور
چه گفته است؟ نه چون این سخن در آن زبان
نمیگنجد.
برای همین شما هرگز نخواهید توانست 100% با واژه ی
فارسی دریابید که چم Eigenswert ب.ن. چیست
•
پارسیگر
مزدك بامداد
01-29-2014, 11:46 PM
آزمون و تاریخ برای من دلیل نشد
این بهترین آوند و برترین داور است!
•
پارسیگر
Mehrbod
01-29-2014, 11:53 PM
خب پس. کمتر پاچهخواری کنید که به ایشان بر نخورد!
خب این دریافت لغزشمند شماست; گناه من نیست اندیشههایِ من و ایشان همپوشانیِ بسیار بالایی دارند (great minds think alike),
گرنه در جایِ دیگر نیز من با Ouroboros همپوشانی داشتهام و ایشان را هم سرور نامیدهام: مردستیزی فراگیر در ایران و جهان (http://forum.hammihan.com/thread62876.html)
که ب.ن. در همین فرهشت مردستیزی, من و مزدک در دیدگاههایِ دوری از هم میباشیم و خود میشود یک پادنمونهیِ دمدست برای شما.
پس اینکه شما اینجور رنجور و گریان و نالان به دشمنی با زبان پارسی روی آوردهاید و میخواهید تا دل اتان هم میخواهد آن میانها بترّولید
و کسی هم به شما بالای چشم ات ابروئه نگوید و اگر هم بگوید "تو زر نزن" و "تو کودنی" و "کثافتکار" بشنود, بروشنی میشود «فزونخواهی».
پارسیگر
Alice
01-30-2014, 12:04 AM
زبان پایه و جامه ی اندیشه هست یا نیست؟
شما با واژگان می اندیشید[١] یا با بانگ های تارزان؟
شما با زبان پارسی، اندیشه های نیچه را از
روی بازگردان آن درست هوش میکنید یا کژ؟
یک آفریکایی با زبان چه میدانم سواهیلی هرگز
از روی بازگردان هم در می یابد که شوپنهاور
چه گفته است؟ نه چون این سخن در آن زبان
نمیگنجد.
زبان فارسی چه ربطی به بانگهای تارزان دارد؟! :e40f:
شما گفتید این دو سامانه بهم نمیخورند، ما هم گفتیم
که هزاران واژهی کالبدینه/آمایشی داریم! پس دستور زبان
کالبدینه به وسعت دستور زبان فارسی افزوده است.
خب این دریافت لغزشمند شماست; گناه من نیست اندیشههایِ من و ایشان همپوشانیِ بسیار بالایی دارند (great minds think alike),
گرنه در جایِ دیگر نیز من با @Ouroboros همپوشانی داشتهام و ایشان را هم سرور نامیدهام: مردستیزی فراگیر در ایران و جهان
که ب.ن.[١] در همین فرهشت[٢] مردستیزی, من و مزدک در دیدگاههایِ دوری از هم میباشیم و خود میشود یک پادنمونهیِ[٣] دمدست برای شما.
پس اینکه شما اینجور رنجور و گریان و نالان به دشمنی با زبان پارسی روی آوردهاید و میخواهید تا دل اتان هم میخواهد آن میانها بترّولید
و کسی هم به شما بالای چشم ات ابروئه نگوید و اگر هم بگوید "تو زر نزن" و "تو کودنی" و "کثافتکار" بشنود, بروشنی میشود «فزونخواهی».
خب نوچهی امیر هم بودید! :)
دشمنی من با شما در زبان پارسی نیست، در اینجاست که پستهای پیشین مرا بالا
میکشید. (در جستار دیگری گفته بودم این عمل کثیفیست و خوشم نمیاید)
بازهم این را تکرار کردید تا اینکه ناگزیر شدیم این عمل کثیف را با پتک بر فرق سر شما
نوچهی دیرین مزدک و امیر بزنیم.
Mehrbod
01-30-2014, 12:06 AM
خب نوچهی امیر هم بودید! :)
آهان, پس روشن میشود شما هر کس را دوست ندارید انگ نوچه میزنید و ما نباید دنبال فرنود باشیم.
دشمنی من با شما در زبان پارسی نیست، در اینجاست که پستهای پیشین مرا بالا
میکشید. (در جستار دیگری گفته بودم این عمل کثیفیست و خوشم نمیاید)
بازهم این را تکرار کردید تا اینکه ناگزیر شدیم این عمل کثیف را با پتک بر فرق سر شما
نوچهی دیرین مزدک و امیر بزنیم.
= فزونخواهی.
بکوشید بهتر ترولیده و باهوشتر باشید, تا اینجور سخنان پادستیز از خود تان بجا نگذارید.
پارسیگر
Alice
01-30-2014, 12:10 AM
= فزونخواهی.
هرچه باشد اگر بار دیگر تکرار شود بازهم از ما کشیدهی نر و ماده میخورید!
Mehrbod
01-30-2014, 12:12 AM
هرچه باشد اگر بار دیگر تکرار شود بازهم از ما کشیدهی نر و ماده میخورید!
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/89.jpg
مزدك بامداد
01-30-2014, 12:15 AM
پس دستور زبان
کالبدینه به وسعت دستور زبان فارسی افزوده است.
زباله به پهنه ی گوهر ها میفزاید
ولی از کارآمدی ان میکاهد.
فردید از بانگ تارزان هم ، زبان
های فرگشت نیافته و واپس مانده اند.
زبان هم مانند جانوران ، گوناگون
است، پیشرفته و واپس مانده ...
•
پارسیگر
Alice
01-30-2014, 12:22 AM
زباله به پهنه[١] ی گوهر ها میفزاید
ولی از کارآمدی[٢] ان میکاهد.
فردید[٣] از بانگ تارزان هم ، زبان
های فرگشت[٤] نیافته و واپس مانده اند.
زبان هم مانند جانوران ، گوناگون
است، پیشرفته و واپس مانده ...
•
یک بار دیگر میگویم!
شما میگویید دستور زبان عربی زباله است. چرا؟ چون
با دستور زبان پارسی نمیخورد و جور نمیشود. حال
آنکه ما نشان دادیم میخورد. (هزاران واژهی آمایشی
عربی) پس بر این پایه چرا هنوز زباله است؟
Alice
01-30-2014, 12:28 AM
Mehrbod باز هم که پیک دویستسال پیش و زدوده شدهی ما را بالا میاوری؟!
از کودنی و خریت به پستی و نکبت فروکش کردهاید؟
Mehrbod
01-30-2014, 12:35 AM
Mehrbod باز هم که پیک دویستسال پیش و زدوده شدهی ما را بالا میاوری؟!
نه خواستم بیشتر برآشفته شوید ببینم چند روی دیگر شما را میتوانم بیرون بکشم (:
مزدك بامداد
01-30-2014, 12:54 AM
شما میگویید دستور زبان عربی زباله است. چرا؟ چون
با دستور زبان پارسی نمیخورد و جور نمیشود. حال
آنکه ما نشان دادیم میخورد. (هزاران واژهی آمایشی
عربی) پس بر این پایه چرا هنوز زباله است؟
برای دستگاه بتاماکس، کاست وی اچ اس زباله است!
برای خودشان ارزمند است، چون همه چیزش با هم
جور است، عرب نباید دو راه روش چنیدنه کردن یاد
بگیرد، نباید یاد بگیرد که کننده کار بسته به خاستگاه
واژه( عربی ی افارسی) ، با پسوند "نده" است یا با
کالبد "فاعل". ساخت جایگاه با کالبد "مفعل" است یا
با پسوند گاه. برای همین هیچ رایانه ای در جهان
نمیتواند زبان پارسی را بخواند و بازگردان نماید !!
•
undead_knight
01-30-2014, 06:50 AM
آقا این شب پره چی میگه راجع به سیاوش قمیشی؟
کسی اینجا کنسرت قمیشی رفته؟
YouTube - انتقادات شدید شهرام شب پره از سیاوش قمیشی (http://www.youtube.com/watch?v=gscOVPkh990)
حتی اگر درست گفته باشه لب زدن سیاوش قمیشی به اجرای زنده شب پره شرف داره:))))
Alice
01-30-2014, 01:41 PM
آهان, پس روشن میشود شما هر کس را دوست ندارید انگ نوچه میزنید و ما نباید دنبال فرنود[١] باشیم.
حواسم نبود، شما نوچهی مزدک هستید و "مرید" امیر. این هم سند:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/92.jpg
Mehrbod
01-30-2014, 01:53 PM
حواسم نبود، شما نوچهی مزدک هستید و "مرید" امیر. این هم سند:
درسته, من نوچهیِ راسل هم هستم ((:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/90.jpg
Alice
01-30-2014, 01:58 PM
درسته, من نوچهیِ راسل هم هستم ((:
من به واژهی "سرور" کاری ندارم.
گفتم که به وضوح نوچگی مزدک را میکنید و در کنار آن یکی از مریدان خشتکدران امیر هم هستید!
Mehrbod
01-30-2014, 01:59 PM
من به واژهی "سرور" کاری ندارم.
گفتم که به وضوح نوچگی مزدک را میکنید و در کنار آن یکی از مریدان خشتکدران امیر هم هستید!
:e412:
من که چیزی نگفتم, گفتم هستم!
راستی, نوچهیِ Anarchy هم گویا هستم:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/93.jpg
براستی در یاد ام نبود در زندگی این همه سرسپرده بودهام (:
Alice
01-30-2014, 02:03 PM
براستی در یاد ام نبود در زندگی این همه سرسپرده بودهام (:
همانطور که گفتید ماده و جهان ازلی است، کودنی شما هم ازلی و ابدی و دهریست:
من با واژهی "سرور" کاری نداشتم.
Mehrbod
01-30-2014, 02:06 PM
همانطور که گفتید ماده و جهان ازلی است، کودنی شما هم ازلی و ابدی و دهریست:
من با واژهی "سرور" کاری نداشتم.
با گیومه چه؟
میدانید زمانیکه یک واژه را درون "" یا «» میگذارند یعنی چه, یا نه هوش اتان نمیکشد؟ (:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/94.jpg
Alice
01-30-2014, 02:10 PM
میدانید زمانیکه یک واژه را درون "" یا «» میگذارند یعنی چه, یا نه هوش اتان نمیکشد؟ (:
کودنالممالک کنون به یک گیومه گیر داده است!
دیگران اگر خویشتن را «مرید» امیر میخواندند همزمان نوچهی دیگران هم نبودند.
Mehrbod
01-30-2014, 02:19 PM
کودنالممالک کنون به یک گیومه گیر داده است!
دیگران اگر خویشتن را «مرید» امیر میخواندند همزمان نوچهی دیگران هم نبودند.
چه میشود کرد, بدبختانه در این جهان هوش را یکسان نهنباختهاند, گاه اینجور میشود! :e402: (به این هم میگویند کژلبخند).
پارسیگر
homayoun
01-30-2014, 02:24 PM
من در دفترچه کودنتر و بیسواد تر و کله شق تر از شما ندیده ام!
Alice
01-30-2014, 02:27 PM
برای اینکه چندین بار به شما زبان پارسی آموختیم و مچتان را گرفتیم! کودن! :)
homayoun
01-30-2014, 02:33 PM
برای اینکه چندین بار به شما زبان پارسی آموختیم و مچتان را گرفتیم! کودن! :)
همان داستان که نمیتوانستید دگرسانش میان رفتم و رفته ام را دریابید؟
تامل کنان در خطا و صواب به از ژاژخایان حاضر جواب!
از بس ناسزا گفتید و ابرتنی کردی اینگونه شد دیگه! بازداشت شدی!
دختر زبان درازی پیش بزرگتر کند همان بزنی تو دهنش بهتر است!
پارسیگر
kourosh_bikhoda
01-30-2014, 02:54 PM
گرنه در جایِ دیگر نیز من با @Ouroboros همپوشانی داشتهام و ایشان را هم سرور نامیدهام:
مهربد من و شما هم در زمینه فرگشت هم پوشانی داریم ها :e405:
Mehrbod
01-30-2014, 03:08 PM
مهربد من و شما هم در زمینه فرگشت هم پوشانی داریم ها :e405:
نه, شما در تراز من نیستید. برای اینکه از من "سرور" بشنوید, باید بیشتر از اینها فرهیخته و باهوش و دانشمند باشید (;
Mehrbod
01-30-2014, 03:10 PM
هُمایون جان از دشنام خوددارید.
دیگر اینکه این بسیار بیدادگرانه بود, ایشان Alice هموند باهوش ولی یکزمان
بسیار زودرنجی هستند و گاه دچار این آشوبهایِ سُهشیک و روانیک میشوند.
kourosh_bikhoda
01-30-2014, 03:11 PM
نه, شما در تراز من نیستید. برای اینکه از من "سرور" بشنوید, باید بیشتر از اینها فرهیخته و باهوش و دانشمند باشید (;
اینو از اول میگفتید. در اون پست چنین شرطی نبود. :e404:
homayoun
01-30-2014, 06:55 PM
هُمایون جان از دشنام خوددارید.
دیگر اینکه این بسیار بیدادگرانه بود, ایشان @Alice هموند باهوش ولی یکزمان
بسیار زودرنجی هستند و گاه دچار این آشوبهایِ سُهشیک و روانیک میشوند.
اینجا که پر از داستان های اروتیک و که درون ان پر از بیراهه بود
کاربران به بزرگتر از خود بنگی و منقلی من از تو خوشم نمیاد میگویند.
نون کسی که از روی نادانی گفته های درست من را نادرست خواند نباید گفت که...؟
شما هرکار میخواهید بکنید! من دیگر جز زبان آلمانی و پارسیک کاری با شما ندارم!
پارسیگر
Mehrbod
01-30-2014, 08:34 PM
اینجا که پر از داستان های اروتیک و که درون ان پر از بیراهه بود
کاربران به بزرگتر از خود بنگی و منقلی من از تو خوشم نمیاد میگویند.
نون کسی که از روی نادانی گفته های درست من را نادرست خواند نباید گفت که...؟
شما هرکار میخواهید بکنید! من دیگر جز زبان آلمانی و پارسیک کاری با شما ندارم!
پارسیگر
اینکه نمیشود چون دیگران بد هستند پس ما هم بد باشیم و دهندریدگی کنیم میگویند اگر
هرکس میخواست به تاوانِ کوری یک چشمْ چشم دیگری را بکوراند, بزودی شهر را شهر کوران میگرفت.
در کنار آن اینجا که گروه گردانندگیای پشت شما هست و به کارها رسیدگی میکند, چگونه
نیاز به دشنام در برابر دشنام میرود؟ اگر این سامانه نبود, آنگاه سخن شما باورپذیری داشت و
میگفتیم در پدافند از خود تان سزامندی دشنام و پاسخگویی همانند هم داشتید, ولی اینکه شما بیایید از روی
آزردگی از جایِ دیگر به ایشان هنگامیکه کنترل اش را بروشنی از دست داده یک سنگ دیگر بیندازید, این دیگر پذیرفتنی نیست.
سرانجام اینکه تالار اروتیک هم دستپخت من است و هیچ چیز بد یا نااخلاقیای در آن نیست: چرایی آغاز تالار داستانهای ِ اروتیک - برگ 13 (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87%D 8%A7%D8%8C-%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1%E2%80%8C%DB%8C%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-7/%DA%86%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%DB%8C-%D9%90-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-979/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-13.html)
پارسیگر
sonixax
01-31-2014, 12:18 AM
حتی اگر درست گفته باشه لب زدن سیاوش قمیشی به اجرای زنده شب پره شرف داره:))))
انصافن خیلی مزخرفه! من فقط یک بار توی عمرم کنسرت ایرانی رفتم همین شب پره بود با ابی . جفتشون هم گند زدند اه اه اه.
یکی باید به این فسیلها بگه دوران شما دیگه گذشته برید سواحل هاوایی حالشو ببرید تا خبر مرگتون بیاد.
یه نفر
01-31-2014, 05:53 AM
1- منم یادمه. رفتار اونروزتان زشت بود و برخورد قاطعی باهاتون نشد :-)
2- دسته جمعی به آلیس حمله کنید باز هم از پس این موجود بر نخواهید آمد. چرا؟ چون شما بهدنبال پیدا کردن ضعفی و یا سوتی در بین نوشته های او هستید. و این امر باعث میشه آلیس قوی تر بشه و زرنگتر.. مثل الان
3- بازداشتش بخاطر « زر نزن » خیلی خنده داره.. ناخودآگاه یاد « خر یک جاندار است » افتادم :e105:
4- نمیشه زودتر از حصر خانگی آزادش کنید؟
5- شما همتون بچه های خوبی هستید. مطالب همتون عالی هست. و همتون با هم درگیر هستید که این اوج زیبایی تفاوت تفکرتون هست. یکی که کم بشه، زیبایی هم کم میشه..!
6- آلیس، حرف نداری :e106:
Russell
01-31-2014, 08:17 PM
باز هم دههیِ زجری دیگر...
Russell
01-31-2014, 09:41 PM
انصافن خیلی مزخرفه! من فقط یک بار توی عمرم کنسرت ایرانی رفتم همین شب پره بود با ابی . جفتشون هم گند زدند اه اه اه.
یکی باید به این فسیلها بگه دوران شما دیگه گذشته برید سواحل هاوایی حالشو ببرید تا خبر مرگتون بیاد.
ظاهرا پول او رو هم ندارند !!
sonixax
01-31-2014, 10:28 PM
ظاهرا پول او رو هم ندارند !!
برای اینکه هر چی درآوردند دادند شیشه و بنگ و تریاک و کوکائین و ....
Russell
01-31-2014, 10:34 PM
برای اینکه هر چی درآوردند دادند شیشه و بنگ و تریاک و کوکائین و ....
اونها که خب ابزار کار هستند باید بحساب هزینهها گذاشت !!
sonixax
01-31-2014, 10:43 PM
اونها که خب ابزار کار هستند باید بحساب هزینهها گذاشت !!
دیگه نه همه دار و ندارشون که!
Mehrbod
01-31-2014, 11:50 PM
1- منم یادمه. رفتار اونروزتان زشت بود و برخورد قاطعی باهاتون نشد :-)
2- دسته جمعی به آلیس حمله کنید باز هم از پس این موجود بر نخواهید آمد. چرا؟ چون شما بهدنبال پیدا کردن ضعفی و یا سوتی در بین نوشته های او هستید. و این امر باعث میشه آلیس قوی تر بشه و زرنگتر.. مثل الان
3- بازداشتش بخاطر « زر نزن » خیلی خنده داره.. ناخودآگاه یاد « خر یک جاندار است » افتادم :e105:
4- نمیشه زودتر از حصر خانگی آزادش کنید؟
5- شما همتون بچه های خوبی هستید. مطالب همتون عالی هست. و همتون با هم درگیر هستید که این اوج زیبایی تفاوت تفکرتون هست. یکی که کم بشه، زیبایی هم کم میشه..!
6- آلیس، حرف نداری :e106:
همین؟ به خود ات هم میگی دوست خوب؟ آلیس برای اینکه تو برگردی اینجا را به خون
و آتش کشید, همهیِ کاری که تو میکنی اینه که اشکال ندارد, اخراج آلیس مایهیِ باهوشتر شدن اش میشود؟ :e405:
Mehrbod
02-01-2014, 12:00 AM
به دوستان و سروران و بانوان, ٦٦٦ برگی شدن این جُستار را دستمریزاد و سد آفرین میگویم, تا باشد از این مَرهایِ اهریمنیک!
پارسیگر
undead_knight
02-01-2014, 09:38 AM
نه، زبان مادری پورسینا و بیرونی و انیها پارسی ، انهم پارسی کمابیش سره
بود ( آنها همزمانه ی فردوسی و از خراسان بزرگ بودند که کمتر دست خورده
بود و ایراندوستانی چون ابو مسلم پرورش داد. بوده اند) و عربی را در مکتب
یاد گرفته اند.
اینها همه پرورده ی زمان سامانیان هستند که ایرانی پرور و پارسی دوست
بودند و پس از پایان فرمانروایی انان و سرکار امدن غزنویان که اسلامیست
بودند، کم کم به چگالی واژگان عربی افزوده و اندیشه ورزی نیز برافتاد،
بگونه ای که همانند پورسینا دیگر پیدا نسد ( یک خیام بود که آنهم از ترس
تکفیر میلرزید)
•
پارسیگر
Dark Ages (historiography) - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Ages_%28historiography%29)
میشه بفرمائید دقیقا در اروپا چه انقلاب زبانی پیش اومد که نه فقط انگلیسی زبان ها،بلکه کل اروپا دچار دوران سیاه علم و فلسفه شد و چه اتفاقی افتاد که در دوران روشنگری اینقدر پیشرفت فلسفی و علمی پیش اومد!؟
مهم ترین مسئله تاثیر مسیحیت در این دوران و سکولاریسم در دوران روشنگری و باز شدن فضای علمی و فلسفی بود.
پس میبینید نقش زبان براحتی تحت تاثیر خیلی چیزای دیگه قرار میگیره.
یه نفر
02-01-2014, 05:26 PM
همین؟ به خود ات هم میگی دوست خوب؟ آلیس برای اینکه تو برگردی اینجا را به خون
و آتش کشید, همهیِ کاری که تو میکنی اینه که اشکال ندارد, اخراج آلیس مایهیِ باهوشتر شدن اش میشود؟
اگر اندازه 1 اپسیلون باهوش بودی، نمیخندیدی.. گــــــریـــه میکردی!
این رفتار شما که آلیس رو محروم میکنید فقط باعث میشه خودتون رو کوچکتر کنید. چون آلیس قوی تر میشه و قوی تر شده..
رفتار شما نشانه ای از ترس شماست!
Mehrbod
02-01-2014, 05:30 PM
اگر اندازه 1 اپسیلون باهوش بودی، نمیخندیدی.. گــــــریـــه میکردی!
این رفتار شما که آلیس رو محروم میکنید فقط باعث میشه خودتون رو کوچکتر کنید. چون آلیس قوی تر میشه و قوی تر شده..
رفتار شما نشانه ای از ترس شماست!
من کجا خندیدم!؟
پس میگی آلیس خنگ بود, با کارهای ما باهوشتر شد؟ :39:
یه نفر
02-01-2014, 06:13 PM
خنگ نه. ساده بود :-) بنده خدا نوشته های دوران سادیگش رو با وسواس پاک کرده بود. تفکراتش رو منظم کرده بود... این دلیلی برای باهوش شدنش هست..
kourosh_bikhoda
02-01-2014, 07:32 PM
بیجاست، سخن ما لودگی نیست،
شما هوش نکردید که ایشان چه
گفت که این را شنید ! ولی چون
پاپاجون هستید ناگزیر باید یک
جوری ماست مالی نمایید!
من هوش کردم جناب. ولی اشکالی در این رفتار این آقا ندیدم. چه عیبی داره اگر کسی از کس دیگه بخواد به سفسطه شما رسیدگی بشه؟ اینو هم بهش اضافه کنید که بدون توهین و تمسخر شخصی بوده.
ضمنن پاپا بودن که عیب نیست. پدرخوانده نباید بود.
sonixax
02-01-2014, 07:41 PM
خنگ نه. ساده بود :-) بنده خدا نوشته های دوران سادیگش رو با وسواس پاک کرده بود. تفکراتش رو منظم کرده بود... این دلیلی برای باهوش شدنش هست..
مهربد که سر اون پاک شدن ها و برگشتنها و دوباره پاک شدنها که طرف آلیس بود !!!!!!!
کلن مسیر را گم کرده اید گویا!
Mehrbod
02-02-2014, 02:24 AM
فرتورهایی که من آوردم هیچکدام از پیکهای پاک شده نبودند, هنوز هم میتوانید بروید بخوانید شان.
پارسیگر
مزدك بامداد
02-02-2014, 02:45 AM
من هوش کردم جناب. ولی اشکالی در این رفتار این آقا ندیدم. چه عیبی داره اگر کسی از کس دیگه بخواد به سفسطه شما رسیدگی بشه؟= پاپا شدن!
مزدك بامداد
02-02-2014, 02:58 AM
Dark Ages (historiography) - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Ages_%28historiography%29)
میشه بفرمائید دقیقا در اروپا چه انقلاب زبانی پیش اومد که نه فقط انگلیسی زبان ها،بلکه کل اروپا دچار دوران سیاه علم و فلسفه شد و چه اتفاقی افتاد که در دوران روشنگری اینقدر پیشرفت فلسفی و علمی پیش اومد!؟
مهم ترین مسئله تاثیر مسیحیت در این دوران و سکولاریسم در دوران روشنگری و باز شدن فضای علمی و فلسفی بود.
پس میبینید نقش زبان براحتی تحت تاثیر خیلی چیزای دیگه قرار میگیره.
هم باد و باران میتوانند یک خانه را ویران کنند و هم زمین لرزه،
ولی تراز استواری خانه به ستون ها و آجرها و ساختار آن بستگی دارد،
نه به سختی باد و باران و زمین لرزه و .... ولی خانه ای که نا استوار تر
است، زودتر و دیرنده ویرانه تر میشود و خانه ی استوار پس از توفان
میتواند به درخشش پیشین خود برگردد. روشن است که اگرآلودگی های
توفان آورد، در ساختار خانه بجای بمانند، خانه دیگر چندان استوار
نخواهد بود و باید برای بهسازی ان، خس و خاشاک را از ان زدود.
عرب زبانان برای نمونه در هیچ زمان و زمانه ای هیچگونه دستاوردی
که بدرد هومنی بخورد، از خود بیرون ندادند، مانند زبان های پرشمار
دیگر مانند زبان های قبیله های گوناگون آفریکا و آسیا و ....
•
پارسیگر
undead_knight
02-02-2014, 04:39 AM
•
پارسیگر
نتیجه گیری من:عامل "اصلی"دوران سیاه علم و فلسفه در ایران نتیجه فرهنگ اسلامی و حمله اقوام مختلف نامتمدن(مثل مغول) به ایران بوده و نه ترکیب زبان عربی و فارسی.
Alice
02-02-2014, 08:34 AM
فرتورهایی[١] که من آوردم هیچکدام از پیکهای پاک شده نبودند, هنوز هم میتوانید بروید بخوانید شان.
دروغگو که شاخ و دم ندارد! شما لینک پیام من را که تصویر کردید و من برآشفته شدم بگذارید.
شاید هم در این بیست و چار ساعتی که بیرون شده بودم دستهای نهانی از عالم غیب آن
را زدوده اند؟؟
راستی تا یادم نرفته، فرهنگستانیها هنوز هم میگویند «میباشد» فعل درستی نیست و
باید با «است» جایگزین شود. من آن را از استادانم شنیده بودم!
مزدك بامداد
02-02-2014, 08:49 AM
نتیجه گیری من:عامل "اصلی"دوران سیاه علم و فلسفه در ایران نتیجه فرهنگ اسلامی و حمله اقوام مختلف نامتمدن(مثل مغول) به ایران بوده و نه ترکیب زبان عربی و فارسی.
نتیجه گیری شما نادرست است، چرا که
١- آلوده شدن زبان پارسی, خود یک پیامد یورش عرب است
٢- پس از سپری شدن یورش عرب و تاتار، در سده های
آرام پس از آن نیز، بازهم به جایی نرسیدیم.
۳- آلودگی زبان همچنان تا زمان پهلوی هم دنباله داشت.
۴ - نام ایران مدرن و پدید آمدن اندکی روشنویر، با نام
و کار فرهنگستان زبان پارسی و آغاز جنبش پارسی گویی
همراه است.
•
پارسیگر
Ouroboros
02-02-2014, 08:57 AM
درودهای گرم و صممیانه به دوستان ارجمند،
جالب است که من هر بار که میروم و میآیم، جمع رفقا را پراکندهتر و خصمانهتر مییابم! این دیگر چه وضعیست؟ :e404::e410:
Anarchy
02-02-2014, 09:02 AM
جالب است که من هر بار که میروم و میآیم، جمع رفقا را پراکندهتر و خصمانهتر مییابم! این دیگر چه وضعیست؟ :e404::e410:
درود بر امیر گرامی و خیر مقدم :e056: !!
اتفاقا جمع رفقا مثل سابق شده ، منتها این داستان کمونیسم و کاپیتالیسم کمی اوضاع رو متشنج کرده فقط :e105: !!
تا حد زیادی کدورت ها رفع شده ...
خب تعریف کن ببینیم اوضاع چطوره ؟؟ بر اسب مراد همچنان سوار هستی یا نه :e415: ؟
Alice
02-02-2014, 09:03 AM
نام ایران مدرن و پدید آمدن اندکی روشنویر[٢]، با نام
و کار فرهنگستان زبان پارسی و آغاز جنبش پارسی گویی
همراه است.
صادق هدایت هم در فرهنگستان پیشین به تصویب واژگان پارسی «گیر» میداد! :)
ولی کسروی برای نمونه از آن حمایت میکرد. هر دو هم زبانشناسان قابلی بودند.
چرا؟؟؟
هدایت از اینرو گیر میداد چون فرهنگستانیها او را آدم حساب نمیکردند. (برای
همین به فصلای زمان میتوپید) کسروی هم برای دینستیزی از سر و کول واژگان
فارسی بالا میرفت. بهمین سادگی.
---
مزدك بامداد
02-02-2014, 09:13 AM
جالب است که من هر بار که میروم و میآیم، جمع رفقا را پراکندهتر و خصمانهتر مییابم! این دیگر چه وضعیست؟
پس به این فرجام میرسیم که این از رفتن شما
چنین میشود! بکوشید که دیگر اینگونه نروید!
:e415:
•
پارسیگر
مزدك بامداد
02-02-2014, 09:17 AM
صادق هدایت هم در فرهنگستان پیشین به تصویب واژگان پارسی «گیر» میداد! :)
ولی کسروی برای نمونه از آن حمایت میکرد. هر دو هم زبانشناسان قابلی بودند.
چرا؟؟؟
هدایت از اینرو گیر میداد چون فرهنگستانیها او را آدم حساب نمیکردند. (برای
همین به فصلای زمان میتوپید) کسروی هم برای دینستیزی از سر و کول واژگان
فارسی بالا میرفت. بهمین سادگی.
---
کار خوبی میکرد چون دین یکی از بهانه ها و مایه های آلودگی بیش از پیش زبان پارسی بوده
صادق هدایت هم خود یک دین ستیز بزرگ بود و چنین کاری نمیکرد، پس میبینیم که دین ستیزی
پیوندی به این داستان ندارد و دین ستیزان فراوانی هم داریم که به زبان پارسی کاری ندارند.
•
Ouroboros
02-02-2014, 09:23 AM
درود بر امیر گرامی و خیر مقدم :e056: !!
اتفاقا جمع رفقا مثل سابق شده ، منتها این داستان کمونیسم و کاپیتالیسم کمی اوضاع رو متشنج کرده فقط :e105: !!
تا حد زیادی کدورت ها رفع شده ...
خب تعریف کن ببینیم اوضاع چطوره ؟؟ بر اسب مراد همچنان سوار هستی یا نه :e415: ؟
سپاس ای دوست گرانقدر و همیشه همراه. :e303:
کجا رفع شده؟ الان دیدم که بانو آلیس را اخراج کرده بودید گویا! شگفتانگیز است..
اوضاع بسیار عجیب است، در این بیکاری همهگیر من آنقدر پیشنهاد خوب گیرم آمد که نتوانستم مقاومت بکنم و برنامههای پیشین همه برهم خورد..
:e108:
Alice
02-02-2014, 09:35 AM
کار خوبی میکرد چون دین یکی از بهانه ها و مایه های آلودگی بیش از پیش زبان پارسی بوده
من هم میخواهم همین را بگویم! تنها دلیل تازش شما به زبان "فارسی": دینستیزی!
صادق هدایت هم خود یک دین ستیز بزرگ بود و چنین کاری نمیکرد
صادق هدایت در ولنگاری چنین کاری کرد رفت پی کارش! :)
گفتم که، هر دینستیزی اگر دو کتاب زبانشناسی بخواند بای دیفالت باید به زبان "فارسی" گیر بدهد.
صادق هدایت واروونه بود چون در زمان او کسی وی را آدم حساب نمیکرد و میخواست خودی نشان بدهد.
مزدك بامداد
02-02-2014, 09:40 AM
من هم میخواهم همین را بگویم! تنها دلیل تازش شما به زبان "فارسی": دینستیزی!
گفتیم که بیجاست، به وارونه، سره گویی از
سوی دین یاران، دین ستیزی نمایش داده
میشود، چون گمان میکنند هرچه واژگان عربی
در زبان مردم بیشتر باشد، دینشان استوار تر است!
و گرنه فرانسه هم فرهنگستان دارد، ترکیه و ...
•
Anarchy
02-02-2014, 09:46 AM
سپاس ای دوست گرانقدر و همیشه همراه. :e303:
کجا رفع شده؟ الان دیدم که بانو آلیس را اخراج کرده بودید گویا! شگفتانگیز است..
اوضاع بسیار عجیب است، در این بیکاری همهگیر من آنقدر پیشنهاد خوب گیرم آمد که نتوانستم مقاومت بکنم و برنامههای پیشین همه برهم خورد..
:e108:
حالا موضوعی بود که گذشت و حل شد ... بهتره فراموشش کنیم .
پیشنهاد درون میهنی :e107: ؟؟؟ عجب شانسی داری پسر ...
Alice
02-02-2014, 09:49 AM
حالا موضوعی بود که گذشت و حل شد ... بهتره فراموشش کنیم .
؟!!
شما جایی که با شتک بیرونتان کنند و بعد بازگردید بازهم همان وقار و کاراکتر قبلی را نزد رفقای خود دارید؟
مزدك بامداد
02-02-2014, 09:56 AM
؟!!
شما جایی که با شتک بیرونتان کنند و بعد بازگردید بازهم همان وقار و کاراکتر قبلی را نزد رفقای خود دارید؟
بارها این بر سر من آمده و هیچ چیم هم نشده،
چرا که کاراکتر و گرانی مایه من از درون من بر میخیزد
و با بیرون انداختن، این دگرگون نمیشود !
•
undead_knight
02-02-2014, 10:19 AM
اسمش رو باید اثر آنتی گنگ بزاریم:)))
Ouroboros
02-02-2014, 12:38 PM
من با ضعیفهی مربوطه بروم برفبازی.. زنان و زنصفتان انجمن نفس راحتی بکشند تا شب!
Philo
02-02-2014, 01:45 PM
•
پارسیگر
شما تبیین نمیکنید که "چگونه" و "تا چه اندازه" زبان عربی و اندیشیدن به کمک آن موجب واپس ماندگی عرب زبانان و عرب آلوده زبانان شده است، و نقش پارامترهای دیگر مثل فرهنگ و یورش و اقتصاد و ... تا چه میزان است.
از این رو تمثیل ستون خانه و باد و باران کمکی به تقویت موضع شما نمی کند.
یه نفر
02-02-2014, 02:52 PM
امروز 13/11/92 اولین سالگرد 10-10-3 هستش :-))
undead_knight
02-02-2014, 04:33 PM
وای مردم از دست این کامنت های فیسبوکی که ساشتیانی جمع میکنه! :))
sonixax
02-02-2014, 05:16 PM
جالب است که من هر بار که میروم و میآیم، جمع رفقا را پراکندهتر و خصمانهتر مییابم! این دیگر چه وضعیست؟
نتیجه اینکه رفتن شما رابطه مستقیم دارد با کدورت بین دوستان!!! نروید دیگر :e00e:
اتفاقا جمع رفقا مثل سابق شده ، منتها این داستان کمونیسم و کاپیتالیسم کمی اوضاع رو متشنج کرده فقط !!
بیخیال آنارشی جان! اگر قرار باشد جنبه دوستان در حدی باشد که بحث بر سر یک موضوع که مورد توافق نیست را به همه چیز بسط دهند و موجب خراب شدن رابطه و ... شود اصلن چرا بحث میکنند ؟ بروند سبزی پاک کنند دیگر :e415:
Ouroboros
02-02-2014, 05:36 PM
نتیجه اینکه رفتن شما رابطه مستقیم دارد با کدورت بین دوستان!!! نروید دیگر :e00e:
من شوربختانه به شدت گرفتارم و تنها پنجرههایی کوتاه به رویم گشوده میشود که از آنها تا جایی که بتوانم برای نوشتن در اینجا بهره خواهم برد.
اینبار دستکم دو هفتهای در خدمت دوستان خواهم بود پس هرچه سریعتر مسابقهی آواتار را برگذار بکنید که اینبار میخواهم ببرم! :e40e:
وای مردم از دست این کامنت های فیسبوکی که ساشتیانی جمع میکنه! :))
یک لینک بگذارید ما هم نیاز به تفریح داریم!
undead_knight
02-02-2014, 05:41 PM
یک لینک بگذارید ما هم نیاز به تفریح داریم!
sashti - FriendFeed (http://friendfeed.com/sashti20)
برید پایین اون کامنت های فیسبوکی که جمع میکنه رو بخونید:))
kourosh_bikhoda
02-02-2014, 06:21 PM
= پاپا شدن!
ضمنن پاپا بودن که عیب نیست. پدرخوانده نباید بود.
هوش نمیکنیدها :e056:
kourosh_bikhoda
02-02-2014, 06:23 PM
درود بر حضرت امیر ارجمند!
خیلی خوش آمدی گرامی. نیستی دلمون برات تنگ میشه. ولی فکر میکردم تا دم دم های عید نیای.
Ouroboros
02-02-2014, 06:51 PM
درود بر حضرت امیر ارجمند!
خیلی خوش آمدی گرامی. نیستی دلمون برات تنگ میشه. ولی فکر میکردم تا دم دم های عید نیای.
درود و سپاس کوروش جان.
یکی دو هفته فرصت پیدا کردم، گفتم تا آنجاکه ممکن است بیایم در دفترچه مطلب بنویسم و عقبماندگیهای گفتگوها را جبران بکنم. اکنون بحث شما دربارهی کمونیسم را دنبال میکنم و آن جستار به راستی آن چنان تحلیل رفته که مایهی شگفتیست! طرفداران کمونیسم بحثشان به سطح «شما خودت بدتر بودهای» تنزل پیدا کردهاند و مدافعان کاپیتالیسم به ورطهی «مارکس اگر راست میگفت خودش چرا انقلاب نکرد» در افتادهاند.. :e40a:
Alice
02-02-2014, 06:55 PM
شتر سوار دولادولا.
کمی توضیح بدهید ببینیم جملهی فوق در دینامیک جنسیتی چه معنایی دارد؟!!
Ouroboros
02-02-2014, 06:58 PM
کمی توضیح بدهید ببینیم جملهی فوق در دینامیک جنسیتی چه معنایی دارد؟!!
عمرا. :e410:
تکنیک شماره ۲۹۷ : همواره دختران را در کنجکاوی و خماری نگاه بدارید.
Nevermore
02-02-2014, 07:02 PM
جایزه ی ما را بدهید برویم.کجایید ایرانبانو؟
Philo
02-02-2014, 07:06 PM
عمرا. :e410:
از تو بعید بود، مگر نمیدانی که در پارادایم های نوین این تکنیک به شماره 441 منتقل شده؟
Alice
02-02-2014, 07:11 PM
عمرا.
خب چرا به دختران سواری میدهید، آنهم دولا دولا؟؟! :e107:
kourosh_bikhoda
02-02-2014, 07:11 PM
طرفداران کمونیسم بحثشان به سطح «شما خودت بدتر بودهای» تنزل پیدا کردهاند و مدافعان کاپیتالیسم به ورطهی «مارکس اگر راست میگفت خودش چرا انقلاب نکرد» در افتادهاند..
:e412:
البته دیدن این استدلال از کسرا برای من به شخصه خیلی بیشتر تعجب داشت. چون کسرا به نظر من اهل این مدل استدلالها نیست.
فرصت دست بده یک مدتی بشینیم با شما در مورد کاپیتالیسم بحث کنیم یک مقدار ببینیم به کجاها میرسیم. با بقیه که به شابدلعظیم هم نرسیدیم :e056:
Ouroboros
02-02-2014, 07:22 PM
از تو بعید بود، مگر نمیدانی که در پارادایم های نوین این تکنیک به شماره 441 منتقل شده؟
من فلشکارت اینها را داشتم، دانهدانه در اتوبوس و اینطرف آنطرف هر زمانی که مییافتم آنها را حفظ میکردم.. چند سالی گذشته و پیر شدهایم..
خب چرا به دختران سواری میدهید، آنهم دولا دولا؟؟!
راجع به undead_knight میاندیشید به گمانم. :e40a:
البته دیدن این استدلال از کسرا برای من به شخصه خیلی بیشتر تعجب داشت. چون کسرا به نظر من اهل این مدل استدلالها نیست.
فرصت دست بده یک مدتی بشینیم با شما در مورد کاپیتالیسم بحث کنیم یک مقدار ببینیم به کجاها میرسیم. با بقیه که به شابدلعظیم هم نرسیدیم
پیشنهاد بدی نیست، مایلید یک مناظرهای دربارهی لیبرالیسم داشته باشیم؟
kourosh_bikhoda
02-02-2014, 07:24 PM
پیشنهاد بدی نیست، مایلید یک مناظرهای دربارهی لیبرالیسم داشته باشیم؟
چرا لیبرالیسم؟ حتمن موضع شما هم آنارشیسم میشه . درسته؟
Nevermore
02-02-2014, 07:25 PM
من فلشکارت اینها را داشتم، دانهدانه در اتوبوس و اینطرف آنطرف هر زمانی که مییافتم آنها را حفظ میکردم.. چند سالی گذشته و پیر شدهایم..
:e412::e412:
یاد فلش کارت های فرمول های کنکور افتادم.
Dariush
02-02-2014, 08:54 PM
درود به دوست قدیمی Ouroboros عزیز. کجا بودی بزرگوار که دوستان جملگی دلتنگت بودند؟جمع اینجا هم مثل انوقتها که رفتید اشوب زده نزدید، دوستان چندی با هم در بحثهای ایده یولوژیک یقه کشی وزد و خرد کردند, اما دیدند ارزشش را ندارد، بیخیال شدند. خوبی اینجا همین است که کسی کینه ورزی نمیکند.
در نبودت چند صندلی داغ نو گشودیم و صندلی داغ من و راسل نیز بازگشایی شد که من وقت نکرده ام هنوز به اخرین پرسشها پاسخ دهم.
مسابقه اواتار را هم هفته بعد خودم براه خواهم انداخت.الان اصلا به اینترنت دسترسی ندارم و به زحمت زیاد با این تبلت فکستنی انلاین شده ام.
iranbanoo
02-02-2014, 09:11 PM
در نبودت چند صندلی داغ نو گشودیم و صندلی داغ من و راسل نیز بازگشایی شد که من وقت نکرده ام هنوز به اخرین پرسشها پاسخ دهم.
آآآ داریوش جان نزدیک بود این فرصت طلایی را از دست بدهم.
سعی کن وقت آزاد پیدا کنی چون کار زیاد دارید:e106:
مسابقه اواتار را هم هفته بعد خودم براه خواهم انداخت.الان اصلا به اینترنت دسترسی ندارم و به زحمت زیاد با این تبلت فکستنی انلاین شده ام.
نبودید من جایتان را گرفتم تا ببینید وقتی قدرت دست زنان باشد همه چی آرووومه:e404:
Anarchy
02-02-2014, 09:16 PM
امروز 13/11/92 اولین سالگرد 10-10-3 هستش :-))
:e40d: ؟؟
Theodor Herzl
02-02-2014, 10:04 PM
امروز مهمترین مسابقه ورزشی سال آمریکا هست و هیچ برنامه در تلوزیون مثل این بیننده نداره. Super Bowl که مسابقه فینال لیگ NFL هست یک روزی هست که در آمریکا همه دور هم گرد میآیند و با آبجو و پیزا مسابقه را تماشا میکنند!
3467
Philo
02-02-2014, 10:13 PM
دوستان این مشروبات الکلی فرقاشون با هم تو چیاس به جز درصد الکلشون؟
Theodor Herzl
02-02-2014, 10:20 PM
دوستان این مشروبات الکلی فرقاشون با هم تو چیاس به جز درصد الکلشون؟اینکه از چی درست شدند! شراب از انگور درست میشه ، آبجو از جو ، ساکی از برنج مثلا! نحوه درست کردن هر کدوم هم فرق میکنه ، زمان قدیمی بودن و اینها!
Philo
02-02-2014, 10:30 PM
ویسکی یه جور شرابه؟
Philo
02-02-2014, 10:41 PM
ویسکی یه جور شرابه؟
ویسکی - WiKi (https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%D8%B3%DA%A9%DB%8C)
اینجا گفته با غلات مثل جو درست میشه، میشه بگیم ویسکی یه جور آبجوست؟
sonixax
02-02-2014, 11:16 PM
دوستان این مشروبات الکلی فرقاشون با هم تو چیاس به جز درصد الکلشون؟
اگر وودکا باشه : آب + الکل خوراکی.
اگر ویسکی باشه N مدل گیاه و سبزی و چوب بلوط و دانه های غلات (بیس) و ..
اگر شراب باشه انواع انگور ، سیب ، هلو ، توت و ...
اگر کونیاک باشه باز با ترکیب N مدل انگور و ...
اگر آبحو باشه مالت جو ، مالت گندم ، نوع خاصی از قارچ و ...
اگر تکیلا باشه ، گیاه آگاو و بشکه های چوبی.
...
به طور خلاصه در روش تهیه و مواد اولیه با هم فرق دارند برای همین همیشه سعی کنید مشروبی بنوشید که از گیاهان و در نتیجه فرایند تبخیر و تقطیر و چمیدونم بشکه و این حرفها درست شده باشه.
Alice
02-03-2014, 12:33 AM
دوستان گرامی که با بازداشت و سیاهنمایی و تهییج و تحریک سعی داشتید تا چهره و کاراکتر مرا در این
انجمن آلوده جلوه بدهید، باید اعتراف کنم تا حدود بسیار قابل قبولی موفق بودید! به شما تبریک میگویم. :e032:
Dariush
02-03-2014, 12:38 AM
برای من که تنها چیزی که تغییری نکرده چهره و کاراکتر شماست.
sonixax
02-03-2014, 05:02 AM
دوستان گرامی که با بازداشت و سیاهنمایی و تهییج و تحریک سعی داشتید تا چهره و کاراکتر مرا در این
انجمن آلوده جلوه بدهید، باید اعتراف کنم تا حدود بسیار قابل قبولی موفق بودید! به شما تبریک میگویم.
من گارانتی میکنم که نبوده اند!
هر کسی ممکن است عصبانی شود و چیزی بگوید.
Ouroboros
02-03-2014, 06:45 AM
درود به دوست قدیمی @Ouroboros (http://www.daftarche.com/member.php?u=66) عزیز. کجا بودی بزرگوار که دوستان جملگی دلتنگت بودند؟جمع اینجا هم مثل انوقتها که رفتید اشوب زده نزدید، دوستان چندی با هم در بحثهای ایده یولوژیک یقه کشی وزد و خرد کردند, اما دیدند ارزشش را ندارد، بیخیال شدند. خوبی اینجا همین است که کسی کینه ورزی نمیکند.
درود بر شما داریوش جان، و سپاس..
این اینترنت هم در ایران بساطیست، ببینم در سبد کالا اینترنت نگذاشتهاند؟
چرا لیبرالیسم؟ حتمن موضع شما هم آنارشیسم میشه . درسته؟
بله دیگر، ولی تمرکز بحث بر لیبرالیسم خواهد بود، من مخالف، شما موافق. فعلا که البته درحال نوشتن پیرامون بازی هستم و تا آن به جایی درخور نرسیده سعی میکنم وارد مباحث دیگر نشوم، ولی در آینده اگر مایل بودید یک گفتگویی راه بیاندازیم بد نیست. حالا اگر مناظره هم نبود یک جستار ساده هم پذیرفتنیست.
انجمن آلوده جلوه بدهید، باید اعتراف کنم تا حدود بسیار قابل قبولی موفق بودید! به شما تبریک میگویم. :e032:
سوال اصلی به نظر من اینست که شما، با اینهمه اهمییتی که به چهرهی خود نزد دیگران میدهید چرا اصلا آن روش قبلی را اتخاذ کردید؟
ترول بازی نیاز به سیبزمینی بیرگی دارد که یا عزت نفس برای او معنایی نداشته و احتمالا از تحقیر شدن لذت هم میبرد، یا آنقدر شخصیت و کارکتری مستقل از تائید خارجی دارد که اساسا و حقیقتا به نظر دیگران اهمیتی نمیدهد.
undead_knight
02-03-2014, 07:59 AM
سوال اصلی به نظر من اینست که شما، با اینهمه اهمییتی که به چهرهی خود نزد دیگران میدهید چرا اصلا آن روش قبلی را اتخاذ کردید؟ ترول بازی نیاز به سیبزمینی بیرگی دارد که یا عزت نفس برای او معنایی نداشته و احتمالا از تحقیر شدن لذت هم میبرد، یا آنقدر شخصیت و کارکتری مستقل از تائید خارجی دارد که اساسا و حقیقتا به نظر دیگران اهمیتی نمیدهد. it will be fun,they said :)) مهمترینش: از آزار دیگران هم باید لذت ببره:)) یادمه قبلا یه چیزی در مورد ارتباط "اهمیت ندادن به نظر دیگران" و "ارزیدن سر به تن" گفته بودی:))
مزدك بامداد
02-03-2014, 10:48 AM
پاپا شدن! ضمنن پاپا بودن که عیب نیست. پدرخوانده نباید بود. هوش نمیکنیده بیجاست، پاپا شدن شما بسنده است که ایشان به چشم baby نگریسته بشوند!
•
Alice
02-03-2014, 11:28 AM
سوال اصلی به نظر من اینست که شما، با اینهمه اهمییتی که به چهرهی خود نزد دیگران میدهید چرا اصلا آن روش قبلی را اتخاذ کردید؟
امیر جان، توهین و خوارداشت که ربطی به اهمیت دادن چهرهی من نزد دیگران ندارد! من اگر به شما توهین کنم شما آزرده نمیشوید؟
بله حق با شماست، شوربختانه (یا خوشبختانه) من نمیتوانم ترولگر* خوب و مستحکمی باشم!
* تروگر به معنای آبرومند کلمه، نه اسپم و لودگی!
مزدك بامداد
02-03-2014, 12:46 PM
شما تبیین نمیکنید که "چگونه" و "تا چه اندازه" زبان عربی و اندیشیدن به کمک آن موجب واپس ماندگی عرب زبانان و عرب آلوده زبانان شده است، و نقش پارامترهای دیگر مثل فرهنگ و یورش و اقتصاد و ... تا چه میزان است.
از این رو تمثیل ستون خانه و باد و باران کمکی به تقویت موضع شما نمی کند.
هر زبانی میتواند دارای دو مرز باشد:
١- مرز فرهنگی
٢- مرز ساختاری
خب، مرز فرهنگی که روشن است، از آنجا که هر زبان در پیوند دیالکتیک با فرهنگ
مردمی است که با ان سخن میگویند، ناچار آن زبانی که به فرهنگ پست تری در
سکالای فرگشتگی وابسته است، دارای توان رسانه ای و اندیشوی یک فرهنگ
برتر نیست. برای نمونه زبان سرخپوستان دارای واژگانی برای گرمابه و دانشگاه
نبوده چون چنین چیزهایی نداشته اند! چه رسد به فرایافت های ژرف فلسفی و ...
در یک یورش و تازش و جنگ و کوچ و اینها هم، برای همین، اگر مردمی بافرهنگتر
به مردم بی فرهنگتر بتازند، سرانجام به سود آن فرهنگ واپسمانده تر است و آنرا
با جهشی که از این فروگیری بدست آمده است ، به بالا میراند. برای نمونه تازش
روم به گالیا (فرانسه ی امروزین) که در سنجش با روم، بربر بودند، به آشنایی آنها
با فرهنگ و شهرمندی برتر رومیان انجامیده و واژگان رومی به زبان های سلتیک
آنها سرازیر شده و از آنجا که هر دو زبان، هند او اروپایی و هم ساختار بودند،
به پیدایش زبان برتری از زبان پیشین یاری نمود: همین زبان فرانسه که جانشین
زبان ها بومی و سلتیک شده و بیشترین مایه ی آن از زبان لاتین است.
به وارونه، ایران که خود یک اَبَرکشور در تراز روم بوده و دارای فرهنگ و
شهرمندی و بازرگانی و دانشگاه و ارتش و هنداسگر و .. بود، در یورش عرب
که هیچگونه شهرمندی نداشته و از دید ریختگیری سرایداشتی هم قبیله ای و
بیابانی بود، با زبانی روبرو شد که گرچه برای شتر، دو دوجین واژه و فرایافت
داشت ولی در تراز بالای فرهنگی، مرزمند بود. این بود که ما دویست سال خاموشی
و یک سرنگونی به پایین داشتیم ( به وارون گـُل های فرانسه) و کم کم توانستیم
خود را بازیافته و دمی تازه کنیم.
مرز ساختاری زبان هم ، همانان توانایی ان در گسترش و آفرینش واژه و فرایافت
و همپایی آن با پیشرفت فرهنگی است، اگر ساختاری مرزمند باشد، روند همپای
فرهنگی را سرانجام یک زمانی، دچار ایستایی و ، و در پی ان واپسماندگی در
سنجش با زبان های پویا و خوش ساختار خواهد نمود. درست مانند پوست
مرغانه (تخم مرغ) که گرچه در ٢١ روز نخست، برای جوجه خوب است، ولی
در روز ٢١ میشکند چون با روند رویش جوجه اش همساز نیست.
زبان عربی هم، یک زبان سامی است که دارای یک گونه ساختار کالبدین است
( به وارون زبان های هند و اروپایی که زبان های وندی هستند)
در آن، هزاران ریشه هستند که در یکی دو دوجین کالبد ریخته میشوند.
برای نمونه میدانید ریشه ی "ک ت ب " ( نوشتن) که کاتب (نویسنده*) و
مکتوب ( نوشته ) و کتاب ( نوبی)، مکتب ( نوشتگاه )، .... را میسازد.
در زبان های هند و اروپایی این ، با وند ها و ریشه خودش دگرگون نمیشود.
در زبان های هندو اروپایی یک ساختار آزاد به بیرون را داریم که با افزودن
وند ها ، که مرزی برای ان نیست، از ریشه های اندک و آشنا به آسانی
واژه هایی میشود ساخت که برای خود یگانه اند ( بارکش چند چم نیستند)
و برای ساختن آنها نیاز به همداستانی همگانی نیست. برای نمونه، واژه ی
داونلود کردن را بنگریم: ان واژه نه در عربی بود و نه در پارسی. برای
همین نیاز به واژه ی نوین هست. در زبان عربی باید یک ریشه ی سه تایی
نوین را درست کرد و با ان کار را راه انداخت، که هم باید همه عرب با
ان همداستان باشند و از پیش به انها شناسانده شود و هم انکه بازهم هی
به شمار ریشه ها افزوده میشود ( کتب، مدد،ذهب، قطع، رحل، xxx ..)
ولی در پارسی، اگر من بگویم که این نگاره را از اندرتار "فروبار" کنید،
شما چون هم واژه ی فرو و هم بار را میشناسید، سرانجام کمابیش به
سخن من پی میبرید و نیازی به گردآمدن همه پارسی زبانا برای ساختن
و دریافت انی واژه ی نوین ینست و اگر پسند کرند، همین جا میافتد، درست
مانند واژه ی خودکار، که یک بازرگانی برای خوردکار " بیگ" ساخت و جا افتاد.
برای همین، گاه میشود که یک ویژه ی تازی، یک دوجین فرایافت گوناگون
را در خود گردآورده است، مانند جبر که از زورگویی، به دست دانشمندان
ایرانی، برای کار و کنش مزدائیک ویژه ای ، بکار رفت.
در فرایافت های ویری والاتر هم همین بوده است، برای نمونه، "عقل" همان
بستن پای شتر است و عاقل، (کالبد فاعل = کاروَر) کسی بوده که زانوی شتر
را میبسته و از انجا که این کار از گم شدن و گریز شتر، پیشگیری مینموده،
کم کم برابر خرد و خردمند هم شده است !
ویژگی وندی ، مایه ی این است که ما به آسانی میتوانیم برای thermometer
پس از درست شدن آن بدست کفار!، بگوییم "دماسنج" ولی عرب چون دشورای
ساختن ریشه ی نوین دارد، ناچار باید از آمایش افزوده (ترکیب اضافی) سود
بجوید و بگوید " میزان الحرارة " = ترازویِ گرما . ما میتوانستیم برای airmail
به آسانی هواپست هم بگوییم، ولی چون اندیشه مان کمی گیر ساختاری تازی دارد،
گفتیم پستِ هوایی ( همان آمایش افزوده گرته برداری از " البرید جوی " تازی)
واژه های کالبدی توان رسانه ای اندک تری از وندی دارند، برای نمونه، واژه ی
"مثلث" و " سهگوش" را بنگر بیاوریم، گذشته از شمار کمابیش یکسان سیلاب ها،
هر دوی این واژه ها دو آگاهی را در بر دارند:
الف) مثلث -> ١- ثلث(۳) + کالبد مفعّل
= یک چیزی که سه تایی شده است
ب) سهگوش -> ۳ + گوش
یک چیزی که سه گوش دارد
اکنون دو بچه ی پارسی زبان و تازی زبان را در نگر بیاوریم که هرگز این ریخت
هندسی را ندیده اند و به هر کدام یک برگ کاغذ بدهیم که در ان، فزون بر یک
"مثلث هندسی"، چیزهای سه تایی دیگر، مانند چنگال و سه پایه .. هم نگاشته شده
( که بچه هنوز نمیشناسد و نامش را نمیداند).
روشن است که بچه ی پارسی گو، شانس بیشتری در بازشناسی سهگوش دارد چرا
که آگاهی داده شده به او ، کارآمد تر است و یک پراسنج بیشتر آگاهی در ان است( گوش)
پس از آنجا که زبان، هم ابزار و هم جامه ی اندیشه است، مرزمندی ساختار ان به مرزمندی
اندیشه میانجامد. انبوهی چم های یک واژه به تاری دریافت میانجامد بگونه ای که تنها
در بافتار سخن میشود گاه دریافت که جبر، همان جبر ریاضی است یا جبر در جبر و اختیار
است یا جبر "جبار سینگ"! و ... میباشد. برای همین زبان عربی و بدتر از ان پارسی، یکی از
چالش های بزرگ برای رایانه های ترزبان به شمار میرود. ( گذشته ی از دبیره ی ناجور)
یک زمانی "انگلس" هم دو زبان پارسی و رعربی را با هم سنجیده و عربی را بسیار سخت تر
برای فراگیری شمرده است، چرا که بایستی بیش از ۴۰۰۰ ریشه را فراگرفت تا بتوان آنها را
در کالبد ها ریخت و لی زبان پارسی به مانند زبان ها یدیگر هند و اروپایی است. شما با
دانستن " رفتن"، میتوانید "در رفتن " و "وا رفتن" و .. اینهارا با دانستن چند پیشوند که
همه جا هنباز است، " گرفتن، درگرفتن، بازگرفتن، برگرفتن، فراگرفتن و یادگرفتن و فروگرفتن
... دریابید و نیاز به یاری واژه نامه ندارید و از این کارواژه ها، همانندی انها را بیرون
میتوانید بکشید و بهوشید که هرکدام به گونه ای با گرفتن سروکار دارند. ولی در عربی هرکدام
از این ها بایستی با یک ریشه ی جدا نماینده شوند ، برای نمونه یاد گرفتن = لمذ( تلمذ) ،
فروگرفتن = شغل(اشغال) ...
برای همین هم اگر در تاریخ اسلام و عرب بنگریم، میبینیم که همچنان که ابن خلدون در
نسک " مقدمه ی تاریخ " خود گفته است، کمابیش همه این اندیشمندان و دانشمندان
"اسلامی" ایرانی و ایرانی زاده بوده و زبان مادری شان پارسی بوده است. هم اکنون
نیز شما نمیتوانید یک عرب زبان پیدا کنید که در زمینه ها ی برتر فرهنگی مانند فلسفه و
اندیشه و فند و دانش و هنر آوانگارد و .. دستاوردی داشته باشد تا چه رسد به نشان نوبل!
خب، اینهمه هم که دهه هاست که دلار نفتی و برجهای سر به آسمان کشیده و بهترین
دبستان ها و آموزشگاه ها با آزمایشگاه های لوکس و گران ترین آموزگاران را دارند.
در خود ایران هم این آلودگی کار دست ما داده و تنها انزمان که کودک به زبان فرنگی
بیندیشد، برای نمونه در اروپا و آمریکا و .. پله های روشنی اندیشه برای او گشوده
میشوند. روشنویری در ایران/عرب، بی دانستن یک زبان بیگانه شدی نیست ولی
روشویران آلمان و انگلیس و امریکا نیازی به داشتن یک زبان دوم ندارند که هیچ،
خودشان چشمه و بنمایه ی اندیشه هستند. درس مانند هند و ایران و یونان باستان.
•
*
ولی در پارسی : نویسنده، داستان نویس(-نده)، رمان نویس، طنز نویس، یاوه نویس، خودنویس
پارسیگر
Mehrbod
02-03-2014, 01:46 PM
ولی در عربی هرکدام
از این ها بایستی با یک ریشه ی جدا نماینده شوند[١٥] ، برای نمونه یاد گرفتن = لمذ( تلمذ) ،
فروگرفتن = شغل(اشغال) ...
Philo
به این هم بنگرشید که این ویژهیِ عربیک نیست. اگر به زبان پارسیک برسند و نگذارند همینجور بختگی
فرگردد (= دُژگردد, devolve), از انگلیسی و دیگر زبانهایِ هندواروپائین هم بآسانی یک سر و گردن برتر خواهد بود:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/7.jpg
میبینیم در همسنجی با پارسیک انگلیسی هم چه جور زار میزند. هر واژه از یک جا ریشه گرفته و هیچ پیوند فرنودینی هم میان آنها نیست.
یکی Academy که از یونانیک میاید, یکی student که از لاتین میاید و این میان بیابید پیوند میان knowledge, university و scientist را.
پارسیگر
Fiona
02-03-2014, 03:58 PM
چو عضوی بدرد آورد روزگار
دگر عضو هارا نماند قرار
اکنون وصف الحال ما دفترچه ای هاست...:e403:
Ouroboros
02-03-2014, 06:09 PM
عجب شب ملالآوری.. :e10c:
Theodor Herzl
02-03-2014, 06:14 PM
بیا امیر این سیگاری را بگیر از من یه ًپک بزن روشن شی! تا باز برویم در جستار کناری دست به یقه بشویم!:e412:
Alice
02-03-2014, 06:27 PM
ادبیاتی که امیر گرامی در اولین پست از آن بهره بردند، بدون تعارف «بیسابقه» بود و من براستی
لرزه بر اندامم افتاد که چه چیزی ایشان را اینطور برآشفته و رعبانگیز نموده است!!!
++
دوستان لطفا جستار کناری را بیخیال شوید؛ ادامه ندهید من فکر میکنم مدیر مربوطه چوب کار
خود را خورده است، نیازی به عذرخواهی نیست!
Ouroboros
02-03-2014, 06:33 PM
مایهی شرمساری و رقت است. من برای نخستین بار در دنیای مجازی پروانه دادم خشم چشمانم را کور بکند.. :e403:
Mehrbod
02-03-2014, 07:16 PM
مایهی شرمساری و رقت است. من برای نخستین بار در دنیای مجازی پروانه دادم خشم چشمانم را کور بکند.. :e403:
پیشآمدانه برفبازی با ضعیفه به دعوا نکشید؟ (:
iranbanoo
02-03-2014, 07:20 PM
ضعیفه
یعنی چی؟
پارسی بنویس جانم.این حرفا چیه؟
Mehrbod
02-03-2014, 07:22 PM
یعنی چی؟
پارسی بنویس جانم.این حرفا چیه؟
با رنجوره؟ (((:
Philo
02-03-2014, 07:24 PM
آفرین همین است، حتما خانم خواسته برود دستشویی و خواسته کیفش را امیر بگیرد و امیر بعد از 8 ثانیه نگاه کردن به خانم با ابروهای بالارفته کف گرگی دردناکی از ایشان خورده و نقشه اش نگرفته است.
Ouroboros
02-03-2014, 07:28 PM
آفرین همین است، حتما خانم خواسته برود دستشویی و خواسته کیفش را امیر بگیرد و امیر بعد از 8 ثانیه نگاه کردن به خانم با ابروهای بالارفته کف گرگی دردناکی از ایشان خورده و نقشه اش نگرفته است.
دوستان چه تخیلات آفرینندهای دارند.
همه چیز زندگی خوب و شاد و رضایتبخش است. دلیل خشم من همان پست کسری بود و ضعیفه فرمانبردارتر از زنان حضرت محمد است!
kourosh_bikhoda
02-03-2014, 07:44 PM
بیجاست، پاپا شدن شما بسنده است که ایشان به چشم baby نگریسته بشوند!
شما هم با این سنتون برای پدر/مادرتون baby هستید. ولی مگه برای میلاد هم هستید؟ خیر. پس اینجا هم بنبست اومدید و دنده عقبم آرزوست.
:e412::e412::e412::e412::e00e:
kourosh_bikhoda
02-03-2014, 07:47 PM
آقا ما با انرژی و شاد آمدیم لاگین کردیم که یک بار دیگه یک حمله ای به موضع ویرانه مزدکیسم-مهربدیسم بکنیم ولی از شما چه پنهان با اندکی عصبانیت و پر از ناراحتی کیفمون ناکوک شد.
بنابر این دست به ساز میشویم و این ناکوکی را با کوک این یار دیرینه جبران نموده و به نواختن قطعه مورد علاقه خود میپردازیم:
YouTube - Malagueña - Pepe Romero (http://www.youtube.com/watch?v=2L1dFtSFukk)
Mehrbod
02-03-2014, 07:47 PM
دوستان چه تخیلات آفرینندهای دارند.
همه چیز زندگی خوب و شاد و رضایتبخش است. دلیل خشم من همان پست کسری بود و ضعیفه فرمانبردارتر از زنان حضرت محمد است!
چدانم, من با سنجهیِ شما خود ام در مرد بتا میافتادم راستی. هر چه باشد دیگران برای من
باارزش هستند و برای سُهشهایِ دوستْ دختر ام تره و بیشتر هم خورد میکنم و او را پُرگاه جدی هم میگیرم :39:
بجایش هر چه مجازی و باشنُما و ... باشد برای من سهشبرانگیزی ندارد, از دید من "دوستی"
هنوز همان است که شما با یکی بیرون در کافیشاپ مینشینید و گپ میزنید و قهوه مینوشید: رودررو, فیزیکی.
پارسیگر
Ouroboros
02-03-2014, 08:00 PM
چدانم, من با سنجهیِ شما خود ام در مرد بتا میافتادم راستی. هر چه باشد دیگران برای من
باارزش هستند و برای سُهشهایِ دوستْ دختر ام تره و بیشتر هم خورد میکنم و او را پُرگاه جدی هم میگیرم :39:
بجایش هر چه مجازی و باشنُما و ... باشد برای من سهشبرانگیزی ندارد, از دید من "دوستی"
هنوز همان است که شما با یکی بیرون در کافیشاپ مینشینید و گپ میزنید و قهوه مینوشید: رودررو, فیزیکی.
پارسیگر
ای بتای مفلوک :e415:
شما باید یک خروجی برای بتای درون خود پیدا بکنید که زندگی شخصیتان را خدشه دار نکند. من آن بیرون همچون سنگ سخت هستم و همچون گرگ درنده، اما اینجا که میرسم نرمخو و مهربان میشوم. یا حداقل میشدم! :e403::e105:
من ماندهام، که شما چگونه درپی کسب دانش جنسیتی و از آنهم حتی بیگانهآفرینیتر دانش طبقاتی خود به جای بیشتر چسبیدن به دوستیهای مجازی با ادمهای همفکر هنوز هم میتوانید آن بیرون دوستی پیدا بکنید. یحتمل ویژگی حسدبرانگیزی دارید مثل «همرنگ جماعت شدن» یا چیزی شبیه به آن؟ چون مردی که از جایگاه خود در جامعه به عنوان یک مرد و به عنوان یک کارگر مطلع است احتمالا هرجا که قدم میگذارد غریبه است.
Ouroboros
02-03-2014, 08:10 PM
شب دوستان خوش، اگر اخراج نشدیم و عمری بود، فردا مطالب مربوط به بازی را کمی بیشتر بسط و گسترش میدهم.. :e40a:
Nevermore
02-03-2014, 08:20 PM
شب سرد برفی اتان خوش امیر جان.
Theodor Herzl
02-03-2014, 08:32 PM
۱ سانت تهران برف میآید همه چیز بهم میریزد ، اینجا هوای -۴۰ و ۱ متر برف بود ، هنوز همه ساعت ۷ صبح سر کار بودند!
Theodor Herzl
02-03-2014, 08:34 PM
در این انجمن که نازی گری آزاد است باید فحاشی را هم آزاد بکنیم ، چون دیگر کودن تا الاغ خطاب کردن یا صحبت از تخم کردن که دیگر از دفاع از هیملر و هاس بدتر نیست!
Theodor Herzl
02-04-2014, 02:01 PM
حالا که دیگر مدیر نیستم انگار یک یوغی از گردن برداشته شده است که دیگر برای هر کلمه نباید به ۱۰ نفر جواب بدهم که چرا این را گفتم یا آن را! تنها چیزی هم که مدیریت داشت و خوب بود اینکه شما میفهمیدید چه کسی به شما سپاس داده ، حالا فقط میفهمید کدام پست شما سپاس خورده و باید بروید نگاه کنید!:e105:
Theodor Herzl
02-04-2014, 02:38 PM
دوستان من میگویم بیایید روی همدیگر را یک ماچ مجازی بکنیم و یک لعن و نفرین به محمد و ال محمد بفرستیم ، دنیا ارزش این چیزها را ندارد! من در دنیای واقعی نمیتوانم به یکی تو بگویم بجای شما حالا در جهان انلاین احساس گانگستری به ما دست داده است.:e107:
Russell
02-04-2014, 02:47 PM
دوستان من میگویم بیایید روی همدیگر را یک ماچ مجازی بکنیم و یک لعن و نفرین به محمد و ال محمد بفرستیم ، دنیا ارزش این چیزها را ندارد! من در دنیای واقعی نمیتوانم به یکی تو بگویم بجای شما حالا در جهان انلاین احساس گانگستری به ما دست داده است.
همه که نبایند ماچ کنند، تو و امیر باید ماچ کنید.
یالا یالا !!
Ouroboros
02-04-2014, 04:31 PM
همه که نبایند ماچ کنند، تو و امیر باید ماچ کنید.
یالا یالا !!
اول شما و مهربد، بعد مهربد و آلیس، بعد چهار پنجتا از کاربران و مزدک، بعد من و کسری.
پس خودتان یالایالا. :e40c:
ولی از شوخی گذشته من از کسرای گرامی بابت دشنامهایی که دادم عذرخواهی میکنم.
خشم بر من چیره شد.:e523:
Russell
02-04-2014, 05:07 PM
اول شما و مهربد، بعد مهربد و آلیس، بعد چهار پنجتا از کاربران و مزدک، بعد من و کسری.
پس خودتان یالایالا.
من و مهربد که روبوسی کردهایم، ولی در پیغام خصوصی بوده !!
پس همان یالاا، یالاا !!
یه نفر
02-04-2014, 05:13 PM
دلم کشیده یه نفر هم از من عذر خواهی کنه :-(
در حق منم زیاد ظلم شده و بیگناهم....
:e40e::e413::e413::e413:
kourosh_bikhoda
02-04-2014, 05:30 PM
دوستان من میگویم بیایید روی همدیگر را یک ماچ مجازی بکنیم و یک لعن و نفرین به محمد و ال محمد بفرستیم ، دنیا ارزش این چیزها را ندارد! من در دنیای واقعی نمیتوانم به یکی تو بگویم بجای شما حالا در جهان انلاین احساس گانگستری به ما دست داده است.
:e00e:
در ایران هم یک عده درون حکومت هستند که با لغو تحریم ها مخالفند!
من از شما عذرخواهی میکنم به شخصه:e032:
Russell
02-04-2014, 05:32 PM
در حق منم زیاد ظلم شده و بیگناهم....
خب شما هم بفرمایید روبوسی !!
Theodor Herzl
02-04-2014, 05:43 PM
من هم از امیر گرامی عذر خواهی میکنم اگر باعث رنجش ایشان شدم ، بانو آلیس شما هم بیایید یک ماچ به من بدهید قضیه را حل کنیم برود!:e402:
Alice
02-04-2014, 06:50 PM
بانو آلیس شما هم بیایید یک ماچ به من بدهید قضیه را حل کنیم برود!:e402:
من که به هیچکس بوس نمیهم! اما شما میتوانید مرا بوس کنید تا غائله ختم به خیر شود. :)
راستی، شایسته است آواتارتان را هم تعویض کنید، چراکه دقیقا پس از مجادله کمی بودار مینماید.
:e030:
iranbanoo
02-04-2014, 07:14 PM
عید دیدنیه؟
Mehrbod
02-04-2014, 07:34 PM
عید دیدنیه؟
راستی شما با کسی رومیبوسید؟ من از روبوسی بیزارم و بجز خویشاوندان
نزدیک و دوستِ دختر (یا اگر دیگری دختری زیبارو بود) با کسی هرگز رونمیبوسم.
این رفتار من همیشه برای دیگران آزارنده است, بدو بدو میایند روبوسی, من یک همانجاییکه
هستی بایست با دست نشان میدهم و میگویم: ببخش[ا]ید, من از روبوسی خوش ام نمیاید.
روشن میشود بیرون از اینجا هم مانند پارسیگوییِ فرا-اندازه ام, زابهایِ آزارنده کم ندارم (:
پارسیگر
یه نفر
02-04-2014, 07:44 PM
بوس بوس :-)
iranbanoo
02-04-2014, 07:48 PM
راستی شما با کسی رومیبوسید؟ من از روبوسی بیزارم و بجز خویشاوندان
نزدیک و دوستِ دختر (یا اگر دیگری دختری زیبارو بود) با کسی هرگز رونمیبوسم.
این رفتار من همیشه برای دیگران آزارنده است, بدو بدو میایند روبوسی, من یک همانجاییکه
هستی بایست با دست نشان میدهم و میگویم: ببخش[ا]ید, من از روبوسی خوش ام نمیاید.
روشن میشود بیرون از اینجا هم مانند پارسیگوییِ فرا-اندازه ام, زابهایِ[١] آزارنده کم ندارم (:
منهم این فرهنگ رو بوسی را درک نمیکنم و خودم مگر مسئله ای پیش بیاید که بخواهم کسی را ببوسم.آنهم انقدر تصنعی و بی مهر که اگر نمیبوسیدم سنگین تر میبودم.
یادم می آید زمانی که خیلی کوچک بودم وقتی خانه ی مادربزرگم میرفتم همسایگان و آشنایان چون نوه های ارشد بودیم چنان مارا تنگ بغل میکردند و میبوسیدند که حس میکردم هر ان ممکن است مرا بخورند.هنوز یاد صورت های زبر مردان و صورت های خیس زنان می افتم میخواهم اوق بزنم.از این روست هنوزم که هنوز است اگر کسی که هیچ مهری به او ندارم مرا بخواهد ببوسد یا فرار میکنم یا انقدر سرد دست میدهم که متوجه بشود که اهل روبوسی نیستم:)
Russell
02-04-2014, 08:00 PM
عید دیدنیه؟
اون دوماه دیگست، این بعله برونه !!
روشن میشود بیرون از اینجا هم مانند پارسیگوییِ فرا-اندازه ام, زابهایِ[١] آزارنده کم ندارم (:
میدانم !!
ولی kino که بحثش در تاپیک بازی هم پیش کشیده شد بد که نیست هیچ، تازه مفید هم هست و باعث خوشی میشود. من بدم نمیآید، حتی همان ماچ و بوسههایِ کمی ترسناک بچگی را.
iranbanoo
02-04-2014, 08:05 PM
اون دوماه دیگست، این بعله برونه !!
ها!
میگم شما چند وقته تیپ دومادی زدین:)
Russell
02-04-2014, 08:07 PM
ها!
میگم شما چند وقته تیپ دومادی زدین:)
این تیپ بزرگتر ِ دوماده !!
Mehrbod
02-04-2014, 08:47 PM
بوس بوس :-)
شما در دستهیِ همان زیبارویان جای میگیرید, هر چند من که شما را ندیدهام!! (:
Mehrbod
02-04-2014, 08:50 PM
میدانم !!
ولی kino که بحثش در تاپیک بازی هم پیش کشیده شد بد که نیست هیچ، تازه مفید هم هست و باعث خوشی میشود. من بدم نمیآید، حتی همان ماچ و بوسههایِ کمی ترسناک بچگی را.
یک چیزی من دربارهیِ بازی میدانم آنهم اینکه هر چه سردتر و ابرمنشتر باشید, دختره بیشتر میکوشد بهتان پا بدهد.
پارسیگر
Mehrbod
02-04-2014, 09:00 PM
منهم این فرهنگ رو بوسی را درک نمیکنم و خودم مگر مسئله ای پیش بیاید که بخواهم کسی را ببوسم.آنهم انقدر تصنعی و بی مهر که اگر نمیبوسیدم سنگین تر میبودم.
یادم می آید زمانی که خیلی کوچک بودم وقتی خانه ی مادربزرگم میرفتم همسایگان و آشنایان چون نوه های ارشد بودیم چنان مارا تنگ بغل میکردند و میبوسیدند که حس میکردم هر ان ممکن است مرا بخورند.هنوز یاد صورت های زبر مردان و صورت های خیس زنان می افتم میخواهم اوق بزنم.از این روست هنوزم که هنوز است اگر کسی که هیچ مهری به او ندارم مرا بخواهد ببوسد یا فرار میکنم یا انقدر سرد دست میدهم که متوجه بشود که اهل روبوسی نیستم:)
راسل سخن از آدلاید کوچک (بزرگمهر) بُرد در جُستار دیگر, یکی از نوچههایِ او یکجا داستانی از کوروش
بزرگ آورده بود برای بدنامیدن و همجنسگرانُمایانی کوروش که بدتر مایهیِ افزایش مهر من به والامنشیِ او شده بود:
1.4.27Now, if we may relate a sentimental story, we [Note] are told that when Cyrus was going away and they were taking leave of one another, his kinsmen bade him good-bye, after the Persian custom, with a kiss upon his lips.
And that custom has survived, for so the Persians do even to this day. Now a certain Median gentleman, very noble, had for some considerable time been struck with Cyrus's beauty, and when he saw the boy's kinsmen kissing him, he hung back. But when the rest were gone, he came up to Cyrus and said: “Am I the only one of your kinsmen, Cyrus, whom you do not recognize as such?” “What,” said Cyrus, “do you mean to say that you, too, are a kinsman?”
“Certainly,” said he.
“That is the reason, then, it seems,” said Cyrus, “why you used to stare at me; for if I am not mistaken, I have often noticed you doing so.”
“Yes,” said he, “for though I was always desirous of coming to you, by the gods I was too bashful.”
“Well, you ought not to have been—at any rate, if you were my kinsman,” said Cyrus; and at the same time he went up and kissed him
.
1.4.28And when he had been given the kiss, the Mede asked: “Really, is it a custom in Persia to kiss one's kinsfolk?”
“Certainly,” said he; “at least, when they see one another after a time of separation, or when they part from one another.”
“It may be time, then, for you to kiss me once again,” said the Mede; “for, as you see, I am parting from you now.”
And so Cyrus kissed him good-bye again and went on his way. But they had not yet gone far, when the Mede came back with his horse in a lather. And when Cyrus saw him he said: “Why, how now? Did you forget something that you intended to say?”
“No, by Zeus,” said he, “but I have come back after a time of separation.”
“By Zeus, cousin,” said Cyrus, “a pretty short time.”
“Short, is it?” said the Mede; “don't you know, Cyrus,” said he, “that even the time it takes me to wink seems an eternity to me, because during that time I do not see you, who are so handsome?”
Then Cyrus laughed through his tears and bade him go and be of good cheer, for in a little while he would come back to them, so that he might soon look at him—without winking, if he chose
من این آئین را با اینکه گفتم خود ام از هرجور بوسهیِ زن و مرد (بویژه مرد) بیزارم, همزمان بسیار پسندیدم, به نگر ام
جهانی بس زیبا میاید که مردم این اندازه میتوانستهاند به همدیگر بامهر و نزدیک باشند و به گاه دوریِ دراز از لب همدیگر هم بوسه میگرفتهاند, چه که
همانجور که خود ات گفتی ایرانبانو بوسیدن گونهای است نمایش مهر و دوستی میان دو تن و من سخت و کمیاب در این جهان کسی را شایستهیِ آن میابم.
پ.ن.
جُستار خوبیه که آنارشی همینجور تودهنی زده: بخش دوم- جعل و تحریف اسناد تاریخی بر ضد کوروش بزرگ توسط غیاث آبادی - صفحه 16 (http://forum.hammihan.com/thread47589-16.html#post3208731)
Theodor Herzl
02-04-2014, 09:01 PM
من از بوس کردن اتفاقا خوشم میآید ، احساس آرامش به من میدهد!
Russell
02-04-2014, 09:01 PM
یک چیزی من دربارهیِ بازی میدانم آنهم اینکه هر چه سردتر و ابرمنشتر[١] باشید, دختره بیشتر میکوشد بهتان پا بدهد.
من البته کلی درباره پیر و کودک و نوجوان گفتم نه فقط دختر. آنهم درست است، البته حرفهایترین نوع آن گویا استفادهیِ کم ولی هدفمند برای شرطی کردن است !!
Alice
02-04-2014, 09:25 PM
کنون که بحث ماچ و بوسه است، من بیشتر دوست دارم بوسیده شوم تا اینکه ببوسم! (البته نه از سوی مثلا شوهرخالهی بتا!)
پسرها چطور؟ دوست دارند ببوسند یا بوسیده شوند؟ (فقط تز مندرآری و روانشناسی فرگشتیک خارج نکنید! مایلم بدانم پسرها
چه چیزی دوست دارند؟!)
Anarchy
02-04-2014, 09:31 PM
دوستان احیانا فکر نمیکنید این تاپیک جای این حرف ها نیست و همگی در حال اسپم پراکنی هستید ؟
به زودی همه پست های بی ربط رو به تاپیک "پاتوق شب نشینی" منتقل میکنم. اینجا که دیگه مدیری باقی نمونده ، تو رو به اسپاگتی کار من رو زیاد نکنید :e407::e108: !!