توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاسخ به شبهات در مورد رژیم گیاهخواری
Reactor
02-22-2015, 01:21 PM
گیاهخواری مثل بقیه چیزها یک انتخابه که باید از روی آگاهی انجام بشه. بزور نمیشه کسی رو گیاهخوار کرد.
با تجربه ای که از آدم های گیاهخواری که دیدم نظرم اینه که این کار در ایران الان, بیشتر یک چیز لاکچری هست.
آدم باید از یک حدی از امنیت و فرهنگ و رفاه گذشته باشه تا به این چیزها فکر کنه و بهش نخنده.
قشر کوچکی از مردم ایران الان اینطورین.
الان در ایران حتی به حقوق بشر و آزادی بیان و حریم خصوصی هم میخندن.
امیدوارم در آینده شرایط در کشور بهتر بشه و این سه تا فاکتور در کشور رشد کنن و خودبخود لایف استایل پیشرفته جای خودش رو به زندگی بومی بده:e420:
sonixax
02-22-2015, 02:55 PM
من نگفتم مصرف گوشت بده. گفتم مکمل های پروتئینی که امروزه به بازار آمده اند, برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن, جایگزین بسیار بهتری نسبت به انواع گوشت ها هستند.
یعنی شما میتونید هر وقت خواستید گوشت بخورید بجاش مثلا یک پیمانه whey بخورید. میزان پروتئینی که در این حالت جذب بدن میشه شاید با چند کیلو گوشت برابری کنه.
این پروتئین یا گیاهی هست! که در اون صورت کاملن به درد نمیخوره و نیاز به پروتئین حیوانی هم در کنارش هست یا حیوانیست!! که در اون صورت آرمانهای گیاهخواری رو نقض میکنه!!! در این مورد به خصوص این پروتئین از منابع حیوانی تولید میشه (لبنیات) و برای همین ناقض آرمانهای گیاهخواران هستش!!!
بعد پروتئین با پروتئین فرق میکنه! اینکه فقط پروتئین به بدن برسه مساله نیست اینکه چگونه، چه نوع و از هر نوع به چه میزان برسه مهمه.
همچنین یادتون باشه که فقط 70% پروتئین گیاهی جذب بدن میشه و 30% اش پرررررررررررررر.
متاسفانه همیشه گفته میشه پروتئین!! ولی گفته نمیشه این پروتئینها با هم فرق دارند!!! پروتئین حیوانی به خاطر اینکه ساختارش با ساختار پروتئین تولیدی توسط بدن شبیه تر هست استفاده ازش برای بدن در جهت ساخت پروتئین های مورد نیاز هم راحت تر و بهتره!!
برای همینه که به پروتئین های گیاهی پروتئین کامل نمیگند! ولی به پروتئین حیوانی پروتئین کامل میگند!
sonixax
02-22-2015, 02:56 PM
من اینو نمیدونستم.
جالب بود:e032:
ما یک بار خر شدیم از اینها خریدیم! اگر میخواهید بدانید عَن چه مزه ایست از اینها بخرید بخورید!!!
Crusader
02-22-2015, 03:13 PM
خدا پدر دفترچه را بیامرزد که حداقل با مباحث علمی و دانشیک فریبکاریها و کُسگوییهای جماعت علفخوار را آشکار میکند. من در شبکههای اجتماعی کمتر این را میبینم و یک علخوار پست میدهد مثلا «بیایید الاغ را نکشیم و الاغ بمانیم» دیگران هم با سوز و گوز و ژست روشعَنکری آه و ناله میکنند که آه وای... کاش روزی برسد که انسان عاقل خود را برتر از «الاغ» نداند و وی را نکشد. همان افراد الاغدوست جنایات داعش را اصلا جدی نمیگیرند و یا خیلی بیتفاوت از آن رد میشوند و حتی فجایع انسانی را هم ریشخند میکنند و کولیبازی درمیاورند. اما وقتی پای الاغ نوعی وسط میاید با لایک و شیر و ندای گوزناک افسوس و حسرت از حقوق الاغ حمایت و پشتبانی میکنند.
Reactor
02-22-2015, 04:34 PM
این پروتئین یا گیاهی هست! که در اون صورت کاملن به درد نمیخوره و نیاز به پروتئین حیوانی هم در کنارش هست یا حیوانیست!! که در اون صورت آرمانهای گیاهخواری رو نقض میکنه!!! در این مورد به خصوص این پروتئین از منابع حیوانی تولید میشه (لبنیات) و برای همین ناقض آرمانهای گیاهخواران هستش!!!
بعد پروتئین با پروتئین فرق میکنه! اینکه فقط پروتئین به بدن برسه مساله نیست اینکه چگونه، چه نوع و از هر نوع به چه میزان برسه مهمه.
همچنین یادتون باشه که فقط 70% پروتئین گیاهی جذب بدن میشه و 30% اش پرررررررررررررر.
متاسفانه همیشه گفته میشه پروتئین!! ولی گفته نمیشه این پروتئینها با هم فرق دارند!!! پروتئین حیوانی به خاطر اینکه ساختارش با ساختار پروتئین تولیدی توسط بدن شبیه تر هست استفاده ازش برای بدن در جهت ساخت پروتئین های مورد نیاز هم راحت تر و بهتره!!
برای همینه که به پروتئین های گیاهی پروتئین کامل نمیگند! ولی به پروتئین حیوانی پروتئین کامل میگند!
پروتئین های پودری مثل وی که با برندهای مختلفی تولید میشه از سویا گرفته میشه. اما آنزیم هایی داره که جذبش رو فوق العاده بالا میبره.
مثلا وی محصول اوپتیمم نوتریشن ادعا میکنه 100 % یک اسکوپ جذب بدن میشه.
4608
من باهاش کارکردم و کارکردش عالیه اما جایی خوندم که در لابراتوار میگن 99.8% از یک اسکوپ جذب بدن میشه.
حتی در اینصورت هم جذب این پروتئین در طبیعت با فاصله ی خیلی زیادی بی رقیبه..
در مورد محصولات گوشتی مصنوعی منظور من ارضای حس خوردن گوشت بود نه دریافت پروتئین.
Reactor
02-22-2015, 04:39 PM
ما یک بار خر شدیم از اینها خریدیم! اگر میخواهید بدانید عَن چه مزه ایست از اینها بخرید بخورید!!!
من قبلا خورده بودم. راستش مزه ی خاصی نمیداد و به من نگفته بودن و نفهمیدم. فقط نمیدونستم که ایران هم اومده
undead_knight
02-22-2015, 06:11 PM
این اصرار بر روی ساخت غذاهای گیاهی شبیه غذاهای حیوانی هم ذاتا نقض کننده ادعاهای وگان هاست، اگر طبیعت انسان به این چیزهای حیوانی گرایش نداره چرا انجامش میدند:))
Anarchy
02-22-2015, 06:13 PM
من نگفتم مصرف گوشت بده. گفتم مکمل های پروتئینی که امروزه به بازار آمده اند, برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن, جایگزین بسیار بهتری نسبت به انواع گوشت ها هستند.
یعنی شما میتونید هر وقت خواستید گوشت بخورید بجاش مثلا یک پیمانه whey بخورید. میزان پروتئینی که در این حالت جذب بدن میشه شاید با چند کیلو گوشت برابری کنه.
این حرفا دیگه چیه ؟! 100 گرم گوشت گاو ، 26 گرم پروتئین داره ... یک پیمانه پودر وی هم حدودا همین مقدار پروتئین رو داره !! حالا بر اساس شرکت سازنده یه مقدار بالاتر یا پایین تر هست .
پس از این نظر فرق آنچنانی ندارن ... تفاوت در سرعت جذب و نداشتن درد سر پخت و پز هست فقط !!
پروتئین های پودری مثل وی که با برندهای مختلفی تولید میشه از سویا گرفته میشه. اما آنزیم هایی داره که جذبش رو فوق العاده بالا میبره.
4608
من باهاش کارکردم و کارکردش عالیه اما جایی خوندم که در لابراتوار میگن 99.8% از یک اسکوپ جذب بدن میشه.
پروتئین وی رو از سویا میگیرن :e40b: ؟! اصلا وی و سویا دو تا منبع کاملا متفاوت دارن ...
Whey protein is a mixture of globular proteins isolated from whey , the liquid material created as a by-product of cheese production.
Soy protein is a protein that is isolated from soybean. It is made from soybean meal that has been dehulled and defatted.
پروتئین وی منبع حیوانی داره ...
Reactor
02-22-2015, 07:36 PM
این حرفا دیگه چیه ؟! 100 گرم گوشت گاو ، 26 گرم پروتئین داره ... یک پیمانه پودر وی هم حدودا همین مقدار پروتئین رو داره !! حالا بر اساس شرکت سازنده یه مقدار بالاتر یا پایین تر هست .
پس از این نظر فرق آنچنانی ندارن ... تفاوت در سرعت جذب و نداشتن درد سر پخت و پز هست فقط !!
پروتئین وی رو از سویا میگیرن :e40b: ؟! اصلا وی و سویا دو تا منبع کاملا متفاوت دارن ...
Whey protein is a mixture of globular proteins isolated from whey , the liquid material created as a by-product of cheese production.
Soy protein is a protein that is isolated from soybean. It is made from soybean meal that has been dehulled and defatted.
پروتئین وی منبع حیوانی داره ...
4609
اینام محصولات جدیدن:
4610
4611
4612
پروتئین سویا و شیر و تخم مرغ و...
4613
اینم ترکیب هموناست منتها گلوتامین و بی سی دبل ای و یک سری مخلفات اضافه هم داره.
اصلا پودر پروتئین حیوانی نداریم.
پودر وی بقیه شرکت ها مثل ماسل فارم و ماسل تک و سای تک و بقیه هم تقریبا همیناست:e00e:
Anarchy
02-22-2015, 07:54 PM
اینم ترکیب هموناست منتها گلوتامین و بی سی دبل ای و یک سری مخلفات اضافه هم داره.
پودر وی به شکلی در پروسه تولید پنیر از شیر ، به صورت محصول جانبی به دست میاد !! شیر هم از حیوانات به دست میاد دیگه ... یعنی یه گیاه خوار مطلق ، پودر وی رو هم نباید مصرف کنه .
میخواستم بگم پودر وی ربطی به سویا نداره ... اما محصولاتی هم داریم که ترکیب پروتئین وی و سویا باشه !!
اصلا پودر پروتئین حیوانی نداریم.
چرا اینم داریم اتفاقا !! اینها رو ببینید :
Carnivor l MuscleMeds Performace Technologies As Serious As It Gets! 100% Beef Protein Isolate (http://musclemedsrx.com/products/carnivor)
CarneBOLIC™ | Ultimate Nutrition (http://www.ultimatenutrition.com/product/carnebolic/)
Russell
02-22-2015, 08:06 PM
این اصرار بر روی ساخت غذاهای گیاهی شبیه غذاهای حیوانی هم ذاتا نقض کننده ادعاهای وگان هاست، اگر طبیعت انسان به این چیزهای حیوانی گرایش نداره چرا انجامش میدند:))
جدا از ایرادات چرند گیاهخواران ولی من با این شیوهیِ تولید گوشت با هورمون و... بنظرم این چیزهایی که در مغازهها پیدا میشه
واقعا امن نباشه. جدا از مطالعات دقیق پزشکی حقیقت اینه که پدربزرگهایِ ما با روغن حیوانی و ... سالها بسلامت عمر کردند و
بنظر میرسه ایراد امروز جای دیگه باشه.
Reactor
02-22-2015, 08:16 PM
پودر وی به شکلی در پروسه تولید پنیر از شیر ، به صورت محصول جانبی به دست میاد !! شیر هم از حیوانات به دست میاد دیگه ... یعنی یه گیاه خوار مطلق ، پودر وی رو هم نباید مصرف کنه .
میخواستم بگم پودر وی ربطی به سویا نداره ... اما محصولاتی هم داریم که ترکیب پروتئین وی و سویا باشه !!
چرا اینم داریم اتفاقا !! اینها رو ببینید :
Carnivor l MuscleMeds Performace Technologies As Serious As It Gets! 100% Beef Protein Isolate (http://musclemedsrx.com/products/carnivor)
CarneBOLIC™ | Ultimate Nutrition (http://www.ultimatenutrition.com/product/carnebolic/)
دوست عزیز شیر که فرآورده ست.
گوشت حیوان نیست.
این دو شرکتی هم که معرفی کردید که اوپتیموم نوتریشن نیست.
این ها پروتئین های متفرقه ست.
Anarchy
02-22-2015, 08:24 PM
دوست عزیز شیر که فرآورده ست.
گوشت حیوان نیست.
منشا حیوانی داره یا نه ؟ من گیاه خوار مطلق رو گفتم که نه گوشت میخوره نه محصول حیوانی رو ... به هر حال تولید انبوه پودر وی هم جز با سو استفاده ( از دیدگاه گیاه خواران مدافع حقوق حیوانات ) از حیوانات و فشار خارج از حد طبیعی به اونها که به دست نمیاد !!
این دو شرکتی هم که معرفی کردید که اوپتیموم نوتریشن نیست.
این ها پروتئین های متفرقه ست.
امروز حسابی کم دقت شدی ریاکتور جان ... مگه من گفتم اینا اوپتیموم نوتریشن هستن ؟ گفتی پودر گوشت حیوان اصلا نداریم ، گفتم داریم اینم نمونه هاش ...
اینها اصلا هم پروتئین متفرقه نیستن ، فقط چون مارکت رو پروتئین وی اشغال کرده ، کسی زیاد دنبال پودر پروتئین ایزوله گوشت گاو نمیره . اما در کیفیت محصولات شرکت ماسل مدز شکی نیست .
sonixax
02-22-2015, 09:18 PM
Whey به معنی آن مایعی که از شیر پس از بسته شدن باقی میماند و در تولید پنیر و این مدل چیزها استفاده میشه! به عبارتی اگر پروتئینی از نوع Whey باشد به این معنیست که از لبنیات به خصوص شیر تولید شده!
Whey protein - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Whey_protein)
Whey - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Whey)
Whey, also called milk serum or milk permeate, is the liquid remaining after milk (http://en.wikipedia.org/wiki/Milk) has been curdled (http://en.wikipedia.org/wiki/Curd) and strained. It is a by-product (http://en.wikipedia.org/wiki/By-product) of the manufacture of cheese (http://en.wikipedia.org/wiki/Cheese) or casein (http://en.wikipedia.org/wiki/Casein) and has several commercial uses. Sweet whey is manufactured during the making of rennet (http://en.wikipedia.org/wiki/Rennet) types of hard cheese like cheddar (http://en.wikipedia.org/wiki/Cheddar_cheese) or Swiss cheese (http://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_cheese). Acid whey (also known as "sour whey") is a by-product produced during the making of acid types of dairy products such as cottage cheese (http://en.wikipedia.org/wiki/Cottage_cheese) or strained yogurt (http://en.wikipedia.org/wiki/Strained_yogurt).
برای همین فکر میکنم در این مورد دچار اشتباه شده باشید. البته اول و آخرش برای مصرف کننده زیاد فرقی نمیکنه چه از شیر چه از سویا ولی از دید گیاهخواری و صد البته پزشکی خیلی فرق میکنه!
دلیل جذب زیادش اینه که از شیر درست میشه! البته جذب 70% پروتئین گیاهی به خاطر وجود فیبر در گیاهانه و اگر فیبر رو حذف کنیم خوب جذب بیشتر میشه ولی باز هم استفاده اش برای بدن سخت تره تا پروتئین حیوانی!
در مورد محصولات گوشتی مصنوعی منظور من ارضای حس خوردن گوشت بود نه دریافت پروتئین.
اگر مزه و طعم و ... برای کسی مهم باشد خوب قارچ صدفی هم همان مزه را پس از کباب شدن تولید میکند!!! مشخصن بحث در باره مزه نیست. بلکه در باره جذب نیازهای اساسی بدن از جمله پروتئین، سری ویتامینهای B به خصوص B12 ، آهن و ... هستش.
مشخصن قرص و دارو و پودر و ... مصرف کردن در دراز مدت تاثیر منفی و مخرب بر بدن میذاره.
من قبلا خورده بودم. راستش مزه ی خاصی نمیداد و به من نگفته بودن و نفهمیدم. فقط نمیدونستم که ایران هم اومده
من یکی دو بار گرفتم از بدمزه ترین مزه های عمرم بود به خصوص آنهایی که سبوس درست میشود - اه اه اه
undead_knight
02-23-2015, 05:37 AM
جدا از ایرادات چرند گیاهخواران ولی من با این شیوهیِ تولید گوشت با هورمون و... بنظرم این چیزهایی که در مغازهها پیدا میشه
واقعا امن نباشه. جدا از مطالعات دقیق پزشکی حقیقت اینه که پدربزرگهایِ ما با روغن حیوانی و ... سالها بسلامت عمر کردند و
بنظر میرسه ایراد امروز جای دیگه باشه.
فکر میکنم مهمترین عاملش تغییر روش زندگی باشه،ما سبک زندگیمون رو تغییر دادیم ولی با همون غذاها داریم زندگی میکنیم.
کافر_مقدس
02-27-2015, 08:08 AM
خدا پدر دفترچه را بیامرزد که حداقل با مباحث علمی و دانشیک فریبکاریها و کُسگوییهای جماعت علفخوار را آشکار میکند. من در شبکههای اجتماعی کمتر این را میبینم و یک علخوار پست میدهد مثلا «بیایید الاغ را نکشیم و الاغ بمانیم» دیگران هم با سوز و گوز و ژست روشعَنکری آه و ناله میکنند که آه وای... کاش روزی برسد که انسان عاقل خود را برتر از «الاغ» نداند و وی را نکشد. همان افراد الاغدوست جنایات داعش را اصلا جدی نمیگیرند و یا خیلی بیتفاوت از آن رد میشوند و حتی فجایع انسانی را هم ریشخند میکنند و کولیبازی درمیاورند. اما وقتی پای الاغ نوعی وسط میاید با لایک و شیر و ندای گوزناک افسوس و حسرت از حقوق الاغ حمایت و پشتبانی میکنند.
قافیه چو تنگ آید شاعر به جفنگ آید!
دیگر داری کسشعر تلاوت می کنی رفیق! کسی که از مرگ یک حیوان آزرده شود بی تردید از مرگ یک انسان آزرده تر خاهد شد. این اراجیف چیست که سر هم می کنی؟!! طوری می گویی بی تفاوت از جنایت های داعش عبور می کنند که گویی جنابعالی اکنون در خط مقدم جبهه ی نبرد با داعش سرگرم جنگیدن هستی! خود شخص شما برای رویارویی با آدمخارهای داعش چه غلطی کرده ای؟! مگر چه کاری از دست ما ساخته است جز تف و لعنت و آرزوی نابودی؟!! اصلن شما چطور به خودت اجازه می دهی که از جانب دیگران سخن بگویی؟!!!
شما همینکه از واژه ی "الاغ" به عنوان ناسزا استفاده می کنی جهالت و نادانی ات را نمایان می سازد و سطح شعور خودت را اعلام می کنی
به قول صادق هدایت طرف خار را در چشم دیگران می بیند ولی دسته بیل را به کون خود نمی بیند! حکایت شماست!
کافر_مقدس
02-27-2015, 08:48 AM
1- اسم تاپیک پاسخ به شبهات درباره گیاه خواری است و نه «بررسی گیاهخواری از لحاظ علم تغذیه و پزشکی». یکی ممکن است گیاهخوار باشد بخاطر دل رحمی برای حیوانات. میتواند از هر ابزار رسانه ای برای پیامش و پاسخ به شبهات استفاده کند.
ایشان خود یک جسدخار حرفه ای است! بنابراین طبیعی است که از افشای جنایات جسدخارهای شکم پرست هراس داشته باشد مبادا که وجدان خفته اش تلنگری بخورد و زبانم لال از خاب خرگوشی برخیزد!
تازه این که چیزی نیست، پایش بیفتد و احساس خطر بکند نوشتارها را هم پاک می کند! به آسانی خوردن دمبلان گوسفند!
Ouroboros
02-27-2015, 08:56 AM
:e108::e418:
4614
Russell
02-27-2015, 05:17 PM
دکتر جان دربارهیِ مضرات گوشت حرف دیگهای نداری؟
من یک مستند میدیم اتفاقا از بیبیسی همین چندروزه دراینباره. گویا تحقیقات نظرات کاملا متضادی دارند دربارهیِ
اثرات مصرف گوشت. تحقیقاتی جامع و بلند مدت بودند که هیچ صرری در مصرف گوشت مشاهده نکردند.
و البته در تحقیقاتی که ضرر مشاهده شده دیده شده گوشت فراوری شده ضرر بیشتری داره.
دربارهیِ اثر و میزان مصرف گوشت اورگانیک نظرت چیه؟
Agnostic
02-27-2015, 05:45 PM
من برای گیاهخواران احترام قایل هستم ولی در حال حاضر گیاهخوار نیستم و هر روز مرغ و گوشت و ماهی می خورم. ولی از دو جهت با جنبش گیاهخواری موافقم: اینکه گیاهخواری حرکتی ضد کشتار حیوانات است و همچنین در مستندهای خارجی شنیدم که می گفت زمین دچار کمبود آب شیرین است و تولید هر کیلو گوشت گاو ۱۵۰۰۰ لیتر آب مصرف می کند و هرکیلو گوشت مرغ ۴۰۰۰ لیتر ولی گندم ۴۶۵ لیتر و یک کیلو سیب زمینی ۲۵۰ لیتر و هرکیلو هندوانه که میوه پر آبی هست ۴۰۰ لیتر آب مصرف می کند.
اما با خوردن تخم مرغ و شیر و فراورده های حیوان زنده موافقم.
سوال دارم آیا پروتین بدن با خوردن پروتین گیاهی +شیر و محصولات لبنی + تخم مرغ+عسل تامین میشود؟
sonixax
02-27-2015, 11:33 PM
من برای گیاهخواران احترام قایل هستم ولی در حال حاضر گیاهخوار نیستم و هر روز مرغ و گوشت و ماهی می خورم. ولی از دو جهت با جنبش گیاهخواری موافقم: اینکه گیاهخواری حرکتی ضد کشتار حیوانات است و همچنین در مستندهای خارجی شنیدم که می گفت زمین دچار کمبود آب شیرین است و تولید هر کیلو گوشت گاو ۱۵۰۰۰ لیتر آب مصرف می کند و هرکیلو گوشت مرغ ۴۰۰۰ لیتر ولی گندم ۴۶۵ لیتر و یک کیلو سیب زمینی ۲۵۰ لیتر و هرکیلو هندوانه که میوه پر آبی هست ۴۰۰ لیتر آب مصرف می کند.
اما با خوردن تخم مرغ و شیر و فراورده های حیوان زنده موافقم.
سوال دارم آیا پروتین بدن با خوردن پروتین گیاهی +شیر و محصولات لبنی + تخم مرغ+عسل تامین میشود؟
اغلب گیاهخواران بیسوادهایی هستند نظیر همین جناب کافر!!!
استدلالشان بر عدم کشتن موجودات زنده در جهت تامین خوراک برپاست در صورتی که انقدر بیسواد و نادان و شوت هستند که نمیدانند ده ها بلکه صدها برابر کشتار در کشتارگاه های تامین کننده گوشت حیوانات مختلف در مزارعی که همین علوفه ای که اینها میخورند تولید میشود، کشته میشوند!!!
اینها همان طور که پیشتر هم گفته شده همگی از بیخ ترول هستند و هدفشان هم ترولینگ هست کما اینکه اخطارهای پیشن را نادیده میگیرد و باز دری وری و عکس و اراجیف هدایت را پست میکند به جای بحث کردن و استدلال کردن!!!
sonixax
02-27-2015, 11:38 PM
ایشان خود یک جسدخار حرفه ای است! بنابراین طبیعی است که از افشای جنایات جسدخارهای شکم پرست هراس داشته باشد مبادا که وجدان خفته اش تلنگری بخورد و زبانم لال از خاب خرگوشی برخیزد!
تازه این که چیزی نیست، پایش بیفتد و احساس خطر بکند نوشتارها را هم پاک می کند! به آسانی خوردن دمبلان گوسفند!
شما هم یک علف خوار هستید که عقل و خردتان هم بیشتر از باقی علفخواران نیست!
یک بار گفتیم در صورتی که مزخرفات تلاوت بفرمایید و عکس و دری وری به جای استدلال کردن بگذارید پاک میکنیم! پس اگر خردی برایتان در نتیجه علفخواری باقی مانده به رویه پیشین ادامه نخواهید داد و به جای عکس فرستادن مثل آدمهای با خرد بحث میکنید!
در صورت ادامه دادن هم با کمال میل تنبیهتان میکنم - بحث و گفتگو و چانه زدن هم نداریم. در این باره هم باز در اینجا بحث کنید با شما برخورد خواهد شد! شکایتی دارید در تاپیک مربوطه نه اینجا.
undead_knight
02-28-2015, 09:56 AM
اینها همان طور که پیشتر هم گفته شده همگی از بیخ ترول هستند و هدفشان هم ترولینگ هست کما اینکه اخطارهای پیشن را نادیده میگیرد و باز دری وری و عکس و اراجیف هدایت را پست میکند به جای بحث کردن و استدلال کردن!!!
Rules of the Internet8. There are no real rules about posting
9. There are no real rules about moderation either - enjoy your ban
:))
Alice
02-28-2015, 04:56 PM
بهترین رژیم غذایی واسه انسان گوشتخواریه؛ تمام جامعه علمی هم روی این توافق نظر دارن.
کافر_مقدس
02-28-2015, 11:31 PM
بهترین رژیم غذایی واسه انسان گوشتخواریه؛ تمام جامعه علمی هم روی این توافق نظر دارن.
نخست اینکه به گمانم منظورتان همه چیزخاری است، نه گوشتخاری!
در ضمن جمع نبندید، در این صورت به سواد شما هم شک می کنم!
چند نمونه از افراد صاحب نام در طول تاریخ را نام ببرم که گیاهخاری پیشه کرده بودند؟!! افرادی که بسیاری از آن ها دکتر و پروفسور هم بوده اند.
این جامعه ی علمی هم به دو دسته تقسیم می شوند. دسته ی اول آنان که از روی جهل و نادانی چنین می گویند.
دسته ی دوم آنان که نظام سرمایه داری آن ها را با پول خریده تا حقایق را افشا نسازند و منافع آن ها را به خطر نیندازند. دلارهایی که به خون حیوانات آغشته است
بدون لبنیات و تخم مرغ هم پروتئین بدن تامین می شود. فقط کافیست منابع غذایی گیاهی را بشناسیم و آن ها را جایگزین کنیم .
گیاهخاری محدودیت نیست، بلکه یک رژیم پاک غذاییست با تنوع بسیار زیاد.
سری به گروه های گیاهخاری در فیس بوک بزنید منابع مهم پروتئین در گیاهان را معرفی کرده اند.
اگر عکس بگذارم میلاد دیکتاتور آن را پاک می کند. http://www.daftarche.com/images/imported/2014/09/1.gif
یه نفر
03-01-2015, 04:50 PM
من این جستار رو کامل نخوندم. فقط اینو میدونم که انسان به گوشت نیاز داره. باید گوشت بخوره.
بدن ما انسان ها یک سری پروتئین نیاز داره که فقط در گوشت هست. نه در هیچ چیز دیگه. اسمشو نمیدونم ولی بعدا پیدا میکنمو میگم.
کاملا موافقم انسان های نخستین در ابتدا گیاهخوار بوده اند.. ولی دلیلی نمیشه که بگوییم رژیم غذایی بشر تغییر کرده و در اصل گیاه خواره!
آنزیم هایی که در روده و معده ما هست انواع مختلفی داره که بعضی از اونها مخصوص هضم کردن گوشت هست. دندان های ما مخصوص پاره کردن گوشت هست..
این ها نشانه هایی برای گوشتخواری انسان هست
Reactor
03-04-2015, 10:41 PM
مدیران سایت بخوانند:
یعنی اگر ما هم فلکه عن رو باز کنیم روی یک عده از نظر قوانین اینجا مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Reactor
03-04-2015, 10:51 PM
اینجا صحبت درباره ی یک نوع رژیم غذاییه که خیلی از انسان ها بهش عمل میکنند!
این همه جنگ و دعوا و فحش و بد و بیراه برای چیه؟
این همه ترور شخصیت چه معنی میده؟
مگه ادمکش داعشی دستگیر شده که اینقدر ناله و نفرین حواله اش میکنید؟
هرکس دوست داره یک جور غذایی بخوره به هر دلیلی که دلش میخواد آیا باید تحقیر بشه؟
اینجا یک زمانی یک مکانی برای تبادل نظر بود.
جنبه ی بحث درباره ی یک رژیم غذایی ساده رو هم ندارید.
این چه وضعشه اینجا درست کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sonixax
03-06-2015, 02:26 AM
خودت داری میگی یکی دوست داره اون طوری غذا بخوره! بله درسته به کسی ربطی نداره کی چی میخوره! ولی زمانی ریط پیدا میکنه که همین افراد سعی میکنند روش خودشون رو بهترین نشون بدند و به بقیه بگند جسد خوار و فلان و بهمان! آنجاست که باید در مقابلشان ایستاد و پاسخ یاوه گویی هایشان را داد.
در مقابل تمام مباحثی که در اینجا در باره فواید و زیانهای گیاهخواری مطرح شده کاربر کافر تنها عکس سوسک و جوجه و دری وری جات هدایت و مطالب غیر علمی و تخیلی گذاشته!!!!
از جمله این :
اگر از همون متخصصی که اشاره کردید بپرسید احتمالن به شما خواهد گفت که ویتامین ب12 در هویج و بعضی از سبزیجات وجود داره .. ولی به دلیل زندگی ماشینی و به خاطر اینکه سبزیجات رو ضدعفونی می کنند این ویتامین از بین میره ..وگرنه اگر در طبیعت باشید و به صورت طبیعی ازشون استفاده کنید این ویتامین هم درونشون هست .
:e057::e057: هویج B12 داره :)))))))
پس قبل از اینکه به بقیه گیر بدید باید به همان علفخوارانی گیر بدید که با مطرح کردن بحث ظالم بودن بقیه و جسد خواری و ... این داستان را شروع کردند. به اوایل بحث بروید ببینید چگونه صحبت میشد.
از این پست کافر به بعد بود که دیگه باهاش درست و مثل آدم صحبت نشد :
شاید بعضی ها خوششون نیاد، ولی آیا کسی که از لاشه ی یک حیوان تغذیه می کنه میشه اسم دیگه ای روش گذاشت جز لاشخور؟! جز جسدخار؟!!
و من همونجا بهش گفتم :
پ.ن : از این مدل سخن کفتن ناراحت میشوید ، درست سخن بگویید که اینچنین نشنوید .
پس قبل از اینکه یک جوالدوز رو فرو کنید تو چشم دیگران یک سوزن کوچولو به نوک انگشت طرف خودتون بزنید.
Russell
03-06-2015, 09:04 AM
راکتور جان من نمیدونم شما تا بحال گیاهخوار دیدی یا نه، ولی من تا اونجا که من دیدم
و شنیدم گیاهخواران اکثرا مثل کافر هستند. این عکسهایی که ایشون استفاده میکنند
رو اگر یک مسلمان برای دینش استفاده کنه 2 ثانیه طول نمیکشه که برچسب فاشیست
میخورد.
موضوع غذا خوردن هم تا اونجایی که من یادم هست موضوع ساکتی بوده و ملت آبگوشت خودشان را میخوردند.
با ورود گیاهخواری به جامعه بود که ناگهان موضوع به این صورتی درآمد که امروز میبینید.
اینرو هم بگم که من قصدم طرفگیری نیست. این نظر من هست، قبل از بالا گرفتن کار در این چند روزه.
Reactor
03-17-2015, 12:29 AM
خودت داری میگی یکی دوست داره اون طوری غذا بخوره! بله درسته به کسی ربطی نداره کی چی میخوره! ولی زمانی ریط پیدا میکنه که همین افراد سعی میکنند روش خودشون رو بهترین نشون بدند و به بقیه بگند جسد خوار و فلان و بهمان! آنجاست که باید در مقابلشان ایستاد و پاسخ یاوه گویی هایشان را داد.
در مقابل تمام مباحثی که در اینجا در باره فواید و زیانهای گیاهخواری مطرح شده کاربر کافر تنها عکس سوسک و جوجه و دری وری جات هدایت و مطالب غیر علمی و تخیلی گذاشته!!!!
شما که خودت هم اومدی و همه رو علفخوار و برگ خوار صدا زدی!!!
بقیه کاربرها هم که انگار ارث پدرشون رو گیاهخوارها خوردن با آنچنان نفرتی از خودشون بروز میدن که انگار قاتل داعشی دیدن!
تازه مگه عکس جوجه گذاشتن غیر قانونیه؟
Reactor
03-17-2015, 12:34 AM
راکتور جان من نمیدونم شما تا بحال گیاهخوار دیدی یا نه، ولی من تا اونجا که من دیدم
و شنیدم گیاهخواران اکثرا مثل کافر هستند. این عکسهایی که ایشون استفاده میکنند
رو اگر یک مسلمان برای دینش استفاده کنه 2 ثانیه طول نمیکشه که برچسب فاشیست
میخورد.
موضوع غذا خوردن هم تا اونجایی که من یادم هست موضوع ساکتی بوده و ملت آبگوشت خودشان را میخوردند.
با ورود گیاهخواری به جامعه بود که ناگهان موضوع به این صورتی درآمد که امروز میبینید.
اینرو هم بگم که من قصدم طرفگیری نیست. این نظر من هست، قبل از بالا گرفتن کار در این چند روزه.
من که قبلا گفتم نمیخوام نظرم رو به کسی تحمیل کنم. من فقط اومدم اعلام کردم که گیاهخوار شدم.
کاری هم ندارم چه کسی چه رژیم غذایی داره.
ابراز تنفر کاربرها برای من عجیب بود!
وگرنه دسته بندی آدم ها برای من از گیاهخوار یا گوشتخوار بودنشون تاثیری نداره
sonixax
03-17-2015, 12:39 AM
شما که خودت هم اومدی و همه رو علفخوار و برگ خوار صدا زدی!!!
بقیه کاربرها هم که انگار ارث پدرشون رو گیاهخوارها خوردن با آنچنان نفرتی از خودشون بروز میدن که انگار قاتل داعشی دیدن!
تازه مگه عکس جوجه گذاشتن غیر قانونیه؟
من از زمانی به کافر گفتم علفخوار که برگشت به بقیه گفت جسدخوار!!!!
نفرت از گیاهخوارانِ افراطی هم دقیقن به همین خاطره که دست کمی از همون داعشیه ندارند!!! دستشان برسد تمام انسانها را سر میبرند مبادا روزی گوسفندی کشته نشود!!! بخوانید نوشته های مستر مقدس را تا خودتان گندیدگی فکری را در نوشتارش بیابید!
و بله گذاشتن عکس جوجه وسط بحث جدی مصداق بارز ترولینگ و اسپمینگ و غیر قانونیه!!! عکس جوجه شون رو میتونند توی تاپیک عکسها بذارند کسی هم کاری به کارشون نداره. (این برای بار صد هزارم!)
Reactor
03-17-2015, 01:23 AM
من از زمانی به کافر گفتم علفخوار که برگشت به بقیه گفت جسدخوار!!!!
یعنی یک کاربر معمولی میاد به شما و بقیه میگه جسد خوار و شمای مدیر هم بجای رسیدگی اصولی به این موضوع, به اون کاربر (و من که توهینی به کسی نکردم ) و بقیه کاربرهای گیاهخوار میگی علفخوار؟
sonixax
03-17-2015, 01:42 AM
یعنی یک کاربر معمولی میاد به شما و بقیه میگه جسد خوار و شمای مدیر هم بجای رسیدگی اصولی به این موضوع, به اون کاربر (و من که توهینی به کسی نکردم ) و بقیه کاربرهای گیاهخوار میگی علفخوار؟
من جایی به شما و بقیه گیاهخوارن انجمن که درست و بر روی اصول بحث میکنند نگفتم علفخوار!!! به مستر مقدس و امثال ایشون (که در این انجمن فقط خودشه و خودش ولی تعدادشون در جهان بیرون کم نیست) در پاسخ به حرفهاش گفتم! اگر هم پستهام رو ببینید فقط در اشاره به کافر و اغلب در بحث مستقیم با خودش از واژه علفخوار استفاده کردم و در بقیه جاها از گیاهخوار استفاده کردم حتا وقتی در پاسخ به شخص دیگری در مورد کافر حرف میزدم!!! مثل اینجا :
اغلب گیاهخواران بیسوادهایی هستند نظیر همین جناب کافر!!!
پس شما نباید استفاده از واژه علفخوار رو به خودت بگیری ریکتور جان.
یک رسیدگی کوچک به فحاشی های ایشون هم کلی بلبشو به پا کرد. هر کسی که رسید از همه جا و همه چیز بی خبر اومد یک چیزی گفت!!! که البته این بار خیلی قاطع سر جریمه کردنش وایسادم و بعد از این هم وای میسم.
از نظر من این آدم متهم و مشکوک به مزدوری برای جمهوری اسلامیه و در رده ی بسیجیان قرار داره مگر عکسش ثابت بشه. این رو بارها گفتم و باز هم میگم. تنها دلیل تحمل کردنش در اینجا هم جو آزاد و باز اینجاست. وقتی MBK و حزبالله را تحمل میکنیم، خوب این جناب مقدس را هم باید تحمل کنیم منتها تا جایی که از حد و مرز خودش خارج نشود.
من یک بار سر جریمه کردن آلیس با مهربد درگیری شدید پیدا کردم و حتا باعث شد که فعالیتش در اینجا رو کم کنه! چرا باید برای مقدس کردیت اضافی قائل بشم ؟! وقتی کاربری خطا میکنه اون هم در این حد باید باهاش برخورد بشه ولو به ضرر سایت باشه.
قبول کنید خودمان با شل گرفتن زیادی این حس را ایجاد کرده ایم که اینجا میدان تره بار است قوانین سبزی فروشی برش حاکم است!!!
کافر_مقدس
03-18-2015, 12:35 AM
نمیدونم شما تا بحال گیاهخوار دیدی یا نه، ولی من تا اونجا که من دیدم
و شنیدم گیاهخواران اکثرا مثل کافر هستند. این عکسهایی که ایشون استفاده میکنندرو اگر یک مسلمان برای دینش استفاده کنه 2 ثانیه طول نمیکشه که برچسب فاشیستمیخورد.خیلی ببخشیدها راسل جان، ولی این گفته ی شما مصداق همان مرتبط ساختن گوز با شقیقه است. واقعن مثال بهتری به ذهنم نرسید!
روی صحبت شما دقیقن کدام فرتور است؟! مسلمانان مروج خشونت و خون ریزی هستند، گیاهخاران از هر گونه خشونت و خون و خونریزی بیزار هستند. حال چه شباهتی با هم دارند میلاد اعلم!
گاهی مردم میگویند انسانها همیشه گوشت خوردهاند، گویی این موضوع ادامه ی این کار را توجیه میکند
بر اساس این طرز تفکر نباید مردم را از قتل مردم دیگر باز داریم، چرا که این کار نیز از ابتداییترین زمانهای تاریخ انجام میشده است!!
اسحاق باشویس سینگر (نویسنده یهودی آمریکایی)
انسان اصلن گوشتخار نبوده و نیست، فقط از ناچاری در زمان توحش مجبور به خوردن گوشت شده و تا به حال آن را به یادگار از زمان بربریت نگاه داشته است.
صادق هدایت
در پناه خرد!
Theodor Herzl
03-18-2015, 12:40 AM
من گیاه خوار هستم ، دلیل این کارم این هست که به دامداری صنعتی اعتقاد ندارم و اون رو غیر انسانی میدونم! ولی مشکل اخلاقی با خوردن گوشت ندارم اگه بروید خودتان حیوان را شکار کنید! شیر و پلنگ حیوانات دیگر را شکار میکنند و میخورند! ما هم یک نوع حیوان هستیم و شکار میکنیم!
کافر_مقدس
03-18-2015, 03:09 AM
هر کس گوشت می خورد باید دست بالا زده خودش حیوانی را بکشد، چون که جانوران درنده معاون نمی گیرند و یا لااقل قدم رنجه نموده یک ساعت عمر خود را به این تماشای قشنگ بگذرانند و ببینند این خوراک های خوشمزه برای آن ها چگونه آماده می شود!
Russell
03-18-2015, 09:24 AM
خیلی ببخشیدها راسل جان، ولی این گفته ی شما مصداق همان مرتبط ساختن گوز با شقیقه است. واقعن مثال بهتری به ذهنم نرسید!
روی صحبت شما دقیقن کدام فرتور است؟! مسلمانان مروج خشونت و خون ریزی هستند، گیاهخاران از هر گونه خشونت و خون و خونریزی بیزار هستند. حال چه شباهتی با هم دارند میلاد اعلم!
تمام فرنورها، میتوانید از آخر شروع کنید به مرور. گیاهخواران چه میگویند چندان مهم نیست چون تقریبا دربارهیِ همه چیز
دروغ میگویند و از هر تاکتیک فاشیستی استفاده کردهاند و قطعا دستشان بازتر باشد بیشتر هم به خشونت عریان دست خواهند زد.
گاهی مردم میگویند انسانها همیشه گوشت خوردهاند، گویی این موضوع ادامه ی این کار را توجیه میکند
بر اساس این طرز تفکر نباید مردم را از قتل مردم دیگر باز داریم، چرا که این کار نیز از ابتداییترین زمانهای تاریخ انجام میشده است!!
اسحاق باشویس سینگر (نویسنده یهودی آمریکایی)
انسان اصلن گوشتخار نبوده و نیست، فقط از ناچاری در زمان توحش مجبور به خوردن گوشت شده و تا به حال آن را به یادگار از زمان بربریت نگاه داشته است.
صادق هدایت
در پناه خرد!
بله انسانها ذاتا آب را هم دوست ندارند و نوشابهیِ گازدارخوار بودهاند ولی تا همین دیروز که دار و دستهیِ ما راه بیافتد
و با استفاده از تاکتیکهایِ فاشیبستی آنها را با «حقیقت» آشنا کنند از آن بیخبر بودهاند !!
undead_knight
03-18-2015, 11:01 AM
ترجمه حرف راسل:نئونازی ها هم الان آنچنان دست به خشونت نمیزنند(چون پراکنده هستند و قدرتی ندارند) ولی اگر قدرت دستشون باشه باز همینطور رحمانی رفتار میکنند؟! :))
مسئله وگان ها هم اینه که کسی که جان حیوان رو همرده جان انسان قرار بده قطعا تو ذهنش مجازات کسانی که جان حیوان ها رو میگیرند هم شکل میگیره، کما اینکه من بارها توی اینترنت دیدم که بعضی گیاه خوارا میگن که گوشت خوارها باید مجازات بشند.
حالا اینکه چرا چنین اتفاقی نمیافته به خاطر این هست که قدرت سیاسی لازم رو ندارند.
Russell
03-18-2015, 12:32 PM
ترجمه حرف راسل:نئونازی ها هم الان آنچنان دست به خشونت نمیزنند(چون پراکنده هستند و قدرتی ندارند) ولی اگر قدرت دستشون باشه باز همینطور رحمانی رفتار میکنند؟! :))
نه حرف راسل ترجمه میخواهد و نه خشونت ورزی گیاهخواران و نازیها اما اگر دارد. سابقهیِ نازیسم
و جنایات آن موجود است.
همینطور من فکر نمیکنم نئونازیسم امروز معنای چندانی داشته باشد.
مثلا نگاه کنید به تبلیغات روسیه دربارهیِ خطر نئونازیسم در اوکراین. در حالی که نازیسم در اوکراین
به همان دلیل جاذبه دارد که در بخشی در ایران دارد. نمادیست برای مقاومت در برابر امپریالیسم روس و البته
قدرتهایِ قدیم جهانی مانند انگلیس.
دلیل تاکید من بر روی فاشیستی بودن ماهیت این جنبشها این است که اینها خود را می خواهند
در شکلی لیبرال-دموکرات تحمیل کنند. وگرنه من با خشونت و سلطه در ذات خود مشکل ندارم اگر در دست
انسان شریف و محق باشد. امروز صحبت اینست که تکنولوژی و حکومت و مالکیت خصوصی
ظاهرا برای خودشان پا درآوردهاند و در ذات خود بد هستند، فردا ممکن است کاشف به عمل بیاید
که دست و پای خود ما در ذات خود پلید است و باید بریده شوند و دور انداخته شوند،چراکه
کنترلی بر آنها نداریم !!
Reactor
03-18-2015, 12:48 PM
مسئله وگان ها هم اینه که کسی که جان حیوان رو همرده جان انسان قرار بده قطعا تو ذهنش مجازات کسانی که جان حیوان ها رو میگیرند هم شکل میگیره، کما اینکه من بارها توی اینترنت دیدم که بعضی گیاه خوارا میگن که گوشت خوارها باید مجازات بشند.
حالا اینکه چرا چنین اتفاقی نمیافته به خاطر این هست که قدرت سیاسی لازم رو ندارند.
شما دوتا جهان بینی برای بوجود آمدن انسان بیشتر نداری!
یا معتقد به تکامل داروینی هستی یا معتقد به آفرینش دینی و داستان آدم و حوا.
از یک معتقد به دین که فکر میکنه انسان ها از آدم و حوا بوجود آمده و انسان اشرف مخلوقات هست انتظاری نمیشه داشت.
اما اگر به تکامل داروینی معتقدی که منطقا انسان با حیوان برابر هست و برتری و حقوقی بیشتر از حیوان نداره.
بعد هم گیاهخواری سیستم سیاسی و نظامی و قضائی نیست که بتونه کسی رو بکشه یا مجازات کنه.
undead_knight
03-18-2015, 03:31 PM
شما دوتا جهان بینی برای بوجود آمدن انسان بیشتر نداری!
یا معتقد به تکامل داروینی هستی یا معتقد به آفرینش دینی و داستان آدم و حوا.
از یک معتقد به دین که فکر میکنه انسان ها از آدم و حوا بوجود آمده و انسان اشرف مخلوقات هست انتظاری نمیشه داشت.
اما اگر به تکامل داروینی معتقدی که منطقا انسان با حیوان برابر هست و برتری و حقوقی بیشتر از حیوان نداره.
بعد هم گیاهخواری سیستم سیاسی و نظامی و قضائی نیست که بتونه کسی رو بکشه یا مجازات کنه.
قربانت برم هر سیستم قضایی متاثر از سیستم ایدولوژیک هست، اینکه ما یه نفر رو به خاطر کاری قصاص کنیم یا به زندان بندازیمش یا اصلا کاریش نداشته باشیم تحت تاثیر ایدولوژیه. ولی حرف من این هست که گیاخواران هنوز قدرت سیاسی لازم رو ندارند که سیستم قضایی رو بر پایه برابری انسان و حیوان پایه ریزی کنند و اگر دستشون برسه حتما خواهند کرد.
نخیر منطقا انسان با حیوان برابر نیست و منطقا هم میکروب با شی جامد برابر نیست و برای هیچ کدوم از اینها نیاز به روح باور بودن! نداریم.
تنها وقتی هم که ادعای گیاه خواران از سوی دیگران جدی گرفته میشه این هست با شواهد(به زعم خودشون) میخوان اثبات کنند حیوانات اونقدری شبیه ما هستند که باید حقوقی داشته باشند.
ما نمیگیم آدم چون حیوان هست باید حقوق داشته باشه، بلکه آدم چون آدم هست حق و حقوق داره.
sonixax
03-19-2015, 12:39 AM
عه! این چه حرفیه!!! از دیدگاه داروینی هم بخوایم نگاه کنیم انسان با حیوان برابر نیست!!!! اگر برابر میبود الان گوسفنده مخترع بمب اتمی میبود!!!!! الاغه هم میشد رئیس جمهور مملکت (که البته این یکی واقعن شده :دی)! یحتمل گوریل هم معلم بدنسازی بود!! دلفین هم که حتمن میشد پیر دانا!!!! اینها تخیلات کارتونی و غیر واقعی هستند. تازه خود نظریه داروین، از اونجایی که یک نظریه علمی هست پس ابطال پذیر هست. یعنی همیشه احتمالی برای مردود شدنش وجود داره. این خاصیت علمه.
هیچ دو موجود زنده ای با هم برابر نیستند! (حتا دو انسان) بلکه تشابهات بیولوژیکی دارند که همین تشابهات هم به قدری نیست که بشه یکیشون کرد!!! مشخصن حق و حقوقی که شما ازش حرف میزنید تنها و تنها در جوامع انسانی معنی میده و از همون جهت تنها استفاده کنندگان مجاز این حق و حقوق هم انسانها هستند.
اگر بخواهیم برابری حقوقی را برای همه موجودات قایل شویم! باید برویم ویروس ابولا را بگیریم ببریم دادگاه لاهه!!!!
undead_knight
03-19-2015, 01:39 AM
عه! این چه حرفیه!!! از دیدگاه داروینی هم بخوایم نگاه کنیم انسان با حیوان برابر نیست!!!! اگر برابر میبود الان گوسفنده مخترع بمب اتمی میبود!!!!! الاغه هم میشد رئیس جمهور مملکت (که البته این یکی واقعن شده :دی)! یحتمل گوریل هم معلم بدنسازی بود!! دلفین هم که حتمن میشد پیر دانا!!!! اینها تخیلات کارتونی و غیر واقعی هستند. تازه خود نظریه داروین، از اونجایی که یک نظریه علمی هست پس ابطال پذیر هست. یعنی همیشه احتمالی برای مردود شدنش وجود داره. این خاصیت علمه.
هیچ دو موجود زنده ای با هم برابر نیستند! (حتا دو انسان) بلکه تشابهات بیولوژیکی دارند که همین تشابهات هم به قدری نیست که بشه یکیشون کرد!!! مشخصن حق و حقوقی که شما ازش حرف میزنید تنها و تنها در جوامع انسانی معنی میده و از همون جهت تنها استفاده کنندگان مجاز این حق و حقوق هم انسانها هستند.
اگر بخواهیم برابری حقوقی را برای همه موجودات قایل شویم! باید برویم ویروس ابولا را بگیریم ببریم دادگاه لاهه!!!!
جالب هم اینه اگر بخوایم یه حیوان گوشت خوار رو در دفاع از خودمون بکشیم(که البته با توجه به در انقراض بودنشون کار درستی نیست) میفرمایند که حیوون بدبخت که عقل و شعور نداره، ولی موقعی که بحث حقوق میشه فرقی بین انسان و حیوان وجود نداره!
برابری حقوق برابری مسئولیت هم میاره،اگر حیوانی واقعا همه حقوق انسان رو باید داشته باشه پس باید همه مسئولیت های انسان رو هم داشته باشه!
Reactor
07-26-2015, 11:59 AM
قتل عام نهنگها در دانمارک! (http://www.eghtesadonline.com/fa/content/90360/%D9%82%D8%AA%D9%84-%D8%B9%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%87%D9%86%DA%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7!-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1)بر اساس یک سنت بی رحمانه که بیش از 1200 سال قدمت دارد، ساکنین جزایر فارو در دانمارک با کشاندن تعداد زیادی از نهنگ ها و دلفین ها به ساحل آنها را با چاقو، نیزه و دیگر وسایل برنده قتل عام می کنند.
خیلی عجیبه...
دانمارک!!!:e40d:
عجب وحشی هایی داره
بعضی ها فقط در یک کشور متمدن بدنیا میان و اسم تمدن رو یدک میکشند
وگرنه همون اجداد اوباش و بربرشون هستند:e140:
این اَنگل ها هم دارن نون امنیتی که جَبرِ جغرافیایی مناطق اسکاندیناوی و همینطور یک عده آدم عاقل و باشعور در این کشور براشون فراهم کردن رو میخورن
وگرنه مغز و رتبه ی فرهنگ و شعور در حد داعش...
اصلا فکرش هم نمیکردم یک دانمارکی با اون سیستم آموزش و پرورش قوی یک همچین وحشی بازی هایی ازش سر بزنه:e107::e058:
اون همه هزینه ای که خرج تربیت این بَربَر ها شده پول دور ریختن بوده...
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=4803&stc=1
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=4804&stc=1
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=4805&stc=1
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=4806&stc=1
kourosh_iran
07-26-2015, 08:39 PM
بهرحال باید قبول کنید که کشتن حیوان رو نمیشه با کشتن انسان مقایسه کرد چون حس آگاهی که انسان داره از حیوان بیشتره. حیوانات رو میشه طوری سریع و بقدر کافی راحت کشت که قبلش هم متوجه نشن رنج و ترسی نداشته باشن. بنابراین برای حیوانات خوراکی من فکر میکنم باید اینطور عمل بشه اونوقت مشکل خیلی کمتر میشه. ولی اونایی که فکر میکنن حیوانات هیچ احساس و آگاهی درمورد مرگ و درد ندارن یا این احساس و ترس و رنج اونا مهم نیست میشه زیرپا گذاشت خب اون مشکل داره.
هرچند بله منم ترجیح میدم حیوانی حتی برای خورده شدن باوجود راحت و سریع و بی درد کشته نشه، ولی فکر میکنم انسان بدون این مواد غذایی بدون گوشت و پروتئین این حیوانات دچار مشکلات جدی میشه. بحث یک عده اقلیت گیاه خوار نیست بحث اینه که تمام جمعیت اگر از فردا بخوان هیچ گوشتی نخورن چی میشه آیا کمبود پیش نمیاد آیا عوارض جانبی هزینه های بیش از حد پیش نمیاد. بهرحال حیوانات متابولیسم خاص خودشون رو دارن غذای مناسبی رو در زمان کمی میتونن فراوری کنن که این به افزایش کارایی انسان ها هم منجر میشه. مثلا حیوانات گیاهخوار باید بخش بزرگی از زمان خودشون رو همیشه در حال خوردن و هضم کردن باشن چون گیاهان خودشون منابع غذایی غنی ای نیستن براحتی هضم نمیشن و انرژی زیادی تولید نمیکنن.
از اونور حتی همون گیاه هم که میخوریم احساس داره آگاهی داره منتها از درجهء پایین تر از حیوان! کی گفته گیاه احساس و آگاهی نداره؟ آزمایشهایی که قبلا انجام شدن خلاف این رو نشون دادن دیدن گیاهان حتی رنج و مرگ دیگر موجودات رو میفهمن و عکس العمل نشون میدن. نشون داده شده موقعی که حتی قصد میکنید برگ گیاهی رو جدا کنید گیاه میفهمه و ناراحت میشه. البته اینا رو من توی منابعی مثل کتاب مافوق طبیعت خوندم اما فکر میکنم معتبر باشن و مشابه این آزمایشات توسط منابع دیگر هم انجام شده و حداقلش منبع معتبری مخالفتی جدی نداره.
پس شما هرکار بکنید حتی فقط گیاه هم که بخورید بازم دارید حیات رو از موجودی میگیرید و حتی میتونه رنج بکشه بترسه. ولی چاره ای نیست. حیات انسان بر موجودات دیگر اولویت داره! چه از دید معنویش بخوای درنظر بگیری و چه از دید یک بی خدا و بی دین و از بعد مادی صرف. ما اخلاق رو وقتی رعایت میکنیم که در عمل ممکن باشه دچار تناقض منطقی بزرگی نباشه یک خسارت و صدمهء بیشتری ازش ببار نیاد. جور دیگه باشه که اصلا اخلاق نیست و حماقته.
اما من موافقم که اگر نمیتونیم پرورش و کشتار حیوانات رو کاهش بدیم حداقل سعی کنیم اون رو به حداقل ممکن کاهش بدیم. به کمک پیشرفت های علم این امر امروز خیلی شدنی تر هم بنظر میاد. مثلا بیایم خودمون از مواد شیمیایی پروتئین مصنوعی تولید کنیم بجای گوشت واقعی. شاید حتی با کیفیت تر با صرفه تر هم بشه در نهایت!
خلاصه در هیچ چیزی نباید افراطی بود.
باید واقعگرا بود.
یه چیزهایی شدنی نیست. حداقل نه در کوتاه مدت.
من خودم حیوان دوست هستم حیات دوست هستم، ولی وقتی گشنه بشم مجبور باشم میدونم که خودم اولویت دارم. انسان بر حیوان اولویت دارد. برای خوردن میشه حیوانات رو کشت، ولی مثلا برای تفریح نه اصلا درست نیست. حالا بحث هست که آیا این خوردن ضرورت داره یا تا چه حد فایده داره که بتونه کشتن حیوانات رو توجیه کنه و معیارش چیه چطوری محاسبه میشه، و آیا میشه فقط بخاطر خوشمزه بودن و لذت بردن از خوردن حیوانات رو کشت؟ یعنی بگیم از نظر غذایی جایگزین های کارایی وجود داشته باشه ولی ما فقط بخاطر اینکه گوشت خوشمزه است حیوانات رو بکشیم بخوریم!
نظر شما چیه؟
kourosh_iran
07-26-2015, 09:34 PM
جالب اینه الان اینو توی آپارات دیدم: بدون هیچ صحبتی فقط تماشا کنید (http://www.aparat.com/v/VmGSP)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قل أرأیتم ما انزل الله لکم من رزق فجعلتم منه حراما و حلالا قل أآلله اذن لکم ام علی الله تفترون و ما ظن الذین یفترون علی الله الکذب یوم القیامة ان الله لذو فضل علی الناس و لکن اکثرهم لا یشکرون""بگو آیا دیدید چه فرودآورد خداوند تا برایتان از توشه ای باز گذاشتید ازش ناروایی هم آزادی بگو آیا خداوند گوش رسانیدتان فرمانی یا بر خداوند می بافید هم چه گمانست همانان می بافند بر خداوند دروغُ زمانی برپاشدنست چون خداوند تا برای دارای بیشتری دِهیست بر مردمان هم تا برای بود فراوانیشان نه خوش بجا می آورند" توی نمایش مرغ ها را بایستی با نام خداوند سر می بریدند کنون به شمارشان به نام خداوند هدف سرمی بریدند یا به تخمینی پس آوردن نام خداوند بایسته است دو که برخی جانوران خوردنشان ناروا بود گوشتشان همانند خوک که خداوند سه چهار جا در سخنش آن را ناروا کرد نبایستی بخوریمش،پناه بر خداوند
Nilftrondheim
08-26-2015, 08:32 PM
من گیاه خوار هستم ، دلیل این کارم این هست که به دامداری صنعتی اعتقاد ندارم و اون رو غیر انسانی میدونم! ولی مشکل اخلاقی با خوردن گوشت ندارم اگه بروید خودتان حیوان را شکار کنید! شیر و پلنگ حیوانات دیگر را شکار میکنند و میخورند! ما هم یک نوع حیوان هستیم و شکار میکنیم!
جالبه نقطه نظر من دقیقا عکس اینه! ببینید از من وحشی تر طبیعت دوست پیدا نمیشه، اما هرگز طرف این مسخره بازی ها نرفتم. چیزی که آدم خودش پرورش میده خب هر وقت که دلش خواست میکشه میخوره. مشکلیه؟
در طرف مقابل بشر آلت اشرفشو کم به زمین فرو نکرده. همین مونده حیوانات وحشی رو هم شکار کنه؟:e40e: رو هم حدی داره!
هر وقت یه گیاهخوار دیدین راحت بهش بگین این مرغ و گوسفندی که دلت به حالش میسوزه از 90% آدما زندگی شیرین تری رو تجربه میکنن. عین کامپیوتری که پارادوکس شنیده منفجر میشن. :)
Soheil
09-02-2015, 03:11 PM
بعد از بیش از سه سال گوشت نخواری چند روزیه که همه چیز خوار شدم. البته چند ماه بود ناپرهیزی زیاد میکردم.
با این کارم هم میخواستم مامانمو خوشحال کنم که به خاطر گوشت نخوردنم نگران سلامتیم بود هم اینکه خیلی
وقتها مجبور بود غذای جدا برام درست کنه که عذاب وجدان میگرفتم.
اینها دلایل اصلی بود...
یک دلیل دیگه اینکه گیاهخواری باعث منزوی شدن بیشترم در جمع دوستانم میشد و منم از این مساله رنج می بردم.
نکته دیگه هم اینکه بعضی وقتا هوس میکردم گوشت بخورم و اینو پنهان هم نمیکنم. نخوردن گوشت و صرف نظر از این لذت برام سخت بود.
از محدود کردن خودمم خوشم نمیاد و رژیم گیاهخواری منو در یک چارچوب محدود قرار می داد.
این تاپیک هم بعضی عقاید منو تغییر داد و تعدیل کرد. هنوز باور دارم که گیاهخواری اخلاقی تره ولی فعلا تصمیم ندارم گیاهخوار شم....
Mehrbod
09-02-2015, 09:21 PM
بعد از بیش از سه سال گوشت نخواری چند روزیه که همه چیز خوار شدم. البته چند ماه بود ناپرهیزی زیاد میکردم.
با این کارم هم میخواستم مامانمو خوشحال کنم که به خاطر گوشت نخوردنم نگران سلامتیم بود هم اینکه خیلی
اینها دلایل اصلی بود...
یک دلیل دیگه اینکه گیاهخواری باعث منزوی شدن بیشترم در جمع دوستانم میشد و منم از این مساله رنج می بردم.
نکته دیگه هم اینکه بعضی وقتا هوس میکردم گوشت بخورم و اینو پنهان هم نمیکنم. نخوردن گوشت و صرف نظر از این لذت برام سخت بود.
از محدود کردن خودمم خوشم نمیاد و رژیم گیاهخواری منو در یک چارچوب محدود قرار می داد.
این تاپیک هم بعضی عقاید منو تغییر داد و تعدیل کرد. هنوز باور دارم که گیاهخواری اخلاقی تره ولی فعلا تصمیم ندارم گیاهخوار شم....
دوست بسیار باهوشی اینجا چندی پیش دربارهیِ همین و اینکه چرا گوشت بسیار کم میخورد (آنهم بیشتر ماهی)
سخن میگفت و درونمایهیِ سخن او نیز همین بود, شیوهیِ دهشتناکی که این دسته جانوران را
نگه میدارند و میخوراکانند; یک چیزی در این مایهها که جانور در ان و گوه خودش میغلتد و از آنور هم میچرد.
دامداریها, گاوداریها و .. گویا تازه بفراخور وضعیت بسیار بهتری از
بگوییم مرغداریها هم دارند, در این یکی از از همه کثیفتر و بدتر نگهداری میکنند.
در کنار همهیِ اینها, در همهیِ این شیوههایِ دامداری صنعتی و نوین بیشمار هورمونها مادههایِ شیمیایی
گوناگون به خورد جانور میرود که همهیِ اینها در چرخهای نایکراست درون تن و پیکر خود ما
میشوند و مایهیِ افزایش سرطان و انواع و اقسام بیماریها, بویژه روانی میباشند.
استدلال او در خوردن ماهی و خوراک درایی این بود که در این شیوه کمتر از همه میشود
گندکاری بالا آورد و بفراخور, از همه پدرودتر و سالمتر است, که به نگاه من هم سخنی درست میاید.
sonixax
09-03-2015, 03:20 AM
اینها دلایل اصلی بود...
گیاهخواری اخلاقی نیست! اگر شما با گیاهخواری به خودتون آسیب برسونید (که میرسونید) بزرگترین نااخلاقی تمام تاریخ زندگیتون رو انجام دادید!
اگر دوست دارید مزه گوشت رو بچشید ولی گوشت نخورید یک مدل قارچ هست معروف به قارچ صدفی!! همون مواد کباب رو بهش بزنید و روی آتش کبابش کنید درست مزه گوشت رو به خودش میگیره ولی قطعن خواص گوشت رو نداره.
Soheil
09-03-2015, 06:32 AM
گیاهخواری اخلاقی نیست! اگر شما با گیاهخواری به خودتون آسیب برسونید (که میرسونید) بزرگترین نااخلاقی تمام تاریخ زندگیتون رو انجام دادید!
اگر دوست دارید مزه گوشت رو بچشید ولی گوشت نخورید یک مدل قارچ هست معروف به قارچ صدفی!! همون مواد کباب رو بهش بزنید و روی آتش کبابش کنید درست مزه گوشت رو به خودش میگیره ولی قطعن خواص گوشت رو نداره.
دی
باو ول کن. :e11b: من از وقتی رفتم سربازی و دیدم چه دنیای مسخره ای داریم نگرش اخلاقی جدی ای که داشتم رو نامعقول دیدم.
گیاهخواری و چه میدونم فعال محیط زیست بودن و اینا چیزائی هستند که در حال حاضر حوصلشونو ندارم و مسائل خیلی مهم تری توی زندگیم هست که باید روشون تمرکز کنم.
هزار تا مشکل دارم توی زندگیم و نگرش سوپراخلاقی ِ قبلیم با همچین شرایطی نمیخونه.
فعلا هر چی باشه میخورم. حوصله گرفتن یه رژیم خاص رو ندارم. از جو حمایت از حقوق حیوانات و محیط زیست و اینا کلا زده شدم....