PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شگرد‌های ناشناس ماندن و دور زدن فیلترینگ

برگ ها : 1 [2]

sonixax
07-08-2013, 08:54 PM
وقتی سرعت پایین هست عکسها کلا منهدم میشوند

دیگه وای به حال دوستان داخل ایران :(
اگر براتون امکانش هست دیش بذارید از همه چیز بهتره . تحت کنترل دولت هم نیست . ولی گویا هزینه اش در ایران زیاده . ماهی 30 یورو میشه ماهی 150 هزار تومان .

mosafer
07-08-2013, 09:40 PM
دیگه وای به حال دوستان داخل ایران :(
اگر براتون امکانش هست دیش بذارید از همه چیز بهتره . تحت کنترل دولت هم نیست . ولی گویا هزینه اش در ایران زیاده . ماهی 30 یورو میشه ماهی 150 هزار تومان .
باید چند و چونش رو بپرسم
ممنون

Theodor Herzl
10-06-2013, 03:22 PM
بر اساس اسناد جدید ، NSA به دنبال نفوذ به TOR هست که ظاهراً با حمله به برنامه‌های قابل نفوذ Firefox به موفقیت‌های نا چیزی دست یافتند ، ولی‌ ستون اصلی‌ برنامه TOR برای NSA هم غیر قابل نفوذ است.

NSA and GCHQ target Tor network that protects anonymity of web users | World news | The Guardian (http://www.theguardian.com/world/2013/oct/04/nsa-gchq-attack-tor-network-encryption)

Top-secret NSA documents, disclosed by whistleblower Edward Snowden, reveal that the agency's current successes against Tor rely on identifying users and then attacking vulnerable software on their computers. One technique developed by the agency targeted the Firefox web browser used with Tor, giving the agency full control over targets' computers, including access to files, all keystrokes and all online activity.

But the documents suggest that the fundamental security of the Tor service remains intact. One top-secret presentation, titled 'Tor Stinks', states: "We will never be able to de-anonymize all Tor users all the time." It continues: "With manual analysis we can de-anonymize a very small fraction of Tor users," and says the agency has had "no success de-anonymizing a user in response" to a specific request.

sonixax
10-06-2013, 04:55 PM
بر اساس اسناد جدید ، NSA به دنبال نفوذ به TOR هست که ظاهراً با حمله به برنامه‌های قابل نفوذ Firefox به موفقیت‌های نا چیزی دست یافتند ، ولی‌ ستون اصلی‌ برنامه TOR برای NSA هم غیر قابل نفوذ است.

نهایتن هم موفق میشوند اگر تکنولوژی TOR خودش رو به روز نکنه و از روشهای جدید تر استفاده نکنه .

mosafer
10-07-2013, 06:03 AM
می خواهم برنامه ی توری که قبلتر نصب کردم حذف کنم تا دوباره نصب کنم ولی نمی شود چه باید کرد؟

Reactor
10-07-2013, 09:42 AM
با Tor معمولی نمیشود وصل شد.از نسخه obfs شده باید استفاده کنید.با فرستادن ایمیل به get@torproject.com آدرس آینه شده لینک‌ها برایتان فرستاده میشود.
tor-pluggable-transports-browser-2.4.11-alpha-2-pt1_en-US یا نسخه جدیدتر آنرا دانلود کنید.من الان با همین اینجا هستم.

راسل جان اسپاگتی یک دیس ماکارونی با سس خوشمزه ی زیاد! اجرت دهاد!
آقا پوسیدیم پشت فیلترینگ اینقدر با تور ور رفتیم.

دوستان هر کس پشت فیلتر مونده تور پلاگبل رو از آدرس زیر دانلود کنه.

آخرین نسخه تور پلاگبل رو از اینجا دانلود کنید! (https://www.torproject.org/dist/torbrowser/tor-pluggable-transports-browser-2.4.17-beta-2-pt3_en-US.exe)

Russell
10-07-2013, 11:14 AM
می خواهم برنامه ی توری که قبلتر نصب کردم حذف کنم تا دوباره نصب کنم ولی نمی شود چه باید کرد؟
Tor نرمافزاری پرتابل هست و نیاز به نصب شدن ندارد.فقط باید Extract شود ، باید پاک شود، ولی نمیشود هم مهم نیست .فایل جدید را که دانلود کردید در یک Folder ای باید باشد که در ان تداخل نام با قبلی پیدا نکند.پس یک Folder جدید درست کنید، فایل Tor جدید را که دانلود کرده‌اید را به آ« منتقل کنید و فایل exe را اجرا کنید.

mosafer
10-07-2013, 05:47 PM
Tor نرمافزاری پرتابل هست و نیاز به نصب شدن ندارد.فقط باید Extract شود ، باید پاک شود، ولی نمیشود هم مهم نیست .فایل جدید را که دانلود کردید در یک Folder ای باید باشد که در ان تداخل نام با قبلی پیدا نکند.پس یک Folder جدید درست کنید، فایل Tor جدید را که دانلود کرده‌اید را به آ« منتقل کنید و فایل exe را اجرا کنید.

چندین بار این کار را کردم ولی وصل نشد
با خود اندیشیدم شاید باید قبلی ها را حذف کرد

Mehrbod
12-19-2013, 09:14 PM
اقای مهربد tor چیست چگونه می توان از ان استفاده کرد؟؟

درود,

Tor یک نرم‌افزار برای ناشناس‌سازی و پنهاندن کارهای شما از چشم مخابرات و ISP اتان است. نرم‌افزار Tor همراه با browser آنرا
میتوانید از پیوند روبرو بگیرید: https://www.torproject.org/dist/torbrowser/tor-pluggable-transports-browser-2.4.18-rc-1-pt1_en-US.exe

خواهش می شود در این باره بگویید اگر در رایانه خود هیچ فایل شخصی نداشته باشیم چه ؟ در ان صورت اگر راینه ما هک شود می توان شخص را پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:e407:

آری, زمانیکه شما با اینترنت یک سایتی را میبینید, اگر بازدید براه Tor نبوده باشد, مخابرات بی نیاز از دسترسی به کامپیوتر
شما درجا میداند که شما کی هستید, زیرا شاهراه اینترنت را در دست دارد و میتواند ببینید بَهمان کَس برای اینترنت براهِ بیسار
حساب بانکی ماهانه پول میدهد و پس بیگمان, نیازی به توقیف کامپیوتر شما برای درآوردن کیستی‌ اتان نخواهد داشت.

خردمند
12-20-2013, 12:49 PM
کمک کمک کمک :e410: وقتی وارد تور میشم میگه تنظیمات پروکسی مشکل دارد پروکسی را هر جور تنظیم میکنم جواب نمی دهد:e40d::e40d:

Russell
12-20-2013, 12:58 PM
کمک کمک کمک وقتی وارد تور میشم میگه تنظیمات پروکسی مشکل دارد پروکسی را هر جور تنظیم میکنم جواب نمی دهد
در کنترل پنل Vidalia یک بخش هست بنام Message Log در تب Advanced جزئیات کار را از لحظه‌یِ شروع ثبت میکند.محتوای آنرا اینجا بگذارید و اگر Error میدهد بگویید دقیقا چه مینویسد.

خردمند
12-20-2013, 01:20 PM
Unable to find the proxy server این ارور ها رو میده Firefox is configured to use a proxy server that can't be found Check the proxy settings to make sure that they are correct If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that TorBrowser is permitted to access the Web.

Russell
12-20-2013, 01:27 PM
Unable to find the proxy server این ارور ها رو میده Firefox is configured to use a proxy server that can't be found Check the proxy settings to make sure that they are correct If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that TorBrowser is permitted to access the Web.
خب فایروال را چک کنید که محدودتان نکرده باشد.ساعت سیستم را هم دقت کنید تنظیم باشد، تنظیمات خود Tor لازم نیست تغییر کند تا آنجا که من میدانم.زمان وصل شدن به سرور همواره یکسان نیست، بستگی دارد به سرعت اینترنت و کرم ریختن ISP و تعداد نودهای خود Tor و...، این است که شکیبا باشید و چندبار امتحان بکنید، اگر دیروز وصل شده و کارکرده بگمانم پس نباید مشکل از تنظیمات باشد.

خردمند
12-20-2013, 01:32 PM
تور کاملا وصل می شود و سبز رنگ می شود اما هنگامی که مرور گر تور باز می شود ان ارور ها را که در پست قبلی فرستادم نشان می دهد فایر وال را هم غیر فعال کردم تاثیر نداشت:e40f:

Russell
12-20-2013, 01:42 PM
تور کاملا وصل می شود و سبز رنگ می شود اما هنگامی که مرور گر تور باز می شود ان ارور ها را که در پست قبلی فرستادم نشان می دهد فایر وال را هم غیر فعال کردم تاثیر نداشت
خب اگر Tor سبز میشود مشکلی نیست و تنها مساله مرورگر است، باز نمیشود اصلا؟
بنظر من یکبار دیگر فایل اصلی را Extract کنید و استفاده کنید تا تنظیمات reset شود.برنامه‌هایِ جانبی مخصوصا پروکسی و مرورگر‌هایِ دیگر را هم هنگام اینکار ببندید ببنید چه میشود.

خردمند
12-20-2013, 05:24 PM
مهربد جان درود
من هنگامی که وارد تور میشوم تور کار خود را به درستی انجام داده وسبز رنگ می شود وهیچ اروری هم نمی دهد اما هنگامی که تور بروزر باز می شود ارور می دهد که می گوید تنظیمات پروکسی خود را چک کنید و از صحت انها اطمینان حاصل کنید .هیچ صفحه ای را هم باز نمی کند :e406: پروکسی مرور گر را هر جور تنظیم می کنم باز هم همان ارور را میدهد:e413:

Mehrbod
12-20-2013, 05:27 PM
مهربد جان درود
من هنگامی که وارد تور میشوم تور کار خود را به درستی انجام داده وسبز رنگ می شود وهیچ اروری هم نمی دهد اما هنگامی که تور بروزر باز می شود ارور می دهد که می گوید تنظیمات پروکسی خود را چک کنید و از صحت انها اطمینان حاصل کنید .هیچ صفحه ای را هم باز نمی کند :e406: پروکسی مرور گر را هر جور تنظیم می کنم باز هم همان ارور را میدهد:e413:

پرسش هایتان را بمهر در جستار فراخور بیاورید: شگرد‌های ناشناس ماندن و دور زدن فیلترینگ - برگ 26 (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-463/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-26.html#post56387)

خردمند
12-20-2013, 05:37 PM
یکی به من help کنه بچه ها:e415: sinox که نیست مهربد جان شما کمک کنید.

خردمند
12-20-2013, 05:46 PM
یک جوان مرد پیدا می شود به داد من برسد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:e416:

خردمند
12-20-2013, 08:26 PM
اقاای راسل وا اقای انارشی از شما درخواست کردم برادران:e416::e416::e416::e416:

خردمند
12-20-2013, 08:27 PM
ضرر ندارد یک سر به صندوق دریافت خود بزنید:e416:

sonixax
12-20-2013, 08:39 PM
یک جوان مرد پیدا می شود به داد من برسد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی شده خوب ؟

خردمند
12-20-2013, 08:44 PM
یک لینک دانلود سالم می خوام که برنامه تور وهم چنین مرورگرش توش باشه:e40d:

sonixax
12-20-2013, 09:00 PM
یک لینک دانلود سالم می خوام که برنامه تور وهم چنین مرورگرش توش باشه

https://www.torproject.org/dist/torbrowser/3.5/torbrowser-install-3.5_en-US.exe

Anarchy
12-21-2013, 05:27 AM
اقاای راسل وا اقای انارشی از شما درخواست کردم برادران:e416::e416::e416::e416:

ببخشید من دیشب پیام شما رو ندبدم... لینک رو براتون فرستادم. با یک فیلترشکن معمولی برید آخرین نسخه تور رو دانلود و اکسترکت کنید.

خردمند
12-23-2013, 02:40 PM
انارشی جان چرا سایت شما از پروتوکولhttps پشتیبانی نمی کند زود جواب بدهید:e40d: این گونه امنیت ما به خطر میفتد

خردمند
12-23-2013, 02:53 PM
انارشی جاااااااااااااااااااااااا ااان چرا سایت شما از پروتوکل httpsپشتیبانی نمیکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Anarchy
12-23-2013, 03:33 PM
انارشی جان چرا سایت شما از پروتوکولhttps پشتیبانی نمی کند زود جواب بدهید:e40d: این گونه امنیت ما به خطر میفتد

قبلا چنین قابلیتی وجود داشت اما مشکلات فنی باعث شد این قابلیت برداشته بشه... اگر شما از نرم افزار Tor استفاده کنید ، نگرانی بابت امنیت نخواهید داشت.

Russell
07-15-2014, 12:21 PM
این NSA هم گیر سه پیچ داده به Tor و امنیت ما: (http://daserste.ndr.de/panorama/aktuell/nsa230_page-1.html)

The investigation discloses the following:

Two servers in Germany - in Berlin and Nuremberg - are under surveillance by the NSA.
Merely searching the web for the privacy-enhancing software tools outlined in the XKeyscore rules causes the NSA to mark and track the IP address of the person doing the search. Not only are German privacy software users tracked, but the source code shows that privacy software users worldwide are tracked by the NSA.
Among the NSA's targets is the Tor network funded primarily by the US government to aid democracy advocates in authoritarian states.
The XKeyscore rules reveal that the NSA tracks all connections to a server that hosts part of an anonymous email service at the MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSAIL) in Cambridge, Massachusetts. It also records details about visits to a popular internet journal for Linux operating system users called "the Linux Journal - the Original Magazine of the Linux Community", and calls it an "extremist forum".

sonixax
07-16-2014, 06:38 PM
نگران نباش راسل جان به فرض هم که NSA موفق به هک کردن تور بشه مطمئن باش راهش رو به جمهوری اسلامی نمیگه! از طرف NSA هم که خطری متوجه ماها نیست! یک مشت تروریست و اسلام چرب کن و انتحاری باید نگران NSA باشند :))

Red Rabbit
01-25-2015, 02:30 PM
سلام
خطای Vidalia was unable to start the configured web browser به چه دلیلی اتفاق می افته؟
دوم اینکه Vidalia تور نسخه جدید کجاست؟!

Russell
02-03-2015, 02:05 PM
سلام
خطای Vidalia was unable to start the configured web browser به چه دلیلی اتفاق می افته؟
دوم اینکه Vidalia تور نسخه جدید کجاست؟!
شما احتمالا همان نسخه‌یِ قدیمی را دانلود کرده‌اید که بعید است کار کند.
به خود سایت Tor Project: Anonymity Online (http://www.torproject.org) بروید و آخرین نسخه را از همانجا دانلود کنید.

Red Rabbit
02-04-2015, 07:49 AM
شما احتمالا همان نسخه‌یِ قدیمی را دانلود کرده‌اید که بعید است کار کند.
به خود سایت Tor Project: Anonymity Online بروید و آخرین نسخه را از همانجا دانلود کنید.
همین کار رو کردم
بوکمارک های تور قبلی رو کپی کردم ناقص بود

kourosh_iran
02-09-2015, 04:20 PM
آقا فیلترشکن واسه موبایل اندروید چی سراغ دارید؟
تازگی hotspot shield از کار افتاده دیگه به کاربران خارج آمریکا سرویس رایگان نمیده. من بجاش psiphon رو نصب کردم، بد نیست، ولی میخوام بدونم فیلترشکن های دیگه چی هست دانلود کنم.

Russell
02-09-2015, 04:57 PM
آقا فیلترشکن واسه موبایل اندروید چی سراغ دارید؟
تازگی hotspot shield از کار افتاده دیگه به کاربران خارج آمریکا سرویس رایگان نمیده. من بجاش psiphon رو نصب کردم، بد نیست، ولی میخوام بدونم فیلترشکن های دیگه چی هست دانلود کنم.
Tor یک برنامه مخصوص اندروید داره بنام Orbot که البته بگیر و نگیر داره، من از اون‌هایی که
امتحان کردم همون سایفون از همه بهتر هست، ولی خب زیاد امنیت نداره و فقط بعنوان
پروکسی باید استفاده بشه.