ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیلمهایی که دیده ایم و برایمان جالب بوده

برگ ها : 1 [2]

Nevermore
07-26-2013, 09:26 AM
هیچ دلیلی ندارد که یک فیلم زیبا حتما ذهن انسان را درگیر کند و آخر فیلم داستان به گونه ای غیر منتظره تمام شود و یا منتظر یک پیامی و یا سرنوشتی جالب برای فیلم باشیم.بسیاری از فیلم ها زیبایی شان فقط بواسطه ی شرح درست وقایع است.پیانیست هم از همین فیلم ها است.همانطور که می دانید پولانسکی خوداش یک یهودی است که خانواده اش را در جنگ جهانی از دست داده به خاطر وحشیگیری های نازی ها و این فیلم به نوعی شرح زندگی و اتفاقات ناگواری است که برای خود او افتاده.

sara
07-26-2013, 11:31 AM
هیچ دلیلی ندارد که یک فیلم زیبا حتما ذهن انسان را درگیر کند و آخر فیلم داستان به گونه ای غیر منتظره تمام شود و یا منتظر یک پیامی و یا سرنوشتی جالب برای فیلم باشیم.بسیاری از فیلم ها زیبایی شان فقط بواسطه ی شرح درست وقایع است.پیانیست هم از همین فیلم ها است.همانطور که می دانید پولانسکی خوداش یک یهودی است که خانواده اش را در جنگ جهانی از دست داده به خاطر وحشیگیری های نازی ها و این فیلم به نوعی شرح زندگی و اتفاقات ناگواری است که برای خود او افتاده.

دقیقا همینه !
قرار نیست که همه ی فیلم ها یا به صورت هیجان انگیز به پایان برسه و یا اتفاق خاصی که هرگز ندیده ایم در فیلم های دیگر رخ بده و مهم تر اینکه کار فیلم پرداختن زیبا به آنچه که قرار است بیان شود در قالب فیلم و تصاویر و میخکوب کردن بیننده ی فیلم .
در فیلم پیانیست خیلی از صحنه ها زیبا و واقعی ست .
در سکانس های آغازین فیلم ، آنجا که پس از بمباران نازی های پیانیست به منزل بر می گردد و در جمع خانواده است کارگردان به زیبایی هر چه تمام تر فضای گرم
خانه رو به تصویر کشیده و دیالوگ ها و بازی ها آنچنان واقعی است که واقعا لذت بردم و کلا اتفاقت منطقی در این فیلم زیاد هست .
ازدواج دختری که اشپیلمن دوستش داشت .
حذف خانواده اش در نیمه ی راه و با پیش فرضی که کارگردان برای این اتفاق ساخته بود تا ببیننده این اتفاق رو غیرمنتظره فرض نکنه .
فرارش و زندگی سختی که داشت در خرابه ها .
صحنه ای که ارتش روسیه اختیار شهر رو به دست گرفتند و وقتی اشپیلمن خودش رو به اونها نشون داد و نزدیک بود به خاطر یونیفرم افسر آلمانی که پوشیده بود کشته شود .

viviyan
07-26-2013, 02:42 PM

من کجا گفتم که یک فیلم زیبا حتما باید ذهن انسان رو درگیر کنه یا ...؟ فیلمای زیبای زیادی وجود دارند ولی زیبا بودن یک فیلم به معنای شاهکار بودنش نیست. البته تا حدودی این موضوع سلیقه ای هست.

undead_knight
07-31-2013, 07:54 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/07/46.jpg
Shame (2011 film) - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Shame_%282011_film%29)
فیلم فوق العاده قشنگیه.

Nevermore
08-01-2013, 09:18 AM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/07/46.jpg
Shame (2011 film) - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Shame_%282011_film%29)
فیلم فوق العاده قشنگیه.
ایول آقا.این فیلم خیلی جالبی بود.من میخواستم این را معرفی کنم اما به دلیل پایان نه چندان جالب اش منصرف شدم.به نگرم کارگردان اگر صرفا نقش راوی داستان را بازی می کرد بسیار بهتر بود تا اینکه بخواهد در پایان فیلم داوری اخلاقی کند.به هر روی بسیار جالب بود و به گمانم کاراکتر این فیلم بسیار به آن "آلفا" نایاب شبیه بود.:e00e:

Soheil
08-13-2013, 01:09 PM
Circumstance(شرایط). احتمالا یکی از ساختارشکنانه ترین فیلمهای ایرانی که تا حالا ساخته شده. داستان در مورد دو دختر همجنسگرا و مشکلاتشون هستش. فیلم نمره خوبی نمیگیره و بازیگران هم ضعیف ظاهر شده اند طوریکه در بعضی قسمتها، تحمل فیلم رو سخت میکنه. نمیفهمم چرا اینقدر سطح بازیگرها پایین بود. با این وجود ولی ارزش دیدن رو داره و من از دیدنش خیلی لذت بردم.. بعضی قسمتها هم آدم با دیدنش از خنده روده بر میشه..
صحنه های جنسی زیادی هم داره...

2268

دوستان کسی فیلم رو دیده؟ در یک قسمتِ فیلم، شیرین در حالت مستی یک فحش آبدار به آخوندها میده یا من اشتباه شنیدم؟:e420:

Sharayet - Eine Liebe in Teheran (2011) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1684628/)

Dariush
08-13-2013, 01:21 PM
فیلم خیلی چرندی بود! فیلمانه‌ی بسیار ضعیف و بی سر و ته با دیالوگها و شخصیت‌های کاملا آبکی، لوکیشن‌های دلزننده و بسته، بازی‌های بسیار بی‌مایه و در کل نقاطِ ضعفِ فیلم آنقدر بود که اصلا ارزشِ دیدن نداشت. همینطور یک مضمونی به ذهنِ کارگردان رسیده بود فوری آن را تبدیل به یک فیلم کرد.

یه نفر
08-13-2013, 07:49 PM
یکی از مزخرفترین فیلمهایی که توی عمرم دیده ام همین است. حیف آن 1ساعت وقتم که حرام شد. می خوابیدم ارزشش بیشتر بود..
کارگردان با همه آزادی هایی که داشته، مزخرف ترین فیلم ممکن رو ساخته. در ابتدا به خاطر شجاعت کارگردان و موضوع جدیدش ، در نظرم فیلم خاص میومد. ولی واقعا ارزش حتی 1بار دیدن هم نداره. معذرت میخواهم. کارگردان ری..... :e05a:

یه نفر
08-13-2013, 07:56 PM
میدونم پستم تکراریه.ولی این فیلم محشره. من هرماه میبینم و لذت میبرم :-)
تمام دیالوگ هایش رو حفظم
توضیه میکنم ببینید اگر ندیده اید
 دنیا (فیلم) - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7_%28%D9%81%DB%8C%D9%84%D9% 85%29)
2269

Theodor Herzl
08-14-2013, 01:26 AM
این فیلم Shame رو دیدم من کلا از این سبک فیلم‌های اینجوری خوشم میاد ، ولی‌ این فیلم بی‌ سر و ته بود و من نکته فیلم رو متوجه نشدم. داستان یک مردی بود که به سکس معتاد بود و همین ، یعنی‌ هیچ ماجریی برای دنبال کردن و هیچ نکته‌ای هم نداشت.

undead_knight
08-14-2013, 04:44 AM
این فیلم Shame رو دیدم من کلا از این سبک فیلم‌های اینجوری خوشم میاد ، ولی‌ این فیلم بی‌ سر و ته بود و من نکته فیلم رو متوجه نشدم. داستان یک مردی بود که به سکس معتاد بود و همین ، یعنی‌ هیچ ماجریی برای دنبال کردن و هیچ نکته‌ای هم نداشت.
این از اون فیلماست که که اگر به قول شهریار نتیجه گیری اخلاقی نمیکرد آخرش من میگفتم تماما آبزوردیستی ساخته شده:))
یک لایف استایل خاص رو فقط روایت کرده بود.

undead_knight
08-17-2013, 06:52 AM
2271
بلاخره دیدمش:))
یک کمدی رومانتیک فرانسوی خوش ساخت و حرفه ای
خلاصه:شغل این آقای محترم فرانسوی به نسبت جذاب و خواهر و شوهر خواهرش "جدایی افکندن" بین زوجین هست)یعنی ایشون میره مخ خانوم رو به درخواست آشنایان یا دوستان یا خانوادش میزنه تا از نامزد/دوست پسر/شوهرشون جدا بشند.
چندتا قانون هم داره مثلا اینکه به دلایل نژادی یا دینی دست به اینکار نمیزنه)یا اینکه فقط مواردی رو قبول میکنه که شخص از رابطش ناراضی باشه طبق این جملش:
زن ها توی روابط سه دسته اند،اونایی که خوشحالند، اونهایی که ناراحتند و از پسش برمیاند و اونهای که ناراحتند بدون اینکه بدونند!
با این حال به خاطر احتیاج و داشتن قرض اینبار موردی رو قبول میکنه که ظاهرا هم خیلی مچ هستند و هم عاشق به قولی"اگر خدا میخواست انسان ها رو از اول بیافرینه با این زوج شروع میکرد!" )

تنها بدیش این بود که زیرنویس انگلیسی من 15 ثانیه ای جلوتر بود و دهنم سرویس شد تا دیالوگا رو بفهمم)

موضع فیلم به نسبت نو بود،بازی ها خوب بود مخصوصا نقش اول مرد دوریس(اگر فامیلیش رو درست تلفظ کرده باشم) و بعضی صحنه ها هم واقعا از خنده روده بر شدم)
بین فیلم هایی کمدی رومانتیکی که اخیرا دیدم عالی بود و حقش بود که راتن تومیتو اینقد ازش تعریف کنه و بگه کمدی هالیودی باید شرمگین باشند)

یه نفر
08-20-2013, 10:45 PM
life of pi
یه فیلم زیبا که ارزش دیدن و نتیجه گرفتن رو داره..

2302

2303

2304

2305

2306

demeter
08-20-2013, 11:26 PM
Antichrist 2009 (http://www.imdb.com/title/tt0870984/)

2309

اولین قسمت از سه گانه depression از کارگردان درخشان دانمارکی فون تریه
که یکی از بهترین فیلم ها درباره طبیعت است .
هر چه قدر فیلم هایی مانند آواتار به مایه هستند و تصویری تخیلی از طبیعت
نشان می دهند این فیلم طبیعت را بهترین وجه توصیف می کند .
البته من از گفتن داستان فیلم خود داری میکنم تا فیلم را ببینید چون در لحظه
های اول فیلم خود به خود توجه شما جلب خواهد شد و محور داستان هم
همان خواهد بود .
آنی کرایست نمونه یک فیلم بصری و چشم نواز و البته تاریک و همچنین بحث
بر انگیز که صحنه های فیلم برای نشان داده شدن در بسیاری از کشور ها
مجبور به سانسور شد .

* آندد نایت برای کمدی فیلم Horrible Bosses (http://www.imdb.com/title/tt1499658/?ref_=fn_al_tt_1) را پیشنهاد میکنم .

undead_knight
08-21-2013, 04:51 AM
Antichrist 2009 (http://www.imdb.com/title/tt0870984/)
2309

* آندد نایت برای کمدی فیلم Horrible Bosses (http://www.imdb.com/title/tt1499658/?ref_=fn_al_tt_1) را پیشنهاد میکنم .
البته من مخالفم که آواتار اصلا مفهومش به طبیعت ربط آمچنانی داشت و بیشتر به نوعی حالت استعاری روابط انسان ها و ملت ها روی زمین بود.(به نوعی زمینی ها استعمارگر بودند)

اتفاقا دارمش و توی واچ لیستم هم هست ولی چه کنم از این تنبلی:)))

demeter
08-21-2013, 08:52 AM
البته من مخالفم که آواتار اصلا مفهومش به طبیعت ربط آمچنانی داشت و بیشتر به نوعی حالت استعاری روابط انسان ها و ملت ها روی زمین بود.(به نوعی زمینی ها استعمارگر بودند)

اتفاقا دارمش و توی واچ لیستم هم هست ولی چه کنم از این تنبلی:)))

آواتار و نه فقط آواتار بلکه فیلم های آخر الزمانی که طبیعیت در اون ها
ربط پیدا میکنه , که کم هم نیست و با پیام هایی هم مثل با طبیعت
دوست باشید (بازگشت به درخت زندگی مربوط به فیلم ) یا به زندگی
ساده و غیر صنعتی باز گردید که جدا از تخیلی بودن آن بهانه ای برای
جلوه های ویژه چشم نواز و هیجان زده کردن مخاطب بدون پشتوانه
ایجاد کرده .

بیخود هم نیست که جیمز کمرون تا قسمت 4 این فیلم را برنامه ریزی کرده
و آواتار از پرفروش ترین فیلم های تاریخ سینما است .
البته آواتار از زیبایی های تصویری آن نمی توان چشم پوشی کرد و فیلم
سرگرم کننده ای است با این حال محتوای آن در همان خط فیلم های
اپیدمیک آخر الزمانی قرار می گیره و بازنمایی تخیلی هم دارد که البته به
این ایرادی وارد نیست ولی اینکه بخواهیم آواتار را یک فیلم جدی از
لحاظ محتوا بدونیم اصلا قابل قبول نیست .

آنتی کرایست تنها پشت پرده طبیعت زیبا را نشان میده و شک جدی به
بیننده وارد میکنه . نوع رنگ بندی دو فیلم کاملا این موضوع را نشان میده .

Reactor
08-23-2013, 11:25 PM
اولین قسمت از سه گانه depression از کارگردان درخشان دانمارکی فون تریه
که یکی از بهترین فیلم ها درباره طبیعت است .
البته من از گفتن داستان فیلم خود داری میکنم تا فیلم را ببینید چون در لحظه
های اول فیلم خود به خود توجه شما جلب خواهد شد و محور داستان هم
همان خواهد بود .
آنی کرایست نمونه یک فیلم بصری و چشم نواز و البته تاریک و همچنین بحث
بر انگیز که صحنه های فیلم برای نشان داده شدن در بسیاری از کشور ها
مجبور به سانسور شد .

جزو کسشرترین فیلم هایی که در عمرم دیدم.
اولین نمایش فیلم در فستیوال کن بود. من همون موقع فیلم رو در ایران دیدم. وقتی فیلم رو دیدم تازه فهمیدم که چرا در بیست دقیقه اول فیلم نصف سالن سینمای نمایش فیلم, خالی از آدم شده بود. 1 ساعت بعد از شروع فیلم بیشتر تماشاگر های حاضر در سالن فیلم و وون تریر رو "هو" کرده بودن!

من جذب اسم فیلم شدم ولی جز صحنه های چندش آور چیزی ندیدم!

فکر کنم در گفتگو بود یا همین جا در دفترچه بود دقیق یادم نیست, من در زمان نمایش فیلم بعد از دیدن فیلم نظرم رو بصورت فحش نثار این فیلم مالیخولیایی و بی هویت کردم:e409:

ahlobit
08-24-2013, 05:07 AM
با سلام خدمت دوستداران و عاشقان فیلم
می خواستم درخواست کنم که کسی لینک دانلود فیلم دندان نیش Dogtooth را برایم بگذارد(البته لینک دانلودی که راحت دانلود بشه من سایتهای عجیب و غریب خارجی را بلد نیستم)

موضوع فیلم که شروع کننده تاپیک درباره اش گفت برایم خیلی جذاب بود
می شود در این جهت مرا کمک کنید؟
خیلی ممنون می شوم
باتشکر

sonixax
08-24-2013, 09:21 AM
با سلام خدمت دوستداران و عاشقان فیلم
می خواستم درخواست کنم که کسی لینک دانلود فیلم دندان نیشDogtooth را برایم بگذارد(البته لینک دانلودی که راحت دانلود بشه من سایتهای عجیب و غریب خارجی را بلد نیستم)

موضوع فیلم که شروع کننده تاپیک درباره اش گفت برایم خیلی جذاب بود
می شود در این جهت مرا کمک کنید؟
خیلی ممنون می شوم
باتشکر

قرار دادن لینک به محصولات تجاری و نقض کپی رایت خلاف قوانین سایت است .

شما میتوانید با یک جستجو در سایتهای تورنت و یا filecrop.com چیزی که میخواید رو پیدا کنید . شاید توی سایت iranfilm هم پیداش کنید .

viviyan
08-24-2013, 12:54 PM
فیلم "مهر هفتم" "the seventh seal" به کارگردانی اینگمار برگمان و بازی ماکس فان سیدو و ...
فیلم بسیار جالبی هست، در اروپای قرون وسطا میگذرد و فضای آن دوران را بسیار واقعی و با حالتی سرخوشانه به تصویر میکشد.

2320

viviyan
08-25-2013, 07:36 PM
2271

تنها بدیش این بود که زیرنویس انگلیسی من 15 ثانیه ای جلوتر بود و دهنم سرویس شد تا دیالوگا رو بفهمم)

از سایت زیر میتوونید زیرنویس مناسب رو دانلود کنید

Search in 6.004.222 subtitles | SubtitleSeeker.com : Seek & Find Subtitles (http://www.subtitleseeker.com/)

undead_knight
08-26-2013, 05:12 AM
از سایت زیر میتوونید زیرنویس مناسب رو دانلود کنید

Search in 6.004.222 subtitles | SubtitleSeeker.com : Seek & Find Subtitles (http://www.subtitleseeker.com/)
مشکل دانلود نداشتم:))
تنبلیم میومد:)))

mosafer
08-30-2013, 06:30 AM
من کلا اهل فیلم دیدن نیستم ولی فیلم Bitter moon رو به پیشنهاد یکی از دوستان(میگفت سرگذشت زندگی او را به تصویر کشیده اند) چندی پیش دیدم فیلم جذابی نبود ولی در کل یکجورایی برام جالب اومد
روابط عاشقانه ای که از اوج لذت به سردی می رسه و گاه تبدیلش می کنه به نفرت
و برام سواله که مردها زودتر از زنان، از تکرار خسته می شوند؟
مردها تنوع طلب هستند در روابط سکس یا زنها؟
...
در هر صورت پایان تلخی داشت

Anarchy
08-30-2013, 08:22 AM
من کلا اهل فیلم دیدن نیست ولی فیلم Bitter moon رو به پیشنهاد یکی از دوستان(میگفت سرگذشت زندگی او را به تصویر کشیده اند) چندی پیش دیدم فیلم جذابی نبود ولی در کل یکجورایی برام جالب اومد
...

فیلم رو چند سال قبل دیدم هر چند نفهمیدم آخرش چی شد و چرا زن های اون دو نفر در حال عشق بازی مختصری بودن :e405: !! نکته حاشیه ای هم اینکه زن نقش اول ، زن واقعی رومن پولانسکی کارگردان فیلم بود و یادمه اون زمان برام کمی سخت بود که چطور جلوی چشمان کارگردان ، زنش چنین صحنه هایی رو بازی کرده ( سخته دیگه تصورش :e407:)

به طور کلی که مردهای تنوع طلب بسیار بیشتر از زن های تنوع طلب هستن و توان ذهنی و جسمی سکس با تعداد نا محدودی زن رو دارن :e404: و واقعا هم ربطی به این حرف های کلیشه ای هوس باز و این مسائل نداره و کاملا فرگشتیک هست...

ولی این خستگی رو نمیدونم...جدای از سکس مسائل دیگه ای هم باید باشه !! دوستانی که متاهل هستن و عملا این تجربه رو دارن بهتر میتونن نظر بدن...

Nevermore
08-30-2013, 09:37 AM
من کلا اهل فیلم دیدن نیست ولی فیلم Bitter moon رو به پیشنهاد یکی از دوستان(میگفت سرگذشت زندگی او را به تصویر کشیده اند) چندی پیش دیدم فیلم جذابی نبود ولی در کل یکجورایی برام جالب اومد
...
بحث تنوع طلبی از این موضوع جداست.پیشتر هم یک پژوهش قرار دادیم که نشان می داد زنان هرچه از مدت زمان رابطه می گذرد کشش جنسی شان به طرف مقابل کاهش می یابد در صورتی که در مورد مردان اینگونه نیست.
نکته ی دیگر اینکه از آنجایی که شانس دستیابی به پارتنر برای زنان بسیار بیشتر از مردان است و یک دختر شاید خواسته و ناخواسته روزی 10 تا شماره بگیرد و هر لحظه که بخواهد می تواند رابطه را به هم بزند و چندی بعد با دیگری باشد احتمال خسته شدن از رابطه برای او بالا می رود.
رجوع کنید به این پیک (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%B3%DA%A9%D8%B3%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B 3%DB%8C-sexology-813/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-25.html)

mosafer
08-30-2013, 03:45 PM
فیلم رو چند سال قبل دیدم هر چند نفهمیدم آخرش چی شد و چرا زن های اون دو نفر در حال عشق بازی مختصری بودن :e405: !! نکته حاشیه ای هم اینکه زن نقش اول ، زن واقعی رومن پولانسکی کارگردان فیلم بود و یادمه اون زمان برام کمی سخت بود که چطور جلوی چشمان کارگردان ، زنش چنین صحنه هایی رو بازی کرده ( سخته دیگه تصورش :e407:)

به طور کلی که مردهای تنوع طلب بسیار بیشتر از زن های تنوع طلب هستن و توان ذهنی و جسمی سکس با تعداد نا محدودی زن رو دارن :e404: و واقعا هم ربطی به این حرف های کلیشه ای هوس باز و این مسائل نداره و کاملا فرگشتیک هست...

ولی این خستگی رو نمیدونم...جدای از سکس مسائل دیگه ای هم باید باشه !! دوستانی که متاهل هستن و عملا این تجربه رو دارن بهتر میتونن نظر بدن...

کمی گیج کننده شد اخرش و اینکه اونقدر با هیجان روایت میکرد حتی روابط همسرش رو چرا اونو کشت؟

ولی اتفاقی که برای مرد افتاد یکجورایی باید دل زنها رو خنک میکرد
و این حسی که شما داشتید من زمانی داشتم که اون پسر سیاه پوست یک شب مهمان اونها بود و...

تاهل یک فرد طبیعتا محصور شدن در اون رابطه ست ولی واقعا اینطور نیست
زن و شوهر بعد از مدتی برای هم تکراری می شوند ولی گذر زمان باعث ایجاد روابطی نو هم میشود
بگذریم...
علاقه ای ندارم در این مورد توضیح بیشتری بدهم

mosafer
08-30-2013, 03:52 PM
بحث تنوع طلبی از این موضوع جداست.پیشتر هم یک پژوهش قرار دادیم که نشان می داد زنان هرچه از مدت زمان رابطه می گذرد کشش جنسی شان به طرف مقابل کاهش می یابد در صورتی که در مورد مردان اینگونه نیست.
نکته ی دیگر اینکه از آنجایی که شانس دستیابی به پارتنر برای زنان بسیار بیشتر از مردان است و یک دختر شاید خواسته و ناخواسته روزی 10 تا شماره بگیرد و هر لحظه که بخواهد می تواند رابطه را به هم بزند و چندی بعد با دیگری باشد احتمال خسته شدن از رابطه برای او بالا می رود.
رجوع کنید به این پیک (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%B3%DA%A9%D8%B3%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B 3%DB%8C-sexology-813/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-25.html)

و این به آن معنی ست که مردان تنوع طلبترند؟ولی شرایط ایجادش را ندارند؟
زنی که غیر از همسرش رابطه ای ندارد ولی بعد از مدتی لذتی نمیبرد از سکس، بخاطر تنوع طلبی ست که بواسطه ی وجود مردانِ بیشتر در اطراف اوست؟
و اما :زنها بعد از گذر زمان چندان جذاب نیستند که حتی سالی ده شماره بگیرند آن موقع هم چنین ست؟
مردهایی هستند که با وجود حتی عشق در زندگی دوست دارند تجربه ی سکس با غیر همسر یا معشوقه ی خود را بکنند و روابط سکس را جدای از زندگی شخصی خود می دانند

undead_knight
08-31-2013, 08:11 AM

و این به آن معنی ست که مردان تنوع طلبترند؟ولی شرایط ایجادش را ندارند؟

ما دو نوع تنوع طلبی داریم، پارتنر و خود سکس.
سکس خواهی مردان کمی بیشتر از زنان هست ولی در مورد خود سکس زنان تنوع طلب ترند.
یعنی زنان با طیف گسترده تری از رفتارهای جنسی تحریک میشند،برای نمونه مردان همجنس گرا یا دگرجنس گرا به سختی با محتوایی که مخالف گریاش جنسیشون هست تحریک میشند ولی زنان در این قضیه تفاوت دارند و با محتوای متفاوت هم تحریک میشند.

راستش در این مورد باهات به شدت مخالفم، زن ها از لحاظ جسمی و جنسی عملا توان نامحدودی برای سکس دارند!
Lisa Sparks - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Lisa_Sparks)
رکوردش هم متعلق به پورن استاری به نام هست لیسا اسپارک که در یک روز با 919 مرد سکس داشت:)))
اصولا مردان حداکثر بعد از چند بار ارضا شدن(که زمانش هم از زنان کوتاه تره)از پا میافتند ولی زنان این مشکل رو ندارند:))
درست تر اینه که بگیم مردها توان بارور کردن بیشتری دارند:))

sara
09-08-2013, 11:54 PM
یعنی شاهکار :e41f:

یک فیلم دیگه ای هم هست به اسم پیانو .اون هم خیلی قشنگه : Das Piano (1993) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0107822/)

همین چند وقت پیش فیلم پیانو را هم دانلود کردم و دیدم
عجب فضای جالب و خاصی داشت این فیلم .
تصور زندگی در چنین محیطی مو به تن آدم سیخ میکند.
والبته از دید من اشکالاتی هم داشت برای نمونه بازی بازیگر نقش زن در یه جاهایی خیلی ساختگی به نظر می رسید .
ولی فضایی که کارگردان انتخاب کرده بود برای ساخت چنین فیلمی بسیار بکر و ناب بود و این فیلم تنها و تنها به همین دلیل
در ذهن من ماندگار خواهد شد .
و یک نکته : در مقابل پیانیست این فیلم در درجه ای پایین تر قرار داشت و پیانیست تاثیر گذارتر بود و جذاب تر :e032:

http://www.daftarche.com/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBxQSEhUUExQVFhUXGBgXFxcYFxcYGBcYGBcXFxwYFR cYHSggHRolHBgXITEiJSkrLi4uFyAzODMsNygtLisBCgoKDg0O GhAQGiwkHyQsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLC wsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLCwsLP/AABEIARAAuQMBIgACEQEDEQH/xAAcAAABBAMBAAAAAAAAAAAAAAAGAwQFBwABAgj/xABPEAABAgQDBAYECQkFBgcAAAABAhEAAwQhBRIxBkFRYQcTIj JxgRSRodJCUlSTsbTB0fAVFyMlMzVigrNTcnOj8WN0kqKy4SQm NENEZIT/xAAYAQADAQEAAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBP/EACMRAAICAQUBAQEAAwAAAAAAAAABAhEhAxITMUFRIjJhcZH/2gAMAwEAAhEDEQA/AE9vOkOvpsQqJEqdlloUgJHVyiwVKlqN1JJN1GIH86uJfKP8qT 7kMOlZTYtV/wB6X/QlQJCcIoaSDz86uJfKP8qT7kbV0pYmwPXljp+ik38OxARJOdSU jVRCR4kteH2JVKFS86CQFzC6TqClOqf4WP0DdEuVNIragn/OtiXyj/Lk+5HX51cR+U/5Un3IF5FIFoypbrAtAVr2c4UGO6xA83jiTQhQzAqysr4N+ynMb PpdI/m5QuSIbQr/ADq4j8o/ypPuRn508R+Un5qT7kDS8PZJSdQpRKm0CEhwDwdQF20eOBh4Ic LLdojs6gLCBv3k+yFyRDYFB6U8R+Un5qT7ka/OniPyk/NSfcgXn4eEhRzFhnuzd1QSN+8n2Rqhp0kF9SlWUX+CCXHmCPIw +RVYbApHSliPyk/NSfcjf50cR+UH5uT7kC/oA1JIHY3D4YKn10CbwqcNbvEgjM9nHZQFHfxLQckQ2BH+dHEfl B+bk+5HX5z8Rb/1J+bk+5A2ZCZaSSM10M4GigVfQwO7dCdKlKswIbOcqT8U3Ivw7 oPjByKrHsQUfnOxH5Sr5uT7kZ+c7EflKvm5PuQNroeNjl0AGqS EkHiSpx6oxeHABTKUWzfB1ZYQN+8k+qFyxDYEo6TsQ+Uq+bk+5 GfnMxD5Sr5uT7kDc3Dw6rm2cABLP1aQH13kgPzjr0AJfMFFhMc DilkgjzV7OcHLENgQHpNxH5Sr/gk+5Gj0m4h8pV/wSfcgeVQBw5IFg7MxKOsJVyDgf6QmcPDA5lapB7OjozkFnZuyP OHyxDYEw6TMR+VK+bk+5GK6TsR+Uq+bk+5AbORlUpPAtuPtEJK MWnYqRZmyHSHXz66mlTJ5UhcxKVDJKDg8wgH1RePWGPMPR8f1l R/4yPtj060BMjzJ0uj9b1f96X/QlQIQY9Lg/XFZ/elf0JUB7QAujNI7mTVKIJKiRvJJPrMaVGPAMURUKDnMq5cnMbn ieJhyiaouQpXO5u4Ywz1jtJIGsFIEPUz1a5lPfefA3hSdKWmxe zaOw0VryzDwJhrKUGiR/KSnJZNzma7PmSrjp2EiIdrpFISUleRmNyxHackMbg6d9PiWjES lsFAneBcuwANuVxHUquKQAEptp3uIPHkPVGzXq+Kn28UHj/AB4RP6+DEci7hl6XF9A+vKx9RhQyl5czuDfUuXVl87j2coVNbm SoKdyGtbz83U/jHKK9SQAAlgMuhuO1z1dRLiH+vgxESVl7KYAku9srDfvFhCiKV ZSGLg3Ac/GCHbxIEczq45WISzM9ydQrUl9Uj2w2ViqgUZQBkZhdixKnIfVy Yf6FgdIkrL94gXe7agOObkc4zIRuV6jxb6fbDEYgrXKn4ANlX6 vK2/+EP4R0rFVlj2bcjd0FF78FE+JeF+vgWhWZOAcEsbgguDroX5xx 138T+cR6iSSTqbxy0aUTZKZzxN9bxozCN5iL00hRM4+MFDse5o 5UqOJS3jpYgAn+j0/rOj/wAdH2x6iyx5d6PP3nR/46Ptj1JARI8w9L374q/70r6vKgPAgy6Xf3xV+Mr6vKgOgBdHQh1TSwTxhqIdUpuGMMpdk oMJQRvBhrU4OtAcXHLWCvCqZ0pLPdvtMTM3DQNLO/4MYvUpnTxxaKuSLw53QYYns0mYbDIscrK8R9sCtbRLkqyrSUn2 Hwi1JMxcHEQaMAjbR0BFCo4aOFzMtzDgphupGZXIfTANoSlSVT C+6JKkwAzN8O8Opw8EuHIAIiJTo1hpKrZCDYKaoOlQ8CCIiMT2 VqpHelKI4pDj2Xi3qGewAB3cIlMwVYl2iVNilpo85lMaMW/ttgkqYjNkAUPhgMfMgfh4qiqpygtGilZlKDiNjGGNkR1lhkHCS 1xD2UvN4iGaTCqVMXhgmE3R6P1nR/46Ptj1JHl7o/IOJURH9uj7Y9QwCkeY+lz98VfjK+ryYDxBj0u/vis8ZP1eVAcIQ0dCHNO28GG8tMSWG0ZWoJ4wFRVsMtmGbsF9XS QWHhBomlPZcFjY2fUaeEDeB4AuUtIUygWcXHmPbFhUVCQlPLdy 0jmeWdN0iFq8McOBb2g8jEFiuEJX2VAFRGpFiPvtB1OlEBW9Ny Rw8IYLo3DoIYXvcG/shMFIoyupDLUU8C0IAQdYtQJ66oEwMyk+QKXBHLnAxiWH9UoMX B0jeMrIlCsojlGEpCrx3P0MISdYszfYQYYYIqNO/wBcC9DaCagWAkE+OsYz7OqPQQU0y4D/AI4ecS+Glyd94B6jaKVLLBlHgImsG2tlG6kLTpfKSPWNIzp9ie egxrsMStJBe4bmIpfbXAlU8wuLG4s0XlhlaicnMhQP2Qpi+BSa qXkmpceoiNYv1GLeKZ5bKI6SW1g/6QNhPRP0kpyg+LiK/Va0ap2ZNUJpEOJaX+yEgbNHQWzQCCbo7DYlR/46Ptj1HHl7YBX6zouc9EeooCZnmXpc/fFX4yvq8mA6DLpaH64q/GV9XkwIEQDXQ8wqUFrAdng3psLCUZ0gOL8SQHeK+QopII3QfbN 4vnABDnulrG//AGeM9SzfSa6LPwmmKmWoDKyWO9mETbAC345REbKTgqklh9Eh+N rD6BD6fOA0v98ZLA3lmp8zKD+NYQRSOSUkAa8iOf43R2suC3r4 fhoQnpWgBaLgagbxviWwQA7d1Al1MxCU5lzpCEgA91WYjMfLjy iHxXDP/CoNytIHqvuMGm00mWlYqVJ7yAnMA+/R9Ab6mIhs6SWDHc7+pordRolgrCouIQlrEPsfpTKmKTuN/XEURHSnZzSwybpjmsmFayknFN3CRruhns25noSN5i5NtMOQaEg JCVBDggMSoB7xnJ0zVO0U1QqEtYOpBizNmtoCQAqUrLoRlBT93 +kVSFFKjaCDAaqoWoBByJ0Ki5Ycg9zBOPoacvC6MKXJUp0pyP8 AFLX5iCKSPPnAlglPLSlOUqJYOom6i1yRugqpDbfGcAmR21tF1 lMtrkBxfhHm7HUNMNmvHqqYjMCDvjz10nYT1FUoAMNR4GNV2Rd xoDJWsWT0T4NMX6TNlypM3IEACaLElyUggFiwHritgi0HnQ/jJpqw5yRLmyylXB09pKvLtD+aKfREeyRkUMsYnQVEqT1D1SZU6 T8GXOF3RbuqSSfLnF9xWW2qEpr8LKGabWIUSGY5EpSD/wA5izoETPs80dLP73q/GV9XkwHQYdLP73q/GV9XkwHwwXR00S2AVBlzRzFxxNm83iKiVwqUSoltBblCl0XDst PB5pRLTlJcJD8zv8neJmlrSTlV5Fre38WgFw6qWhgUnkdx84m6 fEQqxY+ccbTTOqgu9H7PZUyuI48W/GkIVWLmRJzzylLOAQe83LcYg014lDO+VKd3Fwe75tA9Vy116Zs 6b1jJ7iALB7g8yw9usVEigjoNr6RYyKVZWqTcOfi8BGpuzUtRK 6ScA98jum4+Lu8oqioolC+7frDilxebKYpWXG5412fBbqfwkto Nj6lytV+Yv7NYDqmQpByqsfxxizsF20JITM37zoSecBm2VUJk8 9kJy2t9sVBu6ZM0qscdHtNmqkE6AxfdbRpmymUHDRSfRylPXJB LExdaJ8pICDOCVcCQPVEy/pi6SKlxjBJaZpTkAvYw8wjDcpAt9kSPSHh4SoLkKdbHO2h4Pzg cwTH8qgJljpe0Q0zdNFp4RRZRu/HGJ6ll2iL2frEzEBiImBFRRhJuxYmKo6bJIKEL+ECE+XOLTEVp 0ykCQH1UoAfT9D+uLJiUpkLxM7NylTqiVISyVTFBAJsATxiIlz GObXlD3DqspnonOykLQsEbsigfsi2SnTLd2tR1VfglO+YomhRP iuWkf9KvVFtx5ypdplV+NUs1Sco9JlBA+KgKAAPPUnmox6Mhoi fZ5n6W/wB71fjK+ryYEUwW9Lf74q/GV9XkwLSUCAaFJSLWiXoSEhuMMpaRxh5JREs1gFFNUJADnwMNq irBGtnGha0QsyoYNC+HUvWFiTl1PGMttZNt3gTURE9aUn9mliv m27zifxIpNXKRKPfkqVMA7qXUMrsGBsYGVypyEBMmW6bZjbU6P 9MFuyWEZUmYtlTFG6iL8ABwSOESN/SLxjCwJSGSxynM1nyk+3SKyxFP6RQG4tF74pShYA4CK2x7ZpHW FQUQd41B58oqEqeSZLcgQlIYXtEfPU6i1/GJfFZGSxfl4RDNeNkYyxgc0NYqWoEboKpm0SZykGZTy1LDArLl SmDB3sPogNTD2iJUQBvID+JaBxTHGTRZ1NV+kd/KkWYOAG3WiL2swVMtBW6SBzD+UcyMGpqdClzqg9YDLUhCSHmIU QD2Q5cdq/8ADCVdg6asr6mVMTKEwKE1ai5RlbIEn+LfyjFKmbWTfRlVqdSQ pwAFDwJa/Oxiz5U6K36PcLVIWtxbIB7Sfvg6QtiIEyJLJLgxW3TTRlUhCxo lQfwNnixJSoh9r6dM2nWlVwQXizNLJ5unSCggKDfaOIhMSXBIg m2vpT1FPMHdBXLPKySn2BXqgXlTSlw5ANjzi07QpKnRNbAn9ZU f+8Sv+sR6qjyxsTKAxKjILp9IkkHTVabNx3R6ohmUjzN0t/vir8ZX1eTAoiCvpb/fFX4yvq8mBJKoCl0OUTGiQkLeItJeHVOu7QFRdEiJJJgpwilSm U7BzrxDeENtnsFVODqcJ3NrEsdnpqQchcc3BjGWTpjSHWGqsXL h+TENueCFFYEJZ20fQQFKROlnKUluO5vGMnVyvvjOiqsLJuLg6 6eEQOJ1KS53t9EQiqpQ4wwraokXhqLY8Ii8Vm5i8Qs1UPapV4Z LjpSo5Zu2YUvC0hJ0u0Iyl7oeSRASgh2bky84K7l9OPjFpUExK wlIFuG6KswmmU4I8zFp7JyWTfXdGEv6Ol4iEVHRAOQI6mU14c9 YBDJdS+l4boyVscImNEVtKtRkqCbkiH0qWTrDgyArWGF07KBq5 k0k0xSSknQ+OogRUm8eo/yFKzZ8gzcWjzNiNNkmzEfFWtPqURFxInKyR2KtiFEP/syP6qY9WR5a2GH6wpP94kf1Ex6lijKR5o6WkPjFW3GT9XkwJlJ G6DLpXqMuMVVtDJv/APnkwP1FQFhIIAI3gXPi0BSWBCVTE8fVBPs/gTkKUH0YRI4Dg65oSqYGA0GnmYOsJwwJa0ZOTeEbqKjk3hOFkD k2m6I3HsY6hZQCxb1/gwT4nVJkyy2v0+EUZtBiqp85Sy43DkIFHwN3rDyh2zkzEtNYHQ +MOPQJU1OeWHSdUix8UnjFRrmNuvEhhW0k2QbHs8PuhvT+CjqI I8bolSwVJ7SPaOREC1TWvvg3lYgmakqSQSoXHH/vAbi1AMxKA3LhBB+M01Lq0RS5zwkTG1paODGhzGCH9BOGhPhDA GMeAE6DWgr8hBeDDDtqJcsWMVBSqiTp5sZvT9N1qX2Wqdrxbsr U/DT1wS4HPVOOZmHCKy2erRZCmbdwEWVs9WgFhpGXpcljATIltHQ RCiS8aJjU5jTR5m24pTKxCqRwmqI8FHOPYqPTYinOnDZ4pmy6x A7KwJczktPdJ8U2/lHGKQgH2If8oUn+8Sf6qY9Tx5c2HT+sKT/Hk/1Ux6kiiJHmbpbSTjNWBxk/V5MFuw+xaShM6oAKmGVPDmecK4zs76RjtVMUOwgyTyJFPJg3kD QAMBaIkzWKpGJo0CyQ30xr9mwIsfhC3keBh5NSwzDdduPKIisx gFIKd+n3Rm2WskdtDUv2W01iuNocLJm5pYzBQe3HwixqtYy9ov AxNrZaVqJZhvhKTs0UU1RXlVQrSbpIhmuURBpimNSS7X8IHams QoMExtFtmMopejWkrFyz2TbhCs7ElEkqYv5QmJVo3PlsnnFUK3 QymLcvHMbjUBBoRkKypBVoIcijI1gHQlTJh4hLRxJlxK09NmEJ ui4xscYard6oN9lalQUAfCA+gp21gwwCX2nO5owmzpX8lnUq3S IXENaDuiHkaI5X2bEIYlh8uolLlTU5kLDEfaDuINwYWjoGGSVP S9H66OukLS65QnSiF8hMSWUNx9kXJlhsg3h3DRM3YKYpTtPmEC 6iknyQkfZCtPTNEjVyHmE+H0COZqWBjP00vCIDaCrKU5UglRsA NSTALKw6qlqfJmBuO2LeLmDGVMC1zFq3EpSbEBm3Hn9kRtfiAG u6x/H4PjGd2bRxgEsfqKiWlOdOUKs7ux4Ft8CdYczkl4N8fqUzpRRb im+8O349givpijoY20yZsZTheHP5LmpQmYZa8ik5kqykpy5ily RYXSdeDxLYDs1MqVjslMtxmUbWfRO8k6BovbC5K2yLSmXIQkBK AxSQOyEneQGGli++G506M1E88yURlZJdNtYuLbPYkzp6VSEpy5 CVSkpCUpI323q4N8GIIYAJRCFyiFEO2W7X4wnqUaRimisafCJi vgmJ2g2SUWKhB0miCfgn6IkKOdL+FY7niHqPwpacUDdFsslO6I 3aPDQgdmDyoqkAFjAxjCgsGIUnZaVoBJcu8EVLSsAYaVFAxDCD TC8OzymIctFzkKC2kZT0BcFrcYK8KoTYtHezWHu6VjTSCukw7K 8QlYTnR3h6SAHiQSiOJUqHDRqjmk8nGWNZY7MaMUSaSLw6hukX hxDRLGk4XMR2MTcstR5GJSaLwL7fzVopJhl95reMRIuPgO1FUJ UsJfc5N9bv9PP7IBsZxhyQNPx+OHIQ3m46ueO13mYjnxbnDSlw 6ZNUAAbwRhXZu5fDUjrJqwlAJJNhxg1wDYTthUwZllrHuo5tvP jaCjYXYwSR1swdohgOD74NpNMEmwgbvohySIbDcBTLKbPkOfxW zA+W6FsBlgyQAOyTvu7a/wDNYDlE1lhOkphLQEp0H2l4nbkndY2TSMVkEkrWCovu7IYcsoa OqrDpcxQUpLkBgeXP8b4eANGPFUhWyOXhKCGIcRHVGy0o6BoIo 2ITimNTaAuo2PSdPtiMn7CK1SryP3xZGWN5YWxD5WVgdjJjhwL QS4XgpQliLwUlAjMghbBvVbIunoAkvEilMdFMbSIpKjNuxNoww oRGERQhJoxoUaMIgEcCFoTjuKiJnChDDFMPE5BSd8SJEYBEsad Fbo6M5eYl2LxI7PJpESpS2IKygMUuQpSELYkC9piC/PxY4IjgSU8BYuLDXR4VF72RcrFw4GQ//I0Ln/w8wSyyWuVO7eV47nYugSROR20qMsJYjtCZMTLChuI7TjiPGFsQ oOsAaxD3FiMwIOUi4JB1EM/yLYAFIDAKYMDcvbh2lMPDhDIFU47JJACi5lCcLayyFKB9SVW5R wnaGUwV2shRPmFRHdFOtKFgjUl1WZ3aFKbC8qwo5WGYhLaEuzc O8r1jhHVZQGYA+Rxm3WDgga79H8IAFKbEUrUEgKBKBMuAGCipI Bvq6VeqE6zFEy5stChaYFdoHQhcpABHAmYL7m8wj+TCH7gDG7d wZlKdPr5aRHDGqBClE1dHvygzpVipsx729vaYCkm+iTkY5KWwT mLzVSdB3ko6wu57uS7x1TY3LWZYAWDMz5QU6dWwXmvZlKCTzB3 B4ZUCpc+WBJmyJoSpR/RrSoMok3yuzPGsTlJlIJmFCUJCXWtglDH46jYX+7hALI+VjKTT zZ6Ek9WiYrKohJJlpJKSQ7MoFJ4FJ4RtGOyj1bZj1iVKSw3Id8 28FwzagkAgG0N6WgC5YVLUgpIJRMSc2dK7glT9oXd3vrC5w5Wr IubpHd0Ifxv7IBCCNppRRnIU3VyZgy3zdcVBKUgsdU6kDWJGkr M6pqWbq1hGru8uXMc2t32blDFOEq7IJT2QkOz91ROheJColKWF pcAEMlnfe7+yEAyrsdlShNKs36EJUpgL52YIJLEuQG4xydoJfX 9Qy82YJzdnK5QhfxnZloGmp8YUOHmxCZYvdLHKbM/iN0IrwckN2dGdtOyR6gSG8IYC9RjMtE0ySF5gjrHABDETCwY5i ppS7NuHGG87H09WVpS46lc4BRAcIUEtZ9X18ImoxoAGlJVZ1TQ wHVzMjgu/6NC35d9vKHMdtGNABw0dxhEZFRJZqMjUbiWWjI1G41ABjxC7Vb Ry6CSJ01MxQKggBCQTmU7OSQALamIrpFx6opEU/o4lgzqiXJKlEunMXYJykMQkgq1D2G8RXS2qZ+S/0oR1nXSnCCSnvFmKgDo2ogNIQtq/SwwY3AnSbSVCcRTRVEmUkTJRmy1ylqU2UkFK8yQ57JuAN3GyGM bYrE6ok08sqVTpTmPUVE4TJiklQlJ6hJyWbtqOqtCxMAtjDNop qbSoTtUlISkJN8rBnNEXtprfxi2MGrFTpEqauWqUpaEqVLU+ZB IukuAbHkPARVlUf/NaPAfU1QGmjhy/0xt0v04oaylqqMCVPWFlQlhsxQUMSlNjmzlJHwmi09pMHk1lMq VUkplnKpRCgkoKSC+Y2seNojpWxck1Iq6iZNqZyW6szSgIlsSR kly0pTYl7ve+t4jOmemSrC5qlAEoXKUk8CZqEEj+VRHnAF7tsV/0KtnqeRKppSKYhUlKQJagrMFJ45t7ly8d1uNU0lQRNqJMtau6l cxCVHwCi8QmwqScKpQlWQmnACmBykgspjYtrfhFfbXJokYVOlU 2erUmahUysKQoCYqYlyuoIAUopORk5iyg/GEStPdKn9LqBhgrHaYGYDUSR1WXrXmJAl5ny5y7JJymx4RH7Ej PhtIF9rNTSgXu4MsWL62it+ibA6eZVYimZJlzEylpTLStAWlIK 56bJU4dkgPqz8TAJaazfhb2H4lJqE55E2XNQ7ZkKCg/AlJ1jusrJclBXNWiWgaqWoJSPEm0Vb0RyhKxHFJKLS0TCEp3AJ nTUp9QtGtoas1G0lNTTbyZLKSg90r6hc3ORvObKP5YCuL9NX5Z ZOF47TVL+j1EmaRqJa0qIHEgFwIkYp7pcT6LiFBVU4yzlFQVlt nyLlgBQGriYUniGG6LgeAiUKSa9NiMjQMYTDIo2YyOY6ioks5A jpoxMbiX2OzTRy0dxkAWDG3mzcyukykypiZcyTPRPQVglJKAoM pr/CfyhDa7Zuor6RMhU2UhecLWsIWUukuAhJU/iSd2g3Fq1gByQBxNoyApTaoE6jZuevEJFaZsodVK6oy8izmCsx UQrNYuotY6XhCo2UqZdbNqqOpRK9ICeulzZRmJKkBgtLKSXbc4 uVXuwM0qBuDCS6lALFaQdLqAhD3sTp5RQhIUvMoAAqUACo8SAw DncIBJ2wFUrEBiHpckTgQQn0dZlgCX1TN1z93nqYNESZSUCWJg YKzXWMzklRu/Exn5Klc+4Ed6+UKzN6/u0hgpuPQ5kpVlGcgqYZikEJJa+UEkgPucxB7bbOza+mNOiciUh ZBWTLMxRyqStIQy0gXTd38omZ1Ihbv8XKWOgN/L7jDebhUo9YXZSkFClO7AJy3fy14QCUmnaI3A9nFyqE0U6cmYk S1SQpCDLUJakZWPbV2g5uG3W3wKUvRnPRRTaJdcnqFqC0gSACF 5ktmJX3SQOyN+/cbCFFJ7LNYpKRmt2QnK1/4U+rmY3JpJSEJQGCUkEB96SCPaAYClqyRD7L4RUU1L1Bqpc1ct CUSldUyZYCeznSFgrsR8JNgOZMXsnsNOoJ0+amrRM69zMCqcjt 9tSVJIm2AUsuN4s41gmmYfTqSEnKUgpABVvQMgGurBm5Q/E1IA7QZwHcanQPx0gFySz/kCtmNhp1HVzan0tKzPUpU5BkZQrMor7B605WUS2tj5w62s2ITV zpVTKmqp6qU2SalIUCEnMAtBIdnO/QkFxBT6Ui/bTYsbixt949cdCejTMl7bxv0hBySuwTRsaqdVSqqunJnrkj9DL RK6qUgu+cpKlFSnAOoFha0FrRr0hHxk6tqNRu8Y0ahHxk7943M/0j1wCcmzoJjMsZLmpV3SDpoX10hSGTYmRGR0qMaKiJmxGRoRuJ YHE2UFABQdiFeaSCD5EAxCVlPIsECmbQ55hDO4ADcS0TU9Kilk qym12drh7Hk8Ra5hD9pdm0pjy0tpr64BjabLRdKTSgMl3WXcJc W0y9otyMKTUyUrRlNP1Z4kkkpucpFnCVG38ULTVEjvKNtDTk3B LEhuXsjHUR3pjhi/o92NiA445SW+JDAZSSlLLamB1SXW77247tHeFq6fLVdJkEO/bKtCFBduJJFhxJMLoCgq65h3/sU3F1FAJD7m9UIzZk3ISFTne36FL+LD4Olt+m+EB1VJFlKNNmV d1lVwTbK507v4aG0oS7FRpWzO5zEkdYUuC9zax3Q8k1C0lz1yg XASZSRlYA5rAW3X57hCYqVkD9uQdXko0Y+uGBzSlCAc6qcy1dl WUEapOUHc1jrxjcyZLClEmS5DnsrJdRCgSfUW+6HOdeUKzTUuo gJ6tOYWO4P2QBYxyhcxRbPOF2/ZJDDR3I43fhCAa9UkJC1Cm7QGR0qAsQ9idQkq4Xy8I6KEs59HZ IKu6ohvhEB+RHG0KmctQCgagd0NkQHcXIBHJ/MRozVHT0nsgh8ibksbj1epuMMBGauSCchpwkpLZpZLAAdmzW3t wjqdNTkyhUlKSApSeqUe0Tq1xe2oeHC5S8qWXPvqGTmAZmOjHg b6b4VXPUe005LABsiHu7m78A/gIQhCUUGXMKeoUXS/YIRrbM+p5jlCctQAdKpAIYumSq2jWd+8Uw461ejz9xfJLO49kW 4/RzjJc5YuevLXYpl37RDWD8PJucADOdVIHbKpLguT1KnPeBd770 nyjuVNlpKesMkpAJDSlbyU2N2DoA8EiFZAVYk1RyqDBQRfvHdq LNfiISBUbNV7n7gZi4vv0++GBL0gRlCkJASoAhk5bG9w3M+uF4 a0MjKCSpaipic5Di2lrCHMIDFRqNmNRSExNCo6zQklHOOsnMRL 7KOKutRKSVzFpQgEAqUoJSCpQSASbXJA84FqfFaEgqTieYAlz6 UkgWUsjXQJCjyAgjxDDpc5BlzQlaCUkpUxBKVBYcG2qQfKINOw OHAN6NT3/gR934c8YAO6SrpVLSEVxWoqZKRPCsxAJYAa2BLcATuh/UqYkZqg6l0sQH3C259PuhrSbI0cpfWS5UpC82cKSlCSDfeBzUP BahoYlJlKFWzt4KYwAN5d2GafxcuPWWbd7YazKtiU5ptiq+fXt Mz5eTtzh8MPH9or5w/fGzQpb9or5w+vXWAZHisZ7zD/AD8wLMn8B449Mszzd575e+58sSBw8adYrf8A+4p7htXjk4al/wBov51XvQAMUVOoebqQ5mW7xuC2n2EQ8WDbtTTZ7K8NdPw8d/k1P9ov51fvR2KFPx1fOK++CgGxUb/t9Nyvoc629sdqU39sd2vLUX/Bhc0KL9tV/wDaK9natG/QUfHV84r3oKYYGqRqP01zqVHw+NpGpxKS4TPVbVKw2h+MsX+8Q 69Al/HVf/aL4N8aNpoUfHV84v3oVMLIysqerSCZdUpzlZKipV0rU7JUd4CX JAuLwxnY4EkA09dlLuo5gQRoyStyL/67iEYfL+Mr5xfvQv1afjD1wZFgZzaVMzqySvsOU9tXwgxzMb24 xC7TYgJclcmWopKQCsusqCMsyYQkh1aSlesAXME3Vp+MIYVeBU 81YmLAKwzKzEENozHnBkZrAcZ69KgUlK5ZCV2IGYh2S97OHfQ2 uzxLCZDDD8Jkyc3VAJzM9yXZ21PM+uHmQcYBCilWhHPHRSGN44 yxSEz/2Q==

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/27.jpg

Anarchy
09-09-2013, 02:46 PM
کمی گیج کننده شد اخرش و اینکه اونقدر با هیجان روایت میکرد حتی روابط همسرش رو چرا اونو کشت؟

ولی اتفاقی که برای مرد افتاد یکجورایی باید دل زنها رو خنک میکرد
و این حسی که شما داشتید من زمانی داشتم که اون پسر سیاه پوست یک شب مهمان اونها بود و...

تاهل یک فرد طبیعتا محصور شدن در اون رابطه ست ولی واقعا اینطور نیست
زن و شوهر بعد از مدتی برای هم تکراری می شوند ولی گذر زمان باعث ایجاد روابطی نو هم میشود
بگذریم...
علاقه ای ندارم در این مورد توضیح بیشتری بدهم

اول ببخشید من تازه الان جواب شما رو دیدم :e415:

شاید این فیلم هم یک جورایی ضد مرد بود که این جوری تموم شد !! خب قصد زن هم این بود که مرد رو زجر بده حسابی...

علاقه دارم بیشتر در این مورد توضیح بدید :e417: !!

Anarchy
09-09-2013, 02:51 PM
راستش در این مورد باهات به شدت مخالفم، زن ها از لحاظ جسمی و جنسی عملا توان نامحدودی برای سکس دارند!
Lisa Sparks - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Lisa_Sparks)
رکوردش هم متعلق به پورن استاری به نام هست لیسا اسپارک که در یک روز با 919 مرد سکس داشت:)))
اصولا مردان حداکثر بعد از چند بار ارضا شدن(که زمانش هم از زنان کوتاه تره)از پا میافتند ولی زنان این مشکل رو ندارند:))
درست تر اینه که بگیم مردها توان بارور کردن بیشتری دارند:))

البته از این دیدی که میگی درسته...من خودم فیلم رکورد زنی یکی از همین پورن استار ها رو دیدم : The World's Biggest Gang Bang III – The Houston 620 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/The_World%27s_Biggest_Gangbang_3:_The_Houston_620)

ولی منظور من برای سکس همزمان نبود...یعنی مردها عملا از نظر روحی شاید سیری ناپذیر باشن و لازم باشه با پارتنر های مختلف(حالا نه در یک زمان) میتونن به راحتی سکس داشته باشن...ولی زن ها جز همین حالت های رکوردزنی ، شاید تمایل نداشته باشن با هر مردی سکس داشته باشن !!

sara
09-09-2013, 09:56 PM
البته از این دیدی که میگی درسته...من خودم فیلم رکورد زنی یکی از همین پورن استار ها رو دیدم : The World's Biggest Gang Bang III – The Houston 620 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/The_World%27s_Biggest_Gangbang_3:_The_Houston_620)

ولی منظور من برای سکس همزمان نبود...یعنی مردها عملا از نظر روحی شاید سیری ناپذیر باشن و لازم باشه با پارتنر های مختلف(حالا نه در یک زمان) میتونن به راحتی سکس داشته باشن...ولی زن ها جز همین حالت های رکوردزنی ، شاید تمایل نداشته باشن با هر مردی سکس داشته باشن !!

در شرایط عادی و برای یک زن و مرد معمولی ( و نه آن چیزی که در مورد پورن استارها میبینم ) سخن شما درست هست .
مردان تنوع طلبی بیشتری دارند و خیلی از زنان حاضر نیستند با هر مردی سکس داشته باشند .

Nevermore
09-11-2013, 10:35 PM
فیلم بسیار زیبای:
Down fall-2004
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/59.jpg

فیلم روایتی است از 10 روز آخر هیتلر و فرماندهان ارشد اش در آن پناهگاه معروف.داستان بیشتر مستند است و بر اساس کتاب Inside Hitler's Bunker (http://en.wikipedia.org/wiki/Inside_Hitler%27s_Bunker) و خاطرات Traudl Junge جوان ترین منشی شخصی هیتلر و کتاب خاطرات آلبر اسپیر معمار شخصی و وزیر تسلیحات جنگی هیتلر و یکی دو تا کتاب خاطرات افسران ارشد هیتلر نوشته شده و البته با روایت هنرمندانه نویسنده و کارگردان.تنها ایرادی که این فیلم دارد این است که شاید گاهی در فیلم حس هم ذات پنداری با جانیان نازی به شما دست دهد که به گمانم تجربه ی جالبی است.بازیگری که نقش هیتلر را بازی میکند هم بسیار هنرمندانه این نقش را ایفا می کند.تا جایی که من می دانم تاکنون به غیر از این فیلم دو فیلم دیگر هم در مورد 10 روز آخر هیتلر در پناه گاهش ساخته شده که به هیچ روی به پای این فیلم و روایت بی نظیر اش نمی رسند.
IMDb-8.3/10
Rotten Tomatoes-91%

undead_knight
09-23-2013, 12:14 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/83.jpg
12 Monkeys (1995) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0114746/)
یکی از بهترین بازی های بروس ویلیس بود و البته برد پیت هم به عنوان بازیگر مکمل بازیش خوب بود.
داستان به طور کلی سبک آخر زمانی داره و مفاهیمی مثل تفاوت واقعیت و توهم و دیوانگی و... در معرض داوری مخاطب قرار میده.
ماموریت بروس این هست که به گذشته بره و منبع ویروسی رو کشف بکنه که در آینده 5 میلیارد نفر ر و میکشه و باقی انسان رو وادار میکنه زیر زمین زندگی کنند، البته ماشین زمان دانشمندان اشکال داره و چندباری اشتباهی به زمانی میفرستنش که نادرسته.

فیلم بسیار قشنگی بود، البته من مدت ها پیش توی رسانه ملی! دیده بودمش ولی خب دیدن نسخه اصلی با صدای خود بازیگرا و البته به طور کامل! لذت دیگه ای داشت:))

نکته:از معدود فیلم هایی هست که دلتون برای ویلیس ممکنه بسوزه:))

Mehrbod
09-23-2013, 12:25 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/83.jpg
12 Monkeys (1995) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0114746/)
یکی از بهترین بازی های بروس ویلیس بود و البته برد پیت هم به عنوان بازیگر مکمل بازیش خوب بود.
داستان به طور کلی سبک آخر زمانی داره و مفاهیمی مثل تفاوت واقعیت و توهم و دیوانگی و... در معرض داوری مخاطب قرار میده.
ماموریت بروس این هست که به گذشته بره و منبع ویروسی رو کشف بکنه که در آینده 5 میلیارد نفر ر و میکشه و باقی انسان رو وادار میکنه زیر زمین زندگی کنند، البته ماشین زمان دانشمندان اشکال داره و چندباری اشتباهی به زمانی میفرستنش که نادرسته.

فیلم بسیار قشنگی بود، البته من مدت ها پیش توی رسانه ملی! دیده بودمش ولی خب دیدن نسخه اصلی با صدای خود بازیگرا و البته به طور کامل! لذت دیگه ای داشت:))

نکته:از معدود فیلم هایی هست که دلتون برای ویلیس ممکنه بسوزه:))

هر از گاهی باید این فیلمها را بگویی دیده ام تا یاد آدم بیافته چه اندازه جوانی آرش جان ... :21:

undead_knight
09-23-2013, 12:30 PM
هر از گاهی باید این فیلمها را بگویی دیده ام تا یاد آدم بیافته چه اندازه جوانی آرش جان ... :21:
خب این بار دوم بود دیگه:))
خیلی از فیلمها هست که میخوام نسخه اصلیشون رو نگاه کنم و در کنارش کلی فیلم دیگه هم هست که کلا تا حالا ندیدمشون:))
تو در نهایت 10 سال میتونی از من بزرگتر باشی اینقدر اینو نزن توی سرم:))))

sara
09-27-2013, 12:22 PM
the legend of 1900

یکی از بهترین فیلم هایی است که در این چند وقته دیده ام.

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/88.jpg

undead_knight
09-28-2013, 01:36 PM
The Invention of Lying (2009) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1058017/)
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/94.jpg
دنیایی رو تصور کنید که در اون انسان ها هرگز دروغ نمیگند، نه اینکه نخوان بلکه توانایی دروغ گفتن رو ندارند و نمیفمند دروغ چیه و در این میون ناگهان یک نفر این توانایی رو پیدا میکنه!
میتونه با دروغ پول بدست بیاره(مثلا یک نمایشنامه تخیلی مینویسه و به جای تاریخ! به ملت قالبش میکنه) ادم ها رو اشتی بده، شهرت و مقام و محبوبیت بدست بیاره.در این دنیا با دروغ میشه هرچیزی رو بدست آورد!(البته در دنیای خودمونهم شاید بشه :)) )
خب در این دنیا تقریبا همه چیز مثل دنیای واقعیه ولی خب "هیجانش" کمتره!:))داستان ها و فیلم های تخیلی وجود ندارند و تبلیغات هم بدون هیچگونه دروغیه!
در فیلم اینقدر که به چیزهای مختلف تیکه انداخته میشه که واقعا نشون میده خیلی کارگردان و نویسنده شیطون بودند:))
و البته همونجور که اول فیلم شک کرده بودم در این دنیا دینی وجود نداره و در جایی که برای آروم کردن مادرش بهش میگه بعد از مرگ به یه جای بهتر میره چند نفر از کادر پزشکی حرفش رو میشنوند و باعث میشه در نهایت مجبور بشه "10 فرمان" رو بنویسه و یک دین از خودش اختراع بکنه:))

البته همونطور که حدس میشه زد کم کم اثرات بد دروغ ها خودش رو نشون میده ولی در نهایت با راست گفتن هست که قهرمان تپل و بدبخت ما! به خوشبختی میرسه:))
http://www.daftarche.com/clear.gif

undead_knight
09-29-2013, 02:41 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/97.jpg
13 Going on 30 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/13_Going_on_30)
یک عدد ریویو دیگه!:))
خب داستان فیلم در مورد یکی از آرزوهایی هست که بچه زیادی اون رو دارند:بزرگ شدن.شخصیت اصلی داستان ما دختری هست به نام جنا که چندان محبوب نیست، از قیافه و هیکل خودش ناراضیه و در ضمن 13 سالشه و آرزو داره که بزرگ بشه و 30 ساله بشه(چون در یک مجله مد 30 سالگی رو ایده آل ترین سن معرفی کرده بود)
خب همونطور که عنوان فیلم پیشنهاد میکنه این آرزوش به حقیقت میپیونده و ما در بیشتر فیلم با دختر 13 ساله ای رو به رو هستیم که در بدن یک زن 30 ساله هست!
محتوای جنسی تا حد ممکن پایین هست که البته از دید من شاید بی تاثیر از نگرانی های حقوقی نبوده!:))
همونطور که البته میشه در اکثر فیلم های کمدی میشه پیشبینی کرد در طول فیلم از این آرزوش پشیمون میشه مخصوصا اینکه میبینه با وجود موفق بودن و محبوب شدن دچار افت اخلاقی زیادی شده.

فیلمی هست که با وجود هپی اندینگ از دیدن دوبارش هم راضی ام:))
بازی جنیفر گارنر واقعا عالی بود:)

undead_knight
10-05-2013, 06:25 AM
انگلیسی ها یه واژه دارند به نام"eargasm" که موقعی به کار میره که طرف با شنیدن آهنگ های خوب دچار ارگاسم شنیداری میشه! :))
دیروز از بس فیلم خوب دیدم دچار"eyegasm "شدم یعنی ارگاسم دیداری:))
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/28.jpg

خب مهمترینش کازابلانکا بود که واقعا محشر بود(و خیلی وقت بود توی واچ لیستم بود) اصولا فیلمی به این شهرت نیاز به تعریف نداره ولی از همه بیشتر پایان فیلم جذاب بود برام که یک جور پایان خوش تراژیک بود!
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/1.jpeg

دو تای دیگه شاید توی ایران به اندازه اون معروف نباشند ولی توصیشون میکنم، یکیش اسمش "blade runner" و در ژانر علمی-تخیلی هست که به این میپردازه که آیا روبات ها مثل انسان ها میتونند باشند(از عواطف گرفته تا حقوق) و آیا حق زندگی مثل ماها رو دارند؟و البته کمی هم عنصر عشقولانه داره:))
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/29.jpg

و اون یکی "meet john doe" که ژانرش کمدی-درام و البته کمی سیاسیه.در مورد مردی هست که حاضر میشه نقش یک معترض رو بازی کنه که میخواد در اعتراض به بی اخلاقی های جامعه مدرن خودکشی کنه ولی بر خلاف انتظارش کم کم قضیه جدی میشه.

undead_knight
10-12-2013, 06:29 AM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/55.jpg
خب توصیف سطحیش میتونه رابینسون کروزو مدرن باشه ولی بازی عالی تام هنکس و اضافه کردن کمی تم رومانتیک، فیلم رو واقعا دلپذیر و زیبا کرده.
به جز دورافتادگی از دنیای مدرن ما با یک دورافتادگی عاطفی هم مواجه هستیم و به طور کلی عنوان فیلم ایهام هم داره هم به کشتی شکستگی(یا هواپیما شکستگی!:)) ) اشاره داره و هم به همین دورافتادگی که در پایان فیلم هم باز اشاره میشه.
یکی از بهترین صحنه هاش صحنه مواجه شدنش با دوست دخترش توی خونش بود که ازدواج کرده بود.

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/56.jpg
باید اسم فیلم رو میزاشتند"چگونه به یک داستان عالی تر بزنیم"! :))
ایده ها بچه گانه، بازی ها مصنوعی و فاقد هرگونه نوآوری و خلاقیت در داستان "دیو و دلبر" بود.

Mr.World.Wide
10-15-2013, 01:03 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/67.jpg

Extremely Loud & Incredibly Close 2011 (http://www.imdb.com/title/tt0477302)

به شدت بلند بسیار نزدیک
فیلمی با بازی توماس هورن و تام هنکس و ساندرا بلوک
داستان درباره حادثه 11 سپتیمبر هست
البته نه به خود حادثه
بلکه به خانواده ای که این حادثه در این خانواده تاثیر به شدت بدی میذاره
پدر خانواده با بازی تام هنکس در طبقه 105 این ساختمان گیر کرده و کشته میشه
پسری که بعد از یک سال هنوز مرگ پدر رو فراموش نکرده
بعد از یک سال از گذشت اون حادثه بد به اتاق پدرش میره و در اونجا کلیدی رو پیدا میکنه
و به دنبال پیدا کردن قفلی هست که اون کلید بازش میکنه
به خیال اینکه اون کلید رازی رو در مورد پدرش افشا میکنه
فیلم یه فیلم بسیار خوب بود
با یک روایت غیر خطی
داستان از مجلس دفنی شروع میشه و مشخص نیست که این مجلس چی هست
فقط پسر اونجا ناراحت هست و میگه وقتی توی اون تابوت خالی هست چرا پس باید وقتمون رو هدر بدیم
سکانس بعدی وارد پرده معرفی روتین یا روزمرگی میشه و در اونجا رابطه خوب و بسیار نزدیک پدر و پسر رو نشون میده
فیلمنامه دارای یک راوی هست که روایت هاش واقعا به جا و در روند فیلم تاثر خوبی داره
راوی همون پسر کوچیک هست
پدر در بازی هاش و راهنمایی هاش پسرش رو جوری تربیت کرده که هیچ وقت دست از جستجو برنداره
این پسر نسبت به سنش خیلی باهوش هست و اطلاعات عمومی نسبتا بالایی داره
فیلم با حادثه انفجار 11 سپتیمبر وارد ماجرای اصلی میشه و بعد به یک سال بعد از حادثه میره
و با فلش بک های خیلی به جایی داستان حادثه انفجار رو کشته شدن پدرش رو رابطه پدر و پسر رو ادامه میده
بازی این پسر واقعا عالی و قابل تحسین هست
هر چند به نظر من کمی زیاده روی کرده در اجرای حسی
ولی به نسبت سنش من رو کاملا تحت تاثیر قرار داد
موسیقی فیلم یه شاهکاره
مناسب عالی زیبا و همراه مخاطب تاثر خیلی خوبی در دیده شدن سکانس ها القای بار معنایی فیلم و انتقال احساسات
تدوین فیلم یک تدوین شلوغ و عالی و بی نقصه
فیلم رو توصیه میکنم حتما ببینید

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/68.jpg

3:10 to Yuma 2007 (http://www.imdb.com/title/tt0381849)

قطار 3:10 دقیقه به یوما

فیلمی با بازی راسل کرو و کریستین بیل و بن فاستر
داستان در غرب وحشی اتفاق میفته
داستان مزرعه داری هست که بدهی زیادی به یکی از ثروتمندان شهر داره
شبی یکی از افراد او اصطبل علوفه ش رو به آتش میکشه
داستان دیگری هم روایت میشه و اون حمله مسلحانه و دزدی از دلیجانی دولتی توسط کابویی به نام بن وید
در مسیر داستان کریستین بیل و پسر هاش در بیابان به صورت اتفاقی با بن وید و حادثه سرقت رو به رو میشه
و در ادامه کریستین بیل به شهر میاد و در دستگیری بن وید کمک میکنه تا به همراه مارشال و افرادش بن وید رو به قطار 3:10 دقیقه به سمت زندان یوما همراهی کنه
فیلمی در ژانر وسترن ولی تفاوتی اساسی با وسترن های گذشته داشت
و اون پرداختن به شخصیت اصلی کاراکتر ها بیشتر از پرداختن به تیپ کاراکتر و روند فیلم نامه و ژانر وسترن هست
شخصیت پردازی کاراکتر های اصلی خیلی عالی شده
در ادامه ماجرای انتقال بن وید به قطار ما شاهد اتفاق هایی گاه منطقی و گاه غیر منطقی هستیم
یکی از سکانس های غیر منطقی سکانس آخری هست که کریستین بیل باید بن وید رو از اتاق هتل به سمت ایستگاه قطار ببره
در حالیکه خودش هست و یک تفنگ و گروه به شدت حرفه ای بن وید
این سکانس ها اصلا منطقی نبود
همکاری بن وید با کریستین بیل برام اصلا جالب نبود
انگار نه انگار که قرار بره اعدام بشه
جوری در این فیلم نشون داده شد که هدف کریستین بیل تقریبا بیهوده و مضحک بوده
دستگیری بن وید خیلی اتفاقی هست
انتقالش غیر واقعی هست
در همه سکانس ها همکاری خود بن وید هست که به گروه مارشال و افرادش و کریستین بیل اجازه دستگیری و انتقالش رو میده
فیلم قشنگی بود
ولی من اصلا خوشم نیومد
چون خیلی تخیلی تموم شد
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/69.jpg

Million Dollar Baby 2004 (http://www.imdb.com/title/tt0405159)

دختر میلیون دلاری
فیلمی به کارگردانی کلینت ایستوود
با بازی کلینت ایستوود و هیلاری سوانک و مورگان فریمن

داستان فیلم زندگی یک بوکسور زن رو نشون میده که قبل از حرفه ای شدن به مدت 13 سال در فقر به سر میبره و در رستوران ها به عنوان گارسون کار میکنه
برای تمرین بوکس پیش کلینت ایستوود میاد ولی فرانکی ( کلینت ایستوود ) از تمرین دادنش سرباز میزنه
کلینت ایستوود خودش در حال حاضر مربی یک سیاه پوست هست و از طرفی هم در زندگی شخصی خودش تنها ست و دخترش به خاطر اشتباهات گذشته فرانکی تنهاش گذاشته
و حتی جواب نامه های اون رو نمیده
با اینحال وقت خودش رو روی اون سیاه پوست میذاره و اون رو آماده مسابقه میکنه
ولی وقتی آماده میشه فرانکی رو رها میکنه و پیش یک منیجر دیگه میره برای کسب عنوان قهرمانی
اتفاقاتی پیش میاد و فرانکی تمرین دادن اون دختر رو قبول میکنه و تا حد قهرمانی اون دختر رو بالا میاره ولی دست آخر ...

یه فیلم خیلی خوش ساخت که من این رو بعد از چند سال بالأخره طلسمش رو شکستم و امروز صبح سر کارم دیدمش http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/6.gif
مثل همیه فیلم های آخری کلینت ایستوود فیلم لایه های اجتماعی و سیاسی داره
و وارد داستان میشه ولی با کنایه های سیاسی و مبارزه با نژادپرستی
مورگان فریمن در نقش دوست و شاگر قبلی فرانکی هست و به عنوان راوی فیلم در توضیح سکانس ها و تاثیر گذار بودنش خیلی اثر داره
فیلم با مبارزه سیاه پوست و سفید پوست شروع میشه
و بعد با نشون دادن یک آأم ضعیف و پر مدعی و متوهم با نام "خطر" این مقوله ضدیت نژاد پرستی رو کمی لوث میکنه
آدم ضعیفی مثل "خطر" شعار های ضد نژادپرستانه میده
ولی آأم های قوی مثل همون ویلیام سیاه پوست نه در زبان که در عمل مبارزه میکنن و پیروز هستند
فیلم داستان تولد یک قهرمان رو از شروع و از زمانی که در دهه سوم عمرش زندگی میکنه شروع میکنه
قدرت گرفتنش خیزشش امیدش تلاشش و آخر تمام شدن
فیلم وارد زندگی روزمره میشه و یک نهیبی به این تکرار ها و این بی هدفی ها میزنه
با نشون دادن زندگی این دختر و تلاشش
کنایه هایی به ارزش های اجتماعی میزنه
در سکانسی این دختر وضعیت مالی ش خوب شده و برای مادرش یک خانه میخره
اونجا مادر یا یک لحن طلبکارانه با دخترش برخورد میکنه و وقتی دختر در مورد ورزش صحبت میکنه
مادر برمیگرده میگه دست از این کارها بردار مثل آدم ازدواج کن و خودت رو مسخره مردم نکن
در حالیکه مخاطب در اون لحظه اوج حماقت رو در اون مادر و جامعه ای میبینه که اون مادر ازش صحبت میکنه
فیلم خوبی بود
بازی هیلاری سوانک واقعا عالی بود
کلینت ایستوود بازی خیلی خوبی داشت و همینطور موریگان فریمن
صحنه های مبارزه و فیلم برداری ها خیلی خوب کار شده بود
یک کارگردانی بدون نقص
کمی روند خسته کننده داشت
ولی در کل خوب بود
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/70.jpg

Downfall 2004 (http://www.imdb.com/title/tt0363163)

سقوط
داستان فیلم درباره ماه های آخر زندگی آدولف هیتلر و سقوط امپراتوری و قدرتی که برای خودش درست کرده بود
یک فیلم فوق العاده درباره آخرین روزهای زندگی آدولف هیتلر با نگاه به شخصیت هیتلر و رفتارش با اطرافیانش و ایدئولوژی و خط فکر این شخصیت تاثیر گذار تاریخ
فیلم به زبان آلمانی هست و بازی ها و شخصیت ها به شدت عالی
مخصوصا نقش هیتلر رو به بهترین شکل ممکن اجرا میکنه
که هم قدرت و هم نبوغ و هم رفتار و حالت چهره عصبانیتش خشمش احساساتش فکرش همه و همه رو خیلی خوب به تصویر میکشه
این فیلم نگاه جدیدی به جنگ جهانی دوم داره
فیلم رو به شدت به همه توصیه میکنم که ببینندجدا فیلم رو که دیدم با یه فیلم خیلی جالب رو به رو شدم
زندگی آدولف هیتلر رو خیلی عالی نشون داد
فیلم نه فقط جنبه خشونت یا نفرت انگیز هیتلر رو بلکه خصوصیات رفتاری و گاهی احساسات مثبت و رفتار های مناسب رو هم نشون داد
فیلم با روایت منشی و یکی از نزدیکان هیتلر شروع میشه
و بعد وارد خود فیلم میشه
با سکانسی که زن هایی رو به سمت مقر نیرو های آلمانی میاره
و فضای فیلم و خنده ها و نگاه های سربازان و ذهنیتی که ما از این رفتار ها در ذهنمان داریم
این هست که این زن ها رو برای عیاشی یا س.ک.س یا تجاوز به مقر نیرو های آلمانی میره
و بعد که پیشوا به دیدن این زن ها میره و زیبا ترینشون رو انتخاب میکنه مخاطب دیگه یقین داره زن رو میبره برای س.ک.س
ولی وقتی رفتار مودبانه و متمدنانه پیشوا رو میبینه تعجب میکنه
همین سکانس های اولی بر عجیب بودن و تازه بودن نوع نگاهی که فیلم داره حکایت میکنه
سکانس اولی که پیشوا رو نشون میده در یک تعلیق تصویری به شدت عالی که از خبره بودن کارگردان خبر میده یه حس نفوذ و قدرت و جذبه ای قوی از حضور پیشوا مخاطب رو فرا میگیره
بازی این بازیگر چنان قوی هست که تو نمیتونی شخص دیگری رو به جای این در نظر بگیری
جوری هیتلر رو بازی میکنه
تمام حرکات و رفتار ها رو به خوبی نشون میده
به خوبی قدرت هیتلر نفوذ هیتلر رو
خشمش رو سیاستش رو افولش رو به وجه کاملا عالی به نمایش میذاره
فیلم یک میزانسن فوق العاده داره و صحنه ها و لوکیشن هایی که انتخاب کرده و صحنه پردازی های عالی
حال و هوای ارتش آلمان و هیتلر رو که ماها در بازی های کال آف دیوتی و مدال آف هانر و ... مشاهده کردیم
به خوبی به مخاطب منتقل میکنه
تونل ها و مخفی گاه های مخوف
ایست های بازرسی
و در نهایت اتاق فرماندهی کل ارتش رایش و نیرو های اس اس
فیلم روایت چند ماه آخر سقوط هیتلر رو نشون میده
نه کاری به قدرت گرفتنش نه کاری به کشتار هایی که انجام داده هیچ کدوم رو نشون نمیده
فقط سقوط محض رو
فشار های روانی که بر هیتلر و فرماندهان رده بالا هست
شکست قریب الوقعی که با هجوم نیرو های شوروی در برلین شکل خواهد گرفت
به همین خاطر اختلافات زیادی بین فرماندهان و شخص هیتلر شکل میگیره
بیشتر فرماندهان خواهان این هستند که هیتلر از برلین خارج بشه ولی هیتلر چون شخص باهوش و فهیمی هست به شکست خودش پی برده
نمیخواد به خفت و خاری بیفته
فیلم با نگاهی به خط فکر دیکتاتور ها و جوامع ملی گرا نقد جالبی بر ااونها داره
در سکانس هایی هیتلر که به عنوان پیشوا و حافظ جان و ناموس ملت آلمان هست حاضره برای قدرت گرفتن دوباره خودش
تمام آلمان و مردمش رو فدا کنه چرا که اعتقاد داره خود مردم قدرت رو بهش دادند
اعتقاد داره اگر قرار باشه که جامعه ملی گرایانه من از بین بره دیگه وجود مردم و زنده بودنشون فایده ای نداره
در سکانس هایی که یکی از فرماندهان ارتش به دیگری میگه اگر قرار باشه ما تسلیم نشیم مردم همه از بین خواهند رفت
برمیگرده میگه مردم خودشون سرنوشت خودشون رو انتخاب کردند
یه واقعیتی هست این
سرنوشت هر ملتی در دست خودش هست
اعتقادات مردم آلمان و باور هایی که به پیشوای خودشون دارند در سکانس هایی که بچه ها و زن ها و مردم غیر نظامی که مسلح شدند تا از سقوط و شکست پیشوا جلوگیری کنند نشان داده میشه
فیلم بعد از نگاهی اجمالی به شخصیت هیتلر و بعد از اینکه به مخاطب این حس رو منتقل میکنه که قرار نیست ما در اینجا فقط شخصیت هیتلر رو بکوبیم و اون رو منفور محض نشون بدیم وارد خط فکر هیتلر میشه
در ابتدا رفتارش رو با منشی ها و فرماندهان نشون میده
مخاطب در ایجا تنفری نسبت به هیتلر نداره
وقتی سیاست و خشمی رو که بر فرماندهان در اون اتاق کوچیک نشون میده و فریاد هایی که در کل سالن میپیچه اقتدار هیتلر رو نشون میده
در سکانسی با عصبانیت سر فرماندهان فریاد میکشه که شما در دانشگاه درس خوندید تا یاد بگیرید چطور قاشق و چنگال دستتون بگیرید
ولی من دانشگاه نرفتن ولی به تنهایی کل اروپا رو فتح کردم
من برای دنیا سیاست ها و برنامه های خاصی داشتم ولی هیچ کس من رو درک نکرد حتی برادرانم
این صحبت ها از نبوغ سیاسی و جنگی هیتلر خبر میده
ولی بعد با صحبت هایی که درباره جامعه ملی گرایانه و اندیشه های خود برتر بینی و نظامی که قرار هست ایجاد بشه و فدا کردن جان انسان های بیگانه
به خاطر قدرت خودش حس تنفری در مخاطب ایجاد میشه
ولی بعد این حس تنفر از بین میره
چرا که سقوط هیتلر رو درماندگی ش رو نشون میده
و در نهایت خودکشی هیتلر رو
من از جنگ جهانی چندان خبر ندارم ولی تا اونجایی که در مورد سرنوشت هیتلر خوندم در مورد خودکشی ش به همین صراحت صحبت نکرده بودند
و حتی خونده بودم که هیتلر در ساعت های آخر عمرش هیچ کس اون رو ندیده
ولی در اینجا رسما از خودکشی خودش صحبت میکنه و از فرمانده نزدیکش درخواست داره بعد از مردنش اون رو بسوزونه تا بدنش دست روس ها یا یهودی ها نیفته
فیلم برداری و تدوین بسیار عالی فیلم صحنه های اکشن خیلی خوب موسیقی تاثیر گذار فیلم همه و همه دست به دست هم دادند
که ما سقوط هیتلر رو شاهد باشیم و به نوعی با این شخصیت تاثیر گذار قرن احساس همدردی کنیم

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/71.jpg

Pacific Rim 2013 (http://www.imdb.com/title/tt1663662)

داستان فیلم درباره هیولاهایی به نام کایجو هست که به زمین حمله میکنند
انسان ها به خاطر بزرگی و غول پیکر بودن این هیولاها توانایی مقابله با اونها رو ندارند
تمام ملت ها اختلافات رو کنار میگذارند و دانش خودشون رو به اشتراک میگذارند تا با ساخت ربات های غول پیکر با این موجودات مقابله کنند
فیلم از نظر جلوه های ویژه به شدت تاثیر گذاره
یه فیلم فوق العاده
یک اکشن سریع مهیج عالی بی نقص
بنده خدا هابیت به نظرم امسال هم شانس بردن اسکار جلوه های ویژه رو نداره
فیلم ترنسفورمر با اون همه عظمتش در برابر جلوه های ویژه این هیچی نبود
موسیقی متن فوق العاده ای داره
و جالبش هم این هست که موسیقی متنش رو رامین جوادی که از پدر ایرانی و از مادر آلمانی هست ساخته
البته هیچ ربطی به ایرانی بودن یا ایران نداره
چرا که همه تخصصش رو و دانشش رو و شکوفایی ش رو مدیون آلمان و هالیوود هست
توصیه اکید دارم همه ببینندش
خیلی قشنگه
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/72.jpg

The Lone Ranger 2013 (http://www.imdb.com/title/tt1210819)

فیلمی با بازی جانی دپ
داستان غرب وحشی هست
مردی به نام جان رید به همراه سرخ پوستی به نام تونتو با بازی جانی دپ برای گرفتن انتقام و ایجاد عدالت در مسیر هم قرار میگیرند
اما عدالت برای هر دو تعریف خاص خودش رو داره
هر دو برای دستگیری کاویندیش مردی که برادر جان رید رو کشته و قلب برادرش رو از سینه در اورده و خورده
فیلم در قالب وسترن کمدی هست
فیلم در القای حس کمدی یا وسترن یا جدی بودن ترتیب خاصی نداره
درست لحظه ای که حس میکنی در حال لودگی هستند بحث جدی میشه
و وقتی بحث جدی میشه میره به سمت کمدی
شخصیت پردازی ها رو دوست نداشتم
نه جانی دپ و نه جان رید و نه اون دختر و نه هلنا بروهام کارتر
فیلم در روایت داستان ضعیف عمل کرده
ولی در کل فیلم سرگرم کننده ای بود
بازی جانی دپ هم چنگی به دل نمیزد
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/73.jpg

Before Sunrise 1995 (http://www.imdb.com/title/tt0112471)

فیلمی با بازی Ethan Hawke و Julie Delpy
به کارگردانی Richard Linklater
داستان دختر و پسری هستند که با هم در یک قطار همراه هستند
یکی به سمت فرودگاهی در یکی از شهر های مسیر قطار میره تا به سمت آمریکا بره
و دیگری به سمت پاریس
در قطار به طور تصادفی با هم آشنا میشند و صحبت
پسر از قطار پیدا میشه ولی دوباره برمیگرده و از دختر تقاضا میکنه او هم پیاده بشه و فردا بره به سمت پاریس
امشب رو تا قبل از طلوع آفتاب با اون پسر در خیابانگردی همراه باشه
فیلم فقط دیالوگ محض داشت
عاشقانه خوبی بود
مثل زمان هایی که در لحظه زندگی رو استپ میکنی و زندگی میکنی و لذت میبری و بعد دوباره زندگی رو پلی میکنی و تن به جریان زندگی میدی
دقیقا هم همین مفهوم رو میرسونه
هر دو در قطار هستند
قطار معمولا نشانه عمر و زندگی انسان ها هست
برای یک مدت کوتاهی از قطار یا به عبارتی زندگی پیاده میشی و از لحظه اکنون و حال فقط لذت میبری
انگار زندگی متوقف شده
فیلم قشنگی بود
ولی نه در حد امتیاز 8 imdb
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/74.jpg

The Conjuring 2013 (http://www.imdb.com/title/tt1457767)

احضار یا جادو
فیلمی به کارگردانی جیمز وان
و بازی پاتریک ویلسون و وگا فرامیگا
داستان درباره زن و مردی هست که در زمینه علوم ماورائی تخصص دارند
و در شروع فیلم تجربه های مواجهه با امور ماورایی رو نشون میده
در ادامه داستان روایت خانواده ای هست که با خانه جدیدی نقل مکان میکنند و در اون خانه با مسائل ماورایی مواجه میشند
و دست کمک به سمت این زن و مرد دراز میکنند
فیلم درباره احضار جن و تسخیر جن هست
اول فیلم نوشته شده بر اساس داستان واقعی

اوفففففف
یه فیلم فوق العاده
یه فیلم عالی
یه فیلم ترسناک حسابی
کارگردان این فیلم در ژانر ترسناک تجربه خوبی داره
فیلم های اره و Insidious و سکوت مرگ و ... ساخته
فیلم شباهت هایی به فیلم Insidious داره
یعنی یه جوری میشه گفت Insidious تجربه اول بوده در چنین سبک فیلمی
و این The Conjuring 2013 پیشرفته Insidious هست
در این فیلم از هر عنصری که در فیلم های ترسناک باعث خلق ترس و دلهره میشه استفاده شده
ولی نه به صورت فله ای و غیر حرفه ای
بلکه به صورت حساب شده
داستان فیلم یه داستان پرتعلیق هست
موسیقی فیلم در القای حس دلهره به مخاطب به شدت عالی عمل کرده
فیلم برداری و سکب فیلم برداری و نماها واقعا عالی هستند
اصلاح رنگ به صورت کاملا حرفه ای کار شده
بازی ها واقعا عالی و دلچسب هست
حتی بازیگر های خردسال هم یه نقش آفرینی خوبی داشتند
همه اینها دست به دست هم میدن تا یه فیلم ترسناک فوق العاده رو ایجاد کنند
من هنوز هم ترسش تو ذهنم باقی مونده
توصیه اکید دارم همه این فیلم رو ببینند
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/75.jpg

Lovelace 2013 (http://www.imdb.com/title/tt1426329)

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/10.pngتماشای این فیلم برای افراد زیر ۱۹ سال ممنوع می باشد! (http://www.imdb.com/title/tt1426329/parentalguide)

فیلمی با بازی آماندا سیف
فیلم درباره زندگی بازیگر مشهور صنعت پ.و.ر.ن در دهه 70 هست شخصی به نام لاولیس
که فیلم معروف پورنش به نام Deep Throat ته گلو یک انقلاب صنعتی در زمینه پ.و.ر.ن محسوب میشده
لاولیس بعد از آشنا شدن با مردی به نام چاک شیفته رفتار او شده و با او ازدواج میکنه
چاک همسر خودش رو برای کسب درآمد در اختیار ثروتمندان قرار میده
و در خلال س.ک.س هاش اون رو آماده س.ک.س دهانی میکنه به طوری که لاولیس در این نوع س.ک.س تخصص بی همتایی پیدا میکنه
بعد از مدتی همسرش چاک او رو با تهیه کننده های فیلم پ.و.ر.ن آشنا میکنه
در ابتدا اونها از پذیرش لاولیس سرباز میزنند به علت جذاب نبودن اندام های س.ک.س.ی لاولیس
ولی همسرش فیلمی رو از رابطه دهانی خودش با همسرش رو به اونها نشون میده و اونها تحت تاثیر حرفه ای بودن لاولیس قرار میگیرند
این آشنایی منجر به بازی در فیلم پورنی به نام Deep Throat میشود
فیلم Deep Throat داستان زنی هست که از طریق س.ک.س دهانی ارضا میشه اون هم با دخول زیاد در گلو
لاولیس با شرکت در این فیلم به عنوان هنرپیشه اول ،در صنعت پ.و.ر.ن شهرت فراوانی کسب میکنه
ولی بعد از مدتی متوجه میشه که این صنعت یک صنعت دروغی و نمایشی هست و تمام سود حاصله به جیب تهیه کننده ها میره
از این صنعت خارج میشه و عملا به زنی تبدیل میشه که به شدت با صنعت پ.و.ر.ن مخالف هست و مبارزه میکنه
داستان تضاد های رفتاری لاولیس رو به خوبی به نمایش میذاره
و دلائل و مسائلی که باعث شد به سمت صنعت پ.و.ر.ن بره رو به خوبی به چالش میکشه
فیلم در ارائه تصویری از دهه هفتاد خیلی خوب عمل کرده
فیلم خوبی بود
البته توصیه که نمیشه ولی خب اون فیلم Deep Throat فیلم پ.و.ر.ن.ی که این فیلم بر اساس اون ساخته شده رو ببینید در روند فیلم کمکتون میکنه
و بهتر با لاولیس ارتباط برقرار میکنید

Mr.World.Wide
10-15-2013, 01:04 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/76.jpg
Big Fish 2003 (http://www.imdb.com/title/tt0319061)

ماهی بزرگ
فیلمی از کارگردان فانتزی تیم برتون
با بازی اون مک گروگر و هلنا بورهام کارتر عزیز
داستان مردی هست که در سرتاسر زندگی ش در حال قصه گویی و تعریف ماجراهایی هست که برای اون اتفاق افتاده
به طوری که این داستان ها در ابتدا برای پسر زیبا و شنیدنی بوده ولی الان دیگه خسته شده از اونها
به همین دلیل بین پدر و پسر کدورتی پیش میاد
ولی بر اثر بیماری پدر ، پسر دوباره نزدش برمیگرده و اینبار به دنبال کشف حقیقت زندگی پدر و تطبیق دادن واقعیت و خیال بافی ها هست

یه فیلم فوق العاده از یک کارگردان خوب
سبک سورئال رو تیم برتون به خوبی در فیلم هاش استفاده میکنه
تلفیق واقعیت با خیال البته با روند منطقی سورئالیسمی
فیلم در دل خودش داستان های زیادی داره که مخاطب در ابتدا با این داستان ها انس نمیگیره
و به نظرش فیلم مناسب سن بچه ها هست
ولی کم کم با تلفیق این داستان ها با واقعیت زندگی ادوارد و پسرش ،مخاطب جذب داستان ها میشه
و جوری در فیلم غرق میشه و با ادوارد همراه میشه که حتی مخاطب هم نمیتونه مرزی رو بین واقعیت و تخیل تشخیص بده
این هنر تیم برتون رو نشون میده
فیلم با تکیه بر عناصر خیالی مخاطب رو وارد دنیای زیبای تخیل میکنه همراه با رنگ ها و دکور ها و فانتزی های دلنشین
اینجا در این فیلم منطق رو باید حذف کنی
منطق سبک خیال بر واقعیت رو باید داشته باشی
منطقی که در زندگی واقعی حکم کفش رو داره در تخیل باید اون کفش رو از پا در بیاری بند هاش رو به هم گره بزنی و پرت کنی بالای درخت
و پا برهنه وارد دنیای زیبا و دلنشین تخیل بشی
البته قبلش باید خودت انتخاب کنی
که آیا میخواهی مثل یک ماهی قرمز توی تنگ باشی با محدودیت های یک تنگ
یا اینکه یک ماهی در دریا باشی و تنگ برات کوچیک باشه و وارد دریای بزرگ تخیل بشی
تو بشی ماهی بزرگی که هیچ صیادی توانایی صید اون رو نداره
چرا که به قول جادوگر پیر "بزرگترین ماهی رودخونه همیشه از راهی میره که هیچ وقت نمیشه گرفتش"
فیلم تقابل دو نسل رو چقدر خوب نشون میده
پدری که زندگی رو طبق زندگی سنتی خودش ساده میبینه
پسری که در نسل جدید هست و با کفش منطق در زندگی قدم میذاره
این زندگی مدرن با مواجهه با زندگی سنتی مثل مواجهه آتش با چوب هست
زندگی سنتی رو به آتش میکشه
در سکانسی میبینیم شهر رویایی ادوارد در جوانی تا زمانی که دسترسی به دنیای مدرن رو نداشته
یک شهر زیبا بود و برای ورود به اونجا نیازی به کفش نداشتی
ولی وقتی جاده ای کشیده میشه و اون شهر رو به دنیای بیرون متصل میکنه
قرض ها و وام ها و بانک ها و خرابی و ...
شهر نابود میشه
پسری که خودش هیچ وقت نتونسته با پدرش ارتباط برقرار کنه الان دغدغه فرزند خودش رو داره که نکنه اون هم با فرزندش همین مشکل رو پیدا کنه
سکانس های پایانی وای
بهترین پایان بندی رو که میشد تصور کرد تیم برتون رقم میزنه
من گریه کردم با این سکانس ها
وقتی که پدر و پسر با هم آشتی میکنند
وقتی پسر ،پدر رو درک میکنه
وقتی پسر اینبار قصه تعریف میکنه
وقتی قصه تمام میشه
وقتی که ماهی بزرگ به دریا میرسه
یه فیلم فوق العاده
یه فیلم زیبا
یه فیلم نامه به شدت قوی

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/77.jpg

Inside Man 2006 (http://www.imdb.com/title/tt0454848)

فیلمی با بازی دنزل واشنگتن و جودی فاستر

داستان یک سرقت از بانک هست
گروهی در قالب برق کار یا نقاش وارد بانک میشند
و همه کارمندان و مشتریان رو به گروگان میگیرند
همه رو خودشون رو با یک لباس یک دست به همراه ماسک به یک شکل در میارند
ولی قصدشون از سرقت بانک سرقت پول نیست
بلکه قصدشون فقط یک جعبه هست که متعلق به صاحب بانک هست
صاحب بانک هم با معامله ای که با جودی فاستر میکنه اون رو مامور میکنه که وارد بانک بشه و اون جعبه رو به دست بیاره

فیلم امتیاز خوبی داشت
ولی من جدا از فیلم خوشم نیومد
خیلی الان اعصبام داغونه
هیچی از فیلم نفهمیدم
چی شد؟؟
جودی فاستر کی بود؟
چی کار کرد؟
فقط رفت توی بانک و گفت دو میلیون بهتون میدم شما بیاید بیرون اونها هم گفتن بیلاخ
خب که چی؟؟
چرا این فیلم اینجوری پیش رفت؟
چی میخواست بگه؟؟؟
اصلا من نفهمیدم این جودی فاستر برا چه سازمانی کار میکرد؟
چه ماموریت مهمی داشت؟
برا چی پول گرفت؟
اصلا از فیلمش خوشم نیومد
سایت های فارسی هم به جای نقد کردن این فیلم فقط فیلم رو تعریف میکنند
یک منتقد نیومده به شخصیت های این فیلم اعتراض کنه
هیچی از فیلم نفهمیدم
اصلا خوشم نیومد
فیلم هایی رو که متوجه نشم رو فقط اعصابم رو داغون میکنند

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/78.jpg

The Wrestler 2008 (http://www.imdb.com/title/tt1125849)

کشتی گیر
فیلمی از کارگردان صاحب سبک دارن آرنوفسکی
با بازی میکی روکی و مریسا تامی
داستان کشتی کج کاری به نام رم هست که دوران اوجش سپری شده و کشتی کج جوری با زندگی اون عجین شده که بدون کشتی کج دنیا قبولش نمیکنه
پدر خوبی برای دخترش نبوده
زندگی مناسبی نداره
و در پایان کار کاملا تنها ...
در این بین زنی هم هست که در بار مشغول به رقص س.ک.س هست و این هم دوران زیبایی و اوجش به آخر رسیده

فیلم یه فیلم فوق العاده بود
مثل همه فیلم های آرنوفسکی سرشار از معانی عمیق بود
تیپ شخصیتی قهرمان رو توصیف میکنه به صورت کلی و بعد وارد جزئیات زندگی و شخصیت قهرمان میشه
و در آخر شکسته شدن رو به خوبی نشون میده
تمام شدن و بی ارزش بودن برای دنیا
احساس عمیقی به انسان دست میده که آیا زندگی فقط همین سطح هست
دوران نشیب زندگی به خوبی به تصویر کشیده شده
بعد از یک عمر زندگی کردن وقتی به زندگی خودت نگاه میکنی و میبینی هیچی تو دستت نیست
چیزی به دست نیاوردی
بدتر همه رو از دست دادی
دوران اوجت
جوانی
خانواده
اعتبار
دخترت
آرنوفسکی نگاه خیلی دقیقی به مسائل بنیادی هستی و زندگی و جامعه داره
این تو همه فیلم هاش به وضوح قابل مشاهده ست

موقع دیدن این فیلم یاد این شعر افتادم

بنگر ز جهان چه طرف بر بستم ؟ هیچ
وز حاصل عمر چیست در دستم ؟ هیچ
شمع طربم ولی چو بنشستم هیچ
من جام جمم ولی چو بشکستم هیچ
افسوس که بی فایده فرسوده شدیم
وز داس سپهر سرنگون سوله شدیم
دردا و ندامتا که تا چشم زدیم
نابوده به کام خویش نابوده شدیم

نکات جالب:
مسابقه آخر با شخصی به نام آیت الله بود
شحص سیاه پوستی که با پرچم ایران وارد رینگ شد
رم پرچم رو شکست
و در هنگام مسابقه وقتی که آیت الله در حال اهتزاز پرچم ایران بود تماشاگران فریاد USA سر میدادند
حال شاید ایرانی ها این رو توهین حساب کنند ولی نکته جالبی داشت
و اون هم اگر آیت الله ایران باشه خب پس "رم" باید آمریکا باشه
و آمریکا دوران اوجش سپری شده ضعیف شده
"رم" دچار حمله قلبی شده و دکترها به شدت منع کردند از هر گونه هیجان و ورزش
و دست آخر همین "رم" که نماد آمریکاست در مبارزه ش با آیت الله که نماد ایران هست میمیره
یعنی مبارزه آخر باعث مرگ آمریکا شد

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/79.jpg

Gangs of New York 2002 (http://www.imdb.com/title/tt0217505)

دار و دسته نیویورکی ها
فیلمی از کارگردان مشهور هالیوود مارتین اسکورسیزی
با بازی فوق العاده دینل دی لوئیس و دیکاپریو و البته کامرون دیاز
داستن دوره وحشی آمریکایی رو روایت میکنه
زمانی که نه از تمدن خبری بوده نه از ادعاهای دموکراسی و ...
فیلم با سکانسی شروع میشه که درگیری بین دو گروه از دار و دسته های نیویورکی رو نشون میده
دسته ایرلندی تبار خرگوش های مرده و دسته امریکایی های اصیل یا بومی
مثل اینکه این جنگ برای احقاق حق مهاجرین ایرلندی هست و رفع ظلمی که به اونها میشه
سردسته گروه خرگوش های مرده یک کشیش هست که کشته میشه
اون هم درست در برابر چشم پسر کوچیک ش
این پسر فرار میکنه و وقتی بزرگ میشه برای انتقام برمیگرده به نیویورک
و باز راه پدر رو ادامه میده
فیلم قشنگی بود
باز هم مثل همیشه مسائل نژآد پرستی رو به بهترین وجه ممکن زیر سوال میبره
از فیلم های آمریکایی از اینش خیلی خوشم میاد که تمام هم و غم ش رو برای از بین بردن نژآدپرستی و محدودیت ها به کار گرفته
بازی دنیل لوئیس شاهکاره در این فیلم

Adore 2013 (http://www.imdb.com/title/tt2103267)

(پوستر فیلم کمی مورد داره )http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/7.gif

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/11.pngتماشای این فیلم به افراد زیر ۱۷ سال توصیه نمی شود. (http://www.imdb.com/title/tt2103267/parentalguide)

عشق ورزیدن
فیلمی از آنه فانیتین
با بازی نئومی واتس و و رابین رایت و ...
داستان دو مادر هستند که این دو از کودکی با هم بزرگ شده اند و با هم زادواج کرده و بچه دار شده اند
الان بچه های ایندو هر دو بزرگ شده و طی یک فرایند عاشقانه پسر نئومی واتس عاشق دوست مادرش میشه
و با هم س.ک.س میکنند
پسر اون مادر میاد میبینه و میخواد تلافی کنه و با نئومی س.ک.س کنه
و حاصل این اتفاق ها عشق و رابطه ای هست که به صورت ضربدری بین مادر ها و پسرها شکل میگیره
و بعد ....

کارگردان این فیلم در کارنامه خودش فیلم درخشان Coco Before Chanel 2009 رو داره
فیلم یک فضای کاملا آرام و رمانتیک داره
با لوکشین های به شدت زیبا و آرمش بخش
همه فضا مهیاست برای هنر عشق ورزیدن
فیلم یک نگاه خیلی جالب به رابطه و عشق داره
عشقی که بین پسر جوان و زن پا به سن گذاشته اتفاق میفته
مشکلاتی داره
پیری زن رو داره
و دلزدگی پسر جوان رو
ولی چیزی که باقی میمونه قدرت عشق هست که به همه اینها غلبه داره
و در یک رابطه عمیق و احساسی و عاشقانه چیزی که اشتباه هست فقط و فقط پس زدن و رد کردن همدیگه هست
در سکانس های آخری فیلم این مطلب به خوبی گفته میشه
کارگردان مثل فیلم کوکو یه حس فمینستی احساس میشه در فیلمش
چون تقریبا در این فیلم مرد نقش مهمی نداره
فیلم برداری خیلی ساده و دلنشینی داره
کارگردان با انتخاب لوکیشن های مناسب در القای حس فیلم به خوبی عمل کرده
تدوین روان و خوبی داره
بازی ها واقعا عالی هستند
هم پسرها و هم زن ها
فیلم رو توصیه میکنم ببینید
اگر در زندگیتون حس عشق کمرنگ شده یا خلأ ش احساس میشه این فیلم اون حس رو خوب قلقلک میده

البته اشکال هایی داره
اشکال های نسبتا فرهنگی
این که در سکانس های آخر یه دیالوگی بین این دو مادر شکل میگیره و نئومی واتس به دوستش میگه تو تنها کسی هستی که در این رابطه هیچ اشتباهی مرتکب نشدی
ولی فرهنگ من میگه اشتباه کرد
چرا که به شوهرش خیانت کرد
وقتی هنوز شوهر داشت و شوهرش هم هیچ مشکلی نداشت تن به س.ک.س با پسر دوستش داد
پسری که از بچگی خودش بزرگش کرده و برای اون پسر مثل مادر دوم بوده

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/80.jpg

The Terminal 2004 (http://www.imdb.com/title/tt0362227)

ترمینال
فیلمی از استیون اسپیلبرگ
با بازی تام هنکس و کاترین زتا جونز
داستان مردی هست از کشور بلغارستان که با هواپیما به یکی از فرودگاه های نیویورک وارد میشه
ولی در طول سفرش در کشورش انقلاب رخ میده
و ویزای او توسط ایالات متحده باطل میشه
و از طرفی هم به خاطر انقلاب و عدم ثبات سیاسی کشور متبوعش توان برگشت به کشور رو هم نداره
پس به ناچار در فرودگاه زندگی میکنه
از فیلمش خیلی خوشم نیومد
بازی تام هنکس خوب بود

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/81.jpg

Mysterious Skin 2004 (http://www.imdb.com/title/tt0370986)

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/10.pngتماشای این فیلم برای افراد زیر ۱۹ سال ممنوع می باشد!

پوست مرموز
با بازی جوزف گوردون لویت
داستن پسر بچه ای هست که در بچه گی توسط مربی ورزشش مورد تجاوز واقعا میشه
البته نه تجاوز مفعول شدن
بلکه مربی براش با دست و دهان ..
موازی با داستان جوزف داستن پسربچه دیگه ای هم روایت میشه که دچار خون دماغ های متعدد و غش و ضعف هست
جوزف یک شب در یک پارتی این پسر رو هم مورد عنایت قرار میده و ...
این پسر بزرگ میشه و در سن نوجوانی هم باز پیرمرد ها یا مرد های سن بالا میان و برای این با دست و دهان ....
یعنی این پسر گرایش همجنس گرایانه پیدا میکنه
فیلمش مزخرف بود
رده بندی سنی هم برای این فیلم مثبت 19 هست
از جوزف بعید بد که بیاد در نقش یک همجنس باز در بیاد و برهنه بشه و مرد های دیگه براش س... و اون هم برای مرد های دیگه س..... بزنه
حالم بد شد
به زور داشتم نگاهش میکردم

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/82.jpg

فیلم دهلیز
به کارگردانی نمیدونم کی
و بازی رضا عطاران و هانیه توسلی و یه بچه فسقل

رضا عطاران معلمی هست که در یک دعوا مرتکب قتل میشه
الان در زندان هست و حکم قصاص بریده شده و منتظر رضایت یا عدم رضایت خانواده مقتول هستند
همین
موضوع فیلم باز هم درباره قصاص هست و باز هم به قصاص از جانب خانواده قصاص شونده نگاه میشه
فیلم با سکانس رساندن بچه به مدرسه و تعطیل بودن مدرسه به علت بارش برف شروع میشه
و بعد وارد روایت فیلم میشه
اوائل فیلم اصلا بحث قصاص و زندان مشخص نیست
مادر آشفته ای رو نشون میده که درگیر مشکلات هست
در سکانس های بعدی علت آشفتگی یعنی بودن همسر در زندان مشخص میشه
با چنین مقدمه ای و چنین توصیف روتینی خب تکیه داستان رو میخواد روی زندگی این پسر بدون پدر و زن بدون شوهر نشون بده
که همچین مادر و پسری با مشکل قصاص شدن پدر مواجه شدن
پسری که تا سن هفت سالگی اصلا از وجود پدر بیخبر بوده
و الان مسئله قصاص شدن یا نشدن تاثیر مهمی در زندگی این پسر میذاره
شخصیت پردازی پسر بد نیست به عنوان کسی که فیلم نامه روی احوالات اون تکیه داره
شخصیت مادر هم خوب توصیف نمیشه و پرداخت نمیشه
من متوجه نشدم که چطور این با یه شغل تعمیرات عینک و این همه مشکلات مالی چطور زندگی میگذرونه
شخصیت پدر هم باز پرداخت ضعیفی داره
فیلم از تدوین خوبی برخوردار هست و کارگردان در انتخاب صحنه ها و چیدمان و دکوپاژ صحنه خوب عمل کرده
از عوامل تاثیر گذار بر صحنه در راستای حال و هوای سکانس و هدف سکانس خوب استفاده کرده
جایی که باید رابطه محبت آمیز پدر و فرزند رو نشون بده از رنگ سفید به خوبی استفاده کرده
جاییکه باید فضای سرد و مشکلات مادر رو نشون بده باز از فضای خوبی استفاده کرده
در یک جای فیلم سکانس زندان و سرما و برف
و بعد بدون هیچ ترانزیشن یا فیدی سکانس خواب بچه و بالش رنگی و عشق و ..
و بعد باز هم سکانسی که هانیه توسلی توی برف منتظر ماشین هست
فراز و نشیب زندگی رو با این تغییر سکانس ها خوب نشون داد
در طی روایت فیلم مخاطب متوجه میشه که اصل دعوا به خاطر یه پارک بوده
در سکانسی هانیه توسلی میاد میگه میبینی به خاطر یه پارک کردن چطور بدبخت شدیم؟؟
بهار زندگی شون تبدیل به زمستان شد
باز در همین زمستان بارقه امیدی و عشقی پدیدار میشه با رضایت خانواده مقتول
که بلافاصله تبدیل به سردی میشه
این سه تا سکانس تمام بار معنایی فیلم رو به نمایش گذاشت
پایان بندی فیلم جالب نبود
مثلا پایان باز گذاشته بود
که با سکانس های پایانی تقریبا از پایان فیلم گره گشایی میشه که خانواده مقتول از حکم قصاص میگذرند
فیلم خوبی بود
ولی بعضی سکانس ها غیر واقعی و غیر منطقی هست
مثل سکانس های داخل زندان و رابطه بین زندان بان و زندانی
مرخصی گرفتن از زندان اون هم وقتی که حکم قصاص هست
وقتی که حکم قصاص باشه در صورتی میتونه مرخصی بگیره که شاکی رضایت قطعی داده باشه
و برای قاضی مسجل شده باشه
و وقتی برای قاضی مسجل شد دیگه شاکی نمیتونه از رضایت برگرده
بازی بازیگر ها ضعیف بود
جدا ضعیف بود
هم رضا عطاران هم هانیه توسلی
و هم اون پسر
البته سوتی هم داشت
که ضعف کارگردان رو میرسونه
در سکانسی که بچه توی سرما و برف میاد بیرون اصلا سرما در چهره پسر دیده نمیشه
نه دماغش قرمز شده نه لپش گل انداخته
خلاصه سرما در چهره پسر اصلا مشخص نیست
انگار نه انگار که روی کاپشنش برف نشسته
یکی دیگه از نکته های جالبش در تیتراژش بود که خوب به لطف پلاگین های ترکینگ سه بعدی تونسته بودند یک Tracking عالی داشته باشند
و متن به خوبی با حرکت تصویر دوربین و لرزه ها لینک بود

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/83.jpg

Catch Me If You Can 2002 (http://www.imdb.com/title/tt0264464)

اگه میتونی من رو بگیر
فیلم دیگه ای از کارگردان بزرگ و با نفوذ هالیوود استیون اسپیلبرگ
با بازی تام هنکس و دیکاپریو و کرییستور واکن
داستان پسری رو روایت میکنه به اسم فرانک که رابطه خوبی با خانواده داره و بعد از طلاق پدر و مادرش به سمت جعل چک با عنوان های شغلی متعدد مثل خلبانی و پزشکی و وکالت میره
تام هنکس نقش پلیسی رو بازی میکنه که به دنبال دستگیری فرانک هست
ولی هر بار فرانک با زیرکی از دست تام هنکس فرار میکنه
فیلم خوبی بود
فیلم درونمایه اکشن و دراماتیک داره که با طنز مخلوط شده

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/84.jpg

21 Grams 2003 (http://www.imdb.com/title/tt0315733)

21 گرم

فیلمی با بازی شان پین و نئومی واتس و شارلوت گینسبرگ ( این خانم تو فیلم مالاخولیا آبجی کریستین دنست بوده)
به کارگردانی آلجاندرو گونزالس ایناریتو
کارگردان فیلم عشق سگی و بابل
درباره مردی هست که بیماری قلبی داره و قراره قلبش رو پیوند بزنن
همزمان داستان مردی رو نشون میده که از خلافکاری توبه کرده و به مذهب روی آورده و موسی وار خانواده رو به اذن پروردگار در بیابان زندگی رها میکنه
و داستان زنی هست که شوهر و بچه ش در یک تصادف کشته میشند و ...
فیلم یک روایت غیر خطی و غیر مستقیم از یک حادثه هست
تقریبا سه داستان رو که در یک حادثه مشترک هستند رو به صورت موازی روایت میکنه
فیلم با تمی غم انگیز و دپرس کننده ساختار روایت داستان رو میشکنه
و به صورت ترتیب زمانی روایت نمیکنه
هنر تدوینگر اینجا به نمایش گذاشته میشه
که روند تدوین رو به خاطر تم غم انگیزی که فیلم داره هماهنگ میکنه
صحنه ها ترتیب زمانی ندارند
یه بار از یه زمان صحبت میکنه
باز برمیگرده به گذشته
باز یه تیکه از آخر رو میگه
بعد میاد وسط
فیلم رو من یه شاهکار میدونم
کارگردان قبلا فیلم عشق سگی و بابل رو هم ساخته
در فیلم بابل مثل همین فیلم چند داستان مختلف رو به صورت موازی روایت میکنه که همه اون داستان ها به یک حادثه مرتبط میشه
ولی در فیلم بابل ترتیب زمانی کاملا رعایت میشه
ولی در اینجا نه
این فیلم از نظر ترتیب زمانی چیزی شبیه فیلم ممنتو از حضرت استاد کریستوفر نولان هست http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/7.gif
درباره 21 گرم هم همون بحث ادعای وزن روح هست
که موقع مرگ 21 گرم از وزن کم میشه که همون جدا شدن روح از بدن هست
یعنی روح ما کلا 21 گرم وزن داره
دیالوگ های آخر خیلی جالب این مسئله رو بیان میکنه
این 21 گرم چی داره؟
چی هست؟
همه زندگی ما؟؟؟
فیلم حرف برای گفتن زیاد داره
فیلم برداری و تدوین و دکوپاژ صحنه همه و همه دست به دست هم دادند تا یک فیلم که روحیه آشفته و بی نظم و حادثه دیده و غم انگیز و دپرس کننده رو روایت کنند
حال من رو دریابید که در عصر جمعه در اوج بی حوصلگی و کسلی و بی حالی که دارم حسرت زندگیم رو میخورم این فیلم به شدت دپرس کننده رو میبینم

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/85.jpg

Snatch. 2000 (http://www.imdb.com/title/tt0208092)

قاپ زن
فیلمی از گای ریچی ( کارگردان دو قسمت شرلوک هولمز)
با بازی برد پیت جیسون استاتام و ...
گروهی از سارقان یک الماس 86 قیراطی رو از جایی به سرقت میبرند
یکی از اونها به نام فرانک چهار انگشتی الماس رو برای فروش به لندن میبره
و در این بین حول قاپ زدن و به دست آوردن این الماس اتفاق هایی میفته

داستان فیلم حول موضوع خصلت حرص در انسان میچرخه
یک روایت غیر خطی با محوریت یک موضوع که از ترتیب زمانی برخوردار هست
این روایت غیر خطی نتیجه ش میشه فیلمی پر از تعلیق
که مخاطب رو در تمامی صحنه ها همراه خودش میکشونه
فیلمی پر از تنش و حرکت و در هم ریختگی و آشفتگی با عنوان قاپ زنی
تدوین مناسب و کات های سریع و انتقال های به جا و زاویه های غیر متعارف دوربین و موزیک های عجیب و تند فیلم رو شبیه فیلم مرثیه ای بر یک رویا از دارن آرنوفسکی کرده
نکته جالب دیگه این فیلم نداشتن شخصیت اصلی هست
یعنی در این فیلم شما نمیبینی که داستان حول یک شخصیت بچرخه
بلکه هر شخصیتی به اقتضای روایت داستان یک گذری در داستان و سکانس ها داره
فیلم با روایت یک راوی شروع میشه که خود این راوی هم نقش اصلی در داستان رو نداره
فیلم با نشان دادن خصلت حرص در انسان نشون میده که دست آخر هیچ چیزی در دست آدم حریص باقی نمیماند
در سکانسی که درباره خوک ها صحبت میکنه درباره حرص و طمع خوک ها صحبت میکنه که تشبیه و کنایه جالبی ست بر شباهت آدم حریص و خوک
که در ادامه داستان مخاطب این زندگی خوکی و کثیف رو به خوبی درک میکنه
مثل همه روایت های غیر خطی در آخر همه این شخصیت ها به هم ربط پیدا میکنند
ولی نه در یک سکانس بلکه در چند سکانس مختلف در اواخر فیلم
فیلم رتبه 110 سایت imdb رو داره
بازی بازیگران در این فیلم خوبه
مخصوصا برد پیت که در اینجا خیلی شبیه فیلم Fight Club هست
با اون لهجه مسخره و خنده دار
فیلم رو حتما ببینید

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/86.jpg

The Croods 2013 (http://www.imdb.com/title/tt0481499)

خانواده کرود
یه انیمیشن فوق العاده بود
خیلی قشنگ بود
خانواده کرود در غارها زندگی میکنند و طبق قوانینی که پدر خانواده برای حفظ خانواده وضع کرده از هر چیز جدیدی دوری میکنند تا زنده بمونند
ولی یک شب دختر خانواده که از غارنشینی خسته شده با دیدن نور آتش به بیرون غار میره و با پسری آشنا میشه و هم با آتش
واقعا یه انیمیشن فوق العاده بود
جدا خیلی وقت بود یه انیمیشن اینطجوری من رو حال نیاورده بود
از نظر فنی و انیمیشنی که اصلا نمیشه در موردش صحبت کرد
قدرت انیمیشن واقعا در دستان هالیووده
انیمیشن هایی میسازه که آدم رو مبهوت خودش میکنه
با ترکیب رنگ های عالی
خیلی خوب بود
توصیه اکید دارم که حتما ببینیدش
و حتما هم با کیفیت بلوری 1080 ببینید
و اصلا سمت دوبله این نرید
چرا که صدای شخصیت دختر ببری صدای عزیز دلم اما واتسون عزیز هست http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/8.gifhttp://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/7.gif

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/87.jpg

The Hangover Part III 2013 (http://www.imdb.com/title/tt1951261)

خماری قسمت سوم
با بازی بردلی کوپر عزیز و زاک گایفیاناکیس
باز هم همون گروه گرگ ها
ولی اینبار داستان مثل سری قبلی شروع نمیشه
کلا با دو سری قبلی تفاوت داره
پدر آلن فوت میکنه و در مراسم ترحیم اعضای خانواده تصمیم میگیرند که آلن رو به یک درمانگاه روانکای برای اصلاح رفتار بفرستند
و در این بین از چهار رفیق دیگه ش کمک میگیرند
در راه رسوندن آلن به درمانگاه مذکور مشکلی براشون پیش میاد و اینها باز به عنوان گروگان گرفته میشند و به دنبال پیدا کردن چاو برای ...
فیلم قشنگی بود
طنز های خوبی داشت
و مهمتر از همه اینکه مثل دو داستان قبلی نبود
نسبت به قسمت یک پایینتر بود
ولی از قسمت دوم واقعا بهتر بود
توصیه میکنم حتما ببینیدش

sonixax
01-27-2014, 12:49 AM
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt3063516/)

3427

یعنی جر خوردم از خنده :e41f::e00e:

Soheil
03-28-2014, 01:35 PM
Land and Freedom (1995) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0114671/)

(از دیدن این فیلم خیلی لذت بردم)
داستان به جنگ داخلی اسپانیا بین نیروهای ژنرال فرانکو و نیروهای طرفدار "جمهوری" مربوط میشه. یک جوان کمونیست انگلیسی بنام دیوید برای یاری رسوندن به انقلابیون، داوطلبانه عازم اسپانیا میشه و بزودی عضو یک دسته شبه نظامی میشه که باید در خط مقدم علیه نیروهای فاشیست بجنگند. یک قسمت از فیلم برام خیلی جالب بود اونجا که دیوید تحت تاثیر شوخیهای اعضای گروه، فکر میکنه یکی از "رفقا"ی عضو گروه بنام بلانکا، روسپی هست و بهش پیشنهاد سکس میده. ولی بعد از توضیحات بلانکا متوجه میشه بقیه اعضای گروه اونو دست انداختن... :)))
در بخش دیگری از فیلم وقتی گروه، یک روستا رو از دست نیروهای فرانکو آزاد میکنند بحثهای داغی درباره چگونگی اداره روستا و ... شکل میگیره که فک کنم برای بیشتر دوستان جالب باشه، چون طرفدار بحثهای سیاسی و جدی هستند.
فیلم تلاش میکنه بیننده رو با حال و هوای اسپانیا در دوران جنگ داخلی آشنا کنه.

+ تورنت این فیلم در اینترنت موجود است.

3863

Mehrbod
03-28-2014, 03:07 PM
Land and Freedom (1995) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0114671/)

(از دیدن این فیلم خیلی لذت بردم)

من دوست داشتم این را ببینم, ولی از دیدن فیلم‌هایِ کهنه بیشتر اندوهگین میشوم.

Soheil
03-28-2014, 03:18 PM
من دوست داشتم این را ببینم, ولی از دیدن فیلم‌هایِ کهنه بیشتر اندوهگین میشوم.

پیشنهاد میکنم ببینی مهربد. ای کاش منظورتو از کهنه می گفتی.

خب برای من هم این ماجرای اسپانیا مثل یک تراژدی میمونه ولی از دیدنِ فیلم لذت بردم.

Theodor Herzl
03-29-2014, 04:03 AM
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt3063516/)

3427

یعنی جر خوردم از خنده :e41f::e00e:واقعا اشکم در اومد انقدر خندیدم ، خیلی‌ باحال بود! تا حالا برا هیچ فیلمی انقدر نخندیده بودم!:e412::e412::e412::e412:

Dariush
03-29-2014, 09:17 AM
سقوط
راست‌اش فیلم زیاد خوبی نبود از نظرِ من. از هیتلر چهره‌ای زیادی احمق و پلید ساخته بود که با واقعیت منطبق نبود؛ نه اینکه هیتلر و اطرافیان‌اش احمق پلید نبودند، بودند اما نه اینطور کوکانه و افراط‌شده!

The Conjuring 2013
آری، آری، این از معدود فیلم‌های ترسناکِ جالبِ توجه بود به نظر من!

Pacific Rim 2013
جلوه‌های ویژه‌ی این فیلم خیره‌کننده‌اند! توصیه‌ی جدی می‌شود به دوستان!

یعنی جر خوردم از خنده

واقعا اشکم در اومد انقدر خندیدم ، خیلی‌ باحال بود! تا حالا برا هیچ فیلمی انقدر نخندیده بودم!
فقط نگویید که نسخه‌های قبلی Jackass را ندیده‌اید؟!

Soheil
03-29-2014, 10:06 AM
فیلم "مهر هفتم" "the seventh seal" به کارگردانی اینگمار برگمان و بازی ماکس فان سیدو و ...
فیلم بسیار جالبی هست، در اروپای قرون وسطا میگذرد و فضای آن دوران را بسیار واقعی و با حالتی سرخوشانه به تصویر میکشد.

2320

از روی پیشنهاد ضمنی شما منم فیلم رو دیدم. بله خیلی دوست داشتنی بود. بازیهای خوب یکی از نقطه های قوت فیلم بود. هر چند چون زیر نویس فارسی برای فیلم نبود اندکی با مشکل روبرو شدم.

pianist

محصول : 2002

این فیلم رو هم بالاخره دیدم. شخصیت اشپیلمن خیلی به دلم نشست. فک کنم با تجربه های جدیدی که کسب کردم این فیلم رو خیلی بیشتر درک کردم. کلا حالمو بد کرد بس که صحنه های گرسنگی، زجر کشیدن و زورگویی درش بود. :e108: البته دادن لقب شاهکار به این فیلم چندان بزرگنمایی نیست.

Cleopatra (1963) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0056937/)
این فیلم خیلی طولانی بود. بیش از 4 ساعت! خیلی هم پرخرج بوده. برای کسانی که به تاریخ، بخصوص مصر(و روم) علاقه دارند پیشنهاد میشه. از مدتها پیش در هاردم بود ولی تازه موفق به دیدنش شدم. ملکه کلئوپاترا در این فیلم شخصیتی بسیار زیرک، جاه طلب، افسونگر و البته زیبا دارد.

3864

Kari-gurashi no Arietti (2010) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1568921/)
آدم وقتی فیلمی رو میبینه که قبلا بارها موزیک متنش رو گوش داده کاملا حس و حال متفاوتی رو تجربه میکنه.:e00e: قسمتی از این فیلم کارتونی رو اولین بار در سیما با نام "بند انگشتی ها" دیدم و از موزیکش خوشم اومد. بعد خود فیلم رو هم دانلود کردم و دیدم. برتری مهم این فیلم به بقیه فیلم های مشابه هم به نظرم همین موزیکش باشه.
3865

sonixax
03-29-2014, 01:59 PM
فقط نگویید که نسخه‌های قبلی Jackass را ندیده‌اید؟!

من دیدم ولی این اصلن یه چیز دیگه بود اون یکی ها مثل این نبودند هیچ کدوم.
یک زمانی همه اش رو MTV پخش میکرد.

izabel
04-13-2014, 08:44 PM
فیلم شرق بهشت یکی از جذاب ترین فیلم هایی هستش که دیدم و از دیدنش سیر نمیشم!
فیلمی که کازان با ساختنش واقعا جسارت کرد و زمانی که کسی در سینما به مشکلات جوان ها نمیپرداخت و حتی از بازیگر جوان به ندرت استفاده میکرد کازان این ریسک رو در واقع کرد!
و فیلم شاهکاری رو خلق کرد که با گذر زمان هنوز هم محتوای تازه و به روزی داره
در فیلم به دو مشکل همیشگی جوان ها پرداخته اول مشکلات عاطفی دوم مشکلات اعتقادی و اجبارها از طرف خانواده ها!
این دو مشکل رو محور قرار داده و خیلی از مشکلات رو مطرح کرده و به خوبی به اونها پرداخته و حتی برای مشکلات در فیلم نامه راه حل مطرح کرده.

اگر کسی اینجا این فیلم رو دیده خوشحال میشم که در موردش نظر بده تا ببینم برداشت و نظرم چقدر درست هستش!

Dariush
06-02-2014, 03:59 PM
فیلمی جنایی با مایه‌هایی از لزبین به کارگردانی اندی واچوفسکی. ارزش دیدن را دارد به خصوص برای لز‌دوستانِ انجمن :@undead_knight
4232

4233

shirin
06-02-2014, 04:12 PM
فیلم شرق بهشت یکی از جذاب ترین فیلم هایی هستش که دیدم و از دیدنش سیر نمیشم!
فیلمی که کازان با ساختنش واقعا جسارت کرد و زمانی که کسی در سینما به مشکلات جوان ها نمیپرداخت و حتی از بازیگر جوان به ندرت استفاده میکرد کازان این ریسک رو در واقع کرد!
و فیلم شاهکاری رو خلق کرد که با گذر زمان هنوز هم محتوای تازه و به روزی داره
در فیلم به دو مشکل همیشگی جوان ها پرداخته اول مشکلات عاطفی دوم مشکلات اعتقادی و اجبارها از طرف خانواده ها!
این دو مشکل رو محور قرار داده و خیلی از مشکلات رو مطرح کرده و به خوبی به اونها پرداخته و حتی برای مشکلات در فیلم نامه راه حل مطرح کرده.

اگر کسی اینجا این فیلم رو دیده خوشحال میشم که در موردش نظر بده تا ببینم برداشت و نظرم چقدر درست هستش!

من کتابشو خوندن فقط. البته اگه فیلم از کتاب شرق بهشت جان اشتاین بک اقتباس گرفته باشه.

Russell
09-21-2014, 10:16 PM
Lemmy (2010) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1236472/)

4421

هر عقیده‌ای که درباره‌یِ زندگی و موسیقی دارید، اگر درباره‌یِ راک‌ اند رول چه بعنوان سبک موسیقی و چه بعنوان پدیده‌ای اجتماعی علاقمند هستید این فیلم براتون جالب خواهد بود.
موسیقی بخش فرعی این فیلم و شخصیت هست، با این وجود که میشه گفت من هوادار Motorhead هستم.

bilche
10-05-2014, 09:55 AM
اخیرا دوستان دارم سریال " دختر خبر چین " Gossip Girl (http://en.wikipedia.org/wiki/Gossip_Girl) رو میبینم
سریال درام و با طنزی انتقادی در باره ازدواج ها در امریکا و عرب هست

سریال درون مایه انتقادی داره
در ظاهر تینیجری هست ولی مفاهیم خوبی داره
نظرتون رو بگید . به نظر من از فیلم های چرندی که در این تاپیک معرفی کردید بهتره :e057:

شخصا از شخصیت سرینا خوشم میاد خیلی جذاب هست
از چاک بس هم خوشم میاد فقط تو فکر کردن هست و بس ! :e420:

bilche
10-05-2014, 09:56 AM
Blake Lively - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Blake_Lively)

Blake Lively رو میپسندم

این سریال ظاهرا چنتا جایزه معتبر هم برده

:e14c:

سوفی
10-05-2014, 01:00 PM
سریال فرینج

FRINGE
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/10/11.jpg

عالی ترین در نوع خودش
به نظرم رو دست این سریال دیگه نمیتونه اصلا ساخته بشه که هم علمی باشه و تخیلی هم روند داستان ادمو خسته نکنه
به نظرم هرکسی توی طول زندگیش باید یبار حتما این سریالو ببینه

داستان بیشتر دنباله ی نظریه جهانهای موازی میگرده و توی این زمینه خیلی خوب پیشرفتهhttp://www.daftarche.com/images/imported/2014/10/12.jpg

http://www.daftarche.com/clear.gif

iranbanoo
03-27-2015, 10:40 PM
بعد از مدتها دوباره این فیلم رو دیدم.:e411:
فیلم معروفیه از زندگی موسولینی که قدرت باعث شد که چه بلاهایی سر پسرش و معشوقه اش بیاد.
واقعا فیلم غم انگیزی بود....:(
4630

Russell
03-28-2015, 05:42 PM
اوکی مستر (فیلم) - WiKi (https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%88%DA%A9%DB%8C_%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1_ %28%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%29)

Film Intelligence OK MISTER (http://www.filmintelligence.org/ok-mister.htm)

Newton
03-28-2015, 10:55 PM
فیلم استالکر
ساخته اندری تارکفسکی
واقعا باچند بار دیدنش هم ادم سیر نمیشه
و همچنین سولاریس

undead_knight
04-02-2015, 06:49 PM
4640
masterpiece

kourosh_iran
04-03-2015, 10:32 AM
خواهشا فقط پوستر و اسم نذارید.
یه توضیحی چیزی. اینکه فیلم توی چه مقوله ای هست، داستانش در چه موردیه، از چیش خوشتون اومده، پیامش چیه بنظر شما، جنبه های برجستهء اون نسبت به فیلم های معمولی تر چیه، ...

Moshref
04-05-2015, 08:07 AM
این فیلم هم دیدن داره Blackhatیک هکر باهوش به نام نیک هاتاوی از زندان آزاد می شود، تا یک خلافکار مجازی را یافته و تحویل قانون دهد. اما…

Dariush
08-22-2015, 01:00 AM
فیلم اودیسه فضایی استنلی کوبریک را برای بار دوم به تماشا نشستم.
فیلم بی‌شک از شاهکارهای سینمایی است، بعید است در خلال سکانس‌های
این فیلم در دل خویش زمزمه نکنید که «چطور چنین فیلمی می‌تواند محصول
سال 1968 باشد؟». فیلم سرشار از سکانس‌های بسیار بدیع و جذاب است، اگر
چه برای مخاطب عام مواقع زیادی احتمالا کسل‌کننده خواهد بود.

با دیدن این فیلم به تاثیر و نفوذش در سینمای فضایی پس از خود پی خواهید برد.
بخش‌هایی از فیلم Interstellar به وضوح تحت تاثیر این فیلم بودند.

Rustin
12-13-2015, 06:14 PM
این فیلم رو ببینید: Enter the void
ساخته ی gasper noe

این گسپر کلن تا حالا چهارتا فیلم ساخته. همشونم خیلی خوبن ولی من به خاطر جانکی بودنم (:e403: از آرمانهای امام خجالت کشیدم) این رو بیشتر دوست دارم.
اگه اهل سینما هستین واقعن حیفه که اینو نبینین یا اصن گسپر نوئه رو نشناسین.
نکته: منتقدا با این بیچاره زیاد خوب مدارا نمیکنن، چون موضوعات فیلم هاش بشدت خارج از عرف معمول فیلم سازایه.

Anarchy
03-17-2020, 09:28 AM
دوستان برای این روزهای کرونایی، فیلم معرفی کنید لطفا :e404:.

Thanks
03-17-2020, 12:12 PM

Midsommar: فیلم ترسناک جامپ‌اسکیری نیست، اما ‌آن‌قدری مریض است که بازیگرانش بعد از اتمام فیلم بگویند باید مدتی مدیتیشن کنند یا بروند سراغ فیلم کمدی تا حالشان مثل قبل شود. البته طبیعتاً آن را نباید با چیزهایی شبیه Bobby Yeah و Salo و Begotten مقایسه کرد. نسبت به اینها ملایم‌تر است. نادیده‌گیری‌اش در فصل جوایز هم باعث تعجب نیست، از آنجایی که مشخصاً افراد زیادی ممکن است فیلم را نپسندند. از سلیقۀ شما بی‌اطلاعم و نمی‌دانم با آن ارتباط برقرار خواهید کرد یا خیر.

کلاً به نظر می‌رسد که سال‌های اخیر برای طرفدارهای سینمای ترسناک سال‌های خوبی بوده. سال قبل دو کارگردان تازه‌نفس داشتیم که دومین فیلم‌هایشان را در یک سبک مشابه ساختند. اگر فیلم پیشنهادی را بپسندید احتمالاً Lighthouse هم راضی‌تان می‌کند.

Ouroboros
03-17-2020, 03:12 PM
Lighthouse
:e330::various_066:

آنارشی فیلم خواست سرگرم بشود نه اینکه به خواب برود!

Salo
:e40b::e40d:

آنارشی جان این هنری‌منری ها را اعتنایی نکن و ترافیک رایگان نظام مقدس را پای این چرندیات هدر نکن بیا و dolittle نگاه کن که بد نبود حداقل چند جانور بامزه در آن بود.

Anarchy
03-17-2020, 04:42 PM
:e330::various_066:

آنارشی فیلم خواست سرگرم بشود نه اینکه به خواب برود!

:e40b::e40d:

آنارشی جان این هنری‌منری ها را اعتنایی نکن و ترافیک رایگان نظام مقدس را پای این چرندیات هدر نکن بیا و dolittle نگاه کن که بد نبود حداقل چند جانور بامزه در آن بود.

ممنون. دو روزی وقت دارم برای دانلود ترافیک رایگان. باز اگر فیلمی به ذهنت رسید بگو. اون salo رو هم سال ها پیش دیدم. تنها چیزی که ازش یادم هست ریختن میخ در غذای اون چند جوان هست :e404:

Ouroboros
03-17-2020, 09:27 PM
ممنون. دو روزی وقت دارم برای دانلود ترافیک رایگان. باز اگر فیلمی به ذهنت رسید بگو. اون salo رو هم سال ها پیش دیدم. تنها چیزی که ازش یادم هست ریختن میخ در غذای اون چند جوان هست

والا راستش را بگویم تنها فیلمی که این چند وقت دیدم و خوشم آمد a quiet place بود. سریال the young pope را تماشا کردم و به راستی خوش‌ساخت و خوب بود اما از سیزن دوم آن خوشم نیامد و نیمه‌کاره گذاشتم اگر سیزن اول آن را ندیده‌اید از دستش ندهید. بازی هم اگر اهلش هستید و کامپیوترتان جواب می‌دهد Sekiro خیلی بازی خوب و درگیر کننده‌ای هست!

sonixax
03-20-2020, 08:55 PM

Kill The Irish Man