توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا این می تونه اتفاقی باشه؟
master
04-06-2016, 09:55 PM
جان من آیا این می تونه اتفاقی باشه؟
سوره مبارکه الحدید آیه ۲۶ :
… و آهن را نازل کردیم که در آن نیروی شدید و منافعی برای مردم است …
ابجد کلمه الحدید=شماره سوره الحدید=57= مجموع نوترونها و پروتونهای پایدارترین آهن (در ویکی پدیا می تونید ببینید)برابر 57=الحدید به معنای آهن است.
ابجد کلمه حدید=26=عدد اتمی آهن 26 است
در آیه 26 اشاره به نازل شدن آهن شده که در بالا به رنگ سبز نقل کردم=26 عدد اتمی آهن است
پس ابجد الحدید برابر شماره سوره الحدید هست و برابر عدد جرمی پایدارترین ایزوتوپ آهن
ابجد کلمه حدید برابر 26 و برابر عدد آیه ای که اشاره به آهن شده در آن و برابر عدد اتمی آهن است
آیا اینها اتفاقی است.من گیج شدم!! :e411:
Mehrbod
04-07-2016, 12:04 AM
مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ (http://www.daftarche.com/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/%D9%85%D9%8E%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-numerology-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-%D9%A1%D9%A9-1092/)
ملکوت
04-07-2016, 12:08 AM
ابجد کلمه الحدید=شماره سوره الحدید=57= مجموع نوترونها و پروتونهای پایدارترین آهن (در ویکی پدیا می تونید ببینید)برابر 57=الحدید به معنای آهن است.
در آیه 26 اشاره به نازل شدن آهن شده که در بالا به رنگ سبز نقل کردم=26 عدد اتمی آهن است
پس ابجد الحدید برابر شماره سوره الحدید هست و برابر عدد جرمی پایدارترین ایزوتوپ آهن
ابجد کلمه حدید برابر 26 و برابر عدد آیه ای که اشاره به آهن شده در آن و برابر عدد اتمی آهن است
الله اکبر.موهای تنم سیخ شد
http://www.daftarche.com/images/imported/2016/04/1.jpg
ملکوت
04-07-2016, 12:08 AM
مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ (http://www.daftarche.com/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/%D9%85%D9%8E%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-numerology-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-%D9%A1%D9%A9-1092/)
الان این چیه ؟ باز نمیشه ؟
جواب نداری بدی .کاغذ خالی میفرستی ؟
Nilftrondheim
04-07-2016, 09:35 AM
اشتباه به عرض رسوندن! آهن 56 پایدارترین ایزوتوپ دنیا هستش. سارا برگرده دهنت رو سرویس میکنه. شاید هم نه، به خاطر موضوع بحث. :e40c:
Nilftrondheim
04-07-2016, 09:37 AM
اگر برایتان باز نمیشود یکی از کلمات عنوان را در بالا سمت چپ جستجو کنید.
" ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠّﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢِ
ﺍﻗْﺮَﺃْ ﺑِﺎﺳْﻢِ ﺭَﺑِّﻚَ ﺍﻟَّﺬِﻱ ﺧَﻠَﻖَ ۱ ﺧَﻠَﻖَ ﺍﻹﻧﺴَﺎﻥَ ﻣِﻦْ ﻋَﻠَﻖٍ ۲ ﺍﻗْﺮَﺃْ ﻭَﺭَﺑُّﻚَ ﺍﻵﻛْﺮَﻡُ ۳ ﺍﻟَّﺬِﻱ ﻋَﻠَّﻢَ ﺑِﺎﻟْﻘَﻠَﻢِ ٤
ﻋَﻠَّﻢَ ﺍﻹﻧﺴَﺎﻥَ ﻣَﺎ ﻟَﻢْ ﻳَﻌْﻠَﻢْ ۵
ﻛَﻼَّ ﺇِﻥَّ ﺍﻹﻧﺴَﺎﻥَ ﻟَﻴَﻄْﻐَﻰ ۶
ﺃَﻥ ﺭَﺁﻩُ ﺍﺳْﺘَﻐْﻨَﻰ ۷
ﺇِﻥَّ ﺇِﻟَﻰ ﺭَﺑِّﻚَ ﺍﻟﺮُّﺟْﻌَﻰ ۸
ﺃَﺭَﺃَﻳْﺖَ ﺍﻟَّﺬِﻱ ﻳَﻨْﻬَﻰ ۹
ﻋَﺒْﺪﺍً ﺇِﺫَﺍ ﺻَﻠَّﻰ ۱۰
ﺃَﺭَﺃَﻳْﺖَ ﺇِﻥ ﻛَﺎﻥَ ﻋَﻠَﻰ ﺍﻟْﻬُﺪَﻯ ۱۱
ﺃَﻭْ ﺃَﻣَﺮَ ﺑِﺎﻟﺘَّﻘْﻮَﻯ ۱۲
ﺃَﺭَﺃَﻳْﺖَ ﺇِﻥ ﻛَﺬَّﺏَ ﻭَﺗَﻮَﻟَّﻰ ۱۳
ﺃَﻟَﻢْ ﻳَﻌْﻠَﻢْ ﺑِﺄَﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻳَﺮَﻯ ۱٤
ﻛَﻠَّﺎ ﻟَﺌِﻦ ﻟَّﻢْ ﻳَﻨﺘَﻪِ ﻟَﻨَﺴْﻔَﻌﺎً ﺑِﺎﻟﻨَّﺎﺻِﻴَﺔِ ۱۵
ﻧَﺎﺻِﻴَﺔٍ ﻛَﺎﺫِﺑَﺔٍ ﺧَﺎﻃِﺌَﺔٍ ۱۶
ﻓَﻠْﻴَﺪْﻉُ ﻧَﺎﺩِﻳَﻪُ ۱۷
ﺳَﻨَﺪْﻉُ ﺍﻟﺰَّﺑَﺎﻧِﻴَﺔَ ۱۸
ﻛَﻠَّﺎ ﻟَﺎ ﺗُﻄِﻌْﻪُ ﻭَﺍﺳْﺠُﺪْ ﻭَﺍﻗْﺘَﺮِﺏْ ۱۹ "
"به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
خوان به شناسهء پروردگارت آنکه آفرید ١
آفرید آدمی از آویزانی ٢
خوان هم پروردگارتِ گرامیترین ٣
آنکه آموزانید به سیخ نویس ٤
آموزانید آدمی چه نبوده میداند ٥
جوری نه اگرِ آدمی میکند سرکِشی ٦
که دیدش خواهد بهرمند شود ٧
اگرِ سوی پروردگارت برگشتن ٨
آیا دیدی آنکه میکند بازداری ٩
بنده ایُ گُداری پیوست شد نماز خواند ١٠
آیا دیدی اگر بود بر نمایانده ١١
یا داد دستور به بیم داشتن ١٢
آیا دیدی اگر دروغ دانستُ میدارد روی کجی ١٣
آیا نبوده میداند که اگرِ خداوند مینگرد ١٤
جوری نه تا اگر نبوده میبرد پایان تا میگیریم به پیشانی مو ١٥
پیشانی مویِ دروغکاری کج رفتاری ١٦
باز بایست فرامیخواند فریادرسشُ ١٧
زود فرامیخوانیم مَردُمرانها ١٨
جوری نه نه میبری فرمانش هم گذار پیشانی افتاده هم چند نزدیک شو ١٩ "
بینید چون میزبان این تارنما برخی زمانها جاهایی کُند هست یا مرورگر تارگردتان کند هست یا چیزهای دیگر اینچنین رخ میدهد برگه بالا نمیاید،
باز با کسی که باورمند به این همه نشانه های خداوند نیست به سخن خداوند گر مرده زنده شود نمیباورند مگر خداوند خواهد،
آهن ٥٦ با آهن ٥٧ هر دو پایدارند باز دومی نایابتر هم سنگینتر هست که ویژگی های خودشُ دارد که چون سنگینتر هست واپسزنی در پرتابِ توان یا انرژی یا روشنی یا نورُ کمترین داراهست که کاربردهایی در دانش دارد که ویژه هست،
پناه بر خداوند فراتر هم مهرآورتر ،خداوندا مرا در نمازخواندن پیوست دار هم دهنده دارایی پاکیزه در راهت نه رویگردانِ باد اندیشه
رد معجزات علمی قرآن! (http://zandiq.com/2009/08/24/mojezate-elmie-ghoran/)
رد ادعای اعجاز عددی قرآن (http://www.asriran.com/fa/news/160851/%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D8%AF%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)
(http://zandiq.com/2009/08/24/mojezate-elmie-ghoran/)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" ﻗﻞ ﻻ ﺃﺟﺪ ﻓﻲ ﻣﺎ ﺃﻭﺣﻲ ﺇﻟﻲ ﻣﺤﺮﻣﺎ ﻋﻠﻰ ﻃﺎﻋﻢ ﻳﻄﻌﻤﻪ ﺇﻻ ﺃﻥ ﻳﻜﻮﻥ ﻣﻴﺘﺔ ﺃﻭ ﺩﻣﺎ ﻣﺴﻔﻮﺣﺎ ﺃﻭ ﻟﺤﻢ ﺧﻨﺰﻳﺮ ﻓﺈﻧﻪ ﺭﺟﺲ ﺃﻭ ﻓﺴﻘﺎ ﺃﻫﻞ ﻟﻐﻴﺮ ﺍﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﻓﻤﻦ ﺍﺿﻄﺮ ﻏﻴﺮ ﺑﺎﻍ ﻭﻻ ﻋﺎﺩ ﻓﺈﻥ ﺭﺑﻚ ﻏﻔﻮﺭ ﺭﺣﻴﻢ
"
"گو نه یابم در چه نشانه میشود سمتم تابوگشته ای بر غذاخورنده ای غذامیگیردش جز که میباشد مرده ای یا خونی ریخته هرزشده ای یا گوشتی خوکی باز اگرشِ پلیدیست یا ویرانگری سربریده شود برابیگانهء خداوند بِهِش باز کسی ناچار شود بیگانهء فزونکاری هم نه برگشتی باز اگرِ پروردگارت خیلی درست سازی خیلی مهربانی "
رد معجزات علمی قرآن! (http://zandiq.com/2009/08/24/mojezate-elmie-ghoran/)
رد ادعای اعجاز عددی قرآن (http://www.asriran.com/fa/news/160851/%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D8%AF%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)
(http://zandiq.com/2009/08/24/mojezate-elmie-ghoran/)
ببینید خود چنته چیزی دارید بیاورید ببینیم چه هستید بردارنده کپی جاگذار پیستی یا خود گو ورنه در پیوند ها بگردیم اینجا چه ارزشی پس دارد ، چیزی خوب شما گفتید ردِ سخن خداوند قرآن ما باورمندها این را نشانه میدانیم جورِ ردِ پا نه جورِ سرگردانها کج فهمیم!خداوندا مرا برپادارِ نماز برای پیوستت دار
" ﻗﻞ ﻻ ﺃﺟﺪ ﻓﻲ ﻣﺎ ﺃﻭﺣﻲ ﺇﻟﻲ ﻣﺤﺮﻣﺎ ﻋﻠﻰ ﻃﺎﻋﻢ ﻳﻄﻌﻤﻪ ﺇﻻ ﺃﻥ ﻳﻜﻮﻥ ﻣﻴﺘﺔ ﺃﻭ ﺩﻣﺎ ﻣﺴﻔﻮﺣﺎ ﺃﻭ ﻟﺤﻢ ﺧﻨﺰﻳﺮ ﻓﺈﻧﻪ ﺭﺟﺲ ﺃﻭ ﻓﺴﻘﺎ ﺃﻫﻞ ﻟﻐﻴﺮ ﺍﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﻓﻤﻦ ﺍﺿﻄﺮ ﻏﻴﺮ ﺑﺎﻍ ﻭﻻ ﻋﺎﺩ ﻓﺈﻥ ﺭﺑﻚ ﻏﻔﻮﺭ ﺭﺣﻴﻢ
"
"گو نه یابم در چه نشانه میشود سمتم تابوگشته ای بر غذاخورنده ای غذامیگیردش جز که میباشد مرده ای یا خونی ریخته هرزشده ای یا گوشتی خوکی باز اگرشِ پلیدیست یا ویرانگری سربریده شود برابیگانهء خداوند بِهِش باز کسی ناچار شود بیگانهء فزونکاری هم نه برگشتی باز اگرِ پروردگارت خیلی درست سازی خیلی مهربانی "
ببینید خود چنته چیزی دارید بیاورید ببینیم چه هستید بردارنده کپی جاگذار پیستی یا خود گو ورنه در پیوند ها بگردیم اینجا چه ارزشی پس دارد ، چیزی خوب شما گفتید ردِ سخن خداوند قرآن ما باورمندها این را نشانه میدانیم جورِ ردِ پا نه جورِ سرگردانها کج فهمیم!خداوندا مرا برپادارِ نماز برای پیوستت دار
جالب هست که تمام استدلال های شما محدود به آیات بی در و پیکر قرآن(تازینامه) هست!
لینک پست رد ادعای اعجاز عددی قرآن (http://www.asriran.com/fa/news/160851/%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D8%AF%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)تو یکی از سایت های خبری معتبر ایرانی (عصر ایران) انتشار پیدا کرده !
اونی که چیزی تو چنته برای اثبات این موضوع نداره شمایی، حرفی برای گفتن نداری شروع به یاوه گویی نکن
" ﺇِﻥَّ ﺍﻟَّﺬﻳﻦَ ﻗﺎﻟﻮﺍ ﺭَﺑُّﻨَﺎ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺛُﻢَّ ﺍﺳﺘَﻘﺎﻣﻮﺍ ﺗَﺘَﻨَﺰَّﻝُ ﻋَﻠَﻴﻬِﻢُ ﺍﻟﻤَﻼﺋِﻜَﺔُ ﺃَﻟّﺎ ﺗَﺨﺎﻓﻮﺍ ﻭَﻻ ﺗَﺤﺰَﻧﻮﺍ ﻭَﺃَﺑﺸِﺮﻭﺍ ﺑِﺎﻟﺠَﻨَّﺔِ ﺍﻟَّﺘﻲ ﻛُﻨﺘُﻢ ﺗﻮﻋَﺪﻭﻥَ۳۰ "
" اگرِ کَسهایی گفتند پرورنده مان خداوندِ پس خواهند چند برپامانند چند می آید فرود بَرِشان فرشته ها که نه میترسید هم نه میخورید اندوه هم مژده دهید به باغ آنکه نوید میشوید 30 "
جالب هست که تمام استدلال های شما محدود به آیات بی در و پیکر قرآن(تازینامه) هست!
لینک پست رد ادعای اعجاز عددی قرآن (http://www.asriran.com/fa/news/160851/%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D8%AF%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86)تو یکی از سایت های خبری معتبر ایرانی (عصر ایران) انتشار پیدا کرده !
اونی که چیزی تو چنته برای اثبات این موضوع نداره شمایی، حرفی برای گفتن نداری شروع به یاوه گویی نکن
ببینید چرا برآشفتید؟همین که گفتم با گفتگو تراز دانش شما دستم بیاید .نه برچسبی بزنمتان!وگرنه عصر ایران یا ژاپن یا...هر چه میگویند برای خودشانست درست یا نادرست..
خداوندا تو را پاس برای نوشتار سخنت قرآن که بازگویی برای ما باورمندهاست که ترساننده برای روگردانها از روزِ ناگوار در بازخواست گذاشتی هم مرا برپادار پیوست نماز کن
عصر ایران یا ژاپن یا...هر چه میگویند برای خودشانست درست یا نادرست..
یه نگاه به تاریخ پست ارسالی در سایت عصر ایران بندازید ۱۰ فروردین ۱۳۹۰ اگه مطلب اشتباهی بود بدون شک تا الان پاک میشد
در ضمن در سایت هم میهن (http://www.hammihan.com/post/1901971) هم موجوده
یه نگاه هم به محتوای متن پست بندازید
انـتشار این خبر در میان روشنفکران کشورهاى اسلامى ، نه تنها موجب شعف وشادى بلکه موجب آن شـد تـا بـسـیـارى از آنـهـا خود به میدان آمده و با آمارگیرى ازتعداد حروف و کلمات قرآن ، پـرده هاى دیگرى از اسرار و رموز این کتاب آسمانى رابرملا سازند! البته از این عده ، جمعى بعد از مدتى سرگردانى و راه به جایى نبردن ،دست از کار کشیدند.
اما گروهى دیگر که اعتقادى راسختر به اعجاز قرآن داشتند، به این کاوش ادامه دادند و مقالات و تـالـیـفـاتى نیز منتشر کردند که در مقام نقد یکایک آنها نیستیم بلکه در این مقاله درصدد آنیم تا اثـبات کنیم ، این جریان ، انحرافى بوده وکسانى که در این وادى افتادند، جز سرگردانى و ناکامى چیزى عائدشان نشد واشکالات نقضى و حلى فراوانى بر دعاوى آنها وارد است .
من فکر میکنم شما از وضعیت فیلترینگ در ایران خبری نداری اگر همچین مطالبی غلط بود از روی سایت های ایرانی پاک میشد یا سایت رو فیلتر میکنن
تازگیا فیلترینگ به صورت فله ای سایت بدون هیچ هشدار و اطلاعیه ای فیلتر میکنن
توی نوروز همین امسال بالای 4 میلیون از طرف فیلترینگ بهمون خسارت وارد شد.
دقیقا توی نوروز که بالاترین خرید ها صورت میگیره زدن درگاه های واسط بانکی رو فیلتر کردن !
هم اعتماد مشتری هامون از بین رفت هم به ما و هم به خیلی های دیگه ضرر وارد کردن
" ﻳَﺎ ﻋِﺒَﺎﺩِ ﻟَﺎ ﺧَﻮْﻑٌ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢُ ﺍﻟْﻴَﻮْﻡَ ﻭَﻟَﺎ ﺃَﻧْﺘُﻢْ ﺗَﺤْﺰَﻧُﻮﻥَ 68 ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍ ﺑِﺂﻳَﺎﺗِﻨَﺎ ﻭَﻛَﺎﻧُﻮﺍ ﻣُﺴْﻠِﻤِﻴﻦَ 69 "
"ای بندگانیم نه ترسی بَرِتان اینزمان هم نه شما اندوه میخورید 68
کَسهایی باوریدند به نشانه هامان هم بودند آشتی گرهایی 69 "
یه نگاه به تاریخ پست ارسالی در سایت عصر ایران بندازید ۱۰ فروردین ۱۳۹۰ اگه مطلب اشتباهی بود بدون شک تا الان پاک میشد
در ضمن در سایت هم میهن (http://www.hammihan.com/post/1901971) هم موجوده
یه نگاه هم به محتوای متن پست بندازید
انـتشار این خبر در میان روشنفکران کشورهاى اسلامى ، نه تنها موجب شعف وشادى بلکه موجب آن شـد تـا بـسـیـارى از آنـهـا خود به میدان آمده و با آمارگیرى ازتعداد حروف و کلمات قرآن ، پـرده هاى دیگرى از اسرار و رموز این کتاب آسمانى رابرملا سازند! البته از این عده ، جمعى بعد از مدتى سرگردانى و راه به جایى نبردن ،دست از کار کشیدند.
اما گروهى دیگر که اعتقادى راسختر به اعجاز قرآن داشتند، به این کاوش ادامه دادند و مقالات و تـالـیـفـاتى نیز منتشر کردند که در مقام نقد یکایک آنها نیستیم بلکه در این مقاله درصدد آنیم تا اثـبات کنیم ، این جریان ، انحرافى بوده وکسانى که در این وادى افتادند، جز سرگردانى و ناکامى چیزى عائدشان نشد واشکالات نقضى و حلى فراوانى بر دعاوى آنها وارد است .
من فکر میکنم شما از وضعیت فیلترینگ در ایران خبری نداری اگر همچین مطالبی غلط بود از روی سایت های ایرانی پاک میشد یا سایت رو فیلتر میکنن
تازگیا فیلترینگ به صورت فله ای سایت بدون هیچ هشدار و اطلاعیه ای فیلتر میکنن
توی نوروز همین امسال بالای 4 میلیون از طرف فیلترینگ بهمون خسارت وارد شد.
دقیقا توی نوروز که بالاترین خرید ها صورت میگیره زدن درگاه های واسط بانکی رو فیلتر کردن !
هم اعتماد مشتری هامون از بین رفت هم به ما و هم به خیلی های دیگه ضرر وارد کردن
ببین من آن پبوندُ هنوز داوری نکرده بودم که
خواندم آنجا درباره برخی بجای فهمیدن نشانه های خداوند میرند شمارش ابجدی میکنند که خودم تا کنون اینجور کارها نکردم هم سرم درد برای اینکار ها نمیکند هم وابستگی ندارم که گفته های آن باورمندُ تو آن تارنما خیلی به دلم نشست که باورمندی را نشان میداد نه روگردانی ،
دو که اینجا درباره آهن چیزی تازه بود اینجا دیدم هم پیشتر جایی شنیده بودم هم رفتم درباره آهن جستجو کردم خوب خوشم آمد بایستی از شما دستور میگرفتم؟
سه اینکه میخواستم اینجا گفتگو رخ دهد نه در عصر ایران ما هم کشته مرده اینجا نیستیم که گفتگو نشد از اندوه بمیریم،خداوندا پاسِ بی پایان برای بخششای آشکار هم نهانت پس مرا به یادت برپادار نماز کن تویی که آهن آفریدی در آن جنگ سختیست تا بدانی کدام در پنهان یاری میکند خداوند هم فرستاده هاش هم برخی را به روشنگری برای راهنمایی دیگر بنده هات گذاشتی
" ﻳَﺎ ﻋِﺒَﺎﺩِ ﻟَﺎ ﺧَﻮْﻑٌ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢُ ﺍﻟْﻴَﻮْﻡَ ﻭَﻟَﺎ ﺃَﻧْﺘُﻢْ ﺗَﺤْﺰَﻧُﻮﻥَ 68 ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍ ﺑِﺂﻳَﺎﺗِﻨَﺎ ﻭَﻛَﺎﻧُﻮﺍ ﻣُﺴْﻠِﻤِﻴﻦَ 69 "
"ای بندگانیم نه ترسی بَرِتان اینزمان هم نه شما اندوه میخورید 68
کَسهایی باوریدند به نشانه هامان هم بودند آشتی گرهایی 69 "
ببین من آن پبوندُ هنوز داوری نکرده بودم که
خواندم آنجا درباره برخی بجای فهمیدن نشانه های خداوند میرند شمارش ابجدی میکنند که خودم تا کنون اینجور کارها نکردم هم سرم درد برای اینکار ها نمیکند هم وابستگی ندارم که گفته های آن باورمندُ تو آن تارنما خیلی به دلم نشست که باورمندی را نشان میداد نه روگردانی ،
دو که اینجا درباره آهن چیزی تازه بود اینجا دیدم هم پیشتر جایی شنیده بودم هم رفتم درباره آهن جستجو کردم خوب خوشم آمد بایستی از شما دستور میگرفتم؟
سه اینکه میخواستم اینجا گفتگو رخ دهد نه در عصر ایران ما هم کشته مرده اینجا نیستیم که گفتگو نشد از اندوه بمیریم،خداوندا پاسِ بی پایان برای بخششای آشکار هم نهانت پس مرا به یادت برپادار نماز کن تویی که آهن آفریدی در آن جنگ سختیست تا بدانی کدام در پنهان یاری میکند خداوند هم فرستاده هاش هم برخی را به روشنگری برای راهنمایی دیگر بنده هات گذاشتی
ادبیات خیلی مزخرفی داری
معلوم نیست چی میخوای بگی ! تا حالا انشا نوشتی؟
منو یاد ادبیات تازینامه انداختی
این چگونه خدایی است که ناتوان از بیان حرفش بدون حضور مفسر است؟
این چگونه خدایی است که نمی تواند حرفش را مثل بچه آدم بیان کند و یک مفسر باید بیاید و حرف او را برای ما توضیح دهد ؟!
مگر نمی گویید قران معجزه محمد است، چرا الله حتی در این معجزه نیز ناتوان از سخن گفتن بدون حضور یک مفسر است ؟!
چرا الله شما ناتوان از حرف زدن مستقیم است ؟!
چرا الله عقلش نرسیده که به صورت مستقیم در خود قران بگوید این کتاب نیاز به مفسر دارد و مشخصات افراد مفسر را نیز تبیین و تصریح کند و به صورتی شفاف بیان کند ؟
چرا در سوره احزاب ، آیه پنجاه ، الله در مورد اتاق خواب محمد و اینکه محمد باید کدام شب با کدام یکی از زنانش تماس جنسی داشته باشد، صحبت شده است ،اما یک کلام در خود قران گفته نشده که این کتاب نیاز به مفسر دارد ؟ یعنی تصریح به نیاز کتاب قران به مفسر برای طول تاریخ از قضایای رابطه سکسی محمد بی ارزش تر است ؟
مگر در این کتاب گفته نشده است که :
ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِینَسوره بقره ، آیه دو)
ترجمه: این كتاب با عظمتی است كه شك در آن راه ندارد ، و مایه هدایت پرهیزكاران است.
اگر در این کتاب شک نیست، اگر این کتابی واضح است، دیگر چه نیازی به مفسر دارد؟!
مگر در این آیه گفته نشده است اگر کافران می توانند چند آیه مثل آیات قران بیاورند ؟!
یعنی این کتاب آنقدر قدرتمند و پر محتوا است که کسی نمی تواند مشابه آن را خلق کند، سوال اینجاست، این چطور کتاب پر محتوایی است که باید همراه یک آدم ماله کش به نام مفسر بیاید تا سعی کند اشتباهات قران را ماست مالی کند؟
خوب من هم می توانم چند کلمه مزخرف به هم بچسبانم و به همه بگویم شما نمی توانید معنای آنرا بفهمید ، نیاز به مفسر دارید!!
البته همه می دانیم که منظور از مفسر چیست، منظور از مفسر قران شخصی است که می آید و اشتباهات و سخنان بیهوده و احمقانه قران را ماست مالی می کند، مثلا وقتی در آیه 29 سوره توبه، الله می گوید کسانی را که ایمان نمی اورند ، به قتل برسانید، شخص مفسر ماله را بدست گرفته و می گوید منظور از کشتن در این آیه، آب دادن باغچه است ! یا وقتی در ایه 34 سوره نسا، قران می گوید مردان حق دارند زنان را کتک بزنند، مفسر ماله را باز بدست می گیرد و می گوید منظور نوازش کردن آرام زنان است.
بماند که زشتی برخی از آیات قران ، با هیچ ماله ای قابل پوشاندن نیست، مثلا آیه بیست و چهار سوره نسا، به صراحت و بی هیچ پرده پوشی اجازه تجاوز به زنان شوهر دار اسیر شده را می دهد : (توضحیات بیشتر)
آیه 24 سوره النسا:
وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَیْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِینَ غَیْرَ مُسَافِحِینَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِیضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَیْكُمْ فِیمَا تَرَاضَیْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِیضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیمًا حَكِیمًا ﴿۲۴﴾
و [همچنین بر شما حرام شده است] زنان شوهردار، مگر ملك یمین [كنیز]تان، این فریضه الهى است كه بر شما مقرر گردیده است، و فراتر از اینان بر شما حلال گردیده است كه با صرف اموال خویش، پاكدامنانه و نه پلیدكارانه، آن را به دست آورید، و آنانكه [به صورت متعه] از آنان برخوردار شوید، باید مهرهایشان را كه بر عهده شما مقرر است، بپردازید، و در آنچه پس از تعیین [در مدت یا مهر تغییر دهید یا] به توافق رسید، گناهى بر شما نیست، كه خداوند داناى فرزانه است
یا به صراحت در قران دستور به برده داری می دهد ، یا آیه 29 توبه می گوید باید دیگران یا مسلمان شوند ، یا پول زور کلانی بدهند و یا کشته شوند ! یعنی به صرف اینکه کسی نظرش با مسلمین فرق می کند، باید کشته شود.
یا آیه سی و چهار سوره نسا ، به صراحت و وقاحت هر چه تمام تر، دستور به کتک زدن زنان می دهد.
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَیْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِی تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّ سَبِیلًا إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیًّا كَبِیرًا
ترجمه: مردان باید بر زنان مسلط باشند چرا كه خداوند بعضى از انسانها را بر بعضى دیگر برترى بخشیده است، و نیز از آن روى كه مردان از اموال خویش [براى زنان] خرج مىكنند، زنان شایسته آنانند كه مطیع و به حفظ الهى در نهان خویشتندار هستند، و زنانى كه از نافرمانیشان نگرانید، باید نصیحتشان كنید و [سپس] در خوابگاهها از آنان دورى كنید [و سپس اگر لازم افتاد] آنان را کتک بزنید آنگاه اگر از شما اطاعت كردند، دیگر بهانه جویى [و زیادهروى] نكنید، خداوند بلندمرتبه بزرگوار است
" ﻭﺃﻥ ﺃﻗﻢ ﻭﺟﻬﻚ ﻟﻠﺪﻳﻦ ﺣﻨﻴﻔﺎ ﻭﻻ ﺗﻜﻮﻧﻦ ﻣﻦ ﺍﻟﻤﺸﺮﻛﻴﻦ ﻭﻻ ﺗﺪﻉ ﻣﻦ ﺩﻭﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺎ ﻻ ﻳﻨﻔﻌﻚ ﻭﻻ ﻳﻀﺮﻙ ﻓﺈﻥ ﻓﻌﻠﺖ ﻓﺈﻧﻚ ﺇﺫﺍ ﻣﻦ ﺍﻟﻈﺎﻟﻤﻴﻦ "
" هم که برپاکن رُخت براآیین گراییده به درست هم نه میباشی ام از همبازگذارها هم نه فرامیخوانی از جدای خداوند چه نه میدهدت سود هم نه میزندت آسیب باز اگر انجامیدی باز اگری آنگاه از ستمکارها "
ادبیات خیلی مزخرفی داری
معلوم نیست چی میخوای بگی ! تا حالا انشا نوشتی؟
منو یاد ادبیات تازینامه انداختی
این چگونه خدایی است که ناتوان از بیان حرفش بدون حضور مفسر است؟
این چگونه خدایی است که نمی تواند حرفش را مثل بچه آدم بیان کند و یک مفسر باید بیاید و حرف او را برای ما توضیح دهد ؟!
مگر نمی گویید قران معجزه محمد است، چرا الله حتی در این معجزه نیز ناتوان از سخن گفتن بدون حضور یک مفسر است ؟!
چرا الله شما ناتوان از حرف زدن مستقیم است ؟!
چرا الله عقلش نرسیده که به صورت مستقیم در خود قران بگوید این کتاب نیاز به مفسر دارد و مشخصات افراد مفسر را نیز تبیین و تصریح کند و به صورتی شفاف بیان کند ؟
چرا در سوره احزاب ، آیه پنجاه ، الله در مورد اتاق خواب محمد و اینکه محمد باید کدام شب با کدام یکی از زنانش تماس جنسی داشته باشد، صحبت شده است ،اما یک کلام در خود قران گفته نشده که این کتاب نیاز به مفسر دارد ؟ یعنی تصریح به نیاز کتاب قران به مفسر برای طول تاریخ از قضایای رابطه سکسی محمد بی ارزش تر است ؟
مگر در این کتاب گفته نشده است که :
1 ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِین سوره بقره ، آیه دو)
ترجمه: این كتاب با عظمتی است كه شك در آن راه ندارد ، و مایه هدایت پرهیزكاران است.
اگر در این کتاب شک نیست، اگر این کتابی واضح است، دیگر چه نیازی به مفسر دارد؟!
مگر در این آیه گفته نشده است اگر کافران می توانند چند آیه مثل آیات قران بیاورند ؟!
یعنی این کتاب آنقدر قدرتمند و پر محتوا است که کسی نمی تواند مشابه آن را خلق کند، سوال اینجاست، این چطور کتاب پر محتوایی است که باید همراه یک آدم ماله کش به نام مفسر بیاید تا سعی کند اشتباهات قران را ماست مالی کند؟
خوب من هم می توانم چند کلمه مزخرف به هم بچسبانم و به همه بگویم شما نمی توانید معنای آنرا بفهمید ، نیاز به مفسر دارید!!
البته همه می دانیم که منظور از مفسر چیست، منظور از مفسر قران شخصی است که می آید و اشتباهات و سخنان بیهوده و احمقانه قران را ماست مالی می کند، مثلا وقتی در آیه 29 سوره توبه، الله می گوید کسانی را که ایمان نمی اورند ، به قتل برسانید، شخص مفسر ماله را بدست گرفته و می گوید منظور از کشتن در این آیه، آب دادن باغچه است ! یا وقتی در ایه 34 سوره نسا، قران می گوید مردان حق دارند زنان را کتک بزنند، مفسر ماله را باز بدست می گیرد و می گوید منظور نوازش کردن آرام زنان است.
بماند که زشتی برخی از آیات قران ، با هیچ ماله ای قابل پوشاندن نیست، مثلا آیه بیست و چهار سوره نسا، به صراحت و بی هیچ پرده پوشی اجازه تجاوز به زنان شوهر دار اسیر شده را می دهد : (توضحیات بیشتر)
2 آیه 24 سوره النسا:
وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَیْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِینَ غَیْرَ مُسَافِحِینَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِیضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَیْكُمْ فِیمَا تَرَاضَیْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِیضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیمًا حَكِیمًا ﴿۲۴﴾
و [همچنین بر شما حرام شده است] زنان شوهردار، مگر ملك یمین [كنیز]تان، این فریضه الهى است كه بر شما مقرر گردیده است، و فراتر از اینان بر شما حلال گردیده است كه با صرف اموال خویش، پاكدامنانه و نه پلیدكارانه، آن را به دست آورید، و آنانكه [به صورت متعه] از آنان برخوردار شوید، باید مهرهایشان را كه بر عهده شما مقرر است، بپردازید، و در آنچه پس از تعیین [در مدت یا مهر تغییر دهید یا] به توافق رسید، گناهى بر شما نیست، كه خداوند داناى فرزانه است
یا به صراحت در قران دستور به برده داری می دهد ، یا آیه 29 توبه می گوید باید دیگران یا مسلمان شوند ، یا پول زور کلانی بدهند و یا کشته شوند ! یعنی به صرف اینکه کسی نظرش با مسلمین فرق می کند، باید کشته شود.
یا آیه سی و چهار سوره نسا ، به صراحت و وقاحت هر چه تمام تر، دستور به کتک زدن زنان می دهد.
3 الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَیْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِی تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّ سَبِیلًا إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیًّا كَبِیرًا
ترجمه: مردان باید بر زنان مسلط باشند چرا كه خداوند بعضى از انسانها را بر بعضى دیگر برترى بخشیده است، و نیز از آن روى كه مردان از اموال خویش [براى زنان] خرج مىكنند، زنان شایسته آنانند كه مطیع و به حفظ الهى در نهان خویشتندار هستند، و زنانى كه از نافرمانیشان نگرانید، باید نصیحتشان كنید و [سپس] در خوابگاهها از آنان دورى كنید [و سپس اگر لازم افتاد] آنان را کتک بزنید آنگاه اگر از شما اطاعت كردند، دیگر بهانه جویى [و زیادهروى] نكنید، خداوند بلندمرتبه بزرگوار است
ببین سراغ کنارُ حاشیه نرو اگر دنبال گفتگویی، که شیوه نوشتاری بنده گیر دادی،
نشانه یا آیه یکمی میبینی که گفت راهنمایی برای بیمناکهاست نه هر کس ،
دومی اگر عربی میدا نی گفت "ملكت ایمانكم"
"دارایی شد پیمانهاتان " که تو پیمان میبندی با رودررو با این پیماننامه دارایی ات شود خود زن آدمی تا زمانی که با پیمان گره نامه عقد شد از دارایی مرد هست ،هم زنهای شوهر دار تنها زمانی که خودشان باورمند باشند مردهاشان ناباور از مردهاشان جداشوند که در سوره ممتحنه آمد، هم آنجا هست به چنگ زدن زنهای ناباور روی میاورید،
سومی هم کتک زدن در پله سوم از هشدار هاست،زمانی که خداوند گفت زور هم چاره سازست چرا از این ابزار بکارنگیریم برای گرفتن سهم خود؟خوب نبایستی جوری بزنیم که بدهکار شویم،برای هشدار هست،خداوندا مرا برپادار پیوست نمازگذار
من اولین کاربری نیستم که به شیوه نوشتاری شما گیر میدم
توی بقیه جستار ها هم دیدم که به شیوه نوشتاری شما گیر دادن اینم یه نمونه
جان اون خدای کسخلی که بهش اعتقاد داری فارسی مارسی حرف بزن ببینیم چی میگی. تو مگه لالی؟ یا از پشت کوه های ناکجا آباد کانکت میشی؟ چرا اینجوری حرف میزنی؟ اصلن چند کلاس سواد داری؟ تاحالا انشا نوشتی؟ کسخلی هم حدی داره آخه.
" ﻭﺃﻥ ﺃﻗﻢ ﻭﺟﻬﻚ ﻟﻠﺪﻳﻦ ﺣﻨﻴﻔﺎ ﻭﻻ ﺗﻜﻮﻧﻦ ﻣﻦ ﺍﻟﻤﺸﺮﻛﻴﻦ ﻭﻻ ﺗﺪﻉ ﻣﻦ ﺩﻭﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺎ ﻻ ﻳﻨﻔﻌﻚ ﻭﻻ ﻳﻀﺮﻙ ﻓﺈﻥ ﻓﻌﻠﺖ ﻓﺈﻧﻚ ﺇﺫﺍ ﻣﻦ ﺍﻟﻈﺎﻟﻤﻴﻦ "
" هم که برپاکن رُخت براآیین گراییده به درست هم نه میباشی ام از همبازگذارها هم نه فرامیخوانی از جدای خداوند چه نه میدهدت سود هم نه میزندت آسیب باز اگر انجامیدی باز اگری آنگاه از ستمکارها "
ببین سراغ کنارُ حاشیه نرو اگر دنبال گفتگویی، که شیوه نوشتاری بنده گیر دادی،
نشانه یا آیه یکمی میبینی که گفت راهنمایی برای بیمناکهاست نه هر کس ،
دومی اگر عربی میدا نی گفت "ملكت ایمانكم"
"دارایی شد پیمانهاتان " که تو پیمان میبندی با رودررو با این پیماننامه دارایی ات شود خود زن آدمی تا زمانی که با پیمان گره نامه عقد شد از دارایی مرد هست ،هم زنهای شوهر دار تنها زمانی که خودشان باورمند باشند مردهاشان ناباور از مردهاشان جداشوند که در سوره ممتحنه آمد، هم آنجا هست به چنگ زدن زنهای ناباور روی میاورید،
سومی هم کتک زدن در پله سوم از هشدار هاست،زمانی که خداوند گفت زور هم چاره سازست چرا از این ابزار بکارنگیریم برای گرفتن سهم خود؟خوب نبایستی جوری بزنیم که بدهکار شویم،برای هشدار هست،خداوندا مرا برپادار پیوست نمازگذار
مگه برده هست که جزو دارایی مرد باشه و مرد بتونه هر غلطی که دوست داشت بکنه
خداوند گفت زور هم چاره سازست چرا از این ابزار بکارنگیریم برای گرفتن سهم خود؟
چه سهمی؟
بنظرتون زور اخلاقی هست؟
" ﺃﻻ ﺇﻧﻬﻢ ﻳﺜﻨﻮﻥ ﺻﺪﻭﺭﻫﻢ ﻟﻴﺴﺘﺨﻔﻮﺍ ﻣﻨﻪ ﺃﻻ ﺣﻴﻦ ﻳﺴﺘﻐﺸﻮﻥ ﺛﻴﺎﺑﻬﻢ ﻳﻌﻠﻢ ﻣﺎ ﻳﺴﺮﻭﻥ ﻭﻣﺎ ﻳﻌﻠﻨﻮﻥ ﺇﻧﻪ ﻋﻠﻴﻢ ﺑﺬﺍﺕ ﺍﻟﺼﺪﻭﺭ 5 "
"آیا نه اگرَند دوگانه میکنند بالاجاشان؟برامیخواهند چند پنهان مانند ازِش آیا نه هنگامی میخواهند فراپوشند اندامهاشان میداند؟چه میدارند رازُ چه میکنند هویدا اگرِشِ خیلی دانایی به گیراییِ بالاجاها 5 "
من اولین کاربری نیستم که به شیوه نوشتاری شما گیر میدم
توی بقیه جستار ها هم دیدم که به شیوه نوشتاری شما گیر دادن اینم یه نمونه
مگه برده هست که جزو دارایی مرد باشه و مرد بتونه هر غلطی که دوست داشت بکنه
چه سهمی؟
بنظرتون زور اخلاقی هست؟
ببین شما دیگر از رفتار یا اخلاق جوری میگویید که کسی نداند چه گماند ؟
نمونه برداشت از نوشتهء اون ناباور برای پوسخند!
برده که نه بخشی از داراییِ که گزینش جداشدن هم دارد همه که پولی نیست دارایی که نیاز جنسی مرد هم با دستور از اون کار کند وگرنه خانواده فرو میپاشد،
اگر زور بد رفتاری یا بد اخلاقیست رودررو طرز رفتارش را درست کند که دچارش نشود!
خداوندا مرا برپادار پیوست نماز کن نه تباهی بین روگردان
" ﺃﻻ ﺇﻧﻬﻢ ﻳﺜﻨﻮﻥ ﺻﺪﻭﺭﻫﻢ ﻟﻴﺴﺘﺨﻔﻮﺍ ﻣﻨﻪ ﺃﻻ ﺣﻴﻦ ﻳﺴﺘﻐﺸﻮﻥ ﺛﻴﺎﺑﻬﻢ ﻳﻌﻠﻢ ﻣﺎ ﻳﺴﺮﻭﻥ ﻭﻣﺎ ﻳﻌﻠﻨﻮﻥ ﺇﻧﻪ ﻋﻠﻴﻢ ﺑﺬﺍﺕ ﺍﻟﺼﺪﻭﺭ 5 "
"آیا نه اگرَند دوگانه میکنند بالاجاشان؟برامیخواهند چند پنهان مانند ازِش آیا نه هنگامی میخواهند فراپوشند اندامهاشان میداند؟چه میدارند رازُ چه میکنند هویدا اگرِشِ خیلی دانایی به گیراییِ بالاجاها 5 "
ببین شما دیگر از رفتار یا اخلاق جوری میگویید که کسی نداند چه گماند ؟
برده که نه بخشی از داراییِ که گزینش جداشدن هم دارد همه که پولی نیست دارایی که نیاز جنسی مرد هم با دستور از اون کار کند وگرنه خانواده فرو میپاشد،
خداوندا مرا برپادار پیوست نماز کن نه تباهی بین روگردان
حقیقت تلخه ناراحتی نداره که و حرفای ایشون جزو آزادی بیان حساب میشه
برده که نه بخشی از دارایی
بازم حرف شما به بردگی اشاره داره
چند بند از قوانین حقوق بشر
ماده 1
تمام افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند . همه دارای عقل و وجدان می باشند و باید نسبت به یکدیگر با روح برادری رفتار کنند .
ماده 4
احدی را نمی توان در بردگی نگه داشت و داد و ستد بردگان به هر شکلی که باشد ممنوع است.
وگرنه خانواده فرو میپاشد
گمان نمیکنم هیچ جامعه شناس یا روانشناسی غیر مسلمانی تابحال در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده باشد
استدلال بسیار مسخره ای هست
" ﻭﻗﺎﻝ ﺍﻟﻤﻸ ﻣﻦ ﻗﻮﻡ ﻓﺮﻋﻮﻥ ﺃﺗﺬﺭ ﻣﻮﺳﻰ ﻭﻗﻮﻣﻪ ﻟﻴﻔﺴﺪﻭﺍ ﻓﻲ ﺍﻷﺭﺽ ﻭﻳﺬﺭﻙ ﻭﺁﻟﻬﺘﻚ ﻗﺎﻝ ﺳﻨﻘﺘﻞ ﺃﺑﻨﺎﺀﻫﻢ ﻭﻧﺴﺖﺣﻴﻲ ﻧﺴﺎﺀﻫﻢ ﻭﺇﻧﺎ ﻓﻮﻗﻬﻢ ﻗﺎﻫﺮﻭﻥ
ﻗﺎﻝ ﻣﻮﺳﻰ ﻟﻘﻮﻣﻪ ﺍﺳﺘﻌﻴﻨﻮﺍ ﺑﺎﻟﻠﻪ ﻭﺍﺻﺒﺮﻭﺍ ﺇﻥ ﺍﻷﺭﺽ ﻟﻠﻪ ﻳﻮﺭﺛﻬﺎ ﻣﻦ ﻳﺸﺎﺀ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺩﻩ ﻭﺍﻟﻌﺎﻗﺒﺔ ﻟﻠﻤﺘﻘﻴﻦ "
" هم گفت درباریهایی از برپاهای فرعون آیا رهامیداری موسیُ برپاهاش برای ویرانگری میکنند در زمینُ رهامیکنندتُ خداهات گفت زود میکشیم پسرهاشانُ خواهیم چند میداریم زنده زنهاشانُ اگریم سَرشان چیره کاری
گفت موسی برابرپاهاش خواهید پیوسته چشم داشت به خداوندُ شکیبید اگرِ زمین براخداوندِ برمانده گیر میکندش کسیُ میخواهد از بنده هاشُ دنباله براچند بیمناک گردنده هاست "
حقیقت تلخه ناراحتی نداره که و حرفای ایشون جزو آزادی بیان حساب میشه
بازم حرف شما به بردگی اشاره داره
چند بند از قوانین حقوق بشر
ماده 1
تمام افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند . همه دارای عقل و وجدان می باشند و باید نسبت به یکدیگر با روح برادری رفتار کنند .
ماده 4
احدی را نمی توان در بردگی نگه داشت و داد و ستد بردگان به هر شکلی که باشد ممنوع است.
گمان نمیکنم هیچ جامعه شناس یا روانشناسی غیر مسلمانی تابحال در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده باشد
استدلال بسیار مسخره ای هست
ببین این که اون چه گفت درستُ حقیقت نیست که دردناک باشد واسم ،جورِ بادِ چینه دان که تو دماغِ خودشان میرود!
ول کن بابا، رودررو با پیمانی شناخته شده که میبنده می آید زیر دستت نه به زور آن هم باورمند نه روگردان ! جورِ همسری گذرا صیغه یا همسری پیوسته که نیاز های مردُ برآورده کند ،نه که بردگی کند ..تازه همسر آدمی برادر یا خواهر آدمی نیست همباز یا شریک زندگی اش هست با پله ای از گزینش گریِ پایینتر
انگیزان یا استدلالم خیلی روشن بود اگر خانم یا همسر مرد نخواهد فرمانبری از مرد کند از نیاز جنسی، روش پوشیدن ،دستور گرفتن برای کارها بایستی هشدار دریافت کند که سومین پله کتک خوردن هست اگر با این رویه سازگاری پیش نیامد جدایی که راهکاری پایانیست،
خداوندا پاسِ تو برای نوشتار سخنت قرآن ، هم مرا برپادار پیوستِ نماز کن هم بدگوهای باورمندها را دم بریده کن
زمانی که خداوند گفت زور هم چاره سازست چرا از این ابزار بکارنگیریم برای گرفتن سهم خود؟خوب نبایستی جوری بزنیم که بدهکار شویم،برای هشدار هست
فک کنم منظور شما از سهم این باشه که مثلا بخواید برید یه همسر دیگه در صورت توان مالی و رعایت عدالت بگرید و اگه همسرتون نافرمانی یا مخالفت کنه شما حق داری کتکش بزنی !
انگیزان یا استدلالم خیلی روشن بود اگر خانم یا همسر مرد نخواهد فرمانبری از مرد کند از نیاز جنسی، روش پوشیدن ،دستور گرفتن برای کارها بایستی هشدار دریافت کند که سومین پله کتک خوردن هست اگر با این رویه سازگاری پیش نیامد جدایی که راهکاری پایانیست،
خداوندا پاسِ تو برای نوشتار سخنت قرآن
تصمیم اینکه استدلال صحیح یا به قول خودت روشنی (هه) داری رو به به عهده خواننده میزارم
" ﺍﻟﺮِّﺟَﺎﻝُ ﻗَﻮّﺍَﻣُﻮﻥَ ﻋَﻠﯽ ﺍﻟﻨِّﺴﺎﺀِ ﺑِﻤَﺎ ﻓَﻀﻞَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺑَﻌْﻀﻬُﻢ ﻋَﻠﯽ ﺑَﻌْﺾٍ ﻭَ ﺑِﻤَﺎ ﺃَﻧﻔَﻘُﻮﺍ ﻣِﻦْ ﺃَﻣْﻮَﺍﻟِﻬِﻢْ ﻓَﺎﻟﺼﺎﻟِﺤَﺖ
ﻗَﺎﻧِﺘَﺎﺕٌ ﺣﺎَﻓِﻈﺎﺕٌ ﻟِّﻠْﻐَﯿْﺐِ ﺑِﻤَﺎ ﺣَﻔِﻆ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻭَ ﺍﻟّﺎَﺗﯽ ﺗﺨَﺎﻓُﻮﻥَ
ﻧُﺸﻮﺯَﻫُﻦَّ ﻓَﻌِﻈﻮﻫُﻦَّ ﻭَ ﺍﻫْﺠُﺮُﻭﻫُﻦَّ ﻓﯽ ﺍﻟْﻤَﻀﺎﺟِﻊ ﻭَ
ﺍﺿﺮِﺑُﻮﻫُﻦَّ ﻓَﺈِﻥْ ﺃَﻃﻌْﻨَﮑﻢْ ﻓَﻼ ﺗَﺒْﻐُﻮﺍ ﻋَﻠَﯿﻬِﻦَّ ﺳﺒِﯿﻼً ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﮐﺎﻥَ ﻋَﻠِﯿًّﺎ ﮐﺒِﯿﺮﺍ "
" مردها برپادارنده هایی بر زنها به چه فزونی داد خداوند برخیشانُ بر برخی هم به چه پردازند از داراییهاشان باز سازشکار زنها دوری کننده زنهایی نگهبانها زنهایی براپنهان به چه نگهبانی کرد خداوند هم آنزنهایی میترسید برآمدن درشتیشان باز پند دهیدشان هم دوری کنیدشان در بسترگاهها هم بزنیدشان باز اگر فرمان برندتان باز نجویید بَرِشان راهی اگرِ خداوند بود خیلی برتری خیلی بزرگی "
1 فک کنم منظور شما از سهم این باشه که مثلا بخواید برید یه همسر دیگه در صورت توان مالی و رعایت عدالت بگرید و اگه همسرتون نافرمانی یا مخالفت کنه شما حق داری کتکش بزنی !
2 تصمیم اینکه استدلال صحیح یا به قول خودت روشنی (هه) داری رو به به عهده خواننده میزارم
ببینید 1 سهم مردها از زنها رازداری نگهبانی دارایی هایی که سپرده شدند بهشان نگهبانی هم دور داشتن خود از بیگانه سازشکاری...اگر برآورده نشود میتوان از روشهای سخن خداوند باهاشان برخورد شود
2 همان 1
خداوندا مرا برپادار پیوست نماز دار
ببینید 1 سهم مردها از زنها رازداری نگهبانی دارایی هایی که سپرده شدند بهشان نگهبانی هم دور داشتن خود از بیگانه سازشکاری...اگر برآورده نشود میتوان از روشهای سخن خداوند باهاشان برخورد شود
2 همان 1
خداوندا مرا برپادار پیوست نماز دار
شما چطوری میتونی به زنی که معتقد هستید ناقص العقل هست رازی بگید و انتظار داشته باشید فاش نکنه؟
آیا معقوله به یک ناقص العقل(البته از دیدم اسلام) رازی گفت و انتظار فاش نشدنش رو داشت؟
بعد نیست جایگاه زن در اسلام رو یاد آوری کنم
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5000&stc=1
شما چطوری میتونی به زنی که معتقد هستید ناقص العقل هست رازی بگید و انتظار داشته باشید فاش نکنه؟
آیا معقوله به یک ناقص العقل(البته از دیدم اسلام) رازی گفت و انتظار فاش نشدنش رو داشت؟
بعد نیست جایگاه زن در اسلام رو یاد آوری کنم
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5000&stc=1
ببینید از دید این بندهء ناچیز خداوند همه در برابر خداوند کمبود داریم ناقصیم،باز اندیشه دو گونه هست
یک یاد آوری دو پردازش
شاید یکی یادآور بهتر باشد یکی دیگر پردازش بهتر کند
یکی به سود گذرا بیاندیشد دیگری به سود دراز زمان
بدیدِ بنده مردها دورنگر تر هستند تا زنها، آیین گفت گواهی دو زن برابر گواهی یک مرد هست،منهم میگویم که آری هر رازی را نبایستی با زنها در میان گذاشته شود هم اگر گذاشته شود بایستی ترسانده شوند که آشکارش نکنند، یا در دیدگاه رئیس جمهوری خوب میشود اگر برگه های زنها دوتا یکی خوانده شود،
خداوندا مرا برپادار پیوست نماز ساز
ببینید از دید این بندهء ناچیز خداوند همه در برابر خداوند کمبود داریم ناقصیم،باز اندیشه دو گونه هست
یک یاد آوری دو پردازش
شاید یکی یادآور بهتر باشد یکی دیگر پردازش بهتر کند
یکی به سود گذرا بیاندیشد دیگری به سود دراز زمان
بدیدِ بنده مردها دورنگر تر هستند تا زنها، آیین گفت گواهی دو زن برابر گواهی یک مرد هست،منهم میگویم که آری هر رازی را نبایستی با زنها در میان گذاشته شود هم اگر گذاشته شود بایستی ترسانده شوند که آشکارش نکنند، یا در دیدگاه رئیس جمهوری خوب میشود اگر برگه های زنها دوتا یکی خوانده شود،
خداوندا مرا برپادار پیوست نماز ساز
کسی که در برابر ما ناقص و ناتوان هست خود خداست
اگه روحانیون ادیان ساکت بمون
اون وقت دیگه هیچ صدایی از خدا به گوش نمیرسه
" ﻗُﻞ ﻟِّﻤَﻦ ﻣَّﺎ ﻓِﻲ ﺍﻟﺴَّﻤَﺎﻭَﺍﺕِ ﻭَﺍﻷَﺭْﺽِ ﻗُﻞ ﻟِﻠّﻪِ ﻛَﺘَﺐَ ﻋَﻠَﻰ
ﻧَﻔْﺴِﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﺔَ ﻟَﻴَﺠْﻤَﻌَﻨَّﻜُﻢْ ﺇِﻟَﻰ ﻳَﻮْﻡِ ﺍﻟْﻘِﻴَﺎﻣَﺔِ ﻻَ ﺭَﻳْﺐَ ﻓِﻴﻪِ
ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺧَﺴِﺮُﻭﺍْ ﺃَﻧﻔُﺴَﻬُﻢْ ﻓَﻬُﻢْ ﻻَ ﻳُﺆْﻣِﻨُﻮﻥَ 12 ﻭَﻟَﻪُ ﻣَﺎ
ﺳَﻜَﻦَ ﻓِﻲ ﺍﻟﻠَّﻴْﻞِ ﻭَﺍﻟﻨَّﻬَﺎﺭِ ﻭَﻫُﻮَ ﺍﻟﺴَّﻤِﻴﻊُ ﺍﻟْﻌَﻠِﻴﻢُ 13 "
" گو براکیست چه در آسمانها هم زمین گو براخداوند نوشت بر خویش مهرُ تا باهم می آوردتان سمتِ زمانی برپاشدن نه نادرست پنداری دَرِش کَسهایی تباهیدند خودشان باز آنها نه میباورند 12 هم تا براش چه یکجا ماند در شبُ روز هم او خیلی شنوا خیلی دانا 13 "
کسی که در برابر ما ناقص و ناتوان هست خود خداست
اگه روحانیون ادیان ساکت بمون
اون وقت دیگه هیچ صدایی از خدا به گوش نمیرسه
ببینید کسی که تباه کرد خودش را باور نمیکند،کسی که آسمان زمین چشم گوش روشنایی تاریکی را نمینگرد هم پی به توان خداوند نمیبرد بایسته که گمان پروری در سر دارد هم هوشیار نمی شود تا روز برپایی که بازخواست شود،خداوندا مرا برپادار پیوست نماز همیشه دار هم پذیرا
" ﻗُﻞ ﻟِّﻤَﻦ ﻣَّﺎ ﻓِﻲ ﺍﻟﺴَّﻤَﺎﻭَﺍﺕِ ﻭَﺍﻷَﺭْﺽِ ﻗُﻞ ﻟِﻠّﻪِ ﻛَﺘَﺐَ ﻋَﻠَﻰ
ﻧَﻔْﺴِﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﺔَ ﻟَﻴَﺠْﻤَﻌَﻨَّﻜُﻢْ ﺇِﻟَﻰ ﻳَﻮْﻡِ ﺍﻟْﻘِﻴَﺎﻣَﺔِ ﻻَ ﺭَﻳْﺐَ ﻓِﻴﻪِ
ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺧَﺴِﺮُﻭﺍْ ﺃَﻧﻔُﺴَﻬُﻢْ ﻓَﻬُﻢْ ﻻَ ﻳُﺆْﻣِﻨُﻮﻥَ 12 ﻭَﻟَﻪُ ﻣَﺎ
ﺳَﻜَﻦَ ﻓِﻲ ﺍﻟﻠَّﻴْﻞِ ﻭَﺍﻟﻨَّﻬَﺎﺭِ ﻭَﻫُﻮَ ﺍﻟﺴَّﻤِﻴﻊُ ﺍﻟْﻌَﻠِﻴﻢُ 13 "
" گو براکیست چه در آسمانها هم زمین گو براخداوند نوشت بر خویش مهرُ تا باهم می آوردتان سمتِ زمانی برپاشدن نه نادرست پنداری دَرِش کَسهایی تباهیدند خودشان باز آنها نه میباورند 12 هم تا براش چه یکجا ماند در شبُ روز هم او خیلی شنوا خیلی دانا 13 "
ببینید کسی که تباه کرد خودش را باور نمیکند،کسی که آسمان زمین چشم گوش روشنایی تاریکی را نمینگرد هم پی به توان خداوند نمیبرد بایسته که گمان پروری در سر دارد هم هوشیار نمی شود تا روز برپایی که بازخواست شود،خداوندا مرا برپادار پیوست نماز همیشه دار هم پذیرا
خدایی که میگی اثبات کن؟
همچنین باید یکی از اتفاقاتی که تو تارنما زیر نام برده شده صورت بگیره
این تارنما را حذف کنید! (https://zandiq.com/2009/09/28/in-tarnama-ra-hazf-konid/)
".. ﻭَﺇِﺫَﺍ ﻣَﺴَّﻜُﻢُ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺒَﺤْﺮِ ﺿَﻞَّ ﻣَﻦْ ﺗَﺪْﻋُﻮﻥَ ﺇِﻟَّﺎ ﺇِﻳَّﺎﻩُ ﻓَﻠَﻤَّﺎ ﻧَﺠَّﺎﻛُﻢْ ﺇِﻟَﻰ ﺍﻟْﺒَﺮِّ ﺃَﻋْﺮَﺿْﺘُﻢْ ﻭَﻛَﺎﻥَ ﺍﻟْﺈِﻧْﺴَﺎﻥُ ﻛَﻔُﻮﺭﺍً 67
ﺃَﻓَﺄَﻣِﻨْﺘُﻢْ ﺃَﻥْ ﻳَﺨْﺴِﻒَ ﺑِﻜُﻢْ ﺟَﺎﻧِﺐَ ﺍﻟْﺒَﺮِّ ﺃَﻭْ ﻳُﺮْﺳِﻞَ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ﺣَﺎﺻِﺒﺎً ﺛُﻢَّ ﻟَﺎ ﺗَﺠِﺪُﻭﺍ ﻟَﻜُﻢْ ﻭَﻛِﻴﻼً 68
ﺃَﻡْ ﺃَﻣِﻨْﺘُﻢْ ﺃَﻥْ ﻳُﻌِﻴﺪَﻛُﻢْ ﻓِﻴﻪِ ﺗَﺎﺭَﺓً ﺃُﺧْﺮَﻯ ﻓَﻴُﺮْﺳِﻞَ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ﻗَﺎﺻِﻔﺎً ﻣِﻦَ ﺍﻟﺮِّﻳﺢِ ﻓَﻴُﻐْﺮِﻗَﻜُﻢْ ﺑِﻤَﺎ ﻛَﻔَﺮْﺗُﻢْ ﺛُﻢَّ ﻟَﺎ ﺗَﺠِﺪُﻭﺍ ﻟَﻜُﻢْ ﻋَﻠَﻴْﻨَﺎ ﺑِﻪِ ﺗَﺒِﻴﻌﺎً 69.."
" هم گُداری سائیدتان آسیب در دریا گم شد کسیُ فرامیخوانید جز خودشُ باز تا چه درآوردتان سوی خشکه دوری کنید هم بود آدمی روپوشنده ای 67
آیا باز پناه باورید که کمبود دچار میشود بِهِتان کنار خشکه؟ یا میفرستد بَرِتان تندبادی پس نه مییابید تا براتان کارگماری 68 یا پناه باورید که برمیگرداندتان دَرِش باری دیگری باز میفرستد بَرِتان خَمسازی از نسیم باز فرومیبردتان به چه روپوشاندید پس نه مییابید تا براتان بَرما بِهِش پِی رونده شده ای 69 "
خدایی که میگی اثبات کن؟
همچنین باید یکی از اتفاقاتی که تو تارنما زیر نام برده شده صورت بگیره
این تارنما را حذف کنید! (https://zandiq.com/2009/09/28/in-tarnama-ra-hazf-konid/)
ببینید نیازی به رفتن به تاریخ 1400 سال پیش نیست که آگاهی چندانی جز آنها که در سخن خداوند آمده ندارم،زمانی که در تنگنای دریا خشکه هر کسی جز خداوند را رها میکنم هم میکنند دلبستگی نبایستی به جز او داشته باشم،شما که به جز او دلبسته هستید چشم براه باشید که یاری شوید،همین دم کشیدن هم بازدم چه اندازه میخواهیم خداوند ما را ازش بیبهره نکند پیرامونمان پاکیزه باشد دودی بدبو نباشد که خداوند تندرستی مان بدهد شما اگر اینگونه نیستید خیلی باور دارید که پناه گاه خوبی دارید جز خداوند روپوشنده اید ببینیم چه میشوید،،،،خداوندا مرا ببخش هم از گزافکارها مکن هم برپادارنده پیوست نماز با خودت دار
".. ﻭَﺇِﺫَﺍ ﻣَﺴَّﻜُﻢُ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺒَﺤْﺮِ ﺿَﻞَّ ﻣَﻦْ ﺗَﺪْﻋُﻮﻥَ ﺇِﻟَّﺎ ﺇِﻳَّﺎﻩُ ﻓَﻠَﻤَّﺎ ﻧَﺠَّﺎﻛُﻢْ ﺇِﻟَﻰ ﺍﻟْﺒَﺮِّ ﺃَﻋْﺮَﺿْﺘُﻢْ ﻭَﻛَﺎﻥَ ﺍﻟْﺈِﻧْﺴَﺎﻥُ ﻛَﻔُﻮﺭﺍً 67
ﺃَﻓَﺄَﻣِﻨْﺘُﻢْ ﺃَﻥْ ﻳَﺨْﺴِﻒَ ﺑِﻜُﻢْ ﺟَﺎﻧِﺐَ ﺍﻟْﺒَﺮِّ ﺃَﻭْ ﻳُﺮْﺳِﻞَ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ﺣَﺎﺻِﺒﺎً ﺛُﻢَّ ﻟَﺎ ﺗَﺠِﺪُﻭﺍ ﻟَﻜُﻢْ ﻭَﻛِﻴﻼً 68
ﺃَﻡْ ﺃَﻣِﻨْﺘُﻢْ ﺃَﻥْ ﻳُﻌِﻴﺪَﻛُﻢْ ﻓِﻴﻪِ ﺗَﺎﺭَﺓً ﺃُﺧْﺮَﻯ ﻓَﻴُﺮْﺳِﻞَ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ﻗَﺎﺻِﻔﺎً ﻣِﻦَ ﺍﻟﺮِّﻳﺢِ ﻓَﻴُﻐْﺮِﻗَﻜُﻢْ ﺑِﻤَﺎ ﻛَﻔَﺮْﺗُﻢْ ﺛُﻢَّ ﻟَﺎ ﺗَﺠِﺪُﻭﺍ ﻟَﻜُﻢْ ﻋَﻠَﻴْﻨَﺎ ﺑِﻪِ ﺗَﺒِﻴﻌﺎً 69.."
" هم گُداری سائیدتان آسیب در دریا گم شد کسیُ فرامیخوانید جز خودشُ باز تا چه درآوردتان سوی خشکه دوری کنید هم بود آدمی روپوشنده ای 67
آیا باز پناه باورید که کمبود دچار میشود بِهِتان کنار خشکه؟ یا میفرستد بَرِتان تندبادی پس نه مییابید تا براتان کارگماری 68 یا پناه باورید که برمیگرداندتان دَرِش باری دیگری باز میفرستد بَرِتان خَمسازی از نسیم باز فرومیبردتان به چه روپوشاندید پس نه مییابید تا براتان بَرما بِهِش پِی رونده شده ای 69 "
ببینید نیازی به رفتن به تاریخ 1400 سال پیش نیست که آگاهی چندانی جز آنها که در سخن خداوند آمده ندارم،زمانی که در تنگنای دریا خشکه هر کسی جز خداوند را رها میکنم هم میکنند دلبستگی نبایستی به جز او داشته باشم،شما که به جز او دلبسته هستید چشم براه باشید که یاری شوید،همین دم کشیدن هم بازدم چه اندازه میخواهیم خداوند ما را ازش بیبهره نکند پیرامونمان پاکیزه باشد دودی بدبو نباشد که خداوند تندرستی مان بدهد شما اگر اینگونه نیستید خیلی باور دارید که پناه گاه خوبی دارید جز خداوند روپوشنده اید ببینیم چه میشوید،،،،خداوندا مرا ببخش هم از گزافکارها مکن هم برپادارنده پیوست نماز با خودت دار
ببینید نیازی به رفتن به تاریخ 1400 سال پیش نیست
مسلمانان از تاریخ عملی دین خود فرار میکنند، زیرا این تاریخ به قدری وحشتناک و زشت است و این کارنامه بقدری سیاه است که آبرویی برای اسلام نمیگذارد. در 1400 سال گذشته هیچوقت و در هیچ یک از سرزمینهایی که مسلمانان در آنجا اکثریت بوده اند، اسلامگرایان نتوانسته اند یک نظام مردمسالار و انسان محور را پدید بیاورند که بتوانند به وجود آن افتخار کنند و آنرا نشانه ای از ایده آل خود بدانند. بلکه همواره اسلامگرایان شعار حکومت اسلامی را میدهند و بعد از اجرای قوانین غیر کاربردی و روشهای نابخردانه اسلامی مشاهده میکنند که گند به بار آورده اند، و بعد از آن ادعا میکنند که این اسلام نبوده است، اشکال از ما بوده است.
زمانی که در تنگنای دریا خشکه هر کسی جز خداوند را رها میکنم هم میکنند دلبستگی نبایستی به جز او داشته باشم،شما که به جز او دلبسته هستید چشم براه باشید که یاری شوید،همین دم کشیدن هم بازدم چه اندازه میخواهیم خداوند ما را ازش بیبهره نکند پیرامونمان پاکیزه باشد دودی بدبو نباشد که خداوند تندرستی مان بدهد شما اگر اینگونه نیستید
تو کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین گفته شده به هر چی فکر کنید و بهش باور داشته باشید اتفاق میوفته
مثلا اگه بترسید که به یه بیماری مبتلا بشید به اون بیماری مبتلا میشید
یا مثلا فکر کنید بیوه میشد همچین اتفاقی میوفته و.....
خیلی باور دارید که پناه گاه خوبی دارید جز خداوند روپوشنده اید ببینیم چه میشوید
نیازی به پناه گاه ندارم چون ضعیف و سست اراده نیستم در ضمن با تلاش و پشتکار تونستم به چیزای که میخواستم برسم و خیلی ها حسرتش رو بخورن
مسلمانان از تاریخ عملی دین خود فرار میکنند، زیرا این تاریخ به قدری وحشتناک و زشت است و این کارنامه بقدری سیاه است که آبرویی برای اسلام نمیگذارد. در 1400 سال گذشته هیچوقت و در هیچ یک از سرزمینهایی که مسلمانان در آنجا اکثریت بوده اند، اسلامگرایان نتوانسته اند یک نظام مردمسالار و انسان محور را پدید بیاورند که بتوانند به وجود آن افتخار کنند و آنرا نشانه ای از ایده آل خود بدانند. بلکه همواره اسلامگرایان شعار حکومت اسلامی را میدهند و بعد از اجرای قوانین غیر کاربردی و روشهای نابخردانه اسلامی مشاهده میکنند که گند به بار آورده اند، و بعد از آن ادعا میکنند که این اسلام نبوده است، اشکال از ما بوده است.
تو کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین گفته شده به هر چی فکر کنید و بهش باور داشته باشید اتفاق میوفته
مثلا اگه بترسید که به یه بیماری مبتلا بشید به اون بیماری مبتلا میشید
یا مثلا فکر کنید بیوه میشد همچین اتفاقی میوفته و.....
نیازی به پناه گاه ندارم چون ضعیف و سست اراده نیستم در ضمن با تلاش و پشتکار تونستم به چیزای که میخواستم برسم و خیلی ها حسرتش رو بخورن
ببینید زمانی که میبینم باورمندهای به خداوند خوش برخوردترین مهربانترین پاکترین آدمها هستند پس تاریخ گذشته خوبی دارند ،
این که گفتم 1400 سال پیش نیاز نیست خواستم گویم آدم پرستُ گمان پرست نیستم که گذشته ها چه خوبُ بد نادسترسند خداوند مهربانی کندشان،
از اون گفته یا ادعات شگفت زده شدم اکنون گمان کن خوشبختی پس میشوی خوشبخت؟یا بیاندیشی پلنگ میشوی اینگونه شوی؟،،،هر چند گمان خوب خوبستُ سودمند که اگر باور به خداوند یگانه توانای بینیاز بی پدرُ فرزند داشته باشیم وگرنه ارزشی ندارد،
نیازی به پناهگاه نداری که گمان نمیکنم،نمونه توی جایی باشی که همه به جانتُ داراییتُ همه چیزت تشنه نباشند یا خوردنُ خوابیدنت به آرامی به دست آید تندرستی داشته باشی همیشه یکسویه داوری میکنید که خداوند خیلی آسان خوشی را به ناخوشی جاگزین میکند اگر ازش روپوشیم،
خداوندا تویی که از پاکیزه ها خوراکی خانه آسمان چشم گوش دادی مرا باورمند برجادار هم پردازنده دارایی پاکیزه هم برپادار پیوست نماز
ببینید زمانی که میبینم باورمندهای به خداوند خوش برخوردترین مهربانترین پاکترین آدمها هستند پس تاریخ گذشته خوبی دارند ،
این که گفتم 1400 سال پیش نیاز نیست خواستم گویم آدم پرستُ گمان پرست نیستم که گذشته ها چه خوبُ بد نادسترسند خداوند مهربانی کندشان،
از اون گفته یا ادعات شگفت زده شدم اکنون گمان کن خوشبختی پس میشوی خوشبخت؟یا بیاندیشی پلنگ میشوی اینگونه شوی؟،،،هر چند گمان خوب خوبستُ سودمند که اگر باور به خداوند یگانه توانای بینیاز بی پدرُ فرزند داشته باشیم وگرنه ارزشی ندارد،
نیازی به پناهگاه نداری که گمان نمیکنم،نمونه توی جایی باشی که همه به جانتُ داراییتُ همه چیزت تشنه نباشند یا خوردنُ خوابیدنت به آرامی به دست آید تندرستی داشته باشی همیشه یکسویه داوری میکنید که خداوند خیلی آسان خوشی را به ناخوشی جاگزین میکند اگر ازش روپوشیم،
خداوندا تویی که از پاکیزه ها خوراکی خانه آسمان چشم گوش دادی مرا باورمند برجادار هم پردازنده دارایی پاکیزه هم برپادار پیوست نماز
خوش برخوردترین مهربانترین پاکترین آدمها هستند
جوک خیلی باحالی بود :e415:
گمان میکنم شما کور تشریف دارید یا خودتون رو به کوری زده اید
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5001&stc=1
قسمتی از کارنامه درخشان زندگی امام علی
(https://zandiq.com/2009/11/28/ghesmati-az-karnameye-derakhshane-ali/)محمد و دشمنان شخصی اش (https://zandiq.com/2009/09/07/mohammad-va-doshmanane-shakhsiash/)
محمد و ترور دشمنان شخصی اش (https://zandiq.com/special/five-lies/prophethood/muhammed/muhammed-and-his-enemies/muhammed-assasinations/)
آیات جنایی قرآن
(https://zandiq.com/2008/11/22/ayate-jenayiye-ghoran/)
اشاره ای به خواسته های ناممکن نکردم و تو سخنم به اشتباه حرف "به هر چی فکر کنید" رو آوردم
در تعجب هستم چرا از طرز فکر مسلمین شگفت زده نمیشوید زیرا سالیان دراز ما تحت خود را به ضریح امامان میمالند و انتظار پول و خوشبختی دارند و عده ای در این راه بهشون تجاوز شده یا مردن مثله فاجعه منا
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5002&stc=1
آیا جای شگف ندارد؟
این وحشی گری که گفتید تنها باید از مسلمانان انتظار داشت و اجاره این کار رو تازی نامه(قرآن)بهشون داده
این است اسلام ناب محمدی
باید بر سردر بهشتی رید که جایی برای قاتلان ? متجاوزان? ویرانگران? متقلبان? گانگسترها? جیب بر ها? و جاكش های پیرو محمد
" ﻗﻞ ﺇﻥ ﺗﺨﻔﻮﺍ ﻣﺎ ﻓﻲ ﺻﺪﻭﺭﻛﻢ ﺃﻭ ﺗﺒﺪﻭﻩ ﻳﻌﻠﻤﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﻳﻌﻠﻢ ﻣﺎ ﻓﻲ ﺍﻟﺴﻤﺎﻭﺍﺕ ﻭﻣﺎ ﻓﻲ ﺍﻷﺭﺽ ﻭﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻰ ﻛﻞ ﺷﻲﺀ ﻗﺪﻳﺮ "
"گو اگر پنهان میکنید چه در بالاجاهاتان یا هویدا میسازیدش میداندش خداوند هم میداند چه در آسمانها هم چه در زمین هم خداوند بر هر چیزی خیلی اندازه گذاریست "
جوک خیلی باحالی بود :e415:
گمان میکنم شما کور تشریف دارید یا خودتون رو به کوری زده اید
قسمتی از کارنامه درخشان زندگی امام علی
محمد و دشمنان شخصی اش[/URL]
محمد و ترور دشمنان شخصی اش[/URL]
آیات جنایی قرآن
اشاره ای به خواسته های ناممکن نکردم و تو سخنم به اشتباه حرف "به هر چی فکر کنید" رو آوردم
در تعجب هستم چرا از طرز فکر مسلمین شگفت زده نمیشوید زیرا سالیان دراز ما تحت خود را به ضریح امامان میمالند و انتظار پول و خوشبختی دارند و عده ای در این راه بهشون تجاوز شده یا مردن مثله فاجعه منا
آیا جای شگف ندارد؟
این وحشی گری که گفتید تنها باید از مسلمانان انتظار داشت و اجاره این کار رو تازی نامه(قرآن)بهشون داده
این است اسلام ناب محمدی
باید بر سردر بهشتی رید که جایی برای قاتلان ? متجاوزان? ویرانگران? متقلبان? گانگسترها? جیب بر ها? و جاكش های پیرو محمد
ببینید خداوند تنها گناهی که نمیبخشد همباز گذاری شرک هست،اگر اینهایی که گفتید اگر ستمی براستی کرده باشند اگر باورمند به خداوند یگانه هم روز بازخواست بودند گناهشان را میبخشد باز ناباورها اگر مهربان چون فرشته شوند که نیستند سودی ندارد ناچار میروند آتش دوزخ،نمونه کارگری که یک جا رفت کارخانه دار یا سرریس را باور داشته باشد یک گناهی کند میشود بخشیده شود نه کارگر دیگر که از کارخانه دار بزند دزدی کند گوید کارخانه داری نیست این فرد اگر همه داراییش را بخشش کند پذیرفته نمیشود،پناه بر خداوند که ازش میخواهم مرا برپادار پیوست نماز سازد
" ﻗﻞ ﺇﻥ ﺗﺨﻔﻮﺍ ﻣﺎ ﻓﻲ ﺻﺪﻭﺭﻛﻢ ﺃﻭ ﺗﺒﺪﻭﻩ ﻳﻌﻠﻤﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﻳﻌﻠﻢ ﻣﺎ ﻓﻲ ﺍﻟﺴﻤﺎﻭﺍﺕ ﻭﻣﺎ ﻓﻲ ﺍﻷﺭﺽ ﻭﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻰ ﻛﻞ ﺷﻲﺀ ﻗﺪﻳﺮ "
"گو اگر پنهان میکنید چه در بالاجاهاتان یا هویدا میسازیدش میداندش خداوند هم میداند چه در آسمانها هم چه در زمین هم خداوند بر هر چیزی خیلی اندازه گذاریست "
ببینید خداوند تنها گناهی که نمیبخشد همباز گذاری شرک هست،اگر اینهایی که گفتید اگر ستمی براستی کرده باشند اگر باورمند به خداوند یگانه هم روز بازخواست بودند گناهشان را میبخشد باز ناباورها اگر مهربان چون فرشته شوند که نیستند سودی ندارد ناچار میروند آتش دوزخ،نمونه کارگری که یک جا رفت کارخانه دار یا سرریس را باور داشته باشد یک گناهی کند میشود بخشیده شود نه کارگر دیگر که از کارخانه دار بزند دزدی کند گوید کارخانه داری نیست این فرد اگر همه داراییش را بخشش کند پذیرفته نمیشود،پناه بر خداوند که ازش میخواهم مرا برپادار پیوست نماز سازد
برای من استدلال از خدا نیار چون باوری به خدا ندارم همینطوریش باید ادبیات مسخره ای که داری رو تحمل کنم حالا هم از یه خدای کس خل استدلال میاره
ببینید خداوند تنها گناهی که نمیبخشد همباز گذاری شرک هست
«نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.»
آلبرت اینشتین
اگر اینهایی که گفتید اگر ستمی براستی کرده باشند
میتوان گفت تاریخ هر دینی بزرگترین دشمن آن دین است و آن دین را به بهترین شکل افشا میکند، اسلام نیز از این قائده مستثنی نیست، تاریخ اسلام آنقدر آلوده و ننگین است و کارنامه آنچه مسلمانان انجام داده اند آنقدر کریه و اسفناک است که مسلمانان از تاریخشان شرم دارند و از پذیرفتن اینکه عقاید آنها موجب چه مصیبتهایی شده است و یا بزرگان دینی آنها چه رفتاری داشته اند و چه گفته اند و چه کرده اند به شدت شرم دارند و سعی میکنند آنرا به هر گونه که بتوانند و به هر قیمتی یا پنهان کنند یا اگر نتوانند چنین کنند دانش و نیروی قضاوت خود را انکار کنند، انصافاً حق هم دارند، اسلام هرجا حضور داشته باشد پلیدی و زشتی و ظلم و خشونت به بار می آورد، البته پنهان کردن تاریخ هیچ نتیجه ای ندارد جز اینکه مصیبتها و جنایاتی که در تاریخ از پیامبر اسلام سر زده است باز هم از طرف اسلامگرایان راستین سر بزند
همچنین مسلمانان را وا میدارد تا به انواع و اقسام سفسطه ها و مغلطه ها برای پنهان کردن آن و یا فرار از آن دست یازند
" ﻭَﻣَﻦ ﮐﻔَﺮَ ﻓَﻠَﺎ ﯾﺤْﺰُﻧﮏ ﮐﻔْﺮُﻩُ ﺇِﻟَﯿﻨَﺎ ﻣَﺮْﺟِﻌُﻬُﻢْ ﻓَﻨُﻨَﺒِّﺌُﻬُﻢ ﺑِﻤَﺎ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍْ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻋَﻠِﯿﻢٌ ﺑﺫﺍﺕ ﺍﻟﺼُّﺪُﻭﺭ "
" هم کسی روپوشاند باز نه اندوه میسازدت روپوشندگیش سمتمان برگشتگاهشان باز هشیار میسازیمشان به چه کارکردند اگرِ خداوند خیلی داناییست به گیراییِ بالاجاها "
برای من استدلال از خدا نیار چون باوری به خدا ندارم همینطوریش باید ادبیات مسخره ای که داری رو تحمل کنم حالا هم از یه خدای کس خل استدلال میاره
«نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.»
آلبرت اینشتین
میتوان گفت تاریخ هر دینی بزرگترین دشمن آن دین است و آن دین را به بهترین شکل افشا میکند، اسلام نیز از این قائده مستثنی نیست، تاریخ اسلام آنقدر آلوده و ننگین است و کارنامه آنچه مسلمانان انجام داده اند آنقدر کریه و اسفناک است که مسلمانان از تاریخشان شرم دارند و از پذیرفتن اینکه عقاید آنها موجب چه مصیبتهایی شده است و یا بزرگان دینی آنها چه رفتاری داشته اند و چه گفته اند و چه کرده اند به شدت شرم دارند و سعی میکنند آنرا به هر گونه که بتوانند و به هر قیمتی یا پنهان کنند یا اگر نتوانند چنین کنند دانش و نیروی قضاوت خود را انکار کنند، انصافاً حق هم دارند، اسلام هرجا حضور داشته باشد پلیدی و زشتی و ظلم و خشونت به بار می آورد، البته پنهان کردن تاریخ هیچ نتیجه ای ندارد جز اینکه مصیبتها و جنایاتی که در تاریخ از پیامبر اسلام سر زده است باز هم از طرف اسلامگرایان راستین سر بزند
همچنین مسلمانان را وا میدارد تا به انواع و اقسام سفسطه ها و مغلطه ها برای پنهان کردن آن و یا فرار از آن دست یازند
ببینید اگر دوست دارید زننده هم پوسخند بزنم خداوند در زبانم میگذارد این چنین گفتگو..
دو که من از پیشینهء آیینمندهایم خوشنودم هر چند تلخُ ناگوار که زمانی نیاز هست اینگونه رفتار شود که هر چه دردناک هست نابجا نیست،
سه که اگر شماری ناباور دست به کج گویی در رخدادهای پیشین تاریخ میزنند جای شگفتی نیست ،نمونه همان سروده یا شعری که یکی از کاربرهای اینجا در نشانه امضایشان از فردوسی آورده در باره عربها که از روی نادانی یا دشمنی هر چه بوده نیمه برداشت بوده از سروده اش که از این جور فراوان داشته هم داریم،
چهار که گفته اینشتین که خودش باورمند بوده از خود انگیزان یا دستاویز با کج سازی مگیرید،که بدید باورمندهایِ به خداوند زندگی با بیمُ امید بهترین روش پیشرفت هست که هدف دار هست نه زندگیِ بی سرُ ته بی هدف ناباورها که جورِ بادکنک پاره شود..
خداوندا ما باورمندها را بندهء خوش بجاآور هم برپادار پیوست نماز دار
" ﻭَﻣَﻦ ﮐﻔَﺮَ ﻓَﻠَﺎ ﯾﺤْﺰُﻧﮏ ﮐﻔْﺮُﻩُ ﺇِﻟَﯿﻨَﺎ ﻣَﺮْﺟِﻌُﻬُﻢْ ﻓَﻨُﻨَﺒِّﺌُﻬُﻢ ﺑِﻤَﺎ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍْ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻋَﻠِﯿﻢٌ ﺑﺫﺍﺕ ﺍﻟﺼُّﺪُﻭﺭ "
" هم کسی روپوشاند باز نه اندوه میسازدت روپوشندگیش سمتمان برگشتگاهشان باز هشیار میسازیمشان به چه کارکردند اگرِ خداوند خیلی داناییست به گیراییِ بالاجاها "
ببینید اگر دوست دارید زننده هم پوسخند بزنم خداوند در زبانم میگذارد این چنین گفتگو..
دو که من از پیشینهء آیینمندهایم خوشنودم هر چند تلخُ ناگوار که زمانی نیاز هست اینگونه رفتار شود که هر چه دردناک هست نابجا نیست،
سه که اگر شماری ناباور دست به کج گویی در رخدادهای پیشین تاریخ میزنند جای شگفتی نیست ،نمونه همان سروده یا شعری که یکی از کاربرهای اینجا در نشانه امضایشان از فردوسی آورده در باره عربها که از روی نادانی یا دشمنی هر چه بوده نیمه برداشت بوده از سروده اش که از این جور فراوان داشته هم داریم،
چهار که گفته اینشتین که خودش باورمند بوده از خود انگیزان یا دستاویز با کج سازی مگیرید،که بدید باورمندهایِ به خداوند زندگی با بیمُ امید بهترین روش پیشرفت هست که هدف دار هست نه زندگیِ بی سرُ ته بی هدف ناباورها که جورِ بادکنک پاره شود..
خداوندا ما باورمندها را بندهء خوش بجاآور هم برپادار پیوست نماز دار
دو که من از پیشینهء آیینمندهایم خوشنودم هر چند تلخُ ناگوار که زمانی نیاز هست اینگونه رفتار شود که هر چه دردناک هست نابجا نیست
بی شک شما یک جانیتکار و دیوانه متحرک هستید
سه که اگر شماری ناباور دست به کج گویی در رخدادهای پیشین تاریخ میزنند جای شگفتی نیست ،نمونه همان سروده یا شعری که یکی از کاربرهای اینجا در نشانه امضایشان از فردوسی آورده در باره عربها که از روی نادانی یا دشمنی هر چه بوده نیمه برداشت بوده از سروده اش که از این جور فراوان داشته هم داریم
فقط بلید هستن به هر چیزی که با تفکر و اعتقادتون در تضاد هست جمله های اعم از کج گویی،کج فهمی،کفر گویی و...را بچسبانید
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5003&stc=1
خیر اینگونه نیست
تو این جمله داره نظرشو در مورد سیستم بهشت و جهنم خدای که بهش باور داری میگه !!
اینشتین و خداباوری او (https://zandiq.com/2010/03/04/einstein-va-khodabavarie-o/)از این که بگذریم خداباوران از انیشتن سوء استفاده میکنند و به خطا (یا به دروغ؟) وی را در صف خداباوران قرار میدهند، هدف از نگارش این نوشتار این است که باور انیشتن نسبت به خدا تشریح شود و همچنین این نوشتار نشان خواهد داد که انیشتن خویشاوندی چندانی با دین داران ندارد و شباهت بسیار بیشتری به بیخدایان و افراد سکولار داشته است.
نخستین نکته که باید به آن توجه داشت این است که انیشتن نیز مانند هر انسان دیگری در زندگی خود سیری تکاملی را طی کرده است. انسانهایی که از پویایی و خلاقیت ذهنی برخوردار هستند معمولا وقتی سنشان بیشتر میشود باورهایی که محیط بطور تصادفی به آنها تحمیل کرده است بازرسی میکنند و آنچه نابخردانه به نظرشان می آید و از فیلتر خرد (خرد چیست؟ (https://zandiq.com/2008/11/22/kherad-garayi-chist/)) آنها عبور نمیکند را به دور می اندازند. البته همه اینگونه نیستند، دین خویی و تقلید از محیط در بسیاری از افراد باقی میماند و آنها با همان تفکراتی که با آن بدنیا آمده اند از دنیا میروند. از اینرو است که وقتی میخواهیم در مورد شخصی قضاوت کنیم و باورهای او را بسنجیم باید به آخرین باورهای او مراجعه کنیم نه باورهایی که در گذشته داشته است. ملاک قضاوت در مورد افکار انسانها آخرین افکار آنها است که داشته اند و این امری بدیهی است.
آلبرت انیشتن در چهاردهم مارچ 1879 بدنیا آمده است و در 18 آپریل سال 1955 فوت شده است. کتابی توسط یک محقق جمع آوری شده است که شامل بسیاری از نامه هایی که انیشتن دریافت میکرده است و پاسخ وی به آن نامه ها میباشد. این کتاب باورهای دینی انیشتن را بطور بسیار مشخصی معین میکند و نشان میدهد که انیشتن آنچه خداباوران و دین خویان فکر میکنند نیست. در این نوشتار از همان کتاب چند نامه را بررسی میکنیم تا باورهای دینی انیشتن بیشتر روشن شوند.
نخستین نامه ای که در این مجموعه جلب توجه میکند این است:
یک دختر بچه کلاس ششم از مدرسه یکشنبه (مدارس دینی که مسیحیان در روزهای یکشنبه برگزار میکنند تا انجیل را به کودکان بیاموزند) از نیویورک، با تشویق معلمش این نامه را به انیشتن در پرینستون در تاریخ 19 ژانویه 1936 نوشته است، او از انیشتن پرسیده است که آیا دانشمندان نیز دعا میکنند و نماز میخوانند؟ اگر میخوانند برای چه چیزی دعا میخوانند. انیشتن به این نامه در 24 ژانویه 1936 اینگونه پاسخ داده است:
من تلاش کرده ام به پرسش تو به ساده ترین شکل ممکن پاسخ دهم. این پاسخ من است:
تحقیقات علمی بر این پایه استوار هستند که هر اتفاقی که می افتد به دلیل وجود قوانین طبیعت اتفاق می افتد، و این در مورد رفتار مردم نیز درست است. به همین دلیل، یک دانشمند محقق به سختی ممکن است باور کند که اتفاقها تحت تاثیر دعاها قرار بگیرند، مثلا (اتفاق افتادن آنها) به دلیل خواست یک موجود ماوراء طبیعی باشد.
البته باید به این توجه داشته باشیم که دانش واقعی ما نسبت به این قوانین ناقص و پراکنده است بنابر این، باور به اینکه قوانین طبیعی همه چیز را توضیح میدهند نیز خود مبتنی بر گونه ای از ایمان است و این ایمان تابحال تا حدود زیادی به دلیل موفقیت های تحقیقات علمی موجه شناخته شده است (درست از آب در آمده است).
اما از طرف دیگر، هرکس که بگونه ای جدی به دنبال علم باشد، متقاعد خواهد شد که روحی در قوانین جهان تجلی یافته است، روحی برتر از انسان که در مقابل آن ما با قدرت کم خویش باید احساس فروتنی بکنیم، از این رو است که تعقیب علم احساس دینی خاصی را بدنبال دارد، که البته این با دینداری افراد خام بسیار متفاوت است. (1)
حال آیا انیشتن پسر خاله امام حسین بوده است؟ آیا همانند مذهبیون نیمه دیوانه در مورد خدا فکر میکرده است؟ همین باید برای خداباوران کافی باشد که دیگر نامی از انیشتن نیاورند و او را نیز متعلق به اردوی خردگرایان و بی دینان بدانند، همین باور انیشتن به خودی خود نشان میدهد که از نظر او اسلام، مسیحیت، آیین زرتشت، آیین یهود و آیین بهائیت نابخردانه هستند و این انسانها که فکر میکنند با ورد خواندن و صحبت کردن با خدا اتفاقی می افتد از نظر انیشتن کاری بسیار نابخردانه انجام میدهند.
master
04-30-2016, 09:27 PM
آقا تعصب بی خود نشون ندید.من خودم از منتقدای قرآن و اسلام بودم و هستم.ولی این قضیه ای که من توی این تاپیک نشون دادم رو نمی شه یک جوری توجیه اش کرد.ببینید.
ببینید.عدد اتمی آهن 26 هست.حالا می گیم بر سر اتفاق، ابجد کلمه حدید به معنای آهن هم 26 تاست.بعد می بینیم که کلمه حدید یا آهن دقیقا در آیه 26 سوره الحدید یا سوره آهن قرار داره!!!!!!جان من اینم اتفاقیه؟؟کلا نهایت چهار پنج بار آهن تو قرآن اومده.بعد از قضا در سوره آهن در آیه 26 که عدد اتمی آهن هست، کلمه آهن اومده و از قضا ابجد حدید هم 26 هست!!!!!
بعد گیریم این اتفاقی بوده باشه.آهن 3 تا ایزوتوپ پایدار داره.ایزوتوپ 56، ایزوتوپ 57، ایزوتوپ 58.-------->بعد اینجا هم یعنی اتفاقی اتفاقی، سوره الحدید سوره شماره 57 ام هست.و اتفاقی اتقای ابجد الحدید هم 57 هست.؟؟این همه اتفاقی؟؟؟؟؟
" ﻭَﺇِﺫْ ﻗَﺎﻝَ ﻣُﻮﺳَﻰٰ ﻟِﻘَﻮْﻣِﻪِ ﻳَﺎ ﻗَﻮْﻡِ ﻟِﻢَ ﺗُﺆْﺫُﻭﻧَﻨِﻲ ﻭَﻗَﺪْ ﺗَﻌْﻠَﻤُﻮﻥَ ﺃَﻧِّﻲ ﺭَﺳُﻮﻝُ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻟَﻴْﻜُﻢْ ۖ ﻓَﻠَﻤَّﺎ ﺯَﺍﻏُﻮﺍ ﺃَﺯَﺍﻍَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻗُﻠُﻮﺑَﻬُﻢْ ۚ ﻭَﺍﻟﻠَّﻪُ ﻟَﺎ ﻳَﻬْﺪِﻱ ﺍﻟْﻘَﻮْﻡَ ﺍﻟْﻔَﺎﺳِﻘِﻴﻦ "
" هم گُداری گفت موسی برابرپاهاش ای برپاهایی براچه می آزاریدم هم پیش میدانید که اگرَم فرستادهء خداوند سمتتان بار تا چه کجی کردند کج سازد خداوند دلهاشان هم خداوند نه مینمایاند برپاها ویرانگرها "
بی شک شما یک جانیتکار و دیوانه متحرک هستید
فقط بلید هستن به هر چیزی که با تفکر و اعتقادتون در تضاد هست جمله های اعم از کج گویی،کج فهمی،کفر گویی و...را بچسبانید
خیر اینگونه نیست
تو این جمله داره نظرشو در مورد سیستم بهشت و جهنم خدای که بهش باور داری میگه ]از این که بگذریم خداباوران از انن سوء استفاده میکنند و به خطا (یا به دروغ؟) وی را در صف خداباوران قرار میدهند، هدف از نگارش این نوشتار این است که باور انیشتن نسبت به خدا تشریح شود و همچنین این نوشتار نشان خواهد داد که انیشتن خویشاوندی چندانی با دین داران ندارد و شباهت بسیار بیشتری به بیخدایان و افراد سکولار داشته است.
نخستین نکته که باید به آن توجه داشت این است که انیشتن نیز مانند هر انسان دیگری در زندگی خود سیری تکاملی را طی کرده است. انسانهایی که از پویایی و خلاقیت ذهنی برخوردار هستند معمولا وقتی سنشان بیشتر میشود باورهایی که محیط بطور تصادفی به آنها تحمیل کرده است بازرسی میکنند و آنچه نابخردانه به نظرشان می آید و از فیلتر خ/"]خرد چیست؟[/URL]) آنها عبور نمیکند را به دور می اندازند. البته همه اینگونه نیستند، دین خویی و تقلید از محیط در بسیاری از افراد باقی میماند و آنها با همان تفکراتی که با آن بدنیا آمده اند از دنیا میروند. از اینرو است که وقتی میخواهیم در مورد شخصی قضاوت کنیم و باورهای او را بسنجیم باید به آخرین باورهای او مراجعه کنیم نه باورهایی که در گذشته داشته است. ملاک قضاوت در مورد افکار انسانها آخرین افکار آنها است که داشته اند و این امری بدیهی است.
آلبرت انیشتن در چهاردهم مارچ 1879 بدنیا آمده است و در 18 آپریل سال 1955 فوت شده است. کتابی توسط یک محقق جمع آوری شده است که شامل بسیاری از نامه هایی که انیشتن دریافت میکرده است و پاسخ وی به آن نامه ها میباشد. این کتاب باورهای دینی انیشتن را بطور بسیار مشخصی معین میکند و نشان میدهد که انیشتن آنچه خداباوران و دین خویان فکر میکنند نیست. در این نوشتار از همان کتاب چند نامه را بررسی میکنیم تا باورهای دینی انیشتن بیشتر روشن شوند.
نخستین نامه ای که در این مجموعه جلب توجه میکند این است:
یک دختر بچه کلاس ششم از مدرسه یکشنبه (مدارس دینی که مسیحیان در روزهای یکشنبه برگزار میکنند تا انجیل را به کودکان بیاموزند) از نیویورک، با تشویق معلمش این نامه را به انیشتن در پرینستون در تاریخ 19 ژانویه 1936 نوشته است، او از انیشتن پرسیده است که آیا دانشمندان نیز دعا میکنند و نماز میخوانند؟ اگر میخوانند برای چه چیزی دعا میخوانند. انیشتن به این نامه در 24 ژانویه 1936 اینگونه پاسخ داده است:
من تلاش کرده ام به پرسش تو به ساده ترین شکل ممکن پاسخ دهم. این پاسخ من است:
تحقیقات علمی بر این پایه استوار هستند که هر اتفاقی که می افتد به دلیل وجود قوانین طبیعت اتفاق می افتد، و این در مورد رفتار مردم نیز درست است. به همین دلیل، یک دانشمند محقق به سختی ممکن است باور کند که اتفاقها تحت تاثیر دعاها قرار بگیرند، مثلا (اتفاق افتادن آنها) به دلیل خواست یک موجود ماوراء طبیعی باشد.
البته باید به این توجه داشته باشیم که دانش واقعی ما نسبت به این قوانین ناقص و پراکنده است بنابر این، باور به اینکه قوانین طبیعی همه چیز را توضیح میدهند نیز خود مبتنی بر گونه ای از ایمان است و این ایمان تابحال تا حدود زیادی به دلیل موفقیت های تحقیقات علمی موجه شناخته شده است (درست از آب در آمده است).
اما از طرف دیگر، هرکس که بگونه ای جدی به دنبال علم باشد، متقاعد خواهد شد که روحی در قوانین جهان تجلی یافته است، روحی برتر از انسان که در مقابل آن ما با قدرت کم خویش باید احساس فروتنی بکنیم، از این رو است که تعقیب علم احساس دینی خاصی را بدنبال دارد، که البته این با دینداری افراد خام بسیار متفاوت است. (1)
حال آیا انیشتن پسر خاله امام حسین بوده است؟ آیا همانند مذهبیون نیمه دیوانه در مورد خدا فکر میکرده است؟ همین باید برای خداباوران کافی باشد که دیگر نامی از انیشتن نیاورند و او را نیز متعلق به اردوی خردگرایان و بی دینان بدانند، همین باور انیشتن به خودی خود نشان میدهد که از نظر او اسلام، مسیحیت، آیین زرتشت، آیین یهود و آیین بهائیت نابخردانه هستند و این انسانها که فکر میکنند با ورد خواندن و صحبت کردن با خدا اتفاقی می افتد از نظر انیشتن کاری بسیار نابخردانه انجام میدهند.
ببینید شما هم بدکاری هم دیوانهء جانی بودن خودتان را به باورمندهای خداوند یگانه برچسب زدید همانهایی یک موی گندیدهء زیرین ناباورها را بیشتر از باورمندها دوست دارید ،
اینبنده خداوند اینگلیسی نمیدانم هم دلم نمیخواهد بدانم کی چه بوده،
که تنها دلبستگی ام خداوند یگانه هست که نوشتار سخنش را برای راهنمایی بیمناکها فرود آورد،
خداوندا تویی که پیامبرهایی از جنس فرشته ها با خودمان در زمانهایی فرستادی برای ترساندن مردم از زمین لرزه برپایی هم دوباره زنده شدن برای بازخواست مرا برپادار پیوست نماز دار
" ﻭَﺇِﺫْ ﻗَﺎﻝَ ﻣُﻮﺳَﻰٰ ﻟِﻘَﻮْﻣِﻪِ ﻳَﺎ ﻗَﻮْﻡِ ﻟِﻢَ ﺗُﺆْﺫُﻭﻧَﻨِﻲ ﻭَﻗَﺪْ ﺗَﻌْﻠَﻤُﻮﻥَ ﺃَﻧِّﻲ ﺭَﺳُﻮﻝُ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻟَﻴْﻜُﻢْ ۖ ﻓَﻠَﻤَّﺎ ﺯَﺍﻏُﻮﺍ ﺃَﺯَﺍﻍَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻗُﻠُﻮﺑَﻬُﻢْ ۚ ﻭَﺍﻟﻠَّﻪُ ﻟَﺎ ﻳَﻬْﺪِﻱ ﺍﻟْﻘَﻮْﻡَ ﺍﻟْﻔَﺎﺳِﻘِﻴﻦ "
" هم گُداری گفت موسی برابرپاهاش ای برپاهایی براچه می آزاریدم هم پیش میدانید که اگرَم فرستادهء خداوند سمتتان بار تا چه کجی کردند کج سازد خداوند دلهاشان هم خداوند نه مینمایاند برپاها ویرانگرها "
ببینید شما هم بدکاری هم دیوانهء جانی بودن خودتان را به باورمندهای خداوند یگانه برچسب زدید همانهایی یک موی گندیدهء زیرین ناباورها را بیشتر از باورمندها دوست دارید ،
اینبنده خداوند اینگلیسی نمیدانم هم دلم نمیخواهد بدانم کی چه بوده،
که تنها دلبستگی ام خداوند یگانه هست که نوشتار سخنش را برای راهنمایی بیمناکها فرود آورد،
خداوندا تویی که پیامبرهایی از جنس فرشته ها با خودمان در زمانهایی فرستادی برای ترساندن مردم از زمین لرزه برپایی هم دوباره زنده شدن برای بازخواست مرا برپادار پیوست نماز دار
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5004&stc=1
ببینید شما هم بدکاری هم دیوانهء جانی بودن خودتان را به باورمندهای خداوند یگانه برچسب زدید
با استناد به چه مدرکی همچین حرقی رو به من میزنید؟
ببینید شما هم بدکاری هم دیوانهء جانی بودن خودتان را به باورمندهای خداوند یگانه برچسب زدید
با کمی مقایسه میشد فهمید کی دیوانه و جنایتکار هست !!!
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5005&stc=1
http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=5006&stc=1
آیات جنایی قرآن (https://zandiq.com/2008/11/22/ayate-jenayiye-ghoran/)آیه های قرآن دستور به آدم کشی (https://geranom.wordpress.com/tag/%D8%A2%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D8%B4%DB%8C/)این ها تنها اندکی از خشونت اسلام بود
حالا کی قاتل، متجاوز، ویرانگر، گانگستر،جیب و...هست؟
اشتباه به عرض رسوندن! آهن 56 پایدارترین ایزوتوپ دنیا هستش. سارا برگرده دهنت رو سرویس میکنه. شاید هم نه، به خاطر موضوع بحث. :e40c:
ای بابا !!! من دیگر غلط بکنم اینجا بحث علمی بکنم آنهم اینجا که تا بحال توابعی چون surprising function ,... به گوششان نخورده است و تمام منبعشان گوگل است و آنهم ویکی پدیایش!! و حتی برای درک نظریه ی عدم قطعیت هایزنبرگ هم ازآن یاری می جویند و با اعتماد به نفس کامل دیگران آنهم کسانی که چندواحدی مبانی هسته ای را گذرانده اند و برای درک این نظریه از روابط و نظریات دوبروی و شرودینگر شروع کرده اند ..
بگذریم ..
بنده برای اثبات حقانیت چیزی هرگز به علمِ مادی تکیه نمی کنم چرا که به قول انیشتین ، این علم تنها به دنبال توجیه است و نه حقیقت............ تمام پژوهش های علمی تنها به دنبال توجیه است اول باید پدیده رخ دهد بعد هم روابطی برای توجیهش بیان می شود و از آنجا که این روابط تابعِ شرایط و زمان و مکان و... بوجود آمدن آن پدیده هستند از اینرو با تغییر شرایط ، همانطور می توان تا ابد علت بوجود آمدن آن پدیده را تغیر داد و اصلاح کرد و برای توصیف آن روابط جدیدی بیان داشت..........
راستی سال نو مبارک:e032:
" ﺁﯾﻪ 13 - ﻭﺍﺫﺍ ﻗﯿﻞ ﻟﻬﻢ ﺀﺍﻣﻨﻮﺍ ﻛﻤﺎ ﺍﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻗﺎﻟﻮﺍ ﺍﻧﻮﻣﻦ ﻛﻤﺎ ﺀﺍﻣﻦ ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﺍﻻ ﺍﻧﻬﻢ هم ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﻭ ﻟﻜﻦ ﻻ ﯾﻌﻠﻤﻮﻥ "
" هم گُداری گفته شده تا براشان باور آورید جورِ چه باور آوردند مردمها گفتند آیا میباوریم جورِ چه باور آوردند نارس اندیشها آیا نه اگرَند آنها نارس اندیش ها هم تا بود نه میدانند "
با استناد به چه مدرکی همچین حرقی رو به من میزنید؟
با کمی مقایسه میشد فهمید کی دیوانه و جنایتکار هست "]آیه های قرآن دستور به آدم کشی[/URL][/h]این ها تنها اندکی از خشونت اسلام بود
حالا کی قاتل، متجاوز، ویرانگر، گانگستر،جیب و...هست؟
ببینید من تاکنون در آرامش زیست کردم،چون همین ترسها انگیزانِ خودنمایی ناباورها نشده،چه دزد چه شورشگر ها باز چند سال پیش گمان نکنم اینگونه میبود یا کشورهای همسایه مان ،که از ویژگی آشکار ناباورهاست دو بهم زنی میان باورمندها،راست را دروغ نیز دروغ را راست جابزنند هر گونه با آگهی رسانی سوراخ کردن موریانه وار درپی سست کردن خانواده ها ،آشوبگری،...پس درخورست با اینها چنین رفتار کنیم تا آسیب نبینیم،خداوندا تویی که همبازگذارها را این سرا بدترین ناگوارا هم دیگر سرا رسانی مرا برپادار پیوست نماز دار
" ﺁﯾﻪ 13 - ﻭﺍﺫﺍ ﻗﯿﻞ ﻟﻬﻢ ﺀﺍﻣﻨﻮﺍ ﻛﻤﺎ ﺍﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻗﺎﻟﻮﺍ ﺍﻧﻮﻣﻦ ﻛﻤﺎ ﺀﺍﻣﻦ ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﺍﻻ ﺍﻧﻬﻢ هم ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﻭ ﻟﻜﻦ ﻻ ﯾﻌﻠﻤﻮﻥ "
" هم گُداری گفته شده تا براشان باور آورید جورِ چه باور آوردند مردمها گفتند آیا میباوریم جورِ چه باور آوردند نارس اندیشها آیا نه اگرَند آنها نارس اندیش ها هم تا بود نه میدانند "
ببینید من تاکنون در آرامش زیست کردم،چون همین ترسها انگیزانِ خودنمایی ناباورها نشده،چه دزد چه شورشگر ها باز چند سال پیش گمان نکنم اینگونه میبود یا کشورهای همسایه مان ،که از ویژگی آشکار ناباورهاست دو بهم زنی میان باورمندها،راست را دروغ نیز دروغ را راست جابزنند هر گونه با آگهی رسانی سوراخ کردن موریانه وار درپی سست کردن خانواده ها ،آشوبگری،...پس درخورست با اینها چنین رفتار کنیم تا آسیب نبینیم،خداوندا تویی که همبازگذارها را این سرا بدترین ناگوارا هم دیگر سرا رسانی مرا برپادار پیوست نماز دار
ببینید من تاکنون در آرامش زیست کردم
بعید میدونم حقیقت را بگوید
نمونه از خول و خوی وحشی گری مسلمانان که خود شما به آن اشاره کردید
توی جایی باشی که همه به جانتُ داراییتُ همه چیزت تشنه نباشند یا خوردنُ خوابیدنت به آرامی به دست آید تندرستی داشته باشی همیشه یکسویه داوری میکنید که خداوند خیلی آسان خوشی را به ناخوشی جاگزین میکند اگر ازش روپوشیم
پس درخورست با اینها چنین رفتار کنیم تا آسیب نبینیم
سعی نکن آیات جنایی و دستورات ضد انسانی رو در حالت دفاعی نشون بدی چون مغلطه ای اشکار هست
تاریخ و رفتار بزرگان اسلام این وحشی گری را اثبات کرده است.
http://www.daftarche.com/attachments/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/5001-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%87%D8%9F-photo557646931987376292.jpg
کسانی که قرآن رو میبوسن دو حالت بیشتر ندارن!
1-جنیتکار هستن
2-قرآن را هنوز نخوانده اند.
" بسم الله الرحمن الرحیم
ﻗُﻞْ ﺁﻣِﻨُﻮﺍْ ﺑِﻪِ ﺃَﻭْ ﻻَ ﺗُﺆْﻣِﻨُﻮﺍْ ﺇِﻥَّ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺃُﻭﺗُﻮﺍْ ﺍﻟْﻌِﻠْﻢَ ﻣِﻦ ﻗَﺒْﻠِﻪِ ﺇِﺫَﺍ ﻳُﺘْﻠَﻰ ﻋَﻠَﻴْﻬِﻢْ ﻳَﺨِﺮُّﻭﻥَ ﻟِﻸَﺫْﻗَﺎﻥِ ﺳُﺠَّﺪﺍً 107
ﻭَﻳَﻘُﻮﻟُﻮﻥَ ﺳُﺒْﺤَﺎﻥَ ﺭَﺑِّﻨَﺎ ﺇِﻥ ﻛَﺎﻥَ ﻭَﻋْﺪُ ﺭَﺑِّﻨَﺎ ﻟَﻤَﻔْﻌُﻮﻻً 108 ﻭَﻳَﺨِﺮُّﻭﻥَ ﻟِﻸَﺫْﻗَﺎﻥِ ﻳَﺒْﻜُﻮﻥَ ﻭَﻳَﺰِﻳﺪُﻫُﻢْ ﺧُﺸُﻮﻋﺎً 109 ﻗُﻞِ ﺍﺩْﻋُﻮﺍْ ﺍﻟﻠّﻪَ ﺃَﻭِ ﺍﺩْﻋُﻮﺍْ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَـﻦَ ﺃَﻳّﺎً ﻣَّﺎ ﺗَﺪْﻋُﻮﺍْ ﻓَﻠَﻪُ ﺍﻷَﺳْﻤَﺎﺀ ﺍﻟْﺤُﺴْﻨَﻰ ﻭَﻻَ ﺗَﺠْﻬَﺮْ ﺑِﺼَﻼَﺗِﻚَ ﻭَﻻَ ﺗُﺨَﺎﻓِﺖْ ﺑِﻬَﺎ ﻭَﺍﺑْﺘَﻎِ ﺑَﻴْﻦَ ﺫَﻟِﻚَ ﺳَﺒِﻴﻼً 110 ﻭَﻗُﻞِ ﺍﻟْﺤَﻤْﺪُ ﻟِﻠّﻪِ ﺍﻟَّﺬِﻱ ﻟَﻢْ ﻳَﺘَّﺨِﺬْ ﻭَﻟَﺪﺍً ﻭَﻟَﻢ ﻳَﻜُﻦ ﻟَّﻪُ ﺷَﺮِﻳﻚٌ ﻓِﻲ ﺍﻟْﻤُﻠْﻚِ ﻭَﻟَﻢْ ﻳَﻜُﻦ ﻟَّﻪُ ﻭَﻟِﻲٌّ ﻣِّﻦَ ﺍﻟﺬُّﻝَّ ﻭَﻛَﺒِّﺮْﻩُ ﺗَﻜْﺒِﻴﺮﺍً 111 "
" به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
گو باور آورید بِهِش یا نه میباورید اگرِ کَسهایی آورده شدند دانش از پیشترش گُداری پِی خوانی میشود بَرِشان می افتند برا فروتنی ها پیشانی بر زمینی ١٠٧
هم میگویند پاکی رهایی پروردگارما اگر بود نوید پروردگارِما تا برا انجام گشته ای ١٠٨
هم می افتند برا فروتنی ها میگریند هم می افزایدشان ترسهای سختی ١٠٩
گو فراخوانید خداوندُ یا فراخوانید مهرگسترده کُدامی چه فرامیخوانید باز تا براش شناسه هایی نیکو شده هم نه بلند آشکار میکنی به پیوستت هم نه آهسته میسازی بِهِش هم جو میانِ این راهی ١١٠
هم گو پسند براخداوند همان نبوده میگیرد گماشته فرزندی هم نبوده میباشد تا براش همبازی در داراشده هم نبوده میباشد تا براش سرپرستی از خواری هم بزرگ دارش پیوسته چند بزرگیش ١١١ "
بعید میدونم حقیقت را بگوید
نمونه از خول و خوی وحشی گری مسلمانان که خود شما به آن اشاره کردید
سعی نکن آیات جنایی و دستورات ضد انسانی رو در حالت دفاعی نشون بدی چون مغلطه ای اشکار هست
تاریخ و رفتار بزرگان اسلام این وحشی گری را اثبات کرده است.
کسانی که قرآن رو میبوسن دو حالت بیشتر ندارن!
1-جنیتکار هستن
2-قرآن را هنوز نخوانده اند.
ببینید اونجا من گفتم نیاز به اینچنین پناهگاهی داری برای خوش زیستن نه اینکه خودم نداشته باشیم، هم اینکه آری اگر سستی نشان دهیم جورِ کشورهای همسایه بیاییم دست دوستی سوی هر کسُ ناکس باز کنیم دچار دو سه دستگی آشوب چپاول...میشویم یا دچار میشود همسایه های باورمندمان،
هم اینکه اون خشونت نشانه آیه ها برای همبازگذارهاست یا پرداخت شونده به هر سمت دوچهره ها که دستاوردش سرسختی با ناباورهاست به سود باورمندها
هم سخن خداوند برای آنها که دانش دریافت کردند فروتنی ترس سخت هم گریه برای مهرآورده شدن از خداوند یگانه مهربان درپی دارد هم افتادنُ پیشانی بر زمین گذاشتن،خواه باور آورید خواه نه....
خداوندا ای که نوید روز بازخواستت انجام شونده هست مارا برای پیوستت برپادار نماز دار هم آرامش بر کشورهای همسایه باورمند برگردان ای مهرگسترده
" بسم الله الرحمن الرحیم
ﻗُﻞْ ﺁﻣِﻨُﻮﺍْ ﺑِﻪِ ﺃَﻭْ ﻻَ ﺗُﺆْﻣِﻨُﻮﺍْ ﺇِﻥَّ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺃُﻭﺗُﻮﺍْ ﺍﻟْﻌِﻠْﻢَ ﻣِﻦ ﻗَﺒْﻠِﻪِ ﺇِﺫَﺍ ﻳُﺘْﻠَﻰ ﻋَﻠَﻴْﻬِﻢْ ﻳَﺨِﺮُّﻭﻥَ ﻟِﻸَﺫْﻗَﺎﻥِ ﺳُﺠَّﺪﺍً 107
ﻭَﻳَﻘُﻮﻟُﻮﻥَ ﺳُﺒْﺤَﺎﻥَ ﺭَﺑِّﻨَﺎ ﺇِﻥ ﻛَﺎﻥَ ﻭَﻋْﺪُ ﺭَﺑِّﻨَﺎ ﻟَﻤَﻔْﻌُﻮﻻً 108 ﻭَﻳَﺨِﺮُّﻭﻥَ ﻟِﻸَﺫْﻗَﺎﻥِ ﻳَﺒْﻜُﻮﻥَ ﻭَﻳَﺰِﻳﺪُﻫُﻢْ ﺧُﺸُﻮﻋﺎً 109 ﻗُﻞِ ﺍﺩْﻋُﻮﺍْ ﺍﻟﻠّﻪَ ﺃَﻭِ ﺍﺩْﻋُﻮﺍْ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَـﻦَ ﺃَﻳّﺎً ﻣَّﺎ ﺗَﺪْﻋُﻮﺍْ ﻓَﻠَﻪُ ﺍﻷَﺳْﻤَﺎﺀ ﺍﻟْﺤُﺴْﻨَﻰ ﻭَﻻَ ﺗَﺠْﻬَﺮْ ﺑِﺼَﻼَﺗِﻚَ ﻭَﻻَ ﺗُﺨَﺎﻓِﺖْ ﺑِﻬَﺎ ﻭَﺍﺑْﺘَﻎِ ﺑَﻴْﻦَ ﺫَﻟِﻚَ ﺳَﺒِﻴﻼً 110 ﻭَﻗُﻞِ ﺍﻟْﺤَﻤْﺪُ ﻟِﻠّﻪِ ﺍﻟَّﺬِﻱ ﻟَﻢْ ﻳَﺘَّﺨِﺬْ ﻭَﻟَﺪﺍً ﻭَﻟَﻢ ﻳَﻜُﻦ ﻟَّﻪُ ﺷَﺮِﻳﻚٌ ﻓِﻲ ﺍﻟْﻤُﻠْﻚِ ﻭَﻟَﻢْ ﻳَﻜُﻦ ﻟَّﻪُ ﻭَﻟِﻲٌّ ﻣِّﻦَ ﺍﻟﺬُّﻝَّ ﻭَﻛَﺒِّﺮْﻩُ ﺗَﻜْﺒِﻴﺮﺍً 111 "
" به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
گو باور آورید بِهِش یا نه میباورید اگرِ کَسهایی آورده شدند دانش از پیشترش گُداری پِی خوانی میشود بَرِشان می افتند برا فروتنی ها پیشانی بر زمینی ١٠٧
هم میگویند پاکی رهایی پروردگارما اگر بود نوید پروردگارِما تا برا انجام گشته ای ١٠٨
هم می افتند برا فروتنی ها میگریند هم می افزایدشان ترسهای سختی ١٠٩
گو فراخوانید خداوندُ یا فراخوانید مهرگسترده کُدامی چه فرامیخوانید باز تا براش شناسه هایی نیکو شده هم نه بلند آشکار میکنی به پیوستت هم نه آهسته میسازی بِهِش هم جو میانِ این راهی ١١٠
هم گو پسند براخداوند همان نبوده میگیرد گماشته فرزندی هم نبوده میباشد تا براش همبازی در داراشده هم نبوده میباشد تا براش سرپرستی از خواری هم بزرگ دارش پیوسته چند بزرگیش ١١١ "
ببینید اونجا من گفتم نیاز به اینچنین پناهگاهی داری برای خوش زیستن نه اینکه خودم نداشته باشیم، هم اینکه آری اگر سستی نشان دهیم جورِ کشورهای همسایه بیاییم دست دوستی سوی هر کسُ ناکس باز کنیم دچار دو سه دستگی آشوب چپاول...میشویم یا دچار میشود همسایه های باورمندمان،
هم اینکه اون خشونت نشانه آیه ها برای همبازگذارهاست یا پرداخت شونده به هر سمت دوچهره ها که دستاوردش سرسختی با ناباورهاست به سود باورمندها
هم سخن خداوند برای آنها که دانش دریافت کردند فروتنی ترس سخت هم گریه برای مهرآورده شدن از خداوند یگانه مهربان درپی دارد هم افتادنُ پیشانی بر زمین گذاشتن،خواه باور آورید خواه نه....
خداوندا ای که نوید روز بازخواستت انجام شونده هست مارا برای پیوستت برپادار نماز دار هم آرامش بر کشورهای همسایه باورمند برگردان ای مهرگسترده
گویی سخن می گویید که انگار جمعیت ناباور ها خیلی زیاده
در حدود 3 درصد مردم کتاب میخونن
هم اینکه آری اگر سستی نشان دهیم جورِ کشورهای همسایه بیاییم دست دوستی سوی هر کسُ ناکس باز کنیم دچار دو سه دستگی آشوب چپاول...میشویم یا دچار میشود
تا جایی که میدونم ایران داره به کشور ها کمک مالی و ....میده
در حالی که مردمش توی فقر زندگی میکنن
همه صداشون در اومده
کمکهای مالی و وامهای خارجی دولت محمود احمدینژاد - WiKi (https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%85%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9% 85%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D9%85%E2% 80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D B%8C_%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA_%D9%85%D8%AD%D9%85%D 9%88%D8%AF_%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C %D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF)
کمکهای ایران به لبنان - WiKi (https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%85%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8% A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D9%84%D8% A8%D9%86%D8%A7%D9%86)
کمکهای ایران به جمهوری آذربایجان - WiKi (https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%85%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8% A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%AC%D9% 85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%A2%D8%B0%D8%B1%D8%A 8%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86)
کمکهای ایران به بوسنی و هرزگووین - WiKi (https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%85%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8% A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%A8%D9% 88%D8%B3%D9%86%DB%8C_%D9%88_%D9%87%D8%B1%D8%B2%DA% AF%D9%88%D9%88%DB%8C%D9%86)
" بسم الله الرحمن الرحیم
.. ﻭ ﺍﺿﺮﺏ ﻟﻬﻢ ﻣﺜﻼ ﺭﺟﻠﻴﻦ ﺟﻌﻠﻨﺎ ﻻﺣﺪﻫﻤﺎ ﺟﻨﺘﻴﻦ ﻣﻦ
ﺍﻋﻨﺐ ﻭ ﺣﻔﻔﻨﻬﻤﺎ ﺑﻨﺨﻞ ﻭ ﺟﻌﻠﻨﺎ ﺑﻴﻦ ﻫﻤﺎ ﺯﺭﻋﺎ 32
ﻛﻠﺘﺎ ﺍﻟﺠﻨﺘﻴﻦ ﺍﺗﺖ ﺍﻛﻠﻬﺎ ﻭ ﻟﻢ ﺗﻈﻠﻢ ﻣﻨﻪ ﺷﻴﺎ ﻭ ﻓﺠﺮﻧﺎ
ﺧﻼ ﻟﻬﻤﺎ ﻧﻬﺮﺍ 33
ﻭ ﻛﺎﻥ ﻟﻪ ﺛﻤﺮ ﻓﻘﺎﻝ ﻟﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﻫﻮ ﻳﺤﺎﻭﺭﻩ ﺍﻧﺎ ﺍﻛﺜﺮ ﻣﻨﻚ ﻣﺎﻻ ﻭ ﺍﻋﺰ ﻧﻔﺮﺍ 34
ﻭ ﺩﺧﻞ ﺟﻨﺘﻪ ﻭ ﻫﻮ ﻇﺎﻟﻢ ﻟﻨﻔﺴﻪ ﻗﺎﻝ ﻣﺎ ﺍﻇﻦ ﺍﻥ ﺗﺒﻴﺪ ﻫﺬﻩ ﺍﺑﺪﺍ 35
ﻭ ﻣﺎ ﺍﻇﻦ ﺍﻟﺴﺎﻋﺔ ﻗﺎﺋﻤﺔ ﻭ ﻟﺌﻦ ﺭﺩﺩﺕ ﺍﻟﻰ ﺭﺑّﻰ ﻻﺟﺪﻥ ﺧﻴﺮﺍ ﻣﻨﻬﺎ ﻣﻨﻘﻠﺒﺎ 36
ﻗﺎﻝ ﻟﻪ ﺻﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﻫﻮ ﻳﺤﺎﻭﺭﻩ ﺍﻛﻔﺮﺕ ﺑﺎﻟّﺬﻯ ﺧﻠﻘﻚ ﻣﻦ
ﺗﺮﺍﺏ ﺛﻢ ﻣﻦ ﻧﻄﻔﻪ ﺛﻢ ﺳﻮﺋﻚ ﺭﺟﻼ 37
ﻟﻜﻨﺎ ﻫﻮ ﺍﻟﻠّﻪ ﺭﺑّﻰ ﻭ ﻻ ﺍﺷﺮﻙ ﺑﺮﺑّﻰ ﺍﺣﺪﺍ 38
ﻭ ﻟﻮ ﻻ ﺍﺫ ﺩﺧﻠﺖ ﺟﻨﺘﻚ ﻗﻠﺖ ﻣﺎ ﺷﺎﺀ ﺍﻟﻠّﻪ ﻻ ﻗﻮﺓ ﺍﻻ ﺑﺎﻟﻠّﻪ ﺍﻥ ﺗﺮﻥ ﺍﻧﺎ ﺍﻗﻞ ﻣﻨﻚ ﻣﺎﻻ ﻭ ﻭﻟﺪﺍ 39
ﻓﻌﺴﻰ ﺭﺑّﻰ ﺍﻥ ﻳﻮﺗﻴﻦ ﺧﻴﺮﺍ ﻣﻦ ﺟﻨﺘﻚ ﻭ ﻳﺮﺳﻞ ﻋﻠﻴﻬﺎ ﺣﺴﺒﺎﻧﺎ ﻣﻦ ﺍﻟﺴﻤﺎﺀ ﻓﺘﺼﺒﺢ ﺻﻌﻴﺪﺍ ﺯﻟﻘﺎ 40
ﺍﻭ ﻳﺼﺒﺢ ﻣﺎﻭﻫﺎ ﻏﻮﺭا ﻓﻠﻦ ﺗﺴﺘﻄﻴﻊ ﻟﻪ ﻃﻠﺒﺎ 41
ﻭ ﺍﺣﻴﻂ ﺑﺜﻤﺮﻩ ﻓﺎﺻﺒﺢ ﻳﻘﻠﺐ ﻛﻔﻴﻪ ﻋﻠﻰ ﻣﺎ ﺍﻧﻔﻖ ﻓﻴﻬﺎ ﻭ ﻫﻰ ﺧﺎﻭﻳﺔ ﻋﻠﻰ ﻋﺮﻭﺷﻬﺎ ﻭ ﻳﻘﻮﻝ ﻳﻠﻴﺘﻨﻰ ﻟﻢ ﺍﺷﺮﻙ ﺑﺮﺑّﻰ ﺍﺣﺪﺍ 42
ﻭ ﻟﻢ ﺗﻜﻦ ﻟﻪ ﻓﺌﻪ ﻳﻨﺼﺮﻭﻧﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﻥ ﺍﻟﻠّﻪ ﻭ ﻣﺎ ﻛﺎﻥ ﻣﻨﺘﺼﺮﺍ 43
ﻫﻨﺎﻟﻚ ﺍﻟﻮﻻﻳﻪ ﻟﻠﻪ ﺍﻟﺤﻖ ﻫﻮ ﺧﻴﺮ ﺛﻮﺍﺑﺎ ﻭ ﺧﻴﺮ ﻋﻘبا44 .. "
"به شناسهء خداوند مهرگستر خیلی مهربان
.. نیز زن تا براشان نمونه دومردی گذاشتیم برایکیشان دوباغی از انگورها نیز پوشاندیمشان به خرما نیز گذاشتیم میانشان روییدنی کِشتی 32
هر دو باغ آورد خوراکیهاش هم نبوده حیف میشود ازِش چیزی هم فوران ساختیم تُهی میانشان رودهایی 33
نیز بود تا براش میوه ای باز گفت برا همسایه اش نیز او گفتگو میداردش من فراوانتر ازَت دارایی نیز شکست ناپذیرتر تَن هایی 34
هم درون رفت باغشُ او ستمکاری براخویشتنش گفت چه گمان بَرَم که ویران میشود این دیر زمانی 35
نیز چه گمان دارم گاه برپاشونده ای نیز تا یا اگر کنار زده شوم سوی پروردگارم تا برایابم بِهی ازِش دگرگون گشته ای 36
گفت تا براش همسایه اشُ او گفتگو میداردش آیا روپوشاندی به آنکه آفریدت از خاکی پس از تخمکی پس یکسره ساختت مردی 37
تا بود مرا او خداوند پرورنده امُ نه میبازم به پرورنده ام یکیُ 38
هم تا یا نه گُداری درون رفتی باغت گفتی چه خواست خداوند نه توانی جز به خداوند اگر میبینی من کمتر ازِت داراییُ فرزندی 39
باز نزدیکست پرورنده ام می آوردم بِهی از باغت نیز میفرستد بَرِش رسیدگی گری از آسمان باز میگردد بالارونده ای ماسه ای 40
یا میگردد آبش فرورفته ای باز نه میخواهی چند فرمان بری تا براش خواستی 41
نیز گِرد پوشیده شد به میوه اش باز گردید برگردان میساخت مشتهایش بر چه پرداخت درِش هم آن فروریخته ای بر بامهاش هم میگوید اِی کاش مرا نبوده میبازیدم به پروردگارم یکیُ 42
هم نبوده میباشد تا براش گروهی کمک میدهندش از جدای خداوند هم چه بود چند کمک گردیده ای 43
آنجا سرپرستی براخداوندِ درست او بِهی پاداشیُ بِهی دنباله ای 44 .."
گویی سخن می گویید که انگار جمعیت ناباور ها خیلی زیاده
در حدود 3 درصد مردم کتاب میخونن
تا جایی که میدونم ایران داره به کشور ها کمک مالی و ....میده
در حالی که مردمش توی فقر زندگی میکنن
همه صداشون در اومده
"]کمکهای مالی و وامهای خارجی دولت محمود احمدینژاد - WiKi[/URL]
86"]کمکهای ایران به لبنان - WiKi[/URL]
"]کمکهای ایران به جمهوری آذربایجان - WiKi[/URL]
"]کمکهای ایران به بوسنی و هرزگووین - WiKi[/URL]
ببینید برخی خداوندُ باور دارند باز برایش همباز میگذارد جورِ سه گانه پرستهایی که مسیح فرزند مریم درود خداوند برشان را »آمرزش از خداوند میخواهم« خدا می انگارند یا پولی چیزی اندوختند پیشرفتی خداوند برایشان فراهم کرد میگویند خودمان هم دیگری یاریمان کرد پس اینگونه رفتارها یگانه پرستی یا خداوند پرستی بنده بودن خداوند را نشان نمیدهد،
دو که اگر در زمان تنگنا بمردمی نیازمند کمک کردیم پیش خداوند ارزشمند هست چه که کشوری چون ایران دارای درآمد خوبیست هم باورمند شناسه شده نبایستی دریغ ورزد از یکپارچه بودن با باورمندهای دیگر با کمک همه جوره که گرسنگی جنگ رخ ندهد ،خوب نیازمندهای درون کشور که نه تنها از سوی سرهای گرداننده کشور که بایستی از سوی دیگر مردمها خودجوش یاری شوند، خداوندا مرا به یاد دیگر سرا دار پیوسته ای که برای توست چه در آسمانها نیز زمین که بر خودت مهرآوری نوشتی مرا برپاساز نماز دار نه روپوشنده همبازگذار