PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دشواری‌های فاروم

برگ ها : 1 2 [3] 4

Nevermore
06-30-2013, 08:04 AM
نخست اینکه باید بگویم که این درگیری های با کسرا چندان بی سابقه نیست چراکه هم مهربد هم امیر هم داریوش و حتی من تازه وارد بارها بحث مان با ایشان به جدل کشیده و اتفاقا من نه تنها از لحن کسرا ناراحت نمی شوم بلکه همواره بهترین معیار سنجش برای سخنان ام را برخورد تند طرف بحث می دانم.اینکه دوستان مدیر هم هی بگویند اگر اینجا را نمی خواهید خوش آمدید هم به نگرم اصلا منطقی نیست و اگرچه یک اظهار نظر شخصی است و ابزار مدیریتی در آن دخالتی ندارد اما باز هم حق خود ام می دانم که از این نوع اظهار نظر ها ابراز نفرت بکنم.

اما مقایسه ی اینجا با فروم هایی همچون هم میهن بسیار مضحک است.چرا که من از 6 سال پیش در آن خراب شده هم میهن بوده ام و بالغ بر 1000 پست من شخصا حذف شده است.حداقل 20 نفر از دوستان نزدیک من از آن سایت اخراج شده اند.تسویه حساب هایی که پس از انتحابات 88 در آنجا شد باعث شد تا بسیاری از کاربران انجمنی به نام رخش را راه بیاندازند.من نمی دانم اینکه ما اساسا به آمار و ارقام توجهی نکنیم به عنوان یک مغلطه ی اسم و رسم دار شناخته شده یا نه اما حداقل از دید من مغلطه ی بسیار خنده داری است که آمار 3 اخراجی با انبوهی از مستندات از تخلف را با آمار صد ها اخراجی انجمنی چون هم میهن هم تراز بدانیم و بگوییم "دیدید شما هم چونان مسلمانان دیکتاتور هستید؟"

Theodor Herzl
06-30-2013, 08:23 AM
من تصمیم گرفتم دیگر کاری به کار کسی‌ نداشته باشم ، ۲۰۰ تا انجمن دیگر هست همه صبح تا شب روضهٔ رودلف هاس کبیر می‌خوانند این‌یکی هم روش! من به همان موسیقی‌ ، گزین گویه‌ها و اینها دیگر می‌چسبم:e00e:

Angela
06-30-2013, 09:22 AM
منم متوجه نمیشم که چرا صحبتهای تحقیرآمیز و توهین آمیز جنسیتی از نظر دوستان مشکلی نداره – هر چقدر هم که تند باشه و حتی اگه منبعش مشاهدات شخصی باشه – و قابل ستایش هم هست, ولی به کوچکترین صحبت در مورد نژادها و قومیت ها و ملیت ها به شدت واکنش نشون میدن؟!
توی فهرست جرایم اینجا این اومده :

۰۸ - نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی)، پیروان هر مذهب (مسلمانان، مسیحیان، یهودیان) و هر گروه از مردم (مردان، زنان، کودکان، نابینایان، ناشنوایان، عقب مانده های ذهنی) ، تبلیغ و ترویج نازیسم، عرب ستیزی (بطور کل نژاد پرستی) ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی ، انکار هلوکاست.

یعنی قبلا ادمین و مدیران اینجا فکر می کردند که ارزش گذاری بر مبنای جنسیت هم غیراخلاقیه ولی الان نظرشون تغییر کرده؛
و البته خواهان این نیستم که بحثهای جنسیتی پرطرفدار دفترچه حذف بشه و منظورم این نیست, فقط می خوام تفاوت این مقوله ها رو بدونم.

Alice
06-30-2013, 10:09 AM
زالوصفت را جایی ندیدم اما انگل را دیدم؛ که آنهم نه بارِ توهین آمیز داشت، بلکه منظور همان زیستِ انگلی، یعنی سود بردن اما سود نرساندن بود

شما یا تعریف انگل را نمی دانید یا ما را مسخره کرده اید.

مسئله این است که کسی حاضر نیست با شمارابطه‌ی جنسی برقرار کند، شما زنی را پیدا
می کنید و به او متعهد می‌شوید که از او محافظت کنید، برای او هزینه کنید و در ازای این مبالغ
زن حاضر می شود با شما «آمیزش» کند. یا به قول شما زن‌خوارگان شرطی سازی سکس از
طریق ازدواج. کجای این سود بردن و سود نرساندن است؟
دقت می‌کنید که من به درستی یا نادرستی رابطه ی مذکور کاری ندارم، اما شما زیستمندی
«انگل» به چم دانشیک ِ خود را دستمایه قرار نداده‌اید، این توجیهات هیچ معنایی نمی‌تواند
داشته باشد جز پیروی نکردن از قوانین تارنما و توهین به توده‌ی زنان. البته راحت باشید، اینجا
کسی با شما کاری ندارید؛ انگشت اتهام و "تعصب" همیشه به سوی ما زنان است.

نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی)، پیروان هر مذهب (مسلمانان، مسیحیان، یهودیان) و هر گروه از مردم (مردان، زنان، کودکان، نابینایان، ناشنوایان، عقب مانده های ذهنی) ، تبلیغ و ترویج نازیسم، عرب ستیزی (بطور کل نژاد پرستی) ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی ، انکار هلوکاست.

Dariush
06-30-2013, 10:20 AM
خوب من هم از عرب‌ها خوشم نمی‌‌آید ،
شما هم خیلی ساده و روشن، نژادپرست تشریف دارید. نه اینکه سخنِ نژادپرستانه میزنید یا افکارِ نژادپرستانه دارید، بلکه با اعلامِ بیزاری از یک نژاد که شاملِ صدها میلیون انسان میشود، در دسته «نژادپرستان» قرار میگیرد. پس پیش از آنکه کسانِ دگر را به نژادپرستی متهم کنید، نخست به فکر خودتان باشید. ماست‌مالی هم لازم نیست بفرمائید. برای اینکه نژادپرست باشید حتما لازم نیست نژادپرستی‌تان را در عمل نشان دهید.

Anarchy
06-30-2013, 10:41 AM
دوستان به جای برقراری کورس نژادپرست شناسی و متهم کردن همدیگه به نژادپرستی ، توصیه میکنم از نکته اصلی غافل نشیم...هر کس نژادپرست هست یا میخواد باشه یا این جوری دوست داره ، خب ما مشکلی نداریم...فقط قرار نیست اینجا بتونه ابرازش کنه !! در مورد مطالبی که بانوان انجمن گفتن هم من تا حدی میپذیرم و شاید لازم باشه یک بازنگری صورت بگیره در این زمینه...

البته من تفاوت ظریفی میبینم بین قضاوت بر اساس جنسیت انسان و قضاوت بر اساس نژاد ، چون جنسیت میتونه منشا یک سری رفتارها و ویژگی ها خاص بشه اما نژاد رو فکر نمیکنم به همون میزان بتونه...

Dariush
06-30-2013, 10:44 AM
شما یا تعریف انگل را نمی دانید یا ما را مسخره کرده اید.
مسئله این است که کسی حاضر نیست با شمارابطه‌ی جنسی برقرار کند، شما زنی را پیدا
می کنید و به او متعهد می‌شوید که از او محافظت کنید، برای او هزینه کنید و در ازای این مبالغ
زن حاضر می شود با شما «آمیزش» کند. یا به قول شما زن‌خوارگان شرطی سازی سکس از
طریق ازدواج. کجای این سود بردن و سود نرساندن است؟
دقت می‌کنید که من به درستی یا نادرستی رابطه ی مذکور کاری ندارم، اما شما زیستمندی
«انگل» به چم دانشیک ِ خود را دستمایه قرار نداده‌اید، این توجیهات هیچ معنایی نمی‌تواند
داشته باشد جز پیروی نکردن از قوانین تارنما و توهین به توده‌ی زنان. البته راحت باشید، اینجا
کسی با شما کاری ندارید؛ انگشت اتهام و "تعصب" همیشه به سوی ما زنان است.

خیر، معنای انگل را میدانم. اتفاقا همان بند نخستی که آوردید، معنای زیستِ انگلی است(نه خودِ انگل). من هم اگر آمیزشِ خود با یک زن را(که در آن هر دو طرفِ قضیه سود میبرند، اما به لحاظِ علت‌های تاریخی/فرگشتی چنین وانمود کنم و جامعه هم باور کند که تنها من سود میبرم) مشروط به این کنم که تمامِ بار زندگی را او بر عهده داشته باشد و تنها شبها بیاید در آغوشم بخسبد، در عوضش من خانه با بچه‌ها و وسایلِ خانه سرگرم باشم، در واقع به دنبالِ زیستِ انگلی هستم. اینکه زنی پیدا میشود که این شرطِ مرا میپذیرد و به آن تن میدهد، حقیقت را تغییری نمیدهد. پس اینجا درستی یا نادرستی رابطه مطرح نیست آلیس عزیز. بلکه آنچه هست پذیرفتن یا نپذیرفتن این حقیقت است. حال، گاه ممکن است شما به کسی بگویید احمق و منظورتان تنها توهین باشد و گاه ممکن است او واقعا احمق باشد. مرزِ میانِ توهین و نقد، بسیار باریک است و مسلم است که در این مورد سوءتفاهم فراوان ایجاد میشود. با اینحال، من یکی هرگز به زنان نگفته‌ام انگل، بلکه سبکِ زندگیِ گروهی از زنان که تنها میخواهند آنطور که در بالا توصیف‌اش کردم، زندگی کنند را زیستِ انگلی نامیده‌ام.

در ثانی، اینجا ما کم موردِ نوازشِ دوستانِ فمنیست یا بانوانِ سایت قرار نگرفته‌ایم. قوانین هم هرگز به نفعِ دسته مردان یا دسته‌ی زنان استفاده نشده.

Dariush
06-30-2013, 11:00 AM
دوستان به جای برقراری کورس نژادپرست شناسی و متهم کردن همدیگه به نژادپرستی ، توصیه میکنم از نکته اصلی غافل نشیم...هر کس نژادپرست هست یا میخواد باشه یا این جوری دوست داره ، خب ما مشکلی نداریم...فقط قرار نیست اینجا بتونه ابرازش کنه !! در مورد مطالبی که بانوان انجمن گفتن هم من تا حدی میپذیرم و شاید لازم باشه یک بازنگری صورت بگیره در این زمینه...
اجازه دهید آنارشی گرامی؛ شما اگر با ایشان دیگر تعارف دارید، من ندارم و راحت حرفم را خواهم زد. همانطور که ایرانبانو با گفتن اینکه از یهودیان خوشم نمی‌آید، نژادپرست میشوند، جنابِ تئودور هم با گفتنِ اینکه من از اعراب بیزارم، نژادپرست هستند. حتما لازم نیست که من داس و تبر بردارم و به جانِ ترک‌ها بیوفتم که نژادپرست محسوب شوم. پس ایشان اگر به آن اتهام ایرانبانو را به رفتن و اینجا نماندن ترغیب میکنند، خودشان هم ایضا و به همان دلیل، همراه ایشان باید از درِ خروجی خارج شوند.

Russell
06-30-2013, 11:04 AM
من حقیقتا خسته شده‌ام بدیهیات اخلاقی را اینجا باید توضیح دهم بعد طرف بعد از دو ساعت توضیح طرف بیاید بگوید من از یهودیان بیزارم نژادپرستی نیست.
برای بار آخر،اینکه کس بگوید آفریقایی‌ها(ی سپاه پوست) اختراع چندان مهمی در تاریخ بشر انجام نداده‌اند یا زنان اختراع و خدمتی به علم نکرده‌اند یک بحث فکچوال است که هر دو درست است.این مهملات را که به امیر نسبت میدهید او هرگز نگفته،او مدعی نشده از زنان نفرت دارد میخواهد آنها را به دریا بریزد.زنان از نظر بیولوژیک و ذاتی توانایی اختراع ندارند و افراد را باید تنها بر مبنای جنسیت فرد و نه خود توانایی و فضائل و رذائل شخصی او سنجید.این‌ها همه دروغ‌هایِ رقت انگیزی‌ست که البته بار اول هم نیست.

نکته دیگر اینکه، شهریار گرامی درست میگویید،و من هم با شما هم عقیده‌ام.ولی در مورد افرادی که میگویند ارزشی به اینجا قائل نیستند و منت میگذارند من خیلی ساده میگویم دوست ندارید بروید.اینجا محیطی آزاد است و کسی از کسی طلبی ندارد.ولی اینجا ما قرار نیست هم سایت را برقرار کنیم و هم متلک بشنویم.من به هر کس احساس میکند منت گذاشته اینجا مانده میگویم که خودش را اذیت نکند.

در مورد قوانین هم قوانین بله برای رفع شک و شبه تصحیح شده‌اند و تقریبا آماده هستند.هر کس نظر مخالفی دارد به قوانین میتواند محترمانه بیان کند اگر منطقی باشد اعمال خواهد شد.اگر بحث اتهام شخصی بی سند و خواستار آزادی یهودستیزی و... است یا سانسور مباحث با جعل بحث جنسیتی (که بیشتر بحثی اجتماعی‌ست تا بیولوژیک و جعل مسائل جنسیتی با نسل کشی و نژادپرستی شوخی سخیفی‌ست حتی نمیشود به آن خندید)،من و تا آنجا که میدانم باقی میدارن حاظر به انجام آن نیستند.اینجا هم احترام ما و علاقه ما به آزادی بیان با ضعف و حمافت ما یکی گرفته شده.از این پس کسی کوچکترین توهینی به یهودیان کند یا دفترچه را به تمسخر بگیرد با او مدارا نخواهد شد.

Anarchy
06-30-2013, 11:05 AM
اجازه دهید آنارشی گرامی؛ شما اگر با ایشان دیگر تعارف دارید، من ندارم و راحت حرفم را خواهم زد. همانطور که ایرانبانو با گفتن اینکه از یهودیان خوشم نمی‌آید، نژادپرست میشوند، جنابِ تئودور هم با گفتنِ اینکه من از اعراب بیزارم، نژادپرست هستند. حتما لازم نیست که من داس و تبر بردارم و به جانِ ترک‌ها بیوفتم که نژادپرست محسوب شوم. پس ایشان اگر به آن اتهام ایرانبانو را به رفتن و اینجا نماندن ترغیب میکنند، خودشان هم ایضا و به همان دلیل، همراه ایشان باید از درِ خروجی خارج شوند.

در وجود همه ما کم و بیش نشانه هایی از تعصب به چیز هایی که دلبسته اش هستیم یا بیزاری از چیزهایی که به هر دلیلی حس بدی به ما منتقل میکنه وجود داره...قرار نبود بحث این چنین تبدیل به حملات شخصی دوستان به هم بشه و من از این موضوع خیلی ناراحتم...من پیشنهادات دوستان رو خوندم و گفتم بررسی میکنیم ، نه اینکه به هم بگیم تو نباید اینجا باشی !! این جمله آخر هم منظورم به شما نیست ، به اصل چنین تفکری هست...

Dariush
06-30-2013, 11:16 AM
در وجود همه ما کم و بیش نشانه هایی از تعصب به چیز هایی که دلبسته اش هستیم یا بیزاری از چیزهایی که به هر دلیلی حس بدی به ما منتقل میکنه وجود داره...قرار نبود بحث این چنین تبدیل به حملات شخصی دوستان به هم بشه و من از این موضوع خیلی ناراحتم...من پیشنهادات دوستان رو خوندم و گفتم بررسی میکنیم ، نه اینکه به هم بگیم تو نباید اینجا باشی !! این جمله آخر هم منظورم به شما نیست ، به اصل چنین تفکری هست...
من نیز همچون شما از این وضعیت خوشم نمی‌آید. متاسفانه نژادپرستی که آنقدر در جامعه ما رواج داشته که تبدیل به یک چیزِ عادی شده و مثلا اینکه 20 میلیون آدم، یا عمه و دایی من هم سخنانِ نژادپرستانه میزنند، از بارِ ضدانسانی بودنِ آن فرومی‌کاهد. من برای اینکه این فروم در برابرِ این موضوع ایستاده و جزوِ قوانین‌اش کرده که نژادپرستی ممنوع است، احترامِ زیادی قائلم، اما باید در این مورد برخورد یکسان و شفاف باشد. از نظرِ من یهودستیزی و نژادپرستی، هر دو به یک اندازه بار اخلاقی دارند و نمیشود هیچ‌کدام را نادیده گرفت.

Russell
06-30-2013, 11:25 AM
داریوش جان من خیلی مواقع خودم به کسری گفته‌ام که زیادی جایی تند رفته و...
ولی آنچه کسری گفت حقیقتا آن معنی که ایرانبانو بر اساس آن میگفت شیلا نژادپرست نیست نبود.خود کسری اولین کسی‌ست که اگر کسی بیاید بگوید عربِ فلان میآید با آن برخورد میکند.او وقتی میگوید اعراب سخنش درباره یک سری حکومت است که با اسرائیل خصومت دارند ،وقتی کسی میگوید من از یهودیان بدم میآید با اینکه بگوید من از اسرائیل بدم میآید زمین تا آسمان فرق دارد.
من دیشب متوجه شدم که داستان نژادپرستی خیلی جدی‌تر است و برخی دوستان را فقط قبح واژه نژادپرست در عرصه روشنفکریست که از بیان آن باز داشته و آنرا تبدیل کرده‌اند به یک چیز عجیب و رویایی که فقط هیتلر بوده و آنها میتوانند بگویند از یهودیان متنفر هستند و در عین حال نژادپرست هم نباشند.
اینجا هم ما دنبال برچسب نبوده‌ایم ،بعد از مدتها اعتراض به برخورد با نژادپرستان تازه فهمیده‌ایم دوستان خودشان نژادپرست هستند،نه اینکه توهین‌ها و پستهای نژادپرستانه را نمیبینند یا متوجه معمنای آن نمیشوند.

Dariush
06-30-2013, 12:08 PM
داریوش جان من خیلی مواقع خودم به کسری گفته‌ام که زیادی جایی تند رفته و...
ولی آنچه کسری گفت حقیقتا آن معنی که ایرانبانو بر اساس آن میگفت شیلا نژادپرست نیست نبود.خود کسری اولین کسی‌ست که اگر کسی بیاید بگوید عربِ فلان میآید با آن برخورد میکند.او وقتی میگوید اعراب سخنش درباره یک سری حکومت است که با اسرائیل خصومت دارند ،وقتی کسی میگوید من از یهودیان بدم میآید با اینکه بگوید من از اسرائیل بدم میآید زمین تا آسمان فرق دارد.

راسل عزیز، ایشان در ادامه پستی که ایرانبانوی گرامی در آن نوشته بودند از ترک‌ها و یهودی‌ها و انگلیسی‌ها خوش‌شان نمی‌اید، گفتند «من هم از اعراب بدم می‌آید». اگر آن نمودِ نژادپرستی‌ست، این هم خودبه خود هست؛ وگرنه ایرانبانو هم میتواند به آن سخنانِ خود تبصره وارد کند که خیر من از برخی سنت‌ها و افکار و... که بین آنها رواج دارد بدم می‌آید. اما هر دوی اینها نشان از وجودِ رگه‌های نژادپرستی در درونِ این دو گرامی دارد. من حقیقتا قصدِ جاروجنجال و گیر دادن‌های بیخودی نیستم و اصلا اهلش هم نیستم اما سخنم این است که اگر قرار است گفتنِ اینکه من از اعراب بدم می‌آید، آزاد باشد، پس اینکه کسی بتواند بگوید من از یهودی‌ها بیزارم هم باید آزاد باشد و نمیشود دوگانه برخورد کرد و با یکی با نرمش برخورد کرد و با دیگری تند و گزنده. با اینحال من متوجه شرایطِ شما و دیگر مدیران هستم و اصلا دلم نمیخواهد شما را در شرایطِ دشوار قرار دهم که اصلا اخلاقی نیست؛ به همین دلیل واکنشِ رک و بی‌پرده را خودم برعهده گرفتم در اینجا.

Ouroboros
06-30-2013, 12:17 PM
تمام این کولی‌بازی‌ها، سر به دیوار کوفتن‌ها و دندان به هم فشردن‌ها را می‌بینیم که آغاز و ختم می‌شوند به همان نوشته‌های من.
اتفاقی‌ست قابل درک و پیش‌بینی.

دوستان به هوش باشید. با تکرار چیزی روبرو هستید که اکنون در شکل «درست‌نمایی سیاسی» در غرب رخ می‌دهد و از آن برای تهدید، سانسور و ارعاب منتقدان قدرت بهره می‌گیرند. نباید حتی یک گام پس نشست. این‌ستیزی و آن‌ستیزی، صرفا برچسب‌هایی هستند که می‌کوشند از طریق آنها و با این‌همانی حساسیت بجای ما پیرامون نژادپرستی آنچه قادر به پاسخگویی به آن نبوده‌اند، تاثیر آنرا دیده‌اند و از عواقب احتمالی آن بیمناک شده‌اند را خفه بکنند. این هجمه‌ی یکنواخت و همصدا هرگز راجع به شیلا و شومبول و ... نیست، تردیدی هم اگر بود در این یکی دو صفحه‌ی اخیر برطرف شد.

برخوردی که ما با نژادپرستی و یهودستیزی می‌کنیم بخاطر «توهین آمیز» بودن نژادپرستی به نژاد مورد تحقیر یا یهودستیزی به یهودیان نیست، بدلیل حقیقت نداشتن، و تلاش پنهانی نهفته در آن برای آلودن سرچشمه‌ی حقیقت، که جزئی‌ست بازشناس در نژادپرستی از دید ما. نفرت‌پراکنی، داوری و سری سازی ِ برپاد بدنهای انسانی بخاطر نژادشان به دید ما در میان پست‌ترین، رذیلانه‌ترین و کثیف‌ترین انواع دروغ‌پردازی موجود در فضای زبانی‌ست و ما، تصمیم گرفته‌ایم هرگز تریبونی برای آن فراهم نکنیم، نه بخاطر آنکه «توهین‌آمیز» است. خود ما از روز نخست «توهین‌آمیزترین» عقاید را در اینجا مطرح می‌کردیم و اساسا فلسفه‌ی وجود ما چنانکه مهربد بزرگوار چندین بار به انحای مختلف گفته بود، تقدس‌زدایی و توهین به مقدسات بود. همچنین دلیل ما بابت مخالفت، سانسور بی‌رحمانه و اخراج دائم نژادپرستی نه «عواقب» احتمالی آنست. سر و کله زدن با مسلمانان به ما آموخته که هیچگاه از سفسطه‌ی ارجاع به عواقب تاب نخوریم. حقیقت را باید بر زبان آورد به رغم عاقبت احتمالی آن. پس «پول پرستی جهودان» را اگر پاک می‌کنیم بخاطر عواقب احتمالی نشر چنین عقایدی نیست.

قوانین کنونی سایت از مدل پیشفرض میزبان فروم کپی شده‌اند، با یکسری دخل و تصرف انحصاری در برخی موارد، از آنها آویزان نشوید، بر طبق آنها توهین به اسلام هم جرم محسوب می‌شود! قوانین جدید زن‌پرستی و سانسور هرچه زنان نپسندیدند را شامل نمی‌شود.

ما بارها گفته‌ایم که بدلیل همدلی میان مدیران و ابرمدیران و ادمین سایت در اینباره، بدلیل محدودیت قانونی که سرور سایت دارد، و بدلیل آنچه «عقیده‌ی شخصی» ما محسوب می‌شود تصمیم گرفته‌ایم هیچگونه از مظاهر آنچه «خود ما» نژادپرستی تشخیص می‌دهیم را در انجمن برنتابیم، حتی ترول‌بازی ساده و پاکدلانه در اینباره را. این دلایل را چندین بار به تفصیل برای «کاربران» تشریح کرده‌ایم و انگیزه‌های آنرا گفته‌ایم. نه فقط میزان درک متقابل و آرامش انجمن با این توضیحات و تشریحات بی‌دلیل بالاتر نرفته، از هرچه گفته‌ایم برای احداث خط جدیدی بابت حمله استفاده شده و چند هفته بعد موج جدیدی از اتهامات واهی و رقت‌انگیز به گردانندگان انجمن آغاز شده.

من برخلاف این تازه‌واردان شلوغ ادعا صاحب‌خانگی ندارم. اگر ادمین، یا جمعی از مدیران «زن‌ستیزی»های مرا(که انکار هم نمی‌کنم و چیزی بجز این نیستند)مغایر با اهداف انجمن می‌دانند، منشا و ساختار آنرا مشابه نژادپرستی و یهودستیزی می‌یابند یا حتی قصد دارند بدلیل «توهین آمیز» بودن یا «عواقب احتمالی» آنها را بزدایند، در دم تک‌تک آنها را حذف بکنند. باقی مدیران اینجا نباید اتهام ریاکاری، عدم پایبندی به آزادی بیان و ... را تحمل بکنند تنها بخاطر آنچه من نوشته‌ام. کوچکترین گله‌مندی هم در میان نخواهد بود. من به چندین برابر آنچه از نوشتن در این انجمن هدف داشتم رسیده‌ام، و همین اثری که بر «مریدانم» در اینجا گذاشته‌ام به مراتب بیشتر از ثمره‌ای‌ست که امید رسیدن به آنرا از طریق فعالیت اینترنتی می‌داشتم. برداشتن افسار از گردن حتی یک مرد موفقیتی‌ست چنان برجسته و ارزشمند که سالها تلاش هر روزه برای رسیدن به آن هم می‌ارزد، چه رسد به چند صد پست در یک فروم اینترنتی.

Russell
06-30-2013, 12:27 PM
راسل عزیز، ایشان در ادامه پستی که ایرانبانوی گرامی در آن نوشته بودند از ترک‌ها و یهودی‌ها و انگلیسی‌ها خوش‌شان نمی‌اید، گفتند «من هم از اعراب بدم می‌آید». اگر آن نمودِ نژادپرستی‌ست، این هم خودبه خود هست؛ وگرنه ایرانبانو هم میتواند به آن سخنانِ خود تبصره وارد کند که خیر من از برخی سنت‌ها و افکار و... که بین آنها رواج دارد بدم می‌آید. اما هر دوی اینها نشان از وجودِ رگه‌های نژادپرستی در درونِ این دو گرامی دارد. من حقیقتا قصدِ جاروجنجال و گیر دادن‌های بیخودی نیستم و اصلا اهلش هم نیستم اما سخنم این است که اگر قرار است گفتنِ اینکه من از اعراب بدم می‌آید، آزاد باشد، پس اینکه کسی بتواند بگوید من از یهودی‌ها بیزارم هم باید آزاد باشد و نمیشود دوگانه برخورد کرد و با یکی با نرمش برخورد کرد و با دیگری تند و گزنده. با اینحال من متوجه شرایطِ شما و دیگر مدیران هستم و اصلا دلم نمیخواهد شما را در شرایطِ دشوار قرار دهم که اصلا اخلاقی نیست؛ به همین دلیل واکنشِ رک و بی‌پرده را خودم برعهده گرفتم در اینجا.
من متوجه این هستم داریوش جان.از لحاظ فرهنگی و جغرافیایی میدانیم میشود یک سری خصایص و رفتارها و عادتها در مردم متفاوت باشد و ما برخی از آنها را دوست داشته باشیم برخی را نه.مثلا مهربد گرامی هم میگفت فرهنگ اعراب را دوست ندارد ولی حقیقتش این است که من اتفاقا این نوع انتزاعی نفرت را بسیار بدتر از من رفتار اهالی اصفهان یا آذربایجان خوشم نمیاید میدانم.اساسا یهودیان چه خصیصه رفتاری مشترکی دارند که حالا بخواهد کسی از آنها بدش بیاید و در مورد دوستان ایا اصلا یهودی دیده‌اند و که از رفتارشان بدشان بیاید یا تنها داستان عقاید یهودستیزانه داخلی ست که یهودیان علت تمام مشکلات ایرانیان بوده‌اند ؟

Angela
06-30-2013, 01:33 PM
رخوردی که ما با نژادپرستی و یهودستیزی می‌کنیم بخاطر «توهین آمیز» بودن نژادپرستی به نژاد مورد تحقیر یا یهودستیزی به یهودیان نیست، بدلیل حقیقت نداشتن، و تلاش پنهانی نهفته در آن برای آلودن سرچشمه‌ی حقیقت، که جزئی‌ست بازشناس در نژادپرستی از دید ما. نفرت‌پراکنی، داوری و سری سازی ِ برپاد بدنهای انسانی بخاطر نژادشان به دید ما در میان پست‌ترین، رذیلانه‌ترین و کثیف‌ترین انواع دروغ‌پردازی موجود در فضای زبانی‌ست و ما، تصمیم گرفته‌ایم هرگز تریبونی برای آن فراهم نکنیم، نه بخاطر آنکه «توهین‌آمیز» است. خود ما از روز نخست «توهین‌آمیزترین» عقاید را در اینجا مطرح می‌کردیم و اساسا فلسفه‌ی وجود ما چنانکه مهربد بزرگوار چندین بار به انحای مختلف گفته بود، تقدس‌زدایی و توهین به مقدسات بود. همچنین دلیل ما بابت مخالفت، سانسور بی‌رحمانه و اخراج دائم نژادپرستی نه «عواقب» احتمالی آنست. سر و کله زدن با مسلمانان به ما آموخته که هیچگاه از سفسطه‌ی ارجاع به عواقب تاب نخوریم. حقیقت را باید بر زبان آورد به رغم عاقبت احتمالی آن. پس «پول پرستی جهودان» را اگر پاک می‌کنیم بخاطر عواقب احتمالی نشر چنین عقایدی نیست.

قوانین کنونی سایت از مدل پیشفرض میزبان فروم کپی شده‌اند، با یکسری دخل و تصرف انحصاری در برخی موارد، از آنها آویزان نشوید، بر طبق آنها توهین به اسلام هم جرم محسوب می‌شود! قوانین جدید زن‌پرستی و سانسور هرچه زنان نپسندیدند را شامل نمی‌شود.

ما بارها گفته‌ایم که بدلیل همدلی میان مدیران و ابرمدیران و ادمین سایت در اینباره، بدلیل محدودیت قانونی که سرور سایت دارد، و بدلیل آنچه «عقیده‌ی شخصی» ما محسوب می‌شود تصمیم گرفته‌ایم هیچگونه از مظاهر آنچه «خود ما» نژادپرستی تشخیص می‌دهیم را در انجمن برنتابیم، حتی ترول‌بازی ساده و پاکدلانه در اینباره را. این دلایل را چندین بار به تفصیل برای «کاربران» تشریح کرده‌ایم و انگیزه‌های آنرا گفته‌ایم. نه فقط میزان درک متقابل و آرامش انجمن با این توضیحات و تشریحات بی‌دلیل بالاتر نرفته، از هرچه گفته‌ایم برای احداث خط جدیدی بابت حمله استفاده شده و چند هفته بعد موج جدیدی از اتهامات واهی و رقت‌انگیز به گردانندگان انجمن آغاز شده.
1 – آویزون قانون شدن به این خاطر بود که دوستان می گفتند هیچ جای قانون انجمن نیومده که نباید بگیم "زنان خرفتند" یا "مردان احمقند" ولی ذکر شده که نباید نژادپرستی و یهودستیزی و انکار هلوکاست کنیم.
2- خیلی خوبه که حداقل شما انکار نمی کنید که نوشته هاتون زن ستیزی و تحقیر و توهین داشته!
3- به هر حال جدای از قوانین انجمن من متوجه نمیشم چرا سری سازی بر اساس جنسیت ایراد اخلاقی نداره و براساس ملیت - مثلا اینکه یکی بگه من از انگلیسی ها یا اعراب یا افغانی ها بدم میاد- ایراد داره و میشه نژادپرستی؟ ممنون میشم یه نفر این رو برای من توضیح بده.
آنارشی میگه منشا بعضی از رفتارها جنسیت هست, درسته اما منشا بعضی از رفتارها هم فرهنگ حاکم بر جامعه هست, پس تحقیر و توهین به یک ملت مجازه؟
تحقیر و توهین هم منظور تحقیر و توهین به آدمها بر اساس سری سازی اونها و پست و والا شمردنشون به دلیل تعلق به یک نژاد, یک ملیت و یا یک جنسیت هست , وگرنه بله اعضای اینجا با توهین به مقدسات و باورها مشکلی ندارند.
من دنبال این مرزها و تفاوتها هستم و کاری به قوانین فروم ندارم, به هر حال فروم خودتونه, مدیرید, حق آب و گل دارید و صاحب اختیارید.

Ouroboros
06-30-2013, 01:50 PM
1 – آویزون قانون شدن به این خاطر بود که دوستان می گفتند هیچ جای قانون انجمن نیومده که نباید بگیم "زنان خرفتند" یا "مردان احمقند" ولی ذکر شده که نباید نژادپرستی و یهودستیزی و انکار هلوکاست کنیم.
2- خیلی خوبه که حداقل شما انکار نمی کنید که نوشته هاتون زن ستیزی و تحقیر و توهین داشته!
3- به هر حال جدای از قوانین انجمن من متوجه نمیشم چرا سری سازی بر اساس جنسیت ایراد اخلاقی نداره و براساس ملیت - مثلا اینکه یکی بگه من از انگلیسی ها یا اعراب یا افغانی ها بدم میاد- ایراد داره و میشه نژادپرستی؟ ممنون میشم یه نفر این رو برای من توضیح بده.
آنارشی میگه منشا بعضی از رفتارها جنسیت هست, درسته اما منشا بعضی از رفتارها هم فرهنگ حاکم بر جامعه هست, پس تحقیر و توهین به یک ملت مجازه؟
تحقیر و توهین هم منظور تحقیر و توهین به آدمها بر اساس سری سازی اونها و پست و والا شمردنشون به دلیل تعلق به یک نژاد, یک ملیت و یا یک جنسیت هست , وگرنه بله اعضای اینجا با توهین به مقدسات و باورها مشکلی ندارند.
من دنبال این مرزها و تفاوتها هستم و کاری به قوانین فروم ندارم, به هر حال فروم خودتونه, مدیرید, حق آب و گل دارید و صاحب اختیارید.

۱. خیر بارها گفته شده که این قوانین را داریم تغییر می‌دهیم. شما اولین کسی نیستید که از آنها آویزان شده برای توجیه نژادپرستی/درخواست سانسور.
۲. البته که می‌پذیرم. در یک جهان زن‌محور و مردستیز هرآنچه که به نحوی باعث تشکیک، تهدید، تغییر یا توازن و برابری قدرت میان زن و مرد بشود زن‌ستیزی، نفرت از زنان و تحقیر و توهین تلقی خواهد شد. نام یکی از تاپیکهای من «زن‌ستیزی عفونی»ست چراکه هیچ ابایی ندارم از این اتهامات واهی. کسی(مردی؟)که نوشته‌های مرا خوانده، می‌داند این ظاهر عامدانه بیش از حد توهین‌آمیز به دلیلی برای بیان حرفی به مراتب نرم‌تر اتخاذ شده.
۳. متوجه نمی‌شوید چون نگاهتان به موضوع دو بعدی‌ست، هر گردی گردو نیست و اگر گفتیم الف بد است هرچه سه حرف داشت و سیخکی بود بد نمی‌شود. سری‌سازی آدمها با برسی آنچه بخشی از کیستی آنهاست تفاوت دارد، من اگر بگویم همه‌ی کسانی که در این اداره هستند عوضی هستند یک سری‌سازی ناعادلانه انجام داده‌ام توام با نادیده انگاشتن عناصر دیگری که می‌توانستند دخیل باشند، اما اگر ادعا بکنم همه‌ی کسانی که برای فلان اداره در نظام جمهوری اسلامی کار می‌کنند باید فلان میزان از عوضی بودن را دارا باشند اگرنه استخدام نمی‌شوند یک سری‌سازی مبتنی بر استدلالی برآمده از عینیتی حقیقی یا دروغ انجام داده‌ام که می‌تواند درست باشد یا نه، اما به خودی‌خود ناعادلانه نیست و فاکتور خاصی را نادیده نگرفته. ما ویژگی‌های جنسیتی را برمبنی جنسیت برسی کرده‌ایم، کارمان شبیه آنتروپولوژیستی‌ست که تقاوت‌های ژنتیکی، تفاوت‌های فیزیولوژیکی و دیگر تفاوتهای میان سفیدپوستان و سیاه‌پوستان را اندازه گرفته و برسی کرده، نه مشابه نژادپرستی که از این مقایسات نتایج ثانویه‌ای گرفته(که از آنها منتج نمی‌شود)یا از این نتایج کاذب برای تشویق به نابودی، محدود کردن حقوق یا هرآنچه مشابه آنها بهره جسته. اینکه حقیقت برای شما‌«توهین‌آمیز» و «دردناک» است به ما ربطی ندارد، و قطعا مایه‌ی «نژادپرستانه» بودن اینکه سفیدپوست و سیاه‌پوست وجود دارند و با هم تفاوتهایی دارند و این تفاوتها در زندگی اجتماعی آنها به این شکل ممکن است نمود پیدا بکند نخواهد داشت.

یکی نژادپرستی‌ست، دیگری برسی علمی نژاد. یکی مقابله با نژادپرستی‌ست، یکی درست‌نمایی سیاسی و حد نهایت انحراف هگلی، با تلاش برای تطابق عینیت خارجی با ذهنیت آرمانی ما.

Theodor Herzl
06-30-2013, 01:58 PM
شما هم خیلی ساده و روشن، نژادپرست تشریف دارید. نه اینکه سخنِ نژادپرستانه میزنید یا افکارِ نژادپرستانه دارید، بلکه با اعلامِ بیزاری از یک نژاد که شاملِ صدها میلیون انسان میشود، در دسته «نژادپرستان» قرار میگیرد. پس پیش از آنکه کسانِ دگر را به نژادپرستی متهم کنید، نخست به فکر خودتان باشید. ماست‌مالی هم لازم نیست بفرمائید. برای اینکه نژادپرست باشید حتما لازم نیست نژادپرستی‌تان را در عمل نشان دهید.منظور من فرهنگ است و نه نژاد. تمامی‌ فرهنگ‌ها با هم برابر نیستند و بعضی‌ از فرهنگ‌ها از بعضی‌ بهتر یا بدتر هستند. مثلا فرهنگ انگلیسی‌ از فرهنگ طالبانی بهتر است ولی‌ نمیگوییم که نژاد افغانی از نژاد انگلیسی‌ پست تر است! متوجه شدید؟ منظور من نیز فرهنگ عربی‌ است ، نه نژاد.

Angela
06-30-2013, 03:34 PM
شما اولین کسی نیستید که از آنها آویزان شده برای توجیه نژادپرستی/درخواست سانسور.
من کجا و توی کدوم پستم نژادپرستی رو توجیه کردم یا درخواست سانسور کردم؟! همینجوری انگ و اتهام بزنید, راحت باشید!

Ouroboros
06-30-2013, 03:39 PM
من کجا و توی کدوم پستم نژادپرستی رو توجیه کردم یا درخواست سانسور کردم؟! همینجوری فقط انگ و اتهام بزنید, راحت باشید!
مطرح کردن شوک و بهت و تعجب ساختگی از اینکه چرا زن‌ستیزیهای من تحمل می‌شوند اما یهودستیزیهای آن یکی تحمل نمی‌شود با آنکه هر دو در قانون آمده = آویزان شدن از قانون کپی‌شده‌ی اینجا که بارها گفته‌ایم داریم آنرا تغییر می‌دهیم برای خفه کردن من وسط بحثی کاملا نامرتبط به آنچه من نوشته‌ام! از انگ و اتهام ناراحت می‌شوید خود را در معرض آن قرار ندهید.

Angela
06-30-2013, 04:43 PM
مطرح کردن شوک و بهت و تعجب ساختگی از اینکه چرا زن‌ستیزیهای من تحمل می‌شوند اما یهودستیزیهای آن یکی تحمل نمی‌شود با آنکه هر دو در قانون آمده = آویزان شدن از قانون کپی‌شده‌ی اینجا که بارها گفته‌ایم داریم آنرا تغییر می‌دهیم برای خفه کردن من وسط بحثی کاملا نامرتبط به آنچه من نوشته‌ام! از انگ و اتهام ناراحت می‌شوید خود را در معرض آن قرار ندهید.
گفتم که میخوام تفاوت این دو تا رو از نظر دوستانی که یکی رو از نظر اخلاقی به شدت ستایش می کنند و یکی رو به شدت تقبیح, بدونم چون با توجه به چیزی که توی ذهن من بوده این دو در یه ردیف هستند و همونجا گفتم خواهان حذف اینها نیستم و منظورم جنبه اخلاقی قضیه ست و مربوط به قوانین انجمن نمیشه و ... در صورتی که اصلا لازم نبودهمه اینها رو هم توضیح بدم و اصولا تا وقتی کسی نژادپرستی نکنه نمیگن نژادپرسته و من هم حتی اگه خیلی معمولی سوالم رو پرسیده بودم باز هم دلیلی نداشت این نتیجه رو بگیرید.
در مورد قانون هم یه بار توضیح دادم برای این بود که جواب این نباشه که اون توی قانون اومده و این نیومده پس با این برخورد می کنیم و با اون نه... شما هم اصلا نبودید که بخوام خفه تون کنم
اینترنتم هم مدام قطع میشه! شما هم که دارید میرید, پس هیچی

Soheil
06-30-2013, 07:44 PM
دوستان یکم زیادی بزرگش نکردید؟:e40d:

چقدر کل کل میکنید. :e408:
در هر صورت به عنوان یکی از کاربران دفترچه از برخورد مدیران با کاربران انتقاد دارم، به نظرم برخوردتون محترمانه نیست، توهین آمیز هست، سطح تحملتون بسیار پایینه، به راحتی انگ میزنید، نظر مخالف رو برنمیتابید، انتقادپذیر نیستید و ...
درسته ما تو فروم های زیر نظر جمهوری اسلامی ممکنه پستهامون سانسور بشه و بن بشیم در بعضی موارد ولی برخوردها محترمانه است، حتی در مواردی با معذرت خواهی پستهامون پاک میشه و کسی هم از بالا بهمون نگاه نمیکنه.
اینکه شما دائم به دیگر کاربران بگید کودن، نظرت مهم نیست، بی سواد و ... یه جورایی توهین به بقیه کاربران هم محسوب میشه.
من هم بعضا به لحن و شیوه برخورد با مخالفان توسط مدیران انتقاد دارم. مشخصا لحن نامحترمانه و بعضی انگ زدن ها که برای یک نظاره گر به نظر میرسه تلاشی در جهت ساکت کردن مخالف باشه، درست یا غلطش رو نمیدونم که واقعا برای ساکت کردن هست یا نه. البته این انتقاد من ربطی به قوانین نداره منظور اینکه این ها صرفا یک انتقاد شخصی به برخی رفتارها هست و نمیگم این رفتارها غیرقانونیه.

آنارشی دفترچه به نسبت اعضاش اخراجی داره، هم میهن هم به نسبت اعضاش لابد. من هم میهن رو اطلاعی ندارم چون عضو نیستم.
وقتی مدیران انجمن (موسسان احتمالا) میگن برای اسلام ستیزی این فروم رو ساختن و بیشتر کاربرانش هم نامسلمان و ضداسلامن، به نظرتون خنده دار نیست که اونا برای فحش دادن به اسلام محدودیت ایجاد کنند؟ فضای باز در صورتی معنا دارد که صدای مخالفی وجود داشته باشد.
توهین شخصی به کنار (مورد کاربر فلانی، که اونم البته پستی که خطاب به سونیکس گذاشته بود، بیشتر به نظرم تحمل سنجی رسید) ولی اتهام نژادپرستی هم مثل اتهام توهین به عقاید میمونه.

به نظر من این استدلالها که: شما با فرومهایی مثل هم میهن تفاوت چندانی ندارید چون هر دو براساس عقایدتون یسری خط قرمز دارید و مطالبی رو سانسور میکنید، لغزش داره و یه کم نامربوطه. برای من آزادی ای که اینجا عملا برخوردارم مهمه کاری به این ندارم مؤسسان و مدیران چرا این آزادی رو میدن. برام مهم نیست چون مدیران سود شخصی در سانسور خیلی چیزها نمیبینند اینکارو نمیکنند. این استدلالها و سخنان، آزاد بودن دفترچه رو زیرسئوال نمیبره. آیا شما قبول ندارید آزادی اینجا به مراتب بیشتر از فرومهایی مثل هم میهنه؟ به نظر من یکم قضیه آزادی بیان رو زیادی شخصی میکنید. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

Soheil
07-08-2013, 11:34 AM
برای پست تصاویر آپلود شده مشکل دارم. وقتی تصاویر رو پست میکنم کوچیک نمایش داده میشن و باید روشون کلیک کرد تا بزرگ بشوند. قبلا اینجوری نبود.:e303:

sonixax
07-08-2013, 01:58 PM
برای پست تصاویر آپلود شده مشکل دارم. وقتی تصاویر رو پست میکنم کوچیک نمایش داده میشن و باید روشون کلیک کرد تا بزرگ بشوند. قبلا اینجوری نبود.
باید روی عکس دابل کلیک کنید و اندازه اصلی رو انتخاب کنید .

Philo
07-08-2013, 07:07 PM
چرا با tor browser، برای نوشتن پاسخ در ویرایشگرها من گزینه های ویرایشی (مثل اندازه فونت و رنگ فونت و لینک گذاشتن و ...) را نمی بینم؟

Dariush
07-08-2013, 07:12 PM
چرا با tor browser، برای نوشتن پاسخ در ویرایشگرها من گزینه های ویرایشی (مثل اندازه فونت و رنگ فونت و لینک گذاشتن و ...) را نمی بینم؟
احتمالا به این سبب است که ویرایشگر به طورِ کامل لود نشده است. شاید با یکی دو بار Refresh درست شود. Ctrl+F5 را هم یکبار بزنید.

Philo
07-08-2013, 07:23 PM
گرامی رفرش و ctrl+f5 جواب نداد.

Dariush
07-08-2013, 07:27 PM
:e108:
این مشکل برای من هم قبلا پیش می‌آمد و معمولا با چندبار رفرش حل میشد. حالا برای شما حل نمیشود، نمیدانم دقیقا مشکلش چیست؛ ببینیم دوستانِ دیگر چه میگویند.

sonixax
07-08-2013, 08:30 PM

اگر روی TOR از No Script استفاده میکنید اینها لود بشو نیستند .

Anarchy
07-08-2013, 08:33 PM

از منو پاسخ سریع استفاده میکنید یا ویرایشگر پیشرفته ؟

Philo
07-08-2013, 08:34 PM
درود بر شما، همین طور است. پیشنهاد شما چیست؟ از No Script استفاده نکنم مسئله ای پیش نمی آید؟

Anarchy
07-08-2013, 08:35 PM
اگر روی TOR از No Script استفاده میکنید اینها لود بشو نیستند .

من این افزونه رو نصب کردم و تمام قسمت ها هم به خوبی لود میشه...مشکل اصلی ، سرعت اینترنت دوستان هست !!

Philo
07-08-2013, 08:36 PM
از منو پاسخ سریع استفاده میکنید یا ویرایشگر پیشرفته ؟
از هر دو، در هر دو هم این مشکل را داشتم ولی راه حل جناب sonixax جواب داد.

sonixax
07-08-2013, 08:46 PM
درود بر شما، همین طور است. پیشنهاد شما چیست؟ از No Script استفاده نکنم مسئله ای پیش نمی آید؟

مساله که پیش می آید ! (البته اینجا نه) میتونید فقط برای این سایت خاموشش کنید .
اگر ایران نبودید خیالی نبود . برای همه جا خاموشش میکردید ! اصلن ایران نبودید تور به چه دردی میخورد ؟ :e056:
به نظر من بهتره که BBCode های مربوطه را یاد بگیرید . بروید در یک انجمنی که فیلتر نیست و یک فهرست از BBCODE ها تهیه کنید . اینجا ما BBCODE اختصاصی و ویژه همش یکی دو تا داریم که میشود برایتان توضیح داد .

sonixax
07-08-2013, 08:47 PM
من این افزونه رو نصب کردم و تمام قسمت ها هم به خوبی لود میشه...مشکل اصلی ، سرعت اینترنت دوستان هست !!

احتمالن شما یک سری Exeption تعریف کرده اید برایش . تمام این ویرایشگر با JavaScript درست شده و کار No Script اینه که جاوا اسکریپت رو بفرسته مرخصی .

Anarchy
07-09-2013, 01:43 PM
احتمالن شما یک سری Exeption تعریف کرده اید برایش . تمام این ویرایشگر با JavaScript درست شده و کار No Script اینه که جاوا اسکریپت رو بفرسته مرخصی .

آره فکر کنم globally اسکریپ رو غیر فعال نمیکنه...اگه این کار رو بکنم حتی تو هر صفحه جدید که باز میکنم مجبورم یه بار لاگین کنم !!

Theodor Herzl
07-09-2013, 01:45 PM
یکی‌ از مشکلات انجمن به نظرم این هست که زود log out میکنه ، مثلا یک جواب طولانی‌ داری می‌نویسی و وقتی‌ میخواهی‌ پست کنی‌ میبینی‌ که از انجمن خارج شدی ، این رو نمی‌شه تغییر داد؟

sonixax
07-09-2013, 02:06 PM
یکی‌ از مشکلات انجمن به نظرم این هست که زود log out میکنه ، مثلا یک جواب طولانی‌ داری می‌نویسی و وقتی‌ میخواهی‌ پست کنی‌ میبینی‌ که از انجمن خارج شدی ، این رو نمی‌شه تغییر داد؟

کسرا جان اون تیک به یاد ماندون رو بزنی مشکل حل میشه .

Theodor Herzl
07-09-2013, 02:09 PM
نه اون تیک رو هم دارم ، ولی‌ باز log out میشم

sonixax
07-09-2013, 02:16 PM
نه اون تیک رو هم دارم ، ولی‌ باز log out میشم

Hmmmm
خوب این ربطی به سایت نداره کسرا جان . کوکی ها روی سیستم شما ذخیره نمیشند . دلیلش هر چیزی میتونه باشه از جمله تنظیمات خودتون .

mosafer
07-09-2013, 08:10 PM
چند سوال ممنون میشم راهنمایی کنید(به دلیل سرعت پایین اینجا مطرح میکنم )
_وقتی در جستاری پیکی ارسال میکنیم میتوان فهمید؟(مثلا بعد از چندین ماه جستاری دوباره آپدیت میشود و من بخاطر ندارم ارسالی داشتم یا نه)
_میتوان کاربرانی که پیکی ارسال کرده اند در یک جستار را، دید؟(مثل هم میهن)
سپاس

sonixax
07-09-2013, 08:50 PM
چند سوال ممنون میشم راهنمایی کنید(به دلیل سرعت پایین اینجا مطرح میکنم )
_وقتی در جستاری پیکی ارسال میکنیم میتوان فهمید؟(مثلا بعد از چندین ماه جستاری دوباره آپدیت میشود و من بخاطر ندارم ارسالی داشتم یا نه)
_میتوان کاربرانی که پیکی ارسال کرده اند در یک جستار را، دید؟(مثل هم میهن)
سپاس

در مورد اول بله میشه ف روی ویرایشگر پیشرفته کلیک کنید (برای هر جستار یک بار کافیست) اون زیر تیک اشتراک رو روشن کنید و بذاریدش روی حالت خبرنامه ماهیانه (اینجا اشکال در ترجمه هست ماهیانه همون سریع هستش :دی باید درست بشه) و بعد پیکتون رو بفرستید . این طوری هر وقت به اون جستار پاسخی داده بشه یک ایمیل براتون میاد .

یه همچین چیزی زیر هر جستار هست :

کاربری که این جُستار را دیده‌اند: 46
اگر منظورتون اینه .

mosafer
07-10-2013, 06:29 AM
در مورد اول بله میشه ف روی ویرایشگر پیشرفته کلیک کنید (برای هر جستار یک بار کافیست) اون زیر تیک اشتراک رو روشن کنید و بذاریدش روی حالت خبرنامه ماهیانه (اینجا اشکال در ترجمه هست ماهیانه همون سریع هستش :دی باید درست بشه) و بعد پیکتون رو بفرستید . این طوری هر وقت به اون جستار پاسخی داده بشه یک ایمیل براتون میاد .

یه همچین چیزی زیر هر جستار هست :

کاربری که این جُستار را دیده‌اند: 46

اگر منظورتون اینه .

:e032:

+
منظورم ارسال ایمیل نیست و تعداد کاربرانی که موضوعی را دیده اند
این عکس رو ببینید

2128

1 = علامت کوچک نشان میدهد که ما در ان جستار پیک ارسال کرده ایم
2= کسانی که در بحث شرکت کرده اند و کلیک روی تعداد صفحه ای باز میکند و لیست کاربران را نشان میدهد و کلیک روی تعداد ارسالیات انها صفحه ای باز میشود که حاوی ارسالیات ان کاربر هست
+
منظور من این بود

sonixax
07-10-2013, 03:00 PM
نه ما همچین چیزی فعلن اینجا نداریم .

Dariush
07-11-2013, 10:16 PM

+
منظورم ارسال ایمیل نیست و تعداد کاربرانی که موضوعی را دیده اند
این عکس رو ببینید

2128

1 = علامت کوچک نشان میدهد که ما در ان جستار پیک ارسال کرده ایم
2= کسانی که در بحث شرکت کرده اند و کلیک روی تعداد صفحه ای باز میکند و لیست کاربران را نشان میدهد و کلیک روی تعداد ارسالیات انها صفحه ای باز میشود که حاوی ارسالیات ان کاربر هست
+
منظور من این بود

نه ما همچین چیزی فعلن اینجا نداریم .
میلاد جان، هردوی اینها را داریم که. به عنوانِ نمونه، شما اگر در یک تالار، موس را همچون تصویرِ زیر روی جایی که با عددِ یک و فلش نشان داده شده، چند لحظه نگهدارید، به شما تعدادِ پست‌هایی که در آن جستار داشته‌اید را در یک Tooltip نشان خواهد داد.

2129

همچنین اگر روی جایی که با عددِ نشان داده شده، کلیک کنید، پنجره‌ای نو باز میشود که در آن آمارِ پست‌ها را به تفکیکِ کاربرانی که در آن پست داشته‌اند، ارائه می‌کند و باز شما با کلیک روی جایی که با فلش نشان داده شده در تصویر زیر، میتوانید پست‌های هر کاربر را ببینید:
2130

sonixax
07-12-2013, 12:10 AM
داریوش جان منظور من به شکلی که مسافر میگفتند بود :e032:

Soheil
07-23-2013, 02:40 PM
درود
الان دو تا پست در تاپیک همجنسگرایی گذاشتم. بعد از پست دوم دیگه نمیتونم صفحه آخر تاپیک رو باز کنم. از بیرونِ تور هم امتحان کردم باز صفحه آخر تاپیک باز نمیشه. پست آخر مربوط به تظاهراتی در ترکیه بود و من با گزینه copy image عکس خبری رو کپی کردم و داخل پست گذاشتم. شاید بخاطر این باشه. این پست آخر رو حذف کنید شاید مشکل حل بشه. البته اگه این صفحه باز میشه.:e303:

اینم لینک صفحه آخر که باز نمیشه:
http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D9%87%D9%85%D8%AC%D9%86%D8%B3%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D B%8C%DB%8C-747/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-34.html

Dariush
07-23-2013, 02:59 PM
این اتفاق برای من هم چندین بار افتاده و هنوز هیچ راه حلی برایش پیدا نکرده‌ام. مثلا من نمی‌توانم صفحه‌ی آخر جستارِ رد نظریه فرگشت را ببینم!

sonixax
07-23-2013, 03:31 PM
درود
الان دو تا پست در تاپیک همجنسگرایی گذاشتم. بعد از پست دوم دیگه نمیتونم صفحه آخر تاپیک رو باز کنم. از بیرونِ تور هم امتحان کردم باز صفحه آخر تاپیک باز نمیشه. پست آخر مربوط به تظاهراتی در ترکیه بود و من با گزینه copy image عکس خبری رو کپی کردم و داخل پست گذاشتم. شاید بخاطر این باشه. این پست آخر رو حذف کنید شاید مشکل حل بشه. البته اگه این صفحه باز میشه.

اینم لینک صفحه آخر که باز نمیشه:
همجنسگرایی

به خاطر لینک سایت رادیو زمانه بود .
سعی کنید همیشه وقتی کپی پیست میکنید قبل از انجامش یک دور توی Notepad پیست کنید و بعد از روی اون کپی بگیرید . این طوری تگهای HTML الکی وارد متنتون نمیشند .

Russell
07-25-2013, 12:38 PM
برای من جستار مسایقه‌یِ نمایار برتر 4‌ام باز نمیشود.

Soheil
07-25-2013, 12:41 PM
برای من هم باز نمیشود. فکر میکنم این هم مثل تاپیک همجنسگرایی شده.

Anarchy
07-25-2013, 01:01 PM
من هم بعد از اینکه پست کردم عکسم رو دیگه باز نمیشه...گمونم من یه گندی زدم اما نمیدونم چیه :e105: !! شاید مربوط به عکس باشه...

sonixax
07-25-2013, 02:59 PM
بعضی سایتها نمیذارند عکس از روشون ریموت دانلود بشه :( مال اونه .

meaning
07-25-2013, 05:11 PM
کاش می شد پیک ها را در گوگل پلاس هم به اشتراک گذاشت.
+
چرا نمی شود محتویات دفترچه را در گوگل پلاس به اشتراک گذاشت ؟
+
برنامه نویسان دفترچه لطفاً رسیدگی کنند : )

Soheil
07-31-2013, 04:05 PM
اگر ممکن است پستهای کافر و میلاد گرامی در این جستار (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D9%86%D9%82%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7-989/) را به جستار از (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%87%D8%9F-872/)چه بازیهایی خوشتان آمده؟ (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%87%D8%9F-872/) منتقل کنید و آن جستار را حذف نمایید. بسیار ممنون میشوم. این جستار بدرد نمیخورد.:e303: عذاب وجدان دارم.:e40f:

Dariush
07-31-2013, 04:40 PM
راستی دوستان، من امروز رفتم پیامهای خصوصیِ خود را یک نگاهی بکنم دیدم که همه‌ی آنها زدوده شده‌اند! در حالیکه مطمئنم آنجا پیام‌های خصوصیِ زیادی بودند، چه شدند به یکباره؟!

sonixax
07-31-2013, 05:10 PM
اگر ممکن است پستهای کافر و میلاد گرامی در این جستار را به جستار از چه بازیهایی خوشتان آمده؟ منتقل کنید و آن جستار را حذف نمایید. بسیار ممنون میشوم. این جستار بدرد نمیخورد. عذاب وجدان دارم.

با هم ترکیبشان میکنم بیباک جان

Anarchy
07-31-2013, 07:45 PM
راستی دوستان، من امروز رفتم پیامهای خصوصیِ خود را یک نگاهی بکنم دیدم که همه‌ی آنها زدوده شده‌اند! در حالیکه مطمئنم آنجا پیام‌های خصوصیِ زیادی بودند، چه شدند به یکباره؟!

داریوش جان...یک عملیات انتحاری باعث این اتفاق شد:e404: ، اگر پیام ها رو نیازی داری بگو چون میشه اونها رو ریکاور کرد !!

کافر_مقدس
07-31-2013, 10:13 PM
داریوش جان...یک عملیات انتحاری باعث این اتفاق شد:e404:

عملیات انتحاری یا کودتای انتخاباتی؟!!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/16.gif

Alice
08-01-2013, 12:38 AM
داریوش جان...یک عملیات انتحاری باعث این اتفاق شد ، اگر پیام ها رو نیازی داری بگو چون میشه اونها رو ریکاور کرد !!

برای من هم پاک شده؛ یکی از مدیرها به گمانم فضولی کرده باشد! دوستان از این کارها نکنید... :|

Theodor Herzl
08-01-2013, 12:43 AM
خیر کسی‌ فضولی نکرده است ، هیچ کس از مدیران حتی ادمین اصلی‌ انجمن توانایی دیدن پیام‌های خصوصی را ندارد ، ولی‌ میتواند آنها را پاک کند. به دلیل امنیتی نیز تصمیم گرفته شد پیام‌های خصوصی همه پاک شود ، اگر کسی‌ در انجمن خواهان دریافت مجدد پیام‌های خصوصی هست میتواند به ادمین اصلی‌ انجمن پیام خصوصی بدهد.

Alice
08-01-2013, 01:00 AM
خیر کسی‌ فضولی نکرده است ، هیچ کس از مدیران حتی ادمین اصلی‌ انجمن توانایی دیدن پیام‌های خصوصی را ندارد ، ولی‌ میتواند آنها را پاک کند. به دلیل امنیتی نیز تصمیم گرفته شد پیام‌های خصوصی همه پاک شود ، اگر کسی‌ در انجمن خواهان دریافت مجدد پیام‌های خصوصی هست میتواند به ادمین اصلی‌ انجمن پیام خصوصی بدهد.

از کجا معلوم که نمی‌تواند ببیند؟
چند پیام ارزشمند داشتم که ای‌کاش آن را جایی کپی می‌کردم، البته که خواهان دریافت مجدد آن هستم ولی
چون شخصی‌ست و دوست ندارم تارگردان آن را ببیند به ایشان پیام نمی‌دهم. اصلا این چه مدلی‌ست دیگر؟
چرا در پیام‌های شخصی دیگران دست می‌برید؟ پیش از زدودن اطلاع بدهید، به چه حقی پیام‌ها را بدون اجازه‌ی
کاربر می‌زدایید؟

Theodor Herzl
08-01-2013, 01:22 AM
چرا در پیام‌های شخصی دیگران دست می‌برید؟ پیش از زدودن اطلاع بدهید، به چه حقی پیام‌ها را بدون اجازه‌ی
کاربر می‌زدایید؟ما فکر کردیم یک کاربر در ایران دستگیر شده است ، چون پیام‌های خصوصی آن شخص داشت که باعث دردسرش میشد اگر دستگیر شده بود ، و نمی‌شد فقط پیام‌های یک کاربر را پاک کرد ، صاحب انجمن تصمیم گرفت برای تضمین امنیت آن کاربر پیام‌های همه را پاک کند. بعد مشخص شد که آن کاربر دستگیر نشده است و مشکلی‌ نیست. قضیه از این قرار است ، امنیت کاربران درون میهن نیز از همه‌چیز برای ما مهمتر است.

sonixax
08-01-2013, 02:09 AM
به چه حقی پیام‌ها را بدون اجازه‌ی
کاربر می‌زدایید؟

به این حق که امنیت کاربران به حفظ پیامهای شخصیشان اولویت دارد .

meaning
08-01-2013, 03:07 AM
بچه ها مچکریم .:1::53:

Russell
08-01-2013, 11:49 AM
از کجا معلوم که نمی‌تواند ببیند؟
چند پیام ارزشمند داشتم که ای‌کاش آن را جایی کپی می‌کردم، البته که خواهان دریافت مجدد آن هستم ولی
چون شخصی‌ست و دوست ندارم تارگردان آن را ببیند به ایشان پیام نمی‌دهم. اصلا این چه مدلی‌ست دیگر؟
کاربر می‌زدایید؟
آلیس جان من هم بیخبر دیدم پیغام هایم پاک شده و البته با این حال حق میدهم به دوستان، اصل اینکار هم بخاطر درخواست امنیتی یکی از کاربران بود و از آنجا که نمیشود یک پیغام را پاک کرد کل پیغام‌هایِ خصوصی پاک شد.
دوستان سعی کنند بجز مطالب و گفتگو‌هایِ غیر شخصی، داده و اطلاعات شخصی مربتط با دفترچه را نه در اینجا یا حتی جای دیگر ذخیره نکنند.با اینکه من هم خودم پیغام هایم پاک شد ولی کار لازمی‌ست، بنگرم اصلا اینکار را هر چند ماه یکبار انجام بدهیم (البته با اطلاع همه) تا امنیت بالاتر رود.اگر همه دوستان احتیاط لازم را امنیتی را میکردند این پاکسازی هم اتفاق نمیافتاد.

Alice
08-02-2013, 01:37 AM
به این حق که امنیت کاربران به حفظ پیامهای شخصیشان اولویت دارد .

خب همینطور سرخود که نمی‌شود، یک اطلاع‌رسانی هم می‌کردید به جایی برنمی‌خورد.

Anarchy
08-02-2013, 04:04 AM

آلیس جان پیام های من هم همگی پاک شدن...مساله خیلی ناگهانی پیش اومد و فرصت کار دیگه ای نبود!! یکی بدون اینکه دسترسی به محتوای پیام های خصوصی باشه ، پوشه حاوی اون به طور کامل پاک شد اما قابلیت برگردوندن پیام ها هست...حالا اگه باز گیر ندی که کسی اونها رو خونده یا میخونه :e407:!!

sonixax
08-02-2013, 05:44 PM

فرصتش نبود .

agn0stic
08-06-2013, 03:44 PM
چکار کنم تا در هر جستاری که پست دادم هموند نشوم؟

Anarchy
08-06-2013, 11:39 PM
چکار کنم تا در هر جستاری که پست دادم هموند نشوم؟

اگر درست متوجه شده باشم منظورتون این هست که الان تو هر جستاری که پست میدید ، وقتی مطلب جدیدی توش ارسال میه با ایمیل بهتون اطلاع میده...

خب برای غیر فعال کردنش برید اینجا : دفترچه (http://www.daftarche.com/profile.php?do=editoptions) ===> حالت پیش‌انگاشت برای اشتراک جُستارهای تالارها ===> مشترک نمی شوم :e420: !!

کافر_مقدس
08-11-2013, 07:42 PM
درود ... یکی دو تن از دوستان قصد عضویت داشتند ولی می گفتند دعوتنامه میخاد و گویا نیاز به کد دعوتنامه هست، اینطور هست؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/08/22.gif

Russell
08-11-2013, 08:37 PM
درود ... یکی دو تن از دوستان قصد عضویت داشتند ولی می گفتند دعوتنامه میخاد و گویا نیاز به کد دعوتنامه هست، اینطور هست؟!
آری کافر جان، البته این دشواری نیست، از قسمت "دعوت دوستان" در آن بالای سایت میتوانی برایشان دعوتنامه بفرستی.تغییر یکباره اتفاق افتاد فرصت توضیح و آموزش برای دوستان نبود، باید اینرا هم انجام دهیم.

Anarchy
08-11-2013, 08:47 PM
درود ... یکی دو تن از دوستان قصد عضویت داشتند ولی می گفتند دعوتنامه میخاد و گویا نیاز به کد دعوتنامه هست، اینطور هست؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/08/22.gif

همون طور که راسل عزیز گفتن از اینجا (http://www.daftarche.com/misc.php?do=vsaareginv) میتونی دعوت نامه ارسال کنی...کافی هست ایمیلشون رو داشته باشی !!

کافر_مقدس
08-12-2013, 08:53 PM
آری کافر جان، البته این دشواری نیست، از قسمت "دعوت دوستان" در آن بالای سایت میتوانی برایشان دعوتنامه بفرستی.تغییر یکباره اتفاق افتاد فرصت توضیح و آموزش برای دوستان نبود، باید اینرا هم انجام دهیم.

جدی ؟!! چه باکلاس!! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/10.gif

به خاطر مقابله با کاربران ترول؟!! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/30.gif

آخه دو نفر گفتند نمی تونند عضو بشن تعجب کردم، اول فکر کردم بلد نیستند فکر نمی کردم جدی جدی دعوتنامه ای شده باشه!

اتفاقن اینطوری بهتره، کاربران گزینش شده دعوت میشن و اگر بعدها کاربر تازه وارد ایجاد دردسر کرد این امکان هست که ببینیم چه کسی کاربر مورد نظر رو دعوت کرده و بریم دادگاهیش کنیم! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/2.gif

Russell
08-13-2013, 10:37 AM
دوستان از رفقای اهل بحث و نظر دعوت کنید به اینجا بیایند، فروم خودمان است دیگر، هر گلی بزنیم به سر خودمان و گسترش خردگرایی زده‌ایم :e032:

Soheil
08-13-2013, 10:53 AM
متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟:e410: مثلا این متن رو ببینید:

بازگردان بخش‌هایی از کتاب «زندگی در پایان زمانه‌ها[1] (Living in the End Times)»

بنیاد شالوده‌یِ کتاب پیش رو ساده است: سرمایه‌داری جهانی به یک تیل[2] صفر آپوکالیپتیک پیش می‌رود. «چهار سوار آپوکالیپس» آمیخته[3] از آشفتگی اقتصادی (global crisis)، پی‌آمد‌های آشوبناکِ زیستزادی (biogenic revolution)، ناهمسنگی‌های درونیِ خود سیستم (دشواری‌های کنونی با مالکیت معنوی (copyright)؛ کشمکش بر سر بُن‌مایه‌های خام زیستی چون آب و خوراک) و رشد سرسام‌آورِ «بخشش و بی‌بهرگی».

در بازنمود واپسین[4] باره، در هیچ کجایی مگر دولت‌های نفت‌خیر میانباختری این جدایی[5] بساویدنی نیست – کویت، عربستان سعودی، دوبی. پنهان و در گوشه و کنار‌های شهرها، چه بسا پشت دیوارها، ده‌ها هزار کارگر مهاجر «ناهویدا» سرگرم انجام و رسیدگی به همه‌یِ کارهای کثیف میباشد، از خدمات‌دهی تا ساخت‌وسازهایِ ساختمانی، جدا از خانواده‌‌هایِ خود و بی‌بهره از هرگونه بهره‌وری[6].

نوشته‌های اسلاوی ژیژک (Slavoj Žižek) (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D8%AF%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B1-14/%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C-%DA%98%DB%8C%DA%98%DA%A9-slavoj-%C5%BDi%C5%BEek-424/#post8156)

Russell
08-13-2013, 11:19 AM
متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟ مثلا این متن رو ببینید:
آری،نوشته‌هایِ مهربد اکثرا به فنا رفته‌اند، میلاد هم ظاهرا نمیداند داستان چیست و مربوط به برنامه خود مهربد است.میخواهید برایش پیغام بگذارید تا بیاید بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشته‌ها به هدر نرفته باشد.

Mehrbod
08-13-2013, 07:52 PM
متاسفانه نوشته های مهربد عزیز به هم ریخته و خوندشون رو دشوار کرده. چرا اینطوری شده؟:e410: مثلا این متن رو ببینید:

نوشته‌های اسلاوی ژیژک (Slavoj Žižek) (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D8%AF%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B1-14/%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C-%DA%98%DB%8C%DA%98%DA%A9-slavoj-%C5%BDi%C5%BEek-424/#post8156)

آری،نوشته‌هایِ مهربد اکثرا به فنا رفته‌اند، میلاد هم ظاهرا نمیداند داستان چیست و مربوط به برنامه خود مهربد است.میخواهید برایش پیغام بگذارید تا بیاید بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشته‌ها به هدر نرفته باشد.

درود,

نوشته‌هایِ انجمن را هر چند روز یکبار من خود میخوانم گرامیان.

راست اش این لغزشِ parse ناکام سرور را هم بس پیشتر میدانستم, ولی انگیزه‌یِ درست کردن اش نبود و به نگر ام
چندان ارزشی هم نداشت, با این همه چندباری انگار درخواست شده بود که درست شود و برای اینکه روی دوستان را زمین نیانداخته باشم چشم,
از گرداننده‌یِ انجمن خواهش کردم که گذرا[1] دسترسی به سرور بدهد تا افزونه‌یِ وابسته که درست کار نمیکند را یک نگاهی انداخته ببینم درست شدنی است یا خیر.

:e306:

بلکه خود این رفیق بیمعرفت را ملاقات مجازی کنیم و هم این ایراد را درست کند که این همه زحمت کشیده شده برای نوشته‌ها به هدر نرفته باشد.

ما هم همین دور و برها هستیم دوست دیرینه, ولی انگیزه‌یِ هنبازش[2] در گفتگو‌ها را من از دست داده‌ام و
نبود ام برای شما نیز بهتر است, زیرا اینجا باشم پیوسته درباره‌یِ چیزهایی خواهم نالید که نه کسی گوشِ شنوا
دارد و نه اگر داشتْ راهکاری, پس فرنودانه[3] بیهوده[4] و ناسودمند خواهد بود, تازه انگیزه‌یِ شما را هم شاید بگیرم.

----
1. ^ gozar+â::Gozarâ || گذرا: متعدی; موقتی Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Transitive), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D8%A7) transitive
2. ^ han+bâxtan::Hanbâxtan || هنباختن: هنبازی شدن; اشتراک گذاشتن Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-40a147506b1a41f785440143df8f5609-fa.html), Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Share) to share
3. ^ farnud+âne::Farnudâne || فرنودانه: منطق‌وار Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Logically) logically
4. ^ Bihudan || بیهودن: باطل گفتن; یاوه خواندن Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Refute), Dehxodâ (http://loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-2095904b0aba477189b5169cf32732cf-fa.html) to refute

Russell
08-13-2013, 08:08 PM
ما هم همین دور و برها هستیم دوست دیرینه, ولی انگیزه‌یِ هنبازش[2] در گفتگو‌ها را من از دست داده‌ام و
نبود ام برای شما نیز بهتر است, زیرا اینجا باشم پیوسته درباره‌یِ چیزهایی خواهم نالید که نه کسی گوشِ شنوا
دارد و نه اگر داشتْ راهکاری, پس فرنودانه[3] بیهوده[4] و ناسودمند خواهد بود, تازه انگیزه‌یِ شما را هم شاید بگیرم.
البته منظوری نبود مهربد جان جز یادی از خودت و البته یکچیزی که اگر خواندی حتما جواب دهی، وگرنه در معرفتت که حرفی نیست :e032:

Anarchy
08-14-2013, 07:37 AM

اتفاقا بعد از آخرین گفتگوی که داشتیم مهربد عزیز ، علاقمند شدم در مورد موضوعی که گفتی بیشتر بدونم اما حس و حال ترجمه و اینها نبود زیاد...اگر خودت بیای و زحمتش رو بکشی که چه بهتر :e405: !!

Mehrbod
08-14-2013, 04:37 PM

انجام شد بیباک جان.

البته منظوری نبود مهربد جان جز یادی از خودت و البته یکچیزی که اگر خواندی حتما جواب دهی، وگرنه در معرفتت که حرفی نیست :e032:

به سخن دیگر مرا به نوشتن manipulate کردی؟ ((:

اتفاقا بعد از آخرین گفتگوی که داشتیم مهربد عزیز ، علاقمند شدم در مورد موضوعی که گفتی بیشتر بدونم اما حس و حال ترجمه و اینها نبود زیاد...اگر خودت بیای و زحمتش رو بکشی که چه بهتر :e405: !!

من همان گفتگو را گذاشتم, پرسشی یا سخنی بود همانجا میشود کرد. هر جای گفتگو را خواستی[1] بویرایی[2] نیازی به پروانه‌یِ[3] من نیست, بویرا: پیشرفت روزافزون فندآوری[4]: به کجا می‌رویم؟ (http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%DB%8C-8/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86-%D9%81%D9%86%D8%AF%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%85%D8%9 F-230/#pa79d4)

----
1. ^ Xwâst || خواست: اراده Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Will), Ϣiki-De (http://de.wikipedia.org/wiki/Wille), ϢDict-Pâ (http://fa.wiktionary.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA), Dehxodâ (http://loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-4d672b5132734b90b8a17ec90c1742a8-fa.html) will Wille
2. ^ vi+râstan::Virâstan || ویراستن: وه+راستن; ویرایش کردن; تصحیح کردن to edit
3. ^ parvâ+na::Parvâna || پروانه: اجازه; بی پروا Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-b9a277a1e2954722a8b10d046a97a2d6-fa.html), Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Permission), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87) permission || پروانه: جواز Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-b9a277a1e2954722a8b10d046a97a2d6-fa.html) permit
4. ^ fand+âvar+i::Fandâvari || فنداوری: تکنولوژی Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Technology) technology

Russell
08-14-2013, 04:53 PM
به سخن دیگر مرا به نوشتن manipulate کردی؟ ((:
آری :e056:

Soheil
08-31-2013, 07:14 PM
برای دعوت کردن دوستان میتونم خودم یک ایمیل بسازم و دعوتنامه رو به اون ایمیل بفرستم، بعد آدرس ایمیل و پسوردش رو به اون شخص بدم؟ فرض کنید برای امنیت اون شخص و اینکه مطمئن بشم از یک ایمیل غیرواقعی استفاده بشه، بخوام این کارو بکنم.

امکانش هست کسی رو دعوت کنم ولی جایی مشخص نباشه که من دعوتش کردم؟ به فرض نخوام اون شخصی که دعوتش کردم نام کاربریم رو بدونه؟!

:e303:

sonixax
08-31-2013, 11:07 PM
برای دعوت کردن دوستان میتونم خودم یک ایمیل بسازم و دعوتنامه رو به اون ایمیل بفرستم، بعد آدرس ایمیل و پسوردش رو به اون شخص بدم؟ فرض کنید برای امنیت اون شخص و اینکه مطمئن بشم از یک ایمیل غیرواقعی استفاده بشه، بخوام این کارو بکنم.

امکانش هست کسی رو دعوت کنم ولی جایی مشخص نباشه که من دعوتش کردم؟ به فرض نخوام اون شخصی که دعوتش کردم نام کاربریم رو بدونه؟!

همون کاری که خودتون گفتید رو میتونید انجام بدید و بعد ایمیل دعوتنامه رو پاک کنید تا مشخص نشه شناسه کاربری شما چیه .

Hezbollah_YaHasan
09-04-2013, 01:43 PM
بسمه تعالی.

این سایت شما اس اس ال نداره خیلی خوبه. کار ما تکاوران جنگ نرم را راحت کرده.:e402:

sonixax
09-04-2013, 09:25 PM
بسمه تعالی.

این سایت شما اس اس ال نداره خیلی خوبه. کار ما تکاوران جنگ نرم را راحت کرده.

به جاش Tor خیلی بهتر از SSL رو داره :e405:

Rationalist
09-17-2013, 11:48 AM
به جاش Tor خیلی بهتر از SSL رو داره
سود بردن از SSL برای این انجمن؛ به نگر من نیز لازم است.
Tor به طور پیش فرض مجهز به افزونه ی HTTPS everywhere می باشد که آن افزونه کاراییش منوط به پشتیبانی وبگاه مورد نظر کاربر از SSL است.

HTTPS Everywhere protects you only when you are using encrypted portions of supported web sites. On a supported site, it will automatically activate HTTPS encryption for all known supported parts of the site (for some sites, this might be only a portion of the entire site). For example, if your web mail provider does not support HTTPS at all, HTTPS Everywhere can't make your access to your web mail secure. Similarly, if a site (like the New York Times website) allows HTTPS for text but not images, someone might be able to see which images your browser loads and guess what you're accessing. HTTPS Everywhere depends entirely on the security features of the individual web sites that you use; it activates those security features, but it can't create them if they don't already exist. If you use a site not supported by HTTPS Everywhere or a site that provides some information in an insecure way, HTTPS Everywhere can't provide additional protection for your use of that site. Please remember to check that a particular site's security is working to the level you expect before sending or receiving confidential information, including passwords.

بن مایه (https://www.eff.org/https-everywhere/faq)

Rationalist
09-17-2013, 12:07 PM
من برای آسودگی خوانندگان در هنگام مطالعه پاورقی نوشتارهایم؛ قصد سود بردن از تگ های HTML را جهت لینک محلی به همان پیک میان واژه مورد نگر و توضیح آن در پاورقی را داشتم.
ولی شوربختانه امکان آن بریم فراهم نیست.
تگ های code و html کارایی ندارند و تنها کد درون شان را نمایش می دهند.

<a name="test">test</a>
<body>

<h1> this is a test </h1>

<div style="height:1500"> </div>
<a href="#test">go to test</a>

و یا:

<a name="test">test</a>
<body>

sonixax
09-17-2013, 02:34 PM
من برای آسودگی خوانندگان در هنگام مطالعه پاورقی نوشتارهایم؛ قصد سود بردن از تگ های HTML را جهت لینک محلی به همان پیک میان واژه مورد نگر و توضیح آن در پاورقی را داشتم.

امکان استفاده کاربران از تگهای HTML به دلیل مسایل امنیتی وجود ندارد .

یه نفر
09-23-2013, 12:34 AM
پیشنهاد میکنم امکان ویرایش پست بعد از 2دقیقه از ارسالش از بین بره و امکان حذف پست بعد از ارسال وجود نداشته باشه..
بعض ها پستی میفرستند و طبق نوشته اش پاسخ هایی میگیرند. بعدش میره پستشو ویرایش میکنه میگه من اینجوری نگفتم. اونجوری گفتم!!
برای جلو گیری از این رفتار ها بهتره امکان ویرایش بعد از 2 دقیقه غیر فعال بشه

Mehrbod
09-23-2013, 01:13 AM

<a name="test">test</a>
<body>

<h1> this is a test </h1>

و یا:

<a name="test">test</a>
<body>

peyvand

peynevešt

{anchor=1}peyvand{/anchor}
...

{aname=1}peynevešt{/aname}

{} = []

Rationalist
09-23-2013, 08:16 AM
{anchor=1}peyvand{/anchor}
...

{aname=1}peynevešt{/aname}

{} = []
به گمانم با سود بردن از یک (ابزارک) خاص و همچنین جاوا اسکریپت در آن؛ توانسته باشی دشواری را برطرف کنی!
زیرا کد ها به تنهایی برای من کار نمی کنند.
اگر این چنین است؛ یاری شایانی به من نموده ای؛‌ چون بیان نام آن و امکان سود بردن من نیز از آن را، فراهم نمایی.

Mehrbod
09-23-2013, 11:47 AM
به گمانم با سود بردن از یک (ابزارک) خاص و همچنین جاوا اسکریپت در آن؛ توانسته باشی دشواری را برطرف کنی!
زیرا کد ها به تنهایی برای من کار نمی کنند.
اگر این چنین است؛ یاری شایانی به من نموده ای؛‌ چون بیان نام آن و امکان سود بردن من نیز از آن را، فراهم نمایی.

درود,
نه پیشتر با همان شیوه‌یِ استاندارد a name کار میکرد, ولی پس از چندی از کار افتاده بود و
نوشته‌هایِ من از هم پاشیده شده بودند, من این ترفند js را بجایش زدم که همیشه تگهای نامبرده‌یِ بالا را جایگزین میکند.

همان چیزی که بالا هست را بنویس, تنها نوشته را باید بیانباری چون در پیشنمایش کار نمیکند.

یه نفر
09-23-2013, 12:10 PM
من میخوام یه تاپیک مخصوص خودم داشته باشم. هرچی دلم خواست توش بنویسم. هرکی هم خواست اظهار نظر کنه..
توی کدوم تالار باز کنم؟؟

Russell
09-23-2013, 12:44 PM
من میخوام یه تاپیک مخصوص خودم داشته باشم. هرچی دلم خواست توش بنویسم. هرکی هم خواست اظهار نظر کنه..
توی کدوم تالار باز کنم؟؟
من نمیدانم منظور چیست، اینجا نوشتارها برمبنای موضوع طبقه بندی میشوند.شما اگر نوشتاری، دست نوشته‌ای چیزی میخواهید بگذارید میشود در تالار گفتگوی آزاد یک تاپیک بیاغازید یا در تالارهایی که برای دستنوشته‌هایِ کاربران است مانند دست نوشته‌های ادبی قرار دهید.آن تالار را هم برای مزدک گرامی میبینید علتش سوالات زیاد اهالی وب از ایشان است که 10 سالی‌ست فروم نویسی میکند و آنجا هم به سوال پاسخ میدهند و اصلش آرشیو بوده و حکم همان صندلی داغ را برای ایشان دارد تا تالار خصوصی ایشان.
به هر روی مکان تاپیکهای دسته بندی نشده میشود گفتگوی آزاد ولی اگر میخواهید درباره‌یِ باورهایتان بطور عمومی بنویسید بنظر من تا صندلی داغ دست نگه دارید.

Rationalist
09-24-2013, 03:24 PM
۱
...
این پست یک آزمایش است.

۱

درود,
نه پیشتر با همان شیوه‌یِ استاندارد a name کار میکرد, ولی پس از چندی از کار افتاده بود و
نوشته‌هایِ من از هم پاشیده شده بودند, من این ترفند js را بجایش زدم که همیشه تگهای نامبرده‌یِ بالا را جایگزین میکند.

همان چیزی که بالا هست را بنویس, تنها نوشته را باید بیانباری چون در پیشنمایش کار نمیکند.
کار نمی کند!
لطفا کامل تر و دقیق تر توضیح بده.

Mehrbod
09-24-2013, 03:26 PM
{} = []

Rationalist
09-24-2013, 03:32 PM
vBulletin باید چنین پلاگین هایی داشته باشد؛
اگر هم گردانندگان دفترچه مشکلی ندارند؛ خودم پلاگین مربوطه را در اسرع وقت بنویسم و در انجمن نصبش کنید.

{} = []
:e40e:!!!!

Mehrbod
09-24-2013, 03:35 PM
بجای {, نماد [ و وارونه گذاشته شود.

Rationalist
09-24-2013, 03:59 PM
مهربد، در پست آروینی درست شد! :e00e:

آخر چه بگم بهت؟!
چرا می نویسی:

{} = []

بد تر گمراه می شدم!

اکنون یک نقص دارد؛ هنگامی که می خواهم از پاورقی به واژه اصلی در بدنه متن برگردم؛ لینک کار نمی کند!

Mehrbod
09-24-2013, 04:06 PM
مهربد، در پست آروینی درست شد! :e00e:

آخر چه بگم بهت؟!
چرا می نویسی:

بد تر گمراه می شدم!

اکنون یک نقص دارد؛ هنگامی که می خواهم از پاورقی به واژه اصلی در بدنه متن برگردم؛ لینک کار نمی کند!

اینها کار من نیست خردگرا جان, ویژگی‌هایِ زبان html هستند.

برای اینکه پیوند‌ها مانند این پارسینویسِ انجمن (ویر) دوسره باشند, خوب باید دوتا پیوند گذاشت, یکی بالا به پایین, یکی از پایین به بالا.

پارسیگر

یه نفر
09-24-2013, 07:31 PM
پیشنهاد میکنم که :

http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/87.jpg

SAMKING
09-24-2013, 07:55 PM
اون گوشه اون مثلثه رو بکش پایین بزرگ میشه

یه نفر
09-24-2013, 07:59 PM
اون گوشه اون مثلثه رو بکش پایین بزرگ میشه

اُ مایگاد! :-))
تنکس. همیشه برایم معزل بود!!

Alice
09-27-2013, 02:13 PM
این سیستم گفتاوردی که برای ما پیامی در بخش آگاهی ها می دهد را از میان بردارید. پیشتر هم
این کار را کرده بودید و کاربران درخواست کردند آن را بردارید.

Anarchy
09-27-2013, 02:25 PM
این سیستم گفتاوردی که برای ما پیامی در بخش آگاهی ها می دهد را از میان بردارید. پیشتر هم

ولی به نظر من ابزار خیلی مفیدی هست مخصوصا برای کاربرانی که مدتی هم نیستن!! وقی برگشتن حداقل بحث ها رو از دست نمیدن... فقط ایرادش اینه که نمیشه به انتخاب کاربر غیر فعال یا فعالش کرد... اگر این جوری بود دیگه ایده آل میشد !!

sonixax
09-27-2013, 02:42 PM

پیام برایتان نمیگذارد ! تنها آگاهی میدهد !

Alice
09-27-2013, 02:49 PM
پیام برایتان نمیگذارد ! تنها آگاهی میدهد !

همینکه در بخش آگاهی ها میاید، اگر روی آن کلیک نکنیم همینجور ده تا ده تا می‌شود. رویهم رفته گیرا نیست.

Anarchy
09-27-2013, 03:01 PM
همینکه در بخش آگاهی ها میاید، اگر روی آن کلیک نکنیم همینجور ده تا ده تا می‌شود. رویهم رفته گیرا نیست.

کم کم عادت میکنی آلیس جان...البته برای منم هنوز عادی نشده :e404: !!

mosafer
09-27-2013, 06:36 PM
طبق معمول جدای از سرعت خیلی پایین برای دفترچه، + 404 - Not Found

mosafer
09-29-2013, 08:22 AM
امکان باز کردن صفحات قبل یک جستار را ندارم
چرا؟

Anarchy
09-29-2013, 10:56 AM
امکان باز کردن صفحات قبل یک جستار را ندارم
چرا؟

از چه فیلترشکنی استفاده میکنید ؟

mosafer
09-29-2013, 05:13 PM
از چه فیلترشکنی استفاده میکنید ؟
Ultrasurf

Anarchy
09-29-2013, 09:25 PM
Ultrasurf

خب میخواید با فیلترشکن های دیگه هم امتحان کنید :e404:!!

mosafer
09-30-2013, 04:29 AM
خب میخواید با فیلترشکن های دیگه هم امتحان کنید :e404:!!

چرا به فکر خودم نرسید:e404:
+
خسته نباشید راهنمایی عظیمی بود:e405:

Mehrbod
09-30-2013, 01:30 PM
چرا به فکر خودم نرسید:e404:
+
خسته نباشید راهنمایی عظیمی بود:e405:

دشواری‌هایِ اینترنتی شما که پیوندی به دفترچه ندارند بانو! ((:

mosafer
09-30-2013, 05:20 PM
دشواری‌هایِ اینترنتی شما که پیوندی به دفترچه ندارند بانو! ((:

وقتی لینک شماره ی صفحات قبل غیر فعال هست طبیعتا اول ربطش به اینجا می دهم
بعد موارد دگر

sonixax
09-30-2013, 05:35 PM
وقتی لینک شماره ی صفحات قبل غیر فعال هست طبیعتا اول ربطش به اینجا می دهم
بعد موارد دگر

Dns cache تون رو پاك كنید درست میشه ، این مساله مشكل بروزر شماست (اغلب فایرفاكس)

mosafer
09-30-2013, 07:57 PM
Dns cache تون رو پاك كنید درست میشه ، این مساله مشكل بروزر شماست (اغلب فایرفاكس)
سپاس فعلا مشکلی نیست

+
یک سوال هر چند می دانم ربطی به این جستار ندارد

آشغالدانی (http://www.daftarche.com/%D8%A2%D8%B4%D8%BA%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%A7%D9%86%D B%8C-23/)
جای نگه‌داری جستارها و پیک‌های دربرگیرنده هرزه‌‌گویی، دشنام، ریشخند،‌ خوارداشت و دستبری.

(چه لزومی دارد پیکهایی اینچنینی باقی بماند؟ آن هم با چنین نام تالاری؟)

sonixax
09-30-2013, 08:55 PM
(چه لزومی دارد پیکهایی اینچنینی باقی بماند؟ آن هم با چنین نام تالاری؟)

تنها برای آرشیو کردن (کسب تجربه از عَندیشه ها و هم میهن و ...)

Mehrbod
10-04-2013, 05:35 PM
گزینه‌یِ «دعوت دوستان» برای من بسته است, روی آن میزنم برگ "فهرست شکلک‌ها" را میاورد!

بمهر یک نگاهی بیاندازید! (:

Anarchy
10-04-2013, 08:45 PM
گزینه‌یِ «دعوت دوستان» برای من بسته است, روی آن میزنم برگ "فهرست شکلک‌ها" را میاورد!

عجیبه چون برای من کار میکنه... باید @sonixax (http://www.daftarche.com/member.php?6-sonixax) یه نگاهی بهش بکنه !!

مزدك بامداد
10-04-2013, 09:52 PM

auch bei mir

sonixax
10-04-2013, 10:38 PM
Wassssss?!

باید کار کند !!!!

ببینید درست شد ؟!

مزدك بامداد
10-04-2013, 10:57 PM
Wassssss?!

باید کار کند !!!!

ببینید درست شد ؟!
ist wieder OK!
don't worry. be happy!

mosafer
10-05-2013, 06:30 PM
چگونه می توان عکس های پیوست را در ویرایش حذف کرد؟

Russell
10-05-2013, 06:58 PM
کدام پست را میگویید؟
بمن شماره‌یِ پست و لینک تاپیک را بدهید امتحان کنم.

مزدك بامداد
10-05-2013, 06:59 PM

دگمه ی "ویرایشگر پیشرفته"

دگمه ی "گردانندگی پرونده های پیوست"

2568

mosafer
10-05-2013, 07:08 PM
کدام پست را میگویید؟
بمن شماره‌یِ پست و لینک تاپیک را بدهید امتحان کنم.
منظورم این پست (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%AC-1255/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-11.html#post48643)بود با توضیح جناب مزدک بامداد توانستم حذف کنم عکس را.
+

دگمه ی "ویرایشگر پیشرفته"

دگمه ی "گردانندگی پرونده های پیوست"

متوجه شدم چه باید کرد
سپاس از زحمتتان :e032:

Philo
10-09-2013, 11:46 AM
برای من آمده "برای آگاهی شما:1"، اما هر چه جستجو می کنم نمی فهمم چه اتفاقی افتاده، پیغام خصوصی نیست گفتاورد هم نیست.

kourosh_bikhoda
10-09-2013, 12:23 PM
برای من آمده "برای آگاهی شما:1"، اما هر چه جستجو می کنم نمی فهمم چه اتفاقی افتاده، پیغام خصوصی نیست گفتاورد هم نیست.

ممکنه منشن کرده باشن شما رو. داخل تب منشن باید بگردید.

Philo
10-09-2013, 12:32 PM
حل شد همان گفتاورد بود.

Reactor
10-09-2013, 05:36 PM
مدیر عزیز دل برادر اینقدر این تاپیک ها را دستکاری نکن این تن بمیره

این تاپیک را دیدم:===> جُستار: همبود کاررَها - The work-free society

هی با خودم میگم من کِی در این تاپیک پست گذاشتم؟ پست من اینجا چکار میکنه؟

فکر کنم شما حوصله ات که سر میره بازی با روان کاربران برات جذاب میشه:e11b:

Mehrbod
10-10-2013, 02:48 PM
مدیر عزیز دل برادر اینقدر این تاپیک ها را دستکاری نکن این تن بمیره

این تاپیک را دیدم:===> جُستار: همبود کاررَها - The work-free society

هی با خودم میگم من کِی در این تاپیک پست گذاشتم؟ پست من اینجا چکار میکنه؟

فکر کنم شما حوصله ات که سر میره بازی با روان کاربران برات جذاب میشه:e11b:

من خودم دنباله‌یِ گفتگو را یک جُستار کردم. کسی اینجا گردانندگی نمیکند به اسپاگتی, اگر نه مهر کرده پیک‌ها را از شبنشینی میفرستادند همانجا! ((:

Mehrbod
10-10-2013, 02:48 PM
آقا چرا هی این عکس آلی برگرد میاد اینجا؟:e107:من عکس داخل لینک را گذاشته بودم

:21:

url ات را توی تگ code بگذار شهریار جان تا بهت بگم.

sonixax
10-10-2013, 02:50 PM
من خودم دنباله‌یِ گفتگو را یک جُستار کردم. کسی اینجا گردانندگی نمیکند به اسپاگتی, اگر نه مهر کرده پیک‌ها را از شبنشینی میفرستادند همانجا! ((:

به خاطر سیستم Cache اسکریپتیست که عکسهای ریموت را میکشد روی سرور . یک وقتهایی شوخ طبعیش گُل میکند :)))
الان درست شده .

Nevermore
10-10-2013, 02:55 PM
هرچه بود،اسپاگتی خیرتان دهاد.خوب است عکس های تاپیک پورنوگرافی را نمی کشد اینور و آنور:e40a:

Mehrbod
10-10-2013, 02:56 PM
هرچه بود،اسپاگتی خیرتان دهاد.خوب است عکس های تاپیک پورنوگرافی را نمی کشد اینور و آنور:e40a:

همین چیزهاست من در برنامه‌ریزی دوست دارم, همه چیز همیشه درست کار کند که مزه نمیدهد! :4:

Nevermore
10-10-2013, 03:03 PM
میلاد جان مرسی،آقا من پیک ام را خودم پاک کردم.محروم نشویم یک وقت:e414:بدون شوخی اکنون چندروز برای ویرایش پیک فرصت است؟

sonixax
10-10-2013, 03:26 PM
میلاد جان مرسی،آقا من پیک ام را خودم پاک کردم.محروم نشویم یک وقتبدون شوخی اکنون چندروز برای ویرایش پیک فرصت است؟

قعلن 24 ساعت ، ولی موقتیست . تا چند روز دیگر به روال سابق بر میگردیم .

sonixax
10-10-2013, 03:27 PM
هرچه بود،اسپاگتی خیرتان دهاد.خوب است عکس های تاپیک پورنوگرافی را نمی کشد اینور و آنور

نه دیگه اونقدر ها هم اهل شوخی پشت وانتی نیست :)))

مزدك بامداد
10-12-2013, 04:03 PM
من چند روز بود نمیتوانستم بیایم اینجا. دشواری از من بود یا از شما؟

sonixax
10-12-2013, 04:08 PM

گویا به خاطر CSF بوده ، احتمالن شما را بلاک کرده بوده !
به خاطر بار زیادی که روی سرور بوده و مهربد گرامی مشکل را پیدا کرد و درستش کرد .
اگر باز اینطوری شد مهرورزیده یک Email ای چیزی بفرستید تا درجا درستش کنیم ، تا 2-3 روز آینده این دشواری ها به صورت پراکنده خواهند بود تا همه چیز را از نو تنظیم کنیم .
یک مقداری شکیبا باشید مزک گرامی ، به هر حال رستم است و همین یک دست اسلحه .
ادمین رفته Urlaub و داره حالش رو میبره ! (نمیدونم الان چرا رفته !!!!)
مانی هم که اصولن به سرور کاری ندارد .
مهربد هم که درگیر کارهای خودش است .
من ماندم و من :(

Mehrbod
10-12-2013, 04:10 PM

اینجور میگاسیدم که دسترسی اتان بسته شده باشد مزدک گرامی, من اینجا در کارهای خودِ سرور هنوز کمی همیاری میکنم و چند روز
پیش دیدم که سرور بنادرستی دارد IP‌ بیشتر هموندان را پشت firewall میبرد, از همینرو قانون‌هایِ firewall را کمی با هماندیشیِ sonixax شُل
کردیم, ولی کسانیکه block شده بودند گویا بیش از اندازه درازید تا دسترس اشان دوباره باز شود (لغزشِ من, باید همه را از فهرست سیاه درمیاوردم).

پارسیگر

مزدك بامداد
10-12-2013, 04:55 PM
گویا به خاطر CSF بوده ، احتمالن شما را بلاک کرده بوده !
من هم همچه گمانی ( دشواری فندی) را بردم و از آنجا که در بن و بلاک شدن و شکیبایی،
برزش و آروین فراوان دارم، گفتم چند روزی بشکیبم پیش از اینکه برای مهربد در فیسبوک نامه بنویسم.

Rationalist
10-14-2013, 03:07 PM
من اینجا در کارهای خودِ سرور هنوز کمی همیاری میکنم و چند روز
پیش دیدم که سرور بنادرستی دارد IP‌ بیشتر هموندان[2] را پشت firewall میبرد, از همینرو قانون‌هایِ firewall را کمی با هماندیشیِ @sonixax شُل[3]
کردیم, ولی کسانیکه block شده بودند گویا بیش از اندازه درازید[4] تا دسترس اشان دوباره باز شود (لغزشِ من, باید همه را از فهرست سیاه درمیاوردم).
مگر در اینجا IP هموندان ثبت می شود؟!

Mehrbod
10-14-2013, 06:05 PM

آری, آمار خود هموندان به نگرم آگاشته نمیشد یک زمانی, ولی پس از بروزرسانی نرم‌افزار سخنگاه دوباره میشوند. جدایِ آن,
آمار IP‌هاییکه به سرور دفترچه میآیند از روز یکم آگاشته میشده و میشود, زیرا تنها راه پیشگیری از تازش‌هایِ ddos و ... است.

خود من هم چون همیشه با tor میایم, دیدم چندین بار IP من بسته شد و نیاز به renew کردن کیستی tor پیدا کردم.

پارسیگر

sonixax
10-14-2013, 10:05 PM

آری, آمار خود هموندان[1] به نگرم آگاشته[2] نمیشد یک زمانی, ولی پس از بروزرسانی نرم‌افزار سخنگاه دوباره میشوند. جدایِ[3] آن,
آمار IP‌هاییکه به سرور دفترچه میآیند از روز یکم آگاشته میشده و میشود, زیرا تنها راه پیشگیری از تازش‌هایِ ddos و ... است.

خود من هم چون همیشه با tor میایم, دیدم چندین بار IP من بسته شد و نیاز به renew کردن کیستی tor پیدا کردم.

خیر IP کاربران ثبت نمیشود .
تنها CSF که فایروال سیستم است ! IP هایی که را که مهاجم تشخیص میدهد را بن میکند که طبیعتن سیستم ماشینی اشتباه هم میکند .
احتمالن در زمان یکی از حملات دوستان هم همزمان بار زیادی کشیده باشند . زده همه را از بیخ بسته !

Soheil
10-15-2013, 11:53 AM
این امکانی که کلمات ِ پست را به پارسی برگردان میکند چطور فعال میشه؟ منم میخوام. :e056::e303:

kourosh_bikhoda
10-15-2013, 01:19 PM
این امکانی که کلمات ِ پست را به پارسی برگردان میکند چطور فعال میشه؟ منم میخوام.

برگردان نمیکنه. شما باید فارسی بنویسید خودتون. فقط پانویس میکنه.

Soheil
10-15-2013, 01:29 PM
برگردان نمیکنه. شما باید فارسی بنویسید خودتون. فقط پانویس میکنه.

یعنی خودم باید واژه های پارسیک رو بلد باشم و بکار ببرم؟ فک کردم خودش کلمه هایی رو که مینویسم به پارسی برگردان میکنه. فکر میکردم مثلا اگه بنویسم ساعت، بصورت خودکار مینویسه تسو.. :e11b:

خب حالا من بلد نیستم راه بندازمش. اگه راه انداختنش راحت هست میخوام امتحانش کنم.

Mehrbod
10-15-2013, 01:33 PM
یعنی خودم باید واژه های پارسیک رو بلد باشم و بکار ببرم؟ فک کردم خودش کلمه هایی رو که مینویسم به پارسی برگردان میکنه. فکر میکردم مثلا اگه بنویسم ساعت، بصورت خودکار مینویسه تسو.. :e11b:

خب حالا من بلد نیستم راه بندازمش. اگه راه انداختنش راحت هست میخوام امتحانش کنم.

ته نوشته ات بنویس پارسیگر بیباک جان: این نوشته به پارسیک است.

پارسیگر

kourosh_bikhoda
10-15-2013, 02:52 PM
یعنی خودم باید واژه های پارسیک رو بلد باشم و بکار ببرم؟ فک کردم خودش کلمه هایی رو که مینویسم به پارسی برگردان میکنه. فکر میکردم مثلا اگه بنویسم ساعت، بصورت خودکار مینویسه تسو..

بله باید خودتون فارسی بنویسید. این افزونه فقط پانویس میکنه. در انتهای نوشتارتون هم بنویسید پارسیگر تا کار کنه.

مزدك بامداد
10-15-2013, 04:04 PM
فکر میکردم مثلا اگه بنویسم ساعت، بصورت خودکار مینویسه تسو..
شاید سرکار مهربد، داده پرداز برجسته ی ما بتواند این چنین چیزی را هم راه بیندازد!

Mehrbod
10-15-2013, 04:35 PM
شاید سرکار مهربد، داده پرداز برجسته ی ما بتواند این چنین چیزی را هم راه بیندازد!

آری شدنش که میشود, به اُمید اسپاگتی این را هم — اگر سرمایه‌داری به ما پروانه‌یِ نفس کشیدن از کار داد — درست میکنم (:

تنها دشواری مهندی که باید برداشته شود واژه‌گزینی با نگرش به بافتار است, که دوست دارم با خوارزمیگ‌هایِ درگاشتِ بیشترینه (http://en.wikipedia.org/wiki/Principle_of_maximum_entropy) با آن دست و پنجه نرم کنم, برای نمونه همین "ساعت" در دو بافتار اینجور درمیاید:

ساعت آبیِ زیبایی است = گاهشمار آبی زیبایی‌ست / پَنگان زیبایی‌ست.
ساعت چنده؟ = تسو چنده؟

که خود این نیاز به واگشایش پرسمان بخش‌گفتار یابی (POSTagging (http://en.wikipedia.org/wiki/Part-of-speech_tagging)) دارد, نرم‌افزار باید بگیرد "ساعت آبی" یک نامِ آموده (compound noun) است و "آبی" زاب و ...

یا اینکه یک راهِ آسانتر بتوان یافت.

پارسیگر

Soheil
10-15-2013, 04:52 PM
من پیشتر روی یک برنامه بسیار کوچک و ساده کار کردم. مشکلی رو در این برنامه ی مهربد دیدم که منو یاد اون انداخت. اون برنامه ی من درباره تبدیل خط سریلیک تاجیکی به فارسی و برعکس بود. مشکلی که در تبدیل خط فارسی به تاجیکی وجود داشت و در تبدیل تاجیکی به فارسی نداشت این بود که مثلا در خط فارسی واکه های کوتاه(-َ -ِ -ُ) نوشته نمی شود.(البته مشکلات زیاد دیگه ای هم بود، حالا من این یکی رو نام بردم.) مثلا میخواستیم "کی" را از خط فارسی به خط تاجیکی برگردانیم. ولی حداقل با روشهای معمولی، در عمل نمیتوان تشخیص داد که منظور Key به معنای چه وقت است یا Ki به معنای چه کسی. حالا این برنامه ی مهربد هم همین مشکل رو داره. مثلا در "ایران پرس نیوز" واژه Press را چیز دیگری(Pors) برداشت کرده.

حالا میخواستم بگم اگر اون چیزی که مزدک گرامی گفت عملی شود این مشکل شاید برجسته تر بشه... چون در حالت کنونی اگر فلان واژه را اشتباه برداشت کند این اشتباه تنها روی پانویس تاثیر میگذاره ولی در حالتی که پیشنهاد شد این خطاها به متن پست کشیده میشه... امیدوارم هر زودتر از این خط مزخرف خلاص بشیم.

Mehrbod
10-15-2013, 05:26 PM
من پیشتر روی یک برنامه بسیار کوچک و ساده کار کردم. مشکلی رو در این برنامه ی مهربد دیدم که منو یاد اون انداخت. اون برنامه ی من درباره تبدیل خط سریلیک تاجیکی به فارسی و برعکس بود. مشکلی که در تبدیل خط فارسی به تاجیکی وجود داشت و در تبدیل تاجیکی به فارسی نداشت این بود که مثلا در خط فارسی واکه های کوتاه(-َ -ِ -ُ) نوشته نمی شود.(البته مشکلات زیاد دیگه ای هم بود، حالا من این یکی رو نام بردم.) مثلا میخواستیم "کی" را از خط فارسی به خط تاجیکی برگردانیم. ولی حداقل با روشهای معمولی، در عمل نمیتوان تشخیص داد که منظور Key به معنای چه وقت است یا Ki به معنای چه کسی. حالا این برنامه ی مهربد هم همین مشکل رو داره. مثلا در "ایران پرس نیوز" واژه Press را چیز دیگری(Pors) برداشت کرده.

حالا میخواستم بگم اگر اون چیزی که مزدک گرامی گفت عملی شود این مشکل شاید برجسته تر بشه... چون در حالت کنونی اگر فلان واژه را اشتباه برداشت کند این اشتباه تنها روی پانویس تاثیر میگذاره ولی در حالتی که پیشنهاد شد این خطاها به متن پست کشیده میشه... امیدوارم هر زودتر از این خط مزخرف خلاص بشیم.

دبیره‌یِ پارسوتازیک (همینی که داریم روی آن مینویسم) یک دبیره‌یِ به درد نخور و ناکارآمد است, بویژه برای زبان ما, ولی برای چیزیکه گفتید, من همه‌یِ این برنامه‌یِ برچسب زن را در چند ساعت برای کارِ خودم سرهم کرده بودم ( نرم‌افزار پارسیک‌نمایِ پی‌نویس - PN² (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A 7%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%DA%A9%E2%80%8C%D9%8 6%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%90-%D9%BE%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-pn%C2%B2-1103/) ) و چون شمار این همپوشانی‌ها کم بودند به آن بهایی نداده بودم, ولی نون که کم کم دارد به شمار کاربران برنامه افزوده میشود باید کمی بهکرد و بازویراست, کار چندانی نمیبرد, باید نگریست که:

اول = ul
اَول = avval
اَوِل = avvel
اوَل = avval
اَوَل = avval
اَوَلْ = avval
...

پارسیگر

Mehrbod
10-15-2013, 05:27 PM
"ایران پرس نیوز" واژه Press را چیز دیگری(Pors) برداشت کرده.

نیوز را nayuz گرفته بود, از کارواژه‌یِ یوختن (یوزیدن) و نیخوختن (نَیوزیدن).

پارسیگر

Soheil
10-15-2013, 05:30 PM
نیوز را nayuz گرفته بود, از کارواژه‌یِ یوختن (یوزیدن) و نیخوختن (نَیوزیدن).

پارسیگر

بله. به نظرم حق با شماست.

مزدك بامداد
10-15-2013, 06:39 PM
آری شدنش که میشود, به اُمید اسپاگتی این را هم — اگر سرمایه‌داری به ما پروانه‌یِ نفس کشیدن از کار داد — درست میکنم (:

تنها دشواری مهندی که باید برداشته شود واژه‌گزینی با نگرش به بافتار است, که دوست دارم با خوارزمیگ‌هایِ درگاشتِ بیشترینه (http://en.wikipedia.org/wiki/Principle_of_maximum_entropy) با آن دست و پنجه نرم کنم, برای نمونه همین "ساعت" در دو بافتار اینجور درمیاید:

ساعت آبیِ زیبایی است = گاهشمار آبی زیبایی‌ست / پَنگان زیبایی‌ست.
ساعت چنده؟ = تسو چنده؟

که خود این نیاز به واگشایش پرسمان بخش‌گفتار یابی (POSTagging (http://en.wikipedia.org/wiki/Part-of-speech_tagging)) دارد, نرم‌افزار باید بگیرد "ساعت آبی" یک نامِ آموده (compound noun) است و "آبی" زاب و ...

یا اینکه یک راهِ آسانتر بتوان یافت.

پارسیگر
:e303:شما نخست از واژه هایی که یک برابر بیشتر ندارند، آغاز کنید و برای مانده، "پیشنهاد" بدهید در پایین ، درست مانند همین فهرستی که پارسیگر درست میکند!

Fiona
10-16-2013, 09:20 PM
اگر گذرواژه مان را فراموش کنیم، راه بازیابی اش چیست؟
چرا گزینه فراموشی ندارید؟؟

Mehrbod
10-16-2013, 09:40 PM
اگر گذرواژه مان را فراموش کنیم، راه بازیابی اش چیست؟
چرا گزینه فراموشی ندارید؟؟

You still read some english here and there, don't you missie? :)

——
You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here: فرم درخواست رمز عبور گم شده - دفترچه (http://www.daftarche.com/login.php?do=lostpw)

Fiona
10-16-2013, 09:46 PM
You still read some english here and there, don't you missie? :)

به اینجا نرسیده بودم...می پنداشتم که همان بالای صفحه باید گذاشته باشید!! :e105:
از راه دیگری جستمش!! :e00e:

Mehrbod
10-16-2013, 10:01 PM
به اینجا نرسیده بودم...می پنداشتم که همان بالای صفحه باید گذاشته باشید!! :e105:
از راه دیگری جستمش!! :e00e:

باز هم به دشواری‌هایِ سخنگاه که بانوی زیباسخنی چون شما را به زبان میاورد!! (;

mosafer
10-29-2013, 07:41 PM
چرا زمانی که نقل قول گرفته می شود و از آن آگاه میشویم لینک پروفایل باز میشود که فقط ارسالیات خودمان هست؟

sonixax
10-29-2013, 08:56 PM
چرا زمانی که نقل قول گرفته می شود و از آن آگاه میشویم لینک پروفایل باز میشود که فقط ارسالیات خودمان هست؟

روی گفتاوردها کلیک کنید بعدش .

Anarchy
10-29-2013, 10:20 PM
روی گفتاوردها کلیک کنید بعدش .

به نظر میشه کاری کرد که مستقیما بیاد روی گفتاورد یا منشن !! این رو یه نگاهی بکن میلاد جان...

sonixax
10-29-2013, 10:26 PM
شدنش که میشه . فقط باید وقت کنم انجامش بدم .

mosafer
11-09-2013, 06:07 PM
شدنش که میشه . فقط باید وقت کنم انجامش بدم .

وقت کردید؟

sonixax
11-09-2013, 06:11 PM
وقت کردید؟

خیر ! شبهایی که می آیم و اینجا با دوستان بحث و گفتگو میکنم که تنها جنازه ای هستم که میتواند تایپ کند تا بیشتر خسته شود برود بخوابد !

mosafer
11-09-2013, 06:17 PM
خیر ! شبهایی که می آیم و اینجا با دوستان بحث و گفتگو میکنم که تنها جنازه ای هستم که میتواند تایپ کند تا بیشتر خسته شود برود بخوابد !

پس بجای شمردن و مرور جدول ضرب، بحث با دوستان را انتخاب کردید برای خستگی برای خواب :)

sonixax
11-09-2013, 06:23 PM
پس بجای شمردن و مرور جدول ضرب، بحث با دوستان را انتخاب کردید برای خستگی برای خواب :)

دست کم یک تفریحی در این یکی هست ! گوسپندِ خیالی شماردن که نشد کار!

Alice
11-09-2013, 06:57 PM
محدودیت برای زدایش و ویرایش پُست‌ها تا چه زمانی است؟

پارسیگر

sonixax
11-09-2013, 11:04 PM
محدودیت برای زدایش و ویرایش[1] پُست‌ها تا چه زمانی است؟

فعلن سه روز .

Alice
11-10-2013, 12:43 AM
فعلن سه روز .

راستی، این سیستمی که بتازگی روشن شده و برای هر کوت یک آگاهی می‌دهد را هم بمهر بردارید،
دستکم من نمی‌خواهم آنرا داشته باشم. چطور آن را بردارم؟!

sonixax
11-10-2013, 12:52 AM

نمیشود !
زمانی که اکثریت خواهانش نباشند میشود آن را برای همه خاموش کرد .
به شکل فردی این سیستم امکانش را ندارد .

Mehrbod
11-10-2013, 02:23 AM
راستی، این سیستمی که بتازگی روشن شده و برای هر کوت یک آگاهی می‌دهد را هم بمهر بردارید،

از آنجاییکه بیش از اندازه این درخواست شده, من این راهکار را میآورم. نخست این افزونه را برای ff‌ بگیرید: Greasemonkey :: Add-ons for Firefox (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/)

سپس کُدی که در پایین نوشته ام را به آن بیفزائید:

// ==UserScript==
// @name daftarche
// @namespace Mine
// @include http://*.daftarche.com/*
// @require http://code.jquery.com/jquery-2.0.2.min.js
// @version 1
// @grant none
// ==/UserScript==

var mnts = $("li[id='notifications']")[0];
var nts = $("span[class='notifications-number']");
if (nts.length > 0)
{
var total = parseInt(nts.childNodes[0].textContent);
var qts = $("a:contains('New Post Quotes')");
qts = (qts.length > 0) ? qts[0] : null;
if (qts)
total -= parseInt(qts.childNodes[0].textContent);

nts.innerHTML = total;
if (total == 0)
{
mnts.innerHTML = "";
//mnts.setAttribute("style", "color: red !important");
}
}

کُد نامبرده‌یِ بالا هر زمان که به دفترچه آمدید خودکاروار "شمار گفتآوردها" را از شمار آگاهی‌ها میکاهد, ب.ن. اگر ٢٠ آگاهی داشته باشید و ١٢ تای آنها گفتآورد, برایتان میزند ٨ آگاهی.

Theodor Herzl
11-11-2013, 12:52 AM
من هم رای میدهم این آگاهی‌ دادن از نقل قول برداشته شود ، annoying است

Anarchy
11-11-2013, 06:01 PM
به نظر من خوبه و بمونه همچنان !!!

mosafer
11-13-2013, 01:46 PM
به نظر من خوبه و بمونه همچنان !!!

چه سودی دارد وقتی مستقیم هدایت نمی کند به لینک نقل قول گرفته شده؟

Alice
11-13-2013, 02:38 PM
چه سودی دارد وقتی مستقیم هدایت نمی کند به لینک نقل قول گرفته شده؟

در بخش شناسه‌ی کاربری‌تان بروید و برگ گفتاورد را باز کنید، روی جُستارهایی که از شما کوت کرده‌اند کلیک کنید تا
شما را مستقیم به پُست کوت شده لینک کند.

mosafer
11-13-2013, 02:46 PM
در بخش شناسه‌ی کاربری‌تان بروید و برگ گفتاورد را باز کنید، روی جُستارهایی که از شما کوت کرده‌اند کلیک کنید تا
شما را مستقیم به پُست کوت شده لینک کند.
سپاس آلیس عزیز:e032:
هیچ گاه تجسس نکردم در قسمت پروفایل

sonixax
11-13-2013, 03:05 PM
سپاس آلیس عزیز
هیچ گاه تجسس نکردم در قسمت پروفایل
روی همان آگاهینامه هم کلیک کنید همین اتفاق میوفتد و شما را میبرد به صفحه پروفایلتان . بعد میتوانید روی گفتاوردها کلیک کنید .

mosafer
11-19-2013, 09:48 PM
آیا امکانش هست پست اول جستار در هر صفحه تکرار شود؟

sonixax
11-19-2013, 10:23 PM

اینکه خیلی کار بیخودیست بانو !!!

mosafer
11-19-2013, 11:07 PM
اینکه خیلی کار بیخودیست بانو !!!

بیخودتر پستهایست که هیچ ربطی به موضوع ندارند حتی در حاشیه هم نیستند

Mehrbod
11-20-2013, 02:42 AM

نخست این افزونه را بریزید: Greasemonkey :: Add-ons for Firefox (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/)

سپس کُد زیر را بیافزایید:

// ==UserScript==
// @name firstpost_everythread
// @namespace Mine
// @description Precludes the first post in every thread
// @include http://*.daftarche.com/*.html*
// @require http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js
// @version 1
// @grant none
// ==/UserScript==

var thread = $("span[class='first_last']>a");
if (thread.length > 0)
{
var flink = $("span[class='first_last']>a")[0].href;
if (flink.split('?')[0] != document.location.toString().split('?')[0])
{
$.get(flink, function(page){
var fpost = $("ol[id='posts']>li", page)[0];
var posts = $("ol[id='posts']")[0];
posts.insertBefore($(fpost).append(
$('<div style="border-bottom: 1px solid purple; width:100%;">&nbsp;</div>'))[0], posts.childNodes[0]);
});
}
}

زین پس در همه‌یِ جُستارها نخستین پیک با یک نوار بنفش رنگ پیش‌افزوده (prepend) میشود.

Alice
12-01-2013, 06:11 PM
من به هر پیکی که سپاس می‌دهیم برگه‌ای برایم باز می‌شود که می‌گوید اجازه دسترسی ندارید.
یا یک بار صفحه برای من رفرش می‌شود و دوباره لود می‌شود...!

؟؟؟!

Anarchy
12-01-2013, 07:03 PM
من به هر پیکی که سپاس می‌دهیم برگه‌ای برایم باز می‌شود که می‌گوید اجازه دسترسی ندارید.
یا یک بار صفحه برای من رفرش می‌شود و دوباره لود می‌شود...!

؟؟؟!

برای من هم چند بار پیش اومده... فکر میکنم وقتی صفحه انجمن کامل لود نشده باشه این جوری میشه !!

رضا مارکسیست
12-18-2013, 06:24 PM
درود

در هنگام نام نویسی در انجمن باور مذهبی خویش را در میان گزینه های موجود نیافتم.

پانته ایسم یا همه خدایی

همه‌خدایی - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%85%D9%87_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C)

Pantheism - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Pantheism)

باوری که لائوتسه و انیشتین هم به آن معتقد بودند.

لطفا به گزینه های موجود بیفزایید. :e415:

Alice
12-19-2013, 01:40 PM
یک تالار ویژه‌ی اقسام هنر و .. کم نداریم؟!
مخصوص سینما یک تالار داریم, همان را می‌توان با تالار هنر ادغام کرد!
؟

Alice
12-23-2013, 07:41 PM
سپاس از توجهتان.
--
بسیاری از جُستارها هستند که در تالارهای مربوطه نیستند, بارها برای من پیش
آمده دنبال جُستاری هستم و حتما باید Search کنم. چون جُستار نوعی در تالار کاملا
بی‌ربطی قرار دارد.
مثلا الان دنبال جستار مناظره مزدک پیرامون کمونیسم در تالار "سیاست و اقتصاد" بودم
که در تالار "گفتگوی آزاد" (!) یافتمش!
این وضع را مرتب کنید.

Anarchy
12-24-2013, 01:45 PM
سپاس از توجهتان.
--
بسیاری از جُستارها هستند که در تالارهای مربوطه نیستند, بارها برای من پیش
آمده دنبال جُستاری هستم و حتما باید Search کنم. چون جُستار نوعی در تالار کاملا
بی‌ربطی قرار دارد.
مثلا الان دنبال جستار مناظره مزدک پیرامون کمونیسم در تالار "سیاست و اقتصاد" بودم
که در تالار "گفتگوی آزاد" (!) یافتمش!
این وضع را مرتب کنید.

از ابتدا هم بنا بود که مناظره در تالار گفتگوی آزاد انجام بشه... ولی شاید نیاز به بازبینی داشته باشه !!

محمد
02-08-2014, 05:40 PM
این سایت واسه من باز نیشه وقتی هم میشه مطالبش فشرده مثل نسخه بایگانی هستش

Alice
03-18-2014, 07:57 PM
دوستان چرا نامنویسی توی این فروم انقدر سخته؟ برای جلوگیری از کاربرهای ترول؟

من قبلا به یکی دوتا از دوستام اینجا رو معرفی کرده بودم که می گفتن کد دعوت می خواد و نمی شه ثبت نام کنن!

جالبت اینجاست که گزینه‌ی "دعوت دوستان" رو می زنم یه صفحه کاملا بی ربط باز میشه که درباره شکلک‌ها توضیح داده!!!

sonixax
03-18-2014, 08:28 PM
دوستان چرا نامنویسی توی این فروم انقدر سخته؟ برای جلوگیری از کاربرهای ترول؟

من قبلا به یکی دوتا از دوستام اینجا رو معرفی کرده بودم که می گفتن کد دعوت می خواد و نمی شه ثبت نام کنن!

جالبت اینجاست که گزینه‌ی "دعوت دوستان" رو می زنم یه صفحه کاملا بی ربط باز میشه که درباره شکلک‌ها توضیح داده!!!
احتمالن شما دسترسی برای فرستادن دعوتنامه رو ندارید!!!! در صورتی که باید داشته باشید!!!!!

Alice
03-18-2014, 08:33 PM
احتمالن شما دسترسی برای فرستادن دعوتنامه رو ندارید!!!! در صورتی که باید داشته باشید!!!!!

اگر هم دسترسی نداشته باشم چرا صفحه بی ربط باز می شه؟! درباره شکلک ها توضیح میده!

حالا برای یه مدتی ترول ها حمله کرده بودن و شما اجازه نمی دادید هرکسی توی سایت ثبت نام کنه، به نظر من الان این قانون رو بردارید خیلی بهتره...

Mehrbod
03-18-2014, 08:34 PM
اگر هم دسترسی نداشته باشم چرا صفحه بی ربط باز می شه؟! درباره شکلک ها توضیح میده!

در رایانه یک چیزی هست به نام ایرنگ, از اینرو.

پارسیگر

Alice
03-18-2014, 08:49 PM
بعد یکی بهم می گفت آلیس تو چرا کسی رو اینجا دعوت نمی کنی فقط بلدی جیغ جیغ کنی!

بفرمائید اینم از کار خیر کردنمون، ما رو مسخره می کنن که رایانه چیزی به نام ایرنگ داره و ...

Mehrbod
03-18-2014, 08:55 PM
بعد یکی بهم می گفت آلیس تو چرا کسی رو اینجا دعوت نمی کنی فقط بلدی جیغ جیغ کنی!

بفرمائید اینم از کار خیر کردنمون، ما رو مسخره می کنن که رایانه چیزی به نام ایرنگ داره و ...

برای من هم همین ایرنگ را داشت, نمیدانم چیکار کرد میلاد درست شد.

تا آن زمان میتوانی ایمیل این دوست را به من بدهی تا بفرستم.

پ.ن.
اینکه چرا اینجور است و چرا آنجور و چرا اینجور که من میخواهم ینه فرا-اندازه بستانکارانه است آلیس,
دستکم میتوانی مانند ده‌ها کاربر دیگر این جُستار بگویی بهمان چیز درست کار نمیکند, رسیدگی کنید.

پارسیگر

sonixax
03-18-2014, 08:57 PM

در این باره سیستم اشتباه میکنه! ولی کماکان به خاطر نداشتن دسترسی هست.
البته یک طورهایی هم این اشتباه خوبه! ترولهایی که میخواند دعوتنامه کیلویی بفرستند خودشون ترول میشند!
یک نگاهی میندازم ببینم چرا شما دسترسی ندارید! قاعدتن باید داشته باشید. چون هر کسی که بیش از 300 نوشته دارد باید بتواند دعوتنامه بفرستد شما که بیش از 1000 تا دارید!!!!!

حالا برای یه مدتی ترول ها حمله کرده بودن و شما اجازه نمی دادید هرکسی توی سایت ثبت نام کنه، به نظر من الان این قانون رو بردارید خیلی بهتره...

هفته پیش برداشتیم به 30 ثانیه نکشید که با فحش های خوار و مادر تنها کاربر اخراجی مواجه شدیم!!!

Alice
03-18-2014, 09:00 PM
هفته پیش برداشتیم به 30 ثانیه نکشید که با فحش های خوار و مادر تنها کاربر اخراجی مواجه شدیم!!!

بابا ولش کنید بذارید بیاد فحش بده دوباره اخراجش می کنیم میره دیگه!

از این بهتره که ملت نتونن تو سایت ثبت نام کنن...

sonixax
03-18-2014, 09:01 PM
الان امتحان کنید ببینید درست شد یا نه!

Alice
03-18-2014, 09:03 PM
درست شد! :)

sonixax
03-18-2014, 09:03 PM
بابا ولش کنید بذارید بیاد فحش بده دوباره اخراجش می کنیم میره دیگه!

از این بهتره که ملت نتونن تو سایت ثبت نام کنن...

بهتر اینه که سیستم دعوتنامه ای باشه تا در صورت ترول کردن یا ارسال دعوتنامه برای آیدی سازی فله ای بشه منشا رو پیدا کرد و جلوش رو گرفت.

Alice
03-18-2014, 09:07 PM
بهتر اینه که سیستم دعوتنامه ای باشه تا در صورت ترول کردن یا ارسال دعوتنامه برای آیدی سازی فله ای بشه منشا رو پیدا کرد و جلوش رو گرفت.

خب اینجوری کسی نمی تونه ثبت نام کنه که...! حتما باید یکی از اعضا دعوت نامه بهش بده! دو ساعت آدرس ایمیل طرف رو (تازه اگر بدونه) وارد کنه و غیره و غیره!

Mehrbod
03-18-2014, 09:07 PM

بمهر نامنویسی را باز کن میلاد, من میتوانم یک روبات ترولستیزی چیزی بنویسم اگر دیدیم باز سر و کله‌ اش پیدا شد.

sonixax
03-18-2014, 10:10 PM
بمهر نامنویسی را باز کن میلاد, من میتوانم یک روبات ترولستیزی چیزی بنویسم اگر دیدیم باز سر و کله‌ اش پیدا شد.

Done
پس مسئولیتش پای خودتی :e00e:

Alice
03-18-2014, 10:14 PM
توی هر فرومی ممکنه از این درگیری ها پیش بیاد و به سایت حمله کنن، سایت که نباید رویه‌ش رو عوض کنه کسی نتونه ثبت نام کنه!

نهایت دو سه بار دوباره میاد اخراجش می کنیم می ره... برای فان و تفریحم تازه خوبه!

sonixax
03-18-2014, 10:16 PM
توی هر فرومی ممکنه از این درگیری ها پیش بیاد و به سایت حمله کنن، سایت که نباید رویه‌ش رو عوض کنه کسی نتونه ثبت نام کنه!
توی گفتگو کاربران شده بود 6 ماه منتظر تائید بودند!

Mehrbod
03-18-2014, 11:05 PM
توی گفتگو کاربران شده بود 6 ماه منتظر تائید بودند!

اسپاگتی از بنیادگذار اش نگذرد, من هم از همینها بودم که سرانجام آن اندازه دیرید که گفتگو بسته شد, ولی هموندی ما هایسته نشد!

پارسیگر

sonixax
03-18-2014, 11:33 PM
اسپاگتی از بنیادگذار اش نگذرد, من هم از همینها بودم که سرانجام آن اندازه دیرید که گفتگو بسته شد, ولی هموندی[١] ما هایسته[٢] نشد!

به نظر من روش خوبی داشتند! کمیت رو فدای کیفیت نکرده بودند.
هر چند که ممکن بود کاربران خوبی رو هر از گاهی از دست بدند ولی در مجموع خیلی خوب بود کارش.

یه نفر
03-21-2014, 03:55 PM
واژه‌یِ بهتری میخواهد این, ترولستیزِ آنچنانی نیست, بیشتر ویرانکارستیز (antivandalbot) ئه.

تو هم دختر خوبی شدی این چند گاهه کمتر میتّرولی ..

ولی شما همچنان خباثت مدیریت و مقام و .. را دارید.
هنوز فراموش نکرده ام نوشته هایم در جواب تاپیک ( آموزش:بازی) همه را به زباله دانی و اسپم فرستادید!
چون تحمل دیدن و خواندن واقعیت را ندارید.. به جرم ترول نوشتن در یک بحث جدی!!

یه نفر
03-21-2014, 04:01 PM
جدا مانده از پست قبلی
اسپم - برگ 2 (http://www.daftarche.com/%D8%A2%D8%B4%D8%BA%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%A7%D9%86%D B%8C-23/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%85-1238/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-2.html#post62676)

Mehrbod
03-21-2014, 04:04 PM
هنوز فراموش نکرده ام نوشته هایم در جواب تاپیک ( آموزش:بازی) همه را به زباله دانی و اسپم فرستادید!

نه توان گردانندگی ندارم, در این یک باره به من پروانه داده‌اند که سخنگاه را از این ویرانکاری‌ها بپالایم.

به من بود به فُلانی هنوز دسترسی میدادم (اگر میپذیرفت ناسزای شخصی ندهد).

پارسیگر

Anarchy
03-21-2014, 04:05 PM

اگه هزار بار دیگه هم چنین کاری کنی ، باز نوشته ات میره تو زباله دانی چون باید یاد بگیری هر تاپیکی برای یه موضوعی هست و قرار نیست هر چی دلت خواست تو هر تاپیکی بنویسی ...

اگر هم الان بخوای از آب گل آلود ماهی بگیری ، با توجه به چند بار تذکری که گرفتی ممکنه برخورد جدی تری باهات بشه ... حتی همینجا هم یاد نگرفتی ، مشکلت رو تو کدوم تاپیک مطرح کنی !!

یه نفر
03-21-2014, 04:14 PM
اگه هزار بار دیگه هم چنین کاری کنی ، باز نوشته ات میره تو زباله دانی چون باید یاد بگیری هر تاپیکی برای یه موضوعی هست و قرار نیست هر چی دلت خواست تو هر تاپیکی بنویسی ...

اگر هم الان بخوای از آب گل آلود ماهی بگیری ، با توجه به چند بار تذکری که گرفتی ممکنه برخورد جدی تری باهات بشه ... حتی همینجا هم یاد نگرفتی ، مشکلت رو تو کدوم تاپیک مطرح کنی !!

این قدرت زورگویی مدیریت هیچوقت برای تو باقی نمی ماند..
تاپیک مخصوصش رو نشونم بده تا بهت ثابت کنم حرفهای من ترول نبود و رفتار تو زشت و ظالمانه بود.. :-(

اصلا به نظر من آنارچی روبات هست. هروقت یه بحثی پشت سرش هست سریع پیدا میشه..!

Mehrbod
03-21-2014, 04:16 PM

agreed... آنارشی روبات خرافه‌ستیز و ترولستیز و نادانی‌ستیز ئه!

Anarchy
03-21-2014, 04:19 PM
این قدرت زورگویی مدیریت هیچوقت برای تو باقی نمی ماند..
تاپیک مخصوصش رو نشونم بده تا بهت ثابت کنم حرفهای من ترول نبود و رفتار تو زشت و ظالمانه بود.. :-(

قدرت زورگویی نیست ، اجرای قانون هست که چون یه مدت نرم برخورد کردیم شما فکر کردین اینجا هر کی هر کیه !! من قرار نیست چیزی رو به شما نشون بدم ، اگر تاپیک مخصوص هم نداشته باشه شما باید تاپیک جدید باز کنی نه اینکه تو تاپیک بی ربط ، پست بذاری !! اگر مشکلی با نحوه مدیریت من داری ، تالار مخصوص به خودش رو داره و میتونی اونجا مطرح کنی تا بقیه مدیران بیان و قضاوت کنن ...

بیش از این هم اینجا ترول نکنید که منجر به بازداشت شما میشه ...

یه نفر
03-21-2014, 06:08 PM
تهدید کردن شما خودش یک نوع اجرای خلاف قانونه!
باید در مورد مدیریت آنارچی رای گیری کنیم!
به زودی تاپیکی به این مضمون ایجاد میکنم

Mehrbod
03-21-2014, 06:49 PM

بیمداد گردانندگی = گوشزد

پارسیگر

یه نفر
03-21-2014, 06:58 PM
سپاس

پارسیگر

Anarchy
03-21-2014, 08:50 PM

من تنها یاد آوری میکنم که زیر پا گذاشتن مکرر قوانین و عدم توجه به اخطار ها و کارت هایی که گرفتید ، منجر به بازداشت شما خواهد شد !! البته فکر نمیکردم زمانی لازم میشه این مسائل رو برای کسی توضیح بدم .

یه نفر
03-21-2014, 09:11 PM
خب باید هم باشم چون تو بعد از تنها کاربر اخراجی انجمن ، بیشترین تخلفات و دریافت کارت رو داشتی که فقط یکیش رو من دادم بهت اگر اشتباه نکنم ... پس معلوم میشه من مشکل شخصی باهات ندارم و تو خودت نسبت به رعایت قوانین بی توجه هستی !!

البته هر کس دیگه ای هم تخلف کنه مطمئن باش برخورد میشه باهاش ...

نخیر. شما طاقت شنیدن حرف راست و حقیقت رو ندارید. حقیقت همیشه تلخ و سنگین بوده.. (البته برای ظالم)

بگو ببینم چرا پست منو از تاپیک آموزش بازی برداشتی؟؟ کجای حرفام لودگی و ترول و توهین و شوخی بود؟
فرضا که حرفام شوخی و لودگی باشه. حرفای امیر چی بود؟ دُر و گوهر بود؟؟

Anarchy
03-21-2014, 09:18 PM
نخیر. شما طاقت شنیدن حرف راست و حقیقت رو ندارید. حقیقت همیشه تلخ و سنگین بوده.. (البته برای ظالم)

بگو ببینم چرا پست منو از تاپیک آموزش بازی برداشتی؟؟ کجای حرفام لودگی و ترول و توهین و شوخی بود؟
فرضا که حرفام شوخی و لودگی باشه. حرفای امیر چی بود؟ دُر و گوهر بود؟؟

ببین باز تا احساساتی میشه همه چیز یادت میره ... این تاپیک مناسب هست برای این سوال ؟ هر بار باید برای من زحمت جا به جایی پست ها رو درست کنی ...

شما حرف حقیقت رو برو تو تاپیک مناسب خودش بزن ، مطمئن باش همه طاقت شنیدنش رو دارن !! من چند بار باید اینو توضیح بدم برات آخه ؟ اون تاپیک برای آموزش بازی بود نه هیچ مطلب دیگه ای ... تاپیک دیگه ای بود به نام نقد بازی که امیر تو پست اولش گفته بود سایر مباحث در این زمینه که به آموزش ربطی ندارن باید تو اون تاپیک نوشته شن ... وقتی درست مطالب رو نمیخونی و به تذکرات هم بی توجهی میکنی ، دیگه نوشته هات یک راست میرن تو آشغال دونی ...

تا هر زمانی که این رو رعایت نکنی ، همین طوری باهات برخورد میشه . پس اگر دوست داری مطلبت دیده شه ، نوشته ها رو تو تاپیک مناسب خودش بنویس !!

این بار آخری هست که مطلب رو توضیح میدم و اگر ادامه بدی ، کارت میشه به هم ریختن نظم انجمن ...

یه نفر
03-21-2014, 09:25 PM
:-))
چــشــم آقــایــی :e415:

meaning
03-23-2014, 07:34 AM
Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/functions_editor.php(467) : eval()'d code on line 37

این هشدار به تعداد زیادی بالای هر جستار برای من نمایش داده می‌شود.

Anarchy
03-23-2014, 02:12 PM
@sonixax (http://www.daftarche.com/members/sonixax-6/)

ظاهرا سیستم نقل قول و نمایش لینک ها مشکل پیدا کرده ... یه بررسی بکنید !!

sonixax
03-23-2014, 03:23 PM
ظاهرا سیستم نقل قول و نمایش لینک ها مشکل پیدا کرده ... یه بررسی بکنید !!
نمایش لینکها ؟

sonixax
03-23-2014, 03:40 PM

سیستم رو به آخرین نسخه به روز رسانی کردیم برخی ماژولها و کدهای قدیم با سیستم جدید ناسازگاری دارند یا استانداردهای کد نویسیشون قدیمی هست برای همین این هشدار ها رو میده.
نم نم همه را درست میکنیم.
سپاس بابت توجهتان :e032:

Mehrbod
03-23-2014, 05:49 PM
Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/functions_editor.php(467) : eval()'d code on line 37

اِ, اندیشیدم اینها را خفه کرده بودم, یک خرده بشکیبید درست اشان میکنیم (;

پارسیگر

Anarchy
03-24-2014, 06:49 PM
نمایش لینکها ؟

همین که لینک رو کپی کنیم و خودش خود به خود عنوانش رو نمایش بده ... فونت ها هم مشکل پیدا کرده و از بعضیاش اگه نقل قول بگیریم درست نشون نمیده !!

sonixax
03-24-2014, 07:48 PM
همین که لینک رو کپی کنیم و خودش خود به خود عنوانش رو نمایش بده ... فونت ها هم مشکل پیدا کرده و از بعضیاش اگه نقل قول بگیریم درست نشون نمیده !!

قاعدتن نباید این مشکل دیگه وجود داشته باشه آنارشی جان!
یک امتحانی بکن خبرش رو بهمون بده:e032:

meaning
03-24-2014, 08:05 PM

دشواری‌های فاروم - برگ 74 (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87%D 8%A7%D8%8C-%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1%E2%80%8C%DB%8C%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-7/%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%85-16/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-74.html#post65297)

مشکلی نیست گرامی.

Anarchy
03-24-2014, 08:51 PM

عجیبه ...پست های دوستان تو این صفحه رو ببین که چه بلایی سر لینک هایی که دادن اومده :

آشنایی‌ با صهیونیسم و کشور اسرائیل - برگ 125 (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C%E2%80%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B3%D9%85-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84-100/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-125.html)

iranbanoo
03-24-2014, 09:00 PM
امضای من چرا این شکلی شده؟

sonixax
03-24-2014, 09:22 PM
عجیبه ...پست های دوستان تو این صفحه رو ببین که چه بلایی سر لینک هایی که دادن اومده :

آره پستهای قدیمی ریختند به هم! و هنوز دلیلش رو نمیدونم چون همه چیز داره درست کار میکنه!!!!
ولی پستهای جدید دیگه مشکلی ندارند.

sonixax
03-24-2014, 09:22 PM
امضای من چرا این شکلی شده؟

امضاتون رو پاک کنید از اول بنویسید درست میشه (امیدوارم :دی).

یه نفر
03-24-2014, 09:38 PM
آره پستهای قدیمی ریختند به هم! و هنوز دلیلش رو نمیدونم چون همه چیز داره درست کار میکنه!!!!
ولی پستهای جدید دیگه مشکلی ندارند.
2 دلیل وجود داره
1- کاربر فلانی هــک کرده
2- مهربد برنامه نویسی بلد نیست. زده خراب کرده

نظر من به گزینه 2 نزدیک تره :-)

sonixax
03-24-2014, 11:13 PM
2 دلیل وجود داره
1- کاربر فلانی هــک کرده

یک دلیل بیشتر نداره!
از نسخه 4.2.0 آپدیت کردیم به 4.2.2 تقریبن تمام افزونه ها ناسازگار بودند با نسخه جدید داریم دونه دونه درست میکنیم.

Mehrbod
03-25-2014, 12:24 PM
2 دلیل وجود داره
1- کاربر فلانی هــک کرده

چند رَج کُد VB از اینور آنور copy paste کردن که تو را برنامه‌نویس نمیکند, مهسا.

پارسیگر

یه نفر
03-25-2014, 12:37 PM
چند رَج[١] کُد VB از اینور آنور copy paste کردن که تو را برنامه‌نویس نمیکند, مهسا.
ها؟!
من که ادعایی ندارم. هیچوقت هم نگفتم برنامه نویسم. چون بلد نیستم.
تو ادعا داری :e409:

Mehrbod
03-25-2014, 12:39 PM
ها؟!
من که ادعایی ندارم. هیچوقت هم نگفتم برنامه نویسم. چون بلد نیستم.
تو ادعا داری :e409:

درسته من در چیزهای بسیاری داو دارم, باهوشی و آتاوی از من میبارند.

پارسیگر

یه نفر
03-25-2014, 12:45 PM
درسته من در چیزهای بسیاری داو[١] دارم, باهوشی و آتاوی[٢] از من میبارند.
اگر ادعات میشه و باهوشی و ...، میتونی چند خط برنامه بنویسی که من مدیر یکی از تالارهای اینجا بشم؟ :e405:
نه؟؟؟
پس ادعایت پوچ هست.
نگو بلدم ولی نمیکنم که کسی حرفت رو باورنمیکنه

Mehrbod
03-25-2014, 12:48 PM
اگر ادعات میشه و باهوشی و ...، میتونی چند خط برنامه بنویسی که من مدیر یکی از تالارهای اینجا بشم؟ :e405:
نه؟؟؟
پس ادعایت پوچ هست.
نگو بلدم ولی نمیکنم که کسی حرفت رو باورنمیکنه

هه هه, ترفند زنانه: چون تو مردی و آتاوی و باهوشی, پس بیا همه‌یِ کارها را بکن.

همینکه اینجا دارد درست کار میکند را تو وامدار کوشش‌هایِ من و sonixax هستی.

دو اینکه هوچی‌گری نکن, من هم اینجا گرداننده نیستم, ولی از زمان گرانبهای ام میزنم و کارهای فندین را می‌انجامم, تو هم اگر
راست میگویی میتوانی در پارسی‌سازی اینجا نمونه‌وار دستی بدهی و لغزش‌هایِ اندکی که هستند را درست کنی (که تا همینجایش را هم باز من کرده‌ام).

اگر نه با تنها نالیدن و لودگی و هوچی‌گری (منم مدیر کنید) بجایی نمیرسی.

پارسیگر

یه نفر
03-25-2014, 12:58 PM
هه هه, ترفند[١] زنانه: چون تو مردی و آتاوی[٢] و باهوشی, پس بیا همه‌یِ کارها را بکن.

همینکه اینجا دارد درست کار میکند را تو وامدار کوشش‌هایِ من و @sonixax هستی.

دو اینکه هوچی‌گری نکن, من هم اینجا گرداننده نیستم, ولی از زمان گرانبهای ام میزنم و کارهای فندین را می‌انجامم, تو هم اگر
راست میگویی میتوانی در پارسی‌سازی اینجا نمونه‌وار دستی بدهی و لغزش‌هایِ اندکی که هستند را درست کنی (که تا همینجایش را هم باز من کرده‌ام).

اگر نه با تنها نالیدن و لودگی و هوچی‌گری (منم مدیر کنید) بجایی نمیرسی.

عجز و ناتوانی و بهونـــه!

آخه کی به تو اجازه داده اینطوری زبان فارسی رو به باتلاق گاوخونی بکشونی؟؟ ===> فندین!
حکیم فردوسی دوباره توی قبرش سکته کرد و مُرد!

Mehrbod
03-25-2014, 01:05 PM
عجز و ناتوانی و بهونـــه!

آخه کی به تو اجازه داده اینطوری زبان فارسی رو به باتلاق گاوخونی بکشونی؟؟ ===> فندین!
حکیم فردوسی دوباره توی قبرش سکته کرد و مُرد!

باز هم ناله و گلایه, آنهم از روی بیسوادی و کمهوشی؟

در زبان پاریسک پسوند -ین زاب میسازد:

نامواژه
زابواژه

راست
راستین

چند
چندین

فند
فندین

رنگ
رنگین

مخمل
مخملین

پس میبینیم از زیر بار انجام یک کار کوچکی مانند پارسی‌سازی هم می‌گریزی, ولی بجایش کم نمی‌نالی.

پارسیگر

یه نفر
03-25-2014, 01:18 PM
آب ===> آبین!
کوه کوهین
دریا دریایین!

میبینیم که هر گردی گردو نیست و هر اسمی را نمیشود با پسوند ین آمیخت!

Mehrbod
03-25-2014, 01:30 PM
آب ===> آبین!
کوه کوهین

میبینیم که هر گردی گردو نیست و هر اسمی را نمیشود با پسوند ین آمیخت!

بیسواد, زاب همین آب هم میشود آبیگ:

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/49.jpg

نمونه‌هایِ دیگر:

سنگ —> سنگین
پارس —> پارسیک
ساز —> سازیک
تار —> تاریک
زر —> زرّین

واژه‌هایی که به د- یا ت- میپایانند نیز بیشتر (ولی نه همیشه) با -ین زاب میشوند:

چند —> چندین
راد —> رادین (= جوانمرد)
ماد —> مادین (مادین | لغت نامه دهخدا (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-21f1a0cf676c4e9d9215b2512fa5a191-fa.html))
راست —> راستین
...

دریا دریایین!

این دسته هم پیشآمدانه همان -ین را میگیرند :e402:

فردایین | لغت نامه دهخدا (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-6728772dd9a64fbc9a15980d1134a264-fa.html)

فروسویین | لغت نامه دهخدا (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-18c4d0c363634333836640d7bd49d8a8-fa.html)

رنج امروزین آسودن فردائین بود و آسودن امروزین رنج فردائین . (قابوسنامه ).

پ.ن.
هر زمان این ناله‌هایِ بیسوادانه ات پایانید, بگو برایت گزاره‌هایِ پارسی‌ساخته‌یِ تارنما را
بفرستم تا ببینیم با این همه ناله و گلایه از دیگران, هنگام کار و کردار رسید هم چیزی از تو برمیاید یا نه.

پارسیگر