توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «ده» خودتان را پُست بکنید! +18
Ouroboros
05-26-2014, 07:19 PM
در این جستار تصاویر زنانی که بنظرتان ۱۰ از ۱۰ هستند را پُست بکنید و ما بر مبنی ایشان به سلیقهی سخیف شما داوری میکنیم. :e417::e207:
قوانین جستار:
1. کُسها را دانهدانه پست بکنید که صفحه سنگین نشود و ما فرصت تذلذ بسنده پیدا بکنیم.
2. زنان حق شرکت ندارند! همه میدانیم که زن توانایی داوری عادلانه به زیبایی زنان دیگر را ندارد و رقابت جنسی با ایشان باعث میشود کُس ِ ۱۰ را ۲ «ببیند» و کُس ۲ را ۱۰.
3. هرچه ۱۰ شما «مناقشهبرانگیزتر» باشد بهتر است.
4. اگر پست قبلی مال خودتان نیست، به کُس ِ نفر قبلی باید نمره بدهید.
برای شروع:
4150
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:25 PM
4150
۷ از ۱۰
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:31 PM
من از این خواننده استرالیایی خوشم میاد! She is a hot MILF
Dannii Minogue - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Dannii_Minogue)
4151
Ouroboros
05-26-2014, 07:34 PM
4151
۷.۵ از ۱۰. خودمانی هیچجوری نمیتواند ۱۰ از ۱۰ باشد!
4152
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:37 PM
4152
من از baby face خوشم نمیاد اصلا ، ۵ از ۱۰
sonixax
05-26-2014, 07:39 PM
سرکار حاجیه خانم هالی والانس :
4153
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:41 PM
4153
۶ از ۱۰ امتیاز میدم ، صورت گرد خوشم نمیاد ، ولی cute هست این
Ouroboros
05-26-2014, 07:42 PM
4153
:e420:
۸/۸.۵ از ۱۰.
4154
Ouroboros
05-26-2014, 07:44 PM
۶ از ۱۰ امتیاز میدم
۵ از ۱۰
شما زیادی سختگیر هستی کسری جان! حواستان هست که در این چارت ِ ۱ تا ۱۰ همهی زنان عالم باید جا بگیرند؟ این پست (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-1415/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-2.html#post61502) را به یاد دارید؟
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:45 PM
:e420:
۸/۸.۵ از ۱۰.
4154
دخترهای سیاه پوست همیشه کسهای شل و آویزون دارن ، هیچ وقت نتونستم خوشم بیاد! فکر کنم تبعیض نژادی در sex اوکی باشه! به این من ۶.۵ از ۱۰ میدم
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:46 PM
4155
Emmanuelle Chriqui - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuelle_Chriqui)
Theodor Herzl
05-26-2014, 07:49 PM
شما زیادی سختگیر هستی کسری جان! حواستان هست که در این چارت ِ ۱ تا ۱۰ همهی زنان عالم باید جا بگیرند؟ این پست را به یاد دارید؟۸۰% زنها که خپل و زشت هستند ، همه زنهای جهان رو در نظر بگیری همه اینها ۱۰ میگیرند !!
Anarchy
05-26-2014, 07:54 PM
4155
6 از 10 !!
Anarchy
05-26-2014, 07:55 PM
4156
Anarchy
05-26-2014, 08:00 PM
یه عکس قدیمی تر از همون بانوی محترمه جهت مقایسه :e404: !!
4157
Russell
05-26-2014, 08:24 PM
4155
7 از 10
گویا از دوستان هیچ کس دیگری علاقه به چهرههای آسیای شرقی ندارد.
Crusader
05-26-2014, 09:39 PM
من عموما معیارهای زیباییشناسی دقیقی دارم، کمتر دختری از فیلتر زیباییشناسی من به سلامت عبور میکند. اما با این اوصاف حاضرم به تحقرانهترین وجه من الوجوه بتای رمانتیک درون را با عارفانهترین و عاشقانهترین عبارات ممکنه به این فرشته عرضه کنم و خشتک خویش را به معنای تحتالفظی کلمه، یا چه بسا فراتر از معنای آن جهت رسیدن به یک تار از پشم کُس او «جر» بدهم:
Dariush
05-27-2014, 01:56 AM
پیش از هر چیز باید بگویم که واقعیتِ امر من حاضرم با هشتاد درصد تمامِ زنهای بالغ و جوان ِ جهان آمیزش جنسی داشته باشم و فرتوری اگر اینجا قرار میدهم به این معنا نیست که به زنهای خیلی دستِ بالا دسترسی دارم و بع سادگی میتوانم بینشان انتخاب داشته باشم، بلکه پیشفرض میگیرم که اگر بخواهم میانِ همهی زنهایی که تاکنون دیدهام چندتا به عنوانِ موردِ پسندترین گزینش کنم، سلیقهام به کدام رای میدهد.
من کلا از چهرههای ساده و شستهرفته خوشم نمیآید و باید یک پیچیدگی منحصر به فردی در چهرهی زن باشد تا مجدوباش شوم. فعلا برای شروع و دستگرمی این یکی را داشته باشید تا بعد :
4159
Nevermore
05-27-2014, 09:33 AM
میان عکس ها تنها آنکه داریوش گذاشته 10 می گیرد،آنهم به شرطی که از زوایای دیگر به این زیبایی باشد.در ضمن دوستان گویا یادتان رفته از هیکل هم عکس بگذارید،بویژه باسن.رعایت کنید عزیران.:e415:
Dariush
05-27-2014, 09:49 AM
شهریار، یک فرتوری هم خودت اگر بگذاری بدک نیستها؛ ببینیم سلیقهی شما چطور است!
من از زنانِ سیاهپوست تا الان اصلا خوشم نیامده، جز در یک مورد:
4163
kourosh_bikhoda
05-27-2014, 10:22 AM
من به کسی میتونم ده بدم که باهاش ارتباط داشته باشم. برای من خیلی مهمه که کلیت دختره به چشمم بیاد نه فقط صورت و هیکل. مثلن من به بعضی اندام غیرجنسی خیلی اهمیت میدم و در نمره دهی من تاثیر داره. همینطور کون تخت و کوچک بسیار نمره کمی میگیره. بنابر این نمیتونم ده خودم رو پست کنم.:e403:
Anarchy
05-27-2014, 11:26 AM
پیش از هر چیز باید بگویم که واقعیتِ امر من حاضرم با هشتاد درصد تمامِ زنهای بالغ و جوان ِ جهان آمیزش جنسی داشته باشم و فرتوری اگر اینجا قرار میدهم به این معنا نیست که به زنهای خیلی دستِ بالا دسترسی دارم و بع سادگی میتوانم بینشان انتخاب داشته باشم، بلکه پیشفرض میگیرم که اگر بخواهم میانِ همهی زنهایی که تاکنون دیدهام چندتا به عنوانِ موردِ پسندترین گزینش کنم، سلیقهام به کدام رای میدهد.
من کلا از چهرههای ساده و شستهرفته خوشم نمیآید و باید یک پیچیدگی منحصر به فردی در چهرهی زن باشد تا مجدوباش شوم. فعلا برای شروع و دستگرمی این یکی را داشته باشید تا بعد :
4159
آقا جان قرار شد اول به عکس قبلی نمره بدید ، بعد فرتور جدید بگذارید :e409: !!
Ouroboros
05-27-2014, 11:33 AM
۸۰% زنها که خپل و زشت هستند ، همه زنهای جهان رو در نظر بگیری همه اینها ۱۰ میگیرند !!
:e415:
بله دیگر، باز هم باید در نظر بگیرید. «همه»ی زنهای عالم باید در همین ده پله جای بگیرند. با این وصف تمامی زنانی که پست شدهاند ۷+ هستند.
گویا از دوستان هیچ کس دیگری علاقه به چهرههای آسیای شرقی ندارد.
این یک آسیایی ۱۰ از ۱۰ برای رفیق گلمان راسل گرامی:
4164
من عموما معیارهای زیباییشناسی دقیقی دارم، کمتر دختری از فیلتر زیباییشناسی من به سلامت عبور میکند. اما با این اوصاف حاضرم به تحقرانهترین وجه من الوجوه بتای رمانتیک درون را با عارفانهترین و عاشقانهترین عبارات ممکنه به این فرشته عرضه کنم و خشتک خویش را به معنای تحتالفظی کلمه، یا چه بسا فراتر از معنای آن جهت رسیدن به یک تار از پشم کُس او «جر» بدهم:
ما که چیزی نمیبینیم!
یا منظورتان به طور هوشمندانهای اینست که اصلا چنان کُسی وجود ندارد، یا هیجانزده شده بودید و عکس را فراموش کردید آپلود بکنید.
:e528:
من به کسی میتونم ده بدم که باهاش ارتباط داشته باشم. برای من خیلی مهمه که کلیت دختره به چشمم بیاد نه فقط صورت و هیکل. مثلن من به بعضی اندام غیرجنسی خیلی اهمیت میدم و در نمره دهی من تاثیر داره. همینطور کون تخت و کوچک بسیار نمره کمی میگیره. بنابر این نمیتونم ده خودم رو پست کنم.
:e00e:
خُب پس ۹ از ۱۰ خودتاان را پُست بکنید، دختری که «فقط» زیبایی او را نمره دادهاید و چندان زیباست که اگر در آن موارد کم و کسر هم داشت فقط یک نمره از دست میدهد.
Dariush
05-27-2014, 11:54 AM
آقا جان قرار شد اول به عکس قبلی نمره بدید ، بعد فرتور جدید بگذارید !!
خب میترسم دوستان مرا به یک چیزهایی متهم کنند! مثلا این فرتورِ آسیاییای که امیر گذاشته، در نظر من 4 از ده است! زنِ آسیایی: پوستِ رنگپریده، پاهای زشت، باسنِ بدترکیب، سیمای کودکانهای که بیشتر به دردِ کارتپستال میخورد تا سوژهی سکسی و اکثرا هم واژنِ وارفتهی شلِ پرمویی دارند که معمولا هم آنقدر گشاد است که میتوان با تریلی درونِ واژنشان سروته کرد!
Ouroboros
05-27-2014, 12:26 PM
خب میترسم دوستان مرا به یک چیزهایی متهم کنند! مثلا این فرتورِ آسیاییای که امیر گذاشته، در نظر من 4 از ده است! زنِ آسیایی: پوستِ رنگپریده، پاهای زشت، باسنِ بدترکیب، سیمای کودکانهای که بیشتر به دردِ کارتپستال میخورد تا سوژهی سکسی و اکثرا هم واژنِ وارفتهی شلِ پرمویی دارند که معمولا هم آنقدر گشاد است که میتوان با تریلی درونِ واژنشان سروته کرد!
والا ما که هرچه کردهایم فوقالعاده تنگ بودهاند(بدلیل سوزنی بودن قضیب ِ مردان زردپوست)، شما احتمالا جنس بنجل گیرتان آمده. :e108:
+ یک ۱۰ از ۱۰ دیگر:
4166
Crusader
05-27-2014, 12:35 PM
۶.۲
خدایی نمیتواند ده از ده باشد.
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/70.jpg
Ouroboros
05-27-2014, 12:46 PM
:e00e: 7.5/10
4167
یه نفر
05-27-2014, 12:49 PM
میشه یه سوال بپرسم؟
یه نفر
05-27-2014, 12:56 PM
یعنی چی؟؟؟ که چی بشه؟
لذت داره؟ دقیقا زن چجوری باید باشه تا از فرتورش لذت ببرید؟!!!!
میشه یه کمی از حال و هوای لذتتون رو توصیف کنید؟ مثلا احساس شادی دارید؟ انفجار بمب جنسیتون میشه؟! چیطووو میشه؟! :-)
Ouroboros
05-27-2014, 01:00 PM
میشه یه سوال بپرسم؟
نه.
یه نفر
05-27-2014, 01:08 PM
نه.
نصفش :-)
یه نفر
05-27-2014, 01:11 PM
کاری نکنید که این برگه رو به حاشیه بکشونمااااااا
کاملا قانونی و در چهارچوب قوانین سفت و سخت این فروم!
:e105:
Dariush
05-27-2014, 01:19 PM
والا ما که هرچه کردهایم فوقالعاده تنگ بودهاند(بدلیل سوزنی بودن قضیب ِ مردان زردپوست)، شما احتمالا جنس بنجل گیرتان آمده.
سعادت آمیزش جنسی که نداشتهام؛ بیشتر یک ذهنیت بوده که از مشاهداتِ مجازی و از راهِ دور بوده! اگر چه میپذیرم که شاید قضاوتم در موردِ گشادی واژنشان ناعادلانه و غیردقیق بوده، اما انصافا در دیگر موارد حق با من است!
نمرهی این فرتورِ آخری که گذاشتید: 7 از 10. اگر پستانهایی اینقدر زیبا نداشت، نمرهاش میشد حداکثر 6 میشد.
4171
Ouroboros
05-27-2014, 01:21 PM
کاری نکنید که این برگه رو به حاشیه بکشونمااااااا
کاملا قانونی و در چهارچوب قوانین سفت و سخت این فروم!
احساس حقارت و حسودی بهتان دست داده؟ :e057:
من پیشنهاد میکنم این جستار را کُلا نادیده بگیرید و بیش از این خود را شکنجهی روانی ندهید. :e417:
+
4173
Ouroboros
05-27-2014, 01:47 PM
b1ced06b9c6c33ec04208fcc111d67da.jpg
Solid 10/10 m8
4174
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید نام: mmmmg.jpg دیدن: 0 حجم: 81.5 کیلو بایت
دوستان اگر بخواهند نمره بدهند احتمالا ۲ میدهند! ولی به نظر من ۶/۱۰.
آهــــ... راستی به عکس آواتار منم نمره بدید !
۷/۵ از ۱۰.
معلومه امیر زن چاق خعلی دوست داره هــآ ! ایشالا یه زن چاق گیرش بیاد بهش بخندیم. :)
والا این «چاقیابی» جایی که هیچ چاقی وجود ندارد بیشتر گواه آنست که کیک و شکلات و کلوچه در این چند ماهه کار خودشان را کردهاند و الان شبیه توپ جامجهانی شدهاید!
Anarchy
05-27-2014, 01:55 PM
@Ouroboros (http://www.daftarche.com/members/ouroboros-66/)
به همه عکس ها نمره داده شد جز عکسی که من گذاشتم !! یعنی 1 از 10 هم نمیگیره ؟
Ouroboros
05-27-2014, 02:05 PM
نخیرم من خیلی هم لاغرم! :)
اگه از نظر شما 54 کیلو چاقه خب حرفی ندارم. ^_^
۵۴ کیلو با قد ۱۲۰ سانتیمتر؟ :e415:
بعد دقیقا چند کیلو از این ۵۴ کیلو را طی سه ماه گذشته و در فراق من جذب کردهاید؟
به همه عکس ها نمره داده شد جز عکسی که من گذاشتم !! یعنی 1 از 10 هم نمیگیره ؟
آن پیرزن دیوارخردهای که گذاشتید ۵/۱۰ از میگیرد، آن دختر جوان ِ زیبایی که بعدش قرار دادید ۸/۱۰.
Ouroboros
05-27-2014, 02:30 PM
من قدم بلند نیست، کاملا متوسطه.
دقیقا مثل افکار و شخصیتتان، کاملا متوسط و «میانهحال»! :e404:
ضمنا این دفعه مطالبتون افت کیفی پیدا کرده؛ خیلی زیـــــآد ... رسما دیگه همش چرت و پرت شده.
ا؟ پس قبلا کیفیت داشت و رو نمیکردید؟ :e402:
Ouroboros
05-27-2014, 02:38 PM
چه؟ مگر میشود؟ من اصلا فقط برای کوت گرفتن از شما آنلاین میشوم. نگیرید این دلیل زنده بودن را از من! :e40f:
+
4176
Dariush
05-27-2014, 02:53 PM
1394962648724.jpg
9 از 10! واقعا زیباست!
4177
Ouroboros
05-27-2014, 02:57 PM
خراب است داریوش آنرا از نو بفرست.
Anarchy
05-27-2014, 03:05 PM
آن پیرزن دیوارخردهای که گذاشتید ۵/۱۰ از میگیرد، آن دختر جوان ِ زیبایی که بعدش قرار دادید ۸/۱۰.
خب پیرزن 5 از 10 بگیره که عالیه :e105: !! دختر جوان زیبا فقط 3 نمره از دوران پیریش بیشتر میگیره :e407: ؟
Dariush
05-27-2014, 03:12 PM
خراب است داریوش آنرا از نو بفرست.
کمتر از 9 برای این فرشته، پذیرفتنی نیست:
4180
Ouroboros
05-27-2014, 03:43 PM
6 از 10 !
4181
Crusader
05-27-2014, 03:45 PM
رفقا حقیقتا تصاویری که میفرستید ۱۰ از ۱۰ هستند؟ شگفت انگیز است، من آنان را بالاتر از ۷ نمیبینم! با این حساب شما باید جمعیت عظیمی از زنان را فرشته بدانید.
Dariush
05-27-2014, 03:55 PM
tumblr_lmyncyhcpq1qhr54go1_500.jpg
6.5 از 10
رفقا حقیقتا تصاویری که میفرستید ۱۰ از ۱۰ هستند؟ شگفت انگیز است، من آنان را بالاتر از ۷ نمیبینم! با این حساب شما باید جمعیت عظیمی از زنان را فرشته بدانید.
آن عکسی که شما فرستادید از نظر من به زور 5.5 است!
+
4183
Crusader
05-27-2014, 04:02 PM
آن عکسی که شما فرستادید از نظر من به زور 5.5 است!
به زعم شما چه چیزی باعث میشود شما چنین دخترانی را «زیباترین» ببینید و برخی ایشان را معمولی یا زشت ببینند؟
Dariush
05-27-2014, 04:18 PM
به زعم شما چه چیزی باعث میشود شما چنین دخترانی را «زیباترین» ببینید و برخی ایشان را معمولی یا زشت ببینند؟
هیچ! مگر معیاری عینی برای زیباییشناسی افراد هست؟
Ouroboros
05-27-2014, 04:27 PM
آندد اگر بود میگفت «زیبایی نسبیست»، ولی من نظرم اینست که شما و دیگر دوستان دارید فقط «زنان زیبا»ی جهان را در نظر میگیرید و نمره میدهید، گلهی عظیم دختران معمولی و تودهی چرب و چاق و حتی بزرگتر زنان ِ زشت را در نظر نمیآورید، هیچکدام از دختران پست شده در این جستار زیر ۷ نیستند اگر موقع نمره دادن آن چارت کذایی زیبایی، یا حتی این تصویر را به خاطر بیاورید:
4184
مسئله اینست که مردان این جانوران را اساسا به عنوان «زن» به رسمیت نمیشناسند و به نظرشان اینها «نمره» ندارند. اگر عکس بالا ۱ است، تمام زنان پست شده در اینجا +۷ هستند.
Ouroboros
05-27-2014, 04:29 PM
هیچ! مگر معیاری عینی برای زیباییشناسی افراد هست؟
به نظر من هست!
یک بحث مفصلی در اینباره کرده بودیم در آن جستار «در باب آندروژنی».
Ouroboros
05-27-2014, 04:32 PM
004d6b32f321291a498950a291cb958d.jpg
:e107:
۹/۱۰، آن خالکوبی چندشآور یک نمره کم کرده!
4185
Ouroboros
05-27-2014, 04:54 PM
کسی که چیز برای ارائه دارد لخت میشود، کسی که ندارد با چادر و روسری... عکس میگیرد! :e057:
4186
Dariush
05-27-2014, 04:55 PM
به نظر من هست!
یک بحث مفصلی در اینباره کرده بودیم در آن جستار «در باب آندروژنی».
نه! به نظر من برای زیبایی معیار عینی نیست، برای زشتی شاید! وگرنه این معیارِ شما باید توضیح بدهد که چرا عکسی که از نظر من 10 است از نظر شما 6 است؟
Ouroboros
05-27-2014, 05:06 PM
نه! به نظر من برای زیبایی معیار عینی نیست، برای زشتی شاید! وگرنه این معیارِ شما باید توضیح بدهد که چرا عکسی که از نظر من 10 است از نظر شما 6 است؟
این مسخرهبازیها را آندد هم در میآورد: همه معیاری داریم = هیچ معیاری نداریم!
ما چند معیار را شناسایی کردهایم و به عمومیت آنها پی بردهایم که وجودشان همیشه مرتبط است با زیبایی، مثل جوانی، یک بخش بزرگی را هم هنوز نمیشناسیم و ربط میدهیم به «سلیقه»، مثل رنگ چشم. آن معیارها هرچه بیشتر و بیشتر دارند شناسایی میشوند و در آزمایشهای متعددتری بازتولید میشوند.. فعلا اینها را میدانیم: کمر باریک برای زن، شانهی پهن برای مرد، جوانی، تناسب چهره... یکسری هم با قطعیت کمتری میدانیم مثل قد بلند برای مرد، سینههای بزرگ و پر برای زن، آندروژنی پائین. یکسری را هم اصلا نمیدانیم مثل رنگ چشم، حالت ابروها...
+ قانون جدید: هرکس پستی میدهد باید یک دلبر چشمنواز هم پست بکند!
4187
Dariush
05-27-2014, 05:15 PM
این مسخرهبازیها را آندد هم در میآورد: همه معیاری داریم = هیچ معیاری نداریم!
ما چند معیار را شناسایی کردهایم و به عمومیت آنها پی بردهایم که وجودشان همیشه مرتبط است با زیبایی، مثل جوانی، یک بخش بزرگی را هم هنوز نمیشناسیم و ربط میدهیم به «سلیقه»، مثل رنگ چشم. آن معیارها هرچه بیشتر و بیشتر دارند شناسایی میشوند و در آزمایشهای متعددتری بازتولید میشوند.. فعلا اینها را میدانیم: کمر باریک برای زن، شانهی پهن برای مرد، جوانی، تناسب چهره... یکسری هم با قطعیت کمتری میدانیم مثل قد بلند برای مرد، سینههای بزرگ و پر برای زن، آندروژنی پائین. یکسری را هم اصلا نمیدانیم مثل رنگ چشم، حالت ابروها...
+ قانون جدید: هرکس پستی میدهد باید یک دلبر چشمنواز هم پست بکند!
اینها که هیچکدام باز توضیح ندادند که چرا فرتوری که امید گذاشت از نظر خودش 10 است و از نظر من 5.5! این معیارهایی که شما گفتید اگر درست باشند، فاصله نباید آنقدر زیاد میبود! همچنین این معیارهایی که میگویید یک چیزهایی هستند شبیه به «نداشتن یک نقص عضو» و ... . جوان بودن و تناسبِ جهره که نشد معیار. آن معیاری که من میگویم باید بتواند توضیح بدهد که چرا یک زنِ متوسط به بالا از نظر یکی 10 است و از نظر دیگری 5؟
+
امتیاز عکس شما: 6
4188
Ouroboros
05-27-2014, 05:25 PM
اینها که هیچکدام باز توضیح ندادند که چرا فرتوری که امید گذاشت از نظر خودش 10 است و از نظر من 5.5! این معیارهایی که شما گفتید اگر درست باشند، فاصله نباید آنقدر زیاد میبود! همچنین این معیارهایی که میگویید یک چیزهایی هستند شبیه به «نداشتن یک نقص عضو» و ... . جوان بودن و تناسبِ جهره که نشد معیار. آن معیاری که من میگویم باید بتواند توضیح بدهد که چرا یک زنِ متوسط به بالا از نظر یکی 10 است و از نظر دیگری 5؟
این خبرها هم نیست، این بدلیل همان جدایی از سوژهی مورد مطالعه است.
هرکدام از این زنان اگر از عکس بیرون بیایند و جان بگیرند و پیش شمای نوعی ظاهر بشوند به لکنت میافتید و دستپاچه میشوید و به او ۱۰ میدهید. آنلاین همه آنلاین همه شوشول ِ ۲۰ سانتی دارند و «آلفای طبیعی» هستند و «دشوارپسند» میشوند چون «عینیت» را فراموش کردن آسان است، ماجرای همان گربهای است که دستش به گوشت نمیرسید. اگر ما دربارهی آنچه مطلقا زشت است توافق نظر داریم، آنوقت دیگر زیبایی نمیتواند «نسبی» باشد، معیارهایی هستند همیشه یکسان که آن کس را همیشه زشت کردهاند.
4189
نه چادر چاقچور دیگه؛ اگه ایران آزاد بود من خودم خیلی باز لباس می پوشیدم.
ولی اینکه یه نفر برای همه کس جلوی دوربین لخت بشه رو خوشم نمیاد، یعنی
حداقل من ترجیح می دم بدنم رو فقط کسی که دوسم داره ببینه، نه هر ننه قمری
که از راه رسید.
مشکل اینست که بیشینهی زنان گمان میکنند اگر عریان بشوند و عکس بگیرند همه «دوستشان» خواهند داشت. که البته بر خطا هم نیستند، ولی همانطورکه پیشتر هم گفتهام مردان، دو جور زن را «دوست» دارند. حدس بزنید زن عریان در برابر دوربین در کدام گروه است.
Dariush
05-27-2014, 05:48 PM
این خبرها هم نیست، این بدلیل همان جدایی از سوژهی مورد مطالعه است.
هرکدام از این زنان اگر از عکس بیرون بیایند و جان بگیرند و پیش شمای نوعی ظاهر بشوند به لکنت میافتید و دستپاچه میشوید و به او ۱۰ میدهید. آنلاین همه آنلاین همه شوشول ِ ۲۰ سانتی دارند و «آلفای طبیعی» هستند و «دشوارپسند» میشوند چون «عینیت» را فراموش کردن آسان است، ماجرای همان گربهای است که دستش به گوشت نمیرسید. اگر ما دربارهی آنچه مطلقا زشت است توافق نظر داریم، آنوقت دیگر زیبایی نمیتواند «نسبی» باشد، معیارهایی هستند همیشه یکسان که آن کس را همیشه زشت کردهاند.
خب من که همان ابتدا صادقانه گفتم حاضرم با 80 درصد زنهای جوان آمیزش جنسی داشته باشم! همچنین گفتم که زشتی دارای معیارهای روشنتریست برای آنکه همهی ما میدانیم که دختری که یک چشم ندارد زشت است ولی کسی نمیتواند بگوید کسی که همهی اعضای بدنش سالم است حتما زیباست، چون زشت نبودن به معنای زیبا بودن نیست. پس اینکه در عمل اینها چه امتیازی از ما میگیرند مهم نیست، اتفاقا مهم همین است که وقتی اینجا پشتِ مانیتور نشستهایم، فنجانِ قهوهمان در دست است و مثلِ یک جنتلمن نظر میدهیم چطور معیارهای دقیق خودمان برای زیبایی را به کار میبریم. اگر جایی برای یافتن و سنجیدنِ درستی اعتبارِ معیارِ عامِ زیبایی وجود داشته باشد، همین جاست.
+
قانون را زیر پا نگذارید، نمره بدهید و فرتور آپلود کنید.
4190
Ouroboros
05-27-2014, 05:48 PM
من فکر می کنم شما هم دوست نداشته باشید تن و بدن کسی رو که عاشقش هستید دیگران ببینند! من هم از اینکه تنم رو به جز معشوقم کس دیگه ای ببینه چندشم می شه و حالم از خودم بهم می خوره، دست خودمم نیست.
البته که نه. نه فقط من، بلکه تقریبا همهی مردان!
+ شرح حال رفقا در این جستار:
4191
Ouroboros
05-27-2014, 05:54 PM
خب من که همان ابتدا صادقانه گفتم حاضرم با 80 درصد زنهای جوان آمیزش جنسی داشته باشم! همچنین گفتم که زشتی دارای معیارهای روشنتریست برای آنکه همهی ما میدانیم که دختری که یک چشم ندارد زشت است ولی کسی نمیتواند بگوید کسی که همهی اعضای بدنش سالم است حتما زیباست، چون زشت نبودن به معنای زیبا بودن نیست. پس اینکه در عمل اینها چه امتیازی از ما میگیرند مهم نیست، اتفاقا مهم همین است که وقتی اینجا پشتِ مانیتور نشستهایم، فنجانِ قهوهمان در دست است و مثلِ یک جنتلمن نظر میدهیم چطور معیارهای دقیق خودمان برای زیبایی را به کار میبریم. اگر جایی برای یافتن و سنجیدنِ درستی اعتبارِ معیارِ عامِ زیبایی وجود داشته باشد، همین جاست.
نه اتفاقا اینجا جاییست که سنجیدن زیبایی هرگز به راستی ممکن نخواهد بود، زیرا «زیبایی» اثری بیوشیمیایی بر بدن ما دارد که کاملا قابل ظبط در لولهی آزمایش و اندازهگیریست، آنچه اینجا دارید با استفاده از آن نمره میدهید «زیباییشناسی» نیست، چیز دیگریست. فردیت مشتاق به باد شدن؟ یک نگاه مهندسی ِ عجیب و بی معنا که در این چند تصویر آخر که گذاشتم تمسخر شده؟ هرچه هست، زیباییشناسی نیست. اگر میخواهیم میزان حقیقی اثر زیبایی را بسنجیم باید ببینیم اگر این دختر را در خیابان دیدید و به شما لبخندی از سر ترحم زد، چند ماه به آن لبخند فکر میکنید؟ یا اگر با او رفتید سر قرار و آخر کار اجازه دستش را بگیرید، چند سکه حاضرید مهر بکنید؟ :e057:
زیبایی قابل اندازهگیری منظور ما نیز همانست، کدام دختر زودتر و بیشتر آلت شما را بلند میکند، کدام دختر را حاضرید اگر پا داد بخاطرش هر کاری بکنید... اینها «معنی» حقیقی و تجلی عینی «زیبایی»ست، اگرنه همینجور نمره پراندن بدون در نظر گرفتن همهی جوانب میشود همین.
عکس شما ۸/۵ است. +
4192
پ.ن: منظورم شمای نوعیست داریوش جان، یک وقت سوء تفاهم نشود. :e405:
Dariush
05-27-2014, 06:21 PM
نه اتفاقا اینجا جاییست که سنجیدن زیبایی هرگز به راستی ممکن نخواهد بود، زیرا «زیبایی» اثری بیوشیمیایی بر بدن ما دارد که کاملا قابل ظبط در لولهی آزمایش و اندازهگیریست، آنچه اینجا دارید با استفاده از آن نمره میدهید «زیباییشناسی» نیست، چیز دیگریست. فردیت مشتاق به باد شدن؟ یک نگاه مهندسی ِ عجیب و بی معنا که در این چند تصویر آخر که گذاشتم تمسخر شده؟ هرچه هست، زیباییشناسی نیست. اگر میخواهیم میزان حقیقی اثر زیبایی را بسنجیم باید ببینیم اگر این دختر را در خیابان دیدید و به شما لبخندی از سر ترحم زد، چند ماه به آن لبخند فکر میکنید؟ یا اگر با او رفتید سر قرار و آخر کار اجازه دستش را بگیرید، چند سکه حاضرید مهر بکنید؟
زیبایی قابل اندازهگیری منظور ما نیز همانست، کدام دختر زودتر و بیشتر آلت شما را بلند میکند، کدام دختر را حاضرید اگر پا داد بخاطرش هر کاری بکنید... اینها «معنی» حقیقی و تجلی عینی «زیبایی»ست، اگرنه همینجور نمره پراندن بدون در نظر گرفتن همهی جوانب میشود همین.
باز که نشد! من اگر تحتِ تاثیر اثراتِ بیوشیمایی باشم که نمیتوانم نظرِ همهجانبه بدهم و همهی معیارهایم را در نظر بگیرم. مسلم است که یک زنِ 6 ِ در دسترس ِ آلتم فیالفور 10 خواهد شد و زیباتر از همهی آنهایی که از دسترسِ من دور هستند (عشق چیزی جز این است؟!)، موضوع همین است که وقتی آن اثر بیوشیمیایی از بین رفت و چشم و عقلم سر جای خودشان برگشتند، آیا باز نمرهی 10 من سر جایش خواهد بود یا نه؟ خودِ همین بالا پائین شدنِ معیارهای من در موقعیتهای مختلف، نشان از دقیق نبودشان دارد.
پ.ن: منظورم شمای نوعیست داریوش جان، یک وقت سوء تفاهم نشود.
منظورتان خود من هم اگر بود چندان بیراه نبود! در این مدتی که بازی میکنم، لبخند که هیچ، یک نگاه هم میتواند حواس مرا به کلی پرت کند.:e108:
+
نمره ی شما: 7
4194
Ouroboros
05-27-2014, 06:57 PM
باز که نشد! من اگر تحتِ تاثیر اثراتِ بیوشیمایی باشم که نمیتوانم نظرِ همهجانبه بدهم و همهی معیارهایم را در نظر بگیرم. مسلم است که یک زنِ 6 ِ در دسترس ِ آلتم فیالفور 10 خواهد شد و زیباتر از همهی آنهایی که از دسترسِ من دور هستند (عشق چیزی جز این است؟!)، موضوع همین است که وقتی آن اثر بیوشیمیایی از بین رفت و چشم و عقلم سر جای خودشان برگشتند، آیا باز نمرهی 10 من سر جایش خواهد بود یا نه؟ خودِ همین بالا پائین شدنِ معیارهای من در موقعیتهای مختلف، نشان از دقیق نبودشان دارد.
همینست، ما میگوییم زیبایی برخلاف آنچه فلاسفه ادعا میکردهاند یک مفهوم «ذهنی» نیست، در جهان حقیقی «اتفاق» میافتد و اینهم علائم و معیارهای بازشناسی آنست. الان در این مبحث برخی نظریاتی مطرح شده راجع به حتی «بوی تن» طرف مقابل که اثرات زیباییشناختی دارد. پس همان اثری که زیبایی به روی شما دارد معیار درست برای اندازهگیری آنست. ضمن اینکه آلترناتیوی وجود ندارد و شما با بیمسئولیتی شایستهی سرزنشی میگویید «هیچ معیاری وجود ندارد»، در همان حال که گویا میپذیرید «همیشه زشت» میتواند وجود داشته باشد!
معیارهای شناسایی شده قطعی و دقیق و مطلق هستند، مثلا امکان ندارد شما پیری را از جوانی زیباتر ببینید، معیارهای بیشماری ولی هستند که هنوز شناسایی نشدهاند(اینکه چرا آنها را انتخاب میکنیم و ...)، اینست که ما اینها را میگذاریم به حساب «اختلاف سلیقه» و ... اما به زودی به قدر کافی شواهد خواهیم داشت تا از طریق آن «زیبای مطلق» را بیافرینیم. من البته شکی ندارم که آن زمان هم کسانی خواهند بود که بگویند «۲ از ۱۰، دست نمیزنم». :e415:
۷.۵/۱۰
سمت چپی ۱۰ است سمت راستی ۸ :
4195
Ouroboros
05-27-2014, 07:10 PM
یک چیز دیگر را هم در این بحث نباید فراموش کرد: حتی اگر هم معیارهای ما «نسبی» باشند باز این معیارها به نحوی قابل شناسایی وجود دارند، مثلا ممکن است ما که در نواحی سردسیری تکامل پیدا کردهایم پوست روشن را جذاب بیابیم و یک کنیایی پوست تیره را، این باز به آن معنی «معیاری وجود ندارد» (که اغلب مفهوم مورد نظر مروجان «معیارها نسبیست») نیست، صرفا به این معناست که ما معیارهای متفاوتی داریم، که همچنان قابل شناسایی و اندازهگیری به نحوی عینی هستند.
4196
Dariush
05-27-2014, 07:14 PM
همینست، ما میگوییم زیبایی برخلاف آنچه فلاسفه ادعا میکردهاند یک مفهوم «ذهنی» نیست، در جهان حقیقی «اتفاق» میافتد و اینهم علائم و معیارهای بازشناسی آنست. الان در این مبحث برخی نظریاتی مطرح شده راجع به حتی «بوی تن» طرف مقابل که اثرات زیباییشناختی دارد. پس همان اثری که زیبایی به روی شما دارد معیار درست برای اندازهگیری آنست. ضمن اینکه آلترناتیوی وجود ندارد و شما با بیمسئولیتی شایستهی سرزنشی میگویید «هیچ معیاری وجود ندارد»، در همان حال که گویا میپذیرید «همیشه زشت» میتواند وجود داشته باشد!
معیارهای شناسایی شده قطعی و دقیق و مطلق هستند، مثلا امکان ندارد شما پیری را از جوانی زیباتر ببینید، معیارهای بیشماری ولی هستند که هنوز شناسایی نشدهاند(اینکه چرا آنها را انتخاب میکنیم و ...)، اینست که ما اینها را میگذاریم به حساب «اختلاف سلیقه» و ... اما به زودی به قدر کافی شواهد خواهیم داشت تا از طریق آن «زیبای مطلق» را بیافرینیم. من البته شکی ندارم که آن زمان هم کسانی خواهند بود که بگویند «۲ از ۱۰، دست نمیزنم».
:e057:
پس در نهایت میرسیم به این پرسش که آیا زیبایی در ذات توسط علم قابل تعریف و شناسایی خواهد بود یا نه؟
+
نمرههای خودتان کاملا دقیق بودند.
4197
Ouroboros
05-27-2014, 07:21 PM
:e057:
پس در نهایت میرسیم به این پرسش که آیا زیبایی در ذات توسط علم قابل تعریف و شناسایی خواهد بود یا نه؟
+
نمرههای خودتان کاملا دقیق بودند.
4197
۷.۵/۱۰
یک روشی هست برای نزدیک شدن به یقین علمی پیرامون دقت نمرات، اینبار که خواستید نمره بدهید تصور بکنید که زن ِ درون تصویر جان گرفته و وارد اتاقتان شده و همانطورکه با پیژامه و لبلوچهی آویزان از باخت چند دقیقه پیش و بند و بساط نشستهاید با عشوه میپرسد «داریوش، نمرهی من چنده؟». بعد نمره بدهید! حتی فکر کردن به سناریو باعث میشود آدرنالین و ... ترشح بشود و دقت نمره به نحوی شگفتانگیز بالا برود! :e414:
4198
Dariush
05-27-2014, 07:36 PM
یک روشی هست برای نزدیک شدن به یقین علمی پیرامون دقت نمرات، اینبار که خواستید نمره بدهید تصور بکنید که زن ِ درون تصویر جان گرفته و وارد اتاقتان شده و همانطورکه با پیژامه و لبلوچهی آویزان از باخت چند دقیقه پیش و بند و بساط نشستهاید با عشوه میپرسد «داریوش، نمرهی من چنده؟». بعد نمره بدهید! حتی فکر کردن به سناریو باعث میشود آدرنالین و ... ترشح بشود و دقت نمره به نحوی شگفتانگیز بالا برود!
:e415:
من در موردِ حشری بودنِ خودم کاملا صادق هستم؛ چنان نمرهی با صدای لرزان و قلبِ پرتپش به او نمرهی ده بدهم که محمد در برابر حوریهای بهشتی! این هم از دستاوردهای بازیست که اینچنان مارا تبدیل به جانور کرده!
اما با این چیزها ما در نهایت نفهمیدیم زیبایی در ذات یعنی چه و علم چطور میتواند در موردش نظر بدهد؟ امیر جان زیبایی برای آنکه محتوا داشته باشد، کاملا وابسته به ناظرِ بیرونیست؛ پس «زیبایی، چیزیست که آن بیرون اتفاق میافتد»، آنقدر عجیب است که شبیه به «احساسِ خوب چیزیست که آن بیرون واقعا وجود دارد». اگر زیبایی آنقدر معیاری روشن و دقیق داشت که هنر اینقد بیدر و پیکر نمیبود!
+امتیاز بدونِ پستان: 8
با پستان: 4
هر چیزی غیرطبیعی و ناهنجار، امتیاز را به شدیدا تقلیل خواهد داد.
4199
Theodor Herzl
05-27-2014, 08:49 PM
من فکر می کنم شما هم دوست نداشته باشید تن و بدن کسی رو که عاشقش هستید دیگران ببینند! من هم از اینکه تنم رو به جز معشوقم کس دیگه ای ببینه چندشم می شه و حالم از خودم بهم می خوره، دست خودمم نیست.آخه در غرب کسی نگاه جنسیتی مثل ایران نداره ، من با زنم کنار دریا میریم من با شرت اون با بیکینی ، کسی اصلا نگاه نمیکنه ، انقدر زن و مرد همه جا هست که تابو دیگه نیست این چیزها ، در ضمن من صاحب بدن زنم که نیستم ، حق خودم نمیدونم بهش بگم چی بپوش چی نپوش
Theodor Herzl
05-27-2014, 09:04 PM
4199
6 / 10
4201
Dariush
05-27-2014, 11:13 PM
شما واقعا خیلی سختگیر و دشوارپسند هستید کسرای گرامی! آن زن در بدترین حالت، 8 است.
4202
:e105::e415:
حالا اگر میتوانید به این زیر ده بدهید!
Theodor Herzl
05-27-2014, 11:15 PM
شما واقعا خیلی سختگیر و دشوارپسند هستید کسرای گرامی! آن زن در بدترین حالت، 8 است.
4202
:e105::e415:
حالا اگر میتوانید به این زیر ده بدهید!
این جیگر اسرائیلی ما رو گذاشتید؟ ۱۰۰ از ۱۰:e415:
Theodor Herzl
05-28-2014, 05:48 AM
4204
kourosh_bikhoda
05-28-2014, 06:16 AM
این چیزایی که کسرا میگذاره به نظر من زیر 6 هستند :e105:
از کجا میشه ده پیدا کرد؟ دیتا بیسی چیزی دارید؟
حداقل چهارتا گزینه بدید ما انتخاب کنیم ازش.
Nevermore
05-28-2014, 08:45 AM
چه؟ مگر میشود؟ من اصلا فقط برای کوت گرفتن از شما آنلاین میشوم. نگیرید این دلیل زنده بودن را از من! :e40f:
+
4176
ایشان بی معطلی 10 را می گیرند.متاسفانه من عاشق pale skin ها هستم و معمولا در مقابل دختران این رنگی عنان از کف می دهم.:e408:
کسی که چیز برای ارائه دارد لخت میشود، کسی که ندارد با چادر و روسری... عکس میگیرد! :e057:
4186
9،9.5
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/71.jpg
Anarchy
05-28-2014, 09:38 AM
4204
6 از 10 !!
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/71.jpg
کیفیت تصویر خوب نیست ... 6.5 از 10 !!!
Anarchy
05-28-2014, 09:39 AM
4205
Ouroboros
05-28-2014, 09:44 AM
۶
آنارشی کلا در حوالی دیوار سیر میکند. :e411:
4206
Nevermore
05-28-2014, 09:56 AM
آنارشی اسپاگتی وکیلی این 6.5 میگیره؟:e40d:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/72.jpg
فرتور امیر 8 تا برای چهره میگیرد،2 تا هم برای ممه.
Ouroboros
05-28-2014, 10:12 AM
آنارشی اسپاگتی وکیلی این 6.5 میگیره؟:e40d:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/72.jpg
فرتور امیر 8 تا برای چهره میگیرد،2 تا هم برای ممه.
چشمانش به نظر فتوشاپ میآیند ولی با اینحال Solid 10 !
سلیقهی خوبی دارید:e420:
این یکی کمی مذکر است، به همین دلیل ۹ میگیرد، اگر چرم نپوشیده بود و کمی زنانهتر ایستاده بود شاید ۱۰ را آسان میگرفت:
4207
Anarchy
05-28-2014, 10:28 AM
۶
آنارشی کلا در حوالی دیوار سیر میکند. :e411:
یعنی ما milf باز هستیم :e415: ؟
-------------------
4209
Dariush
05-28-2014, 11:58 AM
4206
:e420::e41f:
......
8.5 از 10
1397293422536.jpg
9 از 10!
gorgeous_girls.jpg
9.5 از ده
4210
اینهم تقدیم به آسیاییدوستانِ عزیز... از نظر من 8 است.
Russell
05-28-2014, 12:18 PM
اhttp://www.daftarche.com/attachments/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%E2%80%8C%D9%86%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%90-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-35/4210d1401274637t-%C2%AB%D8%AF%D9%87%C2%BB-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D9%8F%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-18-97.jpg (http://www.daftarche.com/attachments/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%E2%80%8C%D9%86%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%90-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-35/4210d1401274637-%C2%AB%D8%AF%D9%87%C2%BB-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D9%8F%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-18-97.jpg)
9 :e00e:
Dariush
05-28-2014, 12:20 PM
دوستان قانون را زیرپا نگذارید؛ پستِ بدونِ فرتور نفرستید.
kourosh_bikhoda
05-28-2014, 12:21 PM
آقا ما هرچه گشتیم چیز به درد بخوری پیدا نشد. از بین همه دوست دختران من فقط دو نفر بودند که بهشون 10 میدم. بنابر این پیدا کردن این نمره برام خیلی سخته. ولی با اینحال دختر زیبای زیر به نظرم بالاترین نمره رو میگیره از من. ضمنن من به چهره ایرانی علاقه دارم.
داریوش هم 7
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/73.jpg
Russell
05-28-2014, 12:36 PM
البته 10 که نیست و همین الان پیدایش کردم، دقیق نیست، ولی:
4211
کوروش داستان آن آرم شبکهیِ سهیِ آغا چیست آن گوشه؟ :))
Anarchy
05-28-2014, 04:27 PM
کوروش داستان آن آرم شبکهیِ سهیِ آغا چیست آن گوشه؟ :))
راسل جان انگار در جریان امور نیستی :e404: !! پارسال تو مسابقات لیگ جهانی والیبال ، بازی ایران ایتالیا صدا و سیمای عاغا چند بار از دستش در رفت و این دختر رو نشون داد ... بعد از اون امت همیشه در صحنه فیس بوکی ، صفحه فیس بوکش رو پیدا کردن . هجوم بردن به اونجا و خلاصه کلی معروف شد !!
این پروفایل فیس بوکش خدمت شما جهت آشنایی :e415: :
https://www.facebook.com/amelia.persian
پیمان
05-29-2014, 04:13 PM
شاراپووای عزیز...
4216
undead_knight
05-29-2014, 04:50 PM
4218
من مثلا از جسی آلبا خیلی خوشم میاد ولی 7.5-8 بیشتر هم نمیتونم نمره بدم،دچار واقع گرایی افراطیم:))
Ouroboros
05-29-2014, 06:15 PM
شوالیه فرتورت درست آپلود نشد!
4221
پیمان
05-29-2014, 06:51 PM
4221۶ از ۱۰ با ارفاق
sonixax
05-30-2014, 01:49 AM
نفر بعدی حاجیه خانم سیلویا سینت که البته الان دیگه کمی پیر شدند با همه اینها عجرش با آغا امام زنان زایمان :
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/81.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/82.jpg
Ouroboros
06-02-2014, 08:44 AM
۶ از ۱۰ با ارفاق
مردان با سطوح اندک تستسترون قادر به قدرشناسی از کون، این زیباترین عضو بدن زن پس از صورتش نیستند و به آن ۶ میدهند! من پیشنهاد میکنم این جستار (http://www.daftarche.com/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-15/%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%DA%A9%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%B2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%B6%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-116-%D9%86%D9%88/) را بخوانید و شروع به ورزش بکنید تا سطوح T شما به حداقل بسنده برای اصلاح زیباییشناسیتان بشود!
میلاد عکس شما ۷ از ۱۰ است.
4230
Nevermore
06-02-2014, 10:37 AM
مردان با سطوح اندک تستسترون قادر به قدرشناسی از کون، این زیباترین عضو بدن زن پس از صورتش نیستند و به آن ۶ میدهند! من پیشنهاد میکنم این جستار (http://www.daftarche.com/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-15/%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%DA%A9%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%B2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%B6%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-116-%D9%86%D9%88/) را بخوانید و شروع به ورزش بکنید تا سطوح T شما به حداقل بسنده برای اصلاح زیباییشناسیتان بشود!
4230
به این می گویند با یک تیر دو نشان زدن،از هر دو نما فرتور گرفتن.قدری لاغر است 8.5.
باریکلا،خوشمان آمد.:e303:
پیمان
06-02-2014, 03:55 PM
4230خب دوست عزیز حالا چرا گریه می کنی؟ این فقط نظر شخصیه منه و علتش هم اول اینه کن من آدم سخت پسندی هستم و معیارهایم ممکن هست با معیارهای کهکشانی شما همخوانی نداشته باشه و دوم اینکه هم از قاب صورت این کس خوشم نیامد و هم از اندامش و راستش را بخواهی نمره من کمتر از ۶ هم بود ولی بخاطر همان کونی که شما عرض کردید به ایشان نمره ۶ را ارفاق کردم و سوم اینکه چرا به شاراپووای عزیز من نمره ندادید؟
Ouroboros
06-02-2014, 05:26 PM
خب دوست عزیز حالا چرا گریه می کنی؟ این فقط نظر شخصیه منه و علتش هم اول اینه کن من آدم سخت پسندی هستم و معیارهایم ممکن هست با معیارهای کهکشانی شما همخوانی نداشته باشه و دوم اینکه هم از قاب صورت این کس خوشم نیامد و هم از اندامش و راستش را بخواهی نمره من کمتر از ۶ هم بود ولی بخاطر همان کونی که شما عرض کردید به ایشان نمره ۶ را ارفاق کردم و سوم اینکه چرا به شاراپووای عزیز من نمره ندادید؟
> ادعا میکند به زیبایی صورت اهمیت میدهد
> به شاراپووا ده میدهد
> kek
نژاد برتر اسلاو البته برای او ۷ نمره بطور خودکار میآورد، ولی باقی راه را با چه میخواهد طی بکند؟
بگذریم، نظر دوستان دربارهی دختران بسیار بسیار لاغر چیست؟!
4234
Dariush
06-02-2014, 05:54 PM
اصلا از دخترانِ خیلی لاغر خوشم نمیآید و قول میدهم که این اگر از مانیتور زنده خارج بشود و بیاید با ناز و عشوه بگوید «داریوش، نمرهی من چنده؟»، باز نمرهی من همینیست که اینجا میگویم: 3 از ده.
4235
Theodor Herzl
06-03-2014, 03:16 AM
اصلا از دخترانِ خیلی لاغر خوشم نمیآید و قول میدهم که این اگر از مانیتور زنده خارج بشود و بیاید با ناز و عشوه بگوید «داریوش، نمرهی من چنده؟»، باز نمرهی من همینیست که اینجا میگویم: 3 از ده.
4235۶ از ۱۰
4236
Dariush
06-03-2014, 04:30 AM
من از نمره دادن به این صرفنظر کرده و از امیر گرامی میخواهم که نمرهای جانانه به این هانی بدهند:e106::e105::e415:.
sonixax
06-03-2014, 12:23 PM
۶ از ۱۰
4236
با تکماده 2
Ouroboros
06-03-2014, 12:25 PM
....
۴ از ۱۰. چاق و چندشآور.
من منظورم نبود که ۱۰ است، خواستم ببینم آیا دوستان دختر آنورکسیسک دوست دارند یا نه... نمرهی او ۷ است. من خودم چون یک «کینک» شدید نسبت به دختران بسیار لاغر دارم به او ۷ میدهم، اگرنه میدانم که بیشتر کسان زنان «تو پُر» را ترجیح میدهند و زنان لاغر برایشان کمابیش تفاوتی با زنان چاق ندارند.
یک سوال از شما: اگر شما و یک زن دیگر تنها بازماندگان بشریت باشید ترجیح میدهید او نره دیو سه سر کریهالمنظری باشد که کسری پُست کرد یا دختر کوچولوی خوشگلی مثل این:
4241
4242
4243
4244
البته اشتباه نکنید منهم بدن سالم و زیبای زن را ترجیح میدهم، اما از این مُدل هم خوشم میآید.
در ایران این تیپ بدنی خیلی کم است. :e413:
Dariush
06-03-2014, 01:40 PM
یک سوال از شما: اگر شما و یک زن دیگر تنها بازماندگان بشریت باشید ترجیح میدهید او نره دیو سه سر کریهالمنظری باشد که کسری پُست کرد یا دختر کوچولوی خوشگلی مثل این:
راستاش من از زنانِ کوچک و لاغر بدم نمیآید، برخلافِ آنچه میگویید این تیپی هم توی ایران هست و من قبلا با یکی دوست بودم، از زن چاق اما متنفرم، حالم بهم میخورد واقعا! بنابراین اگرچه از دخترانِ خیلی لاغر اصلا خوشم نمیآید، اما نسبت به زنانِ خیکی، حداقل دو نمره جلو هستند. پس همانی که شما فرستادید را بیشتر میپسندم.
Crusader
06-03-2014, 01:55 PM
اینها که هیچکدام باز توضیح ندادند که چرا فرتوری که امید گذاشت از نظر خودش 10 است و از نظر من 5.5!
مطئنا من هم در یک نگاه او را ۱۰ از ۱۰ نمیدیدم.
او پلت گودر هنرپیشهی آثار چاپلین است، دختری معصوم و کوچک. در عصر جدید چاپلین به طور مثال این دختر، یا به تعبیری این «کودک» نقطهی مقابل زنان بورژوا و پیردختران هرزه است که با حالات معصومانه/کودکانه مخاطب را شیفته میکند. من با مشاهدهی آثار چاپلین و آنالیز کردن «حرکات و رفتار» این کودک چنین نگاهی به او پیدا کردم! و مطمئنا در اولین نگاه شاید به او ۶ هم نمیدادم!
پس اوضاع کمی پیچیدهتر است و همه چیز معطوف به قیافه نیست، بارها برای من پیش آمده با دختر متوسطی که در اولین نگاه جالب به نظر نمیرسد چندین بار گپ بزنم و پس از مدتی با مشاهدهی صدای نازک و رفتار دخترانهی او تغییر عقیده بدهم و او را تا سر حد پرنسس رویاها در ذهنم مسخ کنم.
Crusader
06-03-2014, 02:06 PM
بدون کمترین درنگی گزینهی اولی. با مشاهدهی چنین دختری باید روزی سه بار بعد از هر وعدهی غذایی به مستراح رفت و هرآنچه که هضم و بلع شده بود را با یادآوری چنین کُسی بالا آورد. :e40c:
نمره اولی ۵.۱ و دومی هم شایستهی نمره دادن نیست.
4245
Dariush
06-03-2014, 02:16 PM
مطئنا من هم در یک نگاه او را ۱۰ از ۱۰ نمیدیدم.
او پلت گودر هنرپیشهی آثار چاپلین است، دختری معصوم و کوچک. در عصر جدید چاپلین به طور مثال این دختر، یا به تعبیری این «کودک» نقطهی مقابل زنان بورژوا و پیردختران هرزه است که با حالات معصومانه/کودکانه مخاطب را شیفته میکند. من با مشاهدهی آثار چاپلین و آنالیز کردن «حرکات و رفتار» این کودک چنین نگاهی به او پیدا کردم! و مطمئنا در اولین نگاه شاید به او ۶ هم نمیدادم!
پس اوضاع کمی پیچیدهتر است و همه چیز معطوف به قیافه نیست، بارها برای من پیش آمده با دختر متوسطی که در اولین نگاه جالب به نظر نمیرسد چندین بار گپ بزنم و پس از مدتی با مشاهدهی صدای نازک و رفتار دخترانهی او تغییر عقیده بدهم و او را تا سر حد پرنسس رویاها در ذهنم مسخ کنم.
یعنی انتظار دارید من فضای ذهنی شما را شبیهسازی بکنم و بعد نمره بدهم؟
undead_knight
06-03-2014, 02:23 PM
4230
تو باز سلیقه ملت رو "نادرست" اعلام کردی؟!:e415:
Crusader
06-03-2014, 02:27 PM
یعنی انتظار دارید من فضای ذهنی شما را شبیهسازی بکنم و بعد نمره بدهم؟
هه هه :e057:
نه، خواستم گوشزد کنم که همه چیز معطوف به قیافه نیست. رفتار و حالات دختر هم نقش بسیار مهمی دارد. به نظر شما دختری که با زیبایی ظاهری بالا رفتار درونی آندروژنی دارد شما را مجذوب میکند؟!!
Theodor Herzl
06-03-2014, 04:39 PM
من موندم دوستان از یک تکه استخوان که پوست روی آن کشیدند خوششان میآید! افرادی که انقدر لاغر هستند مریض هستند ، من هم چاق دوست ندارم ، ولی curvy دوست دارم
Dariush
06-03-2014, 05:54 PM
هه هه :e057: نه، خواستم گوشزد کنم که همه چیز معطوف به قیافه نیست. رفتار و حالات دختر هم نقش بسیار مهمی دارد. به نظر شما دختری که با زیبایی ظاهری بالا رفتار درونی آندروژنی دارد شما را مجذوب میکند؟!! معلوم است که قیافه تنها فاکتور نیست! رفتار و حالات ِ دختر بسیار بسیار مهم هستند، در حدودِ 5 درصد اهمیت دارند! امید جان، عحب حوصلهای داری برادر، من سه هفته وقتم را روی یک دختر بگذارم و تورش بکنم بعد بخاطرِ یک رفتارِ نادرست از او صرفنظر بکنم؟! دخترِ زیبای بالای 7 مگر چقدر وجود دارند؟ چقدرشان را من میتوانم تور بکنم؟ چقدر از همینها مگر رفتارِ موردِ پسند دارند؟ دنبالِ همسر که نمیگردیم؟! بعد هم در این جستار ما چارهای نداریم جز آنکه بر اساس قیافه و اندامِ دختران به آنها نمره بدهیم.
Ouroboros
06-03-2014, 06:07 PM
دوستان من این جستار را میگشایم و به جای دلبران دلربای دلپسند یک مشت مرد ریشو پشمو دارند در سر و کلهی هم میزنند! :e413:
لطفا رعایت بکنید قوانین را.
4248
sonixax
06-03-2014, 10:11 PM
نفر بعدی آبجی کارمن الکترا :
4250
پیمان
06-04-2014, 08:37 AM
4245 تو محشری... ۸ از ۱۰
اگر سینه های بزرگتری داشت من امشب دیگر خواب نداشتم
پیمان
06-04-2014, 08:40 AM
4248۷ از ۱۰... چشم گاوی لب غنچه ای.. خوبه اوربورس عزیز داری پیشرفت می کنی.
Crusader
06-04-2014, 04:02 PM
سینههایش بزرگ است گرامی در این عکس کوچک افتاده است.
Dariush
10-24-2014, 12:53 PM
من خودم الان مدتیست ۵ و ۶ بیشتر گیرم نمیآید..
تقدیم به شما:
4457
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
بدم می آید که جز خداوند بنده باشم هر چند خوشی های آرایشی که به چشم بسی زیبنده باشد که همان بتهای بی ارزشند که مغز راپوچ تر از گردوی کرم خورده می کنند .
خداوندا مرا آرایشی ببخش که سودی برایم هم مردمان پیرامونم داشته باشد که کشته ای از زاده های من را به بار آورد
Ouroboros
10-24-2014, 03:43 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
نه از ده برای شما:
4458
bilche
10-24-2014, 04:04 PM
Ouroboros (http://www.daftarche.com/members/ouroboros-66/) عزیز جالب بود این جستار تا الان ندیده بودم
من شیدا از اتاق خبر منو تو را که میبینم لذتی وصف ناپذیر نصیبم میشود .
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/10/28.jpg
زنی که کت توسی تنش هست
راستی
باید به نفر قلی نمره بدم
من 10 از 10 ه خاطر رفیق عزیزمون که سنت شکنی نکرده باشم
bilche
10-24-2014, 04:09 PM
برای کس جناب داریوش هم نهایتا 6 می دهم
kourosh_bikhoda
10-25-2014, 09:38 AM
بدم می آید که جز خداوند بنده باشم هر چند خوشی های آرایشی که به چشم بسی زیبنده باشد که همان بتهای بی ارزشند که مغز راپوچ تر از گردوی کرم خورده می کنند .
به نام اقیانوس همیشه آرام
اینایی که شما میگی آیه ای چیزیه؟
خب نفر قبلی که عکس نذاشته ...
من می ذارم:
http://www.daftarche.com/images/imported/2016/07/1.jpg
من که خیلی خوشم اومد ازش ... چ قدر می ارزه ؟؟؟