توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی : گفتگو
Dariush
02-03-2016, 11:12 PM
خوب مشکل اینجاست که من نابغه نیستم .
با این جمله شما به شدت خندهام گرفت! یعنی چی که
«من نابغه نیستم»؟! شوخیتان گرفته؟ در بازی میتوانید
هر چیزی باشید دوست گرامی، هر چیزی! اساسا
بازی میکنیم که «بازی» بکنیم دیگر!
-درون گرا 2-پوست کلفت(پر تحمل) 3-زیبایی: 6 از 10 4-تجربه دوستی با دختر ها : یکی( جدی ) 5-درآمد: 2 میلیون
6-سن: بالای 27 7- مدرک (فوق لیسانس-زبان-کامپیوتر)8-دانش عمومی: یه مقدار روانشناسی وعرفان و فلسفه 9- iQ=125
خب شما که همهی شرایط و پیششرطها را روی کاغذ دارید
میماند ویژگیهای شخصیتی و روحی که به نظرم با توجه
به اینکه هم خواهان رابطه با دختران هستید و هم شرایطتان
خوب است، از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرید و یا اینکه
خدای ناکرده مشکل دیگری هست که هنوز نگفتهاید. وگرنه
دلیل خاصی برای بیکس ماندن شما وجود ندارد.
آن شرایط و معیارهایی هم که امیر گفته را فعلا رها بکنید،
آنها مهم هستند اما نه برای شما. کسانی که بالاترین نمره را
در آن چارت میگیرند ، اولا که قرار نیست همهی دختران را
در حرمسرای خود داشته باشند و دوم هم از آنجاییکه در ایران خوشبختانه
در اقلیت شدید هستند، شانس بالایی برای متوسطهایی چون
ما برای داشتن دخترهای شش، هفت و هتا هشت وجود دارد.
این معیارها برای این است که کمی (البته فقط کمی، نه زیاد)
واقعبینی را چاشنی بازی خود بکنید و اگر هفت هستید، نروید
دنبال دختر 9!
اکنون از خودتان تجربیاتتان بیشتر بگویید بدانیم چرا تاکنون
در این وادی کمتر کامیاب بودهاید دوست نابغهی من.:e40a:
Transcendence
02-04-2016, 08:11 AM
اکنون از خودتان تجربیاتتان بیشتر بگویید بدانیم چرا تاکنون
در این وادی کمتر کامیاب بودهاید دوست نابغهی من
توصیف آن چه که بر من گذشته مانند بسیاری از جوانان این مملکت است.
درخانواده ای شدیدا مذهبی که هرگونه ارتباط با دخترکان همچون گناهی نابخشودنی می نمود.
زیستن در دنیایی از اوهام و خیالات ،سپری کردن عمر در بافته های روحانیون (تحمیل شده به ذهن و روانمان)
و البته تغییر دیدگاه و رفتن به راه روشنفکران مذهبی ،سپس عرفان و درخود فرورفتن ،سپس نهیلیسم و بعد ندانم گرایی ونهایتا آتئیسم و الان البته و صد البته بی تفاوت به کل این پروسه!!جوانی من در اینها گذشت.
می دونی داریوش خان ،کاش و صد کاش من دوستانی داشتم که مطالب این سایت رو 10 سال پیش به من می آموختن.
می دونی با تعاریفی که از آلفا و بتا و امگا هست باید من یه امگای مفلوک باشم.
Dariush
02-06-2016, 06:06 PM
توصیف آن چه که بر من گذشته مانند بسیاری از جوانان این مملکت است.
درخانواده ای شدیدا مذهبی که هرگونه ارتباط با دخترکان همچون گناهی نابخشودنی می نمود.
زیستن در دنیایی از اوهام و خیالات ،سپری کردن عمر در بافته های روحانیون (تحمیل شده به ذهن و روانمان)
و البته تغییر دیدگاه و رفتن به راه روشنفکران مذهبی ،سپس عرفان و درخود فرورفتن ،سپس نهیلیسم و بعد ندانم گرایی ونهایتا آتئیسم و الان البته و صد البته بی تفاوت به کل این پروسه!!جوانی من در اینها گذشت.
می دونی داریوش خان ،کاش و صد کاش من دوستانی داشتم که مطالب این سایت رو 10 سال پیش به من می آموختن.
می دونی با تعاریفی که از آلفا و بتا و امگا هست باید من یه امگای مفلوک باشم.
درود دوباره و پوزش بابت تاخیر.
خب دوست عزیز، این سرنوشت تقریبا برای همهی ما مشترک است
و اصلا چیز غریبی نیست. بازیکنهای امروز اغلب در گذشته یا پیروان
مسلک Soulmate بودهاند(همچون من)، یا فمنیست بودهاند و یا بتاهایی
شاخص و با رزولوشن بالا بودهاند! هیچکدام از اینها نقصان محسوب
نمیشود دوست عزیز. حداقل روی کاغذ شما همهی پیششرطهای لازم
را دارا هستید و از این بایت اصلا به خود نگرانی راه ندهید؛ 27 سال هم
سنی بسیار ایدهآل برای شروع بازی است. اساسا بازی برای بتاهایی
چون من و شماست دیگر، برای آلفاها که اساسا بازی معنا نمیدهد.
پس شروع کنید، به خواستی که درون شماست، یعنی دسترسی
به دختران زیبا، احترام بگذارید و بدان اهمیت بدهید. برای رسیدن
بدان، استراتژی بلندمدت تهیه بکنید و راهکارهای کوتامدت نیز
را نیز درنظر داشته باشید. خودخواه و طلبکار باشید، ارزشمندترین
دارایی شما خودتان هستید و بدنتان، اهمیت آنها را درک کرده و
با آنها مهربان باشید.
به برتراند راسل گفتند که چرا دیگر همچون گذشته کتابهای ناب
فلسفی و ریاضی نمینویسی؟ گفت: چون زمین زدن دختران
زیبا از فلسفه خوشتر است!
شما هم اگر بتوانید همچون او و دیگران تجربه کنید آن خوشی
و لذت را، یحتمل بدان دلبسته خواهید شد؛ مهمتر اینکه میتوانید
برتراند راسل باشید، کس هم داشته باشید!
این مطالبی که اینجا نوشته شده را با دقت زیاد بخوانید،
بازی را به هر شکلی که میتوانید و برایتان سادهتر است
شروع بکنید، اما فقط شروع کنید، کمکم خودتان راه درست
را خواهید یافت و کنجکاویتان کمکتان خواهد کرد که به دنبال
شناخت بهتری از زنان و روشهای بازی با آنان را بیاموزید.
Transcendence
02-07-2016, 02:52 PM
به برتراند راسل گفتند که چرا دیگر همچون گذشته کتابهای ناب
فلسفی و ریاضی نمینویسی؟ گفت: چون زمین زدن دختران
زیبا از فلسفه خوشتر است!
:e00e:من هم به همین نتیجه رسیدم
توی دانشگاه بازی خودم رو شروع کردم...همین امروز یه شماره گرفتم..البته دختر 6 بود .
ولی سبکی که می خوام پیاده کنم عوضی با مزه هست.
یه چیزی که هست فکر کنم یه روش جواب نده و باید از ترکیب چند سبک استفاده کرد.مثلا بعضی وقت ها از سبک مردانه و بعضی وقت ها از سبک زنانه باید استفاده بشه!
هرچند نو آموزم ولی اولین شکارم رو به رخت خواب می کشم:e402:
Transcendence
02-08-2016, 06:00 PM
مرد حقیقی طالب دو چیز است: خطر و بازی.
از این رو زن را همچون خطرناک ترین بازیچه میخواهد.
نیچه
Dariush
02-09-2016, 05:26 PM
:e00e:من هم به همین نتیجه رسیدم
توی دانشگاه بازی خودم رو شروع کردم...همین امروز یه شماره گرفتم..البته دختر 6 بود .
ولی سبکی که می خوام پیاده کنم عوضی با مزه هست.
یه چیزی که هست فکر کنم یه روش جواب نده و باید از ترکیب چند سبک استفاده کرد.مثلا بعضی وقت ها از سبک مردانه و بعضی وقت ها از سبک زنانه باید استفاده بشه!
هرچند نو آموزم ولی اولین شکارم رو به رخت خواب می کشم:e402:
من لازم است یک هشدار بسیار جدی به شما و دیگر کسانی که نوآموز
هستند بدهم؛ هشداری که نادیده گرفتن آن عواقبی هتا جبرانناپذیر میتواند
داشته باشد. خطری که شما و دیگر نوآموزان را بطور جدی تهدید میکند،
افتادن در دام «رابطه» و بدتر از آن ازدواج است. حواستان را جمع کرده و از
هر چیزی، اعم از کلام و عمل،که شما را به آن سمت سوق بدهد بپرهیزید.
از همان ابتدا تکلیف را با شخص روشن بکنید، شما اهل ازدواج نیستید. اما
لازم نیست آن را بطور مستقیم بیان کنید؛ بهترین و کارآترین شکل بازی، بازی
غیرمستقیم است. نه از رابطهی بلندمدت، که از رابطه بپرهیزید! هر دوستیای
که بیش از 6 ماه طول بکشد، آلارمهای خطر را باید به صدا دربیاورد و شما باید
از اولین درِ خروجی بیرون بروید.
من دوستان زیادی دیدهام که متاسفانه بدلبل شروع بازی بدون درونی کردن ِ آن
و همان روحیاتِ بتاگون، وارد رابطه و در نهایت درگیر ازدواج شدهاند! خودتان را حفظ
کنید و هرگز سنگرتان را رها نسازید. بهترین کار هم این است که نگذارید
از یک اندازهای بیشتر صمیمیت ایجاد بشود و در این راه هم اولین قدم این است
که او را فقط تا حدی به زندگی خصوصی خود راه بدهید.
ضمنا، دانشگاه محل چندان مناسبی برای بازی نیست، هرچند که برای شروع
خوب است.
Transcendence
02-09-2016, 05:26 PM
یک برداشتی که من از این دستگاه فکری/رفتاری که puaارائه می دهد دارم این است که محدود به (رابطه زن و مرد ) نمی شود یعنی از تکنیک های آن می شود درموقعیت های مختلف مثلا در ارتباط با همکاران یا دوستان و اقوام استفاده کرد.البته با یک سری تغییراتی .
Transcendence
02-11-2016, 08:53 AM
من لازم است یک هشدار بسیار جدی به شما و دیگر کسانی که نوآموز
هستند بدهم؛ هشداری که نادیده گرفتن آن عواقبی هتا جبرانناپذیر میتواند
داشته باشد. خطری که شما و دیگر نوآموزان را بطور جدی تهدید میکند،
افتادن در دام «رابطه» و بدتر از آن ازدواج است. حواستان را جمع کرده و از
هر چیزی، اعم از کلام و عمل،که شما را به آن سمت سوق بدهد بپرهیزید.
از همان ابتدا تکلیف را با شخص روشن بکنید، شما اهل ازدواج نیستید. اما
لازم نیست آن را بطور مستقیم بیان کنید؛ بهترین و کارآترین شکل بازی، بازی
غیرمستقیم است. نه از رابطهی بلندمدت، که از رابطه بپرهیزید! هر دوستیای
که بیش از 6 ماه طول بکشد، آلارمهای خطر را باید به صدا دربیاورد و شما باید
از اولین درِ خروجی بیرون بروید.
من دوستان زیادی دیدهام که متاسفانه بدلبل شروع بازی بدون درونی کردن ِ آن
و همان روحیاتِ بتاگون، وارد رابطه و در نهایت درگیر ازدواج شدهاند! خودتان را حفظ
کنید و هرگز سنگرتان را رها نسازید. بهترین کار هم این است که نگذارید
از یک اندازهای بیشتر صمیمیت ایجاد بشود و در این راه هم اولین قدم این است
که او را فقط تا حدی به زندگی خصوصی خود راه بدهید.
ضمنا، دانشگاه محل چندان مناسبی برای بازی نیست، هرچند که برای شروع
خوب است.
ممنون بابت توصیه هاتون.یک جایی توی حرف های امیر یادم هست که می گفت هرگونه تصور شوهر آینده را ازبین ببرید
هیچ وقت اتفاقی که برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد رو فراموش نمی کنم که بیچاره تازه از سربازی(بخوانید زندانی) برگشته بود که ازدواج کرد وبه 2 ماه نکشید که دختر سکه هاش رو اجرا گذاشت و باز زندانی شد ومال و اموالش رو ازش گرفتن. توی این مملکت همه از ما طلبکارند.اساسا یه ،دو سالی به حکومت بدهکاریم و در صورت ازدواج هم به زنمون بدهکاریم .کلا ما مردها موجودات بدهکاری هستیم.
Nikzad Mehrazmanesh
02-19-2016, 10:37 PM
در بازی میتوانید
هر چیزی باشید دوست گرامی، هر چیزی! اساسا
بازی میکنیم که «بازی» بکنیم دیگر!
بازی مگر تقویت جنبه های آلفای درون خود و ورزیدن آن مانند ورزش دادن ماهیچه نبود؟ فکر نمی کنم به کلی نقش بازی کردن آدم را برای دیگران باور پذیر بکند
Nikzad Mehrazmanesh
02-19-2016, 11:00 PM
چطور یه مرد الفا تبدیل به بتای بی خاصیت میشه
بتا به معنی بی خاصیت نیست اتفاقا بتا در نظر زن نماینده خاصیت های بلند مدت تر مرد است. فرایند بتاییدن مرد این است:
The Betaization Process (http://www.personalpowermeditation.com/forum/social-dynamics/the-betaization-process)
Nilftrondheim
02-20-2016, 07:57 PM
بازی مگر تقویت جنبه های آلفای درون خود و ورزیدن آن مانند ورزش دادن ماهیچه نبود؟ فکر نمی کنم به کلی نقش بازی کردن آدم را برای دیگران باور پذیر بکند
خیر! ابداع کنندگان بازی رفته اند ورژنی از DSM را باز کرده اند جلویشان، ساین و سیمپتوم های ASPD را کپی کرده اند تحت عنوان "بازی"، به این امید که خواننده با نقش یک سایکوپت را بازی کردن میتواند به صندوق کس دست پیدا کند. :e412: جالب اینجاست که اگر واقعا چنین چیزی ممکن باشد، شما با نقش بازی کردن، دروغ گفتن، فریب دادن، بی رحمی، برنامه ریزی و ... میتوانید پله های ثروت و قدرت را به راحتی طی کنید و به صورت سنتی به کس دست یابید. در واقع کس کم ارزش ترین چیزی است که پیروی از "بازی" در اختیارتان قرار میدهد.
Transcendence
02-20-2016, 09:11 PM
knight white
والا شاید این جا مکان مناسبی نباشد که راجع به آن بحث کرد لیکن به دلیل وجود یک نمونه زنده :e412: که حیف از دستش بدیم:e412: من چند نکته کوتاه می آورم و باقی مطالب بماند برای بعد فعلا که سرم خیلی شلوغه باید آزمون دکتری بدم.......
white knight کیست؟
many male nerds are so eager to White Knight for women on the internet whom they’ve never met.For those of you who aren’t familiar with the term, a white knight is a man who “rides to the rescue” of a woman, any woman, who is under attack on the internet. No matter what she’s done, no matter how horrible a person she is, the white knight is there to protect her against her enemies. Usually this is limited to internet posts, but occasionally it extends to bizarre threats of real-world violence.
You can also see this in the “know your meme” page (http://knowyourmeme.com/memes/white-knight) for White Knights, which defines the term as: “a pejorative term used to describe men who defend women on the Internet with the assumption that they are looking for a romantic reward in return.
White knights are often characterized as doing what they do because they hope that a woman will appreciate it and have sex with them. A guy defending an anonymous woman on the internet because she's a woman doesn't think that she's going to come to his city and fuck him or want to be his girlfriend, obviously. But he does probably think that the attitude motivating these actions (where he's righteous and a gentleman for "treating women right" by giving them the special treatment they "deserve") is an attitude that women appreciate enough to favour him in matters of sexual/romantic attraction.
نکته 1: مثلا اگر دیدید کاربری ناگهان عضو می شود و شمشیر از رو می بندد و شما را مورد حمله قرار می دهد که چرا مثلا به زنان احترام نمی گذارید به احتمال قریب به یقین او یک white knight است.از رفتار عجیب او تعجب نکنید !! هرچند موجودات رقت انگیزی هستند لیکن آفریده اسپاگتی هستند و در خلقت آنان حکمتی در کار بوده است.:e412:
نکته 2:مواظب باشید هیچگاه با یک white knight به جنگ و جدال نپردازید چرا که این همان است که او
می خواهد.او برای اثبات خویش و بدست آوردن تشویق وتحسین و ستایش زنان ،شما را مورد حمله قرار خواهد داد و
هر زمان که شما را دشنامی میدهد، در عمق لایه زیرین روانش در حال matsubrating جانانه ای است (هرچند غالبا شجاعت بسنده برای پذیرش همین را هم ندارد) .
نکته 3:دختری که مورد حمایت twhite knigh قرار میگرد نهایتا از کارهای او کلافه می شود ...غالبا white
knight ها به خواسته خویش نمی رسند! بیچاره white knight احتمالا بعدش خواهد گفت که این را نه برای آن
دختر، که از سر اخلاق و جوانمردی انجام داده یا شایدم محض رضای اسپاگتی .:e412:
نکته 4:white knightها در توهم زندگی می کنند! تصور white knightها راجع به زنان با واقعیت آنان هیچگونه
سنخیتی ندارد.آن ها کاملا sexist هستند پس مواظب باشید!
Nilftrondheim
02-20-2016, 09:32 PM
knight white
والا شاید این جا مکان مناسبی نباشد که راجع به آن بحث کرد لیکن به دلیل وجود یک نمونه زنده :e412: که حیف از دستش بدیم:e412: من چند نکته کوتاه می آورم و باقی مطالب بماند برای بعد فعلا که سرم خیلی شلوغه باید آزمون دکتری بدم.......
white knight کیست؟
many male nerds are so eager to White Knight for women on the internet whom they’ve never met.For those of you who aren’t familiar with the term, a white knight is a man who “rides to the rescue” of a woman, any woman, who is under attack on the internet. No matter what she’s done, no matter how horrible a person she is, the white knight is there to protect her against her enemies. Usually this is limited to internet posts, but occasionally it extends to bizarre threats of real-world violence.
You can also see this in the “know your meme” page (http://knowyourmeme.com/memes/white-knight) for White Knights, which defines the term as: “a pejorative term used to describe men who defend women on the Internet with the assumption that they are looking for a romantic reward in return.
White knights are often characterized as doing what they do because they hope that a woman will appreciate it and have sex with them. A guy defending an anonymous woman on the internet because she's a woman doesn't think that she's going to come to his city and fuck him or want to be his girlfriend, obviously. But he does probably think that the attitude motivating these actions (where he's righteous and a gentleman for "treating women right" by giving them the special treatment they "deserve") is an attitude that women appreciate enough to favour him in matters of sexual/romantic attraction.
نکته 1: مثلا اگر دیدید کاربری ناگهان عضو می شود و شمشیر از رو می بندد و شما را مورد حمله قرار می دهد که چرا مثلا به زنان احترام نمی گذارید به احتمال قریب به یقین او یک white knight است.از رفتار عجیب او تعجب نکنید !! هرچند موجودات رقت انگیزی هستند لیکن آفریده اسپاگتی هستند و در خلقت آنان حکمتی در کار بوده است.:e412:
نکته 2:مواظب باشید هیچگاه با یک white knight به جنگ و جدال نپردازید چرا که این همان است که او
می خواهد.او برای اثبات خویش و بدست آوردن تشویق وتحسین و ستایش زنان ،شما را مورد حمله قرار خواهد داد و
هر زمان که شما را دشنامی میدهد، در عمق لایه زیرین روانش در حال matsubrating جانانه ای است (هرچند غالبا شجاعت بسنده برای پذیرش همین را هم ندارد) .
نکته 3:دختری که مورد حمایت twhite knigh قرار میگرد نهایتا از کارهای او کلافه می شود ...غالبا white
knight ها به خواسته خویش نمی رسند! بیچاره white knight احتمالا بعدش خواهد گفت که این را نه برای آن
دختر، که از سر اخلاق و جوانمردی انجام داده یا شایدم محض رضای اسپاگتی .:e412:
نکته 4:white knightها در توهم زندگی می کنند! تصور white knightها راجع به زنان با واقعیت آنان هیچگونه
سنخیتی ندارد.آن ها کاملا sexist هستند پس مواظب باشید!
جای دوری نروید، آرش همینجا حضور دارد به نام نامی undead_knight که کم پیداست اما اگر بحث های فمینیستی را بالا بیاورید اتوماتیک احضار میشود! :e412:
Nikzad Mehrazmanesh
02-20-2016, 09:37 PM
نقش یک سایکوپت را بازی کردن
یک کم دقیق تر بنویس که کدام بخشش سایکوپات است. عوضی بامزه بودن یا جوری رفتار کردن که گویی من گزینه زیاد دارم و در واقع هم آن چه که زن می خواهد وبرایش سرگرم کننده است را به جای مرد سر به راه پیش بینی پذیر کسل کننده به او دادن ضد اجتماعی است؟
Nilftrondheim
02-20-2016, 11:03 PM
یک کم دقیق تر بنویس که کدام بخشش سایکوپات است. عوضی بامزه بودن یا جوری رفتار کردن که گویی من گزینه زیاد دارم و در واقع هم آن چه که زن می خواهد وبرایش سرگرم کننده است را به جای مرد سر به راه پیش بینی پذیر کسل کننده به او دادن ضد اجتماعی است؟
همه اش. مچ کردن که بلدید؟ این هم مشق امشب:
Not Acceptable! (http://www.daftarche.com/زنامرد-36/بازی-آموزش-1415/)
Antisocial personality disorder - WiKi (https://en.wikipedia.org/wiki/Antisocial_personality_disorder#Diagnosis)
Dariush
02-21-2016, 10:25 AM
اگر قبول داشته باشیم که بخش اعظم بازی، شبیهسازی رفتارهای آلفاهاست، برخی از صفات
برخی از آن صفات بطور کلی در ما ناموجود است و برخی دیگر نیز ضعیف هستند، بنابراین تمرین
ما همین است که بتوانیم آنهایی را که نداریم ابتدا «جعل» کنیم و اندک اندک درونی کنیم. بقیه را
هم باید تقویت کنیم.
در ضمن، توان «دروغ کفتن با اعتماد به نفس» در بازی یک مهارت پراهمیت است.
Dariush
02-21-2016, 10:28 AM
خیر! ابداع کنندگان بازی رفته اند ورژنی از DSM را باز کرده اند جلویشان، ساین و سیمپتوم های ASPD را کپی کرده اند تحت عنوان "بازی"، به این امید که خواننده با نقش یک سایکوپت را بازی کردن میتواند به صندوق کس دست پیدا کند. جالب اینجاست که اگر واقعا چنین چیزی ممکن باشد، شما با نقش بازی کردن، دروغ گفتن، فریب دادن، بی رحمی، برنامه ریزی و ... میتوانید پله های ثروت و قدرت را به راحتی طی کنید و به صورت سنتی به کس دست یابید. در واقع کس کم ارزش ترین چیزی است که پیروی از "بازی" در اختیارتان قرار میدهد.
:e415:
تا بحال پولدار جلقی ندیدهاید در زندگیتان؟!
Nilftrondheim
02-21-2016, 02:15 PM
:e415:
تا بحال پولدار جلقی ندیدهاید در زندگیتان؟!
دیده ام، اما یادم نمیاید جایی ادعا کرده باشم تنها با سایکوپت بودم میتوان به ثروت رسید. به جایش تا دلت بخواهد زندانی فعال از نظر جنسی دیده ام، تا جایی که همدیگر را نیز مورد عنایت قرار میدهند. :e01a:
همینقدر وظیفه ام میدانستم که ریشه "بازی" را برای خوانندگان اینجا تبیین کنم، پاسخگویی به واکنش پسیو-اگرسیو طرفداران آن دیگر از وقت من خارج است.:e418:
Dariush
02-21-2016, 02:48 PM
دیده ام، اما یادم نمیاید جایی ادعا کرده باشم تنها با سایکوپت بودم میتوان به ثروت رسید. به جایش تا دلت بخواهد زندانی فعال از نظر جنسی دیده ام، تا جایی که همدیگر را نیز مورد عنایت قرار میدهند.
:e10c:
چرا من میان شما و آن مرحوم آندد این اندازه احساس وجود شباهت میکنم؟!
ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان نیست.
شما در پست پیشین این دو را یکی گرفتید که مطلقا نادرست است.
بازی برای قدرت و ثروت با بازی برای کس هم تفاوتهای ماهوی فراوان دارد.
بنابراین شما میتوانید بازی برای ثروت را به خوبی بدانید و ثروتمند هم بشوید
اما این دلیل نمیشود به بازی برای کس نیازی نداشه باشید.
آنتیسوشیال بودن هم در سوشیالی که اندویژالیتهی افراد را بطور روزافزون
لیمیت میسازد و نیدهای مشروع و ناچرال افراد را با متدهای متنوع (از قبیل
همین لیبلهایی{آنتیسوشیال} که شما استیک میکنید روی ما) سرکوب
میکند خودش یک ارزش محسوب میشود. :e106:
Nilftrondheim
02-21-2016, 03:27 PM
:e10c:
چرا من میان شما و آن مرحوم آندد این اندازه احساس وجود شباهت میکنم؟!
ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان نیست.
شما در پست پیشین این دو را یکی گرفتید که مطلقا نادرست است.
بازی برای قدرت و ثروت با بازی برای کس هم تفاوتهای ماهوی فراوان دارد.
بنابراین شما میتوانید بازی برای ثروت را به خوبی بدانید و ثروتمند هم بشوید
اما این دلیل نمیشود به بازی برای کس نیازی نداشه باشید.
آنتیسوشیال بودن هم در سوشیالی که اندویژالیتهی افراد را بطور روزافزون
لیمیت میسازد و نیدهای مشروع و ناچرال افراد را با متدهای متنوع (از قبیل
همین لیبلهایی{آنتیسوشیال} که شما استیک میکنید روی ما) خودش
یک ارزش محسوب میشود. :e106:
من فمینیست نیستم! قبلا هم به آرش گفتم که اگر زنها خودشان از پس کارهایشان برمیایند چرا قویترین فمینیست این سایت یک مرد است؟ که به گمانم باعث تشکیل سیکل پارادوکس در مغز وی و ترکیدن کله آن مرحوم گردید. :e411:
از قضای روزگار ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان است. :e412: نخواستن و نتوانستن دو مفهوم جدا از هم هستند. همان بیل گیتز که بتای مفلوک خوانده شد اگر اراده کند میتواند با تعدادی زن بخوابد که تنها توسط طول عمر او محدود می شود. اگر بخواهم بی پرده حرف بزنم باید بگویم بازی ماسک موفقیت، محبوبیت و ثروت بر چهره ولگرد آسمان جل است و این گزاره شما هم چیزی جز مصداق گربه دستش به گوست نمیرسد نیست. من نمیگویم داشتن غریزه جنسی مذموم است، :e412: میگویم اگر هوش و مهارت لازم برای بازی را دارید، در راه کس هدر نکنید و در جایی سرمایه گذاری کنید که بیش از 20 دقیقه طول میکشد.:e412:
هر جور راحتید، فقط فراموش نکنید که سوسایتی به آن واکنش نشان خواهد داد، زمانی که به عنوان دروغگو، فریبکار، خودخواه، غیر قابل اعتماد و ... انگشت نما شدید غبطه خواهید خورد که چرا کوپون هایتان را در راه اهداف با ارزش نسوزاندید.:e011: بد نیست دفعه بعد که امیر ظهور کرد از زندگی غیر جنسی اش هم بپرسید.
Transcendence
02-26-2016, 02:21 PM
من فمینیست نیستم! قبلا هم به آرش گفتم که اگر زنها خودشان از پس کارهایشان برمیایند چرا قویترین فمینیست این سایت یک مرد است؟ که به گمانم باعث تشکیل سیکل پارادوکس در مغز وی و ترکیدن کله آن مرحوم گردید.
در دنیای انگلیسی زبان هم به همین نحو می باشد کلا سرسخت ترین فمنیست ها مرد هستند اصولا اکثر ضد مردها مرد هستند!!
اگر بخواهم بی پرده حرف بزنم باید بگویم بازی ماسک موفقیت، محبوبیت و ثروت بر چهره ولگرد آسمان جل است
خیر.بازی برجسته کردن وِیژگی های مثبت آدم است. نوعی از رشد مهارت های اجتماعی است . سیاست رفتاری
است.مگرنه هر آدم بی کاره ای نمی تواند بازیکن شود شما باید از خودتان زندگی داشته باشید .بازی نوعی واکنش به
هایپرگامی زنان است.
هر جور راحتید، فقط فراموش نکنید که سوسایتی به آن واکنش نشان خواهد داد، زمانی که به عنوان دروغگو، فریبکار، خودخواه، غیر قابل اعتماد و ... انگشت نما شدید غبطه خواهید خورد که چرا کوپون هایتان را در راه اهداف با ارزش نسوزاندید. بد نیست دفعه بعد که امیر ظهور کرد از زندگی غیر جنسی اش هم بپرسید.
این و شوخی گفتی یا جدی!
اساسا چه pua چه mgtow چه red pillهمگی واکنش به سیستم ناکارآمد جنسی هستند سوسایتی هم گه خورده .جامعه ای
که رسما مردان رو فریب می ده که برده زندگی زناشویی باشند و با اون ها مثل موجودات دور انداختنی برخورد می کنه
باید منتظر چنین واکنش هایی هم باشه!! اگر در جامعه ای یک مورد ، دو مورد ، یا 100 مورد ناهنجاری و عدم سازگاری
با سیستم و انتظارات جامعه اتفاق افتاد می گفتیم یه امرفردی هست یه سلیقه هست ولی وقتی می بینید که مثلا ,mgtow یا
pua هر روز در حال رشد و همه گیر شدن هست، نشان از مشکلات یک فرد خاص نیست بلکه نشان از ضعف خود سیستم
است .
Nilftrondheim
02-26-2016, 10:17 PM
در دنیای انگلیسی زبان هم به همین نحو می باشد کلا سرسخت ترین فمنیست ها مرد هستند اصولا اکثر ضد مردها مرد هستند!!
خیر.بازی برجسته کردن وِیژگی های مثبت آدم است. نوعی از رشد مهارت های اجتماعی است . سیاست رفتاری
است.مگرنه هر آدم بی کاره ای نمی تواند بازیکن شود شما باید از خودتان زندگی داشته باشید .بازی نوعی واکنش به
هایپرگامی زنان است.
این و شوخی گفتی یا جدی!
اساسا چه pua چه mgtow چه red pillهمگی واکنش به سیستم ناکارآمد جنسی هستند سوسایتی هم گه خورده .جامعه ای
که رسما مردان رو فریب می ده که برده زندگی زناشویی باشند و با اون ها مثل موجودات دور انداختنی برخورد می کنه
باید منتظر چنین واکنش هایی هم باشه!! اگر در جامعه ای یک مورد ، دو مورد ، یا 100 مورد ناهنجاری و عدم سازگاری
با سیستم و انتظارات جامعه اتفاق افتاد می گفتیم یه امرفردی هست یه سلیقه هست ولی وقتی می بینید که مثلا ,mgtow یا
pua هر روز در حال رشد و همه گیر شدن هست، نشان از مشکلات یک فرد خاص نیست بلکه نشان از ضعف خود سیستم
است .
جامعه برای هزاران سال وجود داشته است، اما نفرت این چنین از آن نه. توضیحی منطقی برای این پدیده باید وجود داشته باشد. سخنان شما مرا بر آن داشت که دنبال مشکل در جامعه بگردم. فمینیسم، MGTOW و بسیاری از مشکلات دیگر ریشه در چیزی مشترک دارند. آزمایشات جان کلهون روی موش ها (https://en.wikipedia.org/wiki/John_B._Calhoun) را بخوانید، سکته خواهید کرد! :e107: یک هیچ به نفع مهربد، پیشرفت تکنولوژی، زیادی جمعیت و هیکیکوموری و ...:e411:
shekaste.atlasi
02-26-2016, 10:38 PM
دوستان عزیز ممنون از شما و دوست عزیز داریوش که به سوال بنده پاسخ دادند.سوال دیگری داشتم مرسی اگه پاسخ میدین: ایا الفا پرستی در کل زنان شایع است یا فقط مخصوص گروهی از زنان است و سوال دوم ایا الفا پرستی ژنتیکی به نسل بعد نسل منتقل میشود و سوال سوم چطوری میشود جلوی الفاپرستی را گرفت ؟
Russell
02-27-2016, 06:43 PM
جامعه برای هزاران سال وجود داشته است، اما نفرت این چنین از آن نه. توضیحی منطقی برای این پدیده باید وجود داشته باشد. سخنان شما مرا بر آن داشت که دنبال مشکل در جامعه بگردم. فمینیسم، MGTOW و بسیاری از مشکلات دیگر ریشه در چیزی مشترک دارند. آزمایشات جان کلهون روی موش ها (https://en.wikipedia.org/wiki/John_B._Calhoun) را بخوانید، سکته خواهید کرد! :e107: یک هیچ به نفع مهربد، پیشرفت تکنولوژی، زیادی جمعیت و هیکیکوموری و ...:e411:
البته همهاش تکنولوژی و جمعیت نیست: (http://mpcdot.com/forums/topic/155-the-limits-of-human-scale/)
Conceptual space
In the same paper there is this exchange regarding overcrowding, which I quote in full because it makes an important distinction:
Professor Mellanby said Dr Calhoun had suggested that by 1984 man was going to be as crowded as his mice and that this would have disastrous effects. Experiments had been going on for a long time with man. Man was not uniformly distributed. He lived in some communities just as crowded as Dr Calhoun's mice. Professor Mellanby had been very familiar with populations in parts of London forty years ago which were restricted communities. People seldom moved out of them. Until the children were taken to camps for holidays they had seldom been more than a quarter of a mile from their homes. They were living amidst extreme crowding and bred very successfully. Therefore, was it not possible to get an answer to this for human beings by examining such communities? Did crowded, enclosed communities behave like the mice? Or did this occur most obviously in those communities which had about the lowest population density in Sweden or the United States?
Dr Calhoun replied that 1984 was not the year in which ultimate density would be attained, but a date beyond which the opportunity for decision making and designing to avoid population catastrophe might be quickly lost. He stated, in any case, that density per se was not the major factor, that rate and quality of social interaction were paramount issues. Basic to his thesis was that despite the thousandfold increase in human numbers since the beginning of culture, some forty to fifty thousand years ago, there had been no change in effective density. The reason for this, alluded to by Professor Young, was that man had discovered a new kind of space, conceptual space, which enabled man to utilize ideas in order to mine resources and guide social relations. However, there was a breaking point for this process, at which time physical density might overwhelm man's ability to utilize conceptual space in order to cope with increasing numbers and it was that breaking point which we might be rapidly approaching. The fact that reproduction could be affected by density had been dealt with by Dr Thompson in Indianapolis (Thompson 1969). An older study for Scotland (Kincaid 1965) had shown that stillbirths and other parameters were density related. However, in terms of conceptual space, it might be the necessity for limitations to growth which might be the more difficult conceptual area for man to deal with. In that case a further increase in birth rate might be expected past the breaking point (Galle et al. 1972).
Here in Calhoun's "conceptual space" we find room for the psychological tax placed on mankind by increased complexity in the cultural, technological, and social spheres. This issue of conceptual space may implicate modern geopolitics, in which we see conflict develop among nations which were in the past removed from each other's concerns by both physical distance and conceptual distance, a lack of awareness based on lack of interaction (even where there is knowledge and limited trade). Post-industrial globalization has changed this, and for the first time in human history it has put cultures which have developed more or less in isolation from one another (i.e. geographic non-neighbors) into direct resource conflict. That human culture as it has evolved for 50,000 years has been rooted to a limited geography with an ethnically homogenous identity may be a necessary condition for stable development, and an awareness of and economic linkage to alien cultures may lead inevitably to a "clash of civilizations".
This exchange (developed further in the original paper) also shows concern for crossing a line past which population control becomes effectively impossible--this concern is shaped by Calhoun's experimental findings that even when the rat population fell the rats retained dysfunctional social behaviors and depopulation continued until extinction. While extinction is an unlikely fate for mankind (even Western man), it suggests that there may be very long term effects--and that pathology in one generation may lead to subsequent dysfunctional generations even when the main driver of the original pathology is removed. This can be viewed as either a conservative tendency of social behavior or as the destructiveness of pathology to social behavior (the latter could explain the development among advanced civilizations of high standards of ethical and moral conduct, rooted in religion, as a crucial safeguard against just such destabilizing pathology--and the evident erosion of these standards during periods of decline).
Therefore it is wrong and misleading to view the implications of Calhoun's experiment as bearing only on physical overcrowding. Care must of course be taken when drawing connections between Calhoun's rats and human populations. For example, the common existence of large, thriving population centers does not in itself refute the notion that population density leads to social pathology, because other factors can influence the sense of conceptual overcrowding, including population diversity, advances in communication, and a smaller percentage of the population originating from non-urban settings (i.e. the relative inescapability and importance of the city to cultural life). Experiments conducted on human subjects measuring performance in crowded vs. non-crowded settings cannot hope to capture long-term psychological effects of overcrowding.
Mehrbod
02-28-2016, 01:13 AM
ایا الفا پرستی در کل زنان شایع است یا فقط مخصوص گروهی از زنان است
آلفاپرستی واژهیِ گویایی نیست, برای نمونه میشود اینور گفتو "زیباپرستی" را بجای آن آورد, به این معنی که همانجور که
شما نمیخواهید با زنی زشت و بیریخت همبستر شوید, همانجور هم زنی نمیخواهد با مرد ناتوان و بی دست و پا همبستر شود.
آلفایی اینجا یک فاکتور در گیرایی جنسی بیشتر نیست. از دیدگاه من بالاترین فاکتور هم نیست, برای نمونه دختران
بسیاری هستند که بسوی زیبایی میروند گرچه آلفا نباشد, همانجور که پسران بسیاری بسوی دختران باهوشتر, گرچه کمتر زیبا.
و سوال دوم ایا الفا پرستی ژنتیکی به نسل بعد نسل منتقل میشود
بمانند هر چیز دیگری, آری.
و سوال سوم چطوری میشود جلوی الفاپرستی را گرفت ؟
نمیشود.
بجای جلوگیری میتوانید ولی بآسانی گزینههایِ خودتان را بیشتر کنید.
shekaste.atlasi
02-28-2016, 03:38 AM
ممنون مهربد عزیز بابت جواب
Mehrbod
02-28-2016, 10:54 PM
جامعه برای هزاران سال وجود داشته است، اما نفرت این چنین از آن نه. توضیحی منطقی برای این پدیده باید وجود داشته باشد.
توضیح منطقی اینجا در بستر گفتمان تکنولوژی گاه بسیار گیراست, ازینرو که برای نمونه سیستم خود نخست با
پدید آوردن شرایط و زیستگاهی افسردهکننده, تنهاییآور و گوشهگیرساز مایهیِ پیدایش بیماریهایِ روانی گوناگون
میشود, سپس بر روی آنها برچسب "اختلال" چسبانده و میکوشد آنها را با روانکاوی و دارودرمانی بهبود ببخشد.
Rustin
03-01-2016, 10:00 PM
یه چیزی رو توی فیلم ها، سریال ها، داستان ها و حتی کمیک های این جماعت کس لیس متوجه شدین؟
توی تمام این تولیدات تخمی مرد اغواگر اخه، بده، هدف شومی در سر داره و درنهایت دستش رو میشه. ولی زن اغواگر خوبه، جذابه، همه میخان کسشو بلیسن...
مرد اغواگر چیزی نیست جز یک بازیکن و زن اغواگر (femme fatale) هم یک بازیکنه. اما نگاه تفاوت نگاه جامعه به ایندتا از زمین تا آسمونه. فاک
Nilftrondheim
03-04-2016, 12:15 PM
البته همهاش تکنولوژی و جمعیت نیست: (http://mpcdot.com/forums/topic/155-the-limits-of-human-scale/)
بی خیال احساساتی شدم، ما آدم هستیم نه موش. مشکل تراکم جمعیت و تولید مثل نکردن اگر اهمیت پیدا کند به فکر چاره نیز میافتند.:e40e:
Nilftrondheim
03-04-2016, 12:38 PM
توضیح منطقی اینجا در بستر گفتمان تکنولوژی گاه بسیار گیراست, ازینرو که برای نمونه سیستم خود نخست با
پدید آوردن شرایط و زیستگاهی افسردهکننده, تنهاییآور و گوشهگیرساز مایهیِ پیدایش بیماریهایِ روانی گوناگون
میشود, سپس بر روی آنها برچسب "اختلال" چسبانده و میکوشد آنها را با روانکاوی و دارودرمانی بهبود ببخشد.
سیستم همین که زنده و سلامت بودن بشر را تضمین میکند خیلی لطف کرده است. اگر کسی از اینهمه تفریحات لذت نمیبرد و گوشه گیری میکند، یا اوتیست است یا افسرده. خیلی دوست دارم بدانم آلترناتیو شما چیست. در زمان انسان های شکارچی-میوه چین برای این آدم ها چه اتفاقی می افتاد؟ دوباره میخواهید بگویید آن زمان این مشکلات وجود نداشت و این ها زاده شده اند از سیستم؟ البته هم که نباید وجود میداشتند، به همان دلیل که آن زمان سرطان هم کم بود! کسی که در بیست سالگی از عفونت بمیرد دیگر به شصت سالگی نمیرسد که بخواهد دچار جهش و فرسودگی های منجر به سرطان شود!:e412: بله، تکنولوژی اجازه داده ابعاد دیگری از طبیعت لوس انسان بیرون بزند، کسی که شب و روز برای خوراک و سر پناه سگ دو بزند دیگر افسرده و گوشه گیر نمیشود. راه حل هم بسیار ساده است، مغز گرسنه تان را به کاری مشغول کنید.:e408:
4981
Nikzad Mehrazmanesh
04-27-2016, 09:25 PM
یک نمونه از بازی بتای ناشی :e415: زن بیچاره چندشش شده در حدی که احساس میکنه مورد آزار جنسی قرار گرفته :e413::e105:
https://www.facebook.com/Naeimeh.D/posts/837935102985495
دوستان،لطفا اشتباهات حاج آقا رو تصحیح کنید جهت آموزش
سلام دوستان،وقتتون بخیر دوتا سوال داشتم. همونطور که میدونید خانم ها معمولا منظورشون رو به صورت مستقیم نمیگن؛ فرض کنید مثلا دختر میگه "آخ چقد خسته شدم... پام خیلی درد میکنه! " اینجا پسر باید چیکار کنه ؟ مثلا باهاش یکم صحبت کنه ؟(کار خاصی انجام نده) (مثلا از روزش بپرسه و ... – بدون اینکه هیچگونه راه حلی بده ) یا اینکه مثلا بگه بیا یکم ماساژت بدم ؟(در صورتی که امکانش باشه) یا اصلا توجه نکنه؟ کدوم رفتار مناسبت تره ؟ (به آلفا بودن نزدیک تره؟) در کل وقتی که چیزی رو به صورت غیر مستقیم میگن ، نشون بدیم که فهمیدیم یا صبر کنیم خودشون بی پرده صحبت کنن؟ من کتاب Nick Savoy Magic Bullets 2009 رو که آقا داریوش زحمت آپلودش رو کشیدن خوندم، ولی متوجه نشدم چه جوری باید مسیر یک رابطه رو مشخص کرد(کاری کنیم که دختر از رابطه، همون چیزی که ما میخواهیم رو بخواد). اگه پیشنهادی دارید یا کتابی که بیشتر در این رابطه بحث کرده باشه بفرمایید خیلی ممنون میشم. (چرا Enter کار نمیکنه ؟!)
shekaste.atlasi
06-09-2016, 01:49 PM
دادا خودتو خسته نکن کسی نیست ج بده یه زمانی حضرت امیر و مهربد بودن حالا اینجا دنج ترین تارنمای فارسی زبان هست
Mehrbod
06-17-2016, 12:08 AM
سلام دوستان،وقتتون بخیر دوتا سوال داشتم. همونطور که میدونید خانم ها معمولا منظورشون رو به صورت مستقیم نمیگن؛ فرض کنید مثلا دختر میگه "آخ چقد خسته شدم... پام خیلی درد میکنه! " اینجا پسر باید چیکار کنه ؟ مثلا باهاش یکم صحبت کنه ؟(کار خاصی انجام نده) (مثلا از روزش بپرسه و ... – بدون اینکه هیچگونه راه حلی بده ) یا اینکه مثلا بگه بیا یکم ماساژت بدم ؟(در صورتی که امکانش باشه) یا اصلا توجه نکنه؟ کدوم رفتار مناسبت تره ؟ (به آلفا بودن نزدیک تره؟) در کل وقتی که چیزی رو به صورت غیر مستقیم میگن ، نشون بدیم که فهمیدیم یا صبر کنیم خودشون بی پرده صحبت کنن؟ من کتاب Nick Savoy Magic Bullets 2009 رو که آقا داریوش زحمت آپلودش رو کشیدن خوندم، ولی متوجه نشدم چه جوری باید مسیر یک رابطه رو مشخص کرد(کاری کنیم که دختر از رابطه، همون چیزی که ما میخواهیم رو بخواد). اگه پیشنهادی دارید یا کتابی که بیشتر در این رابطه بحث کرده باشه بفرمایید خیلی ممنون میشم. (چرا Enter کار نمیکنه ؟!)
من اینجا روی تجربهیِ شخصی و آنچیزیکه پسند خودم بوده را میگویم و آنهم اینکه بکوشید پشت هر سخنی از هرکسی
که بود, بویژه دختر و مادّینه, دنبال "معنی" پنهاد آن بگردید و دوّم اینکه این پردهها را برای حس نزدیکی داشتن بسادگی فروبریزید, برای نمونه:
الان منظورت از اینکه پات درد میکنی چیه, نکنه میخوای ماساژت بدم؟
این رویکرد دو خوبی دارد, یک اینکه مایهیِ افزایش "خودمونی" شدن میشود, یعنی دختره یاد میگیرد که به شما اعتماد کند و کمتر نایکراست
خواسته هایش را بگوید, دو اینکه مهارت «زبان نایکراست خوانی» اتان پیشرفت میکند که در بیرون بسیار به کار میاید, ولی خب پوست
کلفتی هم بایستی پیدا کنید چون از فردا پشت هر واژهای دنبال یک "معنی" دیگر میتوانید بگردید که کاری سنگین و انرژیبر است.
رویهمرفته, با دوستان و نزدیکان رُک و سرراست, با ناآشنا و بیگانه پوشیده و نایکراست.
پ.ن.
enter هم کار میکند, از Tor Browser بهره بگیرید.
Mehrbod
06-17-2016, 12:14 AM
دادا خودتو خسته نکن کسی نیست ج بده یه زمانی حضرت امیر و مهربد بودن حالا اینجا دنج ترین تارنمای فارسی زبان هست
امیر اینجا دختربازی یاد میداده, من از آغاز دنبال رابطههایِ ژرف ولی اندک شمار
بودهام, در هر دو ولی داشتن "بازی" یا بهتر بگوییم «منش سالارمندانه» بایسته است.
اینکه میان ایندو کدام بهتر است ولی خود پُرسْمان دیگریست...
iranbanoo
06-17-2016, 07:32 PM
اینجا سوالاتی که مطرح میشه به نظرم بیشتر ناشی از اینه که طرف رفتار اجتماعیش رو بلد نیست و خیلی به روابط اجتماعی مسلط نیست.وگرنه ارتباط با زنان انگار چه قدر پیچیده و عجیبه که نشستید به آنالیزش؟
برید یکم تو اجتماع بگردید و با انسانها حشر و نشر کنید خوب...!
Mehrbod
06-18-2016, 12:54 PM
اینجا سوالاتی که مطرح میشه به نظرم بیشتر ناشی از اینه که طرف رفتار اجتماعیش رو بلد نیست و خیلی به روابط اجتماعی مسلط نیست.وگرنه ارتباط با زنان انگار چه قدر پیچیده و عجیبه که نشستید به آنالیزش؟
اینجورهام نیست, رابطهیِ یک مرد و زن از روی تنش جنسی هیچگاه مانند همجنس با همجنس نمیشود, نزدیک چرا, ولی یکسان نه.
بازی هم همین نکته است که چگونه در چشم دگرجنس برگزیدگی (اولیت) پیدا شود, نه اینکه تنها نشست و برخاست.
shekaste.atlasi
06-24-2016, 09:38 AM
ببینید بانو شما هم انگار همه ی ایران رو گشته اید که ایراد بنی اسراییلی میگیرین یه جاهایی تو ایران که از بخت بد ما هم توش زندگی میکنیم یه نگاه ساده کردن به یه دختر مساوی با کتک خوردن )کتک که چه عرض کنم قمه خوردن) هست حالا شما بگو من چجوری بیام روابط اجتماعی با جنس مخالف برقرار کنم انهم برای داشتن رابطه نه روابط روزمره زندگی؟
Mehrbod
06-24-2016, 11:30 AM
ببینید بانو شما هم انگار همه ی ایران رو گشته اید که ایراد بنی اسراییلی میگیرین یه جاهایی تو ایران که از بخت بد ما هم توش زندگی میکنیم یه نگاه ساده کردن به یه دختر مساوی با کتک خوردن )کتک که چه عرض کنم قمه خوردن) هست حالا شما بگو من چجوری بیام روابط اجتماعی با جنس مخالف برقرار کنم انهم برای داشتن رابطه نه روابط روزمره زندگی؟
ایشان با استانداردهایِ غربی سخن میگفت, که آنها هم رویاپردازی میباشند. کسیکه
"تنها" با دخترها نشست و برخاست میکند بسختی تا هرگز, به همخوابی میرسد.
Dariush
06-24-2016, 02:03 PM
ببخشیدها، ولی همین فردا یکی از همکاران و یا همکلاسی های شما به شما پیام بدهد
که « راستش، من از شما خوشم اومده، میشه افتخار بدید با هم بیشتر آشنا بشیم؟»
واکنش شما چه خواهد بود؟ اگر شما پاسخی مثل اینکه « متاسفم دوست گرامی، من الان
توی یه رابطه دیگه هستم» یا «سلام، متاسفانه من چندان تمایل به رابطهای غیر از چیزی که
الان هست با شما ندارم و یا « بله، چه ساعتی و کجا میتونیم همو ببینیم؟» باید گفت
که متاسفانه شما جز یک درصد جامعه زنان جهان هستید که اینقدر صریح، منطقی و مثل آدم
پاسخ میدهید، در باقی موارد ما اغلب پاسخهای اینچنین دریافت میکنیم:
عدم پاسخ! در نود و پنج درصد موارد! و خیلی وقتها برای طرف سوال پیش میآید که این نظرش
واثعا چیست، دارد فکر میکند، رویش نمیشود پاسخ بله بدهد، پیام به دستش نرسیده و ...
تا اینکه پس از چند مورد تجدید درخواست، ناگهان تهدید میشود که با او از مراجع قانونی
به عنوان مزاحم برخورد خواهد شد!
«غلط کردی مرتیکهی چشمچرون عوضی»
از این بدتر هم میتواند بشود: زن مربوطه آبروی شما در محل کار یا هر جای دیگر میبرد!
مثل آن زنیکهای که دوستان مطلباش در جستاری دیگر منتشر کرده بودند. یک آخوندی
به او خیلی محترمانه پیام داده بود که من از شما خوشم آمده است. و او پاسخاش بعد از
سالها این بوده که این موضوع را در فیسبوک منتشر کند و خود را قربانی آزار جنسی
در محیط کار معرفی کند.
در پارهای از مواقع هم مشاهده شده که موضوع از این هم پیچیدهتر شده و زن مربوطه
شروع به اخاذی و ... میکند.
حتی وقتی پاسخ زن مربوطه مثبت باشد، تنگبازیها و اداها و بازیهایش آدم را روانی
میکند!
خلاصه اینکه، اینقدر ادا و اطوارهای شما این موضوع را پیچیده میکند که واقعا آدم میماند
که چطور میتوان به یک زن نزدیک شد. در خیابان و جاهایی که از پیش آشنایی وجود نداشته
باشد که از این بدتر هم میتواند باشد. بنابراین مشکل از کودنی مردها نیست، از مسخرهبازیهای
زنانه است که ما هنوز داریم از اشارات و هزار و یک جور تحلیل و تفسیر برای برخورد با شما استفاده
کنیم.
Dariush
06-24-2016, 03:16 PM
جواب من: «آخ گفتی، پاهای منم خیلی درد میکنن، چطوره بریم
خونه یه کم استراحت کنیم؟» :e105:
ولی بطور کلی اگر میخواهید بدانید، بیتوجهی و بیاعتنایی بسیار
اثرگذار خواهد بود. این را بدانید که اگر به دختری در کنار شما خوش بگذرد
و از طرفی شما چندان به او اعتنا نکنید، آنگاه است شما میتوانید به سادگی
او را به چنگ آورده و به دستاورد پلیدتان برسید.
Mehrbod
06-25-2016, 12:09 PM
خلاصه اینکه، اینقدر ادا و اطوارهای شما این موضوع را پیچیده میکند که واقعا آدم میماند
که چطور میتوان به یک زن نزدیک شد. در خیابان و جاهایی که از پیش آشنایی وجود نداشته
باشد که از این بدتر هم میتواند باشد. بنابراین مشکل از کودنی مردها نیست، از مسخرهبازیهای
زنانه است که ما هنوز داریم از اشارات و هزار و یک جور تحلیل و تفسیر برای برخورد با شما استفاده
کنیم.
این بیشتر برای این است که آنان را جدّی گرفتهاید و حق هم دارید, نمیشود هر چیزی را همیشه در زندگی شوخی و سرسری گرفت. ولی
رویهمرفته اگر نگاه بر این گذاشته شود که بیشتر زنانی که در خیابان دیده میشوند کودکانی درشتانداماند خود به خود گرفتاری برداشته میشود.
Dariush
06-25-2016, 12:23 PM
این بیشتر برای این است که آنان را جدّی گرفتهاید و حق هم دارید, نمیشود هر چیزی را همیشه در زندگی شوخی و سرسری گرفت. ولی
رویهمرفته اگر نگاه بر این گذاشته شود که بیشتر زنانی که در خیابان دیده میشوند کودکانی درشتانداماند خود به خود گرفتاری برداشته میشود.
ما هم میگوییم «بازی»، چون همه چیز را باید اینجا به عنوان یک بازی دید!
Dariush
06-25-2016, 12:43 PM
یک نمونه از بازی بتای ناشی زن بیچاره چندشش شده در حدی که احساس میکنه مورد آزار جنسی قرار گرفته
https://www.facebook.com/Naeimeh.D/p...37935102985495
دوستان،لطفا اشتباهات حاج آقا رو تصحیح کنید جهت آموزش
اولین قدماش اشتباه بوده: انتخاب هدف! شما قرار نیست با بازی
توانایی همخوابگی با هر زنی را داشته باشید. اولین قدم هم در بازی
این است که هدف را درست انتخاب کنید. زن این تیپی که هرگز نمیآید
با یک آخوند دوست بشود که! :e40e:
ولی انصافا ببینید چه مسخرهبازی چندشآوری راه انداخته این زن!
از این داستان درس بگیرید دوستان. اگر موقعیت شغلیتان و آبرویتان
برایتان مهم است، بهتر از کسبازی در محیط کار پرهیز کنید. من یکبار
این تجربه را به شخصه داشتم و برای همیشه همکاران زن من جملگی
تبدیل شدند به خواهران معنوی!
shekaste.atlasi
06-25-2016, 06:16 PM
چطور میشود در یه جای بسته و شدیدا مذهبی بازی رو شروع کرد؟
Mehrbod
06-25-2016, 11:02 PM
ما هم میگوییم «بازی»، چون همه چیز را باید اینجا به عنوان یک بازی دید!
درسته, ولی خب حریف میتواند بازیکن پوکر هم باشد, در اینجا بیشتر همان دختر = کودک کار میکند.
Mehrbod
06-25-2016, 11:35 PM
چطور میشود در یه جای بسته و شدیدا مذهبی بازی رو شروع کرد؟
جای دیگر نمیتوانید بروید؟
shekaste.atlasi
06-26-2016, 04:37 AM
نه لالا اگه میشد میرفتم حالا نمیشه ؟
Transcendence
06-26-2016, 09:40 AM
کلا زن ها رو نباید زیاد جدی گرفت.(کلا ادمی زادگان به شکل کلی)نه فقط به خاطر الفا نمایی و مخ زنی ،بیشتر به خاطر این که این مسئله شما رو در موقعیت آسیب پذیر روانی قرار می ده. تمرکز شما را در رسیدن به اهداف تون در زندگی مختل می کنه ،و هزینه های غیر ضروری به شما تحمیل می کنه و وقت و انرژی شما ،برای درخواست های کودکانه اون به هدر میره.
درود از جوابگوییتان بسیار سپاسگذارم. در رابطه با قسمت دوم سوال چه راهنمایی دارید؟ چگونه میتوان مسیر رابطه را مشخص کرد ؟ ( دختر همان هدفی را بجوید که بازیکن میخواهد-دوستی،رابطه،ازدواج(!)،... ) اگر کتاب خوبی میشناسید ، لطفا معرفی کنید. (از تور استفاده کردم اما باز هم Enter کار نمیکند، فکر میکنم به روز نیز میباشد)
Transcendence
10-08-2016, 11:05 PM
یک نکته ای که باید در بازی بهش دقت کرد، اینه که شما باید واقعا به دنبال رشد شخصیتی و بالا بردن مهارت های اجتماعی و موقعیت اجتماعی خودتون باشید.در طی تجربه من برای یکسال ،به این نکته پی بردم که بازی اتفاقا خیلی شکننده هستش ،و بدون داشتن پشتوانه شخصیتی قوی ، اساسا بازی به سرعت به سرازیری باخت منجر می شه.
دومین مسئله این هست که اغلب تئوری پردازی هایی که در pua انجام می شه ،در داخل ایران کارایی نداره،بیشتر در مورد جوامع غربی ازاد شده جنسی هست.
سومین نکته این هست که در بحث هایی که انجام می شه غالبا یک تصویر کاریکاتوری از دخترها ارائه می شه که با یه نگ زدن یا کینو ساده ،دختر حالی به حالی می شه بعدش هم ایکی ثانیه ای اماده برای انال سکس ،ولی خوب دخترهایی که اون بیرون هستند واقعا اینطوری نیستند.
mohammad533
04-28-2017, 10:42 AM
سلام
من مطالب رو دنبال میکنم زیاد دانشجو هستم
میشه از اساتید کس باز
چنتا راه کار برای جلو رفتن و سر صحبت تو باز کردن با دخترا بگید
مخصوصا تو خیابون
و لب ساحل و کافه ها
و همچنین جا های شلوغ مثلا همایش های مردمی
من تو مورد حلو رفتن مشکل دارم
بیشتر اوقات جواب ن می شنوم
Mehrbod
04-28-2017, 11:38 AM
سلام
من مطالب رو دنبال میکنم زیاد دانشجو هستم
میشه از اساتید کس باز
چنتا راه کار برای جلو رفتن و سر صحبت تو باز کردن با دخترا بگید
مخصوصا تو خیابون
و لب ساحل و کافه ها
و همچنین جا های شلوغ مثلا همایش های مردمی
من تو مورد حلو رفتن مشکل دارم
بیشتر اوقات جواب ن می شنوم
اساتید نادرست, درست آن میشود استادان.
لب ساحل هم همان دریاکنار یا باریکتر, دریابار است.
برای آغاز کردن گفتگو هر کس و شعری که دوست دارید میتوانید بگویید, درونمایهی سخن شما ۱۵%, شیوه و رفتار و
خودباوری (اعتماد به نفس) هنگام گفتن آن ۳۵%, خوشپوشی ۳۰% و ۲۰% پایانی هم اینکه نیازمند (needy) به چشم نیایید. بدو بدو
سر گفتگو را باز نکنید, نخست با چشم بازی کنید, سپس چند تا نگاه بیندازید و سرانجام لبخند بزنید و یک چیزی, هر چیزی بگویید.
چشمداشت خودتان را هم همیشه ۰ نگه دارید, بدینگونه که جوری سر سخن را باز
کنید که اگر نه شنیدید گویا هیچ رخ نداده و به دنبالهی کارتان بپردازید = بُرد بُرد.
mohammad533
04-28-2017, 06:02 PM
اساتید نادرست, درست آن میشود استادان.
لب ساحل هم همان دریاکنار یا باریکتر, دریابار است.
برای آغاز کردن گفتگو هر کس و شعری که دوست دارید میتوانید بگویید, درونمایهی سخن شما ۱۵%, شیوه و رفتار و
خودباوری (اعتماد به نفس) هنگام گفتن آن ۳۵%, خوشپوشی ۳۰% و ۲۰% پایانی هم اینکه نیازمند (needy) به چشم نیایید. بدو بدو
سر گفتگو را باز نکنید, نخست با چشم بازی کنید, سپس چند تا نگاه بیندازید و سرانجام لبخند بزنید و یک چیزی, هر چیزی بگویید.
چشمداشت خودتان را هم همیشه ۰ نگه دارید, بدینگونه که جوری سر سخن را باز
کنید که اگر نه شنیدید گویا هیچ رخ نداده و به دنبالهی کارتان بپردازید = بُرد بُرد.
مایه ی خرسندی است
می شود چند مثال کاربردی بیاورین و چند نمونه فضا سازی؟
Mehrbod
04-28-2017, 08:52 PM
مایه ی خرسندی است
می شود چند مثال کاربردی بیاورین و چند نمونه فضا سازی؟
بیاندیشید و نوآور باشید دیگر.
یک نمونهی شخصی, با دوستی در کافیشاپ بودم که دو دختر ابرزیبا و خوشپوش وارد شدند و دوست من با اینکه
خودش دخترباز خوبیست دست و پایش را گم کرده بود و نمیدانست چجوری سر سخن را باز کند و
بشیوهی آزاردهندهای بالا پایین میپرید, من بیشتر برای خودنمایی نزد او بلند شدم بسادگی جلو رفتم
و به آن دو تا گفتم «هی شما بیاندازه خوشگل و خوشپوشید, پیشآمدانه مدل نیستید؟ / Hey! you two are super beautiful aren't you models by any chance؟»
هر دو با خوشحالی گفتند آره و براستی هم "مدل" instagram بودند و سپس پرسیدند «چرا؟»
که من این بخش را آب و تاب و داستانپردازی کردم که دوست من طراح لباس است و بهمان و بیسار و شمارهی هر
دو را هم سرانجام گرفتم. بسنده است بگویم دوست من لال و میخکوب شده بود, هنگامیکه از دید خود من یک کار پیش پا افتاده بیش نبود.
یک نکته, بایستی به یاد بدارید زمانیکه همچو رفتاری در جایی همگانی میکنید بیشمار نگاه به شما خیره خواهند شد و در همین نمونهی
بالا گمان میکنم ۱۰ تا آدم نظارهگر شده بودند, کار شما جدا از اینکه نباید زیر نگاهها خورد شوید این است که جو را جوری نگه دارید
که دخترها حس هنجارشکنی فرا-اندازه بهشان دست ندهد, و پیشآمدانه در همین بازه هم شما
را ارزیابی میکنند که چجوری کنترل را در دست میگیرید. درست از زمانیکه من آغاز به گفتن «هی شما دو تا ..»
کردهام روند آغاز شده و چشمهای کنجکاو برگشتهاند, و در اینجا کار شما بیمانند به چشمبندی نیست که
باید حواس تماشاچی را آن اندازه به خودتان و رفتارتان بگیرید که از پیرامونش بیرون بیاید, که کار سختیست.
جدا از اینها, یک بینادلی/intuition آنجا هست که این روزها چندان خوب پرورده نمیشود,
ولی اگر نیک روی حسهای درونیتان تمرکز کنید از همان نگاههای که میندازید و میگیرید
پیش از جلو رفتن تا نزدیک به ۹۵% میدانید که کس به شما آیا گرایشی دارد یا نه. به کسیکه
هیچگونه سیگنالی نمیدهد نزدیک نشوید, گرچه استثنا هست ولی بهتر است از میان این همه
آدمی که روزانه روبرو میشوید روی آنهایی هزینه کنید که گرایش متقابل و دوسویه نشان میدهند.
.
mohammad533
04-30-2017, 01:17 PM
اگر نمونه ی دیگری هست برای کسب تجربه
بگویید در فضا هایی مانند خیابان و پارک و دختران معمولی و ساده چند بهانه یاد مان بدهید؟
Mehrbod
05-01-2017, 01:24 AM
اگر نمونه ی دیگری هست برای کسب تجربه
بگویید در فضا هایی مانند خیابان و پارک و دختران معمولی و ساده چند بهانه یاد مان بدهید؟
ای بابا, کمی از خودتان مایه بگذارید دیگر ..!
من که پسرم میگویم کی انگیزه داره برا یه همچو آدم بیانگیزهای راهنما بنویسه, آنگاه
چشمداشت این را دارید که یک دختر پاهایش را برای شما با این همه انگیزه و انرژی باز کند!؟
سر گفتگو را باز کردن اگر چیزی برای دنباله نداشته باشید به درد نمیخورد و راههایی که اینور آب به کار میایند هم آنور آب به
کار نمیایند. اینجا من از هر دختری که اندکی به سوی ایرانی بودن برود میتوانم بپرسم «اِ شما ایرانی اید؟» بود که چه بهتر, نبود هم گفتگو باز شده.
با یک دختری که کتاب میخواند: «کتابش گیرائه؟ (is it an interesting book؟)».
توی خیابان کار معمولا سختتره, بویژه اینکه نمیتوانید کسی را نگه دارید تا حرف بزنید و به دردسر اش نمیارزد.
توی پارک هم حس جالبی نمیدهد, بهترین جا برای آشنایی اینور آب همان کافیشاپها یا ورزشگاههاست,
باشگاهها (clubs) هم بسته به کشوری که باشید داستانش فرق میکند.
نوآور باشید دیگر. شوخی, خنده, جدی, سرسنگین, همهی راهها را بروید و سبک خودتان را دربیاورید. نکته در همهیِ اینها «انجام» دادن است.
mohammad533
05-02-2017, 02:21 PM
ای بابا, کمی از خودتان مایه بگذارید دیگر ..!
من که پسرم میگویم کی انگیزه داره برا یه همچو آدم بیانگیزهای راهنما بنویسه, آنگاه
چشمداشت این را دارید که یک دختر پاهایش را برای شما با این همه انگیزه و انرژی باز کند!؟
سر گفتگو را باز کردن اگر چیزی برای دنباله نداشته باشید به درد نمیخورد و راههایی که اینور آب به کار میایند هم آنور آب به
کار نمیایند. اینجا من از هر دختری که اندکی به سوی ایرانی بودن برود میتوانم بپرسم «اِ شما ایرانی اید؟» بود که چه بهتر, نبود هم گفتگو باز شده.
با یک دختری که کتاب میخواند: «کتابش گیرائه؟ (is it an interesting book؟)».
توی خیابان کار معمولا سختتره, بویژه اینکه نمیتوانید کسی را نگه دارید تا حرف بزنید و به دردسر اش نمیارزد.
توی پارک هم حس جالبی نمیدهد, بهترین جا برای آشنایی اینور آب همان کافیشاپها یا ورزشگاههاست,
باشگاهها (clubs) هم بسته به کشوری که باشید داستانش فرق میکند.
نوآور باشید دیگر. شوخی, خنده, جدی, سرسنگین, همهی راهها را بروید و سبک خودتان را دربیاورید. نکته در همهیِ اینها «انجام» دادن است.
کاش شما می توانستید جو داخل ایران رو ببینید
توی جو اینجا ما جوان ها اونم تو سن ما راهی جز سر حرف و باز کردن تو خیابون و بازار نداریم ک اونم دوهزار تا چشم بر میگیرده طرف آدم که یه هنجار شکنی بزرگه
ولی خوب همیشه اینطوری نیست و نمونه های گوناگون وجود داره من منظورم اینه که شما اگه کسی با چشم بهتون نخ داد برای مثال یه نگاه طولانی کرد جوری رفتار بدن رو انجام داد که شما متوجه شدی به معروف پا دادا چه جوری باسد سمتش بریم
چی بگیم
مسخره بازی در بیاریم
سنگین باشیم
چه جملاتی و با چه لحنی بگیم ک کمتر ریجکت بشیم
با توجه ب جو داخل ایران!؟
Mehrbod
05-06-2017, 01:21 AM
کاش شما می توانستید جو داخل ایران رو ببینید
توی جو اینجا ما جوان ها اونم تو سن ما راهی جز سر حرف و باز کردن تو خیابون و بازار نداریم ک اونم دوهزار تا چشم بر میگیرده طرف آدم که یه هنجار شکنی بزرگه
ولی خوب همیشه اینطوری نیست و نمونه های گوناگون وجود داره من منظورم اینه که شما اگه کسی با چشم بهتون نخ داد برای مثال یه نگاه طولانی کرد جوری رفتار بدن رو انجام داد که شما متوجه شدی به معروف پا دادا چه جوری باسد سمتش بریم
چی بگیم
مسخره بازی در بیاریم
سنگین باشیم
چه جملاتی و با چه لحنی بگیم ک کمتر ریجکت بشیم
با توجه ب جو داخل ایران!؟
ایران و انیران به کنار, از یک نقطهی شهر به نقطهی دیگر بروید باید روش کارتان را تغییر بدهید, ازینرو اینجور راهکارهای
شسته رفته که بهمان نخ را داد بیسار رفتار را بکن کمتر تا هرگز کار میکنند. کارآمدترین و درستترین راه این است که
همچون یک بازی به روند بنگرید و با هر دست رد که به سینهاتان میخورد لغزش خودتان را واکاوی کنید و دربیاورید.
من چندان به «بازی» باور ندارم, از دید من بهتر است بجای وانمود به چیزی بکوشید بهترین باشید. گیر کار اینجاست
که بیشینگان میپندارند بهترین تنها کسیست که بیشترین پول یا بیشترین زیبایی را دارد, ولی بیشمار
چیز دیگر نیز آنجا هست که شما میتوانید داشته باشید. میتوانید مهربان, میتوانید سرد, میتوانید شوخ و بگو و بخند و هزار یک چیز
از جمله هنرمند باشید. تا زمانیکه سر و ریختتان پس زننده نباشد و همان پنج ثانیهی نخست رد نشوید راهها باز خواهند بود.
Rustin
05-11-2017, 03:03 PM
نکته همینجاست، شما ترس از ریجکت شدن داری برادر.
تا وقتی این ترس رو نریزی اوضاعت همینه که هست.
بزار ریجکتت کنن، کم کم دستت میاد که باید چطور رفتار کنی که کمتر ریجکت بشی.
+ شما که میگی دانشجویی، توی دانشگاهتون دختر نیست؟ چرا میری تو خیابون دنبال کس؟
homayoun
05-11-2017, 04:23 PM
درود من برگشتم
این پیشنهاد رو به دوستان می دم که با دانش MBTIآشنا بشین
یک درصدی از کاربرد هاش اینه که درمیابید با چه دختری باشید بهتره.
تست رو میشه اینجا بدید
http://www.16personalities.com
پارسیگر
mohammad533
05-12-2017, 12:41 AM
نکته همینجاست، شما ترس از ریجکت شدن داری برادر.
تا وقتی این ترس رو نریزی اوضاعت همینه که هست.
بزار ریجکتت کنن، کم کم دستت میاد که باید چطور رفتار کنی که کمتر ریجکت بشی.
+ شما که میگی دانشجویی، توی دانشگاهتون دختر نیست؟ چرا میری تو خیابون دنبال کس؟
متاسفانه یاخوشبختانه
دانشگاه ما جوری ک اصلا دختر نداره
ولی دانشگاه بغل دختر زیاده
من نمی فهمم واقعا همیشه بهترین لباس بهترین تیپ و قیافه رو برای خودم درس میکنم یعنی جوریه ک وقتی تو خیابان راه میرم دخترا نگام می کنن یا وقتی از بچهای دانشگاه کسی می خواد بره عروسی جایی و می خواد لباس بخره با م میره
همه میگن تیپم خوبه
ولی واقعا نمی تونم برم جلو
نمی دونم شاید شما درس بگی
ولی هرچی فکر میکنم ترس تز ریجت شدن ندارم
بقول معروف یا پامیده یا نمیده دیگه خلاص
ولی نمی دونم چی بگم چجوری بگم
بروم جلو التماس کنم...
بگم تروخدا شماره منو بزن😂
نمی دونم...
بزار یه موقعت و تصور کنیم....
مثلا لب ساحل دوتا دختر روی نیمکت نشستن...
بعد منو و دوستم میریم از جلوشون رد میشیم...
و دخترا هردوشون مارو نگاه میکن...
بعد میریم نیمکت بغل میشینیم. بعد دخترا هی سرشونو برمیگردوونن مارو نگاه می کنن...
الان باید بریم جلو ...
چی بگیم
چجوری بگیم؟؟؟
Rustin
05-12-2017, 02:35 PM
شما که هیچ تجربه ای در دختر بازی ندارید در نتیجه به هیچ وجه نمیتونید تکنیک های دختر بازی رو پیاده کنید، این تکنیک ها صرفا از طریق مطالعه بدست نمیان، با تجربه کردن بدست میان.
بنظرم شما تصورات خیلی کمالگرانه ای از جذب کردن دختران دارید، فکر میکنید باید تکنیک های خارق العاده ای برای مخ زدن دختر پیاده کرد، در صورتی که واقعا اینطور نیست.
ببینید، همونطور که خودتون ذکر کردید بنظر میرسه شما ظاهر قابل قبولی دارید، و وقتی دختری به این ظاهر داره پا میده، یعنی خودش مخ خودش رو زده. تنها کاری که شما باید بکنید اینه که ازش درخواست دوستی بکنید، اگر برخلاف اون تصور ابتدایی که در ذهن دختر شکل گرفته، شما بطرز فجیعی بد ارتباط بگیرید، خب ریجکت میشید و از این ریجکت شدن چیزی می آموزید، ارتقا پیدا میکنید، حتی اساس سیستم پاداش و تنبیه مغز هم همینه!
اگرم در حد قابل قبولی برای اون دختر ظاهر بشید که ارتباط برقرار میشه.
+ البته من امیدورام که شما بی نهایت ریجکت بشید، چون از این طریق یاد میگیرید.
++ انقدر هم تقاضای نسخه پیچوندن برای موقعیت های خاص نکنید، روش اصولی همینه که گفتم، باید توی موقعیت های متفاوت انجامش بدید تا یاد بگیرید، تمام.
mohammad533
05-12-2017, 03:12 PM
شما که هیچ تجربه ای در دختر بازی ندارید در نتیجه به هیچ وجه نمیتونید تکنیک های دختر بازی رو پیاده کنید، این تکنیک ها صرفا از طریق مطالعه بدست نمیان، با تجربه کردن بدست میان.
بنظرم شما تصورات خیلی کمالگرانه ای از جذب کردن دختران دارید، فکر میکنید باید تکنیک های خارق العاده ای برای مخ زدن دختر پیاده کرد، در صورتی که واقعا اینطور نیست.
ببینید، همونطور که خودتون ذکر کردید بنظر میرسه شما ظاهر قابل قبولی دارید، و وقتی دختری به این ظاهر داره پا میده، یعنی خودش مخ خودش رو زده. تنها کاری که شما باید بکنید اینه که ازش درخواست دوستی بکنید، اگر برخلاف اون تصور ابتدایی که در ذهن دختر شکل گرفته، شما بطرز فجیعی بد ارتباط بگیرید، خب ریجکت میشید و از این ریجکت شدن چیزی می آموزید، ارتقا پیدا میکنید، حتی اساس سیستم پاداش و تنبیه مغز هم همینه!
اگرم در حد قابل قبولی برای اون دختر ظاهر بشید که ارتباط برقرار میشه.
++ انقدر هم تقاضای نسخه پیچوندن برای موقعیت های خاص نکنید، روش اصولی همینه که گفتم، باید توی موقعیت های متفاوت انجامش بدید تا یاد بگیرید، تمام.
بعد برای پیشنهاد دادان خیلی ساده بریم بگیم سلام خوبی
می خوام باهات دوست شم...
همین؟؟؟
Mehrbod
05-12-2017, 03:13 PM
بباید نه, ترفند این است که هر بار پس از دست رد خوردن کس بنشیند دربیاورد
که چه چیزی را بهتر میتوانسته انجام دهد و مهمتر, چه کار یا کارهایی را نباید انجام میداده.
شماری هستند که دست رد میخورند ولی هیچ دگرگونیای در رفتار و
برخوردشان پدید نمیاورند که خب اینها محکوم به همان تکرار بیکران اند.
Mehrbod
05-12-2017, 03:17 PM
بعد برای پیشنهاد دادان خیلی ساده بریم بگیم سلام خوبی
می خوام باهات دوست شم...
همین؟؟؟
:e40b:
چجور است یکخورده یکراستتر بگویید "سلام خوبی, میخوام بکنمت؟" :e108:
یک خرده نوآور باشید دیگر.
ا, شما همسایه ما بودی ما خبر نداشتیم؟
ویلای شمام اینجاست؟
سیگار دارید بچهها؟
بچه دانشگاه ما نیستین شما دو تا؟
...
mohammad533
05-12-2017, 03:20 PM
بباید نه, ترفند این است که هر بار پس از دست رد خوردن کس بنشیند دربیاورد
که چه چیزی را بهتر میتوانسته انجام دهد و مهمتر, چه کار یا کارهایی را نباید انجام میداده.
شماری هستند که دست رد میخورند ولی هیچ دگرگونیای در رفتار و
برخوردشان پدید نمیاورند که خب اینها محکوم به همان تکرار بیکران اند.
خوب میشه چنتا از تجربه های خودتون رو برای نمونه بگید
منم یاد بگیرم.؟؟؟
mohammad533
05-12-2017, 03:24 PM
:e40b:
چجور است یکخورده یکراستتر بگویید "سلام خوبی, میخوام بکنمت؟" :e108:
یک خرده نوآور باشید دیگر.
ا, شما همسایه ما بودی ما خبر نداشتیم؟
ویلای شمام اینجاست؟
سیگار دارید بچهها؟
بچه دانشگاه ما نیستین شما دو تا؟
...
خوب میگن اره...
بعدم چنتا شعر دیگه در باره این دور واطراف میپرسم مثلا اینجا شهرش چجوری و اینا....
بعدش؟؟؟
شماره رو چی کار کنم؟؟؟
mohammad533
05-14-2017, 12:59 PM
می شه یکی بگه چی کار کنم..:e108:
Mehrbod
05-16-2017, 01:08 AM
خوب میگن اره...
بعدم چنتا شعر دیگه در باره این دور واطراف میپرسم مثلا اینجا شهرش چجوری و اینا....
بعدش؟؟؟
شماره رو چی کار کنم؟؟؟
دست بردارید گرامی, اگر این اندازه نیازمند باشید شماره که هیچ, از نگاه کردن به شما هم پشیمان میشوند.
یک خرده meditation کنید و دیدگاه خودتان را بدگرانید. برای نمونه بر این باشید که شماره بگیرید تا اینکه بدهید.
یک راه بسیار خوب و آسانتر دیگر این است که شماره بدهید و شمارهی او را نپرسید, من خودم این یکی را بسیار
میپسندم چون بار نخستین نوشتن با خود دختر میفتد و اگر براستی دلش نمیخواست از همان آغاز زمانتان را هرز نمیدهد,
از سوی دیگر نشان میدهد شما که نیازمند نیستید و همچنین به گزینش او اهمیت میدهید,
بگذارید زمان داشته باشد ببیند دوست دارد هیچگونه ارتباطی با شما داشته باشد یا نه.