Dariush
09-10-2013, 10:53 AM
درود
داریوش عزیز من وسواس ندارم.اگر قرار بود اسمهای عربی و اسلامی انتخاب کنم که مشکلی نداشتم.
ملاک من برای انتخاب اسم:
1-اسم اصیل ایرانی باشد.
2-تلفظش راحت باشد.
3-خیلی تکراری نباشد.
+سپاس
راستاش از لحاظِ زیباییِ آوایی، تصور میکنم نامهایی که در آنها حروفِ پ و ش و س باشند گوشنوازتر هستند. برای نمونه، من نامهای زیر را میپسندم:
پرهام
شایان
پوریا
پردیس
داریوش(من از نامِ خودم براستی خوشم میآید و همیشه پدرم را به سببِ انتخابِ این نام سپاسگذار بودهام :))
پیمان یا پژمان
شاهین
شهریار
آرش
خشایار
پدرام
زرتشت
سامان
ساسان
سهراب
خسرو (که این را خودم خیلی دوست میدارم)
پرویز
اشکان
جمشید
اردشیر
افشین
شاپور
پویا
شهروز
پیروز
نکیسا
و....
از سویی، نامهای ایرانی دیگر هم داریم که براستی زیبا هستند:
مازیار
مهیار
مهرداد
هومن
بهمن
هرمز
منوچهر
نیما
بهرام
بهروز
روزبه
بهزاد
فریبرز
رامبد
رها
بابک
جهانگیر
کاوه
فرخ
رهام
فرهاد
فرزاد
مزدک
یزدگرد
کامران
کیوان
و....
برای نامهای دخترانه هم زیاد داریم که البته به کارتان نمیآید.
خوبیِ این نامها این است که هم ایرانی هستند، هم گوشنواز هستند و هم اینکه کمتکرار هستند. همین نامِ دوستمان مهربد هم زیبا و ایرانی و بسیار کمتکرار است!
نامِ ایرانی اگر بر فرزندتان بگذارید، در بزرگسالی او این انتخاب را دارد که ناماش را به هر چه که خواست تغییر دهد، چرا که در ثبتِ احوالِ ایران، به شما اجازه نمیدهند که نامهای عربی از قبیلِ حسن، حسین، محمد، رضا، جواد و... را به نامهای ایرانی تغییر دهید، اما این اجازه را به سادگی به شما میدهند که نامهای ایرانی را به اینها تبدیل کنید.
به هر رو، امیدوارم فرزندتان سالم بدنیا آید:e303:
داریوش عزیز من وسواس ندارم.اگر قرار بود اسمهای عربی و اسلامی انتخاب کنم که مشکلی نداشتم.
ملاک من برای انتخاب اسم:
1-اسم اصیل ایرانی باشد.
2-تلفظش راحت باشد.
3-خیلی تکراری نباشد.
+سپاس
راستاش از لحاظِ زیباییِ آوایی، تصور میکنم نامهایی که در آنها حروفِ پ و ش و س باشند گوشنوازتر هستند. برای نمونه، من نامهای زیر را میپسندم:
پرهام
شایان
پوریا
پردیس
داریوش(من از نامِ خودم براستی خوشم میآید و همیشه پدرم را به سببِ انتخابِ این نام سپاسگذار بودهام :))
پیمان یا پژمان
شاهین
شهریار
آرش
خشایار
پدرام
زرتشت
سامان
ساسان
سهراب
خسرو (که این را خودم خیلی دوست میدارم)
پرویز
اشکان
جمشید
اردشیر
افشین
شاپور
پویا
شهروز
پیروز
نکیسا
و....
از سویی، نامهای ایرانی دیگر هم داریم که براستی زیبا هستند:
مازیار
مهیار
مهرداد
هومن
بهمن
هرمز
منوچهر
نیما
بهرام
بهروز
روزبه
بهزاد
فریبرز
رامبد
رها
بابک
جهانگیر
کاوه
فرخ
رهام
فرهاد
فرزاد
مزدک
یزدگرد
کامران
کیوان
و....
برای نامهای دخترانه هم زیاد داریم که البته به کارتان نمیآید.
خوبیِ این نامها این است که هم ایرانی هستند، هم گوشنواز هستند و هم اینکه کمتکرار هستند. همین نامِ دوستمان مهربد هم زیبا و ایرانی و بسیار کمتکرار است!
نامِ ایرانی اگر بر فرزندتان بگذارید، در بزرگسالی او این انتخاب را دارد که ناماش را به هر چه که خواست تغییر دهد، چرا که در ثبتِ احوالِ ایران، به شما اجازه نمیدهند که نامهای عربی از قبیلِ حسن، حسین، محمد، رضا، جواد و... را به نامهای ایرانی تغییر دهید، اما این اجازه را به سادگی به شما میدهند که نامهای ایرانی را به اینها تبدیل کنید.
به هر رو، امیدوارم فرزندتان سالم بدنیا آید:e303: